maanantai 3. kesäkuuta 2013

A life without love is like a year without summer

australian goldelis3bloginjennijuomattoni22kukatnamtoni2
Olipa muuten ihan mahtava viikonloppu! Feidasin kaikki överi bileet ja pippalot ja keskityin vaan rentoutumiseen ja ystäviin :) Lauantaina mun rakas Toni vietti ylppärit, joten tätä juhlistettiin muutamilla laseilla kuplivaa ja kaikenmaailman herkuilla. Oli ihanaa! Aurinko paisto kuumana kirkkaalta taivaalta vielä illemmalla kun lähdin, joten mentiin hetkeksi terassille istuskelemaan. Sen jälkeen mä vedinkin yökkärin päälle jo ennen kello yhtätoista ja menin nukkumaan, koska seuraavana päivänä oli luvattu vielä lämpimämpää ja mun oli pakko päästä rannalle. Herättiinkin ajoissa ja otettiin poikien kanssa suunnaksi Hietsu :) 4,5 tuntia vierähti niin nopeesti, etten ois voinu uskoo ku katoin kelloa paljon se näytti! Tälläsiä viikonloppuja lisää, kiitos ♥

41 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja upea kaunokainen.♥

    VastaaPoista
  2. ahh taas guumis toni

    VastaaPoista
  3. Ohhoh ompas sulla hyväkroppanen ja komea poikaystävä heh :-) Saisko mahollisesti susta ja Edgarista jonkinnäköstä postausta? Tai siis sellanen poikaystäväpostaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Edgarista oo tässä postauksessa kuvia.. :) En tiiä katotaan!

      Poista
  4. siis ei vitsi noi uudet hiukset sopii sulle niin valtavan hyvin, ihan platinablondit on omalla tavallaan iha hirveen kivat mut noi on jotenki tosi paljon sellaset muodikkaammat ja tyylikkäämt jotenki, tuli itellekki kauhee tarve saada tommoset! onks sulla pidennykset ja miten hoidat niitä ja saat noin kivan näköset? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On mulla joskus pidennykset, mutta harvemmin. Hoidan niitä ihan vaa pesemällä ne hiustenpidennyksille tarkoitetuilla aineilla :)

      Poista
  5. Jenni oot vaan niin upee ja rakastan sun tyylitajuas!:)

    VastaaPoista
  6. ihana banneri :) ja oot ihana muutenkin ! :*

    VastaaPoista
  7. Solkkurasvaa ulkona!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omg kuolema !!!

      Kiva blogi sulla :) mua ottaa sun puolestä päähän nää ihmiset ketkä täällä kommentoi, tai itseasiassa työpäivän piriste - ikinä lopeta ihmettelemästä ihmisten tyhmyyttä

      Poista
    2. Solariumkosmetiikka on solkkuun ja tanning oilit rannalle... :D Ei ne toimi samalla lailla!

      Poista
    3. ^ Itseasiassa accelerator-tyyppisissä solkkurasvoissa on lähinnä vain erilaisia öljyjä (kookos-, monoi tahiti-, jne.), niiden lisäksi sitten joitain hifistely-rusketusyhdisteitä joiden tehosta voi sitten olla montaa mieltä. :D Solkkuvoiteiden (ja tanning oilien ihan samalla tavalla) teho perustuu kuitenkin lähinnä siihen, että hyvin kosteutettu iho ruskettuu paremmin kuin kuiva - itsekin käytän usein solariumrasvaa aurinkoa ottaessani ainakin säärille, jotka muuten eivät meinaa ruskettua niin hyvin. Aika lailla samaa tavaraa ne on!

      Poista
  8. mistä noi neoleopardi bikinit on? =) ne näyttää ihan cubuksen bikineiltä, oonko oikeessa? oon iteki kahtonu noita ja mietin että minkä kokoinen on sulla se yläosa? se on mulla jotenki hirvee hankala päällä mut istuuko se esim. sulla ihan hyvin? =) ja tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
  9. seurusteleeko toni ?

    VastaaPoista
  10. Onnea edgarille opiskelupaikasta sibelius-akatemialla!:)

    VastaaPoista
  11. Tunnetko ittes nykyää heteroks vai vielä bisseks?

    VastaaPoista
  12. Etkö päässyt siihen kosteeseen kesä duuniin? :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin siis finaaliin, mutten voittanut sitä. Mun mielestä ihan oikea tyyppi voitti sen! :)

      Poista
  13. Ärsyttääkö ku et saanu sitä kesätyötä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeestaan. Oishan se ollu ihan hauska juttu, mutta mun ois pitänyt olla koko kesä joka viikonloppu töissä, eli mulla ei ois ollut yhtään vapaata. Haluun lähtee johkin ulkomaille tänä kesänä :)

      Poista
  14. Hei mikä ois hyvä aurinkoöljy tms syventämään rusketusta? Ostin tollasen Garnier ambre solaire öljyn ku en löytäny sitä hawaii juttuu.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoo, en oo ite hirveesti käyttänyt öljyjä :/

      Poista
  15. Miten se finaali meni? :)

    VastaaPoista
  16. moikka missä baareissa yleensä käyt? olen itse ulkopaikkakuntalainen ja huomenna pitäisi päästä k18 baareihin vähän juhlistaan eikä mitään tietoa minne suuntaisin :)

    VastaaPoista
  17. Voisitko tehdä postauksen sun lesboajoista ja bombshelleistä? Nää asiat kiinnostais ainakin mua ja varmaan monia muitalin!:) oot tosi ruskeen näkönen, mistä tota öljyä saa ja auttaako?:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Toi ei oo öljyä vaan ihan rasvaa :) Edgar osti sen Virosta!

      Poista
    2. lesboajoista......XDDDD havent you heard of bi sexuals?

      MUTTA JENNI! oot toosi upea ja sul on komee poikaystävä:) rakastan sun blogia ja tyyliä! oot niin kaunis nainen, jatka samaan malliin :)

      Poista
  18. onks toi taavi vai luulenko vaan?

    VastaaPoista