keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Huh huh hellettä!

IMG_0916
On se vaan niin epätodellista, että se kesä on vihdoin tullut tänne! Mulla oli alle viikko sitten vielä talvitakki päällä ja nyt voiki vedellä jo shortseilla ja silti hiki valuu, hullua :D Mä oon kerennyt jo parissa päivässä käymään Helsingin kesän vakkarimestoissa, eli stadikalla, Espan puistossa, Kauppatorilla jne. Yhtään päivää ei oo heitetty hukkaan! Onneks vielä ens viikko lomaa ja sit alkaiski koko kesän duuniputki.

jennikesäääjennikesäää
  shortsit Tally Weijl toppi Gina Tricot lenkkarit H&M laukku Versace

Ja kelatkaa sitä, mä oon lihonnut viime toukokuusta melkeen 10 KILOA! :D Huomaa selkeesti esim. mun jaloista. Tän postauksen pari ekaa kuvaa aika hyvänä vertauksena. Ei vaan voi uskoo kun puntari näyttää 52kg, koska oon aina ollu sen alle viiskyt ja viime keväänä pahimman stressin ja masennuksen keskellä joku 43kg. Siis painoindeksin mukaan mun pitäis lihoo vielä lisää toiset 10kg, koska oon 173cm pitkä mut eiii, oon tosi tyytyväinen näin. En vaan voi koskaan kuvitella itteeni ns. "normaalipainosena", kun syntymästä saakka oon ollut tosi laiha sen imeytymishäiriön takia ja sen kautta vaan oppinut pitämään mun kropasta just sellasena kun se on. Muistutan teitä kaikkia muitakin arvostamaan omaa kroppaa, oikeesti :)

Kivaa keskiviikkoa sinne kaikille, mä lähen nyt koululle tekee venäjän kokeen! :)

53 kommenttia:

  1. Juuri näin Jenni! Jos kiinnostaa Floorluvit etkä oo käyny nii osallistuppas ihmeessä mun blogin kilpailuun !

    liwipe.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Katsoin heti, että näytät näissä kuvissa tosi terveeltä ja hyvinvoivalta! Oot upea :)

    VastaaPoista
  3. Oot mielettömän kaunis ja vaikutat niin upeelta persoonalta :) Ja sun kroppa on täydellinen näissä kuvissa! Ihanaa kesää sulle Jenni, oot huippu <3

    VastaaPoista
  4. Näytät tosi terveeltä ja hyvivoivalta! Se 10 kiloa lisää sai sut näyttämään paremmalta :) Mukavaa lomaa vielä sulle!

    VastaaPoista
  5. Näytät kyl nyt tosi hyvältä ja sulla on aivan ihana asenne! :) Kivaa kesää sulle <3

    VastaaPoista
  6. Näytät upeelta! :) you go girl! +++++

    VastaaPoista
  7. Hyvä Jenni ! Mullakin on ollut koko elämän ajan vaikeuksia alipainon kanssa ja nyt oon saanut "lihotettua" itseäni +5kg. :)

    Tosi hyvää kesää sulle <3

    VastaaPoista
  8. Wau nyt näyttää hyvältä!!❤

    VastaaPoista
  9. +10 kg tai ei, oot kuitenkin upea :)

    VastaaPoista
  10. +10 kiloa on tehnyt ehdottomasti erittäin hyvää! nyt näytät terveemmältä ja "normaalimmalta" :) me likes.

    VastaaPoista
  11. mitä oot sit muuttanu sun ruokailutavoissas et oot saanu ton 10 lisäää? aikasemminhan oot yrittäny kans syödä enemmän mut se ei oo onnistunu? ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostais kans tietää et kuinka nyt onnistuit :) Mut siis ennen kun luin ees tekstiä niin huomasin jo jotain muutosta, mutta pelkästään positiivista! Oot edelleen ihan tosi hoikka, mut näytät nyt paremmalta mun mielestä :)

      Poista
  12. Oon aina ihmetelly et kiloihin nähden sulla on hyvä rinnat kooltaan, lienee täysin geenien ansiota kun ei rasvaa juurikaan ole kropassa.
    Kilojen lisäys on hyvä asia, mut kiloja voi vielä muutama tulla kun ikää kertyy lisää, kun on noinkin hoikka kroppa niin 55kg on vielä hyvä.

