maanantai 20. helmikuuta 2012

Back in business

free image hostingfree image hosting
free image hosting
Heippa! Kohta on vierähtänytkin jo viikko viime postauksesta, mutta en tehnyt sitä millään tavalla kiusakseni, vaan mulla on ollut paljon muita juttuja meneillään :) Nyt kummiskin normi postaustahti varmasti jatkuu, koska mulla tuli ihan kauhee ikävä tätä touhua! Vaikka kuinka välillä tekis mieli poistaa koko blogia, niin en varmana tuu sitä koskaan tekemään. Bloggaaminen on ihan parasta :)

Mulle kuuluu siis hyvää, vaikka mitä nyt vähän pientä masennusta ilmassa kun palattiin matkalta :D On se vaan rankkaa tulla sieltä paratiisista tänne paska landiaan, mutta minkäs sille voi. Nyt vaan paljon paljon duunia, rahaa säästöön ja uutta reissua kehiin ;)

Mahtavaa viikon alkua mun mahtaville lukijoille! ♥

68 kommenttia:

  1. olet todella kaunis! irtoripset?:) paras blogi!:):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Jep mulla on irtoripset näissä kuvissa :)

      Poista
  2. Moi, minkä merkkinen ja sävyinen on ekassa kuvassa oleva persikkainen huulipuna? Ihana sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Make Up Storen ja sävy on Prairie 0D1 :) Joo mustakin toi sävy on tosi kiva!

      Poista
  3. tuon ekan kuvan pitsitoppi on aivan ihana :)

    VastaaPoista
  4. ihanaa jenniskä että olet takaisin piristämässä meitä lukijoita <3

    Kyllähän tää talvi masentaa ihan hulluuteen asti mut pitää vaan hakee ja repiä se energia jostain muualta. all the best for you keep on smile that face <3

    terveisiä sulle ja hali pus oot kaunis <3 :)

    VastaaPoista
  5. oih jes ootinki jo uutta postausta :)!! kaunis oot ♥ ♥

    VastaaPoista
  6. tosi hyvi sopii noi lyhyemmät hiukset !muutenki nätti :)

    VastaaPoista
  7. tuo ensimmäinen kuva, WAU! aivan ihanat silmät ja tosi kaunis muutenkin :) jo tuli ikävä näitä sun postauksias :D

    VastaaPoista
  8. jep, mut mua ainaki lohduttaa se että suomessa on maailman parasta asua ja sit thaimaassa taaas kiva lomailla ;) ! eli positiivisia ajatuksia kehiin vaan :D okei suomi on sään kannalta paska just nyt mut tääl on muuten asiat hyvin:D:D

    VastaaPoista
  9. Paska landia :DD Onki ollu jo ikävä näitä sun postauksia, it's good to have you back♥

    VastaaPoista
  10. nii olinki just sanomassa, että joo o, paska landia tosiaan :D suomessa on kaikki asiat vitun hyvin ja asut mahtavalla paikalla helsingissä. mut mielipiteensä tietenki kaikilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki asiat ihan vitun hyvin? 15-24 vuotiaat tytöt tekee Suomessa maailman toiseksi eniten itsemurhia, eikö se kerro jo aika paljon? Joo me saadaan koulutusta ja on ilmainen terveydenhuolto ja muuta, mutta se ei kerro yhtään vittu mitään. Miten voit ees ajatella että sillon on asiat hyvin kun on kaikkea? Mä olisin onnellinen vaikka asuisin paskasessa bambumajassa keskellä Afrikkaa, kuhan mulla olisi itselläni hyvä olla. Ei se tee ihmistä onnelliseksi että asuu hyvällä sijainnilla Helsingissä. Sulla on tosi vääristynyt kuva elämästä Suomessa.

      Poista
    2. Toi ilmainen terveydenhuolto ja maailmanhuippuluokan koulutus merkkaa ainakin mulle tosi paljon. Joo oot oikeessa, toi itsemurha juttu on aika järkyttävä, mut tiesitkö et uusi presidentti on kehittelemässä työryhmää joka käsittelee ja yrittää estää nuorten syrjäytymistä? Suomessa koko ajan yritetään tehä eläminen ihmiselle mahdollisimman mukavaksi. Ja ihan tilastotki sen näyttää että Suomi on ollut nyt monta vuotta peräkkin valittu yhdeksi maailman parhaaksi paikaksi asua. joten mä en todellakaan sanois tätä paskalandiaksi, mutta kuten jo todettiin, mielipiteensä kullakin :)

      Poista
    3. jep samaa mieltä kuin ano :) toisaalta noi itsemurhatilastot on hälyttäviä mutta terveydenhuollosta olen kiitollinen! Olen itse usein sairaana koska kehon oma puolustus bakteereja vastaan on heikko, sairastin pienenä vakavan munuaistulehduksen :( En välttämättä olisi tässä siis ilman ilmaista terveydenhuoltoa. Niin monet antibiootit ja sairaalareissut on hyvinvointivaltio minulle kustantanut. Pitää muistaa että terveydenhuoto auttaa myös masennuksesta kärsiviä ja on hyvä että koulussa on psykologi jolle voi puhua ilmaiseksi yms. Suomi ei myöskään ole korruptoitunut maa, eli poliisi ei ole lahjottavissa mitä arvostan ehkä eniten. Eli en paskalandiaksi sanoisi =)

      Poista
    4. Pelkät itsemurhatilastot ei kyllä viittaa siihen että suomi ois kauhee paikka asua. jenni ei selvästi osaa arvostaa sitä mitä meillä täällä suomessa on. :)

      Poista
  11. Toi neonvihree toppi näyttää ihan järjettömän hyvältä sun rusketuksen kanssa, wow!!

