torstai 20. maaliskuuta 2014

Minä sydän te!

facebook jenni
Moikka vaan kaikille! :) Mä oon jotenkin ihan sanaton edellisen postauksen kommenteista, te ootte niin huippuja.. Mitä ikinä mä blogiin kerronkaan, hyviä tai huonoja asioita mun elämästä, te ootte aina kannustamassa ja tukemassa. Se merkitsee mulle niin paljon. KIITOS KIITOS KIITOS!

Tulin ihan nopeesti moikkailemaan teitä kun tuli vähän ikävä :D Olin tänään koulussa ja sain tehtyä kirjanpidon kokeen, esitelmän melkeen valmiiksi ja pistin työhakemuksenkin menemään. Nyt mä otan kumminkin suunnaksi ton keskustan Apollo Cafen, joka on siis ihan vakkari mesta viettää after workkeja ;) Siellä on maanantaista lauantaihin tiettyinä kellonaikoina halpaa juotavaa. Eli nyt niille kuuluisille muutamille, bye!

19 kommenttia:

 1. Upea nainen. Oot kasvanu henkisesti paljon viimeisen vuoden aikana, mitä nyt tekstin kautta välittyy. Ihanaa jatkoa sulle ja tsemppiä tulevaan! :)

  VastaaPoista
 2. aivan hurjan hurjan paljon voimia haleja ja rutistuksia ihana Jenni <3 elämässä on ihan tajuttoman paskoja juttuja mut onneks myös jotain hyvää, pakko olla kai välillä hankalaa et osaa nauttia hyvästä. toivon sulle niin paljon kaikkee hyvää ja jaksamista. oot upee aito nainen!!

  VastaaPoista
 3. Sulle on helppo kirjoittaa kaikkea positiivista koska sä yksinkertaisesti sen jalat maassa asenteella ansaitsen!:)

  VastaaPoista
 4. Pidä hauskaa kaunis! <3

  VastaaPoista
 5. Muutes käytkö vielä reiveissä?

  VastaaPoista
 6. voi apua voimia sulle, oot kyllä todella vahva ja ihana! :) kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 7. Kuka sitä poikaystävää tarvitseekaan kun on maailman parhain suhde lukijoihin? ;p ♥

  VastaaPoista
 8. vielä vähän lisää voimia ja tsemppiä!!<3 miten edgar suhtautui teidän eroon?

  VastaaPoista
 9. laitatko kuvat tänne flickrin kautta? jos, niin tuliko sulla jossaki vaiheessa joku muutos siihen, semmonen, että kuviin tuli nuolet joista pystyi selata kaikki flickrissä olevat kuvat läpi :o osaako joku auttaa miten kuvat sais taas normaalisti laitettua!?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjaudu sisään flickriin ja sit avaa se kuva jonka haluut laittaa, sit nappaat sielt sen HTML-koodin ja pistät tekstin HTML-pohjaan. Toi nuolijuttu johtuu ainakin mulla siitä, että oon jotenkin mysteerisesti kirjautunu ulos flickristä, jolloin oon siellä ns. vierailijana, joka nappaa sen HTML-koodin, jolloin tulee ne nuolet. En tiiä onko toi mikään velhokikka, mutta mulla menee näin :)

   Poista
  2. mulla tulee nuolet vaikka oon sisäänkirjautuneena :o

   Poista
 10. haluisitsä tehä postauksen mihi listaat sun tän hetkisii lemppari biisei ja jotai hyvii bile biisejä?:)

  VastaaPoista
 11. kesällä aika paha se after workki ku alkaa jo kello 11 :DD tuli muutaman kerran istuttua siellä heti aamusta shoppailun välissä ja ehkä muutenkin...

  VastaaPoista
 12. mihin hait töihin? ;)

  VastaaPoista
 13. On todella hienoa katsoa kun osaat poimia tästäkin, varmasti rankasta ja sydäntä koskettavasta aiheesta, jotakin positiivista. Se, mikä sai mut kommentoimaan on se, kuinka hienolla tavalla suhtaudut asioihin. Tuolla edellisen postauksen kommenttiboxissa oli myös jonkun verran näitä hyvin ikäviä ja pahaa suopia kommentteja, mutta sinä kuitenkin näät vaan ne positiiviset ja tartut niihin. Moni muu olisi varmaankin tehnyt tämän postauksen käänteisessä muodossa, niin että olisi kertonut siitä, kuinka jotkut vaan haluaa paha toisille vaikeissa tilanteissa yms vaikka siellä olisi positiivisiakin kommentteja joukossa. On hienoa, että sä teet sen hyvin positiivisessa muodossa ottaen huomioon ainoastaan ne positiiviset kommentit. Tänne ruudun toiselle puolelle välittyy sellainen fiilis, että osaat sulkea silmäsi näiltä ikäviltä kommenteilta. Toki, ei kokonaan varmasti voi sulkea, mutta tuntuu kun hyljeksisit niitä varjopuolia ja ottaisit avosylein positiivisuutta senkin edestä vastaan. Vau! Toivottavasti sinä saat asiat järjestymään, niinku niillä on tapana järjestyäkkin, mutta niin, että olet mahdollisimman onnellinen. Tilanne tuntuu kovin sydäntäraastavalle puolestasi, mutta päätöksesi on varmasti hyvä juuri sinulle sellaisena kun olet sen parhaaksi katsonut. En toivo mitään pahaa Edgarille, toivottavasti hänkin löytää vielä onnensa. Tsemppiä vaikeisiin tilanteisiin, niitähän on meillä kaikilla! Hymyä :)

  VastaaPoista
 14. <3 <3 sussa parasta on se kun oot niin aidon oloinen, postailet mukavaan tahtiin, HUOMIOIT LUKIJOITA, sulla on vaan yksinkertaisesti paras blogi, oot kaunis, jalatmaassa-tyyppi.. Lista vois jatkua loputtomiin! Mulla olis myös kysymys; haluatko ikinä hankkia lapsia? Ootko miettinyt että jos sun elämänkumppani on nainen, niin haluaisitko adoptoida? :) tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle.<3

  VastaaPoista
 15. Oon hetken aikaa seurannu sun blogia ja täytyy sanoo et tunnut tosi sydämelliseltä ja ihanalta ihmiseltä ! Kaikkien pitäis ottaa susta mallia, oot mahtava ! Tsemppiä jatkoon ja älä koskaan muutu(:

  VastaaPoista