perjantai 4. maaliskuuta 2016

Onko rahalla väliä?

uploadupload
Jokainen meistä on varmasti nähnyt Youtubessa näitä "Gold diggers" videoita, joissa muijat juoksee jätkien hienojen autojen perässä. Ja kun mies sitten ilmoittaa, ettei auto olekkaan hänen, katoaa nainen vähin äänin. Mä oon jumittanut tässä koneella jo monta tuntia tuijottaen näitä kyseisiä pätkiä. Mulla nousee oikeesti karvat pystyyn myötähäpeän määrästä! Kyllä munkin kohdalle on osunut monesti rikkaita miehiä, mutta ihmisen lompakon paksuus ei merkitse mulle mitään. Esimerkkinä yhtenä kesänä olin Cafe Carusellissa ja eräs mies tuli juttelemaan mulle niitä näitä. Tää mies asu Kaivarissa jossain monen sadan neliön kartanossa ja jahti oli tietysti odottamassa Mattolaiturilla (Suomen toiseksi kallein terassi). Tää äijä oli ehkä joku kolmikymppinen, eli mun silmissä täydellisen ikäinen, eikä mikään "ruma". Siinä kun oltiin hetki juteltu, niin tää mies pyysi et haluanko lähteä hienoihin rapujuhliin. Valitettavasti tällä miehellä ei ollut ollenkaan luonnetta eikä mua yksinkertasesti kiinnostanut pätkääkään tietää hänestä mitään lisää. Jos on oikeesti tyhjäpää, niin siinä ei kuule kartanot ja jahdit auta.

Myöskään mun parisuhteissa rahalla ei oo ikinä ollut mitään arvoa. Voin sanoa käsi sydämmellä, etten ole ikinä ollut miehen tai naisen kanssa rahan takia. Tottakai E:llä alkoi olemaan rahaa yhdessä vaiheessa sattuneista syistä, mutta me oikeesti elettiin todella pienellä budjetilla. Syötiin makaroonia pienessä kaksiossa, jossa asui 4 aikuista ja lapsi. Mua nauratti kun juttuja alkoi ilmestymään lehtiin ja yhteen artikkeliin oli kirjotettu tyyliin "rahoilla elettiin jetset -elämää" :D

Mä oon deittaillut semmosia julkisuudesta tunnettuja ihmisiä, joilla luulis todellakin olevan rahaa, mutta tililtä löytyy oikeesti kolme euroa. Vaikka oon siis tiennyt ihmisen olevan täysin pennitön, oon ollut valmis alottamaan vakavan parisuhteen ja muuttamaan yhteen. Suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta. Ja on mulla ihmissuhde historiassa myös ollut näitä kuuluisia menestyneitä ihmisiä,  joilla oikeesti ON rahaa, mutta noin vuoden deittailun aikana mulle on tarjottu 2 kertaa drinkki. Eikä sekään ole vaikuttanut mitenkään mihinkään.

 
Kommentoikaa kommenttiboksiin, että jos kadulla tulis vastaan ei-niin-hyvännäköinen mies, mutta sillä olis Lamborghini, menisittekö kyytiin cruisailemaan? :D

41 kommenttia:

 1. Ite en oo mikään rahamiesten ystävä, yleistettynä nää parikymppiset isin pikku pojat on niin ylimielisiä ettei vois vähempää kiinnostaa. :D toisekseen koska oon kätevä itsenäinen nainen, en tartte enkä aio odotella miestä joka mahdollistaisi leveämmän elämän, osaan hankkia haluamani ihan itse ja tehdä töitä ;)
  Huvittanut kyllä monesti kuinka aivokääpiöitä nää ns golddiggerimuijat on, ei siis mitään aivotoimintaa :D mm poikaystävä joka ei oo eläissään ollu palkkatyössä, "unohti" muutamankin muijan kohdalla kenen bemarilla ajelee ja voi sitä itkun määrää kun selvis kenen se sitten on :'D "siis mitenniin nollatuloilla ei voi ajella kymppitonnin autolla, emmä voinu tietää ettei se oo mahollista..." Tontut, eikä ees puhuttu mistään oikeesti kalliista autosta, kuin sekasin ne menis jostain ferrarista sit :D

  VastaaPoista
 2. En välitä rahasta. Tienaan omat rahani ja olen siitä paljon tyytyväisempi kuin miehen rahoista ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä mulla on rahalle väliä. Haluan tulevaisuudessa perheen ja oman kerrostalo-osakkeen. Näitä ei ole mahdollista saada ilman rahaa.

