sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Finally my baby is 18!

IMG_0642IMG_0637IMG_0626IMG_0584IMG_0568IMG_0546IMG_0603IMG_0556IMG_0605fIMG_0611IMG_0538
Tosiaan eilen tuli juhlistettua Miran täysikäsyyttä. Alkuilta vietettiin Miran luona syöden, juoden ja kuunneltiin läpi kaikki kovimmat biisit sillon kun oltiin 13-vuotiaita ja käytiin Nosturin ikärajattomissa bileissä.. :D Ohan se sexy bitch vieläki aika kova! Miran kämpiltä lähettiin sitten baariin, jossa mä viihdyin tasan 15 minuuttia ja lähin kiltisti vaimoilemaan. Mitä mulle on tapahtunut??

Kiitos kaikille ihanasta illasta! ♥

55 kommenttia:

 1. olet tossun alla :D no ei vaaaa se oli vitsi :) en IKINÄ uskois että oon vasta 18 :'D hullua! ite näytin ton ikäsenä ihan penikalta :D

  VastaaPoista
 2. Blondi tukkasi oli paremman näköinen!;(

  VastaaPoista
 3. millonmse muodonmuutos video tulee vai tuleek siitä ees videooo??

  VastaaPoista
 4. ooksä ton kanssa? vai oksul nyt ketään..? mitämtarkotit tolla " vaimoilemaan"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvää päivää. Jos noin paljon kiinnostaa voisit lukea blogia enemmän... jennillä on edgar niminen poikaystävä virosta muistaakseni.

   Poista
 5. noi hiukset on niiiiin paljon ihanemmat ku ne blondit!:)

  VastaaPoista
 6. Noi sun hiukset on ihan hienot mut mun mielestä ne ei sovi SUN päähän.. sua pukee paremmin ne kokoblondit :) mut kaunis oot joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 7. Näyttää vaa että olis kauhee juurikasvu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :D ton tyven ja latvojen ero on niin iso ettei noi sulaudu ollenkaan yhteen.. näyttää et olis blondatut hiukset joissa maantienvärinen juurikasvu

   Poista
  2. Liukuvärjäyksen idea on saada väri näyttämään poiskasvaneelta, eli luonnolliselta tyvikasvulta. Tässä Jennin tapauksessa siinä on onnistuttu, koska selvästi tyylistä huomaa, ettei Jenni antaisi hiusten tyven "vahingossa" olla noin monen asteen erolla pituuteen verrattuna.
   Se mitä nykyään erehdytään luulemaan usein liukuvärjätyksi, onkin oikeasti dippiväri, jonka ei enää kuulukkaan näyttää luonnolliselta tyvikasvulta vaan enemmänkin kahden erivärin jakamisella pituuteen ja tyveen. :)

   Poista
 8. mielestäni noi hiukset on jotain täydellistä!!! oon todellaki niiiiin kateudesta vihreä!:D mullekki tollaset, kiitos

  VastaaPoista
 9. Noi hiukset on älyttömän kivat :) Luonnollisen näköset!
  Hitto tuli ihan ikäloppu fiilis, mä oon ollu sillon jo melkee täysikänen ku ollaan luukutettu sexy bitchiä....yhhyh

  VastaaPoista
 10. Miten toi Mirakin on voinut ottaa tatuointeja ennen 18 v? :) onko ottanut suomessa vaaii? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööm aika monel on kyl tatuointeja alaikäsenä, eikai siihe tarvita ku vahnempien suostumus or something?

   Poista
  2. öö melkeen mis vaa saa ottaa alle 18 :D

   Poista
  3. tiedän ainakin yhden paikan missä alle 18-vuotiaat saa ottaa tatskan vanhempien lupalapulla/niin että vanhemmat tapaa tatuoijan. kaksi alaikäistä kaveriani on menetellyt ainakin näin.

   Poista
  4. mitä se sun persettäs raapii?

