torstai 29. maaliskuuta 2012

Juttuja Valtterin kirppikselle

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Eli nämä ja paaaaaljon muuta menossa multa myyntiin lauantaina Valtterin kirppikselle! Ois koruja, aurinkolaseja, kynsilakkoja, tekoripsiä, meikkejä, farkkuja, toppeja, kenkiä, laukkuja, takkeja, bikineitä ja muuta :) Kaikki tarvittavat tiedot mm. miten pääset kirppikselle, vaatteiden koot ja aikataulut löytyy tästä postauksesta!

Ylihuomenna nähdään!

65 kommenttia:

  1. laitasiniset biksut blogikirpparille!!!!11111 ihanat

    VastaaPoista
  2. onko noi ekat rintsikat vai bikinit? :o

    VastaaPoista
  3. ihana uus bannerii!!

    VastaaPoista
  4. Pakko tulla lauantaina ku oot myymässä ! (: Haluun ton paljettitopin !

    VastaaPoista
  5. ääääääääää,asun aivan liian kaukana :c Toi miami ja kiss topit olis ollu ihanat ♥ + models ownin lakka (; ja uggit ja kaikki ! (=

    VastaaPoista
  6. mikä pöytä sul olikaan varattuna ja monelta oot menos Valtteriiin? mä kun haluisin ton paljetti- ja miami topin ! ;D

    VastaaPoista
  7. JENNI LAITA NOI KAIKKI BLOGKIRPPIKSEEN ? OON VALMIS MAKSAAA. Voi herrajumala ottaa päähä ku en asu helsingissä !

    Pliis pliis, blogikirppis TAI huuto.net ois paljon paljon parempi vaihtoehto ja uskon et monet huutaa noista !

    VastaaPoista
  8. Siis kuka voi oikeasti myydä noin ihania vaatteita!?!? :D

    VastaaPoista
  9. Ei ois susta uskonu et viet noi kaikki kirppikselle ku saisit huuto.netin kautta enemmän rahaa kun ihmiset voi huudella noita vaatteita. Ja noi vaatteet ei oo tosiaan mitään ryysyjä ku ihan hyvänkuntoisia ja noista voi maksaakki jopa 40euroa. Jenni, harkitse asiaa?

    VastaaPoista
  10. ei apua, ihania! voisin ostaa samantien kaikki :D ps ihana uus banneri :) tsemiiii

    VastaaPoista
  11. Taas yks syy lisää siihen, et miks mua ärsyttää kun en asu Helsingissä! :D

    VastaaPoista
  12. Voiiii ei miten ihania noi topit ♥ harmiku kyseinen kirppis on nii kaukana D:

    VastaaPoista
  13. Ihana toi MIAMI-paita, harmi kun en asu Helsingissä:( Kannatan siis muitten ideaa ja blogikirppistä, mmútta ymmärrän kyllä että on helpompaa viedä kirpparille:) Jos to MIAMI-paita ei siis mee, ni mä oon valmis ostamaan :P :D

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommenteista :) Mä oon kokeillut jo netissä myymistä ja mun mielestä se homma ei vaan yksinkertasesti toimi. Jengi huutaa muttei sitten olekkaan valmis ostamaan tai ei vastaa sähköposteihin. Myöskin rahan tuleminen mun tilille on kestäny yleensä aika kauan.. Sit syitä on ollu mm. "mun äitillä ei ookkaan nyt rahaa" tai muuta :D Tiedän että tienaisin noista tuplasti paremmin jos myisin netissä, mutta on vaan helpompi mennä kirppikselle. Toi blogikirppis vaan raastaa mun hermoja.. :(

    VastaaPoista
  15. oooh, ihan käsittämättömän ihania vaatteita ja kiemurtelen täällä kateudesta ku en asu hesas enkä pääse ostamaan noita kaikkia :D muuten tosi nätti toi uus banneri sul :)

    VastaaPoista
  16. Joo mut Jenni , on ne osa vaan niin idiootteja kun huutaa ja ku on voittanu sen kohteen muttei maksa sittenkää. Mut älähä yleistä, ei olla kaikki samanlaisia kute ne idiootit.. :( Harkitse edes asiaa. Voi pahus, ei ois pitäny lukea tätä postausta, tuun vaa kokoajan surullisemmaks ku noi vaatteet on vaan ihania ja varsinki noi bikinit. .. :D

    VastaaPoista
  17. huutonet! kokeile joskus jenni ! :)

    VastaaPoista
  18. Toi Miami paita on ihana!! Harmi vaan, en oo Hesasta... Noi muutkin on ihania juttuja!! Blogikirppis ois just kiva meille ei Hesassa asuville!! Mutta sä päätät!!! :)))

    VastaaPoista
  19. heey haluutko luetella nettisivut (ei mitään hirmukalliit:D) mistä löytäis suht hienoi mekkoi esim. rippijuhlii ,siis nellyn ja näitten perus sivujen lisäks:)oon epätoivosest nyhränny 5 tuntii ja etiskellyD:

    VastaaPoista
  20. eikäääääää mä haluun ton miami paidan!!!

