torstai 25. huhtikuuta 2013

The best text message of the week

IMG_0324IMG_03534IMG_03444
Mitä ihmettä! Ihana Indiedays valitsi mut mukaan BLOGI TV:n muodonmuutokseen, jossa mut stailataan päästä varpaisiin ens viikon maanantaina. Pääsen kuuluisan androgyynimalli Ville Ruuskan käsittelyyn kampaamo Salon Noiriin, jossa mulle värjätään hiukset. Sen jälkeen tehdään vielä meikki ja viimesimpänä mennään Kampin Onlyyn ja hommataan mulle asukokonaisuus uudesta kevät/kesä mallistosta. Tää kaikki myös siis videokuvataan Youtubeen ja Indiedaysin sivuille, joten pääsette kulissien taakse itse mukaan ;) Tähän mahtavaan projektiin valittii mukaan myös Natalie Vilen, joten ihana päästä tutustumaan paremmin ja viettämään varmasti ikimuistoista päivää! Nyt kysynkin teiltä, että minkälainen tyyli mulle sopis? Minkälaiset hiukset, entä meikki ja vaatteet? Tää kaikkihan tapahtuu päivää ennen vappua, joten mä kelasin vetästä hiuksiin vähän jotain räväkämpää!

46640_10201126282541947_1930828549_n
Eli tällästä mä ajattelin, mutta siis mun vaaleeseen tukkaan :) Oon nimittäin käyttäny monta vuotta aikaa ja paljon rahaa, että sain tän mun tukkani tälläseks. Eli tästä väristä en luovu! :D Mutta siis tollasta persikan vaaleenpunasta liukuväriä, ois törkeen magee. Mitä te ootte mieltä??

BLOGI TV vielä yleisesti: "Indiedays tuottaa keväällä BLOGi TV -sarjan, joka esitetään Indiedays ja Indiedays Inspiration blogeissa sekä portaalissa. Netti-tv -sarjassa tutustutaan suosittujen bloggaajien johdolla ajankohtaisiin trendeihin ja ilmiöihin. Luvassa on huima netti tv-sarja, jota ei aikaisemmin ole nähty. Edellisiä jaksoja voit katsoa täältä!"

35 kommenttia:

  1. Mun mielest kaikki värit paitsi platinablondit on hottei :D et repäse ihmeessä!

    VastaaPoista
  2. tosi kiva! ja hyvä ettet värjää vaaleaa pois, se sopii sulle täydellisesti :) ehkä enintään jotkut tummat raidat ois kivat, tai ei tummat mut semmoset vähän tummemmat mutta ei ruskeeta :)

    VastaaPoista
  3. Musta ton värinen liukuväri sopii paremmin just ruskeeseen tukkaan, mut voihan sitä kokeilla, ei sitä tiedä että mitenkä cool siitä vois tulla! 8)

    VastaaPoista
  4. Tää kommentti nyt ei koske tätä postausta varsinaisesti, mutta satuin lukeen pari postausta aikasemmin noita ilkeiden anonyymien kommentteja.
    Mä uskon, että tommonen toisen haukkuminen on varmaan vaan sitä samaa mitä esim. asiakaspalvelijat saa aasiasiakkailta. Että ne ei oikeesti tarkota sitä JUST SULLE, vaan tavallaan sille blogipersoonalle, bloggaajalle - aivan samalla tavalla kuin jotkut asiakkaat valittavat kassaneideille rumasti, vaikka työn ulkopuolisessa elämässä neidille ei valitettaisi. Siinä ei varmaankaan ole oikeastaan mitään henkilökohtaista jos ajattelee syvemmin.
    Mutta onnea sulle jatkoon, bloggaajat joutuu aika ryöpytyksen alle. On tosi kiva huomata että oot pysynyt positiivisena kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvin sanottu, itekin oon miettinyt samaa :)

      Poista
  5. bruneteks! tai tummemmat hiukset :) tois sun nätit kasvot paremmin esille!

    VastaaPoista
  6. Kannatan sun omaa ehdostusta, tekisin iteki niin jos en ois viime kesän jälkeen laittanu ruskeeks! Ne tois´sun jo valmiiks kiinnostavaan tyyliin enemmän persoonallisuutta! Oisit aikamoinen katseenkääntäjä vapun aikana ja kesän kunniaks voisit jatkaa vaik koko kesänki samal linjal nii pitkään kun jaksat! hihi. TAI sit tummanruskeet aina hyvä ja seksikäs vaihtoehto! Onneks olkoon paljon jenni! Tuun iloseks kun sulle sattuu hyviä asioita elämässä, koska nään sut sellasena ihmisenä, joka arvostaa pieniäkin asioita, etkä pidä kaikkee itsestäänselvyytenä + et oot ilonen myös muiden ihmisten puolesta, toisinku monet bloggarit. Hurjasti zemii tonne ja tulee varmaa olee huikee muodonmuutos! Kuvaa sit kans blogin puolelle, eikje?? =)

    VastaaPoista
  7. Älä värjää bruneteksi. Noi blondit on aivan ihanat !

    VastaaPoista
  8. Toi liukuväri vois sopia sulle :)) Ihana et pidät kuitenkin platinan se onkii niin ihana väri :) <3

    VastaaPoista
  9. joku luonnolliaempi vaalee, ja sitte tuo liukuväri! tulee muute ehkä aika hmmm räikee:D

    VastaaPoista
  10. Toi olis TOSI kiva yhdistelmä sun vaaleisiin hiuksiin! Vaikka tummat hiukset sopii sulle täydellisesti ja paremmin ku vaaleet mun mielestä nii tollaset hiukset olis silti kivat :) onneks olkoon <3

    VastaaPoista
  11. Toi ois tosi kiva toi liukuvärjäys! Ihanan erikoinen.:)

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Vedä nyt hyvä ihminen jo tummaksi! Olit tummilla paljon kauniimpi. Olen odottanut koko sen ajan ku sun blogia oon seuraillut et värjäisit takas tummaks.