   Poista
  5. Riippuu tatuoijasta, ite sain 17v huoltajan luvalla:>

   Poista
  6. Suomessa voi laittaa myös alle 18-vuotiaat tatuointeja :)

   Poista
 11. Anteeks turhaa ininää, mutta pisti vähän silmään tossa lapussa toi "älkää siis vaivautuko soittamaan valituksia poliisille". Niin no, jos hiljaisuus on ennen kello 00, on naapureilla oikeus soittaa poliiseille jos melu häiritsee. Eihän se nyt niin mene että naapurit ajattelee "juu ne lähtee ihan kohta pois, ei se haittaa että pitää herätä kolmelta aamuyöllä enkä oo nukkunut yhtään ton melun takia, kun niillä on siellä synttärit".
  Ehkä toi lause oli vaan muotoiltu huonosti, mutta kyllä mä varmaan tollasen lapun nähdessäni soittaisin poliiseilla heti kun hiljaisuus alkaa, ihan vaan vittuillakseni :D vittu kellään oo oikeutta mun unia pilata vaikka kuinka olisi 18-vuotisbileet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tossahan lukee oven numero just sitä varten et jos melu häiritsee ni voi mennä sanomaan juhlien pitäjälle siitä eikä tarvitse poliiseja vaivata :D Ihanku poliiseilla ei ois parempaaki tekemistä ku käydä bileissä valittamassa melusta.. ja mun mielestä tosi ystävällisesti tolta miralta tehty et ilmottaa mahdollisesta melusta naapureille :) kaikki ei edes ilmota. Ja kerran sitä vaan täyttää 18v ei tarvi olla nii hiekkis

   Poista
  2. Sama :D Oli vähän tommone "mulla on synttäribileet joten minähän metelöin keskiyöhön asti ja te kuuntelette sitä valittamatta."

   Poista
  3. Niimpä, itekkin soittasin kyllä poliiseja paikalle ihan vaan vittuillakseni :D sillon kun hiljaisuus alkaa nii sillon myös oikeesti hiljennytään sen verran ettei naapureille kuulu.

   Poista
  4. Nii, kerranhan sitä vaa täytetään. Kiva vaan jos naapurilla ois vaikkapa seuraavana aamuna aikunen herätys ja lähtö toiselle puolelle Suomena ajamaan autolla. Pirtiänä tienpäällä, mutta hei, naapurin teini täytti 18, ei siis ole oikeutta ininään.

   Poista
  5. toi teinien biletys on niin naurettavaa (varsinki tää "jeejee oon 18 ja aikuinen)kuunneltavaa et ihan vittuillakseni mä ainaki soittasin poliisit :"D

   Poista
 12. Jynkerö rakastan sua vaikutat niin mukavalta tän blogin perusteella ja jaksat aina vastata asiallisesti idiootteihinkin kysymyksiin!!

  VastaaPoista
 13. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=523017501078021&set=a.523017481078023.1073741846.114181928628249&type=1&theater

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks toi nyt se Edgar tai se? Aika.. ruma :D

   Poista
  2. Ei oo, vaan mun maailman ihanin kaveri :) Ruma on se joka haukkuu :)

   Poista
  3. mitä rumaa tos jätkäs muka on, just komee :-)

   Poista
 14. jos sä muka oikeesti haluut olla terve ni eiks kannattais alkaa liikkumaan ja syömää normaalisiti ? Et todellakaa tuu terveeksi jos litkit alkoholii joka ikine viikonloppu ja vedät kännit +sit viel biletät ja syöt jotai hiton roskaruokaa?sulla on vähän oudot keinot tulla terveeks ! Kannattais vähä miettii mitä tänne kirjottelee kui kovasti haluut olla terve ja elää terveellisesti mut todellisuudessa susta on näköjää tosi mukavaa olla alipainone ja vielä leveiletki sillä? Voi hyväluoja ei alipainoset oo mitenkään ihailtavampia eikä muutenkaa ihailtavia?! Ei kukaan tuu kateelliseks sulle jos sitä yrität. lihaksikas kroppa on muutenkin paljon paremman näköinen kun luikku puolestaan on kaikkea muuta kun hyvän näköinen . Ota opikses

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi luoja.. näiden kuvien perusteella selkeästi tiedät miten Jenni elää elämäänsä ;) ei se lihotuskuuria pilaa jos viikonloppuna käy juhlimassa ja syö roskaruokaa, viikossa on kuitenkin 7 päivää ja mun tietääkseni jenni ei tänne kirjota elämästänsä minuutin tarkkuudella mitä minäkin päivänä tekee ja paljonko syö :D voisit itse ottaa opiksesi ja miettiä vähän asioista ennenkuin kirjoitat rumaan sävyyn ihmiselle jota et edes tunne :)

   Poista
  2. Mulla on ollu puolen vuoden sisällä ehkä 1 kuva mäkkäristä, niin päättelet siitä että syön joka päivä roskaruokaa? :)

