sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Hello holiday!

blogyIMG_2706
Me oltiin äitin kanssa yhtä mieltä siitä että tarvittiin vähän irtiottoa arjesta, lämpöä sekä D-vitamiinia, joten ostettiin matkat Maspalomakseen pari päivää ennen lähtöä. Saatiin ne tosi halvalla, yhden henkilön matka viikoksi (lennot+hotelli) oli 240 euroa. Samalla hinnalla pääsee Ruotsin risteilylle :D Lauantaina oli sitten kello 4 aamuyöllä herätys ja suunta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Lennettiin reilu 6 tuntia.

 IMG_2714IMG_2729IMG_2735
 Hei hei sateinen Suomi! Seuraavaks näyttikin tältä..

IMG_2905IMG_2911IMG_2888IMG_2803 
Ei makeaa mahan täydeltä! Matkapostauksia luvassa siis tällä viikolla, eli pysykääs kuulolla :) Ps. Suuret kiitokset edellisen videopostauksen kommenteista, ootte vaan niin huippuja.. ♥

66 kommenttia:

  1. Sun jalat on kyllä rumasti läskistynyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit jalat! ♥

      Poista
    2. Miks Jenni julkaset tämmösiä turhia provoja? Roskakoppiin moiset hölynpölyt!

      Poista
    3. Laitappa kuva omista jaloistasi niin katsotaan kuinka hoikka jalkainen siellä puhuu, sitä paitsi kuvat vääristää eikä jennillä todellakaan ole paksut jalat :)

      Poista
    4. Sunlaisten ihmisten takia maailma on astetta huonompi paikka. Oon aina ihmetelly, mikä ikinä voi olla itellä niin huonosti, että joutuu muille netissä kirjottelemaan turhia haukkuja?

      Jenni sulla on kauniit jalat! uusia matkapostauksia ootellessa :)

      Poista
    5. Voi luoja sä oot pimee. Jos jotain rumaa tässä postauksessa on, niin se on sun kommenttis.

      Poista
    6. No huhhu. :D ei sitten ollut muuta yhtä kaunista sanottavaa?

      Poista
    7. Ole hiljaa läski ano..

      Poista
    8. Ompas joo, minkähänlaiset hehtaari jalat itselläsi on? Lähdeppä lenkille nii tulee parempi mieli ja omatki jalkas näyttäisi tuolta ja jos se pääkoppaki vaikka tajuais että ei tollasia tulla laukoo toisille :)

      Poista
    9. Vittu sulla on paska ja turha elämä :D mee hoitoo ano, sääliks käy tollasia pellejä

      Poista
    10. ???

      Wtf. Ite taas katsoin, että onpa kivasti ruskettuneet jalat ja nätti ympäristö lomamatkalle, enkä edes huomannut mitään "rumaa läskistymistä" jaloissa. Nätit jalat, ei siitä pääse mihinkään. Saattaa elämä olla hieman vaikeaa, jos ympäristöä ja muita ihmisiä arvostelee etsien ensisijaisesti virheitä ja negatiivisia puolia, vertaillen niitä itseensä. Suosittelen ihan oman hyvinvoinnin kannalta vaihtamaan asennetta.

      Poista
    11. :-D en tiedä miks, mut nauroin tälle kommentille ääneen.. Epäilisin kommentin kirjoittajan olevan n. 13-15vuotias. Voi kun itsekin pääsis ulkomaille :( mutta ei pysty kun on lemmikit hoidettavana

      Poista
    12. Hahaha voi luoja sentään mikä kommentti :DD Ihan bullshittii. Jenni on upea niinkuin aina! :)

      Poista
    13. Onhan ne joo "läskistyneet", mut ei mun mielestä rumasti missään nimessä! Näytät Jenni tosi elinvoimaiselta ja terveeltä näissä kuvissa - liekö johtuu painonnoususta vai jostai muusta.

      Poista
    14. Kuika sairas ihminen kirjoittaa tommosta? Mene ano hoitoon.