    VastaaPoista
  13. Oot puhjennut kukkaan :) ne +10kg on tehnyt susta maailman upeimman :) oot paljon terveemmän näkönen kuin vanhoissa kuvissa, näytät tosi hyvält nyt :)

    VastaaPoista
  14. Vautsi, oot kyl upee :)

    VastaaPoista
  15. Näytät tosi hyvältä, ja kun ottaa huomioon sun imeytymishäiriön, tuo 52 kg on aika hyvin jo. Jos on terve ja elimistö toimii normaalisti, alipaino ei haittaa.

    VastaaPoista
  16. näytät hyvältä :)

    VastaaPoista
  17. Hui! Kuin laiha oot ollut :o mut nyt näyttää todella hyvältä :)

    VastaaPoista
  18. Ihana sinä ja ihanat vaatteet sulla!!

    VastaaPoista
  19. Arvostatko itsekään muiden ihmisten kroppia?

    VastaaPoista
  20. Ihana lukee välillä näitä juttuja milloin joku on iloinen saamastaan lisäpainosta! Ja todellakin tuo 10 kg näyttää sulla ihan mahtavalta! Mä just ite eilen mietin miten tunsin itteni hirveen lihavaks sillon ku painoin joku 50 kg ja vaatekoko oli 34/36, vaikka oikeesti oli hirveen laiha. Nyt kun painaa kymmenen kiloo enemmän ja vaatekokokin on isompi, niin nyt vasta tunnen itteni sopusuhtaseks :) En vois olla tippaakaan tyytymättömämpi vaikka ei pyykkilauta vatsaa mulla olekkaan :D
    allthetastesoflife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  21. Nyt on pakko sanoo että oon todella ilonen sun puolesta, näytät terveltä ja kauniilta, hienoa! :) Tsemppiä jatkoon, pidä niistä kiloista kii! :D

    VastaaPoista
  22. Vau, näytät kyllä todella hyvältä ♥ Hirmu hoikka olit tossa linkkaamassa postauksessa varsinkin ekassa kuvassa. Mutta elimistölle itselleen on tutkitusti parempi pari liikakiloa, kuin pari kiloa liian vähän.

    VastaaPoista
  23. Näytät upealta :) niin sitä aina rankoiltakin ajoilta noustaan :) oot Jenni kannustava ja inspiroiva ihminen :) ihanaa kesää!

    VastaaPoista
  24. nyt sulla on aivan täydelliset jalat!! :) oot tosi hoikassa kunnossa edelleen, mutta oot saanu muotoja lisää!
    oot tosi kaunis! <3 jatka samaan malliin, me lukijat tykätään susta just sellasena ku oot! <3

    VastaaPoista
  25. Oot ihana ihminen ja hurjan kaunis! Mä oon nyt suunnilleen 172-173cm ja painan 48kg. Oon -99 ja aina ollut tosi hoikka. Miten sä oot lihonnut vaikka sulla on imeytymishäiriö? :) Ite voin vain tällä hetkellä unelmoida että joskus oisin normaalipainoinen.. :)

    VastaaPoista
  26. Ei vitsi oon onnelinen sun painon noususta!! :) muutitko jotenki sun elämää vai aloit vaa syömää? :p ite oon nimittäin kans tämmönen tikku-ukko :D haluun massaa, vaik kuin söis nii missää ei näy:(

    VastaaPoista
  27. Sun kroppa näyttää just hyvältä ja näytti sillonkin kun olit laihempi, hyvä että oot siihen tyytyväinen koska oot ehkä yks sadasta ihmisestä kellä oikeesti näyttää hyvältä laihuus eikä vaan näytä kasalta luuta ja nahkaa! Nyt viimevuosina ollaan siirrytty laihuuden ihannoinnista "kurvien" ja lihasten ihannoimiseen ja varmasti oot saanu paljon kommenttia asiasta mutta älä anna niiden lannistaa koska oot pommi ja vaikka oot laiha niin silti löytyy muotoja ja varmasti moni olis siitä kateellinen!

    VastaaPoista
  28. Onnea paljon lihomisesta, vaikuttaa sun ulkonäköön ja varmasti myös terveyteen tosi hyvällä tavalla! Looking good.