    VastaaPoista
  12. Hei, olis kiva nähä kuvaa susta ilman meikkiä. Vai onko täällä jossai sellasia kuvia, kun en oo kauheen kauan tätä blogia seurannu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://far-from-perfect-jenni.blogspot.com/2011/05/no-makeup.html < Tossa on kuva :) Siinä mulla on vaan pelkkää kulmakynää

      Poista
  13. Ihanii noi kuvat! Ja kiva et tulit taas kirjottamaan♥
    Sun blogis on ehdottomasti mun lemppari! Tätä on nii kiva lukee.
    Oot ihan super kaunis, kirjotat kivasti ja sul on hyvii juttuja.

    ♥: Jenna

    VastaaPoista
  14. Onpa ihania kuvia ja näytät tossa ekassa kuvassa jotenkin raikkaalta ja pirteältä! Oliko thaimaassa muuten hyvät meikkivalikoimat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ On ihan älyttömän hyvät, niin hyvät että menee pää ihan sekasin kun haluis ostaa ne kaikki meikit :D

      Poista
  15. mistä tuo eka kuvan pitsitoppi on? katsoin jo aijemmin tänään kun jollakin oli päällä;)

    VastaaPoista
  16. Mikä fontti sulla on tossa päivämäärässä? :) kiitos jos vastaat

    VastaaPoista
  17. oot niin kaunis et itkettää. oikeesti.

    VastaaPoista
  18. hyvä toi paskalandia:D pitää kyllä paikkansa

    VastaaPoista
  19. lyhyet hiukset sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  20. Et näytä tossa ekassa kuvassa iteltäs :o Näyttää vähän Alexandra Stanilta.

    VastaaPoista
  21. oot ihan älyttömän kaunis näis kuvisssa! :-) paljonks muute toi huulipuna mitä tos ekassa kuvassa sul on nii maksaa?

    VastaaPoista
  22. aiiaaiii ihan kirpasee kattoo sun kuvia kun oot niin kaunis<3
    ja ihana silmämeikki + ripset, itteeni suututtaa ku en osaa ees irtoripsia laittaa :D

    VastaaPoista
  23. Kun löysin sun blogis suunilleen kuukausi sitten, selasin KAIKKI sun kirjoitukset samana päivävä. En vain voinut lopettaa. Pari tupakka taukoa pidin välissä mutta oli niin mielenkiintoista lukea. Ja muistan sut Huumasta! Olen saman ikäinen tyttö ja olin niiiin kateellinen sinulle! :D Ajattelin että voikun itsekkin pääsisi kokemaan jotain sellaista:) Joka päivä tarkista oletko kirjoittanut uutta juttua.
    Jatka Jenni niiin kauan tätä kuin vain jaksat ja voit!

    Olet enkeli! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun oli ihana kommentti ja piristi kyllä mun päivää :)<3 On ihanaa kuulla että ihmiset tykkää mun blogista!

      Terkkuja sinne <3

      Poista
  24. rakastuin toho keskimmäisee kuvaa ! ihana silmämeikki, hiukset, toi paidan väri, KAIKKI <3 tykkään sun blogista nykyää iha älyttömästi :)

    VastaaPoista
  25. itsekin RAKASTAN lomailua ulkomailla ja aina on päällä jonkin sortin kaukokaipuu (onneks thaikkujen matka on itellä viä edessä tältä vuodelta!), mutta kyllä se vaan niin on että lomailijana näistä paratiisimaista saa hippasen eri kuvan kuin siellä asustelevana. suomessa on mielenterveysongelmia joo, ja toivon että kehitystä tällä saralla saataisiin ja nopeasti, mutta se on pienenpientä verrattuna esimerkiksi aasiassa jylläävään prostituutioon.. thaimaassa ja monissa muissakin maissa on vaan hieman eri oltavat sinne matkustavalla länsimaalaisella (eli siis heidän näkövinkkelistään "rikkaalla") kuin sinne syntyneellä paikallisella. vaikka nyt itse muuttaisikin suomesta pidemmäksi aikaa ulkomaille länsimaiden ulkopuolelle, muuttaa sinne aina silti länsimaalaisena, eli tavallaan etuoikeutettuna. sinussakin tuntuu olevan tuota pientä materialistin vikaa (mistä en tosiaankaan moiti, olen itse aivan samanlainen), niin jotenkin vaikea kuvitella että voisit todellisuudessa samastua näihin köyhempien maiden paikallisiin toteamalla, että varmasti olisit onnellinen bambumajassa, kunhan ulkoiset puitteet ovat kunnossa. tietenkään sitä ei aina heti ymmärrä ja itsekin olen joskus ajatellut tätä suomea juurikin "paskalandiana", mutta mitä enemmän olen itse matkustellut, sitä enemmän sen tajuan että todellakin ollut onni syntyä suomeen. täällä on kaikki mahdollisuudet sille, että voi hommata itsellensä esimerkiksi sellaisen työn, että voi sitten mielin määrin tutustua vieraisiin kulttuureihin vaikka pidemmänkin aikaa! juurikin se valinnanvapaus taitaa puuttua nuilta hieman kehittymättömimmiltä mailta :)

    mutta sulla on kaikesta huolimatta kiva blogi ja oot supernätti, keep going!

