torstai 19. joulukuuta 2013

Thoughts about comments

181
Tosi suuret kiitokset kaikille jotka ootte laittaneet mulle kivoja kommentteja! Enkä tarkota nyt ainoastaan mitään kehuja, vaan ylipäätänsä kivoja kommentteja. Mun about neljän vuoden takainen blogihistoria on ollut nimittäin kommenttien suhteen aika myrskyisä, tai jos totta puhutaan niin todellä järkyttävä. Välillä negatiiviset kommentit esimerkiksi ulkonäöstä ei kohdistu aina pelkästään muhun, vaan myös mun kaverihin ja perheeseen joka ihan hirveetä. Oon saanut myös varmaan satoja erilaisia uhkauksia, missä uhataan levittää jotain mun todella henkilökohtaisia asioita tai uhataan mm. mun sen hetkistä työpaikkaa. Itseasiassa aina kun oon saanut jonkun uuden duunin ja kerron siitä blogissa niin joku neropatti tulee pistämään kommenttia tyyliin "linkkaan tän postauksen bikinikuvan sun pomolle katotaan onks sulla enää sen jälkeen duunia ;)" :D. Tai aina kun kerron että mulla menee jonkun asian suhteen hyvin, esimerkiksi oon päässyt kouluu niin kyllä joku jaksaa tulla sanomaan "vittu toi koulu on ihan paska etkö parempaan päässyt!. Tai sit kun kerron että mulla on ihana poikaystävä niin sekin on "ruma ryssä". On sit taas niitäkin kertoja kun kerron, että mulle menee nyt oikeesti elämässä huonosti, niin saan kommentteja "sä niin ansaiset tän!" tai kun kerroin joskus mun isän kuolemasta niin tuli kommenttia että "onks kivaa kun isi on kuollu?". SO FUCKIN' SICK.

kamppiminä
  villapaita Sheinside takki Mart Of China shortsit Terranova kaulakoru New Yorker kengät saatu 

Ja tätähän on siis jatkunut 4 vuotta ihan tasasesti, nyt on tainnut olla pari päivää etten oon saanut pahoja kommentteja niin tuntuu tosi kivalta. En mä oikeesti ees ymmärrä miks te jotkut tuutte laittamaan mulle (tai muillekkin bloggaajille) ilkeitä kommentteja, en mä oo tehny teille yhtään mitään! En mä oo mikään paha ihminen :D Oikeesti. En oo muuten kertonukkaan teille yhestä sairaasta riivaajasta, nimittäin yks anonyymi joka laitto mulle 3 kuukauden ajan joka postaukseen jotain negatiivista, oli se sitten että mun hiuksista sojotti yks hius väärään suuntaan tai mulla oli väärän väristä kynsilakkaa varpaissa. Näin siis IP-osotteesta että se oli se sama henkilö ja ne kommentit oli ihan sairaita :D Oon tallentanut kaikki ja ajattelin voisin julkasta ne täällä blogissa jos teitä kiinnostaa :D Haha.

Kivaa torstaita kaikille! Huomennaki onkin sitten taas perjantaita, jee!

80 kommenttia:

  1. välillä mietin itekkin et mikä helvetti ihmisiä vaivaa, mutta aika selvää että kyseessä on pelkkä kateellisuus! muakin ärsyttää ihmiset jolla on kaikkea ja menee hyvn jos itellä ei sillä hetkellä mee, mutta pitää osaa olla onnellinen toistenkin puolesta, ei se herranjumala oo keneltäkään muulta pois! ja jotain kunnioitusta muita kohtaan, ketkä ei edes tätä blogia kirjoita ja on sulle läheisiä, eihän ne hyvänen aika oo tehny kenellekkään mitään? ja varsinkin kuolema, ihan oikeesti, menee musta jo ihan älysairaaks, kun sain itekkin koirani kuoleman postauksen jälkeen kommentin ':DDDDDDDDDDDD' ja sama oli joskus kun kerroin äitini kuolemasta, että kerjään sillä vaan sääliä yms... ymmärtäis et jokanen bloggaaja tekee tätä vaan just teitä lukijoita varten (tottakai myös itseään) joten vois vähän kunnioittaa toisia ja pitäs ne mölyt sisällään. ja ehdottomasti julkase nämä kommentit! toivottavasti kyseinen anonyymi menis vähän itteensä ja sais pahan omatunnon, se on nimittäin ihan oikein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "välillä mietin itekkin et mikä helvetti ihmisiä vaivaa, mutta aika selvää että kyseessä on pelkkä kateellisuus"

