torstai 4. lokakuuta 2012

We love pink!

 IMG_76063
Ihan ensimmäiseksi: nyt ois blogikirppiksellä kolmet ihanat korkkarit myynnissä! Kaikki on mulle liian pieniä, joten mitä turhaan pitää niitä kaapissa pölyttymässä. Eli käykääs huutelemassa, aikaa on vain lauantaihin! Ja muistakaa rullata sivua alas, niin näette kaikki kolme kohdetta. Pääset blogikirppikselle suoraan painamalla TÄSTÄ :)

Ja mitäs muuta, mulla on ainaskin tällä hetkellä pieni asuntokuume! :D Ollaan Tahon kanssa etsitty uutta kämppää jo pidemmän aikaa, isompaa ja uudempaa. Sijainti ois mielellään Kamppi tai Etu-Töölö :) Mutta tällänen suunnitelma ei oo mikään maailman helpoin, ei olla ihan ainoita jotka haluaa keskustasta hyvän vuokra-asunnon hyvään hintaan. Taho kävi alkuviikosta kattomassa tällästä kämppää Punavuoresta:

7103204571032047
7103205171032055
Ja tää on ihana! Neliöitä oli 41,5 ja vuokra 900€. Harmi vaan että oli niin paljon muita ihmisiä katsomassa, joten mahdollisuudet oli aika pienet. Mutta me ei lannistuta :) Pitää vain ahkerasti päivittäin surffailla netissä ja käydä eri ilmoituksia läpi, sekä aktiivisesti ottaa itse yhteyttä vuokranantajiin. Eiköhän se meidänkin unelmakoti sitten jossain vaiheessa löydy! Mites teillä, onko koirakuume, vauvakuume vai ehkä myös asuntokuume?

80 kommenttia:

  1. siis otteko sä ja taho yhessä vai ette XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks sillä mitään väliä? :)

      Poista
    2. näin tahon ku olin lataamas dösäkorttiii, vitsi se oli söde hihihi :)

      Poista
  2. aivan ihanat hiukset ! ja tosi nätit kuvat muutenki ! :) toi asunto on kyl huippu upee, kannattaa vain aina kokeilla, koskaa ei tiedä jos vaikka onnistuiski saamaan just sen unelma-asunnon ! :)

    VastaaPoista
  3. ihana tuo toppi :) mistä se on? sulle sopii hyvin tuon värinen<3

    VastaaPoista
  4. Asuntokuume todellakin! Tuntuu että tässä nykysessä on kaikki pielessä! :D Tosi kaunis toi kämppä, toivottavasti saisitte sen :)

    VastaaPoista
  5. Siis miten ihmeessä teillä on/olisi varaa maksaa noin kallista vuokraa? Sä et ole enään edes töissä? Ihmetyttää:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 900 e ei ole loppujenlopuksi paljon mitään kahteen pekkaan, ja opiskelija saa ihan hyvät tuet kelalta, jolla elelee kyllä. Rahan säästäminenkin on yks ihan hyvä juttu minkä avulla pystyy elää kanssa aika leveesti jos on vaan jaksanut säästää. luulis, että osaisit itsekin päätellä nää tämmöset asiat, eikä Jennin raha-asiat sulle loppujenlopuksi edes kuulu :D

      Poista
    2. Öh siis onko max 560€ susta jotenkin tosi hyvät tuet kelalta? Se on tosi paljon alle köyhyysrajan

      Poista
    3. Öö en tiedä kuka saa 560e (saan suurimman mahdollisen määrän + ulkomaalisää yhteensä 470e) mut toi on joka tapauksessa iso summa rahaa, jolla tulee ihan täydellisestä toimeen ja säästöönki jää joka kuukausi! Voi vähän miettiä, mitä kaikkea elämäänsä tarvitsee........

      Poista
    4. 469 euroa ja risat on maksimi asunto- ja opiskelutuki yhteensä, ainakin jos käy ammattikorkeakoulua tai yliopistoa.

      Poista
    5. Hahah hyvät tuet kelalta! :DDD Hurvatonta :D Kerro missä saa hyvät tuet kelalta, muutan sinne heti paikalla! Näistä "hyvistä tuloista" on kuule paha mennä säästään. Oon viimeset kaks vuotta ollu ostamatta yhtä ainutta turhaa asiaa (koska mulle esim. ruoka on tärkeempää ku esim. biletys tai karkki) ja rahat loppuu viikko ennen opintotukipäivää. Anonyymillä ei vissiin oo minkäänlaista käsitystä opiskelijaelämästä tukien varassa... :D

      Poista
    6. Voi kuule ano 1.48, eiköhän joka ainut opiskelija, joka ainoastaan tuilla elää, oo miettiny että mitä tarttee ja mitä ei :D Ei kuule opintotuella pahemmin shoppailla eikä herkutella. Haluaisin kyllä tietää miten sinä pystyt tolla summalla elämään kuukauden, jos sun pitää maksaa koulujuttuja, sähköä, puhelinlaskua, mahollisia koulumatkakuluja, ja muuta elämisen menoja. Ei kyllä noitten jälkeen pahemmin jää rahaa ees ruokaan, saatika mihinkään ylimääräiseen.

