keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Täällä mä asun!

IMG_8880IMG_8870IMG_8863IMG_8859IMG_8821IMG_8848IMG_8829
Tajusin just että oon melkeen 2 kuukautta jo täällä uudessa kodissa asustellut eikä kämppäpostausta oo blogissa nähty :) Asun siis pienessä alle 20 neliön yksiössä täällä Helsingin keskustassa Kampissa. Vuokra on kallis kokoonnähden, mutta jostain on vaan pakko tinkiä jos haluaa asua ytimessä. Mun kämpässä on vaan niin loistava pohjaratkasu, että ei oo kyllä viel kertaakaan tullut ongelmia että tila loppuis kesken. Ehkä joo vähän viime viikonloppuna kun täällä oli noin 10 ihmistä, niin vaihdettiin kämppää :D

Mun sisutusmaku on toisten makuun varmasti tosi kolkko ja kylmä, mutta mä vaan niin rakastan tätä mustavalkosta ratkasua! Ja tykkään lisätä siihen sitten vielä hopeeta erilaisilla yksityiskohdilla. On tää vaan niin mun näkönen kämppä :) Paljon on tottakai vielä mitä haluan tänne ostaa ja tehdä, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa..

Mitä ootte mieltä murut? :)

75 kommenttia:

  1. Tosi kivan värinen lattia ja sisustus näyttää myös hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi monilla on nykyään mustavalkonen sisustus!
    Mikä on tyylikäs ja miellyttää helposti munki silmää!
    Joku itämaistyylinen sisustus ois aivan upea, mut se pienentää tilaa kauheesti.
    Näyttää tosi kivalta, kunpa mäkin pääsisin muuttamaan! Ens kesänä sitten :)

    VastaaPoista
  3. Totisesti pieneltä näyttää! Mutta onhan se kiva asua lähellä kaikkea, mieluummin niin että vähän liian ahdasta kuin että vähän liian kaukana :D

    VastaaPoista
  4. No eihän näistä kuvista saa taaskaa mitää selvää. En mä sun kämppää nää vaan huonoja kuvia pyyhkeestä. Missä sä nukut? Millanen vessa?

    VastaaPoista
  5. Oi tosi söpö asunto ja sisustuskin kiva! :) Nukutko sohvalla? :)

    VastaaPoista
  6. Samaa mietin ku anonyymi 22.15 ettei saa mitään selvää! Ihan vapaasti eteisen, vessan, sängyn ja keittiön voit kuvata? Hieno on pyyhe ja kassi joo mutta ei ihan tullu tää sun kämppä näistä esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla oo eteistä eikä sänkyy, mulla on parvi :D Ja tossaha näkyy mun minikeittiö :)

      Poista
  7. Pelkkä telkkari ja sohva kuvattu.... Jenni vähän sisältöä tähänkin blogiin kuvaamalla vaikka koko kämpän eikä pelkästää jotai rättejä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, vaikka video ois aika jees? :)

      Poista
  8. toi on niin söpön pieni! Ja noitten kuvien perusteella tosi tyylikäs ja hieno! :)
    Onha toi varmaa pieni, mut voisin itekki asuu tollasessa!

    VastaaPoista
  9. Kivaa että tuli kämppäpostausta, mulla olikin mielessä toivoa sitä sulta! Olisin kyllä tosiaan halunnut ehkä vähän enemmän kuvia, ja vähän silleen laajemmin eikä vain jostain esineistä kuvia :/

    VastaaPoista
  10. Näyttää ja kuulostaa kyllä kivalta sun kotis!!:) Onko sulla tauluja, ois kiva nähä niitäki jos on =)

    VastaaPoista
  11. Onks mul menny jotain ohi vai mikset enää asu edgarin luona?:) ja en nyt oo varma kirjotettiinko se noin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lopetettiin vuokrasopimus siinä edellisessä kämpässä :)

      Poista
    2. Missä edgar asuu nykyään? :)

      Poista
  12. Mustavalkonen on paras! Muutenkin aivan ihana kämppä:) mihin sitä enempää tilaa tarviskaan ;-)

    VastaaPoista
  13. Riittääks ees 800euroo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei tää ookkun reilu 600, mut about 15 neliöö nii onhan se suolanen hinta :D

