lauantai 12. marraskuuta 2011

Polskimassa

free image hosting
free image hosting
free image hostingfree image hosting
Kuvat on meidän taloyhtiön uima-allas tiloista :)

Rauhallista lauantaita <3

91 kommenttia:

  1. oon aina kuvitellu et sul on napakoru:o aaaa, oot niin kaunis !:-)

    VastaaPoista
  2. tosi kiva ku postaat näin usein !:))),näitä on nii kiva kattoo ja oot niiin kaunis<3! ja vähän siistii tollanen uima-allas samas talos!

    VastaaPoista
  3. huh sul on hyvä kroppa!

    VastaaPoista
  4. Oi ku ihanii kuvii! Pakko kyl sanoo, että oot kaunis ja mahtava kroppa. Tykkään sun blogista ihan hirmu paljon, ja oonki lukenu melkein alusta saakka. Oot kasvanu toosi paljon! :) Ja siis oot ihan tosi ihana nykyää!
    Ihana myös ku postaat nykyää useemmin, jes ! :-D

    VastaaPoista
  5. sun kädet on hirmu pitkät mutta muuten voisin ottaa sun kropan!

    VastaaPoista
  6. näytät näis tosi surulliselta/onnettomalta.

    VastaaPoista
  7. Täydellinen nainen.

    VastaaPoista
  8. jenni oot kyl aivan älyttömän kanuis ja vau mikä kroppa!:)

    VastaaPoista
  9. oikeesti.... uimassa meikit päällä? :D:D:D

    VastaaPoista
  10. en oo aikasemmin huomannu tota sun käsitatuointia, mitä siin lukee?:)

    VastaaPoista
  11. uimassa meikit nassus? o: miks ihmeessä? sä oot jenni niin kaunis ilman meikkiäki! ja eihä tuol sua nää ees kukaa? voi tyttöseni, ei se meikki oo niin tärkeä! ja ei aina tarvi olla upeimmillaan :)

    VastaaPoista
  12. näytät kyl tosi kauniilta tuossa kolmannessa kuvassa:) Tuollanen vähä hillitympi meikki sopii sulle hyvin ja on kauniimpi noin!

    VastaaPoista
  13. ettekai jotkut luule että meen meikit naamassa uimaa ja saunoo siks että mua pelottaa että joku näkis mut ilman meikkiä? mä kuljen lähes päivittäin aivan helsingin keskustassa meikittömänä isossa takissa hiukset sekaisin koska asun keskustassa ja se ei haittaa mua yhtään :) näissä kuvissa mulla on meikkiä koska tarkotus oli mennä juuri kuvailemaan tonne uima-altaalle, ei niinkään saunomaan tällä kertaa :)

    VastaaPoista
  14. <3 kaunis ja oi mikä kroppa :)

    VastaaPoista
  15. oot tosi nätti ! muuten olis kiva nähä joskus kuva mis oikee hymyilet hammas hymyy ja sit ei hammas hymyy ! :D ku sul on aina posetus pääl kuvis :) siis ei yhtää pahalla !!!! oot noinki todel nätti mut olis just kiva nähä :)))))))

    VastaaPoista
  16. söin just leipää, kauhee omautnnontuskakohtaus:(( misk oto noi perfecto

    VastaaPoista
  17. Kiva, kun postaat nykyään näin usein (: Kade noista uimatiloista!
    -ida

    VastaaPoista
  18. meikit naamassa kun oot uimassa. ootko niin ruma ettet voi mennä ilman meikkejä edes uimaan? haha

    VastaaPoista
  19. Etkö kehtaa olla ilman meikkiä edes kun menet uimaan? Naurettavaa.

