perjantai 17. heinäkuuta 2015

Täällä taas!

54 kommenttia:

 1. Wow Jenni! En oo ikinä nähny sua näin hyvinvoivan näköisenä (vaikka sut vaan videolla näinkin)! Selkeesti tehny sulle hyvää! :)

  VastaaPoista
 2. Hei , ihan mahtavaa, että olet tullut takaisin :) tykkään blogistasi kovasti
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 3. millanen hoitojakso? :o

  VastaaPoista
 4. Apua ku oot kaunis!!! :) Kiva ku oot saanu ittes kuntoon.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa miten aurinkoiselta näytät! Ja nimenomaan hyvinvoivalta, ja elämäniloiselta! Oli hoitojakso mikä tahansa, se on ainakin selvästi tehnyt hyvää <3 Kaikke hyvää, ja mukavaa loppukesää :) <3

  VastaaPoista
 6. Jenni oot aivan ihana persoona! Jaksat aina vaan vastailla ja selitellä etkä salaile sun elämääs!! Siis oot aivan jumalattoman aito ihminen ja ois ihan super siistiä tutustuu suhun kun olis vaikka mitä puhuttavaa. Ja te idiootit jotka ootte jenniä haukkunu kuinka hän ei ole päivitelly, niin koittanaa tajuta toisella on elämä muuallakin ku blogissa!! Oot vaan paras ja tän hetken lemppari bloggaaja just ton sun aitouden takia <3

  VastaaPoista
 7. Olin jo sulkemassa konetta ku huomasin että olit laittanut postausta tulemaan ja olihan se sitten pakko kattoa ja onneks katoin sillä jotenkin sait ihan älyttömän hyvän fiiliksen päälle ja emmä tiä tuli vaan hyvä fiilis kun katoin tätä ja susta jotenkin näkyy että oot rennompi tai helpottuneempi tai jotain,
  En tiedä mista olet apua saanut ja mihin mutta jos siitä on ollut apua niin ihanaa! Sillä oot niin upee persoona ja tämä blogi muutenkin lukeutuu lemppareihin joten huippua että oot taas takaisin täällä =)

  VastaaPoista
 8. Susta huoku iha mieletön suru läpi sun eleiden ja katseen... :( mikä onkaan ton kaiken takana, voimia sulle kauheen paljon ja tsemppiä!! Elämässä on joskus niitä astetta rankempia alamäkiä, mut alamäen jälkeen alkaa aina ylämäki! ♥

  VastaaPoista
 9. Näytät niin hyvinvoivalta! Oot aivan ihana ihminen ja persoona, toivon sulle niin paljon kaikkea hyvää elämään! :) <3

  VastaaPoista
 10. Siis nyt meni vähän ohi, olit paikassa jossa ei ollut nettiä/puhelimia ja silti seurailit vauva.fi keskusteluja? Ja eikö susta olis ollut parempi laittaa vaikka lyhyt ilmotus, että palaat jonkun ajan päästä, kuin piilottaa koko blogi, jos halusit välttää ylimääräsen kohun sun katoamisesta..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oon seuraillut niitä nyt nää muutama päivää mitä oon kerenny olee kotona hoidon jälkeen. Joo ehkä se ois ollu parempi ratkasu, oli vähän hätänen päätös!

   Poista
  2. Mullaki meni vähän tuo ohi - jos kerta osastolla ei saanut käyttää puhelinta/nettiä niin kuinka onnistuit poistamaan esimerkiksi Instagramista kommentteja, joissa kysyttiin missä mennään? :D Mut tosi kiva et oot tullu takaisin!

   Poista
  3. Mä en oo saanu yhtäkään kommenttia instaan, jossa kysytään missä oon :D

   Poista
 11. Varmaan liian henk. Kohtanen kysymys mut olitko siellä sun masennuksen takia ?