      Mä aina ihmettelen tätä kun vedetään kateellisuuskortti esiin näissä asioissa :D Etenkin monet bloggaajat selittää haukkumiset kateellisuudella. Voihan se joillakin ihmisillä olla syy haukkumiseen, mut veikkaan ettei asia ole niin vaan ihmiset tykkää uskotella ja kuitata asian kateellisuudella. Esimerkiksi jos itse olen jollekin kateellinen, niin se on nimenomaa sitä _hyvää_ kateellisuutta (vitsi tolla on ihana tyyli/hiukset/koti/ystävä/younameit, oon niin kateellinen). Ei tulisi pieneen mieleenkään mennä haukkumaan jotakin sen takia, koska sillä onkin niin paljon ihanampi elämä, tai se tukka, kuin mulla :D

      Enemminkin tuollainen haukkuminen (ja piinaaminen) kertoo huonosta itsetunnosta ja siitä miten on epävarma itsestä. Ehkä oma elämä kusee niin pahasti että pakko purkaa paskaa oloa pahoittamalla muita. Entinen kaverini oli sellainen joka monesti haukkui mulle tuttuja, linkitteli niiden kuvia haukkujen kera ja saattoi mennä jopa formspringiin haukkumaan niitä. Kaverillani oli todella huono itsetunto (harvoin näytti sitä ulospäin) ja oli melko epävarmakin itsestään, joten luulen hänen purkaneensa pahaa oloaan noin jotta tuntisi itsensä edes hetkeksi esimerkiksi paremman näköiseksi tai tärkeämmäksi.

      Poista
    2. voi sekin olla syy, mutta monesti kateellisuus tekee ihmisistä vihasia, ja varsinkin jos itsellään menee just sillon huonosti ja muilla hyvin, tiedä sitten mikä on näiden ihmisten syynä anonyymien takana :) varmasti monia syitä....

      Poista
    3. Nyymi 8.37: Siis nimenomaan silloinhan kyse on yleensä kateudesta, kun koetaan että tuolla bloggaajalla on kaikki niin paljon paremmin kuin itsellä ja sitä haukkumalla tavallaan oikeuttaa itselleen ne tunteet. Kateus on hieman häpeällinen tunne, ja usein huonolla itsetunnolla varustetut ihmiset sitten kääntävät tämän kateuden tunteen päässään vihaksi ja tulee näitä haukkumiskommentteja. Ihmiselle jonka itsetunto on kunnossa ei kateus ole niinkään negatiivinen tunne vaan juuri niinkuin sinulla, enemmänkin eteenpäin työntävä voima joka ajaa tekemään töitä tuon kateuden kohteen eteen, oli se sitten tukka tai mikä vaan. Joten kyllä se kateuskortti on minusta ainakin ihan pätevä, riippuu vaan hirveästi siitä anonyymistä näppäimistön takana että millä tavalla kateus ilmenee. Huono itsetunto on kyllä kaikkein raskain taakka sille ihmiselle itselleen, vaikka toki aiheuttaa pahaa mieltä myös ympärillä oleville. Joten Jenni, kun nää nyymit tulee haukkumiskommenttiensa kanssa niin vedä syvään henkeä ja ajattele miten paska niillä on olla omaan itseensä käpertyneenä, nouse niiden yläpuolelle! Hyvää joulunodotusta:)

      Poista
    4. Siis ihan totta. Ei se haukkuminen välttämättä johdu kateudesta tai paskasta itsetunnosta. Jotkut vaan on niin helvetin paskoja ihmisiä ja kusipäitä jotka haluaa satuttaa muita. Ne haluu satuttaa ku niillä ei oo muuta tekemistä ja haluaa muille ihmisille pahan olon. Eiks ookki aika sairasta? Että joo, tää maailma on aika sairas...

      Poista
  2. julkaise ihmeessä mua ainaki kiinnostaa!!!!!!! :DD

    VastaaPoista
  3. Kiva lukea joskus rehellistä tekstiä kommenteista, tuntuu että negatiiviset kommentit on vähän niinkuin "tabu" bloggaajien keskuudessa, ja kivoja kuvia kanssa! :--) En oo kai ikinä ennen kommentoinut sulle, mut oon seurannu sun blogia ihan alusta asti vaikka meidän elämäntyyli(?) ja tyyli yleensäkin on ihan erilaisia!