    VastaaPoista
  20. sull on aika levee lantio ja ei kyllä näytä olevn c kupin tissit .. :) just saying

    VastaaPoista
  21. Mitä sä harrastat tai kuinka paljon liikut ku omistat tollasen kropan? :D

    VastaaPoista
  22. ihanii kuvii jenni, oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  23. hyvää isänpäivää vaa heheh

    VastaaPoista
  24. herrajumala näitä joitaki anonyymejä :o oikeasti tulee ihan pahamieli itelläki ku lukee. "hyvää isänpäivää vaa heheh" mitä hittoa teidän joidenki päässä oikeen liikkuu?
    Pitäkää päänne kiinni luuserit.
    Ihana blogi jenni :)

    VastaaPoista
  25. Voi Herra Isä, miten joku anonyymi tulee tänne laittamaan Jennille '' hyvää isänpäivää'' tota ihmistä ei oo kyllä järjellä siunattu, kun on tarve tulla sanomaan toiselle tolleen loukkaavasti, itse ainakin itkisin tossa vaiheessa kun on vielä suuressa tiedossa täällä, että Jennillä ei isää ole. Jaksamisii Jenni sulle noitten torvien kanssa<3 ...

    VastaaPoista
  26. ... kannattaisko taas teidän joidenkin idioottien eka lukea kommentit kun tuutte haukkumaan? EDELLEEN MENIMME TAHON KANSSA KUVAILEMAAN TONNE UIMA-ALTAALLE MUN UUDELLA KAMERALLA, EI NIINKÄÄN UIMAAN. ihan teitä varten otin näitä kuvia mut mikään ei näköjään oo ikinä hyvä. ja aijemmin haukuttiin että mulla ei oo lantiota vaan pikkutytön kroppa ja nyt yht'äkkiä mun lantion onkin liian levee? kohta joku tulee varmaan sanomaan että oon järkkyttävä läski.. :D ja mulla on 70C tissit, uskotte tai ette. taitaa taas joku urpo tietämän luulla että se ois jotenkin iso, mutta se vastaa esim. 75B:tä, joka on musta aivan normaali. JA VIELÄ, miten joku kehtaa tulla heittämään jotain isänpäivä kommenttia, voinko mä sille jotain että mun isä on kuollut? mutta mä en lannistu tippaakaan näistä älyttömistä kommenteista, koska oon tyytyväinen mun vartaloon ja säälin teitä anonyymejä oikeesti ihan sikana! miten teil voi olla noin kurja elämä? istutte koneella päivät pitkät haukkumassa muita :D voimia ja jaksamisia teille, ootte Idiootteja isolla I:llä ;)

    VastaaPoista
  27. jenni oot ihana <3 ...ihan oikeesti oot <3

    VastaaPoista
  28. haha kyl sua taitaa vähä ärsyttää nää kommentit ku tollase tekstin toho kirjotat :D mut kyl niit hyvii kuvii ois ilma meikkiiki saanu , toi meni nyt vähä yli xd

    VastaaPoista
  29. vähän kiva tollanen uima-allas talonyhtiössä!

    VastaaPoista
  30. "Anonyymi kirjoitti...
    hyvää isänpäivää vaa heheh"

    Voiko olla enää tottakaan että löytyy näin idiootteja ja ilkeitä ihmisiä. Vaikka kuinka ei tykkäis Jennin blogista ja Jennistä niin on ihan oikeasti jo liian törkeää tulla tänne laittamaan tollasia kommentteja.
    Toivottavasti Jenni annat näitten kommenttien vaan olla. Tarkotushan on selvästi provosoida, mutta tehkää se edes tyylillä, nää tällaset kommentit on jo mauttomia.

    VastaaPoista
  31. toi isäinpäivä kommentti oli täysin asiaton, anonyymi järki käteen? Jenni oot upee, älä välitä kateellisista anonyymeistä, pääasia et oot itse tyytyväinen kroppaas yms!:)

    VastaaPoista
  32. ooi oon kade, mäki haluun uima-altaan :-D

    ja onpas sulla muute tyhmiä anonyymejä

    VastaaPoista
  33. voi jeesus toi isänpäivä kommentti... oiskohan silja kirjottanu.

    VastaaPoista
  34. Hohhoijaa meikit naamassa uimassakin. Eiköhän niitä kuvia olisi tullut ilman meikkiäkin...

    VastaaPoista
  35. Aivan ihania kuvia! Oot todella kaunis ja sulla on upea kroppa!

    Tsemppiä kovasti!! :)

    VastaaPoista
  36. Anonyymi kirjoitti...

    haha kyl sua taitaa vähä ärsyttää nää kommentit ku tollase tekstin toho kirjotat :D mut kyl niit hyvii kuvii ois ilma meikkiiki saanu , toi meni nyt vähä yli xd


    Haista vittu ja mee muualle inisemään.

