torstai 10. tammikuuta 2013

Neon and army

IMG_5741
Ja mä olin eilen jälleen kerran vauhdissa H&M:än lastenosastolla! Ehkä yks ihanimmista vaatekappaleista mitä oon ikinä nähnyt: neonpinkki tyllihame! Tää yhdistettynä ruskettuneeseen ihoon, vaaleisiin hiuksiin ja kauniisiin mataliin kenkiin tullaan varmasti näkemään mun päällä kesällä 2013. Hintaakin oli niin paljon kuin 7 euroa.. Mut on tää rankkaa ostaa kesävaatteita tammikuussa, miten mä maltan pitää ton vaatekaapissa?

IMG_5720
Ja sit tää armeijakuosi johon oon hurahtanut täysin. Tota löytääkin melkein jokasesta vaatekaupasta jossain vaatekappaleessa. Tää on aivan ihana sifonkinen ja hihoissa on kultaset niittinapit. LOVE LOVE LOVE! Bik Bokista 29,90€.

Ps. Oonko ainoo joka vihaa ylikaiken sitä viininpunasta jota tursuaa joka putiikista?

45 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, varsinki toi hame on ihanan pirtee ja söpö :-) Ja joo, täällä toinen joka ei oikeen innostu tosta burgundystä... :D Jotenki tympee väri!

    VastaaPoista
  2. rakastan tota camokuosii, mutta rakastan myös sitä VIININPUNAISTA :-D tai kun mikään muu "tyttöväri" ei oikein mätsää mulle kun toi viininpunainen!

    VastaaPoista
  3. Täällä!ja miksi siitä pitää puhua burgundyna kun se on saakeli viininpunainen :D ei ummarra!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunastakin on vähän eri sävynä, miksi esim. on fuksian värisiä paitoja, miksei voi vaan sanoa pinkiksi? Entä miksi joissain lukee kamelin ruskea, miksei siinä voi lukea pelkkä ruskea? :)

      Poista
    2. Hei mä olen miettinyt ihan samaa! Että tekeekö siitä väristä jotenkin spesiaalimman se, että sitä kutsuu burgundyks viininpunaisen sijaan : D
      "Ostin kesäks tosi kivan turquoisen mekon, kun ajattelin et se sopis tosi kivasti mun cognacin browneihin ballerinoihin."

      Poista
    3. Itse miellän burgundyn punaisen sellasena viininpunaisena mikä taittaa hieman ruskeaan :)

      Poista
    4. Itseasiassa burgundy taittaa hieman violettiin, viininpunainen taas ruskeaan :)

      Poista
    5. hahah on pakko sanoo et toi värin nimi vaikuttaa varmaan ostopäätöksi.. esim mä vihaan vihreetä mit sit ku cosmos sitä sanottii smaragdin väriseks ni johan alko kiinnostaa :D samoin en tykkää oranssista mut se on kiva väri ku sitä sanoo korallin väriseks :D mut burgundy ei kyllä oo mitenkää ihana nimi joten se ei vaikuta muhun ja inhoon sitä värii edelleen

      Poista
  4. Heippa aattelin näin vähäsen ns randomina kysellä, että kun olit thaimaassa miten sait niin hyvän rusketuksen? olisko sulla vinkkejä antaa ja kävitkö solariumissa ennen sitä, auttaako se? ja mitä aurinkovoiteita käytit :) -thaimaaseen lähtiä

    VastaaPoista
  5. Jep mäki kyselisin samaa ku oon ens viikolla menossa thaikkuihin 15 päiväks ja haluisin kunnon rusketuksen kerranki, kun yleensä en rusketu melkeen yhtään. Oon käyny pari kertaa nyt talvella solkussa etten palais niin helposti enkä olis valkonen ku raaka kana sinne mennessä. Haluisin käyttää tanning oil:ia ja säkin taisit käyttää? Ostitko sen sieltä vai suomesta jo valmiiksi mukaan? Paljonko makso? Ja löhösitkö vaan tunneittain auringossa et sait sen upeen rusketukses vai kuljitko ilman vaatteita? häh täh? Kiitos paljon jos viittit vastata ==)

    VastaaPoista
  6. Niin söpö toi hame! :D:D <3

    http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Heh itsekin katselin tota paitulia BikBokissa muutama viikko sitten.. noi army-jutut on kyllä ihania! :)

    VastaaPoista
  8. Hah, en oo edes aatellu että viininpunanen ois jotenki mallissa nykyään..
    Ite oon silti ihan rakastunu viininpunaseen koska se on aina sopinu mulle.:D

    VastaaPoista
  9. Ite en tykkää viininpunaisesta. Se ei vaan sovi mulle, joillekkin sopii. :)

    VastaaPoista
  10. Mä rakastan viininpunasta! Vaikka sitä tursuu jokapaikast nyt se on ihana :)

    VastaaPoista
  11. Ihana tuo hame, mutta etkö saa sitä yhtään alemmas? Niinku vyötärölle..

    VastaaPoista
  12. IHANA HAME! Love it :-)
    jeannays.blogspot.fi <3

    VastaaPoista
  13. kyllä se väri joillekkin sopii mut ite värinä ihan kamala, jotenki oksettava. Burgundy, kuullostaaki ihan joltai sanaoksennukselta.

