torstai 23. toukokuuta 2013

Fitness vs. Fatness?

IMG_0913
Mulla oli tänään jotenkin ihan hirveesti ylimäärästä energiaa ja kun kotoolta on noin 800 metriä täysin uuteen kuntosaliin, päätin ottaa sen päämääräksi. Soitin siis kyseiseen mestaan ja kysyin, että saanko tulla kerran kokeilemaan. Mähän oon suoraansanottuna salilla yhtä hukassa kun nainen ratissa, mutta kun kysyin muilta treenaajilta apua, ei mennyt touhu ihan sähläämiseksi :D :)

 IMG_0878IMG_0870IMG_0859IMG_0906
Kuinka moni muu siellä ruudun takana on innostunut treenaamaan?

139 kommenttia:

 1. Miks pitää järjestelmäkamerakin raahata salille mukaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska jenni kirjoittaa blogia meille ? =D

   Poista
  2. Anonyymi 22.01, jos vain kommenteista voisi tykätä :D

   Poista
 2. Just tollasta rohkeutta mäki tarttisin! Oon haaveillu salille menemisestä jonkunaikaa mutta jotenki se kynnys on niin iso mennä sinne kun on ihan pihalla ja mitään valmentajaa en halua :D Ehkäpä sitä pitäisi vaab rohkaistua ja painella sinne sähläämään :)

  VastaaPoista
 3. mitkä kengät sulla oli?:-D

  VastaaPoista
 4. MINÄ! Ihan mahtavaa puuhaa :)
  Tammikuussa alotin salilla käymää ja huomaa kyllä tuloksia! farkkukokokin pienentyny kolmella :D ja ennen oli ehkä maailman huonoin kunto ja nyt jaksaa tehä vaikka mitä! auttaa mukavasti muutenki jaksamaa arjessa ja itsetunto on ainakin 10x parempi :) Tsemppiä hurjasti :)

  VastaaPoista
 5. fuck the fitness, feel the fatness :D <3

  VastaaPoista
 6. Täällä kans yks kuntosalilla satunnaisesti käyvä ja tammikuusta lähtien painoo pudonnut jo 9 kiloa :) Kyllä tärkeintä on ton kuntoilun ohella ruokavalion muutos!

  VastaaPoista
 7. oon kohta 16, ja aloitin tänä keväänä salilla käymisen ja tuntuu tosi hyvältä aina treenin jälkeen kun tietää ja tuntee, että on tehny täysiä!! saan sun blogistakin paljon motivaatiota, kiitos siitä :D<3 niinku sä, käyn salilla lihasten kehittymisen enkä laihduttamisen takia (vaikka ei se haittaa ollenkaan jos pari kiloa lähtis) :);) tee lisää vaan näitä treenaus-aiheisia postauksia! ♥

  VastaaPoista
 8. mikä kamera sulla on :) ?

  VastaaPoista
 9. SUllahan on jopa aikamoiset jenkkikset!:DD Tosi laiha.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä minkä ikäinen lapsi siellä kirjoittelee, mutta nuo mainitsemasi JENKKIKSET ovat lantio, eli luut :)

   Itselläsi ei taida niitä vielä olla..

   Poista
  2. ''aikamoiset jenkkikset''.. XDXD juupajuu. okei en haluu olla yks niistä aaaah-ihanin-täydellinen-bloggari-jota-pitää-aina-puolustaa- henkilö mut tää kuva ei todellakaan vastaa mun mielipidettä ''aikamoisista jenkkiksitä''

   Poista
 10. Oliko sulla treenitopin alla push upit?? Näyttää kadehdittavan hyvälle, mut eikö tunnu pahalle esim. just juoksumatolla? :) musta tuntuu aina ku normirintsikoilla erehtyy treenaan, et tissit lähtee tyylii irti :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi näyttää kyllä ihan perus trikootopilta, joka on kääritty ja sen alla rintaliivit :) En usko että tommosia tissejä saa aikaiseksi jos on päällä treenitoppi tai urheilurintsikat...:D

   Poista
  2. Mulla oli siis ihan perus rintsikat ja Ginan pitkä toppi :)

   Poista
 11. ihan kiva mut siis apua :ooo eiks ne niinku fitness asiantuntijat tai ne xD sanonu sulle et sun pitää eka olla läski tai läskimpi et voit niinku treenaa ;oo eiks toi oo aika vaarallista ??? niinku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oo laihduttamassa, vaan oman hyvän olon vuoksi :)

   Poista
  2. fitness vs. fatness.....? "en mä oo laihduttamassa".

   Poista
  3. Onko ihmiset oikeasti niin helvetin typeriä, että luulevat että saliharrastuksen aloitus tarkoittaa laihduttamista?!

   Poista
  4. lueppa uudestaan"Anonyymi24. toukokuuta 2013 18.04
   fitness vs. fatness.....? "en mä oo laihduttamassa"."