  En tarkoita, että toisen pitäisi olla miljönääri, mutta tietty perustoimeentulo (tekee esim säännöllisesti töitä, ja saa siitä kohtuullista palkkaa) on oltava. Vielä pari vuotta sitten ajattelin asiaa kepeämmin, mutta nyt vanhetessa, kun alkaa vauvakuume yms kasvamaan, niin katsoo asiaa hieman laajemmalta kantilta.

  Ja ei, tyhjäpäitä ei katsella, vaikka niillä olisikin jahti saati ferrari :D. Ulkonäöllä ei niikseen ole väliä, toki pitää olla katseenkestävä, muttei tarvitse olla Mr. Hunks. Tärkeintä on se luonne. Mukavaa viikonloppua!

  - K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä.
   Itse seurustelen työttömän kanssa eli siis pääsääntöisesti elätän meidät molemmat. Se on oikeesti aika haastavaa ja inhottavaa.
   Mun mielestä paras olis että molemmat tienaavat jonkun verran niin kulut saa jaettua eikä tarvitse senttejä laskea.
   Tietysti ymmärrän työttömyyden ja sille ei mahda välttämättä mitään.

   Poista
 4. Mun mielestä tuo mies oli just hyvännököinen, että olisin heti suostunut treffeille!!! <3_<3

  VastaaPoista
 5. En ymmärrä viehätystä jonkun toisen omaisuudessa. Eihän se mun ole eikä siitä mun tule joten se ei kyllä mun mielenkiintoa herätä.

  VastaaPoista
 6. Siis asuitte jonkun lapsen kanssa samassa taloudessa? No mitähän vittua, toivottavasti sossut puuttuivat asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Automaattisesti oletat että lapsella oli asiat jotenkin kamalan huonosti siinä taloudessa? Kyllä tässä maassa on ihan sellasiakin lapsia esim. alkoholistivanhemmilla jotka apua oikeasti tarvis.

   Poista
  2. Lastensuojelun ja kaikkien lasten kanssa asuvien velvollisuus on taata lapselle turvallinen ympäristö, elämä, ihmissuhteet ja kehitys. Rikollinen toiminta ei ole lapsen edun mukaista, vaikka kuinka annettais ruokaa ja laitettais päiväunille.

   Poista
 7. Rahalla on väliä. Haluan tienata itse ja tehdä mitä vain työtä kuin olla työtön. Haluan edetä uralla ja toteuttaa haaveita esim matkustelu. En voisi koskaan olla ihmisen kanssa jonka ajatusmaailma on sellainen että työttömänä on hyvä olla eikä edes etsisi töitä. Eli: ei ole väliä onko rahaa 1000 vai 10 000, kunhan on kunnianhimoa tehdä ja pärjätä työelämässä sekä hoidettua peruselämänsä.

  VastaaPoista
 8. en seurustelisi minkään sossupummin/elämänkoululaisen kanssa. On rahalla vähän väliä kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, aivan, kaikki sosiaalituilla elävät ihmisethän ovat "elämänkoululaisia".
   Toivottavasti sinäkin vielä joku päivä kehityt sivistyneeksi ja empatiakykyiseksi ihmiseksi, joka ymmärtää ja tiedostaa, että monet joutuvat elämään olosuhteiden pakosta sosiaalituilla mm. erilaisten sairauksien sekä Suomen huonon työllisyystilanteen takia.

   Kaikkea hyvää sinulle <3

   Poista
  2. /-merkki ei ole sama kuin = -merkki.... :))

   Poista
 9. On väliä, todellakin. Minun miehen täytyy käydä töissä ja tienata. Mitään luuseria soskupummia, työtöntä yms en huolisi. Rikas ei tarvitse olla, toimeentuleva riittää. Noita elämänkoululaisia riittää ja valitettavasti sellaisen kanssa en kehtaisi mennä missään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei työtön välttämättä ole luuseri. On eri asia onko omasta tahdostaan työtön ja laiskottelee mielummin kotona vai pakon edestä työtön. Säkin voit joskus joutua työttömäks, vaikka kuinka haluaisit tehdä töitä.
   Ja ei, en ole itse katkera "luuseri-työtön", pisti vaan sapettaan tollanen yleistäminen.