      Jennille sen sijaan oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa :)

      Poista
    15. Mitä hittoa...Jenni älä välitä tosta!

      Poista
    16. hahaha ei hyvä Jeesus mä nauroin tälle... Jenni please älä ota tosissas tota kommenttia :DDD
      sun jaloissa ei oo kyllä yhtään ylimäärästä, helvetti mä vihaan näitä anonyymejä ulisijoita jotka
      yrittää saada sulle vaan pahan mielen.. mun mielestä sun jalat näyttää erittäin hyvältä ja se on kylmä fakta, kitis nuo nyymit mitä tahansa.

      Poista
    17. Mitä??! Ei todellakaan ole! Varsinkin tuossa älyttömän ihanassa jalka/allaskuvassa sun jalat Jenni näyttää upeilta! Ja niin ihanan ruskeilta ��

      Poista
    18. no voi hyvä luoja

      Poista
    19. Joo ihan hirveen läskit jalat xD
      Ihana rusketus<3

      Poista
    20. vedä ittes jojoon saatana tai hankkiudu nyt hyvä ihminen edes hoitoon. onko sulla kenties huono itsetunto vai setäs raiskannu sut perseeseen lapsena? ei kukaan joka on sinut itsensä kanssa tuu kommentoimaan tommosta joka ei edes pidä paikkaansa

      Poista
    21. no ompa todella läskit jalat:DD voi luoja ihmiset

      Poista
    22. Toivottavasti oli sarkasmia ja rölleilyä. :D

      Poista
    23. Anteeks mitä?! :''D Jos saat Jennin jaloista läskit/läskistyneet sulla on päässä vikaa!

      Poista
    24. Anonyymi, toivottavasti jotain ihan kamalaa tapahtuu sulle, sun kaikkki läheiset kuolee tai jotain. :D

      Poista
    25. eihän oo saatana!!

      Poista
    26. Oletpa törkeä.. et oo tainnut nähdäkkään läskejä jalkoja, ja muutenkin mikäs sinä olet arvostelemaan muita :D nyt vähän järkeä päähän

      Poista
    27. No eipä täällä kyllä kaikkien muidenkaan anojen kommentit kovin järkeviä ole? :D osat kommenteista jopa vähän sairaita mielestäni...

      Poista
    28. Apua. Olin siis itsekin tulossa kommentoimaan että höpöhöpö mitään läskiä tai rumaa sun jaloissa! :) <3

      Mutta mun on pakko kommentoida myös sitä että järkytyin kun täällä toivotaan kommenteissa ekalle anolle (jonka kommentti oli suorastaan typerä, kyllä) kuolemaa tai läheisten kuolemaa.. ?! Hei nyt, kuolema on vakava asia, ei sillä pidä "vittuilla" täällä kenellekkä, edes takaisinmaksu mielessä.. Luulen kans että kommentin kirjoittaja on joku 13-15v teini jolla on itsetunto alhaalla ymym. Ja jos näin tosiaan on, ei kuolemantoivotukset varmaan ainakaan auta asiaa.

      Jenni, elä hyväksy tollasia provo kommentteja, ne aiheuttaa vaan paskamyrskyn tänne :( blogisi on ihana ja oon iloinen et jatkoit tätä, mutta tää olisi vieläkin kivempaa luettavaa jos jättäisit tollaset hölynpöly kommentit julkaisematta, kommenttiboksissakin ois positiivinen fiilis! :)

      Kivaa lomaa teille sinne lämpöön!

      Poista
    29. Jennillä on ihan yhtä kaposet jalat ku aina ennenki. Ei ne mihinkään oo ''läskistyny'', oon kyllä nähny Jennin kuukauden sisällä ja yhtä ihana kroppa ku aina ennenki. Niin, ja ihanaa rusketusta lukuunottamatta ;) Hyvää lomaa Jenni! :)

      Poista
    30. Ihan yhtä naurettavia olette kaikki muutkin kun provosoidutte noin jonkun pellen kommentista. :D Lol

      Poista
    31. sairas paska tuo joka vitsaili lasten hyväksikäytöllä ja sairas sekin, joka toivoi kaikkien läheisten kuolemaa kommentoineelle, olette sairaampia kuin alkuperäinen! Alkuperäinen on vain tyhmä ja ilmeisesti sokea.

