maanantai 14. tammikuuta 2013

And that's how it really goes..

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled
Mä haluan nyt avata muutaman asian kaikille, vaikka oonkin kertonut ne enemmän kuin miljoona kertaa, kysytään multa JOKA päivä samat kysymykset.

Taho, mun entinen tyttöystävä on NAINEN. Se on niin törkeetä, että tullaan jatkuvasti kyselemään ja ihmettelemään, että miten Taho voi olla tyttö? Sehän on poika? Ettekö oikeesti ikinä ole nähneet tyttöä, jolla on lyhyt tukka ja poikamaisia vaatteita? Jos saan kysyä, millä vuosiluvulla elätte? Ja kun teitä arvelluttaa jokin asia, YRITTÄKÄÄ ensin etsiä siihen vastaus ennenkun kun kirjotatte sen kysymyksen, se voi olla helpompaa kuin luulettekaan. Mikään ei nimittäin ole bloggaajalle niin turhauttavaa, kuin päivästä toiseen vastata samoihin kommentteihin ja vielä sellasiin, jotka loukkaa. Toinen älyttömyys on se, että mut leimataan heti lesboseksuaaliksi kun oon seurustellut tytön kanssa. Ootteko ikinä kuulleet biseksuaalista?

Ja niin, sanoin siis entinen tyttöystävä. Me ei olla seurusteltu pitkään aikaan ja oon tänkin ilmaissut hyvin monta kertaa. Musta on vaan hienoa, että ollaan pystytty olemaan kavereita kaiken tän jälkeen ja tekemään kaikkea yhdessä, mutta ei enää pariskuntana. Silti mulle siis tulee onnentoivotuksia meidän "suhteesta", vaikka muutama kommentti ylöspäin oon kirjottanut että me EI seurustella..

Ja jos jokin jäi vielä arvelluttamaan, niin kysykää nyt :D Mä en tykkää oikeestaan (ja Taho vielä vähemmän) tehdä tällästä postausta, joka on aika henkilökohtainen. Mutta jotenkin juuri aina ne kaikista henkilökohtaisimmat asiat kiinnostaa ihmisiä, I wonder why..?


Tahon lempibiisi :)

117 kommenttia:

 1. Ihan pakko sanoo, et Taho on äärettömän söpö tos alimmas oikeel olevas kuvas! :D Baww.

  VastaaPoista
 2. Taho on niin kiltin ja ihanan näköinen että rullaturpien on pakko keksiä jotain loukatakseen, siis ihan mitä vaan...

  VastaaPoista
 3. Asutko sä siis yksin siinä teidän Kampin kämpässä nykyään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Tahon asunto ja Taho asuu siinä, mä asun Oulunkylässä :)

   Poista
 4. Kiitän tästä postauksesta, suht uutena lukijana! :)

  VastaaPoista
 5. Rohkea postaus! Arvostan, vaikka ite olenkin asiasta tietoinen ja vanha lukija.
  Musta on upeaa että olette pysyneet ystävinä kaikesta huolimatta, se on exien kanssa aina enemmän tai vähemmän vaikeaa..

  Ihanaa vuodenalkua teille molemmille <3 Olette hyvä esimerkki muille.

  - Minna

  VastaaPoista
 6. Hyvä ! ja oot iha super rohkee (= ja uskon ,et sua ja Tahoo ärsyttää ihan helvetisti ,ku samat kysymykset joka päivän ... toivottovasti ne nyt ymmärtää ,ettei tarvi kysellä enempää samoja kysymyksiä

  VastaaPoista
 7. ärsyttää ku ihmiset ei vaan tajua yksinkertasta asiaa.. Taho on ihan selvästi nainen kuvistakin näkee! :-D Ja vaatteista sen verran et tyylitajuakin näyttää olevan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä. En tajua edes miten tahoa voidaan luulla mieheksi? :D

   Poista
  2. Mä taas olen täysin eri mieltä. Omasta mielestäni Taho näyttää enemmän mieheltä. Mutta itsehän en sitä kuuluta, ymmärrän vaan hyvin niitä jotka asiaa miettii.
   Samaa mieltä kyllä olen, että vois vähän ettiä asiaa ensin ja varsinkin kun törmää kommenttiboksissa joka vitun kerta samaan kysymykseen, kyllä se itteäkin vähän ärsyttää!

