sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Over-the-knee boots

IMG_1795ASEj-500x750_large6455163141_a3b09f13f4_o_large
Mä olen niin rakastunut näihin yli polven saappaisiin. Ihan täysin. Ne on klassisen kauniit, mutta ei kumminkaan tylsät ja sopii melkein kaikkiin asuihin. Jokin aika sitten näitä ois vielä voinu kutsua "hutsusaappaiksi", mutta nykyään niitä näkee jatkuvasti muotilehdissä, runwayllä ja julkkisten jaloissa. Nää onkin pyörinyt mun pikku päässäni jo monta kuukautta..

flickrnimetön
Mistä tälläset voisi sitten itselleen saada? Mä olen yrittänyt vilkuilla kauppojen hyllyjä jo pidemmän aikaa, mutta täysin tuloksetta. No, tänään lähin sitten vaan rohkeesti googlettamaan "over the knee boots" ja löysin ihania vaihtoehtoja ainakin Bubbleroomista. Mä haluisinkin noi alhaalta oikeella olevat, matalat missä on niittejä. Nää meni siis ehdottomasti ostoslistan ykköseksi!

Mikä oli teidän viimeinen vaate/tavara jota ette vaan saanut mielestänne ja se oli pakko hankkia? :)

46 kommenttia:

  1. Näin tänään seppälässä yli polven pituisia mustia juuri noilla koroilla :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on ihan samat ollu mielessä jo monta kuukautta! :D noi ois vaan niin kauniit ja kätevät joka asuun :)

    VastaaPoista
  3. nuo saappaat on kyllä toosi ihania! kannattaa kyllä sun tarkkaan katsoa mallia jos tilaat netistä, mun siskollakin on tosi hoikat jalat niin sen on ollu todella vaikea löytää sopivia saappaita kun kaikissa on niin löysät varret! eli siinä mielessä tommoset nyörilliset voiski olla sulle hyvät niin saat säädellä! :)
    itse oon ostanut tommoset viime vuonna dinskosta, en kyllä tiedä minkälainen tarjonta siellä on tänä vuonna!

    VastaaPoista
  4. Oon ettiny pitkään just tollasia ekassa kuvassa olevia mutta niitä ei löydä missään :(

    VastaaPoista
  5. Ainakin jossain vaiheessa syksyä spirit storesta löytyi tuon tapaisia:)

    VastaaPoista
  6. Noi näyttää kyllä hyvältä jos on shortsit ja paljaat jalat, mutta tavallisten housujen päällä vähän eww...

    VastaaPoista
  7. fafala shoestahan ylipolven saappaita saa koroilla tai ilman parilla kympillä, mutta semi huonolaatusiahan ne on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olin tulossa sanoo,ite kävin tosiaan kampin fafalasta hakees ihanat mustat yli polven saappaat 20e . Tottakai ne on huonolaatuset ja menee varmasti nopeesti rikki mutta kyllä ne nyt kelpaa köyhälle opiskelijalle hetkeksi ;d

      Poista
  8. ylipolvensaapaat ei kyl itseasiassa oo koskaa ollu kauheen tyylikästä, sillä se on aina yhdistetty hutsuihin:) sen takia noita ei myydä kauheena,koska nyt on muotia juuri polven alle ulottuvat saappaa! :)

    VastaaPoista
  9. Ite en tykkää hirveesti, mutta sulle varmaa sopis! (-:

    VastaaPoista
  10. käyppä katsomassa kampin fafalasta!:) kaikki saappaat yli polven, monipuolinen valikoima ja hintakin on edullinen :)

    VastaaPoista
  11. Mä tilaisin netistä!:) spartoo/nelly.com esimerkiksi. Sinne kanssa saa helposti googlailtua alennuskoodejakin.