   Poista
 12. Olitko noil vaatteil treenaamas.. Jessus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs noissa vatteissa on vikana?
   Oot Jenni ihan super nätti! :)

   Poista
  2. mietin lähinnä mikä noissa treeni vaatteissa on muka vikana? Tuntuu, että nykyään treenaamisesta on tullu ihme raketti tiedettä... Kamat ja vempaimet pitää olla vimosen päälle ja yksinkertaisimpiakin asioita muka tekee aina väärin. Joo, ymmärrän sen, että lihas reenissä väärissä liikkeissä tai väärin tehdyissä liikkeissä on enemmän haittaa, kuin hyötyä, mutta tekemällä ja kysymällä oppii ja jostain on aina lähettävä :) Ennen jengin lähtiessä liikkumaan laitettiin räkäisimmät kuteet niskaan ja lähettiin heilumaan salille tai lenkille.. Nykyisen fitnes muodissa liikkuminen itae on menettäny merkityksen..on hienoo että ihmiset on kiinnostunu terveydestä (ja tietty haluu näyttää hemmetin hyvältä ;) ) ja liikkuu! Jenni on hieno juttu että oot kiinnostunu terveydestäs, anna näiden ihmisten päteä omia asioitaan ja huonoa omatuntoaan etteivät jaksa yrittää (ja kyllä, tiiän ettei kaikki kitisijät ole näitä, vaan sitten muutenvaan elämäänsä kyllästyneitä ;)...) näytät upealta, mutta aina voi näyttää paremmalta ;)! Keep going!

   Poista
  3. Ai olinko salikengillä, trikoilla ja pitkällä topilla? Kyllä, oisko pitänyt laittaa maximekko? :)

   Poista
 13. ensin lihotat ittees ja nyt taas laihdutat? whatafuuuuck?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootko tosissas että kuntosalille meno tarkottaa aina laihduttamista XD ei helvetin pelle voin kertoa että sieltä voi hakea myös hyvää peruskuntoa ja lihasvoimaa joka tekis sullekki terää

   Poista
  2. Eihän kuntosalilla käynti tarkoita laihduttamista? Nimestäkin voi jo päätellä että kuntosalilla käydään kohottamassa kuntoa ja nimenomaan lihaskuntoa, mutta rinnalla pitää olla hyvä, monipuolinen ja terveellinen ruokavalio! :)

   Poista
  3. hei haloo hanki elämä tai ees aivot salilla voi kasvatta lihaksii eikä vaa laihuttaa!

   Poista
  4. ohgod salillehan sitä laihuttamaan aina mennäänki................... urpo

   Poista
  5. jenni ei oo sanonut mitään laihduttamisesta. ehkä jenni haluu kasvattaa llihaksia? tai liikkua niinkun normaali ihminen?

   Poista
  6. HUOH. just tätä käsitystä inhoon: hoikka tyyppi salilla -> se laihduttaa. Missä vaiheessa postausta puhuttii laihdutuksesta...? Ei vissii tullu mieleen, että välttämättä kaikki ei käy punttailee laihdutusmieles, vaan esimerkiks massan kasvattamiseks, lihaskunnon/kunnon ylläpitämiseks tai muuten vaan liikunnan ilosta.

   Mutjoo, huippu blogi Jenni! :--)

   Poista
  7. Oliko missään vaiheessa tässä postauksessa mainittu että menin tonne laihduttamaan? :)

   Poista
  8. "fitness vs. fatness"

   ...

   Poista
  9. C'mon se on vaan otsikko joka viittaa vaan kuntosaliin tms treenaamiseen. Hiekkapillut on kyllä ihania ku pitää puuttua siihen että mitä vaatteita käyttää treenatessa, vittu oikeesti menee hermot sun puolesta. Epäasialliset anonyymit tää on JENNIN blogi. Mut joittenki elämän se taitaa totaalisesti pilata jos näkee blogistas, että kävit salilla ja päälläs oli toppi ja rintsikat. Jos on noin paska elämä joillaki anonyymeillä nii kannattas varmaa hankkiutuu hoitoon :)

   Poista
  10. Eikös jokainen kuntoilija oo alottanut joskus riisikeppinä? :D tuskin kukaan minään bodarinakaan on syntynyt. Joten anna mennä vaan Jenni! :)

   Poista
 14. Oon innostunut treenaamisesta jo vähän liikaakin :D Pakko päästä salille kahdesti jos ei kolmesti viikossa kun on aina niin mahtava olo sen jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikaa 2-3 krt? Se on ihan normaalia :)

   Poista
  2. Mä käyn ite 5-6x viikossa salilla, erilaisilla ryhmäliikunta tunneilla ja viihdyn ihan tajuttoman hyvin! Ja mulla kaikki lähti siitä kun aloin tossa vuos sitten käymään salilla (olin silloin 16V) ja kaveri innosti lähtemään Bodypump tunnille, ja siis suosittelen sitä ihan ehdottomasti kaikille jotka tykkää kehittää itseään ja oppia uusia asioita, ja ne tunnit ei edes ole kalliita.
   Mutta treenaamisellakin on rajansa eikä siitä ole hyötyä jos ei syö oikealla tavalla ja muista pitää välipäiviä. Tsemppiä Jenni! Oot mahtava!:)
   Ja Sera, et sää viel oo ihan liikaa innostunu.. :)

   Poista
  3. No on se mun aikataululle aika monta kertaa :D vapaaaika menee salilla, mut ei se mitään. oon itekkin ajatellu jo kaun kokeilla bodypumppia, vaikuttaa aika raskaalta.