    VastaaPoista
  4. siis mä en tajua kuinka sydämettömiä, tunteettomia ihmiset voi olla kun laittaa noita "onks kiva kun sun isä on kuollu" "sä niin ansaitset ton" "onneks sun isä on kuollu" kommentteja. mun mielestä IKINÄ, EI IKINÄ saa lähtee kommentoimaan noin tai sanoo päin naamaa noita. pistää niin vihaks. mä olen ollut riitatilanteen välissä jossa toinen sano toiselle jotain "painu sinne helvettiin missä isäski makaa" ni siinä vaiheessa oli kurkussa palanen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milja, ihan hirveä toi lause minkä oot joutunu kuulemaan riitatilanteessa! Kuka ikinä kehtaa sanoa noin! Ihmisten pitäisi muistaa, että sanoja ei saa vedettyä takas. En vois antaa tollasta lausetta anteeks ikinä!

      Poista
  5. Kovin ikävää kyllä tuollainen ilkeä kommentointi :/ oon aina miettiny, että mitenköhän noi ihmiset hyötyy tollasesta ilkeestä kirjottelusta ? Ite oon lukenu nyt jonkin aikaa sun blogia ja pakko myöntää, että oon ihan koukussa ! Mun mielestä oot tosi hyvä kirjoittamaan ja aiheetkin on monipuolisia :) + tykkään tosi paljon sun tyylistä ! Hyvää joulun aikaa sulle ja kaikille sun läheisille ihmisille ^^

    VastaaPoista
  6. No on jollain kuiva elämä jos pitää säännöllisesti käydä tuntematonta ihmistä haukkumassa :D miks pitää edes käydä toisen blogissa jos se niin ärsyttää? Tais olla mungo-anna joka kerto myös että joku on kolmen VUODEN ajan käyny haukkumassa säännöllisesti millon mistäkin. Sairasta. Tsemppiä jenni ja älä anna haukkujien lannistaa!! :) ja kommentteja julkasuun kiitos ;)

    VastaaPoista
  7. Toi on kyl ihan älytöntä että pitää väkisin keksii jokasesta asiasta jotain negatiivista.. Et sä, eikä kukaan muukaan ansaitsis tollasta kommenttipaskaa! Stupid people everywhere.. Ja joo todellakin kiinnostaa nähdä ne kommentit, ois ihan oikein sille kirjottajalle kun kerta niitä on pistänytkin tulemaan ;)

    VastaaPoista
  8. julkase ne täällä blogissa haha sairasta, oot täydellinen bloggari et ansaitse haukkuja:( keep going beautifull lady<3

    VastaaPoista
  9. Julkaise ihmeessä! :D Mua ainakin kiinnostaa tietää millainen valopää siellä tällä kertaa huutelee. Oot super kaunis!

    -Anni

    VastaaPoista
  10. V*ttu jotku ihmiset on oikiasti sairaita :/ mä ainakin haluan nähdä sen idiotti anon kommentit! :D

    VastaaPoista
  11. Ihan järkyttävää :( tosi paha fiilis tulee sun puolesta,onneks oot vahva ja tajuut että oot tällästen yläpuolella <3 sä nimittäin jos joku oot symppis bloggaaja,ilmeisesti ihmisten kateudella/katkeruudella ei ole mitään rajaa :) jotain on jääny henkisessä kasvussa tapahtumatta jos kokee oikeudekseen haukkua ihmisiä,varsinkaan netissä raukkamaisesti nimettömänä :D
    Mitä vittua oikeesti ihmiset :D mä jotenki niin haluisin nähä ketä siellä kommenttien toisissa päissä istuu hahaha

    VastaaPoista
  12. Vau mikä asu, näytät upealta! :) <3

    VastaaPoista
  13. Herranjumala!! Mä oon aina ajatellut että ne "ilkeät anonyymit", joista aina blogeissa puhutaan, kommentoi vaan jotain "ruma mekko" tms, mutta en olis ikimaailmassa kuvitellut että tollasta?! Minkälainen sairas ihminen kirjoittaisi toiselle noin kamalia juttuja??! Itse olisin varmaan lopettanut oman blogini saman tien, jos sellaista kirjoittaisin! Kenenkään ei tarvitse tommosia kuunnella ja muista että voit milloin vaan poistaa anonyymien mahdollisuuden kommentointiin! Ja asian voin viedä varmaan eteenpäinkin jos joku rupee sun työpaikkaa uhkaamaan tms, tuskin tollainen on edes laillista!!
    Oon suoraansanoen aivan järkyttynyt että sulle on tollasta laitettu! Oot kyllä todella vahva ihminen kun oot pystynyt olemaan välittämättä! <3

    VastaaPoista
  14. Ja tohon edelliseen kommenttiin "olet täydellinen et ansaitse haukkuja": kukaan, ei kukaan, "ansaitse" tollaisia kommentteija, oli sitten kuinka epätäydellinen tahansa!!