    VastaaPoista
  13. Wau Ville Ruuska on niin upee myös!

    VastaaPoista
  14. Toi persikan värinen liukuväri olis varmasti tosi passeli! Itellä on blondit hiukset ja oli pari vuotta sitten juuri persikan pinkit latvat ja hitsit haluun ne hiukset takasiiin!!! :))

    VastaaPoista
  15. Ei ihan noin valkoset hiukset mut vaaleet pie kuitenkin. Ja liukuvärjää eri pastellin sävyjä:))

    VastaaPoista
  16. haha oon ite miettiny vähä samanlaista ittelleni! toteuta ihmeessä, mäki saan sit hyvän esimerkin et milt ne sit näyttäis ku mun hiukset on aika samaa värii ku sulla :D

    VastaaPoista
  17. Pidä ehdottomasti vaaleet hiukset. Sopii sulle tosi hyvin :) mut voisit kokeilla vähän luonnollisempaa vaaleeta ku toi nykynen on niin valkonen? Mut oot täydellinen vaaleilla hiuksilla :) tosta liukuvärjäyksestä en oikeen osaa sanoa.. sulle vois sopia!

    VastaaPoista
  18. Kaunokainen! :) Toikin on tosi kiva tukka, mutta ootko miettinyt vihreetä tai oranssia liukuväriä/raitoja? Neki kävis hyvin sun siroille kasvoille :)

    VastaaPoista
  19. Jooo tollanen persikan värinen liukuväri !! Toi ois kivemman näkönen jos laittan ns. raitoja ylemmäs:)

    VastaaPoista
  20. Oon ollu vuosia sun lukija, vaikka meidän tyylit eroaa täysin. Sun blogia on kuitenkin tosi mielenkiintoista lukea!:-) Oot selkeesti fiksu ja hauska tyyppi.

    Mutta tästä muodonmuutoksesta. Kun kerran mielipidettä kysyt niin täältä tulee. _Noin valkoiseen/hopeaan tukkaan ei mun mielestä sovi YHTÄÄN pastelliliukuvärjäykset, tai liukuvärit ollenkaan_. Brunetille ja luonnonvaaleisiin hiuksiin, joo. Sulla nyt vaan on tyyli johon kuuluu tekorusketus, neonvärit ja valkoinen tukka, ei niinkään tollanen maanläheisyys ja katutyylikuteet.

    VastaaPoista
  21. http://npg.fi/kesaduuni/#831

    Joku on ilmottautunu Suomen kosteimpaa kesäduuniin sun kuvalla ! :'D

    VastaaPoista
  22. Hmm.. mitä järkeä on mennä muodonmuutokseen, jollei halua mitään muutettavan? Tähän hiusasiaan siis viittaan.. Ja se että olet käyttänyt paljon rahaa tuon vaalean platinan saamiseen, niin tässä tulevassa muodonmuutoksessa säästät varmasti tuplasti sen verran, kun ilmaiseksi sinulle se annetaan, joten onko sillä rahalla niin väliä? Ellet sitten aijo heti mennä värjäämään sitten takaisin platinaksi :D Muttajoo, onnea silti tuosta mahollisuudesta! :)

    VastaaPoista
  23. Must sulle vois sopii hieman ruskeemmat hiukset, semmoset kivat vähän hunajaiset vaaleet :)! Onnee tosta voitosta!

    VastaaPoista
  24. Tee jotai radikaalii! Noi platinablondit on niin pissis yök last season hiukset !!!

    VastaaPoista
  25. älä jätä blondeja, mun mielestä ei sovi sulle ollenkaaan:) joku luonnollisempi ois paaaaaaaaaaaaaljonn parempi!!

    VastaaPoista
  26. Toi liukuväri on ihana, sopis täydellisesti !:) ps. ihana jenni <3

    VastaaPoista
  27. vähän outoo mennä muodonmuutokseen mut pistää jarrut päälle kampaajan penkissä. "Haluun jotain radikaalia, mut en haluu et pituudesta otetaan pois tai väriä muutetaan" hooooooh onpas radikaalia

    VastaaPoista
  28. Lueskelin sun saamia kommentteja ja oot kyllä tosi vahva kun jaksat jatkaa bloggaamista vaikka ihmiset heittää aivan törkeetä asiatonta lokaa niskaan. Oot ihana, kaunis ja vahva nainen jatka bloggaamista tää on mun lempiblogi (:: love you

    VastaaPoista
  29. Mieti, kuinka ihana olisi nyt kesällä olla kuuma brunette ruskettuneen ihon kanssa. Sulle sopi erityisesti sellainen punertavan tummanruskea! Olit paljon kuumempi ja vanhemman näköinen silloin. Noi vaaleet on niin valjut sulla...

    VastaaPoista
  30. Mäkään en oikein tajua mitä radikaalia siinä sun "muodonmuutoksessa" on, jos kerta hiusten pituutta tai väriä ei saa edes kunnolla lähteä muuttamaan... Ja oon kanssa sitä mieltä, että joku tummempi hiusväri olis sulla hot, kun sun ihokin on niin ruskea. Toi platinanvaalea tukka ja super ruskettunut iho näyttää yhessä tosi tökeröltä.

    VastaaPoista
  31. Suosittelen luonnollisen kultaista vaaleaa väriä. Luonnollinen väri pukee kaikkia paremmin kuin platinablondi.

    VastaaPoista
  32. Videon perusteella sain susta paljo paremman käsityksen!! :) Vaikutat huipulta.

    VastaaPoista