keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Good morning Finland!

IMG_8230
Mä tein aamulla itelleni ihanan aamupalan ja söin sen täydessä rauhassa. Oikeestaan söin kaks tollasta leipää, oli niin hyvää! Leipien lisäks leikkasin tuoreita appelsiineja ja join appelsiinimehua (sitä, missä on hedelmälihaa). Kuinka moni teistä muuten itseasiassa syö aamupalaa? Mulla jää se todella usein välistä, koska tuntuu ettei mikään mee niin aikasin kurkusta alas. Mun aamu oli siis tänään kello 13:30, eli ylläri ylläri että oli vähän nälkä.. Anyway, napsasin teille ihan pari kuvaa mun huoneesta!

IMG_8242IMG_8249blogiin
Tykkään siis tosi paljon sisustaa ja pitää mun huoneen järjestyksessä. Vietän kumminkin täällä omassa kodissa aika vähän aikaa, ehkä kerran pari viikossa. Oon vaan sellanen reissaaja! Voikun vaan pääsis reissaa muuallekkin kuin HSL:llään.. :D

IMG_2083[1]IMG_2083[1]
Kivaa keskiviikkoa!

78 kommenttia:

  1. söpö kokispullo! mistä oot tollasen hommannu? :)

    http://this-is-how-we-do-it-aino-roosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita jaettiin joskus koulussa :D Haha! Aattelin et se sopis mun jenkkistailiin :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Sulta on varmaan miljoonasti kysytty millä kameralla kuvailet, mutta en löytäny mistään sitä postausta jossa kerrot uudesta kamerastas niin kysyn tässä. Kun mun Nikoni sano pari päivää sit sopimuksensa irti ja korjaus maksais tyylii saman verran kun kamera uutena, niin ajattelin ostaa ihan uuden. Aloin nyt sitte miettimään mikä ois hyvä niin tuli mieleen että minkä merkkinen sun kamera on ja paljonko sillä oli suunnilleen hintaa? :) Sun kuvat kun on niin tosi kivoja ja tarkkoja!

      Poista
  3. aah nam mikä aamupala :) ja ihanat noi tennarit !

    VastaaPoista
  4. Vitsi olis kivempi ku postaisit vähän pidempiä postauksia tai vähän useemmin :) mut ymmärrän kyl jollet ehi kiireinen tyttö kun oot ;D ihan lemppari bloggaaja oot!

    VastaaPoista
  5. Voi nam tuo aamupala :p Ja ihana huone! ;-)

    http://saijis.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. oot jotenki niin ihana!<3 sun postauksia on kiva lukee:):)

    VastaaPoista
  7. Onks taholla instagrammii? :)

    VastaaPoista
  8. ite oon just alkanu vetää kiivei aamupalaks ku tuntuu et aamupalat on niin tylsiä!
    oon tosi huono syömään mitään ihan aamulla, aikasintaa 10-11 aikaan saan jotai suuhun, vaikka ois nälkäki ni ei mitää saa alas.
    suolasta varsinkaa, hedelmät kyllä uppoo mut ei mitkää kinkut jne :( en tiedä mikä niissä on.

    VastaaPoista
  9. Ihanannäköinen aamupala! Mä syön ainakin aamupalan joka aamu puolen tunnin sisällä heräämisestä. Muuten mulla tulee tosi huono-olo ja alkaa huippaamaan. En ikinä siis lähde kotoota ilman aamupalaa. :)

    VastaaPoista
  10. oot upea <3
    Ja joo itellä sama juttu ettei aamusin oikeen heti herättyä maistu ruoka..Parin tunnin päästä vasta ,välillä se on aika ärsyttävää :D

    VastaaPoista
  11. Itsehän syön joka aamu aamupalan, päivä ei lähe käyntiin ilman sitä! :D Mullakin on monesti huono olo aamuisin eikä tee mieli syödä mitään, mut menee heti ohi ku saa täytettä massun pohjaan. :) Tosin sun aamupala on kyllä niin fresh et ihmettelisin kyllä, jos ei lähtis päivä tuolla käyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli toi aika fresh! Mut ei jää arkisin ees aikaa väsää tollasta =( Eilen mulla oli vaan vapaapäivä :D

      Poista
  12. kivaa, jennimäinen postaus pitkästä aikaa :)
    saako noita kenkiä vielä h&M:ltä /nettikaupasta?