    VastaaPoista
  21. OOOO haluun ton paljettitopin!! pistä vaikka puolet blogikirppikselle, täällä ois yks erittäin kiinnostunu ostamaan :)!

    VastaaPoista
  22. mä niin haluun noi neljä viimestä vaatetta;) voisin maksaa maltaita ! vitsi ku e asu hesaas:( laita mielummi blogikirppiksellee♥

    VastaaPoista
  23. Aivan ihania!! Voiku mäki pääsisin, mut matka on liian pitkä :(

    VastaaPoista
  24. sinuna möisin vaikka blogikirppiksellä, sillä aika monia noita halajaa ja hinta vaan nousee kun porukka huutaa vaatteitasi

    VastaaPoista
  25. voi hitto! oon kattonu sun blogissa AINA tota KISs toppia ja venannu et se tulee blogikirppikselle, mutta valtteriin..:( mä en ite pysty mitenkää tulla sinne.. etkö vois pistää pari tuotetta blogikirppikselle?:) ymmärrän jos et, mutta oisin niin kiitollinen!

    VastaaPoista
  26. mistä noi siniset bikinit on?! IHANAT !!!!

    VastaaPoista
  27. Monelta se kirppis on auki ja monelta ite oot siellä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikös jenni juuri laittanu tohon linkkiä aikasempaan postaukseen, jossa luki tarkemmin?

      Poista
  28. Millä hinnalla oot myymässä esim noit kuvissa olevia paitoja? :)

    VastaaPoista
  29. Harmittaa ku tartteisin uudet bikinit ja noi maastokuvioiset ois kyllä niin minua että pläääh. Kuopiosta ei ihan hetkessä aamukaheksaks rynnätä Helsinkiin.. Jos jää yli ni blogikirppikselle!

    VastaaPoista
  30. oijoi, miks en asu siellä suunnalla ! :(

    VastaaPoista
  31. voisin ostaa vaikka samantien noi siniset bikinit paljon pyydät niistä?ja miksi laitat myyntiin?:)

    VastaaPoista
  32. Missä tää Valtterin kirppis on? =)

    VastaaPoista
  33. Kun sä postaat niin se näkyy bloggerin virrassa tällaisena. Kenelläkään muulla bloggaajalla ei näytä tuolta...

    [image: Image and video hosting by TinyPic]
    [image: Image and video hosting by TinyPic]
    [image: Image and video hosting by TinyPic]
    [image: Image and video hosting by TinyPic][image: Image and video hosting b...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla näkyy samalla tavalla, tällä hetkellä nään koko postauksessa kolme kuvaa.. :/ Jos päivittää sivun, niin hyvällä tuurilla saattaa ilmestyä yksi lisää.

      Poista
  34. millä hinnalla myyt sun housuja ja mnkäkokosia ne siis on ? (: oisin superkiitolline jos vastaisit ! ps. ooot superihana <3

    VastaaPoista
  35. siniset bikinit, cheap mondayt ja miami toppi!!!! <3 <3

    VastaaPoista
  36. Etkö vois vaan miettiä sitä blogikirppistä mitenkään oon aivan rakastunut tohon KISS toppiin ja oon yrittänyt ettiä edes yhtään samanlaista mutten löydä:::( !
    Etkö voisi mitenkäääään harkita blogikirppistä / tai vaikka huuto.nettiä vielä kerran, koska rakastuin tuohon toppiin etkä voi kuvitella kuinka paljon voisin tuosta maksaa,varsinkaan kun noita ei Suomesta saa,eikä varmaan enää mistään muualtakaan :::( + Synttärit 13.ensikuuta ja tuosta tulisi NIIN täydellinen synttärilahja josta varmaan voisin synttärilahjasummia maksaa,olisit kiltti :)
    ps .huuto.net voisi olla hyvä kun miettii että siellä ainakin tuotteen maksaminen täsmällisempää

    VastaaPoista
  37. Paljon muuten aijot pyytää tekoripsist jos myyt niit siel? :>

    VastaaPoista
  38. Moi! Onks toi tokavika verkkatakki? Jos ei mee kirpparilla, voisin mahdollisesti ostaa sen sit. Mikä koko? -Iida

    VastaaPoista
  39. oioiii ! Jenni sun blogi on ihana, sitä on kiva lukea ja tykkään sun tyylistä erityisesti !! rakastuin noihin sinisiin bikineihin ihan täysin <3 paljon pyydät niistä ? :)

    VastaaPoista
  40. siiiiiiss eii oo tottta. Sä oikeesti myyt ton Miami paidan!?!?! Ja ihan tosissaanko sä myyt noi thaimaasta ostetut tummansiniset bikinit. !??! WHOOOOOOOOOTTT!?!?!
    Mä en vaan kestä ajatella et SÄ MYYT ne.. jätä ne mun mieliks!!!