      Poista
    2. Huii itelle tuo 600e/kk kuulosta niiiin suurelta summalta noin pienestä kämpästä! En siis asu Hesassa vaan pienemmällä paikkakunnalla, ja meillä neliöitä on 45 (kaksio) ja vuokra yhteensä n.400 :D mutta kivalta näyttää :)

      Poista
  14. toi sun kämppäs on tosi kivan näköinen! ja mullakin on ihan samanlainen "kolkko" mustavalkoinen maku sisustuksen suhteen :Dd

    VastaaPoista
  15. mulla oli pari vuotta 18 neliöinen kämppä ja mä tykkäsin siitä :) se oli helppo sisustaa ja ei mulla kyllä myöskään tuntunu et ois liian vähän tilaa :) nyt kun on 35 neliöö niin tuntuu että mun kalusteet näyttää liian pieniltä tänne eikä oo niin kodikas tunnelma kuin edellisessä :D

    VastaaPoista
  16. Paska postaus asunnostas. Odotin jotain suurempaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tainnut huomata, että asunto on alle 20 neliöö, tää on ihan tarpeeks iso postaus siihen nähden! :)

      Poista
    2. Jep. Postauksiin ei ees jaksa panostaa....

      Poista
    3. Siivosin ja asettelin kaikkia tavaroita monta tuntia tätä varten..

      Poista
    4. Ei luoja miten ilkeitä ihmisiä täällä!! Kivan postauksen olit Jenni tehnyt! :)

      Poista
    5. Anteeksi, mutta miksi siivosit jos otat kuvia pyyhkeestä ja astioista? :D

      Poista
  17. Oh sun pitäs käyttää jotenkin hyväks toi upee ikkunalauta! Mä oon aina haaveillut tommosista paksuista kivisistä! Siihen sopis vaikka valokuvakehyksiä, kynttilöitä tms :) Mutta kivalta näyttää sun asunto!

    VastaaPoista
  18. Mistä tuo sun tv-taso on? itekin muutin juuri uuteen kämppään ja tartteis about tuon kokoisen tason, kun isompaa ei mahdu:D ihanalta näyttää muutenkin kämppä, vaikka on pieni, niin todella viihtysän olonen! varsinkn tuo lattia on niiiiin ihana <3

    -Ansku

    VastaaPoista
  19. Ihanalta näyttää :) Musta musta ja valkoinen sopii todella hyvin yhteen sisustuksessa ja vaatteissa, tai oikeastaan missä vain, eikä siihen väriyhdistelmään kyllästy, ei näytä yhtään kolkolle! Mä haaveilen kanssa että saisin pikkuisen yksiön ihan keskustasta, kun ensi vuonna muutan Helsinkiin Kuopiosta. Neliöillä ei ole niin väliä, kodikkaampi jopa jos hieman pienempi kämppä. Onnea kotiin :)

    VastaaPoista
  20. Voi muistan kun itse asuin 20neliöisessä kämpässä :D oli kyllä kamalin vessa/suihku/kylppäri missä koskaan olen ollut :D! Mutt sulla on kyllä kiva koti varmasti :)

    VastaaPoista
  21. Mitä sitä muita miellyttämään eikö asunnon kuulu olla oman näköinen ;) ja sun kotI on ihan jennin kodin näköinen <3 kyllä munkin kämppä on varmasti "liian hieno"ja kodinton monen makuun mutta minkäs teet jos itse rakastaa valkoista nahkasohvaa ja hopeita yksityiskohtia. Ois kyllä hassua asua nuin pienessä kämpässä kun on tottunut jo reilu puolet suurenpaan . Mutta pääkaupunki seudulla hinnat hipoo varmasti taivaita .ihana jenni <3 toivottavasti nää anonyymit osais ottaa samanlaista kritiikkiä päin naamaa ku sulle antavat . Jospa ne saa tuosta jotain mielihyvää?

    VastaaPoista
  22. Toi on just hieno kämppä! En tosin osaisi itse asua, omistan liikaa kalusteita ja tavaraa.