    VastaaPoista
  12. kiva heitin just puolvuotta sitten mun mustat niitti ylipolven saappaat roskiin, koska kuvittelin, että ei ne enää tuu muotiin takasin :DD kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elikkäs massan mukana mennään, omaa päätä ei käytetä, kenkiähän ei voi käyttää vaikka niistä ite tykkäistki koska oisha se nyt noloooooo jos ois menneen muodin vaatekappaleita! Eikai siinä, jos ei omaa aivotoimintaa omista :)

      Poista
  13. Joulupostaus ois kiva lukea jos vain ehdit semmoista tekemään. Eli mitä itse toivot joulahjaksi ja mitä sinä suositteliset antamaan joululahjaksi vaikka äidille, isälle ja siskolle. Ja miten pääset joulutunnelmaan .

    VastaaPoista
  14. Oot kyllä vähän myöhässä koska ylipolvensaappaat oli toissatalvena hullu trendi, mutta nyt ne on vaa last season (ainaki Suomessa). Muutenki ylipolvensaappaat ei oo oikeestaan klassisen tyylikkäät, vaan helposti näyttää mauttomilta. Alle 100 eurolla ei myöskään tollasia kuvien saappaita saa, ne on tosi kalliita. En sitten tiiä miten paljon ite aattelit rahaa saappaisiin upottaa. Mut tietty ei tarvii mistään muodistakaan välittää, jos ite tykkäät niin go for it.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha esim. ebaysta ainaki saa alle sadalla eurolla....

      Poista
    2. Juuri yhdet kuvan saappaat bubbleroomissa 80e hujakoilla :)

      Poista
    3. Elloksen alekupongilla 27€ :)

      Poista
    4. Itse omistan toisen kuvan aitonahkaiset korkeakoroiset saappaat. Tilasin ne topshopista ja hinta muistaakseni 90e. Eli kyllä, alle 100 eurolla voi saada kyseisten kuvien saappaat ;)

      Poista
  15. Ihan sama kuin "last season" ne on - jos ne sopii käyttäjälleen ja jos ne osataan yhdistää oikein asuun niin ne on HOT. Ne ketkä sanoo niitä mauttomiks on vaan nähny jonkun joka ei oo osannu yhistää niitä tai sit ne ei itekään pysty kuvittelee asua mihin ne sopis (mielikuvitusta? Googlettakaa vaikka).
    Sulla on hoikat jalat ja voin ainakin kuvitella miten hyviltä ne näyttää sulla Jenni!

    VastaaPoista
  16. Itseltä löytyy kans matalapohjaiset yli polven saappaat (:
    Ja sopii melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen!

    VastaaPoista
  17. Mulla on ollut jo hetken aikaa tommoset yli polven saappaat,n.6cm korolla :P Oon kyllä tykännyt ihan hirrrveen paljon!! :)
    Nyt kun mietin,niin mulla ei oo ollut hetkeen mitään semmosta juttua mikä ois aiheuttanut "Pakko saada" tunteen ;oo Kummallista mutta totta :DD

    VastaaPoista
  18. tää on nyt aika tyhmä kysymys eikä liity aiheeseen mitenkää mut kysympähä silti et ootko sä sitä tahoa pidempi ? :) ja kui pitkä olet !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei ihanaa ! tää piristi mua :), koska oon niin ihastunut tyttöön joka on mua lyhyempi ja se joteki mietitytti mua :S mut eipä sillä pituudella väliä pidä olla !

      Poista
    2. Voi jestas.. Jos on kaksi tyttöä suhteessa niin väkisinkin toinen niistä on pidempi, ellei oo sitten sentilleen saman kokosia. Mikä ihmeen juttu tää oikeen on..

      Poista
  19. mun on vaan pakko saada alle polven saappat! :D semmoset ihanat olis jo tiedossa mutta siellä kaupassa ne on vielläkin... :D kyllä mä ne joku päivä käyn osatamassa

    VastaaPoista
  20. Täällä myös yksi yli polven saappaisiin hullaantunut!