    VastaaPoista
  15. Älä julkaise. Siinä ei ole mitään hienoa, haukkuja saa mahdollisesti toivomansa huomion ja joku muu saattaa ottaa tekstistä itteensä. Parempi vaan olla huomioimatta ja olla ylpeä itsestään sellaisena kuin on :)

    VastaaPoista
  16. Todellakin kiinnostaa! :D julkaise mahdollisimman pian :D

    VastaaPoista
  17. Ikävää et ihmiset herjaa toisilleen:< Mut ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin, ehkä oot karaistunut ja "kasvanut ihmisenä" tjs.

    VastaaPoista
  18. Jenni oot upee, ne haukkujat on vaan kateellisia sulle<3

    VastaaPoista
  19. Ihmiset on sairaita, kieroja ja kateellisia. Luota itseesi ja läheisiisi, kuitenkin pohjimmiltaan tiedät millainen olet, älä anna tyhmien kommenttejen päästä liikaa ihon alle (vaikka se varmasti vaikeaa onkin)! Tsemppiä sulle! :) <3 PS. Vainooja-anonyymin kommentit julki vaan! ;)

    VastaaPoista
  20. en ymmärrä et saako joku oikeesti mielihyvää muiden pahasta olosta. en vaan ymmärrä mistä noita anonyymihaukkujia tulee, ihan oikeesti, sairasta. tsemppiä sulle ja ihanaa että oot jaksanut pitää blogia ja rohkeesti olla oma itsesi tästä huolimatta <3

    VastaaPoista
  21. Tuli mieleen että multa kysyttiin joskus ihan psykologilla että MILTÄ TUNTUU KUN SUN ISÄ ON KUOLLU? :)))))) ööööö miltäs luulisit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä se on psykologin tehtävä kysyä tuon kaltaisia kysymyksiä että pääset käsittelemään tunteitasi? :D Herätys ihmiset...

      Poista
    2. MIltäköhän sen pitäisi tuntua kun isä on kuollut :D maailman tyhmin kysymys

      Poista
  22. Mua kyl kiinnostais nähdä ne säälittäbät kommentit.

    VastaaPoista
  23. Jenni, olet ihana <3

    VastaaPoista
  24. Kauheeta Jenni et ihmiset jaksaa olla syyttä ilkeitä ja julmia :( oot ihan mun suosikki bloggaaja sul on hyvä tyyli oot todella kaunis, kirjotat ihanasti ja oot ensinnäkin sellanen ihminen jonka ystävä ois kiva olla! Oon työni puolesta suhun muutaman kerran törmännyt ja niin iloinen ja ystävällinen olet ollut! <3 mukavaa viikonloppua

    VastaaPoista
  25. Jokapäiväiset ilkeilyt kommenttiboksissa tuskin yllättää ketään, sullakin kun on niin paljon lukijoita, että se ois ihan mahdotonta pystyä miellyttämään kaikkia. Jotkut jopa varmasti bloggaajasta tai postauksesta huolimatta käyvät kirjoittamassa ilkeyksiä saadakseen itselleen hyvän mielen. Sille nyt ei vaan voi mitään. Itse en ainakaan jaksaisi välittää, se kun kertoo vaan siitä miten naurettava voi sellainen ihminen olla.

    Mutta esimerkiksi tuo sinun isäsi kuolemaan liittyvä kommentti. Tuo on jo jotain niin sairasta, että saa jo minunkin veren kiehumaan täysillä. Olen aina ollut itse sitä mieltä että kyllä ihmisellä pitää hyvät tavat ja käyttäytyminen osata. Mikään ei voi olla niin mautonta kuin alkaa irvailemaan noin vakavasta asiasta. En voi vaan ymmärtää, miten joku ei voi tajuta asian vakavuutta ja jos tajuaakin niin miten yksinkertaisesti KEHTAA? En keksi muuta selitystä kuin että kyseisellä henkilöllä ei varmastikkaan ole kotona ollut kunnon kasvatusta, eikä opetettu normeja. Sääli. Tai sitten tämä henkilö on valitettavasti vain henkisesti niin pahasti jälkeenjäänyt, sillä kukaan normaali ja täysjärkinen ihminen ei ole niin mauton ja sairas että vittuilee jonkun itselle tuntemattoman bloggaajan isän kuolemasta. Siis sairasta. Aivan sairasta. Tulipas pitkä kommentti, hah, no pointti oli se että älä välitä tuollasista tyhjänpäiväsistä elämäänsä kyllästyneistä luusereista.

