lauantai 2. maaliskuuta 2013

The best party in Finland!

46854687IMG_7735_SIMG_8280IMG_8185IMG_7525_SCA1_9967-EditIMG_8129
Nyt on pakko hehkuttaa!! Ens viikon perjantaina ja lauantaina (8.-9.3) järjestetään Espoon Serenan vesipuistossa mun mielestä ehdottomasti yhet mageimmat bileet Suomessa. Kyseessä on siis konemusiikki tapahtuma, joka kulkee ehkä paremmin nimellä reivit. Itse tapahtuma on kulkenut jo 8 vuotta nimellä Pacifique, mutta kahden järjestäjän riitaantuessa, joutui se vaihtamaan nimeä. Toisella järjeställä oli oikeudet tapahtumapaikkaan, eli Serenaan, ja toisella vain ja ainoastaa tapahtuman nimeen. Niimpä tapahtuma järjestämään tänä vuonna normaalisti samassa paikassa Espoon Serenassa, mutta nimellä Wonder Festival. Tästä syntyikin paljon puhuttu puheenaihe, että missä sitten se Pacifique pidetään? Toinen tapahtumajärjestä lupasi pitää bileet "uudessa hienossa ja isossa paikassa", mutta nyt viikko ennen bileitä, ei sitä olla edes julkaistu :D

Itse hommasin bikinit jo aikoja sitten, mutta ens viikolla pitäis ostaa vielä muuta rekvisiittaa. Bileiden hinta on mun mielestä aika hintava, nimittäin 50 euroa. Vippilippu läheneekin sitten taas jo sataa euroa, mutta hintaan ei sisälly edes yhtä drinkkilippua tai muutakaan erikoista, joten näen sen aika turhana. Lippuja saa siis vielä ostettua Tiketistä, mutta kannattaa olla nopea jos bileisiin haluu :) Itse pidän synttärit siellä tänä vuonna, joten saa tulla onnitelemaan jos törmäilee :D♥ Loppuun vielä video, niin saatte edes pienen käsityksen siitä, minkälainen meno paikanpäällä on!

424149_3530963435539_1279006248_n540200_3781961590336_1018101544_n 
 423398_3534299358935_1726081735_n
Ja ihan muutama kuva viime vuoden bileistä :) Muita mulla ei oikeestaan olekkaan kun nää, koska tapahtuma-alueelle ei saa ottaa järjestelmäkameraa, buu..

96 kommenttia:

 1. onko tapahtuma k18 ??:D

  VastaaPoista
 2. Luin tuosta just pari kuukautta sitten jonkun tytön blogista ja näyttää ihan helvetin hyvältä !
  Tonne siis parin vuoden päästä . Hyvää musaa ja näyttää olevan hyvä meininki !

  VastaaPoista
 3. minkä ikänen oot? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄÄ?? Luulin että oot jotain 28 ehkä XDDDDDD

   Poista
  2. Siis etkä oo oikeesti 95 ?! :DDDDDDDDDD

   Poista
  3. et voi olla -95 ??? o: näytät niin paljon vanhemmalta !

   Poista
  4. Voi luoja täällä käy tyhmää porukkaa.

   Poista
  5. sekö on tyhmää kun ei olla ennen törmätty siihen, et jenni on -95 ? ihan kohteliasuutena tarkotin ton kommenttini (:

   Poista
 4. vissii vähä pieni toi sun alaosa.. ku perse oikee pursuaa ulos !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAH oikeesti pitäiskö olla jotkut miesten uimahousut jalassa? koita tottuu siihen et ihmiset käyttää just sellasia ku ite haluaa, jennillä vois olla vaikka string-mallinen alaosakin jos niin haluaisi. ite taidat taas vaihteeks olla joku hieman ylipainonen ja oot niin kade jennin kropasta.....

   Poista
  2. Ei noin hoikalla kyllä voi perse pursuta yhtään mistään, näet siis omiasi.. :)

   Poista
  3. Öööööööh ok?

   Poista
  4. ei se pursua, se roikkuu..

   Poista
  5. mä kiinnitin kans huomion siihen!:D jotenki tosi oudon mallinen peppu...

