keskiviikko 6. helmikuuta 2013

"You're just jealous"

blogiin3 Mielipidepostaus! Mä päätin kirjoittaa tästä kuuluisasta ns. "kateuskortista", joka nykyään vedetään esille joka kerta. Kaikki negatiivinen blogien kommenttibokseissa ja muussa elämässä on mukamas aina kateutta. Leikitään vaikka, että joku on tehnyt jonnekki keskustelun, että tämän ja tämän blogi on mielestään huono (postaa harvoin, sumeita ja epätarkkoja kuvia, ei vastaa ikinä kommentteihin, paljon kielioppi virheitä jne.) Niin eihän sen blogin taso silloin kauhean korkealla ole, se on vaan fakta. Ja silloin tän kyseisen blogin kirjoittaja linkittää sen joka paikkaan tyyliin tekstillä "kateelliset jauhaa" ja saa lohdutuskommentteja, että "älä välitä, jengi on vaan kateellisia". Miksi kukaan olisi kateellinen? :D Onko sanan kateus oikea merkitys vähän hukassa? Siis kyllä mä olen saanut paljon kommentteja mistä kateus paistaa kilsojen päähän, mutta jos jonkun mielestä mulla on vaikka ruma tukka, niin ei se varmastikkaan ole kateutta. Mä tiedän, että jotkut vihaavat platinablondia ja se on joiden mielestä epäluonnollisen näköinen. Nää on mielipideasioita, jotka on ihan eri juttu kuin faktat.

Sitten toinen, jota en vaan voi käsittää. Edellisessä postauksessa on kuva, jossa oon juhlimassa kavereiden kanssa ja mulla näkyy vähän tissit. Alan saamaan kommentteja, että olen täysin mauton ja mulla ei riitä naama niin herutan tisseillä. Mä en sentään ole yksin kotona kuvaamassa, tunkemassa vessapaperia rintsikoihin ja koukista käsiä yhteen. Se on jo vähän noloa :D Kyse oli tilannekuvasta ja muutenkin, mitä helvetin väliä? Kaikilla naisilla on tissit, pienet tai isot. Mikä siis on niin järkyttävää muiden tisseissä? Miettikää niitä maita, jossa naiset oikeesti joutuu pukeutumaan niin, että vain silmät saa näkyä. Täällä meillä on vapaus ilmaista itteämme pukeutumalla miten halutaan. Vai pitäiskö munkin vetää esille se kuuluisa kateuskortti? ;)

PS. Kenenkään ei tarvitse pahoittaa mieltään tän postauksen takia, olette pyytäneet multa kirjoittamaan mun mielipiteistä, joten turha alottaa minkäänlaista sotaa kommenttiboksissa. Osa tekstistä on siis mun omia keksimiä esimerkkejä, eivätkä liity muihin henkilöihin.

PPS. Järkyttykää ensimmäisestä kuvasta, mullahan näkyy melkeen TISSIT!!

141 kommenttia:

  1. Oot Jenni ihana! :)
    Lisää tällasia mielipidepostauksia, nää on täyttä asiaa :)

    VastaaPoista
  2. Justiin tässä yleensä bloggaajat tekevät virheen - lisäävät niille ei-niin-kivoille anonyymeille pökköä pesään tällaisten postausten myötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotus ei oo lisätä pökköä pesään, vaan herättää keskustelua ja antaa kaikkien mielipiteet kuuluviksi :)

      Poista
  3. oon tiiäks jenni ihan samaa mieltä sun kans tuosta kateuskortista! se alkaa oikeesti vituttaa iha suuresti. mitään mielipidettä ei saa olla, ilman että on kateellinen. kaiken huippu on se, kun jotkut bloggaajat kysyy että "mitä mieltä ootte (vaikka) mun uudesta mekosta/hiuksista/jne". sit joku sanoo negatiivisen mielipiteen, nii bloggaaja ja lukijat alkaa kuorossa haukkumaan kirjoittajaa kateelliseksi! mitähä ihmettä?

    tosta tissijutusta en tiiä ku en oo nähny sitä kuvaa, et onko se joku semmone et nänni näkyy tyylii.. mut itellä ainaki tilannekuvissa AINA näkyy tissivako, oli millainen paita tai asento tahansa. ei se oo mitään heruttamista. tosiaa vessassa otetut "kyynärpäät yhteen"-kuvat on asia erikseen...

    mut kivoja välillä tämmöset keskustelua herättävät postaukset!:)

    VastaaPoista
  4. haha, hyvin sanottu:D you go girl!

    http://kisusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. true 8) kauheen yleinen toi sana muutenki! ja toi sun asento tossa alemman postauksen kuvassa on myös yks tekijä toho miks ''tissit on niin esillä'' :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nimenomaan toi asento.