   Poista
 8. Ymmärrän sua ihan täysin, kuinka vituttavaa se onkaa ku muut pohtii sun parisuhdettas tai entistä parisuhdetta... Itsekin kun sen joutunut kokemaan kuinka kuulee muualta että tää ja tää on taas sanonut näin ja näin.

  VastaaPoista
 9. löysin blogis ehkä joku 2 viikkoo sit, katselin siinä vaa noita vanhoja viestejä alusta asti ja sit tuli kohalle eka tahon kuva ja siin luki sit jotai et " mun ihana tyttöystävä " tai jotai VASTAAVAA ja sit aattelin et aijaa se ei ookkaan hetero ja päätin mennä niihi uusimpiin postauksiin, sitte siel katoin jonku postauksen kommentit ja joku laitto jotain " harmi ku taho ja sä ette oo enää yhdessä " ja siin sit kattelin vähä eteenpäin nii olit kertonukki siit sitte :DD näin mä tän juttu tajusi ja ei todellakaan käyny mieles et tulisi kyselee heti ku voi ottaa ite selvääkin ! :) mut hyvä kumminki et ootte kavereita kaikesta huolimatta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että oot ite ottanu asioista selvää :)

   Poista
 10. no harrastatteko seksiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Kyllä taas äly loistaa. :D

   Poista
  2. Miks ihmeessä kysyt asioita jotka eivät sulle edes kuulu? Kasva hyvä Anonyymi, kasva.

   Poista
  3. rispectit tälle!!!!!!!!!

   Poista
  4. :DDDDDDDDDDDDDDDD ei luoja

   Poista
  5. Olim tulossa kysymään ihan samaa! Harrastatteko? Ja asutteko yhessä?

   Poista
  6. No voi jumalauta :D:D:D

   Poista
  7. Voin vastata, että emme asu yhdessä (tai ei olla asuttu varmaan puoleen vuoteen), mutta seksistä puhuminen menee jo liian henklökohtaisuuksiin.. :)

   Poista
 11. No kyllähän se pojalta aluksi ku nopeeta kattoo niin näyttää. Itekki luulin Tahoa pojaksi kunnes yks päivä selailin jotain vanhoja postauksia ja luin kommentteja niin tää asia selkis mullekki vasta silloin vähän aikaa sitte.. Koskaan en oo kyllä kommenttia siitä laittanu. Eikä sulla ees oo siitä ollu niin paljon kuvia (varmaan myös tän takia) ainakaan siitä lähtien ku mä oon sun blogia lukenut. Ei oo tarkotus olla ilkee, mullaki oli ennen kaveri, jota kaikki jotka ei sitä tunne luulee pojaksi. Ja kaikki ei ehkä ehdi lukee jokaisen blogin jokaikistä kommenttia ja jotkut voi kattoo vaan kuvatki postauksista.. Mutta ymmärrän kyllä että ärsyttää.

  VastaaPoista
 12. Oot mun idoli<3 Olipas rohkee postaus! Taho on niin sulonen ja sinä kanssa :) Ärsyttää,kun jollain ei vaan mee nappiin,vaan heti pitää leimata joksikin ja sitten ollaan tyhmää ja kommentoidaan miljoonat kerrat niitä samoja kysymyksiä ihan,kun ärsyttääkseen tai sitten nykyajan ihmiset vaan on niin idiootteja. Kiva,kun teit tän postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos.. <3 Joo sellanen ihmisten leimaaminen on kamalaa, olkoot jokainen minkäläinen haluu.

   Poista
 13. mitä sulla on suunnitelmissa, kun valmistut koulustasi?:)

  VastaaPoista
 14. Niin totta! On ihmiset kyllä niin ahdsmielisiä ihmisiä jossei suvaitse asiaa, että kaikki ihmiset on erilaisii.