   Poista
  6. Joo mun kroppassa on niin paljon ylimäärästä, että ihan roikkuu! 172cm/47kg.. :D

   Poista
  7. kateellisten vouhotusta sanon minä, näkeehän sen sokeakin ettei sussa ole mitään ylimääräistä! :)

   Poista
  8. kyl se perse voi roikkua vaikka ois kuinka laiha, tätä ilmiötä kutsutaan läskilaihaksi.. Ja varsinkaan kun ei käy salilla nii eipä se pylly kovin timmi ole..

   Poista
 5. onks tol sul kaverin blogii?

  VastaaPoista
 6. kenen papereil meet sisää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tapahtuma on k-18 nii miten meet 95 papereillas sinne? :D

   Poista
  2. Koska kaikki 95 vuonna syntyneet täyttää tänä vuonna 18 :D

   Poista
  3. Millon sulla on synttärit ?

   Poista
  4. Siis ootko sä -95 syntyny? Mää luulin että -93 :D

   Poista
  5. joo ja kuvia viimevuoden bileistä...? :DD

   Poista
  6. ^^ melkein saman ikäsiä mulla on 9.3 synttärit tai oli jo :D
   -A

   Poista
 7. Tekoripset päässä uimassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi helvetti tonne mennään bailaamaan eikä vesijumppaan ! :D ja paljon kätsymmäthän tekoripset on kuin ripsari joka leviää pois :)

   Poista
  2. Olin just sanomassa että ei tonne olla menossa naturellina ilman meikkiä uimaan uimahattu päässä, vaan bilettämään ja pitämään hauskaa :D

   Poista
  3. etkö sit oleillut lainkaan vedessä vaan tulit ihan esittelemään itseäsi?

   Poista
  4. ihmiset laittautuu baareihinkin.. tää on oikeestaan ihan sama asia! Ja onko siellä vedessä pakko sukeltaa..

   Poista
  5. Oleilin kyllä vedessä, mutta en mennyt sukeltamaan :)) Sitä voi harrastaa jossain muuallakin, kuin kerran vuodessa järjestettävissä bileissä.

   Poista
 8. toi näyttää niiiiiiiiiiiiin siistiltä, mut en kehtais millää mennä ku koko paikka vaa täynnä tollasii hoikkia kauniita barbin näkösiä tyttöjä ja sit minä valas siel teidän keskellä :/ ehkä ensvuonna, jos laihdutusprojekti sujuu suunnitelmien mukasesti ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: puhut täyttä asiaa!

   Poista
  2. Voi eii, harmi kun ajattelet noin! Ohan se totta et porukka alottaa jo vuos ennen noit bileitä sen treenaamisen ja haluu olla parhaimmillaan tuolla, mut mun mielestä ei oo mitään väliä onks lihava vai laiha. Pääasia et pitää hauskaa ja nauttii musiikista! :)

   Poista
  3. No kyllä Jenni sielä vaan on myös niitä ''ei niin treenattuja'' miehiä että naisia.. Ja paljon.

   Poista
 9. Hyi itse en ainkaan haluaisi hillua puolialastomana tollasessa paikassa :D Siis joo sehän on se tarkotus kun kerran Serenassakin ollaan yms yms sama asia kuin uima-halli, mutta itse en sinnekkään mieluusti mene! :D

  VastaaPoista
 10. Millast tuol on ku siel kerta ollaan vedessä koko ajan ? Tai siis seisooks ihmiset vaan vedessä, ku eiks vedes oo aika hankala tanssia?
  Ja onks noi esim. Liukumäet käytössä?
  Ja Eiks siit oo tullu ongelmia et ihmiset dokaa ja on altaissa ?
  T. Yks epäileväinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei siel tartte tanssii 2 metrissä vaan siinä mis on matalampaa.. :) itse en muista oliko liukumäet auki? mun mielestä oli ainaki johonki asti? ja ihan hyvin siel kelluu villissävirrassa pienes hiprakassa:) varmasti ovat palkanneet lisää henkilökuntaa tsiigaamaan et kukaan ei huku. ja eiköhän tuolla ole pääasia se musiikki ja kokemus kokonaisuuten, en usko et kauheen moni tulee sinne päällimäissenä ajatuksena laskemaan liukumäkiä. kivat bileet oli ainaki viimevuonna! tuntu ihan kun olis ollut ulkomailla:)

   Poista
  2. No mä tanssin viime vuon vedessä ja joo, oli se aika raskasta :D Sit meninki tanssii siihen tasanteelle vaan. Ja on kaikki liukumäet käytössä :) Mä oon myös miettinyt, että miten perjaatteessa tollasia bileitä voidaan järjestää, että jengi dokaa ja menee uimaan. Mut ei oo mun tietääkseni tuolla ikinä käyny mitään vakavaa :) Siellä on myös paljon ensiapu ihmisiä paikalla.

