maanantai 19. toukokuuta 2014

Light pink

uploaduploaduploaduploaduploadupload
Täällä päin on ainakin kesätukka haussa! Ja mun silmät loistaa pelkkiä sydämmiä kun selaan kuvia vaalenpunasista hiuksista. Noi on niiiiin siistit, ah :D Jotenkin kumminkin epäröin, että sopisko ne sit mulle. Ja ainakin yks ongelma nousee ylitse muiden, nimittäin vaatteiden yhdistäminen noiden kanssa on aika haastavaa. Pitäis pukee oikeestaan vaan valkosta ja mustaa ja tälleen kesällä se on ehkä vähän tylsää. Onneks toi muutos ei kumminkaan ois mikään pysyvä, koska ostaisin tietty vaan jonkun sävyttävän värin.

Mutta sanokaas taas te: HOT or NOT?

65 kommenttia:

  1. Ehdoton HOT! <3_<3 Joskus yritin itsekin värjätä just sävytteellä vaaleenpunaseks kun oli vielä blondit, mut ei vaan mitenkään tarttunut :/

    VastaaPoista
  2. Niillä Lorealin pastelliväreillä mitä on ainaki pinkki ja persikan värinen nii ei oikein saa aikaan noitten kuvien tyylistä tukkaa, tai ei ainakaan minulla tarttunu, en tiiä sit jos ois pitäny pitempään ku sen 15min mitä taisin pitää.. Toisaalta mulla on hieman semmonen tummemman vaalee tukka eikä ihan noin vaalee ku ehkä pitäs olla. Ootko katellu millä värillä meinasit värjätä jos meinasit? :) on kyllä kivan näköstä, sulle varmaan sopis tosi hyvin.

    VastaaPoista
  3. No jos jänskää ni koklaa ensin raidoilla ;)

    VastaaPoista
  4. Hot! Näyttäis sulla upeelta ku oot muutenkin tollanen kaunotar!

    VastaaPoista
  5. Kannattaa kokeilla niitä biozellin sävyaineita, jotka ovat mustassa purkissa värjäysosastolla :)

    VastaaPoista
  6. NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT

    VastaaPoista
  7. Voisin itseasias kuvitella aika hyvinkin noi sulle! Ja sehän olis just siistin näköstä yhdistää ton värisiin hiuksiin jotain pastellivärisiä vaatteita ja sopiihan jotkin voimakkaammatkin värin tuon kanssa. Kesällä tulee kuitenkin käytettyä enemmän värejä.

    VastaaPoista
  8. HOT! Suosittelen kokeilemaan Color Glossin Fantasy suoraväreillä! Lähtee muutamassa pesussa pois, jos väriä ei lisää :) Itse käytin shocking pink sävyä ja sekoitin sitä tehohoidon/hoitoaineen sekaan! tuli just ihana hattara ja tosi tasanen :)

    VastaaPoista
  9. Noi näyttää niin hyvältä, ite oon kans kahen vaiheilla mut olis ihan huiput :)))

    VastaaPoista
  10. super hot koska olisit sitten persoonallisempo kuin muut blondipäät :) ainahan ton saa veks ja kesällä pitää olla vähän muutenkin massasta poikkeeva ;)

    VastaaPoista
  11. Sopis sulle kyl aivan älyttömän hyvin!

    VastaaPoista
  12. Hot! Koita niillä sävytteillä mitkä peseytyy pois parissa pesussa :)

    VastaaPoista
  13. Hot! Koita niillä sävytteillä mitkä lähtee pois parissa pesussa :)

    VastaaPoista
  14. noi on niin ihanat, kokeile ehdottomasti! :D

    VastaaPoista
  15. Ois aika helmi ! Ja hei sopiihan noi ny värienki kanssa ! Toi on kuitenki nii vaalee :)

    VastaaPoista
  16. HOT! Sulle kyllä varmasti sopis noi hyvin :-)