  VastaaPoista
 15. Itekki oon ihmetelly että vielä nykyäänki täällä sun blogissa tulee kysymyksiä "onko Taho mies vai nainen?:O", "seurusteletteko te?". Oot kertonu nuo asiat niiiiiiin monta kertaa. Vähän oma-alotteisuutta toivoisin itsekin joiltakin kommentoijilta.. + Mun mielestä on super loukkaavaa ihmetellä sitä miten Taho muka voi olla nainen. Taho ei ehkä täytä jokaista stereotyyppisen naisen tuntomerkkiä, mutta on joka tapauksessa nainen ja jotenki tosi törkeää tulla sanomaan että "ei kyllä uskois" tms.
  En siis tiedä mitä mieltä Taho on tästä asiasta, haittaako nää kommentit sitä vai mitä, mutta mua itteä joskus häirittee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kyllä Tahoa häiritsee tosi paljon ja siksi juuri halusin tehdä tän postauksen, niin Tahokin sais jonkun rauhan :)

   Poista
 16. puhuuks Taho suomee?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ku afrikkan etelämurretta mut onneks jenniki osaa afrikkaa nii hyvin ne pärjää:)

   Poista
  2. Puhuu täydellistä suomea mutta on syntynyt Vietnamissa :)

   Poista
 17. SIIS :d ei pahal en oikeesti tarkota mut oon luullu alista saakka et taho on poika, oon nähny monta tyttöä jotka pukeutui poikamaisesti mut taho eroaa niiin paljon niistä et ei uskois :D mut rohkee postaus, oli kiva tietää tääki :D

  VastaaPoista
 18. Kuinka sokea ihmisen täytyy olla, ettei näe Tahon olevan tyttö?! Ei vaan mene mun jakeluun. Respectit Jenni teille molemmille tästä postauksesta! Hyvä ja rohkea veto, vaikka ette kumpikaan pidä koko asiasta :)

  VastaaPoista
 19. Voin vaan kuvitella miltä tuntuu saada säännöllisesti tyhmiä ja loukkaavia kysymyksiä tommosesta aiheesta! Jos toi asia vaivaa jotakin henkilöä niin helvetin paljon, niin luulis löytyvän vähän oma-aloitteisuutta että etsis sen tiedon täältä blogista eikä tulis heti pistämään "ONKS TAHO MUKA NAINEN?+++"-kommentteja. Sun ei todellakaan tarttis tehdä tämmöstä postausta mutta toivottavasti tää nyt sais jotkut ihmiset vähän tajuumaan asioita :)

  VastaaPoista
 20. Ihana, ihana tyyli. Taho on herkkupakkaus <3 slurps

  VastaaPoista
 21. En ymmärrä miten kaikki rupee heti ihmettelemään ja että leimataan heti lesboksi:oo Mutta Jenni oot ihan super ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska jotkut luulee että on olemassa vain homoja, lesboja ja heteroita. Ei mitään siltä väliltä :D Kiitos <3

   Poista
 22. Oon ehkä sokee, oon aina luullu että Taho on poika ! :D Oon kyllä lukenu kommenteista yms. että oot bi ja oot puhunu avoimesti, että oot ollu tyttöjenkin kanssa, mutta en oo ikinä yhdistäny asioita.. Vaikka oon sun blogiaskin lukenu jo pidempään. Hmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot lukenu mun blogia jo pidemmän aikaa niin oot varmaan nähny tän postauksen: http://far-from-perfect-jenni.blogspot.fi/search/label/Kulta%20%E2%99%A5

   Siitä selviää, että Taho on tyttö :D

   Poista
  2. Olen kyllä, oon lukenu vissiin jotkut silmälaput päässä... :D Nooh, ei aina voi tajuta ilmeisesti.

   Poista
 23. Hyvä postaus ! :-) musta tuntuu, et osa noista ''ONKO TAHO NAINEN?!?!?!?!?!?!?!?!''-kysymykset on pelkkää paskaa provoomista ja tyypit haluaa vaan loukata teitä.. En vaa ymmärrä, miten tommosia ihmisiä edes on ? :D no, jätetään ne omaan arvoonsa.