    VastaaPoista
  26. Harmittaa niin sun puolesta kun saat tollasia kommentteja :( Mutta yritä olla välittämättä niistä, oot ihana Jenni ja sun blogi on yks mun lemppareista! :)

    VastaaPoista
  27. HYI HELVETTI miten sairaita ihmisiä löytyykin :( Mäkin aloitin bloggaamisen muutama päivä sitten ja mulle on ehtinyt tulla jo muutama ilkeänsävyinen kommentti... ihan käsittämätöntä?

    Tsemppiä! & Sulla on ihana blogi!

    Terveisin uusi lukijasi :)

    VastaaPoista
  28. Voi hyvänen aika! Mulla tulee oikeesti fyysisesti ihan paha olo, ku mietin noita sun kertomia ylläolevia esimerkkejä kommenteista mitä oot oikeesti saanu blogihistoriasi aikana.. Ja tuskin tuohon voisi edes pahimpia laittaa, ihmisten mieli on kyllä jotain niin järkyttävää. Mut mä voisin kehua pelkästään sen perusteella et oon nähny sut periaattees vaan kerran (siellä ID:n päivä- ja iltatapahtumassa) ja sä oot niin jalat maassa seisova, omat mielipiteet omaava ja kiltin olonen likka, että ei tosikaan!! <3 Hyvää joulun odotusta sulle Jenni :)

    VastaaPoista
  29. Oot upee nainen ja sulla on aivan ihana blogi, älä anna niiden ilkeiden anonyymien vaikuttaa suhun!

    Tsemppiä paljon sulle! =)

    VastaaPoista
  30. Mä myönnän ihan avoimesti että olen joskus anonyymisti laittanut ehkä vähän ilkeäsävytteisiä kommentteja bloggaajille,mutta sitten jossain vaiheessa tajusin,että mikä logiikka siinä oikeasti on? kuka siitä hyötyy? Ja jos mua ärsyttää jonkun blogi niin en yksinkertaisesti enää lue sitä tai vaihtoehtoisesti unohdan jonkun typerän ärsytyksen. Mutta toi menee kyllä ihan sairaaks,että ihmiset oikeasti ovat laittaneet sulle TOLLAISIA kommentteja. Jumalauta joku raja. Olis kyl hienoa nähdä näiden ihmisten pärstät :)

    VastaaPoista
  31. Kauheeta, et joudut lukee sellasii kommentteja joka päivä.. mun mielestä sulla on mahtava blogi ja oot tosi mukavan olonen persoona :) ps. venäjä postaukset oli tosi mielenkiintosia <3

    VastaaPoista
  32. JULKAISE NE. kaikkien bloggaajien puolesta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeks ketä se hyödyttää että ne kommentit julkaistaan? Musta jenni antaa ainakin itsestään fiksumman kuvan,jos ei julkaise...koska sitähän ne ilkeät anonyymit haluaa: huomiota.
      Jonkinlainen arvokkuus on hyvä säilyttää ja ei pidä turhaa kuluttaa omaa energiaansa ilkeiden kommenttien julkaisuun.

      Poista
    2. Anonyymi sai jo huomionsa julkaisemalla kyseiset kommentit. Toivon, että kys. anonyymi tuntee pistoksen sydämessä että Jenni on fiksusti ottanut talteen kommentit sekä muut asiat mistä saa kommentoijan selville! En näe missään määrin mitään pahaa siinä, että Jenni julkaisisi kommentit sillä minkä someen kerran kirjottaa, se on ja pysyy. Eikä kukaan terve, ''vain kateellinen'' ihminen voi puhua noin toisen ihmisen menetyksestä, joten ano ansaitsee haluamansa negatiivisen huomion.

      Poista
  33. Ikävää, että jotkut purkaa omaa pahaa oloaan esim. suhun ja muihin bloggaajiin. Ja muutenkin ihan "oikeassa" elämässä ihmisten haukkumiseen ja arvosteluun. Miten huono olo ihmisellä pitää olla, että yrittää sitä parantaa haukkumalla muita? Ei kai ikinä ketään ole noussut muiden ihmisten yläpuolelle haukkumalla muita. Huh. :( Olet juuri pirteän "erilainen", kannat oman tyylisi rohkeasti ja kirjoitat blogiasi oikein mielenkiintoisesti! Hyvää joulun odotusta ja muutenkin kaikkea hyvää elämääsi. :)

    VastaaPoista
  34. Pistä muiden tuntemiesi bloggaajien kanssa pystyyn kampanjatyyppinen postausvyöry, jossa kukin julkaisee kaikki pahimmat kasvottomat nettikommentit. Antais ehkä lukijoille kuvaa siitä millasta toi bloggaaminen voi ikävinä päivinä olla, me tuskin nähdään niitä kaikista kamalimpia juttuja.