    VastaaPoista
  37. Anonyymi kirjoitti...
    hyvää isänpäivää vaa heheh

    hankkiudu hoitoon vitun mielisairas paska!

    VastaaPoista
  38. sun lantio on aiva hyvä noin jenni:) en ymmärrä noita anonyymejä jotka tulee sitä väittään liian isoksi? ne on ite jotain täysin lanteettomia lättäpyllyjä tai sitte todellisuudessa jotain isoja köntyksiä jotka vaan tahallaan on ilkeitä koska on kateellisia. ja sun tissithän on just fine;) ja masu kans.
    ja mikä tää meikkijuttu on? jenni postaa ihanan usein ja tekee kaikkee lukioitten puolesta. musta tää postaus oli tosi hyvä ja niiin varmasti kaikista muistaki. ja miksi alkais kukaa pesee meikkejä pois ku menee uimaan jos tietää et ottaa kuvia siellä tarkotuksella ja aikoo ne tänne pistää? siitä tulis ihan yhtä paljo sanottavaa jos pistää blogiin kuvii ilman meikkiä tyyliin että hyi vittu oot ruma ilman meikkiä ja vähä meikkaat paljo normaalisti ja hyi perse näytät ihan pojalta. ja tohon isänpäivä juttuun en ota ees kantaa se oli jo pikkusen paha ylilyönti keltä tahansa.
    Toivompa jennin puolesta että te kateelliset anonyymit jotka ootte tyytymättömiä itteenne ja elämäänne voitte lopettaa jennin blogin lukemisen jos teille ei mikään siinä kelpaa? helpompi teille, jennille ja muille lukiojoillekki. Jenni jatka samaan malliin oot niin ihana <3

    VastaaPoista
  39. Oikeesti, olet mun idolit, miten jaksat päivästä toiseen tollaista paskaa niskaan! Anna mulle edes prosentti sun itseluottamuksesta- ja varmuudesta, se näkyy kauas! :) Pidä pää pystyssä tyttö, pääset elämässä sun asenteen avulla vielä niin pitkälle! <3

    VastaaPoista
  40. toi isänpäiväkommentti oli törkee, mut aika törkeetä kyl sanoo et se ois siljan laittama. miettikää vähän anonyymit.

    VastaaPoista
  41. Ootpa kaunis! Sulla on todella kauniit silmät & täydellinen kroppa!

    VastaaPoista
  42. sain kylmät väreet tosta sun edellisestä kommentista ! Oot niin aikuismainen ja ihana toisinku jotku muut sun ikäset :) Tuskin se muitten persettä kutittaa vaikka olisitki ollu uimassa meikit naamassa , vaikka olitteki vaan kuvaamassa ! Oon lukenu sun blogia n . vuoden ja ei voi sanoo muutaku että aina ku on koneella nii toivois että oisit postannu uudestaan :):) ja en kyllä ymmärrä miten jollaki on tulla pokkaa kirjottelemaan jostain isänpäivä jutusta :( Mutta jos et välitä näistä paskoista jotka ei arvosta sua tai sun blogia !

    VastaaPoista
  43. Mikä sun suuta vaivaa ku aina oot huulet törröllä..? Näyttää hassulta. Sulla on upee kroppa, ei todellakaan leveä lantio. Sulla sais olla enemmänkin kiloja ja näyttäsit ihan yhtä hyvältä.

    VastaaPoista
  44. oikeesti oot iha vitun kaunis :) älä välitä noist mielisairaist ihmisist. muut dissaa ku ne haluu sulle yhtä paskan omatunnon millane niil on :/

    VastaaPoista
  45. ihana vartalo ja toi lyhkäsempi tukka sopii sulle ´tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  46. jos sulla alkaa ärsyttää ku kaikki kommentoi anonyyminä nii voit aina laittaa sen että ei voi kommentoida nimettömänä :)

    VastaaPoista
  47. vau ootte onnekkaita kun teillä on tollaset tilat tuolla! :)