      Poista
    2. Musta tuntuu et jenni on siinä asennossa siks koska mä oon sitä noin 2 päätä lyhyempi :D se ei ois varmaan voinu seistä ihan suorassa tai sit siinä kuvassa ois ollu tissit ja mä t. kuvassa oleva kääpiö :D

      Poista
    3. ja ne bombshellit ylikireelle vedetyil olkaimil ei auta asiaa

      Poista
    4. ei bombshelleissa oo mitään vikaa :DD jos haluaa rintojaan korostaa kunnon rintsikoilla niin mikäs siinä?! naisilla on oikeus olla ylpeä muodoistaan. ja itse olen samaa mieltä ^^ että jenni on kumartunut kaverinsa tasolle ja muutenkin kuka idiootti on bilettämässä ja seisoo suorana paikallaan? sellaisia ne tilannekuvat vain on :--D

      Poista
    5. Vähän ois kyl näyttäny hassulta jos en ois kumartunu :D Maikki on mua tosiaan 37cm lyhyempi kun mulla on korkkarit :)

      Poista
  6. En oo koskaan ikinä aikasemmin kommentoinu sun blogiin mutta nyt on pakko, koska tää oli aivan loistava postaus täynnä asiaa!!!!
    Oot niin oikeessa tossa kateus-asiassa!
    Toivottavasti mahdollisimman moni kateus-korttia heittelevä lukis tän ja tajuais jotain.

    Ja toi tissijuttu, jos on jotain mitä näyttää niin siitä vaan! Luoja niitä ihmisiä jotka jaksaa hikeentyä jostain jossa vähän tissiä näkyy, en kestä!
    Parempi on olla ylpee siitä että on nainen eikä peitellä sitä.
    Ja sä et ole koskaan tehnyt sitä mauttomasti.

    <3

    VastaaPoista
  7. Todella hyvä postaus!!!! Oon lukenut blogias nyt jonkin aikaa, enkä häpee yhtään myöntää, että aluks pidin sua täysin massatuotanto-materialistipellenä. En enää. ole mikä oot, kuhan oot ylpee siitä! ;) Suahan ei mun mielipide itestäs varmaan kiinnosta, muttei tarviikkaan! Kuitenkin, tykkään siitä et sulla on just tänlaisia vahvoja mielipiteitä, ja oot oma ittes ja selkeesti nautit siitä. Varmasti jatkan lukemista ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan täysin totta, että ulkonäöllisesti mä en erotu massasta lähes ollenkaan, mutta kun muhun tutustuu oon tosi erilainen tyyppi, sellanen vähän outo :D :)

      Kiva että säkin tykkäsit! :)

      Poista
  8. Mä oon ainakin sitä mieltä, että kun meillä naisilla on NE TISSIT, niin niitä voi jumalauta "näytellä" ihan miten itse parhaakseen näkee. Minä näyttelen niitä juurikin niin paljon kun itsestäni hyvälle tuntuu, ihan vaan koska mulla on NE TISSIT! :)

    VastaaPoista
  9. Kateutta tai ei, niin tissit herättää aina huomiota, miehet yleensä tykkää ja osa teineistä vihaa, eiköhän suurin osa negatiivisistä kommenteista tule kuitenkin 13-17v teinitytöiltä.

    Itse ne varmaan pukeutuu samalla tavalla aina välillä ja kesäisin varsinkin, mutta kun tissivakoa vähän vilahtaa muiden nettikuvissa niin sitte pitää purkaa sitä omaa pahaa oloa ja haukkua, ikäänkuin sillä olisi jotain väliä.

    Lähinnä vaan naurattaa kun joku viitsii käyttää aikaansa siihen et kommentoi kuvia joissa vähän rintaa näkyy. :D

    No ehkä se on jollekkin suuri asia jos itse pukeutuu johonkin kaapuun kuin Arabinaiset. Täytyy olla todella ahdamielinen ajatusmaailma jos rintavako ja sen katsominen ahdistaa. (.)(.)
    Ps.Jenni, sulla on hyvät tissit ja haluaisin nähdä niitä jatkossakin hyvin paljon, tulee hyvä mieli...kun jotain ahdistaa katsoa sun upeita tisuja. ;) :D

    VastaaPoista
  10. Totta se kuitenkin on että, suurin osa "trollaajista" ovat kateellisia ja vailla itsetuntoa ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan täysin totta, että suurinosa kylläkin :)

      Poista
  11. Mä en kanskaan kyllä jaksa uskoa että ihmiset olisivat niin kateellisia että antaisivat negatiivista palautetta. Suomalaisethan ovat kyllä tunnetusti synty-kateellisia, mutta ei sitä kateuskorttia voi joka asiassa vetäistä.
    Ärsyttää välillä jos joku kommentoi jonkun blogiin esim "viittisiks suurentaa sun kuvia kun niistä ei saa selvää, voisitko vastata tähän kommenttiin, voisitko kirjoittaa selkeämmin", niin bloggaaja haistattelee vitut ja käskee painumaan pois blogista, sehän on HÄNEN bloginsa..
    Tottakai välillä tulee niitä kommentteja, että "oot läski, laihduta niin voin seurata sun blogia"-tyylisiä älynväläyksiä, (ihan kuin kukaan alkaisi muuttamaan ulkonäköään yhden anonyymikommentin takia..) mutta ne nyt kannattaa jättää omaan arvoonsa. :)