   Poista
  3. Se on periaatteessa.

   Poista
 11. onpas kivan näköistä! mutta voihelvetti, kun täytän vasta marraskuussa... olisin muuten menossa oikein mielelläni:) ja olet älyttömän kaunis ♥

  VastaaPoista
 12. Pacifique.. äh aika vanha juttu jo

  VastaaPoista
 13. Kenes papereilla menit viime vuonna sisälle? ;D

  VastaaPoista
 14. mistä noi sun bikinit on? :)

  VastaaPoista
 15. Olipas videol paskaa musaa.. Ja nahkeen näköne meno, tyypit seisoo ja heiluttaa käsiä, jee maksetaan siitä 50 e :D Onks sul silarit btw?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheen negatiivinen kommentti... ja ei tekis mieli oikeen vastata jennin puolesta, mut iha naturalit noi on!

   Poista
  2. Ihan totta, ihan paska biisi! Mut toi onkin 3 vuotta vanha video, onneks musa on nykyään parempaa :) Ehkä sä et ole valmis maksamaan noista bileistä 50 euroa, mutta monta tuhatta muuta ihmistä on :) Ei oo silkkareita :D

   Poista
  3. No jos se tollasta samantyyppistä on nii paskaa se vielki on ;) Ja en oo mut eipä oo mun rahanmenoni sit.
   Ja siks kysyin vaa noist silareista kun sun tissis on niin ison ja tuetun näköset noissa biksuissa :D Ku oot viel nii hoikkaki ja sillee. Ite oon yrittäny ettii jotai pushup/bomshell biksui mut en oo löytänny :( Nii sit jostai syystä aattelin et sellasii ei oo mut sun tissis taitaa todistaa väärin :D

   Poista
 16. Me oltiin viimevuonna, mut tänä vuonna ei jotenkin uskalla (ensinnäkin pelottaa, et kuinka paljon siellä on porukkaa kun vieläkin lippuja reilusti jäljellä jnejne). Ja vitutti kun lippujen hinnat nous noin paljon ja kaikki on huonosti:D.

  Mut pidä hauskaa siellä! Viime vuonna oli kyl tosi huippua! Serenasta on vaan aina ongelmallista päästä yöllä pois...

  (Ja noh, virallisestihan tuo on K20, mutta kaipa sitä säkin pääset sisään:)

  - Kipsu

  VastaaPoista
 17. siis oletko sä 95 syntyny ? oikeesti

  oon nyt kyllä niin järkyttyny että huhhuh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miksi sä olet niin järkyttynyt ?:D

   Poista
  2. no en tiiä, jotenki oon aatellu et jenni on väh. 21 v tai jotain :D opinpa taas jotain uutta

   Poista
 18. Ai että mitkä bileet tulossa!

  Ja niin, toi tapahtumajärjestäjien riita: Vanha pacifique halus tehdä enemmän tuottoa, Wonder-osapuoli puolestaan halus tehdä paremman tapahtuman (artistit, audiovisuaalinen elämys). Näkemykset poikkes niin paljon toisistaan, että lähtivät sitten eriteille kun eivät saaneet sopua. Onneksi näin päin, että Wonder järjestetään. ;)

  Omia järkkäreitä ei saa,eikä kannatakkaan tuoda tonne veteen - mutta meitä kyllä on siellä sessions2 puolelta useampi kuvaaja, ja varmasti otetaan kuvaa pyydettäessä! ;)

  VastaaPoista
 19. Miks ihmiset jaksaa jauhaa tosta että kenen papereilla jenni meni sinn viime vuonna kun kyllähän se on tiedossettä Suomen baareissa yms muissa ns aikuisten tapahtumissa vaan valitettavasti käy alaikäisiä portsareiden huolimattomuuden vuoksi.