   Poista
  4. voit säätää niitä painoja oman kunnon mukaan :)

   Poista
  5. 2-3krt hah joo liikaa on............. ;D ;D

   Poista
  6. tuli pieni nauru kohtaus huhu xD

   Poista
 15. Innostunut fitnekksestää? Oot ollu salilla nyt kerran?? Anna mun kaikki kestää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mistä päättelet että Jenni ois ollut vaan kerran salilla?

   Poista
  2. En voi ymmärtää miten jotain toista voi haitata noin paljon jos joku muu haluaa pitää itsensä hyvässä kunnossa käyden salilla ja innostuen uusista asioista? :)

   Poista
  3. salilla puntin runkutus ei tuota mitään tuloksia jos joka välissä sidulia täytyy kiskoa ja mässyttää paskaruokaa.

   Poista
  4. Tottakai jos alottaa uuden harrastuksen ni ekan kerran jälkeen jo aika hyvin huomaa et innostuuko siitä vai!? Mitäköhän vittua selität siellä??

   Poista
  5. Ekan kerran jälkeen sitähän just voi vasta innostua..? Nyt oon vähän hukassa tän kommentin kanssa, eikä kukaan ole sanonut että Jenni ois vasta ekaa kertaa käynyt salilla just TÄNÄÄN, et voi tietää pidätkö tietyistä asioista ennen kuin kokeilet! :D hitto mitä porukkaa.. Antakaa MUN kaikki kestää ;)

   Poista
  6. Koska sä et ees tiedä mitä fitness on... Ja et todellakaan varmasti treenannut niin kovaa mitä fitnesskilpailijat tekee 8kertaa viikkoon. Huomaa jo siitä että kehut ko. Salia että et tiedä kuntoilusta mitään. Salilla on +70v Suunnattuja laitteita tai sitten laihduttajille sopivia mutta mitään fitnesstä siellä ei voi harrastaa!

   Poista
  7. Hieman kateellisuutta havaittavissa anonyymillä ku Jenni osas raahata itsensä salille :D Tää anonyymi on varmaan ite kunnon ihrakasa joka tälläkin hetkellä syö mäkki ruokaa koneen ääressä jota vituttaa kun ei elämällään osaa tehdä muuta.

   Poista
  8. Voi ääääh xd mistä asti salilla käyminen on tarkottanut että pitää elää jotain fitness elämää? Tää on niin naurettavaa nykyään kun salilla ei sais käydä vaikkapa siks että haluaa pitää yllä kuntoa/kiinteytyä/siks että se on mukavaa tms. Vaan heti pitää olla joku fitness hirmu että on oikeus käydä salilla? Kyllä jokaisella on oikeus käydä salilla, vaikka ei mitää kehonrakennusta harrastaiskaan ja kaikenmaailman protskuhöttöjä vetäis.
   - Manu

   Poista
 16. HAHHAHAHAHAAH innostunut fitneksestä ja muija heilunu jossain napatopissa kerran salilla :DDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vitt** sä täällä huutelet ???? Ainahan se fitness innostus alkaa kun käy ekan kerran salilla!!!!!! Kun salin jälkeen jää niin hyvä fiilis sinne haluaa heti uudestaan ;)

   Aijaij taitaa olla kateutta ilmassa, mikä ongelma siinä on että käy napapaidalla salilla????!???!!!!! Nyt valoja päälle tällekin anonyymille!!!!!!!! :D

   Poista
  2. Eiköhän tosta kuvasta missä oon juoksumatolla näe että oon treenatessa laittanut sen topin ihan pepun yli :)

   Poista
 17. Salilla käyminenhän tarkottaa sitä että laihduttaa???? Ahahaha ja seuraava ano, pakkohan se on jostain alottaa :-D Hieno juttu jos oot innostunu treenaamisesta!

  VastaaPoista
 18. Ootsää instagramis?:)

  VastaaPoista
 19. 1. Jos asut tosta mestasta 800m päässä niin asut musta joko 1-1000m päässä. Et varmaa haluu yksityisyyden suojana vinkata Ogeli vai Metsälä ;) ;D

  2. Toi on mun lähisali kanssa. Oon varmaan sata kertaa vaihdellut mieltä, että alotanko tuolla salilla käymisen vai en. Eli suositteletko tota mestaa? Ja onko tosiaan niin, että tuolta ei varsinaista tutustumikertaa laitteiden käyttöön/ohjelman suunnitteluun saa? Mulla on kyllä vähän kokemusta, mutta ohjelma pitäis päivittää kun tavoitteet on erilaiset nykyään 8) Entä saako mieskin paljon irti tosta paikasta? Eikös sen pitäisi ihan sekasali olla?

