sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Gay or straight, who cares!

IMG_1428
Taas koitti tää hieno aika vuodesta, kun järjesttiin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Pride-viikko, joka huipentu Helsinki Pride -kulkueeseen eilen. Mä olin viimeksi kyseisessä tapahtumassa 4 vuotta sitten ja tänä vuonna päätin jo hyvissä ajoin, että haluan tonne ehdottomasti mennä tän muutaman vuoden tauon jälkeen. Silja lähti innoissaan mun messiin :)

IMG_1442IMG_1444
Mä en varmasti ollut ainoa joka herkisty tän ryhmän kohdalla, jotka kanto kylttejä joissa oli ihmisten kuvia jotka oli tapettu homoseksuaalisuuden takia. Toiset kanto ruumisarkkua. Järkytyin kyltin kohdalla jossa luki "homoseksuaalisuus sairaus 70:ssä maassa". Kyllä mä tiedän, että se on monessa maassa todella suuri ongelma, mutta en tiennyt että noin monessa. Vaikka tää on iloinen juhla, oli toi hetki aika hiljentyä ja miettiä miten huonosti asiat jossain päin oikeesti on. Silja kerto mulle myös joidenkin maiden tekevän "parannusraiskauksia" lesboille..

IMG_1450IMG_1479IMG_1487IMG_1495muokattu Haettiin kaupasta pari siideriä ja jatkettiin sitten tietysti puistojuhlaan, jossa oli ihmisiä kuin muurahaisia!! Koffin puisto ei siis oikeesti oo kauheen suuri ja porukkaa oli poliisin mukaan kulkueessa 20 000 ja tonne puistoon osallistu varmaan vielä enemmän. Mun herkistelyt part kaks tuli siinä vaiheessa, kun lavalle asteli venäläisiä seksuaalivähemmistöjä Pietarista. Yks mies otti toista miestä kädestä ja sano mikkiin "haluan esitellä teille mun poikaystävän, rakastan häntä" ja kymmennet tuhannet ihmiset noisee seisomaan ja taputtamaan.. Kun nää ei voi omassa kotimaassaan ees kävellä kadulla käsi kädessä. Meni ihan kylmät väreet siinä vaiheessa..

Oli kaikinpuolin niin upea päivä, että se on kyllä ens vuonna ehdottomasti uudestaan! Oli niin hienoo olla osa jotain noin hyvää ♥ Ja jos joku ei oo muuten nähny mun videota jossa kerron omasta seksuaalisesta suuntautumisesta, voi sen kattoa tästä postauksesta :)

IMG_1486IMG_1507muokattu
Hei jotkut oli kyselly kysymyspostauksen julkasu ajankohtaa ja valitettavasti en nyt viitti lupaa mitään päivää. Mähän olin sittenkin vielä tän viikon duunissa vaikka ei aluksi pitänyt, joten oli ihan hirveetä kiirettä taas. Ja huomenna mä lähenkin aamulla mun rakkaaseen "toiseen kotiin", eli Viroon! Ollaan vuokrattu äitin kanssa meidän virolaiselta kaverilta kämppä Tallinnan keskustasta ja ollaan siellä torstaihin asti :) Otan läppärin messiin ja yritän postailla sieltä teille! Kivat sunnuntait kaikille ♥

17 kommenttia:

 1. ihana postaus ! ja myös ihanaa et ootte taas siljan kaa kavereita :)

  VastaaPoista
 2. Hei voisitko tehä virosta postauksen, että missä parhaat kaupat jne. (:

  VastaaPoista
 3. ^ olisi TOSI kiva jos tekisit postauksen jossa parhaat shoppailupaikat ja halpoja vaatteita :)

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli kylmät väreet jo tästä postauksesta, pakko päästä osallistumaan tähän ensi vuonna!

  VastaaPoista
 5. Pikkasenko Silja muokkaa kuviansa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tää on vaan jotenkin niin outoa että vieläkin porukka ns. vertailee sua ja Siljaa keskenään. Siis koittakaa nyt saada päihinne sellainen juttu että Jenni ja Silja ovat erihenkilöitä ja kumpikin tekee niinkuin itse parhaakseen näkee.. Oh god!
   "Vähänkö Silja muokkaa kuviansa:o" Miksi siitä pitää tulla mainitsemaan Jennille? :o eikö sitä voi itse mennä kysymään Siljalta omaan kommenttiboksiin?

   Poista
  2. Kommentoija varmaan tarkoitti, että Silja on tuossa ylemmässä kuvassa eri näköinen kuin omassa blogissaan esiintyvissä kuvissa.

   Poista
  3. En yhtään ihmettele että näyttää eriltä kun kuvakulma on ihan erilainen ja aurinko paistaa silmiin. Kasvoihin on jäänyt outoja varjoja :(

   Poista
  4. no ei toi Silja näytä sen paremmalta kun normi ihmisetkään, varsinkin kun tuota kuvaa ei ole muokattu :o
   tykkään muutenkin enemmän Jennistä (:

   Poista
  5. Alimman anon kanssa samaa mielt:)

   Poista
  6. Molemmat tytöt ovat kauniita! :) Mukava että otitte osaa Prideen!

   Poista
 6. niin surullista miten asiat on jossain:(

  VastaaPoista
 7. Ihanaa. En päässyt pride-kulkueeseen js puistojuhliin, kun olin töissä :/

  VastaaPoista
 8. Vaikutat kyllä huipulta tyypiltä! Tän blogin kautta välittyy monessa postauksessa sellainen sisäinen kauneus, lämpö ja avarakatseisuus.

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus, meni itselläkin kylmät väreet tätä lukiessa. Surullista tosiaan millä mallilla ihmisoikeudet on joissain maissa :(
  Voitko ottaa kuvia siitä asunnosta missä ootte virossa?

  VastaaPoista
 10. siis................. luinko oikein? parannusraiskauksia lesboille??? Sairas maailma :(

  VastaaPoista