lauantai 28. heinäkuuta 2012

Silence

IMG_9784
Tosiaan pientä blogihiljaisuutta on saattanut ilmetä, mutta suurin syy siihen on vain kamala kiire koko ajan! Tai no okei, ei kiire, mutta työt vie niin paljon aikaa. Niiden jälkeen on ihana kotona vaan rentoutua ja olla miettimättä mitään. Mutta mulla on siis kaikki hyvin ja olen elossa :) Kuvissa muuten vilahtaa uus paita Bershkasta!

Viime päivinä on tullut rampattua solariumissa aika lailla ja oon saanut pidettyä Espanjasta saatua rusketusta ihan hyvin yllä. En muuten oo koskaan saanut näin hyvää väriä iholleni, eli kiitos kuuluu vain ja ainoastaan aurinkokapseleille. Aluksi luulin niitten olevan jotain huuhaa -touhua, mutta 3kk niitä syönneenä en voi kuin kehua! Mun iho on siis sellainen joka ei rusketu koskaan ja oon aina tosi kalpea, mutta empä enää hähääääää :)

Mulla ois paljon kaikkea kirjotettavaa ja kerrottavaa, mutta lopetan tän tähän ja teen vaikka ens viikolla videopostauksen. Loppuun vielä kuunneltuin biisi viime päivinä, Tiestoa jota tulee kuunneltua tosi harvoin mutta tää on aivan ihana ♥

59 kommenttia:

  1. Mitä kapseleita sä söit? :)Ihan jotain apteekista saatuja vai? Itsekkin pitäs jonkunnäköset ostaa reissua varten!

    VastaaPoista
  2. Voi ei, mäkin haluisin et mul skulais ne kapselit. Kaikilla ne ei toimi. Oo onnekas et oot saanu ihanan värin. Mä oon itse aina kalkkilaivan kapteeni.

    VastaaPoista
  3. Varmaan uskon ettet rusketu koskaan, kun kaikissa sun lomakuvissa oot niin ruskee! ellet oo itseruskettavaa käyttäny... se rusketus on vaan nii aidon näkönen aina sulla. :D mulla ainakaan vivisanten aurinkokapselit ei tehny mitään suurta eroa, rusketuin sillon paremmin vaan siks koska olin etelässä enkä suomessa... sulla on kiva blogi muuten :)

    VastaaPoista
  4. Ihana Jenni ♥ Miten sun tukka voi kiiltää tollee :o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. munki tukka kiiltää tolleen, eli ihan normi:)
      ja ihana paita!

      Poista
  5. No et oo todellakaan kalpee, tää on jotai niin tyhmää mitä oon ikin kuullu.. Sä olit ennen tota rusketustki ruskee, etkä mikään kalpee. lol

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ruskee koska mulla oli itseruskettavaa, lol :)

      Poista
  6. mitä kapseleit sä käytät? :) ja mitä itseruskettavaa yleensä? :)

    VastaaPoista
  7. mun on ihan pakko kysyä, että missä virossa toi bershka sijaitsee ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun on ihan pakko mainita että google on helvetin hieno keksintö

      Poista
    2. no tallinnassa ainaki on rotermannissa. Jos tiiät missä on virukeskus ni aika siinä virukeskuksen lähellä on myös rotermanni :) jos oot laivalla menossa viroon ni laivalta saa ilmaseks tallinnan karttoja joista näkee sitte vähän paremmin, mut sijaitsee tosiaan suht lähellä satama-aluetta. satama-alueelle taitaa ihan näkyä rotermanni- kylttiki.

      Poista
  8. Tietääkö sun porukat sun polttamisesta, ja sanooko ne siihen mitään? Turhaa varmaan kysyn ku et ikinä vastaa -.- Oot silti ihana mutta vastaile kommentteihiiiiiin:)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vastaan AINA kommentteihin, mutta jos sä oot sitä mieltä että turha ees kysyä "kun en ikinä vastaa" niin voin sitten olla vastaamatta tähän. Todella ärsyttää kun teen kaikkeni mun blogin eteen, mutta joskus on kiireitä etten muutamaan päivään kerkeä vastaamaan.

      Poista
  9. Tykkään niin paljon sun postauksista vuodelta 2011...ja olit tummatukkainen ja kivempi tyyli :DD eih miks postaukset ei oo erään niin monipuolisia ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on olemassa muita kivoja blogeja mitä voit lukea :)

      Poista
    2. jenni oot iha paras tykkään miten vastailet noille anonyymeille ja mun mielestä tää on kivoin blogi ikinä:) ei ihmiset pysy samanlaisina koko elämäänsä tajutkaa se!

      Poista
  10. En tiedä minkä vuoden kirjoitin tohon edellisee mut tarkoitin 2010 postauksia ..