  terkuin, Krista-Maria 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Suosittelen tota paikkaa kyllä, se on ihan uus, paljon laitteita ja kuukaus maksaa vaan 19,90€ :) Ja joo naisten sali löytyy erikseen. Hirveesti muuta en osaa kertoo ku oon vaan sen kerran käyny :)

   Poista
  2. Okkei 8) Nägy siis ehkä salilla 8D

   Poista
 20. Kivat jenkkakahvat ;D;D;ddd huomaa nää sun "terveelliset" elämäntavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et voi vittu olla tosissas:DDDDDDDDD säälittävää, kyllähä tosta nyt jumaliste huomaa että tuossa on todella kaunis lantio eikä mltään jenkkinksiä

   Poista
 21. kannattasko laittaa se ruokavalio ekana kuntoon, eli vähän rajoittaa sitä kännäämistä jos sit vasta menisit tonne jossa ihmiset oikeesti haluaa tehdä muutoksia?:) voi vittu mikä luuviulu oot :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunta on AINA hyvästä, on sitten kuinka hyvät tai huonot elämäntavat muuten :) mä en oo ihan käsittänyt miten jotkut ihmiset provosoituu näin tästä aiheesta :D luulisi olevan ihan jokaisen oma valinta, miten ja millä vaatetuksella sitä liikuntaa harrastaa :D mua ei ainakaa kiinnosta vaikka joku tulis salilla kukkamekossa siideri laturijuomana :D ei oo mun treeneistä pois.

   Poista
  2. Öhh mitenhän liikunta on hyvästä alipainoiselle ihmiselle, jolle lääkärikin on sanonut että ensin on saatava massaa luiden ympärille, ennen kun voi alkaa rakentamaan lihaksia?:D Näinhän Jenni itsekin on sanonut.

   Poista
  3. Eli siis pitäisi olla täysin liikuntakiellossa kunnes saa läskiä ympärilleen? :D voisin väittää että imeytymishäiriöiselle siihen voi mennä tovi. Salilla voi kuitenkin liikkua monella eri tapaa ja eiköhän se ole jokaisen oikeus liikkua miten tahtoo, vaikka se ei sen jonkun postauksen anonyymin mielestä olisikaan se optimaalisin tapa

   Poista
  4. Liikunta on hyväksi myös sairaalloisen laihoille, ei sen ainut tarkoitus ole laihduttaa tai kerätä lihaksia. Liikunta parantaa vastustuskykyä, hapenottokykyä sekä veriarvoja. Säännöllisen liikunnan avulla olo on pirteämpi ja jaksaa paremmin, on paljon terveellisempää liikkua kuin pönöttää kotisohvalla! Mutta tosiaan Jenni ehkä ensin ruokavalio kuntoon, sillä saisit varmasti nopeempia muutoksia aikaan:) ja solkut rusketusta tehostavine rasvoineen ja yliannostuksineen pois, samoin alkoholi rööki yms.

   Poista
 22. Voi jestas mitä kommentteja :D Hieno juttu kuitenki Jenni et oot kiinnostunu terveydestäs ja treenaamisesta :)

  VastaaPoista
 23. Ei saatana mitkä kuteet XDD kannattais vissiin kerätä vähän massaa ennen kuin alkaa sitä habaa kasvattaan XDXDX luusta ei tule lihasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ei saatana mitkä kuteet" öö kerro mulle millasia vaatteita SÄ itse salilla pidät, jos siis ees oot koskaan siellä käynnytkään.. Jennillä on ihan NORMAALI TOPPI ja jotkut legginssit/urheiluhousut tms.. että XDD vaan sulle ;)

   Poista
  2. no hei haloo pitäskö sen ostaa kalliit urheiluvaatteet sitä varten et käy _kokeilemassa_ salia?

   Poista
  3. Miks muutenkaan pitäs ostaa kalliita?? Onhan se juu tosi et urheilu ei voi olla tehokasta eikä hyödyllistä jos ei ole niitä mahdollisimman kalliita merkkireleitä, kun taas normaalilla topilla ja tyyliin capreilla tehty reeni on iha noboilua ja wannabetreeniä. (Eiku??)

   Poista
 24. Tosi kiva jos innostut salista. Mulla on ollu salikortti miljoona kertaa enkä kuitenkaan jaksa käydä :D mielummin lenkkeilen ulkon yksin haha.. Suosittelen ostamaan urheilurintsikat, ne on ihan parhaat treenaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jennil on niin pienet tissit et tuskin tarvii

   Poista
  2. Jos noin on pienet niin... Noh niin. Itse käytän mun A-B -kupin tisseille tukevia liivejä, koska en halua roikkutissejä tai raskausarpia. Salille ei oikeastaan tarvitse niin tukevia, mutta esimerkiksi juoksemiseen tarvitsee, ymmärrät varmaan miksi.