    VastaaPoista
  35. Voi ei, ihan hirveetä tollanen.. Sun blogi on aivan ihana ja sä vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! :)

    VastaaPoista
  36. julkaise ihmeessä !:D on niitä kommentteja jotka satuttaa mutta sit kans on niitä sairaita ja lapsellisen naurettavia kommentteja.... mutta tietääpähän miten hieno elämä niillä ihmisillä on sitten oltava jotka alentuu toisten blogihin päätä aukomaan!

    VastaaPoista
  37. Kauheeta miten jollain ihmisillä on tarve haukkua muita "parantaakseen" omaa oloa. Sä oot kyl onneks jaksanu jatkaa bloggailuu siitä huolimatta :-) hyvin menee Jenni! Oot upee :-)
    -noora

    VastaaPoista
  38. Sairasta, ei voi muuta sanoo !! :( Jenni oot niin vahva ja ihana, älä lannistu! <3

    VastaaPoista
  39. ihana asu :) näytät niin upeelta aina, oot vie tommonen ihanan siro ja pitkä :)

    VastaaPoista
  40. julkase ehottomasti:D!!

    VastaaPoista
  41. En kyl tosiaan käsitä itekään tota ihmisten ilkeyttä sua tai muita tunnetumpia bloggaajia kohtaan.. On se niille varmaan niin käsittämättömän ylitsepääsemätöntä hyväksyä, että ihmisiä me kaikki vaan ollaan. Ja jos oot tunnettu blogin avullas, niin miten senkään pitäisi muihin negatiivisesti vaikuttaa? On tosi ilkeää porukkaa kyllä välillä, täytyy myöntää :/ jos ei oo mitään rakentavaa tai asiallista sanottavaa, niin miks pitää sit alkaa väen väkisin tunkemaan kaiken maailman ilkeitä paskakommentteja, jotka takuulla saavat toisen mielen pahoitettua.. :( ei tajua. Ja joo, julkase ihmees hei sen riivaajan kommentit! :)

    VastaaPoista
  42. Ensimmäisen kerran ku eksyin blogiisi, googlasin sinua varmaan miljoonalla eri hakusanalla ja etenkin ikääsi. Siis ihan vain sen takia, etten voinu uskoa, että oot oikeasti niin nuori! Vaikutat ja näytät niin paljon vanhemmalta ja kypsemmältä. Huomaa, että olet kokenu elämässä erilaisia asioita ja ne tekee sinusta niin vahvan! Ah, tykkään että tykkään blogistas:-) Be happy!

    VastaaPoista
  43. Heippa, mun oli nyt ihan pakko kommentoida. Mä oon seuraillu sun blogia aika aktiivisesti ja aluks mä pidin noita kommentteja viihteenä, mutta kun tajusin että se on ihan jokaisessa postauksessa, niin rupes vaan ihmetyttää. Ihmetystä tuo esim. Se, jos sun blogi on niiiiin kauhee ja sä oot niiiiin runa, niin MIKSI ihmiset piinaa itseään ja tulee tänne? Tuhlaa omaa aikaa ja energiaa, varsinkin jos näkee vaivaa ja kommentoikin vielä. Uskomatonta miten kakarouta ihmiset voi olla!!!!

    VastaaPoista
  44. Ainoo syy, minkä takia ihmiset kirjottelee ihmeellisiä paskoja kommentteja toisten blogeihin on se, että blogeissa kommentteja voi jättää anonyyminä mikä huomattavasti helpottaa kynnystä haukkua, puhua paskaa ja uhkailla ja tehdä kaikkea muutakin tyhmää.. ehkä siitä saa jonkinlaista tyydytystä, kun ei uskalla omalla nimellä tehdä mitään pahaa.. en tiedä mutta sairasta ja outoa kumminkin. musta olet kyllä ihana<3