  VastaaPoista
 24. Siis ei millään pahalla, näin tahon kampissa töissä ja ihan läheltä katsoin että on se poika ja kaverit oli että ei voi olla että on se tyttö. Ihmiset näkevät asiat niin kovin eri tavalla, itsekin luulin tahoa mieheksi. Kun sain tietää miten asia oikeasti on, tajusin että miten mä olen tuota ihmistä edes katsonut. Muutenkin aasiasta kotoisin olevilla tytöillä ja pojilla kasvojen piirteet ovat enemmän samanlaiset kuin länsimaisilla miehillä ja naisilla, joten ymmärrän hyvin miksi muilla on mennyt sekaisin sukupuolet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin tai siis meidän mielestä niillä on samanlaiset kasvonpiirteet :D arvaa näytetääks me samalta niitten mielestä :D valoja

   Poista
 25. Hei yritin laittaa facebookissa mun kaverille linkkii chatissa tähän sun blogiin niin se facebook sanoo vaan että : Et voi julkaista tätä, koska siinä on estetty linkki. Sisällössä, jota yrität jakaa, on roskapostin tai vaarallisuuden takia estetty linkki:

  far-from-perfect-jenni.blogspot.com

  Lisätietoja on ohje- ja tukikeskuksessa. Jos olet mielestäsi saanut tämän ilmoituksen virheellisesti, kerro siitä meille.

  Onko muille käyny samalla tavalla? Ei oo ongelmia muiden blogin kanssa, vain sinun. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla käy usein tollee blogien kanssa, kannattaa vaan laittaa vaikka joku piste pilkuks ja käskee kaverii muuttaa se ku kopioi. :)

   Poista
  2. Moikka!

   En mäkään pysty linkittää mun blogia kellekkään Facebookissa :/ En sit tiedä loppujen lopuks miks se ei anna tehä sitä.

   Poista
 26. näin tahon ärrällä, oli tosi mukava! :) sanoppa hänelle että hyvää palvelua sain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. multa voit sanoa että sillä oli sillä samasella ärrällä ihana ääni :D heheee

   Poista
 27. Mulle selvis vasta nyt että Taho on tyttö. Ja ei, siinä ei ole mitään pahaa jos on lyhyet hiukset jne.

  VastaaPoista
 28. Joitain asioita ihmisen voisi kyllä pitäää omina tietoinaan netissäkin kommentoidessa ja tajuta sen että Taholla ja sulla on tunteet...... Varmasti loukkaa jos joku aivan ventovieraskin tulee arvioimaan Tahoa tai sua, ylipäätään teijän asioitanne.
  Tosi rohkeeta postata tälläisestä asiasta. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 29. Ihan hirveen rohkee postaus! Ite en oo kauaa ollu lukijana, enkä oo ees Tahon sukupuolta pahemmin miettinyt, mutta ootte kyllä molemmat hirveen sulosia. :)

  VastaaPoista
 30. jenni!
  tosi harmi kun joudut päivästä toiseen lukemaan ikäviä kommentteja :/ oot kuitenkin mahtava ja sun blogi on ihana, keep your head up high beautiful, taho kans :) oon kerran ennenki kommentoinu et on varmaa rasittavaa saada noit samoja kysymyksiä aina, niin että pystytkö tekee tonne jotain sivupalkkia tähän sivulle jossa on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin? nii sit ei tarvis aina erikseen vastailla näihin täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Jos tekisin sellasen useimmin kysytyt kysymykset -osion, niin ihmiset kysyis silti niitä samoja kysymyksiä :D Ei mee vaan mikään jakeluun. Saan varmasti tän postauksenkin jälkeen kommentteja "onko taho tyttö vai poika?"

   Poista
 31. Taho on ihana ku se suostu tähä postauksee, ku se ei kerra tykkää. Huomaa et sun vuokses se vois tehä vaikka mitä. Harmi, että ette seurustele :( te ootte nii söpöi yhes, mut hyvä et ootte kuitenki väleissä vaikka ootte eronnu. Terveisiä Taholle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyl melkee suostunu, mut sanoin et tää auttaa jengii ymmärtämään. Kiitti <3 Joo sanon terkkuja :)

   Poista
 32. Jenni voisit seuraavaa postausta kirjottaessa poistaa tämän, suurin osa on varmaan ehtinyt silloin jo lukea :) varsinkin jos tää loukkaa Tahoa/on liian henkilökohtainen. Mun mielestä bloggaaja ei blogia aloittaessaan oo velvoittautunut mitenkään kertomaan henk.koht.elämästään, ihmissuhteistaan tai muutenkaan omasta yksityiselämästä. Kaikki sellaiset asiat kerrotaan lähipiirille, ystäville ja perheelle - ei koko kansalle.