   Poista
 25. Tuosta yhestä kuvasta juoksumatollahan näkee että Jennillä on ihan normaalitoppi päällä, se on käännetty vaan ylös tuossa peilistä otetussa kuvassa? :) niin ärsyttävät "täydelliset" arvostelijat menkää nyt jo oikeesti muualle..

  VastaaPoista
 26. Minä oon! :) Ihan huippuhommaa. Ja fiilis reenin jälkeen on ihan paras.
  Kiva jos sinäkin innostut, jos saisit semmosta lihaspyöreyttä hieman kun oot niin hirmu laiha! Keskity siis siihen lihaskuntoon äläkä niin aerobiseen. Hyvältä pohjalta pääset kuitenkin alottelemaan. Kunhan muistat syödä ja nukkua/levätä hyvin kans :)

  http://fortheheartypeople.blogspot.fi/
  http://toneupthatbody.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Voi haha, taitaa sulla olla kyllä aika nuorta lukijakuntaa näistä kommenteista päätellen. Aivan sama mitä tänne kirjoitat, niin mikään ei oo koskaan hyvin. Propsit siitä, että jaksat silti kirjottaa ja ottaa nuo ala-astetasoiset kommentit niin hyvin vastaan :)

  Täällä on treenattu jo pitkään. Tosin salilla käynti jäi jossain vaiheessa.. Pitäis taas panostaa siihen, mut en kesäksi haluis ostaa salikorttia ku mieluummin lenkkeilen ja oon ulkona :)

  VastaaPoista
 28. Oon ylpeä susta! :) Kannattaa ottaa toi sali harrastukseks, se on aivan mahtavaa. :) Ja luulis et netistäkin saa aika paljon infoo noista laitteista ja mitä kannattaa tehdä yms.

  Tää on vähän puskista, mutta mitä mieltä olet itsemurhista ja itsensä satuttamisesta? Huomionhakua vai jotain muuta? Ois kiva kuulla sun mielipide asiaan.

  Ja kaikki keitten mielestä Jennillä on jenkkakahvat ja vääränlaiset vaatteet yms. Mimmoset vaatteet sitten pitäis salilla olla? :D Joku farkkuhaalari vai???
  Ja miksei hoikat ihmiset saa olla innostuneita fitness-touhuista? Vai onko sekin VAIN ja ainoastaan niille jotka ovat jo huippukunnossa? ;)
  Nyt valoja ihan oikeesti. Tuntuu että siellä ruutujen takana kirjottelee apinat, järkevien ihmisten sijaan. Helppohan sieltä on nimettömänä sanoa ihan mitä tahansa. :)

  Haleja Jennille! Oot ihana. :)

  VastaaPoista
 29. Siis ihan järkyttävää, mitä kommentteja oot saanut. Varsinkin noi jenkkakahva-kommentit sai mussa pieniä naurunpyrähdyksiä aikaan. :D Mäkin oon niin monta kertaa miettinyt salin aloittamista, mutta juuri se eka kerta tuntuu olevan vähän kynnysmattona. Sali olis tossa ehkä 50m päässä, mutta kun en millään kehtaisi mennä yksin eikä kaveritkaan tunnu olevan innostuneita asiasta. Ootko aatellut hankkivasi jonkun saliohjelman/ pt:n? :)

  VastaaPoista
 30. No huhhuh !!! Kaikkee säki joudut kestää.. ihme käytöstapoja nykyajan teineillä, ku luulee, että vou tulla noin rankasti toista arvostelemaan anonyyminä netissä. Silloin kun minä olin teini nii ei ollu tämmöstä. Mä toivon Jenni, että osaat ottaa nää kauheet kommentit sillä asenteella, et nää tosiaan on ihan keskenkasvusia teinejä joilla ei ole muuta tekemistä, kun tulla netin välityksellä haukkumaan kauniita nuoria naisia.
  Ja noista "jenkkiksistä" sen verran mainittakoon että kyllä teillekkin pikkup*llut niitä muotoja alkaa jossain vaiheessa sinne lantioon tulemaan ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei sullakaan hyviä käytöstapoja ole kun pakko tollasia sanoja käyttää viimisessä kommentissas.......

   Poista
 31. Kiitos kaikille tsemppaavista kommenteista! <3

  VastaaPoista
 32. Miks nostit sun paitaa tota vikaa kuvaa varten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no varmaan siks että sulla ois jotain kysyttävää !:-D

   Poista
 33. miks liikkuu juttua et oisit tehny tästä blogista salaisen?

  VastaaPoista
 34. Vinkki nro 1 salilla käyntiin: UNOHDA SE VITUN KUVAAMINEN JA KESKITY OLENNAISEEN :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Salilla "käymisestä" kun on nyt tullu toi trendi, niin jokanen blogi ja instagram täynnä "tässä mää treenaan, no en kyllä oikeesti, tulin vaan ottamaan pari kuvaa ja lähen sit menee, pukkaris vielä pari kuvaa palkkarin kanssa ja avot!" -kuvia

   Poista
  2. yhyyy mitäs vittuu ae teiän persekarvoja kutittaa hiekkapillut?