    VastaaPoista
  26. Tiiäks, ite ku olin tos jouluna xkaksviikkoo thaimaas nii se fiilis ku tuli suomee.. iha samat fiilikset ku sulla! Pärjäiles <3 vaik ei se ohi mee ku on tollast päässy kokee..:/

    VastaaPoista
  27. Hei mitä luomiväriä sulla on noissa kuvissa? :) näyttää kivalta ja muutenki oot tosi nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thaimaasta ostettua sellasta glitter hässäkkää :) Kiitos!

      Poista
  28. Ootpa nätti varsinkin tuossa ekassa kuvassa :)
    Vähän muuta kun duckfaicciii :DD

    VastaaPoista
  29. WILL YOU MARRY ME!? <3 ootihana

    VastaaPoista
  30. Oot ihan ylli-ihana ! :) jep suomi vs. Thaimaa............ Ei aineka suomi XD

    VastaaPoista
  31. NONI vihdoin jtn , odotin tosi kauan ! :D mutta ihanii kuvii muru , oot kaunis like always ;) <3

    VastaaPoista
  32. tykkään enemmän kun sulla on vähemmän meikkiä mutta näytät enemmälläkin meikillä ihan jumalaisen kauniilta!:)

    VastaaPoista
  33. http://www.youtube.com/watch?v=2uNjr9ukm3I&feature=related

    Mitä ihmettä :D Tiedätkö sä tosta jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. paska ääni paska biisi hyi vittu , se jätkä on varmaa ruma läski joka ei oo koskaan saanut pilluu ................. =)

      Poista
    2. Öö? Miten se mihinkään liittyy?

      Poista
    3. Mä en tiedä tosta mitään :DDD Mikä ihme toi on.......

      Poista
  34. Rakastuin iha tähä blogii!! Joskus aikoi sit kävin kattoo tätä ja eile tuli tylsähetki ni aattelin et tuun kattoo tätä taas!:) Sittenww luin varmaa puolet kaikist sun postauksist, viel ne loput jäljel :D Oot ihan älyttömän kaunis, oon niii kateellinen... Oon saman ikänen ku sä ja antasin mitä vaa et saisin asuu jo nyt samas kämpäs mun poikaystävän kaa tai vois bilettää usein ja kaikki ois noi täydellist ku sul!! Sit viel toine mist oon kade on se kui hyvät tissit sul on vaik ootki noi laiha! :p oon ite kans tuommoi pikkane ja laiha mut silti omistan vaa pikku tissit ja kateus vaa nousee ku kattoo sun.. sori kamalaa varmaa mut sul on aivan jumalainen kroppa, sellasen haluis ihan jokainen! Sul on ihanii vaatteit ja teijän kämppä on tosi kiva! Ja sul on varmaa ihan älysti rintsikoit, kaikki neki nii nättei :p just samanlaisii mist ite tykkään mut ne ei tee oikeut mun kropas, sun varmasti jooo. Varmasti rupeen seuraa tätä iha vakituisesti ja tsemii sulle kaikkee!! Ja terkkui Taholle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau mikä kommentti! :D Oon tosi otettu.. :) Mut muista olla tyytyväinen itsees just sellasena kun oot, kukaan meistä ei oo täydellinen :) Ja tuut varmasti saamaan sen yhteisen kämpän sun poikaystävän kanssa vielä jonain päivänä! Kun johonkin uskoo tosi kovasti, se varmasti toteutuu.

      Kiitos paljon ja terkkuja sinne ♥

      Poista
  35. voi herranjestas nainen oot upea, toi eka kuva varsinki on yli-ihana !

    VastaaPoista
  36. onko taho tyttö vai poika! voisit tehä postauksen siitä? millanen hän on ja iha perusjuttuja siitä ja teistä.. Oon meinaa ihan pihalla. o.o älä suutu

    VastaaPoista
  37. Kiitos kaikille aivan ihania kommentteja ootte laittanu taas! ♥

    VastaaPoista
  38. toi sun tumma silmämeikki on tosi upee, ite en vaan osaa tehä tollasta vaikka kuinka oon yrittäny :D tee joku KUNNON postaus miten tollanen tehään?

    VastaaPoista
  39. Hehe mun mielest näytät tossa ekassa kuvassa aika paljon anne kukkohovilta :D

    VastaaPoista
  40. Sulle sopii ihan älyhyvin toi persikanvärinen huulipuna ja varsinki punanen!

    VastaaPoista