  Mutta yritä Jenni kestää ihmisiä, jotka eivät osaa käyttää aivojaan etsiäkseen tietoa ja jotka haluavat tahalleen loukata muita. Sellaiset ei oo murehdinnan arvoisia. Olet ihana ja avoin, yksi mun lempibloggaajista :) Hyvää viikkoa sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, etten oo velvollinen yhtään mistään, mutta minä eikä Taho jaksa noita kommentteja enää :/ Kyl mä tän varmaan jossain vaiheessa poistan, jos esim. Taho haluu :)

   Kiitos, ihana kommentti <3 Kivaa viikkoa sinnekkin! :)

   Poista
 33. Tän postauksen myötä mulle selkis vasta nyt että Taho onkin tyttö.. oon aina luullut pojaksi. No hyvä et ees nyt selkis ja monelle muullekkin varmaan.

  VastaaPoista
 34. ootko aina tykänny poikamaisista tytöistä ku judeki on sellanen?

  VastaaPoista
 35. Hyvä postaus, olen olllut aika pitkään lukijana mutta nyt selvisi että hän on tyttö, olen aina luuullurt pojaksi mutta en tarkoita missään nimessä millään pahalla.

  VastaaPoista
 36. SIIS MULLE JÄI VIELÄ EPÄSELVÄKSI ETTÄ ONKO TAHO SIIS NAINEN VAI MIES

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla täytyy mennä todella huonosti :(

   Poista
  2. Tuolla ihmisellä on selvästi huonosti asiat, koska vain epäkypsä ihminen jolla ei oo elämää vaivautuu ees pistää tommosta. Kasvakaa ihmiset:)

   Poista
  3. huumorintajua ihmiset?

   Poista
 37. Oon nähnyt aika monta poikamaista tyttöä, joilla on lyhyet hiukset ja pukeutuu poikien vaatteisiin, mutta Tahosta en olisi ikinä koko maailmankaikkeudessa edes arvannut, että hän voisi olla nainen. Joten en usko, ennen kun laitat Tahon vaginasta tänne blogiisi kuvan. Kiitos.

  VastaaPoista
 38. tää on niin mahtava postaus :D !!!!

  VastaaPoista
 39. ennen tuli kommentteja "onko taho tyttö vai poika???????"
  ja nyt...
  "en olisi ikinä arvannut että on tyttö!!!aina olen luullut pojaksi!!"
  huoh ihmiset.

  VastaaPoista
 40. just tää mua ärsyttää blogeissa, ku ihmiset ajattelee, että bloggaajista ja heidän läheisistään saa puhua iha mitä paskaa vaan. Ihan ku jotku aattelis että teillä bloggaajilla ei ole tunteita??!! ja sitte seki on ärsyttävää, että monet tulee purkaa huonoa oloaan, blogeihin, koska tännehän on helppo tulla nimettömänä jauhamaan paskaa ja haukkumaan. mut sitä mä vaan mietin, että saako ne muka itelleen jotenki hyvän olon siitä, että pääsee haukkumaan ihmisiä, joita ei edes tunne???! jos oon ite joskus laittanu johonki blogiin ees vähän kritiikkiä, nii mulle tulee heti hirveen huono omatunto!
  pakko vielä sanoo, et musta on ihanaa et ootte pystyny eroomaan ystävinä ja arvostan sitä ihan tosi paljo! taho vaikuttaa ihanan symppikseltä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tää blogimaailma, jossa on hyvät ja todella huonot puolensa..