   Poista
  3. no en kans ymmärrä.. tuskin parin kuvan ottamine siihe treenii vaikuttaa

   Poista
 35. Lol. Mun mielestä on vaan kiva että Jenni vaivautuu ottamaan saliltaki kuvia meille lukijoille.
  Unohtaisit ite valittamisen ja suuntaisit keskittymisesi johonkin muuhun.

  VastaaPoista
 36. Ihan oikeesti Jenni mul tulee sun puolesta tosi paha mieli näistä kommenteista :( Nää ihmiset tulee ihan tahalleen aukomaan päätä sinne ja tuntuu, että ne innostuu vaan kahta kauheammin, kun sä julkaiset niiden kommentit. Ihan hirveetä settii sä joudut kuuntelemaan. En ymmärrä miten nää ihmiset voi olla näin hirveitä.

  Toivottavasti sä et pahota näistä idioottianonyymien kommenteista mieltä, vaan otat ne vaan toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Ootko harkinnu anonyymikommentoinnin poistamista? Tsemppiä ja kaikkea hyvääsulle, sä oot upee ihminen. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en oo harkinnu anonyymikommentoinnin poistoa, mutta sitä että mitä julkasen, mun pitäis kyllä vähän miettiä. En vaan yhessä vaiheessa jaksanut sitä kommenttisotaa, että en kuulemma julkase kun vaan positiiviset kommentit. Sen jälkeen päätin, että julkasen 99% kommenteista mitä tänne tulee. Mutta tää touhu on lähteny nyt kyl vähän käsistä :D

   Kiitos paljon! <3

   Poista
 37. Hei mietin vaan että olis toisaalta ihan kiva että suodattausit näitä kommentteja vähän. Blogi pysyis positiivisempana ja muiden lukijoidenkaan ei tarvitsisi provosoitua.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä. Tykkään seurailla sun blogia mut nää kommentit luo tänne tosi huonon ilmapiirin. :( Blogit, joissa julkastaan vaan kommentit joissa kritiikkikin on annettu asiallisesti, on paljo houkuttelevampia ku tämmöset jossa kaikki saa vapaasti haukkuu ja arvostella blogin kirjottajaa (+muita lukijoita). :)

   Poista
 38. IHAN PAKKO OIKEESTI TULLA KOMMETOIMAAN TÄNNE!!! Kirjotan kanssa tämän ite anonyyminä koska mulla ei ole mitään blogspot tiliä mutta NE TIETYT ANONYYMIT jotka tulee aina valittamaan jennille jotain nu voi vitun perse oikeest teitä.... Tajuutteks te yhtää et kui noloi ja vitun lapsellisii te ootte? Siis mua henk.kohtasesti ärsyttää niii vitusti ku joku tulee aina valittamaan jennille että ei sais käyttää tollasii vaatteit ja miks jotai urheilurintsikoit ei sais käyttää tollee salilla.... Ootteko koskaa kattonu esim. Juoksukisoja missä naiset juoksee URHEILURINTSIKOILLA???? Menkää muual oikeest teijän kommenttienne kans ja ottakaa asioist selvää ja tulkaa sitten vasta kommentoimaa!! Kiitos :)

  VastaaPoista
 39. luin tuolta ylhäältä kommenteista että sulla on kaepat nii mistä niitä saa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaamalla esim. Sportirolta :) tai cheekisoista kun ne on cheerleading kengät :) toivottavasti ei haittaa vaikka vastasin kysymykseen enkää oo Jenni!

   Poista
 40. Ootko harrastanu cheeriä kun sulla on kaepat? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo harrastin joku 3-4 vuotta :)

   Poista
  2. missä seurassa? ja olitko yläri, nostaja vai takis? (:

   Poista
 41. herranjumala mitä katkeroituneita kommentteja :D antakaa kaikkien elää omaa elämäänsä ja kattokaa peiliin ja miettikää että olisko siellä jotaki fiksattavaa. jos mulla olis blogi nii en kattelis tämmöstä paskamyrskyä hetkeäkään, millä oikeudella te tuutte tänne haukkumaan jenniä asioista, mitkä tuskin hetkauttaa teijän elämää millään tavalla? kutittaako teijän persettä oikeesti noin paljon minkälaiset kamat jennillä on päällä salilla käydessä? antakaa mun kaikki kestää.... ja tsempit jennille näitten kommenttien kanssa, huomaa ettei kyllä oo penaalin terävimmät kynät täällä.