  VastaaPoista
 12. Olis se kohu sieltä silti tullut, olis Jenni sanonu mitä tahansa ennen katoamistaan :) Otahan Jenni nyt elämästä ote, älä vaivu epätoivoon... pysyjalat maassa ja hyvällä polulla!:)

  VastaaPoista
 13. Voi Jenni ! Ihana kuulla että oot kunnossa ja näytät kyllä terveeltä ja hyväntuuliselta :) tosiaan mun mielestä ei oo mitään pahaa ottaa myös tulevaisuudessa taukoa somesta koska se tekee välillä hyvää. Paljon hyvää mieltä ja onnellisuutta sun tulevaisuuteen <3 T: Anni

  VastaaPoista
 14. Et sä tietenkään tilivelvollinen menemisistä ja tulemisista ole, mut blogin kokonaan sulkeminen tosta vaan on sua pitkään seuranneille ja uskollisille lukijoille aika radikaali juttu verrattuna viikonkin postaamattomuuteen tms. Postaamattomuus on ihab normia välillä ja joskus pitkiäkin aikoja mut kokonaan blogin piilottaminen aika hurja muutos varsinkin äkkiseltään ja aiheuttaa kohua. Näin ottamatta kantaa millaisella hoitojaksolla olit ym.

  VastaaPoista
 15. Ihanaa että oot takasi! Etkä ole todellakaan tilivelvollinen lukijoille, terveys menee aina kaiken edelle. Hassua kuinka jotkut ajattelee että oot hylänny lukijat tai vastaavaa. Kuinka niille ihmisille on tää some niin tärkeä, että kuitenkaan sua tuntematta ihmiset märehtii ku sun blogi on kadonnu ja varmasti nyt sitte oot tehny ittelles jotain jne. Musta on hienoa että oot niin aikuunen että sulla menee se terveys ja ystävät tän blogin edelle, ei täällä ny kokoaikaaa tartte olla päivittääs tietoja, eiasia jos tekisit tätä pelkästään työkses!
  Varmasti teki hyvää some tauko, tekis kaikille meille hyvää välillä.
  Elä hetkessä, nauti ystävistä ja läheisistä, äläkä murehdi tätä blogia liikaa
  T. Riikka

  VastaaPoista
 16. Ymmärrän hoitojakson, mutta miksi piilottaa blogi siksi aikaa.. Vaikuttaa huomion hakuisuudelta! Näin saa aikaan keskustelua ja huomiota ja sääliä. Tuskin julkaiset tätä kommenttia, mutta mieti itse kumpi olisi ollut järkevämpää. Olla hetki pois koskematta blogiin vai piilottaa blogi ja hakea sillä keskustelua. Hyvä, että olet kunnossa, se on pääasia - mutta ehkä kannattaa miettiä tekoja ja niiden seurauksia!

  VastaaPoista
 17. Mun mielestä kukaan bloggaaja ei ole velvollinen lukijoitaan kohtaan millään tapaa mitenkään, mutta kuten itsekin sanot välittäväsi lukijoistasi ja sanot että sua kiinnostaa lukijasi, niin olisi kohteliasta ilmoittaa ihan vaan että pidät taukoa. Todennäköisesti yhtä iso, mutta erilainen, paskamyrsky siitä olisi noussut samalla paskasivustolla, mutta jengi olisi arvostanut elettä, että olisit ilmoittanut että jäät tauolle. Itse luin myös niitä keskusteluita, huomasithan myös, että siellä oltiin huolissaan? Varsinkin kun kesäkuussa oli Lauran kuolema ja oot itse talven/kevään aikana kertonut olevas masentunut, ymmärräthän huolen kun vaan katoat kun tuhka tuuleen mitään ilmoittamatta? - J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommmentti, oon aikalailla samaa mieltä!

   Poista
  2. Hankkikaa oikeesti elämä

   Poista
 18. Kyllä mäki ihmettelin miks piilotettu mut herranjestas ihmiset. :DD ihmettelen vaa millaset ihmiset kirjottaa tollasii juttui toisesta. Ja ku säki suosittu bloggari ni kyl siin tajus et tuskin lopullisesti oot "kadonnu" tai sen enempää miettimättä miks piilotettu. Ihminen säki oot eikä sul mitää tarvetta tänne ilmotella mitää se on iha sun oma asia! Tollaset ihmiset ne hoitoo pitäs mennä :( oot iha mahtava!

  VastaaPoista
 19. JENNI ihana oot takas ♡ ihanaa, oot paras ja tsemppiä sulle!

  meinaatko julkasta miks olit hoidossa?