    VastaaPoista
  11. Niin ois tosiaan kiva tietää mitä aurinkokapseleita syöt? :) varmaan eri merkeissä on eroja tehokkuudessa...

    VastaaPoista
  12. ihan sika kiva tää sun blogi ! :) minkä merkkisiä aurinkokapseleja oot syöny ? haluisin meinaan itekkin kokeilla :D ps sulla on uus lukija :)

    VastaaPoista
  13. Vau, vähän oot kova ku poltat tupakkia! Tosi siistii ku haiset paskalle ja kuolet syöpään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluu puolustella meitä tupakoitsijoita mut silti ihan näin tiedoksi: Ensinnäkään kaikki polttajat ei sitä syöpää saa koskaan ja toiseks syövän voi saada ihan ilman tupakan polttamistaki. Yleinen sairaus nimittäin :/ ja toi paskanhaju on sitte taas ihan mielipidejuttu, jonkun mielestä rööki haisee paskalta ja jonkun mielestä ei.

      Poista
    2. tupakka tappaa, mut voihan porkkanaanki tukehtua ;)

      Poista
  14. joko sun pitää nyt käyä solkus ravaamas, vaikka vasta tulit sieltä espanjasta? Hassuu, ku itellähä se rusketus kestää kuukausia, mut mulla nyt onki sellanen iho et rusketus tulee nopee ja kestää pitkää :D mut aivan upeelta näytät!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan fakta kun tulet +38 asteisesta tropiikista +15 vesisateeseen, iho alkaa kuoriutua eikä rusketus pysy. Sulla on sit joku super iho :) Kiitos :)

      Poista
  15. mitä ku meette siljankaa samaa kouluu ? entä onks teil sama luokka?:D mtäköhä tulee tapahtumaan ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sitten jos mennään samaan kouluun..? :) Luokat selviää vasta paikanpäällä.

      Poista
    2. eiköhän ne oo jo unohtanu ne vanhat jutut ja molemmat uskoakseni pystyy oleen samassa koulussa ja vaikka samassa luokassa kyllä vanhat kaverit siitä ns''selviää'' ja molemmat on se verran aikuistunu ja on ihania tyttöjä että ei ne ny siä riehuu rupee haha jenni oot super:)!

      Poista
  16. ootko viä siljankanssa hyvissä väleissä näettekö enään toisianne tai hengailetteko enää vähä hassua että oot ollu 14 vanhana kaikkien yli 19 vuotiaiden kanssa :D tiesikö sun vanhemmat sillon että sä poltit joskus 7-8 lk ja sanooko ne nyt mitään tietääkö sun äitis että sulla ees on blogi hhee :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla riidoissa, mutta ei me hengailla. Ei äiti tiennyt että poltin sillon :D Tietää nykyään ja tietää että mulla on blogi.

      Poista
    2. okei kiva kun vastasit ja lisään vie et sun blogia on ilo seurata kerrot kivasti mitä oot tehny jne oot luonteva ja sulla on asenne kohdallaan paras blogi :) hyvää jatko kaunokainen:)

      Poista
  17. Siis tä?? Luin tossa vanhoi postauksii, ja siis onks taho TYTTÖ??
    Lukijat vastatkaaa, jenni ei ikinä vastaa kommentteihin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän Jenni vastaa, kun vaan kerkii :)

      Mutta jos yhtään luit niiden postauksien kommentteja, niin aika monet sitä aikoinaan kysy ja vastaus on kyllä, taho on tyttö.

      Poista
    2. Jep, mä vastaan kun kerkeän. Mullakin on elämää blogin ulkopuolella, enkä kerkeä koko ajan olla täällä päivittämässä tai vastailemassa. Kumminkin mä vastaan AINA kommentteihin, jossa on kysymyksiä. Ja Taho on tyttö, miksi luulit häntä pojaksi?

      Poista
    3. siiis, taho näyttää ihan pojalta?? :DD Ooks mä väärii kuvii kattonu

      Poista
    4. Ja siis, sä oot bi vai ?

      Poista
  18. ooks siljan frendi vielääääää ? ps. sano tonille terqqui ja oot kaunis ja ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me hengailla enää, mutta ei myöskään riidellä :) Okei sanon ja kiitos ♥

      Poista
  19. toiks sä sieltä ulkomailta alkoholii suomee? :P

    VastaaPoista
  20. voiko joku lukijoista kertoo et mikä 'erotti' jennin ja siljan toisistaa ? oliko joku riita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän sen tiedä vain ja ainostaan minä ja Silja :D

      Poista
  21. eiköhän silja ja jenni osaa olla ku molemmat o vähä aikuistunu niitten teini sekoilujen jälkeen :)