    Kiitos hyvästä keskustelunavauksesta! (:

    VastaaPoista
  12. Vastaukset
    1. aika awkward että SINÄ kommentoit noin tähän postaukseen... :D

      Poista
    2. Jep:D nimenomaan awkward. Koska Natalia Oona ei mitenkää henk.koht sinua loukaten, olen laittanu sulle oikeesti kohteliaasti negatiivista palautetta jostai sun postauksista ja sinusta ja sä et oo ees julkassu niitä. Sä et oikeesti pysty ottaa mitään palautetta vastaan esim jonathanista tms mitään negativist juttua.

      Poista
    3. mutta eikö natalia olekin aika moneen otteeseen blogissaan maininnut, että haluaa pitää yllä positiivista tunnelmaa, sen takia suodattaa negatiiviset kommentit. Mun mielestä toisen poikaystävän arvostelu menee jo negatiivisen ja mauttoman puolelle !

      ja jos natalia kertoo tämän jennin postauksen olevan hyvä ja asiaa, niin eihän sen nyt helvetti tartte liittyä hänen omaan blogiinsa millään :D

      oli pakko avautua, kun nää satuin lukemaan ;)

      Poista
    4. no minäpä kommentoin vähän aikaa sitten natalialle ihan asiallisesti, että onko hän todella tehnyt itsestään keskustelun "miten voi joku olla näin kaunis?" kun tällainen huhu oli liikkellä. ihan halusin vain kysyä pitääkö se paikkansa. en siis haukkunut, arvostellut, esittänyt eriäviä mielipiteitä tms. mutta kommenttiani ei koskaan julkaistu!

      Poista
    5. miten joku natalia nyt liittyy mitenkää jennin mielipiteisiin? :D

      Poista
    6. No vaikka sillä perusteella että natalia sattui kommentoimaan hieman ristiriitaisen kommentin tähän ja kun on mielipide postaus kyseessä muutamat halusivat myös jakaa omansa.

      Poista
    7. " Sä et oikeesti pysty ottaa mitään palautetta vastaan esim jonathanista tms mitään negativist juttua." Joku varmaan julkaisee blogissaan negatiivisia kommentteja läheisistään jotka ei varsinaisesti blogiin oikeastaan liity mitenkään...? Kohtelias negatiivinen palaute ei tosissaan oo sitä, että alat arvostelemaan jonkun poikaystävää.

      Poista
  13. Tässä aiheeseen liittyvä kuva, jota olen ahkerasti linkittänyt joidenkin bloggaajien kommenttiboxiin, jossa joka ikiseen negatiiviseen kommenttiin heitään tää kateuskortti

    http://9gag.com/gag/6465972

    VastaaPoista
  14. haha. asiaa! ps. hyvät tissit!

    VastaaPoista
  15. Jep, jengi nykyään uskottelee ittellensä että itsessä/tyylissä/blogissa ei ole mitään vikaa just ton kateuskortin avulla. Okei, ehkä kaikkien anonyymien ei oo tarpeellista tulla aukomaan päätä ilman mitään rakentavaa kritiikkiä tyyliin "oot vitun ruma", mutta ei kaikkea kateuteen pidä sotkea.

    VastaaPoista
  16. Mun henkilökohtainen mielipide on että kukaan ei hauku toisia rumaks, esim. toi ruma tukka ellei olisi kateellinen. Kenelläkään ei oo tarvetta ilmaista mielipidettään noin selvästi. :)

    VastaaPoista
  17. Ihanaa, että joku kirjottaa tästä! :D

    Totta kai bloggareilla on liuta kateudesta vihreitä mimmejä, jotka kirjottelee sen takia ilkeitä kommentteja. Mut asia ei ihan varmasti oo näin jokaisen palautteen kohdalla. Ite laitan aika herkästi kommenttia just esimerkiks kieliasusta tai jotain muusta pienestä virheestä. Oon saanu aika kipakkaaki vastausta näihin kommentteihin, joissa on ollu mun mielestä ihan hyvää ja asiallista palautetta :D Nykyään oon alkanu laittaa tällasiin kommentteihin aina myös jonkun kohteliaisuuden, ettei kukaan luule olevani blogissa vaan vittuilemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli pakko kirjottaa kun kukaan ei oo aikasemmin kirjottanu, tai ite en oo ainakaan lukenu muualta :)