    VastaaPoista
  13. oi nam mikä aamupala :) ja sä oot taas niin upeena, niinkun aina ♥ tykkään myös tosi paljon tosta banneristas. niin täydellinen blogi ♥ tyttö sinä olet tähti<3
    http://nellimari.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. iihanat tennarit, mistä:)?

    VastaaPoista
  15. mistä noi tennarit on? ne on ihanat!

    VastaaPoista
  16. ootpa kaunis tossa vikassa kuvassa! ja kiva postaus :)

    ja tosta aamupalakysymyksestä - en ennen KOSKAAN syöny aamusin, mut sit yks päivä päätin opetella senki jalon taidon :D alotin hissukseen tyyliin ¼ mandariinista ja viikko viikolta lisäsin ruoan määrää. nyt ei tuu enää sellasta ällötystä aamupalan suhteen ja tulee joka aamu syötyä kunnollisesti ja jaksaa paremmin, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli ihan sama juttu! Ennen en pystyny syömään yhtään mitää arkiaamusin mutta harjottelemalla ja ajan kanssa opin.:)Nykyään syön aamusin ihan kunnolla, tyyliin ruisleivän ja jonku hedelmän.

      Poista
    2. Kiitos <3 Pitäis itekkin opetella syömään aamupalaa.. :)

      Poista
  17. Joo ymmärrän täysin, mun melkeempä pakotettava itteni syömään aamusin, mutta melkeempä aina jää välistä... Ja iha sika kiva toi henkari kaide tos, ku haluisin itekki jtn tollasta tyylikästä :) ja vielä se että musta on just hyvä ettet postaa tyyliin joka pv. Koska näitä postauksia odottaa aina vaan enemmän ja ku sellanen tulee nii se piristää mukavasti päivää :) oot kyllä mun lemppari blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ton vaaterekin Ikeasta ja se oli ainoo kappale, itseasiassa just se mikä on esillä :D Niitähän ei yleensä myydä, mut sain erikoisluvan ja olin ikionnellinen hah! Ja kiitos, kiva kuulla :)<3

      Poista
    2. öö miten nii ei myydä? :o kyllä mun tutut ainakin on ostellu vaaterekkejä..

      Poista
    3. Näytekappaleita ei myydä...:D

      Poista
    4. Kyllä noita saa edelleen Ikeasta. :) Varmaan oli tuolloin vain loppu kun Jenni oli ostamassa.

      Mutta pakko sanoa sen verran, että oon ite ainakin saanu useasti viiemisiä näytekappaleita ostettua!:)

      Poista
    5. jenni varmaan tarkotti ettei myydä niitä mallikappaleita yleensä..

      Poista
  18. jos pidät herkkupäivän niin mitä yleensä ostat kaupasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta on mennä just Stockmannille ostaa joku leivos :D Mut sit ihan normikaupasta Remix karkkipussi tai ihan perus suolattuja sipsejä :)

      Poista
  19. Elä suorista noin paljoo tukkaasi! näyttää ihan peruukille noin suorana :/ kuten tossa bannerikuvassa.. vähän luoonnolisemman suorat ois paremmat. mutta jokainen tyylillän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä maalainen siellä huutelee:D

      Poista
    2. Mun mielestä se on taas rumaa jos sitä on vaan vähän suoristettu :D Silleen et se laineilee jostain kohtaa, ihankun ois tullu kiire suoristaessa.. Kunnon kiharat tai ihan suora mun mielestä :)

      Poista
    3. No joo en minä sillä sitä tarkottanu että sieltä täältä ,vaan kun saa ne hiukset suoristettua vähän luonnollisemmin kun taas tikkusuorasti, jotka näyttää hiukkasen kypärältä ja on kaikenkukkuraks kuivat. Mutta siitähän se stadilaiset tykkäätte...T.maalainen ;)

      Poista
  20. miten maksat sun vuokran?:) tai ku etkö kumminki oo opiskelemassa?

    VastaaPoista
  21. Herkullisen näköinen aamupala!:) Itse yleensä pyrin syömään aamupalan, sillä ilman sitä musta tulee kauhea känkkäränkkä :D Mutta tosin jos aamulla on hirvee kiire (kuten normaalisti on) niin se on sillon se jää kyllä välistä.

