maanantai 18. maaliskuuta 2013

Girls night out with my mom

IMG_9189IMG_9197IMG_9206IMG_9184                              IMG_9220
Launtaina menin näkemään äitiä ja käytiin kattomassa uusin Aku Louhiemien ohjamaa kasipallo -elokuva. Tiesin, että se ei tuu olemaan hyvänmielen leffa tai mitään sinnepäinkään ja osuin kyllä enemmän kuin nappiin. Ihan hirveetä katottavaa!! Raiskaamista, tappamista, huumeita ja väkivaltaa..

Tän jälkeen äiti sai jotenki suostuteltua mut Annankadun karaokebaariin, jossa joka toinen laulaja oli entistä huonompi ja enemmän kännissä. Vetäsin yhen breezerin ja sen jälkeen se meno olikin aika nähty :D Siitä mulla jatku omat meininkini siellä sun täällä ja taidan todeta jälleen kerran, että yks parhaimpia viikonloppuja pitkään aikaan! Nyt tälleen maanantaina ei oo ihan voittajafiilis.. Mites teillä meni? :)♥

37 kommenttia:

 1. Kaunis äiti ja sinä. Se oli kyllä ihan järkyttävän oksettavan kamala elokuva.. Pisti ahdistuneeks ja hiljaiseks kyllä.

  VastaaPoista
 2. Outs, itekki on pitäny mennä kattoo toi leffa, mut sun kertoman perusteella ehkä odotan sen DVD:lle, että saan sitte iha vaan kotona ahdistua..

  VastaaPoista
 3. mäkin kävin katsomassa ton kasipallon äitin kanssa :Dd! pakko myöntää että oli pakko sulkea silmät jossain vaiheessa kun ei vaan pystynyt katsomaan..

  http://partofus-lifestyleblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hahaaa ihan samannäköne sun äiti :DDDD identtisiä

  VastaaPoista
 5. Missä asut nykyään? Tahon kanssa?

  VastaaPoista
 6. oi sul on kaunis äiti! iha sun näkönen :D

  VastaaPoista
 7. Joo toi 8-pallo oli kyl erittäin hyvä, yleensä leffois kuvataan tollanen alamaailma joko liian "traagisesti" tai positiivisesti mut toi kyllä yllätti, ja ymmärrän ku monet on sanonu ettei voinut kaikkea katsoa. Ite oon eläny tollast elämää tai siis en minä mutta perheessä ollu jos jonkinlaisia ongelmia niin pysty ihan hyvin kattomaan.

  VastaaPoista
 8. Mistä toi toppi on?

  VastaaPoista
 9. Ihana ko teillä on äitis kanssa niin hyvät välit. :) Tai ainaski blogin perusteella näyttää olevan.
  Ootte nättejä molemmat!

  VastaaPoista
 10. Sussa ja sub äidissä on tosi paljon samaa näköä:) ja mikä k se elokuva on?

  VastaaPoista
 11. ootko koskaan tehnyt/harkinnut mallitöitä?:) susta olis ainesta sellaseks! oot niin kaunis!<3

  VastaaPoista
 12. ootko jenni jo käynyt kannattamassa aloitetta tasa-arvoisen avioliittolain puolesta? :)

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192

  P.S. kaikki täysikäset lukijat, käykää ihmeessä allekirjottamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä asia ei liity postaukseen, mutta oli pakko kommentoida. Miksi homot/lesbot haluavat mennä kirkossa naimisiin? Jos on todellinen uskovainen, tietää että kristinuskossa homous on jumalan pilkkaa. Se on uskonto, joka on syntynyt jo satoja vuosia sitten, sitä ei tulisi muuttaa. Ei kirkkoon kuulumattomillakaan ihmisillä ole oikeutta mennä naimisiin kirkossa. Joten mielestäni homot eivät ole mitenkään syrjittyjä. Mutta miksi he eivät ymmärrä uskonnon lakia? Eivät islamistitkaan hyväksy homoutta. Islaminuskoisilla touhu on raaempaa. He jopa tappavat homoja.

   Poista
  2. Eikös jokaisella ole oikeus rakkauteen ja avioitua? oli sitten homopari tai ei.. Ihme humputusta tuollainen. Jos on homo ja kuuluu kirkkoon miksi ei olisi oikeus mennä siellä naimisiin?

   Poista
  3. Kyseisellä aloitteella ei ole mitään tekemistä kirkon kanssa. Siinä tavoitellaan oikeutta mennä naimisiin saman sukupuolen kanssa - MAISTRAATISSA. Aloitteessa - jota et selkeästi ole lukenut - painotetaan selkästi, että kirkolta ei asian suhteen vaadita mitään.

   Tasa-arvoisella avioliittolailla ei ole mitään tekemistä yhdenkään uskonnon, jumalan tai mielipiteen kanssa. On turha tuputtuu kristinuskon oppeja asiaan, joka ei siihen mitenkään liity. Tässä on kyse siitä, että pyritään takaamaan kaikille kansalaisille tasa-arvoinen asema Suomessa, se kun ei valitettavasti vielä toteudu. Toivotaan, että niin tämän aloitteen jälkeen kävisi.

   Usko mihin tahansa haluatkin, mutta älä yritä sen varjolla kieltää muilta niitä samoja oikeuksia, joita sinulla itselläsi jo on.

   Poista
  4. Ihanku homous/lesbous ois joku tietoinen valinta "Hmm päätänpä olla homo"... Halooo herätyyys ihmiset! Yhtälailla joku himouskovainenkin voi olla homo, ei sillä oo mitään tekemistä Jumalan kanssa.

   Ja tosta oon ihan samaa mieltä, että kaikkien tulis saada naida just se jota rakastaa, sukupuolesta (ja uskonnosta ja kaikenmaailman syistä) riippumatta.

   Poista
  5. Homous on tutkitusti kehityshäiriö. En halua loukata ketään tällä, mutta lapsi alkaa tiedostamaan jo muutaman kuukauden ikäisenä kumpaa sukupuolta edustaa. Tässä kehitysvaiheessa tapahtuvat häiriöt vaikuttavat lapsen käsitykseen omasta sukuopuolesta. Ihmiset ovat kaikki tasa-arvoisia, mutta tämä asia on osaltaan totta

   Poista
  6. sä oot kehityshäiriö

   Poista
  7. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
  8. Niin aivan. Välillä homous johtuu siitä että isäsuhde on ollut huono. Tai sitten siitä että isäsuhde on ollut erityisen hyvä. Joskus taas siitä ettei sitä ole ollut lainkaan. Ja joskus siitä, että äitisuhde on ollut hyvä, huono tai sitä ei ole ollut lainkaan. Aika hevonpaskaa puhetta sanon minä. Meidän kaikkien pitäisi olla homoja ton perusteella.

   Poista
 13. Eikä ihanaa ootte äitis kanssa ihan saman näkösiä!! :-)

  VastaaPoista
 14. Näytät ihan äitiltäsi<3 kauniita tyttösiä

  VastaaPoista
 15. Mistä toi paita on? Ja näytät ihan äitiltäs:)

  VastaaPoista
 16. Katoin tota vikaa kuvaa silleen wtf?:D Näyttää et sul ois parta.. Mut se on onneks vaan varjo.:D:)

  VastaaPoista
 17. olitko sä jenni siis tuossa poliisit sarjassa? Näkikö kukaa missä jaksossa?

  VastaaPoista