   Poista
 10. Kyllä rahalla on väliä. Ei siinä mielessä onko sitä rahaa todella paljon vai sen verran, että elämässä pärjää. Itse tienaan sen verran hyvin, että kustannan kyllä matkailuni, shoppailuni sekä muut tarpeeni. Miehen tulee kyllä pystyä elättämään itse itsensä. Olen sen verran kunnianhimoinen, rakennan itselleni hyvää uraa ja en todellakaan ottaisi rinnalleni tyhmää ja pennitöntä miestä, jolla ei olisi mitään päämäärä elämässään.

  VastaaPoista
 11. En usko että voisin pidemmän päälle seurustella täysin persaukisen miehen kanssa. Perustulot riittää, niin että on fyrkkaa maksaa vuokra ja tarvittavat laskut ja vähän ylimääräistäkin jää. Tykkään matkustella ja käydä ulkona syömässä ja juomassa tai vaikka leffassa tai kahvilla ja musta olisi äärimmäisen harmillista ja pidemmän päälle myös kyllästyttävää jos siippa ei voisi ikinä lähteä mukaan tai olisi mun tehtävä aina tarjota koska toisella ei ole varaa.
  Vastaavasti saattaisin tuntea oloni hieman ikäväksi jos toisella osapuolella olisi huomattavia rahavaroja. Mä joudun kyllä säästämään jos haluan reissuun ja välillä mennään pidempiä aikoja niin ettei juurikaan mitään kovin kummoista vapaa-ajalla harrasteta, ja uskon että mulle tulisi hyvin nopeasti ikävä fiilis jos mies samalla kylpisi rahasa. En halua että mulle tarjotaan liikaa enkä esimerkiksi haluaisi lähteä matkalle täysin toisen lompakon kustannuksella. Ideaalissa tilanteessa siis mulla ja miehellä olisi jokseenkin samanlaiset tulot, mutta eipä tiiä, tän kun ääneen sanoo niin vuoden päästä sitä varmaan elelee jonkun täysin pennittömän äijän kanssa, tai sit sitten sillä oikeella onkin fyrkkaa niin että oksat pois..

  VastaaPoista
 12. Niin et varsinaisesti ehkä rahan takia, mutta huumeiden vuoksi kyllä.

  VastaaPoista
 13. Mua ei kiinnosta ko. Lamborchinit ja jahdit yms. Kovasti kunnioitan jos ihmisellä on prioriteetit kunnossa ja pitää huolta raha- ja muista asioistaan. En koskaan seurustelisi työttömän lorvijan kanssa, koska olen itse täysin ääripää. Sillä tavoin väitän rahalla olevan kyllä merkitystä, mutta säälin naisia, jotka juoksevat onnen perässä, tekemättä asialle itse mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. naisia? yhtä lailla niitä on miehiäkin jotka juoksevat onnen ja rahan perässä

   Poista
 14. On sillä väliä. Omassa parisuhteessani meillä on omat rahat ja sitten yhteinen tili, mistä maksetaan yhteiset menot. En haluaisi olla se, joka kustantaa kaiken enkä myöskään halua, että minulle kustannetaan kaikki.

  VastaaPoista
 15. Millon vastaat edellisen postauksen kommentteihin? :)

  VastaaPoista
 16. Ei rahaksa mies, vaan toimeentuleva. Joku roti nyt sentään, ei maailmassa mikään oo ilmasta. En tiiä kuinka moni voi myöntää samaa, mutta jos ois kaksi yhtä kiinnostavaa tyyppiä ja toisella ei työtä, välttis ei ammattiakaan, ja toinen taas olis ammattiinsa työllistynyt niin hitto tottakai sitä valitsee sen työllistyneen. Ehkä jos haaveilee sossupummin tulevaisuudesta nii mikäs siinä. Kyllä minä katson miehessä sitä potentiaalia toimia "elättäjänä", ei itselleni vaan mahdolliselle jälkikasvulle.