    VastaaPoista
  41. oioiii! Jenni sun blogi on ihana ja tykkään erityisesti sun tyylistä ! oon nyt aivan rakastunu noihin sinisiin bikineihin, paljon pyydät niistä ? :)

    VastaaPoista
  42. Aivan ihania vaatteita, harmi kun itse asun aika kaukana n.100 kilometrin päästä hesasta ja mielellään voisin noista muutamat jutut ostaa.. miettisin et jos vaan joskus voisit myydä jotain täällä? mut ymmärän et tääl voi myös olla niitä ketkä sanois et juu mä maksan eikä oikeesti maksaiskaan mut nii.. toivon et joskus jotain voisit myydä täällä, kun sulta noita ihania vaatteita löytyy :)

    VastaaPoista
  43. Voiei mun on pakko saada noi ginan mustat housut, miami toppi ja siniset bikinit!! :DD voisitko mitenkää myydä niitä jollain tietyllä hinnalla mulle? ku mun on valtteriin mahdoton päästä :/

    VastaaPoista
  44. monelt se alkaa ? monel myyt biksut ? plz vastaa

    VastaaPoista
  45. en nää nykyäää sun blogis mitää kuvii :(

    VastaaPoista
  46. tuun taistelee tost miami paidast !! hahahhahah <3

    VastaaPoista
  47. Harmi että asun 2 ja puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä :( Muuten olisin tullut ja ostanut vaikka kaikki :D!

    VastaaPoista
  48. Jos mä haluan mennä kirppikselle myymään niin saanko mennä? :) Edelleen mun mielestä netissä myyminen ei vaan yksinkertasesti onnistu. Aina huudetaan kovia hintoja mutta ei ollakkaan valmiita maksamaan, sähköposteihin ei vastata tai rahoissa kestää tulla. Kirppis on kaikista helpoin ja mielummin otan kerralla sen pari sataa euroa, kuin kerran kuukaudessa tulee tilille joku kakskymppiä. Blogikirppiksellä myynti on tosi raskasta ja hidasta touhua.

    Ja ne jotka kyseli lisää lauantaista, niin kaikki tarvittava tieto näkyy tossa linkissä mikä on tässä postauksessa. Laitoin sen siihen teitä varten, mutta kurjaa että ette lue kunnolla mun tekstejä.. :/

    Kiitos kommenteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voitko kertoo paljo suunnilee pyydät noist housuist?(:

      Poista
  49. Ihan näin ehdotuksena, blogikirppikselle voisit laittaa kommentoinnin päälle vain rekisteröityneille käyttäjille. Karsis varmasti aika paljon niitä "läpällä" huutavia anonyymipersereikiä - jos tuotteen oikeesti haluaa niin taatusti jaksaa rekisteröityä. Toinen vaihtoehto ois se huuto.net jossa homma toimii pääosin mutkattomasti. Ihan vaan sillä, että saisit varmasti tosiaan enemmän rahaa noista ja olis muillakin kuin pk-seutulaisilla (tai paikallaolevilla ulkopaikkakuntalaisilla) mahdollisuus ostaa =) Muakin kiinnostais useatkin noista mut valtterilla on vähän kurja käsistärepimismeininki, vaikee saada mitä haluaa.

    VastaaPoista
  50. aaa ihania vaatteita! ikävä kyllä 600km päässä :(

    VastaaPoista
  51. Mihin hintaan myyt kirppiksellä? :)

    VastaaPoista
  52. Kuka hullu nyt haluaa myydä blogikirppiksellä tai huuto.netissä mitään, jos on paljon huonoja kokemuksia? Jennin vaatteita ne on, se on maksanu ne ja saa myydä ne ihan missä ite haluaa. Tuo "nyyh myy blogikirppiksellä että muutkin ku helsinkiläiset saa ostaa" -valitus on ärsyttävää :D

    VastaaPoista
  53. miks et vois myydä noit blogikirppiksel, mieti kui hyvän hinnan sait siel niist biksuistaki :)

    VastaaPoista
  54. minkäkokosia vaatteita myyt? entä bikinit (koko)? :) vois tulla käväsee!

    MONEN AIKAA TUUT?

    VastaaPoista
  55. aivan ihaniii vaatteit, dääm ku en paikalle tullu! :) mut oot aivan sairaan kaunis ja luen päivittäin sun postauksia, tää sun blogi on vaan niiin ihana! :)

    pakko kysyä että mistä oot ostanut noi aurinkolasit jotka on siinä kuvassa alempana? ne on niiin makeet :D

    VastaaPoista
  56. öh, ostaako joku oikeesti käytettyjä alusvaatteita tai bikineitä kirpparilta? :S yh...

    VastaaPoista
  57. Onko toi sun Miami paita mistä ostettu? :) Ihan Miamista astiko vai kenties jostain nettikaupasta? :) Harmi ku olen löytänyt sun blogin vasta nyt, rakastuin tohon paitaan heti hihi :)

    VastaaPoista