  VastaaPoista
 42. Saako niitä aurinkokapseleita muuten ostaa kuka vaan ? :) oot hirmu kaunis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä saa :) melkeimpä sama asia kun perus kaupan vitamiinit :D

   Poista
 43. Miksi valehtelet bombshellien/super-push-uppien käytöstä? :D Mun mielestä niiden käytössä ei oo mitään noloa, tosin siitä valehtelemisessa vähän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan on ollut blogissa kuvakin bombshelleistä :D

   Poista
 44. Voin sanoo että tällä hetkellä vedän sipsejä ja pepsimaxia lueskellen lempiblogeja, ja tää on ihan täydellinen lauantai-ilta! ja ei, en oo ylipainoinen tai elämääni kyllästynyt, halusin vaan olla yksin kun muut lähti baariin. (mitä mä tätä sulle selitän:D) Ja aivan pakko sanoa että ihailtavaa tuommonen kiinnostus omaa itseään kohtaan ja muutenkin kaikki liikkuminen on hyvästä, oli sitten minkälainen tahansa!! :) itsekin liikun n. 4kertaa viikossa ihan terveyden ja hyvänolon takia, vaikka normaalipainoinen ja vartaloinen olenkin. Ja viikonloppuherkkujen vastapainoksi :P tsemppiä jenni, älä välitä näistä anonyymeista, jotka ei tiedä sun elämästä muutakun sen mitä tänne blogiin kirjoitat, eli todella vähän!!!!

  -anna w

  VastaaPoista
 45. Voi hyvänen aika näitä kommentteja!

  Ensinnäkin: mitä vikaa siinä on, jos on innostunut salilla käymisestä ja vielä näyttää sen ottamalla kuvia? Mitä väliä sillä on, mitä kamoja Jenni pitää päällä _salilla_? Mulle on ihan sama, millä kamoilla porukka siellä salilla on, kunhan vain keskittyy siihen treenaamiseen eikä koko ajan katsele itseään peilistä tai esittele vaatetustaan. Sitä paitsi mä ymmärrän tässä tapauksessa ton salilla kuvailun, koska Jenni kirjoittaa blogia ja lifestyle/muotiblogiin kuuluu myös kuvat! Ja sali-innostukseen/treenaamiseen/fitnekseen tai mihin tahansa tarvitaan se ensimmäinen kerta, se, joka herättää sen kipinän koko hommaan! :)

  Toiseksi: mitä helvetin väliä sillä on, käyttääkö Jenni bombshellejä tai super push uppeja? On se merkillistä, kun alusvaatteistakin nostetaan näin kauhea haloo! Eiköhän se ole Jennin oma asia, millaisia vaatteita hän käyttää. :)

  Välillä nousee sietämätön myötähäpeä näistä kommenteista Jennin puolesta. Kaikkein parasta on, että tällaiset asiat tullaan kommentoimaan anonyyminä. No, anonyymiyteen on oikeus, mutta kuinkahan moni tulisi omalla naamallaan ja nimellään Jennille tällaista sanomaan? Veikkaan, että tuskin kukaan.

  VastaaPoista
 46. Hahah, hyvä. Jos Jenni on testannut salia tuutte tänne itkemään hänen salivaatteistaan yms. Tiedän tasan tarkkaan millasia treenaajia te valittajat olette. Luulette olevanne kauheita fitnessejä kun käytte salilla ja teillä on intersportista ostetut treenivaatteet. ja instagramissa on joka treeni kerrasta kuvia, oikeesti meette salille, teette toistoja väärin ja treenaatte täysin väärällä tavalla, sit teillä on kuva protskujauho sheikkeristä ja ootte niin helvetin hyvässä kunnossa, tai siis luulette niin. Ei ketkään kunnon urheilijat kuten Oona Tolppanen vaikka, lähettäis ees tollasia kommentteja. Lähinnä he kannustaisivat teitä ja opastaisivat siellä salilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot niin salee Oona Tolppanen!

   Poista
  2. Kuolema jos tää on ton Oonan kirjottama :DDDDDDDDDDD ai saatana hahahahaa

   Poista
  3. oona on niiin aito ja hyvä ihminen et sen ei kyllä tarvis tulla anona tänne kommentoimaan:)

   Poista
 47. ei milään pahalla mut mun mielestä sä et ees oo kovin kaunis :D tai sillee ku esim silja on luonnonkaunis ja sellane ihminen kenest tosi moni on kateellinen ni sä taas oot kunno liisa vaik ootjo täys ikänen ja suhun kaikkien pikku lissujen on helppo samaistuu XD ja sun nenä...ja voisit vähentää meikin käyttöö ja nudehuulii tulee näin sun ikäselle niin myötähäpeä sun puolestas! näytät vanhan iha hirveelt, varotanvaa koska sun iho on nyt jo kauhees kunnossa ja näyttää vanhan naisen iholta ja elämäntavat on iha kauheet katsottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun elämän tavote ei ookkaan olla kaunein, kadehtituin tai suosituin, vaan elää onnellisesti :) Onks sulla sit ehdotuksia mitä mun pitäis tehdä mun nenälle? :)

   Poista
  2. Mikä vika Jennin nenässä on ? Ei kai se sille mitään voi :) Ite pidän siitä tosi paljon, koska omani on niin pieni että se on lähestulkoon olematon :D
   Sulla anolla on aika erikoiset elämänarvot jos pystyt ajatella noin pinnallisesti. Mutta anonahan on helppo haukkua :)

   Poista
  3. Mun mielestä oot todella kaunis ja sun nenä sopii tosi hyvin sun kasvon piirteisiin eikä siinä ole mitään vikaa :D ja nyt kun olen tottunut noihin sun hiuksiin niin nehän sopii sulle paljon paremmin kun ne vaaleat :)

   Poista
  4. Siis oikeesti, nää kommentit on aivan jäätäviä. :D Suunnilleen puolesta näistä tulee kauhea myötähäpeä, melkeen facepalmasin käden otsasta läpi anon 15:27 kommentin luettuani.