    VastaaPoista
  14. Aaaivan ihana hame!! Pakko käydä hakeen itelle samanlainen, jos vaan menee lasten koot päälle :D Mää tykkään kyllä kovasti siitä viininpunasesta aina syksysin, kun on pimeää ja masentaa. Mut nyt kevättä kohden ku ollaan menossa niin en yhtään tykkää käyttää sitä väriä ku se on jotenkin niin synkkä.

    VastaaPoista
  15. Oon samaa mieltä, että viininpunasta pursuaa joka puolelta, mutta ite ainakin tykkää n. :)

    VastaaPoista
  16. ei oo viininpunanen mikään suosikkini mutta ihan jees:) ainakin enemmän tykkään siitä ku armeijakuoseista..hyi !

    VastaaPoista
  17. ET OO AINOO! viininpunanen on ihan HIRVEE väri -.- ja tumman vihree..:D

    VastaaPoista
  18. ite taas en voi sietää armeijakuosia koska musta se kuuluu armeijaan, ja varsinki farkuissa se on ihan kamala :-D ja viininpunanen on kivan näkönen ku sen ydistää oikein!

    VastaaPoista
  19. VIININPUNANEN ON JÄRKYTTÄVIN VÄRI IKINÄ!

    VastaaPoista
  20. Et oo ainoo! Oon kyllä lähiaikoina alkanu lämmetä ajatukselle viininpunasista housuista, ja ehkä huivista, mut se olis sitte siinä. Kaikista eniten kuitenkin ärsyttää ku pitää aina vääntää siitä se vitun burgundy että se kuulostais jotenkin hienommalta. Se on ihan vaan perkele viininpunanen.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi 21.20:

      Ootko koskaan miettiny että sulla on oikeasti elämässä kaikki tosi hyvin jos sun top1 ärsytyksenaihe on se miten ihmiset käyttää/ei käytä jotain tiettyä sanaa? :) Peace.

      Poista
    2. No sama asia joku army ja camo jota varmaa itekkikäytät vaik se oiski armeijakuosine

      Poista
    3. Missä vaiheessa oon sanonu, että mun top1 ärsytyksen aihe on se että ihmiset sanoo burgundy??

      Poista
  21. Mun tän hetken lempparivärit on toi tummanvihree ja myös se viininpunainen;> Aivan ihana toi armypaita!! Pakko mennä heti hakeen toi omaankin vaatekaappiin!

    http://annacharlottaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. Olit niin tai näin, näytät aina hyvältä kaikin päin! Onko poika/tyttöystävä markkinoilla tullut jotain uusia potentiaalisia ehdokkaita? ;) Olet melkoinen unelma vaimo...

    VastaaPoista
  23. en itekkään tykkää "burgundysta", ennen tykkäsin mut nykyää ku sitä tulee ovista ja ikkunoista nii en enää... mut sun tyyli on ihana!!! ja kuinka söpö toi hame<3

    VastaaPoista
  24. Viininpunanen on ihana ja sopii mun tummaan tukkaan! Armeijakuviokin kolahtaa ;)

    VastaaPoista
  25. Oon yrittänyt lähettää tänne kysymyksiä sun itseruskettavan käytöstä mut tuntuu et ne ei millään tuu ku tähän ei tuu tota 'kommenttisi ilmestyy hyväksynnän jälkeen' tms. kohtaa :-----((

    eli siis luin joskus et olisit käyttänyt tota lorealin sublime bronzea ja aattelin vaan kysyä et levitätkö sitä vaan kerran, etkä esim pistä toista kerrosta seuraavana päivänä? entä kuinka monta päivää sulla kestää toi väri ennenku joudut kuorimaan ihoa? :)

    ja lopuksi: mitä meikkivoidetta ja sävyä käytät muuten itseruskettavan kanssa, koska musta tuntuu etten löydä mitään sopivaa ja naama ihan eri sävynen :---( kiitti jos ehtisit vastata edes pikaisesti! ja ihana pinksu hame :3<3

    VastaaPoista
  26. Sain susta paljon paremman kuvan ton sun videopostauksen perusteella ja nyt tää blogikin tuntuu ihan erilaiselta ku aijemmin lukiessa :D Oot tosi kaunis tyttö ja tää blogi on jotenkin ihanan pirtee!:) Kuin vanha sä muuten ootkaan kun ei oo pistänyt silmään tää tieto missään aijemmassa postauksessa?

    VastaaPoista
  27. vähä lyhyt hame.. varmasti vilkkuu peppu toi päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olin kans just kysymässä että peittääks toi hame pepun? :D

      Poista
  28. Viininpunane sopii paljo paremmi bruneille

    VastaaPoista
  29. En pidä viininpunaisesta ollenkaan. En missään! Se on jostain syystä sellainen väri jota olen aina vältellyt. Mutta joillekin se vaan sopii. Ihmettelen muutenkin sitä ajankohtaa kun se väri ilmestyi kauppoihin? Uskoisi sen enemmän sopivan syksyyn eikä näin keskellä talvea. Tämä siis mun näkemykseni. En ole mikään fashionista :)

    VastaaPoista
  30. Siis toi armykuosihan on niin kulunutta jo ja tursuaa joka paikasta:D Ihan ok poikaystävän päällä, mutta se suorittaakin palvelusta ja kun tietää että sitä vihreetä tarvii kattoo enää vaan puoli vuotta:)

    VastaaPoista
  31. viittikkö vastatakin näihin kysymyksiin?? varmaan tää kommenttiboksi on sitö varten kiitos vaan. hermot menee saatana :D

    VastaaPoista