    VastaaPoista
  29. Huh, näytät kyllä todella hyvältä! Ja niinkun joku ano ylempänä sanokin: pidä niistä kiloista kiinni! :D

    VastaaPoista
  30. vau jenni!! näytät paremmalta kun koskaan <3 keep going girl :)

    VastaaPoista
  31. Wou, hyvä jenni!<3

    VastaaPoista
  32. Voi muru näytät niiin hyvältä! ..syön sut vielä♥

    ♥Mirkku

    VastaaPoista
  33. vitsi näytät todellaki hyvältä! en mä tajunnu et oot lihonu mut nyt ku sanoit nii varmasti johtuu siitä että näytät niin superhyvältä :) vaikket oiskaan lihonu nii ei sun kropas ois mtn vikaa! toi on totta et kaikkien pitäis oppii vaa tykkää itestään koska kaikki on ERILAISII. ei kaikilla voi olla sellane victorias secret - täydelliset mittasuhteet kroppa. :)

    VastaaPoista
  34. Oi mahtavaa et oot saanu lisää painoo, näytät hyvältä ! Itellekki ihan hyvin kelpais kymmenen kiloo (nyt 166/43kg) lisää mut ei vaan tule :D vinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin 165/41 muutaman vuoden ajan :| mut ei muuta kun enemmän puuroo aamupalalla, täysjyväsämpöylöitä juustolla, maitoa ja raejuusto paljon päivässä ja älyttömästi parrots pähkinöitä puol vuotta nassuun ja liikunnan vähentäminen puolella niin nyt +15kg! kokeile vaiks, onnistuu kyllä jos haluaa! Vaikka nyt tuntuukin toisaalta välillä epämukavalta kun ei ole vielä tottunut muutokseen ja vaikka tiedän olen paljon terveempi niin miten paljon parempi fiilis kuitenkin onkaan kun aivotkin toimii kunnolla. Ei tarvii oikeesti kun terveellistä ruokaa lisätä :) Tosin onhan tota sukltaatakin tullu kiitettävästi syötyä kun vauhtiin päässy...:D Tsemppiä! Sit kun on painoo saanu lisää niin vasta kunnolla tajuaa miten paljon paremmin voi.

      Poista
    2. Voi paljon kiitoksia :) !! Nyt otetaan vinkit käyttöön ja toivotaan painon nousua!

      Poista
  35. joo nyt on tosi hyvän näkönen! :) onnea kokeeseen!

    VastaaPoista
  36. Hei mahtavaa! Tiiän tunteen kun on ollut pitkään hoikka ja pitkän prosessin jälkeen on saanut kiloja :)
    Katselinkin pari postausta taaksepäin että nyt kyllä on tullut muotoja!
    Hyvä jenni <3 ihanaa kesää ja nauti lomastasi!

    VastaaPoista
  37. Jenni!!! Näytät niiiin upeelle <3 oot mun suosikkibloggaaja ja en voi toivoo sulle kun pelkkää hyvää. Pysy tommosena täykkäri!

    VastaaPoista
  38. vau <3 tää postaus sai mut tosi hyvälle tuulelle, kiitos siitä:) ihana sinä!

    VastaaPoista
  39. näytät nyt todella terveeltä!

    VastaaPoista
  40. heiii, olis kiva jos tekisit jonkunnäkösen videopostauksen vaikkapas Helsingistä! Kertoisit, että millaista on asua, missä kannattaa esim käydä, plussat ja miinukset? lempipaikat? ja ihan yleisesti voisit kertoo siitä :) hyväää kesää sulle :)

    VastaaPoista
  41. Sulla on kyllä niin ihaaanat pitkät raajat etten kestä! Upea kroppa <3

    VastaaPoista
  42. Wow 8) sä näytät upeelta! Jos lihominen tapahtu ilman mitään ylimääräisiä ponnisteluja niin kannattaa tarkastuttaa kilpirauhas arvot.. Usein kun on noita tuon tyyppisiä sairauksia niin keho voi kehittää vastineeksi jonkun toisen sairauden, kuten itselläni todettiin keliakia. 5 vuotta myöhemmin kilpirauhasen vajaatoiminta :(

    VastaaPoista
  43. Helposti jää tuo + putki päälle . Mutta nätiltä näytät silti nykyäänkin. ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei helvetti, eiköhän jenni tiedä milloin on sopiva. Toinen iloitsee kun on saanu lisää painoa niin sitten joku tulee vihjailee että jenni on läskistymässä? Idiootti ano. Jenni näytät tosi hyvältä ja terveeltä! <3

      Poista
  44. Voi että oot kaunis <3 ja hyvä kroppa! Olen itse juuri tehnyt blogin , tässä on osoite , käy katsomassa jos haluat:) http://juliaperkio.blogspot.fi/
    Toivottavasti tykkäät :-)<3

    VastaaPoista
  45. Moi Jenni! Kuulin että teidän kouluun olisi tulossa joku nainen puhumaan liike-elämästä ja näin. Tiedätkö mikä hänen nimensä on ? Olisin kiinnostunut kuulemaan.

    VastaaPoista
  46. Kiitos ihan hurjasti kaikille kommenteista!! <3 Ootte ihania :)

    VastaaPoista