  VastaaPoista
 20. En oo tänne muistaakseni ennen kommentoinu, mutta nyt tuli tunne, että haluun sulle kommentoida. Oon lukenu sun blogia alusta asti, ja tää on ihan mun lemppari! Mun mielestä sulla ei oo tosiaankaan mitään tilivelvollisuutta kertoa nettiin syytä, miksi olit osastolla, tai pahoitella sitä ettet etukäteen tauosta varoittanut. Tärkeintä on hoitaa ittensä eka kuntoon ja huolehtia omasta hyvinvoinnista, ei muuten jaksa. Paljon voimia ja ihanaa että oot jaksanut palata bloggailemaan, näytät onnelliselta! Kivaa kesänjatkoa <3

  VastaaPoista
 21. Joskus musta tuntuu että oon ihan liian vanha internettiin, mutta luinpa nyt kuitenkin kaikenlaista tässä velvollisuuksia vältellessäni.
  En tiedä miten sanois... ihminen vaan hajottaa itsensä yrittämällä miellyttää muita (toki bloggaajalle lukijat on tärkeitä, mutta jos ihmiset dissaa avoimesti vaikka syystä että pitäs olla tilivelvollinen TAI VAIKKA SYYSTÄ X niin fuck them, on niitäkin jotka ei oo haaskalintuja)
  Omituinen tää koko blogimaailma, älä koe tarvetta olla yhtään mitään muuta kun olet.

  Joku vauvapalsta... lol.

  VastaaPoista
 22. Ihanaa, olet takaisin!! Hoitojakso on selkeedti tehnyt hyvää :) on upeaa, että olet näin avoin ihminen, hoitojaksot eivät ole mitenkään epänormaaleja nuortennaisten keskuudessa joten olisi ehkä mukavaa jos jakaisit vähän sitä, millaista hoitoa sait, ja miten itse suhtauduit hoitoon alkuvaiheesaa ja sen jälkeen kun hoitoa alkaa vastaanottamaan, niin että itse haluaa. Tietenkin aihe voi olla liian henkilökohtainen, mutta koska blogiasi lukee myös paljon nuoria naisia, voisi se rohkaista joitakin, jotka kärsivät ehkä samoista oireista, hakemaan apua :)
  Paljon tsemppiä loppukesään! Olet ihana!

  VastaaPoista
 23. vaikutat niin feikiltä ja huomionhakuselta

  VastaaPoista
 24. Onko noissa vauva.fi instagram väitteissä mitään perää? Viittaan nyt siis siihen, että siellä sanotaan että jengi on kommentoinut sun ig kuvia ja oot poistanut kommentit samantien. Tämä siis sun poissaolon aikana. Samoin oot kommentoinut Siljan kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo saanu yhtä ainutta kommenttia, missä kysyttäis mun olinpaikkaa tai mitään sen tyylistä. Joo niin kommentoin 3 päivää sitten kun olin tullut takas hoidosta.

   Poista
  2. Ok, sitten se on vaan vauvalijoiden lietsontaa. Kiitos vastauksesta! :) kiva kun oot takasin!

   Poista
  3. Et kommentoinut mitenkään tuota kommenttien poisto kohtaa..? Jotenkin jännä ajatus, että jengi kyselisi Siljalta ja muilta bloggaajilta muttei suoraan sulta, että missä meet..

   Poista
  4. En oo myöskään poistanut yhtäkään kommenttia, en edes lähes koskaan saa mitään kommentteja instaan!

   Poista
  5. Täällä salapoliisit työssään... oivoi :D

   Poista
 25. Olitko tervalammella?

  VastaaPoista
 26. Jenni, teit aivan oikein. Oma terveys, niin henkinen kuin fyysinen, menee kaiken edelle. Et ole kaikesta tilivelvollinen esimerkiksi tänne blogin puolelle - älä siis pode pahaa mieltä siitä asiasta. Kaikkea hyvää sinulle, vaikka välillä vaikeaa on, kyllä hyvät ajat koittavat!