      Poista
  18. Melko samaa mieltä sun kanssa. Toki on paljon kateellisia, katkeria ja niitä jotka haluavat vain loukata muita. Muta yleensä nää kommentit tunnistaa. + ois kiva jos kritiikki osattais antaa ystävällisesti.
    Tissijutusta oon kans samaa mieltä.:)

    VastaaPoista
  19. Naurettavaa et jotkut jaksaa vieläkin valittaa jostain maailman luonnollisimmasta asiasta vieläpä kun nykypäivän maailmassa näät lehdissä, leffoissa ja netissä avonaisia kaula-aukkoja ihan päivittäin! Ja ite omaan sen verran huonon rintavarustuksen et jos mullakin ois tollaset tissit niit varmasti pitäisin paitoja mis ne pääsee oikeuksiinsa haha :D

    VastaaPoista
  20. Tää postaus on täynnä asiaa! :-)

    VastaaPoista
  21. Mutta tässä on sit taas se juttu että jos OIKEESTI ajattelisin että sulla on ruma tukka, tuskin vaivautuisin siitä tänne kommentoimaan ja pahoittamaan toisen mieltä, kun taas kateellisena on paljon helpompi laittaa negatiivista kommenttia koska siinä ideana just on pahottaa toisen mieli. Tietty asiallinen kritiikki on ihan okei, mutta kyllä tosi usein on edes jonkinlaista kateutta niissä negatiivisissa kommenteissa -ja harvoin ihminen ite edes tiedostaa olevansa kateellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onhan ne suurinosa ilkeistä kommenteista kateutta, mutta ei mun mielestä ihan kaikki :)

      Poista
  22. Saanko linkata tän postauksen yhen toisen blogiin joka vetää aina kateuskortin esiin?

    VastaaPoista
  23. Mä olin kans tosi tarkka ennen tosta kultasesta ja hopeesta, mut kyllä mun mielestä nykyään niitä voi jo alkaa yhdistellä keskenään, tietty sopivissa määrin :) Eikä se näytä pahalta ollenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin itekki opetella käyttämään kultaa ja hopeeta yhdessä, ois helpompi yhdistellä asuja ja säästyis aikaa kun miettii asuja :D :)

      Poista
  24. Hyviä mielipiteitä. Esität asian vain jotenkin.. todella kärkkäästi, mikä varmasti hermostuttaa monia :0 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Nojoo, aattelin eka tehä videon mut oisin vaikuttanu aika raivohullulta :D :D

      Poista
  25. Mahtava teksti !! :)

    VastaaPoista
  26. asia teksti kyllä!! :)
    monesti nään just ihan "isommillakin" bloggaajilla sen että ottavat herneen nenään ja vetävät kateuskortin kritisoivilta anoilta vaikkei olis kyse kateudesta, täysin kaukana siitä..

    VastaaPoista
  27. Tän postauksen luettuani menin jo mielenkiinnolla kattomaan, että millasen tissikuvan se Jenni nyt on sitte lisänny. Saaduista kommenteista vois päätellä, että olit juhlimassa pukeutuneena sellasiin nännikoristeisiin. Voih mikä pettymys tuli :( Nyt kaikki siveyden sipulit kohdistaa energiansa gerbiilien käytösoppaisiin tai muuhun yhtä hyödylliseen. Melko naurattavaks mennyt tää anojen touhu, mut on se ihan kivaa kun voi nauraa muiden tyhmyydelle :)
    - Meri

    VastaaPoista
  28. mä on niiiiin samaa mieltä!

    VastaaPoista
  29. Hieno aloitus tuosta kateus-kortista. Sitä tuntuu käyttävän usein just varsin nuoret reppanat tapaukset: just ne jotka luovat sellaisen blogin, jossa esittävät muuta kuin oikeasti ovat tai pyrkivät muutenkin vääristelemään ympäröivää sosiaalista todellisuuttaan. Identiteetti on hukassa ja uhitellaan, että ura julkisuuden henkilönä tms. on suoraan oven takana. Usein touhu todella läpinäkyvää vielä. Ja sitten pitäisi olla kateellinen sellaiselle ihmiselle, joka on lopettanut koulunsa kesken, menettänyt luottotietonsa, juoksee sossussa, kelassa ja työkkärissä, ei ymmärrä mitään yleissivistyksestä eikä hyvästä mausta ja on koko ajan pa. Mielestäni nuorisotyössä voitaisiin varhaisen puuttumisen nimissä alkaa lukemaan teinien blogeja ja tehdä kunnon interventio harhaisimpien tapauksien elämään. Lian kova huomiohakuisuus on usein merkki erinäisistä ongelmista ja monet myös kertovat erittäin avoimesti aika pahoistakin tilanteistaan.

    VastaaPoista
  30. hahah ihana oon samaa mielt! :D

    VastaaPoista
  31. Niin totta, ihan loistava kirjoitus!! Toisten täytyy vaan ymmärtää ettei kaikkia voi miellyttää :-D Ei voi aina vetää sitä korttia "mut se on vaan mulle kateellinen :-D."