    VastaaPoista
  22. Jostain syystä (uskokaa minua, olen miettinyt pääni puhki) luin Jennin koko blogin alusta loppuun. Aluksi vain nauroin epäuskoisesti, mutta homma vain paheni. Jenni, sinä olet sellainen ihminen, joka saa pelkäämään ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta. Jos joku päivä löydän nyt 11 -vuotiaan pikkusiskoni lukemasta sinun blogiasi, ihailemasta sinun arvojasi, vartaloasi tai elämääsi - en tiedä mitä teen. Ja ei - en ole ruma, lihava tai epäsuosittu. Harrastan kuntosalia ja juoksua, olen kihloissa ja muutenkin ihan tavallinen parikymppinen. En siis ole katellinen, joten voitte ruksata sen kohdan yli asioista joilla aiotte minua haukkua. Tätä mieltä olen, ja todellakin ihmettelen jos Jenni on aidosti tyytyväinen pintaliitoelämäänsä, josta niin kerskuu tässä blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Se että harrastat juoksua ja olet kihloissa, ei tee susta mitenkään parempaa ihmistä. Ja ellet olisi jollain tavalla tyytymätön omaan elämääsi, et tulisi haukkumaan muita. Toivon että säkin tuut vielä joskus näkemään vähän elämää, etkä leikkisi 40-vuotiasta 20-vuotiaana :)

      Poista
    2. jenniä lainaten sun lenkkeily ja kotilihapullat ei tee susta mitään pyhää :) vaikket sitä väitäkkään niin sellasen kuvan susta saa. Ja perusteet siihen että Jenni ois tulevaisuudelle huonoksi? - 0. Koska kaikki ei elä täydellisellä elämäntavalla niin sekö on huonoks tulevaisuudelle? Kaikki ei syntyny hopeelusikka suussa, mulla ruostelusikka persuuksissa. Jenni on ihana omalla tavallansa, niinku kaikki muutki <3

      Poista
    3. oho, olit ihan julkaissutkin kommentin. arvasin että täällä on jotain todella kypsiä vastalauseita, siksi piti ihan tulla takaisin katsomaan. :D pointti ei siis ollut, että koska lenkkeilen = olen parempi ihminen. tämän lenkkeilyhomman oli tarkoitus blokata ne anonyymien puolustelijoiden "oot saletisti vaan läski joka on kateellinen, mee kattoon peiliin ennen ku tuut haukkuun vitun ihanii ihmisii" kommentit. nähtävästi se epäonnistui komeasti.
      mietinkin monesti, että onko kommentin postaamisesta edes mitään hyötyä, koska tottahan tuo on; kaikki on omanlaisia ja elää omalla tavallansa. ehkä olisi pitänyt jättää kommentoimatta. ja en itse todellakaan ole syntyny hopealusikka suussa, miksi muuten tekisin siivoushommia? aika lailla tasoissa mäkkärin kassalla töröttämisen kanssa. hirveää paskaa, mutta jollan on elätettävä itsensä.
      jennin vastaus kuitenkin kertoo aika hyvin hänen asenteestaan muita kohtaan. kaikki ovat siis tylsiä hiiriä, jos eivät matkustele thaimaassa ryypäten, eivät ole "biseksuaaleja" koska se on muotia, eivät kulje alapää paljaana strippaamassa metrossa tai eivät ole feikkejä hampaita, rusketusta ja ties mitä muuta myöten.
      olen aivan tyytyväinen elämääni, mutta mitäpä minä oikeasta elämästä tiedän kun en asu Helsingissä, eikö niin? :)

      Poista
    4. haha päivän naurut tolle anolle!:-D ite oon sitä mieltä että jenni on aivan upee nuori nainen, ihanaa että joku pystyy näin avoimesti pitää tätä blogia pystyssä ja jaksaa tämmöstä paskaa:-D mutta jos sulla on jotai sanomista jennille nii suosittelisin tuleen omalla nimellä huuteleen! keep going jenni<3

      Poista
    5. juu siis jennihän strippaakin alapää paljaana!!! kyllä vähän meni yli.
      kyllä tuo ruostelusikkatyyppi on ihan asiallisen kommentin laittanu, et jaksas enää tulla tänne vinkumaan

      Poista
    6. Ihmeellistä miten ei voida julkaista asiallisia kommentteja...

      Poista
  23. Haha Silja räkis haki varmaa tahaltee samaankouluun

    VastaaPoista
  24. paras blogi älä ikinä lopeta bloggaamista vaikka täällä noita vinkujia onkin:) oot superkaunis sulla on hyvä tyyli ,asennetta ja hyvä luonne mitä kirjotuksista ny saa irti :) tsemppiää jatkoon ja kouluun ♥

    VastaaPoista
  25. voisitko kertoo / tai esim kirjottaa johonki postauksees mit'ä aurinkokapseleita käytät ? :) ois tosi kiva itekki testailla jos sullaki noin hyvin toiminu :)

    VastaaPoista