    VastaaPoista
  17. Jos olet yhtään kiinnostunut katsomaan Youtubesta beauty videoita, niin suosittelen katsomaan Karissa Pukas, kun hänellä oli viime kesänä vaaleanpunaiset hiukset. Olivat kyllä upeat :)

    VastaaPoista
  18. Hot, koska erotut muutenkin eduksesi kaikkien massablodi-bloggaajien keskeltä:)

    VastaaPoista
  19. ehdottomasti hot! ja niinkun sanoit, se ei olisi pysyvää joten miksi ei?! ehdottomasti kokeilet jenni! sulle sopis tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  20. itelläni en tykkäis mutta kokeile ihmeessä, sopis sulle nimittäin älyttömän hyvin! noi ois ihanan erilaiset kesähiukset <3 ... nyt kun katoin tarkemmin vielä niin oikeestaan noi on tosi siistit eli rohkeesti vaan kokeilemaan :) hiuksia saa onneks aina värjäiltyä takas tai antaa värin kulua, jos ei tykkää

    VastaaPoista
  21. Joo kokeile ihmeessä! :)

    VastaaPoista
  22. Hot, noiden kanssa kuitenkin pystyy yhistelemään valkosen ja mustan lisäks esimerkiks pinkkiä, kultasta ja hopeeta, beigee ja turkoosi näyttäs kanssa aika siistiltä :-D... Ainoot värit mitkä ei sovi noiden kanssa niin hyvin on sellaset tosi kirkkaat värit ainakaan jos niitä on liikaa päällä :-).

    VastaaPoista
  23. Hot!! On kai olemassa jotain sävytteitä jotka lähtee nopsaa pois, kokeile vaikka semmosella :) Sopis sulle varmasti upeesti, upea :) <3

    VastaaPoista
  24. Kokeile ihmeessä sävytteellä. Lähtee parissa pesussa jos ei tykkää. :)

    VastaaPoista
  25. Osta Biozellin Raspberry sävyte ja jatka sitä hoitoaineella, se päähän ja antaa vaikuttaa noin puol tuntii, kannattaa levittää ihan värjäyssudilla :) Aluks saattaa tulla liian pinkki mut haalistuu söpön väriseks parissa pesussa!
    t. Ex vaaleenpunapää

    VastaaPoista
  26. Hot! Kannattaa ostaa esim. sitä biozelin pinkkiä colormaskia ka sekottaa sitä ihan pikkurillinpään kokonen tippa hoitoaineeseen niin tulee tosi ihana pastellisävy<3 ja sit myös ne cybershopissa myytävät shokkivärit samalla tavalla hoitoaineeseen sekotettuna toimii :)!!

    VastaaPoista
  27. Hot! Mutta punasen huulipunan kanssa eih :D

    VastaaPoista
  28. Hot, mul oli hetken vaaleenpunanen tukka, värjäsin sen sillä pesussa lähtevällä loreal preference pastel pinkillä. Ihan hauskaa vaihtelua!

    VastaaPoista
  29. Sopis sulle!!! Ja kyllähän noiden kanssa voi yhdistellä vaikka mitä! :D noi on tollaset vaaleenpinkit eikä kirkkaanpinkit, jos ois kirkkaat nii hiukset ois pääosassa mutta mä ainakin keksisin ton väristen hiusten kanssa vaikka mitä päällepantavaa :) ps ihanaa kun kokeilet aina kaikkea uutta!! Monet bloggaajat pysyy aina niiden mukavuusalueella joka on tylsää pitkän päälle... :D

    VastaaPoista
  30. Sinun huokoinen vaalennettu hius ei välttämättä irrota väriä pesussa pois, vaan vaatii uuden vaalennuksen poisottoon, älä osta sävytettä siinä uskossa että lähtee pois :) Terv Kampaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä toinen kampaaja! Juuri meinasin kirjoittaa samaa kommenttia kunnes tää osukin silmiin.