      Poista
    32. "vedä ittes jojoon saatana tai hankkiudu nyt hyvä ihminen edes hoitoon. onko sulla kenties huono itsetunto vai setäs raiskannu sut perseeseen lapsena? ei kukaan joka on sinut itsensä kanssa tuu kommentoimaan tommosta joka ei edes pidä paikkaansa"

      Siis tuon kommentin jättäjä on kyllä erittäin päästään sairas...en ymmärrä mitä lapsen hyväksikäytöllä on tekemistä alkuperäisen kommentin kanssa? Sinunko mielestäsi voit noin vain tulla pahoittamaan mielen lapsilta joita hyväksikäytetty? Olet kamala ihminen. Vai oletko kyseisen kommentin setä? :( Ilmeisesti. oLET ÄLLÖTTÄVÄ. Eihän haukkuvan kommentin jättäminen kerro henkilön menneisyydestä mitään. Sen sijaan - koulukiusaajat kiusaavat aikuisenakin, koulukiusatut eivät, koska tietävät millaista on olla uhri. Itse olisit ansainnut tuollaisen kohtalon ilmeisesti että tajuaisit jotain. Sama kuin sanoisi että ilmeisesti aavikolla sataa tai apinat ei syö banaaneja, yhtä paljon kommenttiin liittyvä asia. SAIRAS OLET.

      Poista
    33. samaa toivon sinulle! Olet iljettävä ihminen

      "Anonyymi, toivottavasti jotain ihan kamalaa tapahtuu sulle, sun kaikkki läheiset kuolee tai jotain. :D"

      Poista
    34. Hui kamala, mitä kommentteja täällä. Ihan surullista luettavaa, kumpa jokainen vaan ymmärtäisi että tollasia asioita ei sanota toisille ihmisille, jokainen on erilainen ja omana itsenään juuri hyvä. Ja Jenni on todella kaukana kyllä lihavasta, se on varma.

      Poista
    35. Vittu miten uunoa jengiä täällä :D eiköhä toi eka kommentti ollu vaan paska provo.

      Poista
    36. Aika heikkoja on nuo jotka tuohon provoon sortuu :D Ei juma.:D

      Poista
    37. kaikista huvittavinta tässä on se, kuinka kaikki provosoituu kommentista, joka oli selvästikin tarkoitettu juurikin vaan provosoimaan.. hienoa, heitätte vaan bensaa liekkeihin.

      Poista
  2. voi, ihanaa kun palasit <3 aivan upeet ruskeet jalat, oliko solkkua, itseruskettavaa tms alla?:D vai onko ihan auringon tuotosta tuo jo?

    VastaaPoista
  3. Mitäköhän vittua sinä nimetön ensimmäisenä siellä avaat pääs? Pääs kii ja laita oma kuva nettiin lehmä.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa lomaa , nauti lämmöstä ja ota rennosti!
    Upeat sääret sinulla ja miten ihanan ruskettuneet!

    VastaaPoista
  5. Aaaah mäkin haluan <3
    millain hintataso siel on?