    VastaaPoista
  48. jos sulla alkaa ärsyttää ku kaikki kommentoi anonyyminä nii voit aina laittaa sen että ei voi kommentoida nimettömänä :) < En itse suosittele, koska mieti näitä monia monia anonyymi lukijoita, kun ne ei voi kertoa susta ihania positiivisia asioita <;

    VastaaPoista
  49. sul on varmaa 65C ku oot laihempi ku mä, ja mä kävin alusvaateliikkeessä kattoo kokoni, ja mul oli ympärys 65. ja oon huomannu että sun rintsikat takaa nousee sillee ylös joissain kuvissa, ja se kertoo siitä että ympärys mitta on liian iso :) sori mua vaan häiritsi, nii oli pakko sanoo, ei siis millää pahalla, suomalaisilla naisilla on yleensä väärän kokoset rintsikat, mullaki oli ennen ku menin kunnon liikkeesee ja ostin oikean kokoiset ;)

    VastaaPoista
  50. onhan sulla levee lantio mutta just hyvä kroppa! malleilla on levee(siis hyvän maun rajoissa levee kuten sulla) lantio, ootko vieläkään hakenut malliks mihinkään oikeeseen paikkaan?

    VastaaPoista
  51. Täytyy sanoa, et olet muuttunut todella paljon kypsempään suuntaan kuin mitä olit joskus, ihanaa että sulla on onnellinen parisuhde ja asiat muutenkin näyttää olevan hyvin. : ) Inhottavaa, että kateelliset anonyymit tulee aukomaan päätään tänne, mut sä olet oikeasti todella kaunis!

    VastaaPoista
  52. kelaatteks te oikeesti vitun nyymit et silja ois kirjottanu ton kommentin? silja ja jennihän on väleissä ja tuskin kumpikaan heistä alenee kommentoimaan negatiiviseen sävyyn toistensa blogeihin..ja toi isänpäiväkommentti voi jumalauta todellakin idiootti isolla I:llä..hanki hoitoa? <3

    VastaaPoista
  53. miks uit meikit naamas?

    VastaaPoista
  54. pitääks teiän maksaa jtn tosta uimapaikast vai onks vaa joku varaushomma ?

    VastaaPoista
  55. inhoan sitä, että kun joku sanoo jotain negatiivista niin se leimataan heti kateudeksi, mutta tällä hetkellä tuntuu oikeasti että täällä liikkuu vähän kateellista porukkaa. "ei kyllä näytä olevan c-kupin tissit... :):)" mitä VITUN väliä? niin, tottakai nää katkerat anonyymit tietävät paremmin mikä on oikea kuppikoko jokaiselle.......
    mut asiasta toiseen, jenni, aiheutit taas lievästi sanottuna helvetinmoiset alemmuuskompleksit tolla sun kropallas! oot todella upea! jätä ihan omaan arvoonsa noi sairaat kommentit, vaikka niin sä näytät onneksi tekevänkin.

    VastaaPoista
  56. Eiks niitä meikkejä voisi pestä kun menee uimaan?

    VastaaPoista
  57. voi Luoja itekki oisin ottanu kuvii mis on meikit naamassa, kelpais kyl sun kroppa, musta ei ikiin sais noin hyvii kuvii :')<3

    VastaaPoista
  58. miks vitus silja ois kirjottanu ton?:::::::::::::::D


    sulla on ihana kroppa ja tatska ! :)<3

    VastaaPoista
  59. Oot upea ja muutut vaan parempaan suuntaan päivä päivältä! :)anonyymit voi miettiä jonkun muun paikan minne mennä purkaan omaa pahaa oloonsa.