    VastaaPoista
  23. Siis onko sulla suihkua vai käytkö jossain ns taloyhtiön yhteisissä suihkuissa? :o entä eteinen ja löytyykö jääkaappia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy suihku tottakai ja jääkaappi! Eteistä ei oikeestaan oo :)

      Poista
  24. voi pettymys, pikemminkin jotain tavaroiden esittelyä...

    VastaaPoista
  25. oisit voinut kuvailla vähän paremmin, eihän tän postauksen aihe ollu "vessani pyyhkeet" tai "astiani"...

    VastaaPoista
  26. Just tollasen kämpän oon aina halunnu! :D ihan sairaan upee!

    VastaaPoista
  27. heei en tiiä haluutko vastaa näihi kysymyksiii mut tartteisin apuu :P ku löysin ite kämpän itteleni ja nyt mietin ku oon opiskelija ja en käy töissä et miten jää sit rahaa kaikkee muuhu ? et jääks sul silti niiku rahaa shopailuu ulkon käymisee ja yms ? ja opiskeletko vai käyks töissä ja maksaan sun äiti sulle paljon kaikkee silti vaikket asu enää kotona?

    VastaaPoista
  28. Mun mielestä sun kämppä näyttää aivan ihanalta ja just sun näkönen! <3 En ymmärrä miks tästäki pitää valittaa, kyllähän noista kuvista jonkulaisen käsityksen saa miltä tuo asunto näyttää :) Ei tunnu joillekki riittävän mikään, eihän Jennin pakko ois sen asuntoa meille edes esitellä! Hauskaa joulua sulle Jenni <3 :)

    VastaaPoista
  29. miten jonkun kämppä voi vaan niin näyttää joltakulta!? haha:D siis ihan sun näkönen ja tyylinen :D

    VastaaPoista
  30. Ihana kämppä! Tommoinen musta-valkoinen simppeli sisustus on myös mun mieleen :)

    VastaaPoista
  31. miks esittelit tässä enemmän sun tavaroita kun itse kämppää?

    VastaaPoista
  32. Söpö pikku kämppä!! :)

    VastaaPoista
  33. Täällä mä asun? Pyyhkeessä kassissa kynttilässä astioissa ja sohvassa???????? :DD

    VastaaPoista
  34. Ihanan näkönen kämppä!:) saisko jonkun kuvan mistä vois hahmottaa vähän kokonaiskuvaa? :D monien kämppäpostauksissa on esitelty kaikki ja sillai kokonaisvaltasesti, ja sulla on kuvia astioista ja laukusta ja pyyhkeestä:) hienoja kuvia on, mutta joskos sais jonkun mistä oikeasti näkis missä asut:)

    VastaaPoista
  35. No jos sulla on parvi mis nukut miksei sitä voinut kuvata? Tai ihan vaan sisäänkäynniltä ja jostain kulmasta otetut kuvat joka olisi näyttänyt vähän enemmän... En tiedä kumpi on nolompaa, se että tää on sun mielestä kämppäpostaus vai se että joku voi ton perusteella sanoa sulla olevan hieno kämppä. "asun mukissa" no jeeeeeee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D linkkaappas oman kämppäs kuvat.

      Poista
  36. Siis mitä hittoo pitäiskö 20 neliön kämpästä kuvata joka nurkka ja lattialauta erikseen?? Tai joku kylppäri, kaikkia varmaan kiinnostaa nähä perus valkoinen vessanpytty ym? :D Mun mielestä tosi ihana koti sulla, ei ollenkaan ahtaannäköinen :) Tästä postauksesta itelle jäi sellanen kuva, että oot tähän kunnolla panostanu ja tehny mahdollisemman mielenkiintoisen katsauksen meille täällä ruudun toisella puolella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ku tää ei oo ees 20 neliöö vaa lähempänä 10 :D Vähän vaikee kuvata ku ei oo mitä kuvaa ja sit jengi hermostuu, en tajuu? Ja vessassa on tosiaan wc-pönttö ja perus suihku, hirveen mielenkiintosta! :D

      Poista
    2. Tosi mielenkiintoinen katsaus kodista.. muki, pyyhe ja laukku.. :D

      Poista
    3. Mitä hittoa te nillitätte? :D Ei Jennin tarvis näyttää täällä yhtään kuvaa kodistaan mut sit ku jotain näyttää ni seki on väärin :D