  VastaaPoista
 27. Ihanaa Jenni kun tulit takaisin, oli jo ikävä. <3

  VastaaPoista
 28. Surullisesti näyttää toistuvat mff lauran kuviot.. Aiemmin jo mietin, että etkai ole yhtä pahassa jamassa. Ikävä kyllä taitaa niin olla. Toivon todella, että saat apua, etkä ajaudu samanlaiseen kohtaloon :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauran ongelmia ei voi tod verrata Jennin...

   Poista
 29. Ei vitsi mä en tajua miks tää aiheutti niin paljon huomiota. Kyllä mäki tietty aluksi kauhisteli et apua yks lempibloggaajista on kadonnut, mut ei elämä siihen lopu. Et sä elä tän blogis takia. Terveys ja sinä ite tuut aina ennen tätä!! Toivottavasti alat tervehtyy mikä ikinä onkaan ja aina voit uuden tauon :)

  Terveisin 3 vuoden ajan jo uskollinen lukija :)
  Kaikkea hyvää Jenni!

  VastaaPoista
 30. Näytät ihanan hyvinvoivalta! En tajua miks kaikkia kiinnostaa niin palavasti missä tai mimmosessa hoitojaksossa oot ollu, musta tärkeintä on, että oot palannu ja voit hyvin!:-) tsemppiä sulle jatkoon!<3

  VastaaPoista
 31. Pitäiskö sun oikeesti alkaa miettimään elämääsi ja mitä todella haluat/et halua. Kyseinen ulkomaanreissu ei tainnut tehdä sulle hyvää kun noin tiukille vetää.

  VastaaPoista
 32. Et todellakaan oo tilivelvollinen kellekkään muulle kuin ehkä läheisillesi :) Mahtavaa et oot saanut asioita kuntoon, oman terveyden pitäs (ainakin mun mielestä) mennä kaiken muun edelle! En tajuu miten ihmiset voi suuttua siitä ettei bloggaajat raportoi 24/7 omasta elämästään ... Eiköhän se oo aika helposti pääteltävissä, et jos ei tyyppejä näy somessa niin niillä on tarpeeks hommia oman elämän järkkäilyssä. Ite ainakin aina päättelen näin :)
  Kaikkea ihanaa sun kesään! <3
  T. Pitkäaikainen seuraaja :)

  VastaaPoista
 33. ois kiva joku lauran muistamis postaus <3

  VastaaPoista
 34. näin sut ehkä sunnuntaina hesan rautatieasemalla päivällä? näytti ainaki iha sulta, oisin tullu moikkaa jos en olis ollu samoil silmil liikentees ku tulin ug reiveistä :DD

  VastaaPoista
 35. Onks sulla värilliset piilarit videolla, silmäsi näyttää tummemmilta, sopii sulle tosi hyvin! Oot upea! ❤

  VastaaPoista
 36. Kiva kun oot takasin! Tää on mun lemppari blogi ja oon käyny kokoajan kattomassa et millon tänne taas pääsee :D terveys menee kaiken edelle ja en kyllä uskonut että oisit lopettanut bloggaamisen niin ettet asiasta mitään ilmoita :) tsemppiä sulle <3

  VastaaPoista
 37. Et tietenkään ole tilivelvollinen kenellekään, mutta toisaalta nämä lukijat täällä mahdollistaa sulle ne rahat mitä tästä hommasta saat ja kaikki ne vaatteet ja kosmetiikat. Ilman lukijoita sulla ei näitä asioita olisi, joten fiksua olisi huomioida ne. Enkä nyt meinaa edes mitään yksityiskohtaisia kertomuksia, vaan joku "blogi menee tauolle määrittämättömäksi ajaksi" tms ilmoitus :) Koskee ihan jokaista bloggaajaa joka lukijoiden avulla elämäänsä kustantaa.

  VastaaPoista
 38. alkoko päässä piiputtaa? ;)

  VastaaPoista
 39. Vaikka sitä vauhtia saa niin helposti niin läheltä, toivon, ettei sun elämä ala pyöriä enempää sen ympärillä x( kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 40. oho, onpa täällä ilkeitä kommentteja. :( mä tulin vaan sanomaan että näytit tosi kivalta videolla: kivat meikit, hiukset siististi, nätti naama, ihana rusketus ja tatuoinnitkin näytti kivoilta. :3

  VastaaPoista