    VastaaPoista
  32. ihana kuva jenni <3 ja asia tekstiä!!

    VastaaPoista
  33. Voi näiden tissi-sensuroija-ämmien poikaystäviä (jos moiset omistaa), eivät raukat varmaan ikinä nää oman naisensa tissejä kerta ne pitää nii pilkko piilossa olla tilanteessa kun tilanteessa. Tissit on haloo niin luonnollinen (imettämiseen) tarkotettu asia, jotka nyt väistämättä naisilla ovat, isot eli pienet, miksi niistä pitää tehdä joku seksuaalinen heruheru-juttu? Ja jos kerta on itseensä ja tisseihinsä tyytyväinen, ja ei itse ahdistu siitä, jos omat tissit vähän katselun kohteena ovatkin, niin mitä nokan koputtamista asiaan on kellään? Siellä ne kuitenkin ovat, paidan alla tai avoimessa kaula-aukossa, miten vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööp, häh :D aika ristiriitasta tekstiä. Nimenomaan tissit on sitä imettämistä varten eikä mikään seksuaalinen heruheru-juttu. Eli siksi just niitä ei tarvis työntää esille joka tilanteessa. Koska pointtina siinä on yleensä just se että halutaan näyttää seksikkäiltä.
      mulla ei ainakaa oo mitään tarvetta esitellä mun tissejä erityisesti kellekkää muulle ku nimenomaan poikaystävälle:) en ymmärrä oikein sitä miten vaikeaa ni tissit on peittää. täysin eriasia jos vahingossa näkyy kaula-aukosta, ku että jos ottaa kuvia jossa ne tissit on suunnilleen pääosassa tai ainakin suunntelmallisesti esillä. koska sillonhan se just on sitä "ahh mä oon niin sexy!"-ajatusmallia.. kivaa et on tisseihinsä tyytyväinen, mutta jotku asiat vois vaan pitää itellään.
      ite en ahistu toisten tisseistä, mutta välillä myötähäpeä on suunnaton..
      enkä nyt puhu tuosta jennin kuvasta vaan yleisesti.

      Poista
    2. Niin, ja on kyllä ihan eri asia olla sujut rintojensa kanssa, kuin sitten "ylpeillä" niillä. Tissit on just jees, ja pidän omistani juuri sellaisina kuin ne ovat, mutten silti koe pakottavaa tarvetta puskea niitä esille. Se, että esittelee rintojaan VOI olla myös merkki epävarmuudesta.

      Poista
    3. Tässä huomaa miten kaikki voi olla niin erimieltä asioista.. :) Mutta oishan se tylsää jos kaikki ois samaa mieltä!

      Poista
  34. Kommentoin ekaa kertaa sun blogiin vaikka oonkin lukenu jo pitemmän aikaa.

    Tää postaus on niin asiaa! Minkä takia me ei pukeuduttais just niin "paljastavasti" kun ite halutaan, jos meillä kerran on siihen mahollisuus. Me ei eletä enää keskiajalla tai jossain muslimi-maassa.

    VastaaPoista
  35. Asiaa Jenni! Joillaki on ihmeellinen tarve saada toisille paha mieli haukkumalla mikä on aika surullista.

    VastaaPoista
  36. loistava tuo lopun kommentti, naurahdin :D muutenkin puhut asiaa !

    VastaaPoista
  37. Voitko jenni tehä joskus postauksen ulkonäköpaineista ja siitä miten ulkonäkökeskeinen tää maailma on, ja miten paljon ihmisiä arvostellaan vaan ulkonäön takia? ois kiva tietää sun kanta asiaan, ja vaikka oot kaunis nii tunnetko ikinä ittees riittämättömäks tai rumaksi tässä kauneutta ihannoivassa maailmassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä aiheelta, katotaan jos saan joskus aikaseksi :)

      Poista
  38. NIIN TOTTA! hyvin kirjotettu :)

    VastaaPoista
  39. Hyvin kirjotettu! tälläset mielipidepostaukset on kiinnostavia! voisit tehä tälläsiä useemminki asioista joista sulla on joku selkee mielipide! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä hyvin monista asioista selkeitä mielipiteitä, pitäis kirjottaa varmaan useemmin kun nää näyttää kiinnostavan :) Ja kiitti :)

      Poista
  40. Ihan asia tekstiä sinänsä,mut mun mielipide on,et toi sun tissikuva on vaan mauton ja esittelet itteäs.Kyllä sullakin varmaan muuttuis ääni kellossa,jos näkisit jonkun lihavan,keski-ikäisen spurgun runkkaavan ja kattovan sun kuvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on SUN mielipide, että se kuva on mauton. Joka taas ei hetkauta mua pätkääkään. Netissä liikkuu vaikka mitä hulluja eikä sille vaan mahda mitään. En mä niitten takia ala pukeutumaan kaapuihin :)