  VastaaPoista
 17. En ooo ikinä ymmärtäny mitä väliä on jos omistaa hienon auton. Oikeesti? Mua ei vittuakaan kiinnosta onks miehellä joku likanen vanha auto niin kauan ku se kulkee eteenpäin. Enemmän on väliä et kuka siin kuskin paikalla istuu ja nautinko keskustelusta hänen kanssaan. Mut sit on just näit persoonattomii luusereita jotka ylpeilee hienolla omaisuudellaan et sais naisen sänkyyn. Korvat siin saastuu ku joutuu sellast kauan kuuntelee :D

  VastaaPoista
 18. Jaahas. Täällä sitä halvennetaan naisia ja asetetaan itteä jalustalle. Hu-oh.

  VastaaPoista
 19. En menis kyytiin, mutta se johtuu siitä, että olen naimisissa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 20. Olis kiva lukea postaus sun mallinhommista (instassa oli se kuva). Vaikka et niitä ilmeisesti mitenkään vakkaristi tee, niin silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haluaisin kans kuulla ja haluaisin tietää miten sait sen työn (siis sulla on kyllä mitat jne kaikki kohillaan muttalähinnä haitko siihen mitä kautta vai pyydettiinkö sua esim.blogin perusteella)

   Poista
 21. Saanko kysyä että millä perusteilla saat bloggaamisesta palkkaa? Vai teetkö jotain muita hommia indiedaysille?

  VastaaPoista
 22. Olis ihana kattoo sun periscope lähetyksiä ! :) Ihan jotain kysymys-vastaus-juttua tai höpötystä vaan:)! Tai asunnon esittelyä sitä kautta tai videon muodossa muutenkin<3

  VastaaPoista
 23. lopetit vissii bloggaamisen?

  VastaaPoista
 24. hellanlettas, vai on NA mokannut? Tyttö jollet teet anteeksiantamattoman tempun tuo sen julki, on hän mokannut? "Olet tuhonnut vaan itseäsi" hei herää ihan oikeasti. Olet ainut joka
  On tyrinyt, ainut. Turha syytellä ketään muuta tai masennusta. Toivottavasti saat linnaa.

  VastaaPoista
 25. Poista sun blogi, katoa julkisuudesta, häivy jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka sua käskee seuraamaan?:D aivan naurettavaa..

   Poista
 26. Voitko tehdä postauksen tästä koko tilanteesta, ikävää kun kaikki on saanut lukea vaan NA:n version tapahtuneesta.. Mut tsemppii sulle toivottavasti susta kuullaan taas pian! :)

  VastaaPoista
 27. Jep..samaa mieltä. Oot vitun itsekäs ja törkeä tyyppi. NA on uhri, sinä olet rikollinen. Lopeta tää blogi ja keskity hoitamaan vastuusi.

  VastaaPoista
 28. Olis kiva jos tekisit sellaisen tulevaisuus-postauksen. Et mihin vankilaan toivoisit pääseväsi, aiotko opiskella sielä jotain yms. No tsemii :)

  VastaaPoista
 29. Miks teet taas näin paskasti sun lukijoille, että katoat vaan blogista? :(

  VastaaPoista
 30. Mä en vaan voi käsittää joitain ihmisiä.. Jos toinen tekee väärin, myöntää sen ja ottaa siitä vastuun, ni mikä oikeus teillä on sanoo noin ilkeitä kommentteja? Ois kiva tietää ees yks hyvä syy.
  Ja tää mitä on tapahtunu ei kuulu ees meille lukijoille pätkääkään, vaan on niiden tiettyjen henkilöiden välinen asia. Se on tapahtunutta, ja mun tietääkseni Suomessa nää asiat käydään läpi oikeudessa ja päätetään seurauksista, ei täällä blogissa.
  En ois itekään uskonut, että Jenni on tehny niin, mut ei se silti oikeuta sanoo mitään ilkeetä. Varsinkaan anonyyminä. Joten voisitte mennä vähän itteenne. Tai en mä tiedä onks se ees mahollista, teistä saa just sellasen kuvan, että ite ette mokaa ikinä. Tai ehkä teillä ei vaan ole sisältöä teijän omassa elämässä, viel surkeempi juttu.
  Ja viel muistutukseks, teidän ei tarvii lukee tätä:) Jännä silti et vaikutatte tän blogin seuraajilta, ku ootte nii nopeesti aina tänne kommentoimassa;)

  VastaaPoista