   Taho on symppis :)<3

   Poista
 41. löysin sun blogin tänään ja pakko sanoa, että vau! sulla on ihan mahtava asenne ja jään kyllä ehdottomasti seurailemaan tätä blogia! :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 42. kasvakaa anot ihan oikeesti :) ihana jenni ♥ jos saan kysyä niin minkä ikäisenä tajusit olevas bi ?:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olin just täyttämässä 14 :D

   Poista
  2. miten sä sen tajusit? heräsitkö vaa et hei nyt onki tälläne juttu vai miten? ymmärrän että ihmiset voi olla suuntautimiseltaan vaikka ja mitä mutten koskaan ole ymmärtänyt että miten siihe tilanteeseen päädytään :D tai niinku mistä sen sitte ite tajuaa tai niinku ää en osaa selittää :D en tarkoita millään pahalla, oon vaa miettiny tätä tosi pitkää enkä osaa nyt muotoilla sitä fiksusti! :( kiitos ja anteeksi

   Poista
  3. En voi kirjottaa sitä tänne miten kaikki alkoi, koska se liittyisi yhteen toiseen henkilöön. Mutta sellasta vaan tapahtuu :)

   Poista
  4. varmaan yleensä silleen että kun ekan kerran huomaa että on ihastunut johonkin ihmiseen joka on esim. samaa sukupuolta :)

   Poista
 43. En oo ennen sun blogiin kommentoinut mutta nyt on aivan pakko!
  Täytyy kyllä sanoa ,että en ymmärrä näitä ihmisiä. Ensinnäkin mä en ymmärrä mikä siinä on niin vaikea ymmärtää ,että Taho on tyttö, hän pukeutuu niin kuin haluaa, on sellainen kuin haluaa ja pukeutuu niinkuin haluaa. Vaikka on nainen, ei se määrää kenenkään pukeutumistyyliä tai hiustyyliä,tyypit on kuin pölkyllä päähän lyötyjä siitä miten Taho voi näyttää miespuoliselta ,vaikka on nainen. Jotkut täällä vänkäävät vastaan että "eikä, Tahohan näyttää ihan pojalta" no niin, MITÄ SITTEN?! Missä avaruudessa nää ihmiset on eläneet,ihankuin eivät olisi kuulleet mahdollisuudesta että nainen tosiaankin voi rakastaa naista.
  Mielestäni on myös todella epäkohteliasta edes kysyä "Ooksä lesbo?", eikö jokaisella ihmisellä oo oikeus olla millainen haluaa eikä mielestäni ole edes tarvetta määritellä onko hetero-,bi- vai homoseksuaalinen.
  Ja mahtaa olla paska huumori joillakin tyypeillä kun mielestään niin hauskan kysymyksen tulevat heittämään tänne "hehheh harrastatteko seksiä hehheh", te tuskin missään nunnaluostarissa asustelette.
  aargh voi hyvää päivää näiden sun lukijoiden kanssa! mutta jenni, oot todella fiksu ja kaunis tyttönen, sinuna en jaksaisi edes kommentoida joidenkin lukijoiden kommentteihin !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellä hyvä kommentti :) Kiitos tosi paljon <3

   Poista
 44. Kurjaa lukea näitä ilkeitä kommentteja tulee suru ihan sun puolesta ja etenkin Tahon. Tsemppii näiden urpojen kommentoijien kaa varmasti blogin pitämisen hyvät puolet peittoo näää huonot!:)

  VastaaPoista
 45. Mun mielestä on hienoa, että sä ja Taho pystytte olemaan vielä kavereita vaikka ette enää seurustele. :) Kaikkea hyvää teille molemmille.

  Miten sun äiti ja kaverit ovat suhtautuneet siihen että oot bi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Kiitos <3 Ja hyvin on suhtauneet :)

   Poista
 46. Tää oli todella hyvä teksti!! Kiitos Jenni! Itse seurustelin pitkään ex poikaystävän kanssa joka on biseksuaali, mutta tiet valitettavasti eros :/ Mutta silti ollaan yhä todella hyviä ystäviä. Mutta oon myös huomannu sen että asiasta on vaikee puhuu muiden kanssa, koska heillä yleensä ikävä suhtautumistapa tähän asiaan. saan usein kuulla ikävällä äänensävyllä että asia olisi jotenkin väärin kun hetero seurusteli bi seksuaalin kanssa mutta itse en nää siinä mitään värää, koska minulla oli aitoja tunteita exääni kohtaan. Joten voimia, älä välitä negatiivisestä suhtautumisesta vaikka se voi olla vaikeaa välillä, tiedän sen itsekkin! <3 -Liisa