      Poista
  41. Mun mielestä ei niinkään ole kyse siitä onko tissit luonnollinen vai luonnotan asiaa VAAN se miten sä selkeästi vain laitoit ton kuvan koska a) sun tissit ofc näyttää hyvältä. Sä siis vaan laitoit sen kuvan,koska haet tavallaan huomiota ja haluat esitellä itteäs. Korjaa toki jos oon väärässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no toi on ehkä ekoja kertoja että on tollanen kuva nii varmaan se sillä huomioo hauaa? eiköhän näin suosittu blogi saa muualtaki huomioo ku tisseistä, koska ite en huomannu koko tissiherua ennenku muut siitä sano

      Poista
    2. Mä en hakenut sillä kuvalla millään tavalla huomiota. Mietin pitkään voiko sitä ees tänne laittaa kun jengi alkaa kumminkin valittamaan, mutta ajattelin että se on jo aika vanha juttu vinkua että tissit näkyy. Olin väärässä ja soppahan siitä synty, enkä millään tavalla halunnut sitä. Huomiota voi hakea ihan muilla jutuilla :)

      Poista
  42. Tykkään !! I so agree ton tissi jutun kanssa. Mun mielestä nykyään ei ole edes mitenkään normaalista poikkeavaa jos tissiä vähän näkyy. Mauttomaksi se menee kun ne tissit on tiskillä tilaisuuksissa, joissa se on todella epäkorrektia (mm. hautajaiset) tai jos nännit näkyy. Aryttävintä on kun valitetaan jostain tissiherutteluista, etenkin silloin kun ne tissit eivät ole kuvassa tai koko asukokonaisuudessa se pääpointti.
    Otetaan esimerkki: Pienirintainen nainen ostaa tavallisen henkka maukan perus topin. Rinnat eivät korostu, ainakaan niin että se silmään kävisi. Isorintainen nainen ostaa samanlaisen henkkamaukan topin. Rinnat ovat automaattisesti enemmän esillä. Joten loppupeleissä ihminen ei aina pysty näihin "heruttelemisiin" välttämättä vaikuttamaan.

    VastaaPoista
  43. Kuuluuhan joihinki kulttuureihin, lähinnä varmaan afrikassa, että naiset tosiaan kulkee ilman paitaa ja kyllä, TISSIT näkyvillä. Kesällähän oli juttua että joku kuninkaallinen (en muista tarkkaan kuka kun en seuraile noita kuninkaallisia) oli jossain maassa vierailulla ja ratkennut nauramaan kun paikalliset naiset tulivat ilman paitoja tervehtimään... :D tää ny oli vähän off-topic mutta kyllä se nyt vaan kuuluu tähän nykyaikaan että lähes kaikki nuoret naiset kulkevat paljastavissa paidoissa, varsinki jos juhlimaan on menossa. Nimimerkillä olin baarissa niittirintsikat ja bleiseri päällä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään ois enemmän huomiota herättävää, jos joku nainen ois kokopuvussa baarissa kuin tissiheru paidassa :D

      Poista
  44. Oikein!! Naurettavin tilanne jonka mä oon lukenu, ano1: "Hei vähäks sun jalka näyttää isolta, jäätävät hevosen koivet!" ano2: "Ihan normaaliltahan noi näyttää? Taitaa olla ekalla anolla kateutta ilmassa. ;)" SIIS MITAAH??! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis kyllä mua vitutti, että joku tulee haukkumaan mun normaalia 39 jalkaa hevosen kokoseksi :D Mutta ei se nyt varmaan kateutta ollut, pelkkää tyhmyyttä vaan.

      Poista
  45. ah kiitos jenni että oot tätä mieltä. tuli hyvä mieli että ees joku bloggari tajuaa asian olevan näin että kaikkien ulkonäöstä/blogista ei vaan voi tykätä ja haluaa sanoa mielipiteensä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun mun mielestä kans aika harva bloggari on tätä mieltä, mitä nyt oon kommenttibokseja lukenut. KAIKKI on aina mukamas kateutta :D

      Poista
  46. taas samaa mieltä sun kanssa jenni! ota tänne joka päivä jotai BOOOBS kuvii ja kato kui paljo jengi provosoituu XDD hahah ihmiset on herkkiä.. ps oot vaan niin upea :)<3

    VastaaPoista
  47. Täyttä asiaa koko teksti.