      Poista
    4. onko sulla semmonen vessa että joutuu melkee istuu pytyllä ja olla suihkussa samaan aikaan :D Avokkini isällä on Helsingissä sellainen pikkukämppä, tavallaan söpö, mut tavallaan hankala ja ahas :/

      Poista
  37. ois ollu kiva nähä esim vessa kokonaisuudessaan eikä pyyhettä :-D samaten myös yks tärkeä osa sun kodista eli parvi jäi kokonaan kuvaamatta :D! eli kattavampi asuntopostaus ois kiva :) tässä on ehkä ny vähän liikaa vaan yksityiskohtia kuvattuna nii ei saa oikein selkoa pohjaratkaisusta ja siitä missä sun parvi ja kylppäri sijaitsee :) !

    VastaaPoista
  38. siis mikä tän postauksen tarkoitus oli? esitellä sun ASUNTOA vai TAVAROITA?

    VastaaPoista
  39. Mä tajuan Jenniä, koska noista kuvistakin jo näkee että toi kämppä on tosi pieni ja kuvia on varmasti vaikea saada. Mut periiatteesaa mä olisin toivonut sun kämpästä sellasia kuvia kuten miltä se näyttää ovelta, millanen se keittiö on, millanen se parvi on, millanen se vessa on. Siis kokonaisuuksia! :)

    VastaaPoista
  40. Missä sun kaikki vaatteet on? Ite ajattelin muuttaa pieneen kämppään mut en tiiä mihin laitan kaikki tavarat ku kaappeja niin vähän :/

    VastaaPoista
  41. Ilostuin kun huomasin otsikon "jeee, kotipostausta!!" et kiva päästä näkeen millain olet saanut sisustettua sun niin pikkuisen kodin mutta mikä pettymys postaus oli.. tuntuu muilla olevan sama mielipide. :( Kuvia laukusta??? mukista?? pyyhkeestä?? WTF?!! Mikset voinut tehdä kunnollista postausta "tästä tullaan sisään" "tässä vessa" "tässä nukun" niinkuin kotipostauksen kuuluisi ollakkin. "En kuvannut vessaa, koska se on niin perus" no niinhän ne vessat on, mitä sitten.

    VastaaPoista
  42. ihana asunto! AAAW :) ikkunalaudoille jotain hopeisia juttuja? Maljakkoja, tms? :D

    VastaaPoista
  43. Ihana sisustus :) <3 kelpais!

    VastaaPoista
  44. Kivalta näyttää! Yleensäkin tykkään ite myös mustavalkojutuista :)

    VastaaPoista
  45. Sori, mun on ihan pakko kysyy, et ootko käyny yläastees KSYKis :)?

    VastaaPoista
  46. Onpa suloisen näköinen kämppä! :)

    VastaaPoista
  47. Menee vähä henkilökohtasuuksiin, mutta eikö parvisänky oo melkosen epäkäytännöllinen...? Niinku poikaystäväs yökyläilyä ajatellen XD

    VastaaPoista
  48. Kommenteista päätellen ihmiset keksivät kateuksissaan just tälläisiä paskakommentteja kauniille ja itsevarmoille nuorille naisille. :D mun mielestä Jenni oot aivan sairaan ihana persoona ulkoisesti ja sisäisesti, ja blogisi on yks ikuisista suosikeistani. Ja inspiraationlähteistäni, täytyy myöntää :)

    VastaaPoista
  49. Huh, aika suolainen hinta tosiaan. Mutta kuten sanoit, joutuu tinkimään joistakin asioista, että voi asua keskustassa. :) Kivan näköinen kämppä näiden kuvien perusteella. :)

    VastaaPoista
  50. Hyvä postaus Jenni. Älä välitä noista idiooteista.

    VastaaPoista
  51. Wtf mikä tästä kämpästä ny jäi epäselväks? Tulee esille et pieni yksiö parvella, perussiisti,ihanat ikkunalaudat ja sen minkä henkisesti on sisustettu. Mitä olisitte kaivannu? Kuvaa siitä millanen lavuaari on? Pohjapiirrustusta? Haloo :D

    VastaaPoista
  52. http://lifeofsilja.indiedays.com/2013/12/28/lets-go/#comments

    Mitä mieltä tuosta postauksesta?

    VastaaPoista