    VastaaPoista
  22. http://samantha2697.tumblr.com/post/23396968768 ooksää tossa?:)

    VastaaPoista
  23. Voi tää postaus oli todella kiva ja sulla on niin ihana tyyli vaatteissa ja sisustamisessa! <3

    VastaaPoista
  24. Sun pitäis tehdä huoneestas video! Sun videot on aina ihan parhaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä!:) varmaan kumminki pikkasen muuttunu niistä parin vuoden takasista, tai vaikka ei oiskaan niin videot on silti aina kivoja!:)

      Poista
  25. Herkullinen aamiainen sulla! Mä olen aina ollut huono syömään aamuisin, mutta olen opetellut vaan väkisin syömään, koska sit ei tuu heti niin kauhea nälkä, mut tiedän että se on tuskaista.

    VastaaPoista
  26. Kivat noi super push up rintsikat, hirmu kivalta näyttää! :)

    VastaaPoista
  27. Moikka Jenni! Tästä postauksesta poiketen, haluaisin kysyy sulta että mitä olet pitänyt koulusta jossa käyt?:) Tarkoitan siis, että miltä merkonomiopinnot ovat mielestäsi tuntuneet ja oletko tyytyväinen että lähdit opiskelemaan merkonomiksi? Itse mietiskelen tässä että mitäs sitä lukion jälkeen tekisi ja olen harkinnut hakea ammattikrokeaan tradenomiksi opiskelemaan. Eihän tradenomi ja merkonomi ihan sama asia ole, mutta ois silti ihan superia jos jaksaisit vaikka ihan vaan lyhyesti kertoa mitä oot tykänny, tai mikset tekis jotain isompaa postausta, kun niistä edellisistä kouluun liittyvistä on jo aikaa! :) Hyvää vuoden jatkoa sulle, oot tosi mahtava ja voin paljastaa, että oon seuraillut sun blogia jo alusta lähtien! <3 Hirmusesti pusuja ja haleja sulle!:)

    VastaaPoista
  28. oletpa kaunis ja superkivat pinkit töppöset!! :))

    http://marsqn.blogspot.com

    VastaaPoista
  29. Tollaset rauhalliset aamut on just parhaita kun on aikaa tehä joku ihana aamupala :) näyttää namilta toi leipä!

    VastaaPoista
  30. Mullaki tommonen pullo ja semmone raidallinenkin !:) järjestäjät sai noita gws-messuilta viime syksynä :D

    VastaaPoista
  31. Sä oot niin kaunis! :) Minkälainen kamera käytät?

    VastaaPoista
  32. Mun mielestä on tosi hyvä juttu, että postaat ''harvoin'' :D Sun postauksia lukee aina ilolla, mutta sitten ei olis mitään odotettavaa jos postaisit vaikka joka päivä! Nää on aina tosi laadukkaita, selkeitä ja mielenkiintosia. Jos vertaa toisiin jopa suosittuihin blogeihin, niin tää on kyllä paras ja kiinnostavin! Ei liikaa mainoksia ja hyvin kirjoitettua tekstiä :)

    Sori annoin tossa vähän palautetta, mutta ei se ollut negatiivista joten en usko, että se haittaa! x) Oot ihana♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua taas harmittaa, että postaustahti on n. postaus viikossa. :( Ja sit postaukset on ihan kivoja joo, muutama kuva ja muutama sana. Ei oikein mitään enää joka pitäisi mielenkiintoa yllä..

      Poista
  33. Moi ! Aattelin vaa kysyy et tiesitkö, että joku on tehny sun blogista feikki yhteisön facebookkiin :)

    VastaaPoista
  34. Missä oot töissä? :)

    VastaaPoista
  35. ihanat tennarit :) mistä oot ostanu?:)

    VastaaPoista
  36. Voidaaks joskus tavata? Ja rakastan sun blogien lukemist: )

    VastaaPoista
  37. Näin sut lauantaina stadissa 63 dösässä mut en uskaltanu moikata! ;d

    VastaaPoista
  38. Käytkö jo autokoulua? Meinaan jos olet maaliskuussa syntynyt, niin aivan hyvät mahikset jo aloittaa, siis tietenkin jos meinaat tässä ajankohdassa korttia ajaa. :) Upea blogi ja postausideana sinulle sellainen kosminen: Jennin ajatukset, missä voisit kertoa mielipiteitäsi vaikka tämän hetken kuumista jutuista, esim. Gangnam stylestä ja muusta nuorisokulttuuriin vetoavasta. :)

    VastaaPoista
  39. Mun on aina pakko syödä aamuisin, koska muuten tulee koulussa kamala nälkä. Vaiks se vähän inhottaa ku ei oo yhtään ruokahalua nii on pakko. Yleensä syön sit vaan muroja tai leivän, ja tietty kahvia! Sitä ei voi jättää välistä. :D

    VastaaPoista