    VastaaPoista
  45. En kyllä sinuna julkaisisi jonkun kipeen ihmisen ilkeitä kommentteja, ihan vaan siksi, että huomiotahan ne hakee pahaan oloonsa, ja sitä sä nyt koko ajan annat. Ei ne ansaitse sun huomiota eikä varsinkaan omaa postausta aiheesta. Jos pahoitat mielesi ilkeistä kommenteista, niin ehkä muiden bloggaajien kanssa jutustelu auttaisi, koska ne ainakin tietää tasan tarkkaan miltä se tuntuu. Ja ainakin mitä itse oon joskus kommentteja katsonut, niin täällä on kasapäin kivoja ja tsemppaavia kommenttja, nauti niistä!:)

    VastaaPoista
  46. Ja pitääpä muuten näitä kommentteja selaillessani lisätä, että aika monikin ilmeisesti nauttii lukiessaan toisten pahasta olosta, nimittäin niiden, jotka ilkeitä kommentteja kirjoittaa. Niihin kommentteihinhan ihmisen paha olo kiteytyy.

    VastaaPoista
  47. Näytät jotenki paremmalta, ihanku oisit saanu pari kiloa ! (:
    Kaikkea hyvää ja hyvää joulua!

    VastaaPoista
  48. Jos kerran tiiät sen ahistelijan IP-osotteen, niin juttua vaan eteenpäin. Tommonen ei oo enää tervettä eikä tuskin laillistakaan.

    VastaaPoista
  49. On ihan sairasta mitä kommentteja bloggajat joutuvat kestämään. Pitää vain antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Hyvää joulua sinulle! :)

    VastaaPoista
  50. Ymmärrän kyllä pointtis ja sen vitutuksen kaikista anojen vammasista kommenteista, mutta itse en ainakaan pistäisi ns. "pahaa kiertämään" vaan voisin ylpeenä todeta että meikähän ei nettiin roskaa laita! Mut siis tää on vain mun oma näkemys.
    Huippuu joulun aikaa sulle!!!:-)

    VastaaPoista
  51. wow en tajuu miten ihmiset oikeesti viittii tehä noin... ihan jo sellasten "oot ruma" kommenttienki kirjottelu on musta lapsellista ja kertoo siitä, ettei oma itsetunto ehkä ole hyvä tms, mut se et joku tulee vittuilemaan toisen isän kuolemasta menee jo ihan yli, en ees haluu tietää mikä niitä sit vaivaa. pitäis vaan aina miettiä, voisitko sanoa saman päin naamaa, ennen kuin lähtee nettiin anona mitään kommentoimaan. tsemppii sulle jenni <3

    VastaaPoista
  52. Oot kyllä todella ihana ihminen mitä nyt tän blogin perusteella voi sanoa :) Älä vaan ota kommentteja itsees ja oon pahoillani niiden puolesta, jotka kehtaa tollasia törkeyksiä kirjotella tänne ):
    Hyvää joulua ja uutta vuotta Jenni♥ Oot ihana!

    VastaaPoista
  53. jennikö vaikuttaa ikäistään kypsemmältä? heh heh :D päivän paras :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tolla kommentilla en tulisi haukkumaan toisten kypsyyttä.

      Poista
  54. julkase ne kommentit!:D

    ja oon tosi surullinen sun puolesta, en tajua miten joillain voi olla NOIN TYLSÄ elämä että tarvii ihan huvin vuoks tulla yrittään pahottaan muiden mieltä:( oot tosi kaunis etkä todellakaan ansaitse mitään pahaa! toivon sulle kaikkee hyvää elämääs:)♥

    VastaaPoista
  55. Itse olen joutunut tekeen ihan ip-osotteiden selvityksen, koska alko tuleen jo niin sairaita kommentteja omassa blogissa ettei mitään rajaa. Ihmisillä ei sitten yhtään raksuta päässä ja täytyy pahaa oloaan purkaa muihin. Ihme touhua! Tsemppiä ja oikeen ihanaa joulua ja uutta vuotta etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli olet tehnyt rikoksen ja vielä tunnustat sen netissä? Ip-osoitteiden tarkempien tietojen selvittäminen on laitonta, hyvä Jenna-juliet!

      Poista
    2. Anonyymi: Poliisit saavat selvittää ip-osotteita, jos nettikiusataan. Ihan selvä tieto jos et tätä itse ole vielä tiennyt. Hyvä Anonyymi!