    VastaaPoista
  60. oot nätti ja sulla on hyvä vartalo! thats it :)älä anna noitte anonyymien masentaa suo! <3

    VastaaPoista
  61. ei oo mitenkää liia leveä lantio???? iha normaali.. :) oot ihanananannananaan<3 ja tosi törkee anonyymi stana

    VastaaPoista
  62. "Anonyymi kirjoitti...

    sul on varmaa 65C ku oot laihempi ku mä, ja mä kävin alusvaateliikkeessä kattoo kokoni, ja mul oli ympärys 65. ja oon huomannu että sun rintsikat takaa nousee sillee ylös joissain kuvissa, ja se kertoo siitä että ympärys mitta on liian iso :) sori mua vaan häiritsi, nii oli pakko sanoo, ei siis millää pahalla, suomalaisilla naisilla on yleensä väärän kokoset rintsikat, mullaki oli ennen ku menin kunnon liikkeesee ja ostin oikean kokoiset ;)"

    siis sittehä se koko ois 65D

    VastaaPoista
  63. On se jännä miten noilla anonyymeillä on mielenkiintoa (tai ehkä vaan lähinnä sitä elämän puutetta) lukea sun blogia vaikka on niin kovasti valittamista aivan ihmeellisistä asioista. En mä ite ainakaan lue kenenkään mua ärsyttävän bloggaajan blogia. Saatika kuluta aikaani semmosten selailuun ja kommentointiin.

    Oot Jenni ihana ja älä ikinä välitä näistä ilkeistä ja osittain kateellisista kommenteista. :)

    VastaaPoista
  64. sul on varmaa 65C ku oot laihempi ku mä, ja mä kävin alusvaateliikkeessä kattoo kokoni, ja mul oli ympärys 65. ja oon huomannu että sun rintsikat takaa nousee sillee ylös joissain kuvissa, ja se kertoo siitä että ympärys mitta on liian iso :) sori mua vaan häiritsi, nii oli pakko sanoo, ei siis millää pahalla, suomalaisilla naisilla on yleensä väärän kokoset rintsikat, mullaki oli ennen ku menin kunnon liikkeesee ja ostin oikean kokoiset ;)"

    "nousee liian ylös" = pitää rintsikoita liian kireellä jotta saa push up vaikutelman

    VastaaPoista
  65. mun mielestä on jo vähän noloo tulla haukkumaan toista sen lantiosta ku ei sille ees voi mitään oli se minkälainen tahansa ja ketä ne haukkumiset ees hyödyttää ? :D ja toiki et meikit päällä uimaan... ihan vaikka jos ootte aamulla meikannu ja meette uimaan ja päätätte sit vast suihkussa pestä ne ?`ja miks jennin pitäis laittaa ilman meikkiä kuvia jos se ei halua :) ei pitäis kenenkään persettä kutittaa se, lukekaa jos haluutte ja kommentoikaa vaan jos on jotain RAKENTAVAA tai positiivista sanomista

    VastaaPoista
  66. kuvia varten on iha jees jos on meikit :D normaalisti tuskin mennään meikit naamalla uimaan. mutta kaunis oot jenni, malli oikeen!

    VastaaPoista
  67. se on kyllä niin, että jos rintsikat nousee takaa liian ylös niin ne on liian tiukalla ne olkaimet. taas lapset täällä lässyttämässä, vaikkei tiedä mitään asioista. ihan hyvin sä voit olla 70C, joistain omista kavereista ei uskois että ne ois jotain 85B, joten ehkä vaan jengin kannattais uskoo mitä sanotaan eikä vikistä vastaan joka asiasta.

    VastaaPoista
  68. Vau oot kaunis! ja ihan vitun täydellinen kroppa ja sopusuhtanen lantio ja tissit, että nää paskaapuhuvat anonyymit voi nyt mennä nuolemaan omaa persettään! Ja siihen vielä, että olen itse töissä alusvaatekaupassa ja sen verran asiantuntemusta on, että tiedän kyllä jos kuppikoot menee ihan päin puita ja juuripa tälleen silmällä kattoessa voin todistaa, että kyllä ne siinä C:n paikkeilla on, ja niinkuin jenni jo sanoi, niin ympärysmitta on hänellä niin pikkuinen, että 70C on juurikin saman kokoinen kuin esim, B-kupin isoimmat koot, ja katsokaas hyvät ihmiset, kun ihmiset on eri mallisia, että eipähän siinä mitään. Ihana olet Jenni <3!

    VastaaPoista
  69. "Anonyymi kirjoitti...
    hyvää isänpäivää vaa heheh"

    vittu mul tuli paha olo täst kommentist.... miten kauheita ihmiset voikaan olla

    VastaaPoista
  70. Ootko miettiny et laittasit tähän kommentointiin jonku rajotuksen ettei anonyymit pääse trollaamaan tänne.?