      Poista
    7. Mä en puhu raha-asioista blogissa.. :)

      Poista
  6. ootte siis tahon kanssa taas yhdessä? vai käsitinkö väärin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilannetta en itekkään tiedä onko jenni ja taho yhdessä vai ei, mutta ei se hei sitä meinaa että jos muuttaa yhteen niin seurustellaan! jennihän on jo kertonut että he ovat tahon kanssa tosi hyviä kaveruksia :)

      Poista
  7. Paljon tsemppiä asunnon löytämiseen! Meillä oli sama ongelma, mutta sitten tehtiin kiinteistövälittäjälle selväksi, että voidaan muuttaa heti huomenna, niin johan saatiin ihan uusi unelmakämppä vaikka oli varmaan 10 muutakin katsojaa!:P

    VastaaPoista
  8. oot vaan niin kaunis :)<3







    http://kizzmymemories.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. älä oo noin pommi, iskee alemmuuskompleksi :(

    VastaaPoista
  10. Osallistu tähän: http://www.cosmopolitan.fi/galleria/10/tahtibloggaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ÄLÄ HELVETISSÄ OSALLISTU!

      Poista
    2. OON SAMAA MIELTÄ, ÄLÄ OSALLISTU

      Poista
    3. En oo osallistumassa, kiitos kumminkin vinkistä :)

      Poista
  11. Aivan ihania nuo kengät, harmi vaan ku oon niin lapio jalka että ne on liian pieniä:( kiva ku et oo laittanu niihin mitään kiskuri hintoja vaikka noi olis saanu myydä kalliimmallaki ku ovat niin hienoja! Tuo "topin" väri sopii sulle aivan täydellisesti! Ihana! PS oot liian kaunis!

    VastaaPoista
  12. siis noi hiukset on täydelliset!! ja toi mekko on niin nätti sun päällä

    VastaaPoista
  13. ootko jo onnistunu lihomaan niillä protskujuomilla sun muilla? kiinnoistais tietää ku näyttää et oisit saanu vähän enemmän lihaksia käsivarsiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep katoin samaa! Mut sit taas ihan näissä viimeaikasissa postauksissa mun mielestä Jenni on laihtunu jaloista. :D

      Poista
    2. Muahahha vai että protskujuomalla lihasta käsivarteen :D onpa treenaaminen nykyään helppoa!

      Poista
    3. Oon lihonut sillä pari kiloa :) Nyt en oo vaan juonut sitä vähään aikaan, pitäis taas alkaa juomaan :)

      Poista
  14. Vautsi. Mua kiinnostelis tuollainen paita mut mieluummin vähän hillitympänä värinä. Mistä ostit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mekko ja niitä saa H&M:stä myös mustana :)

      Poista
  15. No on kyllä ihan järjetön asuntokuume!! Tällä viikolla käytiin poikaystävän kanssa kattomassa kämppää ja odotellaan josko tärppäis.. :)

    VastaaPoista
  16. siis seurusteletteko te taas tahon kanssa?

    VastaaPoista
  17. Ootko siis vielä töissä mäkkärillä? :-)

    VastaaPoista
  18. asuntokuume kans täällä harmi vaan että ei oo töitä nii ei oo myöskään varaa asuntoo:(

    VastaaPoista
  19. Ihana mekko! Mistä tollasii löytää?! :)

    VastaaPoista
  20. 900e vuokra. miten teillä on ikinä varaa tollaseen jos oot opiskelija etkä käy töissä:-D

    VastaaPoista
  21. Haha, itelläkin on just toi kämppä suosikeissa, kiva kun sitä on rempattu !:) Eipä mulla ja poikaystävällä muuttaminen oo mitenkään ihan ajankohtasta, mutta kiva katsoa tarjontaa jo vähän etukäteen, sitten kun muutto tulee ajankohtaiseksi..:)

    VastaaPoista
  22. Siistin näköinen kämppä! Ja joo mulla on kyllä koira- ja asuntokuume! (:

    VastaaPoista
  23. 900e 41 neliöisestä kämpästä! X_X huhhuh... saatteko te sielä pk-seudulla enemmän asumistukia/lisiä ku täällä muualla? Täällä on maksimi 250e asumiseen. Noh, eipä asunnotkaan oo lähellekkään tollasta hintaluokkaa. Oon onnellinen etten asu pk-seudulla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä tarkalleen paljon Helsingissä on asumistuet, mutta ainakin yli 250€ :)

      Poista
  24. ohhoh onpas tyyris vuokra! varmasti kaupungissa ihan normaali :D ite oon tottunu asumaan tällee maaseudulla ja täältä saa kolmionki ihan 400e..