   Poista
  3. "ei se lihotuskuuria pilaa jos viikonloppuna käy juhlimassa ja syö roskaruokaa, viikossa on kuitenkin 7 päivää" pakko tulla kyl sanoo tolle faussielle että kyllä pilaa. alkoholin poistuminen elimistöstä kestää 10 päivää ;)

   muuten oon kyllä samaa mielt et ekal anol tyhmä kommentti

   Poista
  4. Eikö Jenni sanonut juuri viimeiseksi sanoikseen, että mikä häneen on mennyt kun kerkesi olla baarissa vain 15min ja lähti sitten kotiin "vaimoilemaan" jos hirveässä kännissä olis, tai haluais perseet vetää tuskin menee 15min baariin :D ehkä han halusi olla ystävällinen ja mennä muiden mukana edes hetkeksi, kerta jos sen hyvä ystävä täytti juuri 18 ja pääsi baariin. Ei olis kiva varmaan heti feidata kaveria toisen juhlapäivänä. Eikä se terveellisten elämäntapojen muutos päivässä tapahdu, siihen tarvitaan aikaa. Eikä heiltäkään ketkä alipainoisia ovat voi hauskanpitoa kokonaan kieltää.

   Poista
 15. Olitko kenties Onnelassa? Taisin ehkä nähdä sut:-)

  VastaaPoista
 16. siis ääh mua alkaa raivostuttaa tollaset "noi hiukset ei sovi sun päähän" siis mitä ihmettä oikeesti toi on ehkä turhinta kommenttia mitä voi heittää ja edelleen jos ihmisellä ei oo mitää positiivista sanottavaa nii pitäkööt ne negatiiviset ajatukset ja kommentit vaan pään sisällä ja muutenki mitä te edes luulette saavuttavanne noilla kommenteilla yleensäkki ne merkkaa sitä että on kateellinen tai sit vaan huvin vuoks pitää mennä laittaa tollasta turhaa ei mul muuta ja jenni sun blogi on tosi hyvä ja sitä on ihana aina päivän pikku piristeeks lukee :) ja sun hiukset on ihanat !!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaatpas kirjoittaa ärsyttävästi. Välimerkit, kuten pisteet ja pilkut auttaisi lukemaan tekstiäsi.

   Poista
  2. Kyllä mä sain hyvin selvää tästä kommentista, vaikka pisteet ja pilkut puuttu .. ihme valittamista..mut oon jessica sun kaa samaa mieltä ..:)

   Poista
 17. voi että et alkaa ärsyttää tollaset "noi hiukset ei sovi sulle" hei cmoon eiks tollaset turhanpäiväset negatiiviset kommentit voi jättää oikeesti sinne oman pään sisää ensinnäki mitä te luulette saavuttavanne tollasil kommenteilla ? ja toiseks yleensä noist kommenteista huokuu pieni kateellisuus mut ei mul muuta ::) jenni sul on ihana blogi ja sitä on ihana aina lukee päivän piristeeks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateellisuus kortti jälleen vedetty esille

   Poista
  2. ^^miksei blogissa voi olla tykkäys nappulaa :D

   Poista
 18. Mikä sun jalkoja vaivaa tos alimmas kuvas? Epätäsanen ir vai? Noloo :D

  VastaaPoista
 19. Sun jalkas näyttää epämuodostuneelta tossa alimmaisessa kuvassa.. ja läikikkäältä?

  VastaaPoista
 20. Paras kakku xD mäki haluun tollasen

  VastaaPoista
 21. missä sun vappu video on?XDD

  VastaaPoista
 22. Olen seuraillut tätä sun blogia jo pidemmän aikaa, enkä kuitenkaan ikinä eksynyt kommentoimaan. Nyt kuitenkin pakko kommentoida tota uutta tukkaa: ihana! Tosi kiva nähdä sun päässä luonnollista sävyä, saa näyttämään jotenkin paljon kypsemmältä :) Vaikka tyylimme eroavat tosi paljon, sun asukuvia on aina kiva katsella, kun niin toimivasti yhdistelet. Ihanaa keväänjatkoa! :)

  VastaaPoista
 23. Hieno kakku! :D Pitääki tehdä tommonen myös.

  VastaaPoista
 24. Haha lol se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, viittaan tohon reaktioon jessican viisaasta kommentista! =)<3 Jenni oot just nätti ja paras ja sun blogi on yks parhaimmista !=)

  VastaaPoista
 25. Luin eka että menitte jatkoille Nosturin ikärajattomiin bileisiin ja olin vähän whatta fuck :-----DDD

  VastaaPoista