  VastaaPoista
 20. mistä nuo viime vuotiset bikinit on ostettu? ja paljon niillä oli hintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaimaasta! Myyjä tais pyytää niistä melkeen 60 euroa, mutta tingin ne johonkin 15 euroon :D

   Poista
 21. Onko se totta, että ihmiset ihan oikeesti harrastaa seksiä tuolla kaikkien nähtävinä ilman minkään maailman estoja? Kuulostaa aika hullulta, vaikka tapansa kullakin - en tuomitse :)
  Hurjan nättinä oot ollut viime vuonna liikenteessä, oikee reivibarbie. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se totta :D Kiitos paljon <3

   Poista
  2. Joo vitu hienoo ku miljjoona kortsua kelluu sie altais

   Poista
  3. hyi vittu miten te kehtaatte ees mennä tonne veteen, voin vaan kuvitella mitä kaikkia mahollisia eritteitä siellä lilluu, iuuuu:DDDD

   Poista
  4. Ihan sama se on tavallisestikkin uimahallissa/vesipuistossa....vaikka voihan tuolta löytyä ehkä suhteessa enemmän joitain tiettyjä eritteitä ..

   Poista
  5. Hyi yök! Sairasta... Tollaset panemiset ei kuulu toisten nähtäville... Inhottaa ajatuskin.. :D

   Poista
 22. vitsi haluisin itekkin tonne pippaloihin :) onks lipulla paljon hintaa?

  http://emmajuuli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ois ihan hauskaa jos ihmiset viittis lukea... 50e

   Poista
  2. Postauksessa lukee, että 50 euroa :)

   Poista
 23. Oiski varmaa järkkäri ehjän/ talles ton jälkee

  VastaaPoista
 24. Hahhaha fiksut ihmiset "itse pidän siellä synttärit tänä vuonna, saa tulla onnittelee.."
  Totta kai Jenni on 18 viimeistään sillon hahaha

  VastaaPoista
 25. Jee mä meen kans tonne perjantaina :) Itelle eka kerta, kaverit on jo käyny aiemminki :D Oon aivan innoissani. Sitä en tajuu miks niin moni jättää tulematta sen takia ettei kehtaa? Samat tytöt hengailee sitten rannoilla ja muuten uimassa yhtä pienissä bikineissä, niin miksei vesipuistobileissä?:D Sama asia mun mielestä :D
  Mutjeeeee ihan huippua et vihdoin löysin sen oikeen porukan jol lähtee tonne!:)

  VastaaPoista
 26. Oot -95?? Ohhoh oon aina luullut että oot muakin reippaasti vanhempi ja täytän tänä vuonna 21 :DD Tosi outoa, oon kuitenkin lukenut sun blogia jo pidemmän aikaa. Mutta upeana oot ollut liikenteessä :)

  VastaaPoista
 27. onko sulla toisii henkkareita niiden virallisten lisäks vai ootko käyny k18 tapahtumissa iha ulkonäön avulla ?=D

  VastaaPoista
 28. Olis kiva jos tekisit pitkästä aikaa kysymyspostauksen! :)

  VastaaPoista
 29. Oi vähä cool :D Pitää kyl itekki joku vuos lähtee!

  VastaaPoista
 30. Äänestin sua indiedays aussi äänestyksessä. :)

  VastaaPoista
 31. Jenni on niin nätti, niin sen ei tarvi ku räpäyttää ripsiä portsarille että se pääsee sisään! :)

  VastaaPoista
 32. Muistanko oikein, että sanoit joskus ollees rintojen kohotusleikkauksessa? :)

  VastaaPoista
 33. Mä en tajuu miten oot voinu jos oot 95-vuonna syntyny nii ollu viimevuonna tollasissa bileissä? etkö sä ollu siinä tapauksessa aika kersa. en ny sanos että ois mun asia mutta ihmettelen vaa ku tuli aika shokkina et ot 17 ja saman ikänen ku mä ja jotenki tässä blogissa oot vaikuttanu paljo vanhemmalta.

  VastaaPoista
 34. Hei eikö tapahtuma oo k 20 ? Pääseekö sinne 18 ikäisenä silti sisälle ?? ; o

  VastaaPoista
 35. Sinne mennään panemaan, juomaan ja napsimaan essoja;)

  VastaaPoista
 36. miten sä olit noissa pileissä ku täytit vasta 18???? wtf

  VastaaPoista