    VastaaPoista
  25. aivan ihana kämppä!!:) harmi vaan kun asun täällä oulussa :(

    VastaaPoista
  26. Noi hiukset on ihanan väriset! Onks sulla kerroksia sun hiuksissa? :D Oot tosi kaunis ja ihanan värinen mekko!! Mistä oot ostanu ton mekon? :)))) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kerroksia, ehkä joissain kohissa vähän lyhyempää hiusta :) Kiitos <3 Ostin H&M:stä :)

      Poista
  27. Mul ei yleensä bloggareitten kaa tuu tälläst oloo, mut sä oot jotenki iha helvetin ärsyttvä, enkä osaa sanoo muuta syytä ku esim se et jos sulle antaa rakentavaa palutetta eli kritiikkiä, nii alat aukoo heti päätäs? lapsellista :) nyt jotku tulee varmaa tähä tulee jotai kommenttei et '' kateellinen '' blabalbalaa mut en helvetissä :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kopio tähän jonkun laittama rakentava palaute ja sitten mun vastaus jossa "auon päätä". Et tule löytämään yhtäkään, koska en harrasta sellaista. Tää sunkin kommentti on pelkkää haukkumista ja mulla on oikeus vastata tähän ihan samalla mitalla takaisin. Mutta koska olen paljon fiksumpi kuin sinä, en sano mitään =)

      Poista
  28. Ihania kommentteja, kiitos! <3

    VastaaPoista
  29. Jenni3. lokakuuta 2012 11.00
    Ai musta tekee kakaran se että mulla on vaaleet hiukset? Ja pitäis olla luonnollisen värinen tukka koska kaikilla muillakin on? Sulla on nähtävästi tosi huono itsetunto kun et uskalla erottua massasta.. :) esimerkiksi tuossa. Olihan anon mielipide ilmaistu hieman jyrkästi, mutta ei ollut todellakaan pelkkää haukkumista =D jos et erota haukkumista ja kritiikkiä niin ei hyvin mee sullakaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi vastaus oli tähän kommenttiin:

      "mun mielest kellekkää ei sovi tollanen saatanan epäiaito VALKONEN tukka =D=D0 näyttää iha hirveeltä, siis oikeesti ymmärrän et joo se oli pari vuot sit muotii mut ei enää? tiesitkös et nyt muotii on luonnolliset väri? kasva jo aikuiseks iha oikeesti XD plus noi hiusvärit ja värinpoistot syö hiusta nii saatanasti et huomaat pari vuoden pääst ettei oo hiuksii ollenkaa hupsista, samoten noi ponnarit mis on toi metalli juttu :D parit vinkit sinne pikku kakaralle :)"

      Se kenen mielestä toi oli rakentavaa kritiikkiä, on kyllä todella hukassa :D Ja sulta mä en julkase enää yhtäkään kommenttia kun et osaa käyttäytyä, jätä mun blogi rauhaan, kiitos :)

      Poista
    2. Eiköhän Jenni saa vastata kenelle tahansa ihan miten haluaa, ei pitäis ano sun elämään kauheasti vaikuttaa. Jos et tykkää Jennin blogista niin ei ole mikään pakko lukea! :)

      Poista
  30. Vastaukset
    1. Yepyep... Siis mikä on näiden ihmisten elämässä mennyt näin pahasti pieleen??:D kiinnostais ihan oikeasti tietää.
      Itsensä sivistäminen ei huvita lainkaan, bloggaillaan vaan omasta materialismionnesta ja siitä, kuinka taas oli saatava uudet hiustenpidennykset. Ja niille, jotka puolustelevat näitä pintaliitäjiä sillä, että "tää on siis muotiblogi mieti vähä ei tää jenni oo oikeesti pinnallinen!!11" niin vois vähän omaa ajatusmaailmaansa fiksailla...
      Ei tää kommentti mitenkää henkilökohtaisesti sulle, Jenni, ole, kunhan vaan tuli tarve ihmetellä ääneen tommosten mainstream nuorten epävarmuutta. Hohhoijaa... T. Ruma, katkera, läski sekä finninaamainen no-life. Tai sitten ei.

      Poista
    2. Hmmmm kertokaa toki mistä tässä blogissa sitten pitäis puhua, avautua kaikista parisuhdekiemuroista ja kertoa aamupaskan koostumus?!