      Poista
  56. ahhah julkase ne kommentit!! :D

    VastaaPoista
  57. Ehkä ne ei tajua, että säkin oot vaan ihminen ja ne tulee haukkumaan sua, koska se on helppoa anona. Maailmasta tulee aina löytymään niitä sairaita ihmisiä, jotka ei osaa olla onnellisia toisten puolesta ja jotka tulee osottelemaan susta ne pienet virheet! Mutta enemmän on meitä jotka oikeesti tykätään susta ja sun blogista joten älä turhaa vaivaudu murehtimaan niistä idiooteista äläkä anna niiden luulla, että niillä olis jotain vaikutusvaltaa!! ♥

    VastaaPoista
  58. Julkaise ihmeessä ne kommentit! IP-osoitteestahan saa henkilön ja paikkakunnan helposti selville, jos on väähänkään ATK-taitoja, tai sitten ihan poliisikin saa - tai nettipoliisi, jos kommentit ovat ihan sinne asti menneet. :)
    En tosiaan jaksa ymmärtää näitä kommentoijia, ehkä se on kateellisuutta, yksinäisyyttä, luonnevikaa heiltä..? Ei kukaan normaali ihminen kuitenkaan tule tuommoisia sairaita kommentteja heitteleen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IP-osoitteesta ei todellakaan saa selville henkilön tietoja, etenkään kukaan tavallinen pulliainen :D Paikkakunnan voi saada selville ja hyvässä lykyssä palveluntarjoajan, muttei henkilötietoja, tai jos jollain keinolla saat niin taitaa mennä jo laittomuuksien puolelle...

      Poista
  59. Laitatko ig:seen koko ajan tarkoituksella vanhoja kuviasi??:D oli vain pakko kysyä! Ihana blogi<3

    VastaaPoista
  60. kaikkia ei voi miellyttää ja jossain vaiheessa sitö tajuaakin ettei tarvitse.
    minä olen pitänyt sinusta ja tyylistäsi kirjoittaa, toivottavasti jatkat shitstormista huolimatta :)
    oikein hyvää joulua sinne suuntaan! :)

    VastaaPoista
  61. EHDOTTOMASTI NÄKYVIIN !

    VastaaPoista
  62. Mullakin joskus aikoinaan tuli kommentti "miten pystyt seurustelemaan tollasen neekerin kanssa" xD En käsitä, ensinnäkin poikaystäväni oli puoliksi KREIKASTA ja toiseks aivan sama vaikka olisi musta miten se vaikuttaa mihinkään ?! Se kommentti kyllä lähinnä nauratti.

    VastaaPoista
  63. KIITOS IHAN HUIMASTI KAIKILLE KOMMENTEISTA, OOTTE PARHAITA! <3

    VastaaPoista
  64. Ei kukaan ansaite tollasta jatkuvaa paskaa. Oon ite ollu 10 vuotta koulukiusattu ja ne vuodet on aika pimennossa myös ainoo mitä just muistaa ni on se itkun määrä. Enkä mä myöskään usko et noiden kommenttien julkaisu ehkä kannattaa tai et ei se varmaan ketään hyödytä

    VastaaPoista
  65. Todellakin laitat ne kommentit näkyviin! Hyvällä tuurilla kirjottajakin tajuu kuinka typerää on kirjottaa tollasia asioita. Mun päähäni ei mee muutenkaan jakeluun se minkä takia ihmiset jaksaa nähdä vaivaa tollasien tekstien kirjottamiseks? MIKSI?! Palautetta tietysti saa ja kuuluukin mun mielestä antaa jotta oppis virheistään mutta sitten kun mennään nimenomaan henkilökohtasuuksiin niin haloo?

    Oon kommentoinu ehkä elämäni aikanani 2 kertaa kahteen eriblogiin ja nyt koen sun aikas tulleen.
    Alotin lukeen sun blogia n. 3 vuotta sitten ja rehellisesti sanottuna vaan siks koska olit just 15-vuotias teini ja niitä "teiniongelmia" oli vaan kerta kaikkiaan hulvatonta lukee. :D Tässä ajan myötä oon myös huomannut miten oot kehittyny bloggaajana ja (vaikka en tunne) ihmisenä. Sulla ei oo kertaakaan noussu kusi hattuun blogin suosion myötä (mitä taas on tapahtunu lähes kaikkien suosittujen blogien myötä) ja mä toivon syvästi, että jatkat samaan malliin. Jatka kaikkia vähemmän tai enemmän mielenkiinnostavia postauksia äläkä siirry pitään pelkkää "Päivän asu" blogia. Vaikutat tosi symppikseltä, etkä oo lukijoille mikään ylimielinen biaaatch. Oot huippu, muista se.
    Huh huh mitä tekstiä...pakko oli avautua.
    Haluan vielä toivottaa sulle parempaa uutta vuotta ja paljonpaljon rakkautta! <3

    VastaaPoista