    VastaaPoista
  48. hahaha tää oli päivän paras ! asiaa hyvin sanottu ;D
    ärsyttää just tollaset tissit iik nyt en lue sun blogia enään xd?
    who cares vaikka ottaisit alaston kuvan sun oma asias se on :'D
    aina joku valittamassa,ps. ihana kuva muuten

    VastaaPoista
  49. oot paras toi on niin täyttä totta !
    sun pitäis varmaa pukeutua poolo paitaa ja siihe hupparipäälle ni ei varmaa näy mitää, tulis siihenki joku kyllä inisee hah mahtava postaus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus mulla oli sellanen paita mikä oli oikeesti kaulaan asti ja peitti kaiken niin sain kommentin että herutan.. :D Kiitti :)

      Poista
  50. xd hyvä jenni! sulla näkyy kaula tossa kuvassa oot niin mauton xdd hyvä postaus!

    VastaaPoista
  51. Mielestäni olet kaunis nuori nainen ja en ala mistään tissikuvista valittamaan, koska nehän kuuluvat naisille ja on sehän on luonnollista että ne näkyvät, tai ainakin vako näkyy, jos on avonainen paita. Taitaa ne tissihuomauttelijat olla kateellisia kun eivät itse omista sellaisia tai niissä on jotain vikaa. Haluan myös kertoa mielipiteeni kateellisuudesta. Ihmisillä on nykyään asiat liian hyvin. Ihmiselle on luonnon omaista stressata jotain ja kun muuta stressattavaa ei ole, niin he alkavat etsiä "vikoja" tai stressattavaa itsestään tai muista ihmisistä tai mistä asioista vaan. Kun sitten joku löytää jotain vikaa esim. Itsestään, no vaikka liIan pienet tissit nyt aiheesen liittyen, niin hän alkaa etsiä ongelmaansa ratkaisua ja kun mikään ei tehoa niin hän katkeroituu ja tästä syntyy kateus. Kateelliset ihmiset ovat niitä joilla on asiat liian hyvin ja sitten haukkuvat muita. Moni voi olla eri mieltä, mutta kyse olikin omasta mielipiteestäni. Jenni sinulla on hyvä asenne, jolla pärjää tässä maailmassa.

    VastaaPoista
  52. ahahahah oot enemmän kun oikeessa, joskus sitä kyllä tulee mietittyä että mitä tissi rasisteja täälläkin oikein liikkuu, hei ihan oikeesti voisko olla luonnollisempaa asiaa ? vai oiskohan joitain kateellisia teinejä jotka ei omia omista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä laitoinkin tohon että pitäiskö vetää se kateuskortti ;)

      Poista
  53. Koska KATEUS on suomalaisten tyyppivika ja varsinkin hameväen keskuudessa ilkeät kommentit ja hakemalla haettu arvostelu pohjautuu kateudesta. Ei se mitä sanoo/kirjoittaa vaan missä asiyhteydessä/miten sen ilmaisee. Siks musta kateuskortti on 95% tapauksista oikeutettua. Näin se vaan menee

    diilatkaa lortot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaiset on kyllä harvinaisen kateellista porukkaa :D Ihan totta.

      Poista
    2. Mä voin vannoa, etten ole kateellinen Jennille enkä Siljalle, kun olen toisinaan arvostellut näitä blogeja tylsyydestä. Musta tällaset vaate-esittely blogit vaan on tosi köyhiä sisällöltään ja näin ollen tylsiä, se on mun mielipide, ei kateutta. Ja turha alkaa inistä että "mitäs luet jos ei kelpaa" - en luekaan vakituisesti, kunhan välillä käyn tsekkaamassa onko meininki muuttunut järkevämmäksi ja kun se ei ole, ihmettelen miten niin monia voi kiinnostaa tällainen massablogi ja turhanpäiväiset postaukset jossa on pari rätin kuvaa ja ehkä hyvällä tuurilla joku ruoka-annos :D

      Poista
  54. Mulla nykyään hajoaa pää jo pelkästään tohon "kateellinen" sanaan :D Tästä tuli niin kovasti mieleen yks blogi, jossa pitäjä pyysi mielipiteitä jostakin vaatekappaleesta. Negatiivisiin mielipiteisiin tuli kommentteja tyyliin "haha, kateellinen anonyymi täällä haukkuu, älä välitä, toiset on vaa nii kateellisia<33." Oikeesti?!

    Sen ymmärrän, että pienelle lapselle kerrotaan kiusaajien olevan vaan kateellisia, ja näin saadaan pikkuisen mieltä paremmaksi ja ehkä itsevarmuutta kohdata kiusaajat, mutta kyllä huonosti menee jos vielä aikuisena pitää kaikki negatiivinen palaute tulkija kateellisuudeksi, vaikka voisi ymmärtää, että mielipiteitä on erilaisia ja se oma käytös ei välttämättä miellytä kaikkia. Silloin kateellisuudella ei ole mitään tekemistä kommenttien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan tietää mistä blogista puhut :D Oon niin samaa mieltä :)