      Poista
    3. Ensimmäinen anonyymi, mikä sun elämässä on menny niin pahasti pieleen ?:D:DD Kiinnostais vaan tietää, että onko se jotenki sulta pois, jos joku sattuu vaikka haluamaan uudet hiustenpidennykset ? On tosi lapsellista tulla tänne kertomaan, että toinen on epäsivistynyt jos on kiinnostunut esimerkiksi muotiin liittyvistä asioista. Tollasella ihmisellä ei oo mitään varaa sanoa muille "fiksailkaa ajatusmaailmaanne" Ja jos nyt joku sattuu olemaan vähän mainstream, niin se ei tarkoita, että olisi epävarma.. Hohhoijaa

      Poista
  31. sulla on kyllä tosi ihana tukka ! onko sulla pidennykset tossa kuvassa vai onko ihan oma, anyways oli kummin päin vain niin sun hiukset on upeat !

    VastaaPoista
  32. kelpais mulleki toi kämppä - varsinki sijaintinsa takia. onnee paljon asunnon etsintään!:)

    VastaaPoista
  33. heippa! laitoin sulle sähkäriä niistä h&m:n röyhelöhameista, että tarkista spostis kun ehdit :)

    VastaaPoista
  34. oot ihana tos kuvas!! :D

    VastaaPoista
  35. Ai että, naurattaa aina nämä anonyymien+ muiden Jenni puolustukset. :D Ja varsinkin kun useimmista kommenteista huomaa minkä ikäistä porukkaa takana kirjoittaa. Kaikilla kuitenkin on oikeus sanoa ja ilmaista mielipiteensä, olivat ne hyviä tai huonoja. Tylsäähän se olisi jos aina vain kehuttaisiin maasta taivaisiin.

    - Jenna

    VastaaPoista
  36. Aika törkyhintanen asunto.

    VastaaPoista
  37. oot iha sika kaunis:) !

    VastaaPoista
  38. iihaan tajuton kämppäkuume!! harmittaa vaan kun opiskelen vielä, ja on niin vaikeeta saada töitä opiskelun ohelle, että todennäkösesti joutuu venaan ens kesään, et pääsee muutta omilleen, jos hyvällä tuurilla sais töistä heti kun valmistuu :)

    VastaaPoista
  39. kun taho kävi tallinnassa tässä jokin aika sitten ja osti sulle ne muutamat kengät mitkä olivatkin pieniä, niin minkä niminen kauppa oli kyseessä ja minkä hintaista suunnilleen? sun blogi on piristävä ja oot tosi kaunis! (:

    VastaaPoista
  40. täällä on kans kauhee asuntokuume, kriteerit aika kovat.. toivotaan et te löydätte hyvän kämpän ! (: tää sun blogi on ihana jatka samaan malliin !

    VastaaPoista
  41. Ensinnäkin ihana tuo mekko ja ihana asunto myös ! (: mun serkku asuu punavuoressa, punavuorenkadulla (:

    VastaaPoista
  42. että sun blogias on kiva lukee!!, oot tosi kaunis ja ihanan olonen tyttö!:)

    VastaaPoista
  43. Kamala vauvakuume ainakin mulla, sen lisäksi myös pikkuinen asunto- ja kissanpentukuume :D Kai noi jälkimmäiset vois koittaa tässä vuoden sisään hankkia, se vauva saa ehkä odottaa vielä muutaman vuoden :) Ihana ois kyllä ollu toi kämppä mitä kävitte katsomassa! :)

    VastaaPoista
  44. Siis toi kämppähän on ihan sika halpa Punavuoresta!! Ihme juttu et niin moni kommentoi et se on kallis...eivät ilmeisesti asu Helsingissä!

    VastaaPoista
  45. Kiitos kivoista kommenteista <3

    VastaaPoista
  46. No huh miten porukka jaksaa joka ikiseen vitun postaukseen kirjottaa jotain paskaa :D Mä muutin just joten mulla on enää koira- ja vauvakuumeet >:D

    VastaaPoista
  47. no niinhä noista keskustan asunnoista saa pulittaa, ei toi oo ees kalleimmasta päästä. teille siis jotka ihmettelette "tyyristä" asuntoa. ja miksei olis varaa? kahestaan vuokra on 450e per perse ja tolla hinnallahan ei saa helsingistä kovin helpolla edes 15 neliöistä yksiötä..

    täällä on vauvakuume joka helpottaa parin kk päästä kun vauva syntyy ja uus asunto johon muutetaan ens kuussa ja kissanpentuki otettiin hetki sitten ;) hommat reilassa!

    VastaaPoista
  48. Mul on toi sama mekko kuin sulla, sitten oli pakko tilaa mustakin kun nää mekot on niin ihania ^^ ja hyvän hintasiakin.

    VastaaPoista