    VastaaPoista
  71. varsinaisia asiantuntioita tuolla LV-lompakkopostauksessa.:DDDDDDDDD tavallisimmat mallit LV:n laukuista ei todellakaan ole oikeaa nahkaa, mutta te "rich bitchit louisvuittoneineen" pätekää rauhassa. :DDDD naurettavaa

    VastaaPoista
  72. huh huh voi helvetti kuka jaksaa kommata tänne 'miks uit meikit naamassa?'' jos kuvailemaan menee niin paremman näköisiä varmaan tulee jos on meikit naamassa! hei camoooon

    VastaaPoista
  73. Anonyymi kirjoitti...
    se on kyllä niin, että jos rintsikat nousee takaa liian ylös niin ne on liian tiukalla ne olkaimet. taas lapset täällä lässyttämässä, vaikkei tiedä mitään asioista. ihan hyvin sä voit olla 70C, joistain omista kavereista ei uskois että ne ois jotain 85B, joten ehkä vaan jengin kannattais uskoo mitä sanotaan eikä vikistä vastaan joka asiasta.

    14. MARRASKUUTA 2011 21.44

    XDDDDDDDDDDDDdd hei

    Katopa sinä täältä faktoja http://www.lumingerie.fi/PublishedService?pageID=18&freePage=291 ennen ku tuut tänne ite lässyttää;) HAHAHAHHA en kestä jenni kun sun blogias lukeee niin idiootit ihmiset. :(

    VastaaPoista
  74. 75B=70C=65D=60DD, rinnakkaiskoot on hyvin yksinkertaiset, sama kuppikoko muuttuu kirjaimissa pienempään suurempaan ympärysmittaan mennessä ja suurempaan pienempään ympärysmittaan mennessä. Ei kai 80D ja 60D ole todellakaan sama koko herranjumala :D

    VastaaPoista
  75. sun kroppa näyttää tos kuvas kyl tosi hyvältä :)

    VastaaPoista
  76. kauheita noi anonyymit. hyvä kroppa, nätti tyttö meikit naamassa ja ilman!!!!

    VastaaPoista
  77. Aika tujut meikit uima altaalle...

    VastaaPoista
  78. Niin kaunis ja mieletön kroppa! :)

    http://cest-la-vie-de-jenni.blogspot.com/

    VastaaPoista
  79. joo katoin täössä samaa että ei todellakaan voi olla kokoa 70C, kaverilla on ja siihen verrattuna sulla ei kyllä oo yhtään tissejä. en siis tarkota että sillä olis väliä kuinka isot tissit on mut mietin vaan et miks helvetissä sun pitää kusettaa tai sit et vaan tajua et käytät liian isoja rintsikoita:DD

    VastaaPoista
  80. hui kun oot laiha! jopa liian laiha.. onnea vaan vanhuuteen, kun oot ihan luiseva :) ei todellakaan kauniinnäköstä.

    saatan olla kateellinen hyvännäköisille, mutta sulle en vaan voi olla kun oot jo anorektisen laiha.

    VastaaPoista
  81. itte oon pitäny b:tä ja sitte vaihoin c. kävin liikkeessä niin sano että d. ja ympärys mitta oli aivan väärä. esim just se et takaa nousee kertoo sen tai jos ei pysy kuppi paikallaan. rintsikoiden pitäis olla mukavat eikä tuntua juuri ollenkaan. vähä rahaa pistää niin jo saa hyvät liivit ammattilaiselta.

    Ihmettelen kaikista eniten vain sitä että miksi tämmöstä mietitään täällä. siis että onko blogin pitäjällä minkäki kokoset tissit. voihan sitä ostaa kuka tahansa pari kuppia liian isot liivit jos tahtoo tai vaikka vahingossa. vai onko blogin pitäjä itse jostain kumman syystä tahtonut blogissaan mainita että hei mullapa on tämän kokoiset liivit. oma on vikansa sanonpa vain.

    ja tosiaan tänään vasta törmäsin tähän blogiin. enempää en ole lukenut vain nämä kivat kommentit

    VastaaPoista