      Poista
  55. Tästä aiheesta on ihan turhaa jauhaa ku se voi jatkua loputtomiin? Ihmiset ei vaan opi, niin ihan sama kuinka täyttä asiaa kirjoitat se on paskahailee. Never mind.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tää keskustelu koskaan tuu päätökseen, mutta oli kiva kirjottaa tänne välillä muutakin kuin "olin leffassa" niinkuin tänään :D

      Poista
  56. täyttä asiaa koko postaus ! mun mielestä ne jotka jaksaa valittaa KOKOAJAN jostai pikkuasiasta jossain blogissa niin ne vaa kerää huomiota sillä ja en tiiä että onks tää nyt pahasti sanottu mutta kuiteski ne jotka jaksaa AINA haukkuu nii ne vois kyllä hankkii kunnollisen elämän, vaikka tietty omia mielipiteitä saa olla mutta niitten touhu rupee pikkuhiljaa meneen toooosi säälittävks.. ja toiseks kyllä sen huomaa jos tahalleen yrittää heruttaa mutta sulla tossa kyllä huomaa että se ei ollu tarkotus ! ja nehä on on niin luonnolliset naisella ku vaa olla ja voi, ja jos se nyt jotai niin kauheesti häiritsee et vähä näkyy nii miks sitte ne kattoo niitä ja sit että ei niitte tartte tulla heti sanoon asioita jotka ei oo totta esim jotai tollasta mitä sanoitki postauksessas.
    sulla on hyvä asenne ja sanot asiat silleen niinku ite oot mieltä ja niin pitääki sanoo! oot kaunis ja päättäväinen ,lukijaks tuun !!

    jos kiinnostaa http://mmakeright.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis se tyttö kenen kans oon siin kuvassa on mua melkeen 40cm lyhyempi ku mul on korkkarit :D Piti kumartua siis "vähän" :D Ja kiitos, kiva että aloit lukee :)

      Poista
  57. Se kateus näkyy ehkä enemmänkin siinä, miten jonkun asian ilmaisee. Jos sulla olis mun mielestä rumat hiukset ja tulisin kertomaan sen sulle tyyliin "hyi vittu miten ruma tukka", olisi kyse todennäköisesti kateudesta. Eikä välttämättä kateudesta sun hiuksia kohtaan vaan ylipäätänsä kateudesta sua kohtaan.Jos asian ilmaisisi "kun mielestä sulle sopisi paremmin tummat/lyhyet/kiharat yms hiukset, olisi kyse siitä, että en vain pitäisi sun hiuksista :)

    Mutta jos ihminen on tyytyväinen itseensä ja elämäänsä, ei hänellä ole tarvetta arvostella toisen ulkonäköä. Siksi lähes kaikkien haukkumiskommenttien takana on kateus, ainakin jossain määrin.

    Kiva saada tämmönen ajatuksia herättävä postaus välillä :)
    PS. Ja tykkään kyllä sun hiuksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan kiva kuulla erilaisia mielipiteitä :) Kiitti! :D

      Poista
  58. U look great! Lovely post
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro

    VastaaPoista
  59. tossa edellisessä postauksessa sulla ei kyllä näy _____tissit_____!

    VastaaPoista
  60. Vähä oot kaunis!:3 ja muutenki kiva blogi:)

    VastaaPoista
  61. Sinun kannattaisi varmaan itsekin kiinnittää huomiota noihin kielioppivirheisiin, erityisesti yhdyssanoihin. Ei ole omankaan blogisi taso kovin korkealla ainakaan niistä päätellen.

    VastaaPoista
  62. Kateusdesta kertova mielipide, asiaa ! Ja joo, jos on nainen nii miks ei sais esitellä ns. parhaita puolia itestään. Sun postauksiin negatiivisia kommentoivat (varsinkin siitä edellisestä kuvasta), ovat mitä todennäköisemmin 14-17 vuotiaita tyttöjä ilman tissejä. Ja se, että jos sulla on rohkeutta julkisesti kirjottaa postauksia ja julkasta kuvia itestäs niin hyvä! Se on vaan sääli ettei kaikki ymmärrä sitä rohkeutena ja tulee anonyyminä kommentoimaan kaikkea pahaa tänne. oot mahtava ! <3

    VastaaPoista
  63. Jokainen nainen haluaa näyttää hyvältä ja jos lähdetään ulos niin valinta ei ole yleensä se poolopaita :D jos itsekkin lähden ulos niin mulla on toppi yleensä ja mun tissit näkyvät vähän ! Niinku oikeesti! Saako nykyään vaan nään silari Esitellä tissejään? Jos mulla on hyvät tissit luonnostaan miksi niitä pitää peitellä? Älä välitä tuollaisista kommenteista joissa 14-vuotiaat haukkuu sua vaikka ite laittaa niitä herustuskuvia joissa heillä on vessapaperit rintsikoissa :D ihan oikeesti vaikka noi kommentit ei oo tullu mulle mua alkaa ärsyttämään sun puolesta! :D

    VastaaPoista