    VastaaPoista
  21. oulussa näky joka kaupas suunnillee tommosia.
    esim ite ihastelin just tommosia mitkä on tos viimeses kuvas vasemmalla alhaalla c: oli aika ihanat mut oon vaa 160 cm pitkä ni näyttää aika rumalta mulla :--D

    VastaaPoista
  22. Tuollaset on maailman ihanimmat kengät! Ite en oo kehdannu ostaa ku oon yläasteella :D mutta joskus vielä!! Näyttää niiin seksikkäiltä ja sellasilta kauniilta D: ♥

    VastaaPoista
  23. itekki oon ihan rakastunut ylipolvensaappaisiin! :) harmi vaan että niitä tuntuu just olevan vaikea löytää ja sitten kun löytää jotkut kivat niin ne on aina liian löysiä ja niitä pitää kokoajan kiskoa ylöspäin :/

    VastaaPoista
  24. Kannattaa käydä kysymässä Uinon blogi Ainolta, hän omistaa tommoset korkeet täydelliset!!♥♥

    VastaaPoista
  25. Itse olisin myymässä omat mustat tekomokkaiset ylipolven saappaat n.10cm korolla, ei pidetty kertaakaan kun en jaksanut palauttaa! :)

    - Nina, ninamirka@gmail.com

    VastaaPoista
  26. jenni koska videopostausta ?:--)

    VastaaPoista
  27. Hello dear, nice to meet you! I've just found your blog and it's really nice....visit mine and let me know your opinion about my posts, maybe we could follow each other!
    XOXO
    Ylenia

    VastaaPoista
  28. Kiva että on tullu taas paljon kommentteja! :)

    VastaaPoista
  29. meinasin kans ehdottaa tota kampin fafalaa , ite ostin ja halvalla :)!

    VastaaPoista
  30. Moi, ite tilasin itseasiassa viime viikolla noi alarivin saappaat jossa on noita nastoi. Tilasin boohoo.comista, oon sieltä ennenki tilannu kenkiä. Ne tuli mulle tyylii viikossa, eli ihan tosi nopee vaikka tulevatki Englannista:) ja noi samat on myynnissä ebays, mut ei ollu ku parin euron ero, niin oli luotettavampaa tilata boohoosta:) Ja noi oli tosi hyvät, ku mulla on pitkät ja kapeet jalat, niin noi saappaat on kapeet!

    VastaaPoista
  31. Pakko pätee, sanoi et joku aika sitte olisit voinu kutsua näitä saappaita hutsusaappaiks mut nyktään ku niitä on julkkiksilla ja lehdis niin ne on hienot??:D onko sinulla omia mielipiteitä nainen ;)

    VastaaPoista
  32. mä kans etin koko syksyn uusia kun vanhat oli jo muutaman vuoden ollu käytössä niin halusin uudet. eipä tietenkää kaupoista täältä löydy niin tilasin kiinasta neti kaut. siel on isot valikoimat ja hinnatkaan ei oo ihan törkeitä. ainoo vaan että koossa kannattaa olla tarkka kun joudut odottaa sen muutaman viikon että ne saapuu perille niin ei oo sit kiva alkaa palauttaa ja oottaa taas uusia. ite tilasin koon 35 (pienin) ja oli just sopivat vaik mun koko yleensä on 33.

    VastaaPoista
  33. mulla on noista niittikengistä niitittömät versiot :D mut joo ne vaikutti hyviltä ja odotin niiltä vissiin liikaa... tosi huonolaatuset ja toi sivussa oleva resori on tikattu ylhäältä ja ne oli jo valmiiks purkautunu. ei oo lämpöset, saati talvikengät ollenkaan - ne on hemmetin liukkaat. järjettömän huonolaatuset ku miettii paljo noi maksoi.

    VastaaPoista
  34. Löysin täydelliset, just mun kokoiset mustat, nahkaiset ylipolvensaappaat kirpputorilta 10€, iloisempaa yllätystä ei olisi voinut olla! <3

    VastaaPoista
  35. Moi.
    Löysin vahingossa sun blogin. Ja tämä onkin nyt vanha juttu mutta lisään kumminkin oman kommenttini tänne. Olen itse ihaillut aina ylipolvensaappaita. Ja vaikka olen mies niin rohkaisin mieleni ja tilasin matalakantaiset ylipolvensaappaat. Mustat ja nahkaa. Tiedän että moni ajattelee että yök. No voi mieskin olla Over knee boots friikki. Kiva rikkoa rajoja pukeutumisessa. En ole homo enkä transu. Hyvää kesää sulle.

    VastaaPoista