   Älä Jenni välitä näistä, olet kaunis ja terve, nuori nainen. :)

   Poista
  5. Jennin terveys näkyy ihosta =) Odotan innolla, mitlä näytät muutaman vuoden päästä, kun ihosi lähentelee jo nyt keski-ikäsen naisen ihoa =)

   Poista
 48. Olitko siellä seka vai naistenpuolella? :)

  VastaaPoista
 49. Täytyy sanoa että en ymmärrä miten kestät tällaisia kommentteja päivästä toiseen.. On joukossa onneksi tsemppaaviakin kommentteja, mutta ikävältä tuntuu lukea suurta osaa kommenteista kun ihmiset eivät tunne minkäänlaisia käytöstapoja, empatiaa saati sitten iloa toisen puolesta. Katkeruus paistaa noissa kommenteissa vahvasti läpi. Jokaisen ilkeän ja asiattoman kommentin lähettäjä voisi mennä itseensä, ja pohtia onko hän todella niin täydellinen että on oikeutettu latelemaan tuollaisia kommentteja, ja olisiko hänellä todella pokkaa sanoa noita asioita ihan 'oikeassa elämässä' kasvotusten. Jos ei, kannattaisi jättää ilkeä kommentti kirjoittamatta. Mielestäni voisit Jenni jättää ihan suosiolla julkaisematta noita asiattomia kommentteja.. Mukavaa, että olet innostunut treenailusta, toivottavasti innostus säilyy!:)

  VastaaPoista
 50. Vastaukset
  1. Siis eikö ihmiset iha OIKEESTI enää tiedä mikä on LANTIO

   Poista
 51. Ei jumalauta noita joitain kommentteja...kuntosalilla voi käydä kasvattamassa lihaksia tai muuten vaan hyvän olon saamiseksi! Jenni näyttää hyvää mallia kaikille! Ja ne tyhmät jotka luulevat lantioluita jenkkakahvoiksi niin huhhuh...ottakaa ensin asioista kunnolla selvää ja tulkaa sitten huutelemaan!

  VastaaPoista
 52. En kestä näit anonyymejä:DD luen nää kommentit aina paremmi ku itse postauksen, täällä käy vaan niin satumaisen paljon anoja joitten pitää päästä pätemään ja saa nauraa noille kommenteille:D ei oo siis yleistys, kyl osalta anonyymeistä tulee fiksujaki kommentteja ja perusteluita:D

  VastaaPoista
 53. Aaaa toi on toi sali! Katoinki talvel et tohon ollaa pystyttämäs salii :D...munki kotii lähel.
  Tiiä vaikka tulisin sinne treenailee. En oo ikinä käyny salilla ja hieman pelottaa jos ihmiset tuijaa siel ku en ees tiiä miten pitäis laitteit käyttää :)

  VastaaPoista
 54. Kiitän nyt kaikkia tällä samalla kommentilla kaikista ihanista ja tsemppaavista kommenteista! <3 Pusuja :)

  VastaaPoista
 55. Anna mun nauraa :D jos oot kahden vaiheilla kommenttien suodattamisen kanssa ni äänestään vastaan! Parempaa viihdettä ei löydy edes seiskasta. En kyllä ymmärrä niitä puolustelevia kommenttejakaan.. Uskoisin että osaat itekkin suodattaa mielessäs ylimääräset skeidat :) Keep on going!
  -Meri

  VastaaPoista
 56. Ihmettelen edelleen miksi kuntosali rinnastetaan automaattisesti laihduttamiseen. Inhottavaa. Oon itse käynyt saman läpi, kun alotin kuntosaleilun. Halusin saada vähän massaa, kun olen koko ikäni ollut ihan liian laiha. Päätin hommata lihat luiden ympärille lihasmassana enkä löysänä rasvana. No nyt kahden vuoden jälkeen entinen luuviulu on muuttunut (vaikka itse sanonkin) aika sporttiseksi. Nykyään saa aika usein kuulla olevansa "lihaksikas", ja oon todella ylpeä itsestäni.
  Hyviä ohjeita kuntosalitreeniin ja liikkeisiin saa netistä ja treenilehdistä! Niistä olen itsekin oppinut treenaamaan, ja tietysti vaan kokeilemalla ja seuraamalla omia liikeratoja peilien kautta. Myös bodypumpista saa aika hyvän pohjan perus lihaskuntoliikkeille.
  Joten jatka ihmeessä kuntoilua. Vaikkei lihasmassan kasvattamisen takia, niin ihan hyvinvoinnin ja peruskunnon tähden! :-)

  VastaaPoista