      Poista
  31. oisit kyl yks söpöys vaaleenpunasilla hiuksilla! värjää ihmees kesäks <3

    VastaaPoista
  32. Missä kuvien copyrightit? :/ Ei taida olla sun itse räpsimiä kuvia.

    VastaaPoista
  33. Ehdottomasti hot :) ite värjäsin viime kesänä cybershopista ostetulla kevytvärillä vaaleanpunaisen hattaratukan. Tarttu omaan blondiin tukkaan aika kivasti. Väri näytti kirkkaan pinkiltä, mutta lopputulos oli just ihana hempeä pinkki. Ei kylläkään pysynyt ku pari hassua päivää...
    Ja sen jälkeen värjäilin vaalean violetiksi pesemällä hiukset kirkkaan violetilla colormaskilla! Ei sekään pysy ku pari päivää, mut maskeilla on kyl helppo vaihtaa nopeesti ja vaivattomasti hiusten sävyä. :) ja on muuten halvempaa ku ostella aina erikseen kevyt hiusväri!

    VastaaPoista
  34. Hot todellakin! Ja yllättävän hyvin muutkin vaatteet kun vaan musta ja valkonen sopii, rohkeesti vaan kokeiluun pink hair (8

    VastaaPoista
  35. Ootko viel oprin kaa tekemisissä? Se ja jesse saa kuulemma vauvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? Kas kummaa kun Opri ei blogga enääää

      Poista
    2. Niin onkin :)
      T tuttu

      Poista
    3. Juu on kyllä ja ihan paikkansa pitää tällä kertaa :)

      Poista
    4. Joo mä luin fb:stäkin

      Poista
    5. missä fb:ssä lukee niin?

      Poista
    6. Vitsi kuinka ihana juttu :) Kumpa opri bloggais vielä!!!

      Poista
  36. HOT! Mulla oli talven ajan tuommonen tukka. Värjäsin semmosella shokkivärillä niin et hoitoainetta joukkoon ja antaa olla vaan vähän aikaa. Helposti pysty vaalentamaan takasin!

    VastaaPoista
  37. hot :) mutta sun pitää jättää noi nudehuulet sit pois koska hyi vittu miltä ne näyttäs yhessä.

    VastaaPoista
  38. Laita aluks vaikka liukuvärjäys!:)

    VastaaPoista
  39. Vaaleenpunanen tukka + rusketus + vaaleet huulet...<3 ai ai :) oisko mitään nätimpää !

    VastaaPoista
  40. todellakin KYLLÄ !!tietäisitpä kuinka kauan oon ite haaveillu tollasista mutta mustia ei niin vaa värjätä vaaleanpunaisiksi.... :D

    VastaaPoista
  41. Niin ihana blogi sulla!! :)
    Kuinka kauan sulla kesti että sait ekoja lukijoita tai kommentteja?

    VastaaPoista
  42. Hot!! Tahtosin itekki :p
    - noorq

    VastaaPoista
  43. Osta ja kokeile ensin ns. vaaleanpunaista hiustalkkia, lähtee pesussa pois! :)

    VastaaPoista
  44. http://www.hairdesignshop.fi/colorbug-pink-hiusliitu-pinkki-p-252.html?osCsid=0cc016d7bd03840937c6bc4572017433

    VastaaPoista
  45. kokeile biozellin niitä hiusmaskeja :) ne lähtee parissa pesussa ja sitten se väri vielä korostaa omaa vaaleeta tukkaa ja hoitaa :) ja ei ainakaan sitten ärsytä, jos ei sovikkaan ku voi vaan pestä pois :)

    VastaaPoista
  46. Noi on niin siistejä, yks mistä tykkään kans on sellainen että sitä pinkkiä on latvoissa mutta muuten vaaleat hiukset :)

    VastaaPoista
  47. Ehdoton hot! Siulle varmasti sopis noi ja kun siu nykynen väriki on niin puhas harmaa et varmasti vaaleepunane ois söpö :) varmasti niin ihailisin siu hiuksia ku värjäisit ne.... :p

    VastaaPoista