    VastaaPoista
  6. Voi ei, tekis itellekin ihan hyvää tollanen irtiotto..:-( Pimeys, työt ja väsymys painaa niin pahasti päälle.. Ois kiva kuulla teiän reissusta lisää! :-)

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihanan näköstä! Tuli hirvee matka kuume... Nauti nyt ihan täysillä siellä! Voin vaan kuvitella miten ruskea oot kun tuut takasin...<3 Ihanaa lomaa Jenni!! :)

    VastaaPoista
  8. kuka laittaa kommentin että sun jalat on läskistynyt... huhhuh mikä aivokuolema.. sun jalat on naiselliset :)

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihanan näköistä, nauttikaa lomasta oikein kunnolla!! :) Ihanan ruskettunutkin olet :D t. kateellinen kalkkilaivan kapteeni

    VastaaPoista
  10. hahah nätti feikki luiska :D

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia! Nautihan lomasta! :)

    VastaaPoista
  12. Mistä tilasitte lennot ja kauan ootte? :)

    VastaaPoista
  13. Onko sulla rokotukset kunnossa? Harkiten niihin panopartyihin sitte ;D

    VastaaPoista
  14. Moikka! mistä varasitte matkan noin halvalla? Itsekin olisin matkan tarpeessa.. Pidä kivaa ja rentoudu kunnolla :3

    VastaaPoista
  15. Ensimmäinen kommentti on todella törkeä ja siitä oikein huokuaa se, että on yritetty saada paha mieli toiselle. Kuitenkin, nämä jotkut vastakommentit ovat myös todella alhaisia, kuten "toivottavasti sun läheiset kuolee". Miksi pitää vajota tuollaiselle tasolle? Tuon kommentin kirjoittajan on oltava vähintäänkin samalla tasolla tämän "läskijalka" kommentoijan kanssa, ei kukaan tervejärkinen edes puolustusmielessä sano tuollaista. Uskon että jenni osaa jättää nämä lapselliset huudahdukset omaan arvoonsa, tehkäämme lukijat myös niin.

    VastaaPoista
  16. Missä bungalowissa olitte? Reilun kuukauden päästä lähdössä inglesiin los arcosiin, joten otamme siellä olleiden kokemuksia vastaan mielellämme.. :)

    VastaaPoista
  17. Toi VK Blue on muuten jumalaista! <3

    VastaaPoista
  18. Irtiottoa saa maksullisista naisista, lämpöä saunasta ja d-vitamiinia purkista.

    T.supermäään

    VastaaPoista
  19. Oi näyttää ihanalta ja oon kateellinen sun rusketuksesta! <3 tekis NIIN hyvää päästä kans aurinkolomalle :)

    http://xoxosarita.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  20. Meinaatko ikinä käydä ees amista loppuun? :D sun ikäset on täl hetkellä yliopistossa tms jatkokoulutuksessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anteeks mitä, "sun ikäset" :DDDD millähä vuosisadalla oot ite syntyny jos et oo kuullu esim. 4vuotee koulun käymistä joka on aika hiton yleistä nykyää ja meinaatko että koko suomen -95 syntyneet lähtee heti yliopistoihi? En haluu tahallaa tuua pahaa mieltä kellekkää tällä kommentilla, mut et voi olla tosissas

      Poista
    2. No luuseri oot jos suoritat AMIKSEN 4 vuoteen..... :D ei vissii koulunkäynti paljon jennii kiinnosta kun thaikkumatkankin varas koulun päälle? ;)

      T yliopistolainen -94

      Poista
    3. No se on sun oma moka jos et osaa nauttii elämästä kute Jenni ja lähe reissuu ja matkustele nuorena? :) mut hei piä kivaa yliopistos, tentit on varmaa yhtä hauskoi ku thaimaan loma!

      Poista
  21. http://djninacristal.fitfashion.fi/2014/12/11/vangin-vaimo/ hyvä teksti ja tuli mieleen sinä <3

    VastaaPoista
  22. Moikka! Pystytkö sanomaan mitä kautta varasitte lennot+hotellin? Oon ite lähössä parin kk päästä samaan kohteeseen ja tietty mahd. Halvalla olis kiva päästä reissuun :D olis kiva kuulla muutenkin kokemuksia lämpötiloista yms

    VastaaPoista
  23. Huhhu, oot uskomattoman kaunis ja tyylikäs tuossa ekassa kuvassa! :-) Taidan napata parit tyylivinkit korvan taakse. Toivottavasti sun loma oli onnistunu!

    VastaaPoista