  VastaaPoista
 47. Moikka Jenni? Haluisitko tehä taas joku päivä kysymyspostauksen? :)

  VastaaPoista
 48. WTF
  OOTSÄ LESBO?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA EIKS TAHO OO MUKA MIES??? MITÄ VITTUA TÄLLE MAAPALLOLLE TAPAHTUU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Jennihän ei oo maininnu olevansa bi ainakaa viittätuhatta miljoonaa kertaa... Ja taho on nainen !! Miks pitää kysyy tollast jos se on viel mainittu täs postaukses ?

   Poista
  2. asdfgf hajottaa kun tällaset ihan selkeet läppäkommentit pitää ottaa tosissaan :DD

   Poista
 49. Jenni oot nätti ja ihana !!! <3 Eikös Taho ollu siinä Tabu ohjelmassa joka tuli foxilta? :)

  VastaaPoista
 50. Oon aina luullut Tahoa mieheksi ja kattonut et onpa se komee ja et ootte ollu söpö pari mut nyt vast ku luin tän nii valas tosi paljon et Taho on nainen :o ( kuitenki oon tienny et oot bi ) .. huomasin heti Tahossa vähän naisellisii piirteitä ku aloin kattomaan tarkemmin. oot ihana Jenni :) <3 hyvää vuotta 2013

  VastaaPoista
 51. Ihan turhaa sä lukijoille suutut siitä,jos he ovat ihmetelleet tahon sukupuolta,koska ei hän kuvien perusteella hirveästi tyttöä muistuta. Itsekin aluksi hämmästyin,kun kuulin hänen olevan tyttö.Enkä tarkoita tätä kommenttia todellakaan pahalla!Toki anonyymien kommentit varmasti kuulostavat jatkuvasti korvaasi vittuilulta tai negatiivisävytteiseltä,mutta yritä olla ymmärtäväinen kuitenkin...ja totta kai ihmiset jatkuvasti kysyvät,koska täällä on paljon uusiakin lukijoita,jotka eivät vielä ole perillä yksityiselämästäsi.

  VastaaPoista
 52. mun mielestä on tosi hienoa että suhteen jälkeen voi olla vielä ystäviä, niinkuin sinä ja Taho ootte. miks välit pitäiskää laittaa poikki ihanan suhteen jälkeen :)

  http://this-is-how-we-do-it-aino-roosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 53. tän ei oo tarkotusolla millään tavalla loukkaava mut oon aina luullu et taho on poika !! oon siis lukenu blogiis kauan mutten sitte varmaa tarpeeks tekstejä ku niin oon aatellu.. :D tuli iha yllätyksenä !

  VastaaPoista
 54. postauksen kuvia katsellessa luulin tosiaan että taho on poika, ja aikalailla yllätyksenä tuli että hän on tyttö. mutta en siis millään loukkaavalla tavalla tätä sano, vaan on hienoa että ihminen on oma itsensä ja sellainen kun haluaa olla :-)

  VastaaPoista
 55. JUDE ON JÄTKÄ EIKÄ MUIJA

  VastaaPoista
 56. Taho on just ihan törkeen söpö ! Vaikutatte molemmat ihanilta ihmisiltä, harmi että noi jotkut anot on saanu tälläsen paskamyrskyn aikaa. Tsemppiä molemmille!

  VastaaPoista
 57. Lausutaaks nimi iha taho vai jotenki teihou anteeks oon idiootti..:/ ? :D

  VastaaPoista
 58. Taho on tyttö!? Oon luullu että poika. No, samapa se. :--D

  VastaaPoista
 59. JENNI OOT IHAN MAHTAVA TYYPPI !

  VastaaPoista
 60. oumai!!! Mä en keksi enää sanoja kuvaa mitä mä ajattelen tän postauksen ja näiden kommenttejen jälkee... No ainakin se on jotain mahtavampaa kuin mahtava ja upeempaa ku upea!!!

  VastaaPoista
 61. Jenni oikeesti oot ihan mahtava!♥

  VastaaPoista
 62. Ootte molemmat kauniita :)

  VastaaPoista