tiistai 18. maaliskuuta 2014

Sometimes love just ain't enough

image
Valitettavasti taas yks asia mun elämässä on tullut tiensä päähän. Ja päätös tuli mun puolelta. Mun on vaan pakko oikeesti alkaa pikkuhiljaa ajattelemaan mun omaa jaksamista. Mä en jaksa enää ravata vankiloissa, se hajottaa mua sisältä niin pahasti. Mä en haluu nähdä Edgaria sellasessa paikassa. Mä en haluu sellasta suhdetta, että nähdään lasin takaa silloin tällöin ja puhutaan muutaman minuutin puheluita. Mä haluun mennä sen ihmisen kanssa illalla nukkumaan ja herätä aamulla sen vierestä. Mä haluun tehdä yhdessä ruokaa, kattoo yhdessä leffoja, käydä yhdessä juhlimassa.. Kaikkea sitä, mitä normaalit pariskunnat tekee.

Kyse ei siis oo siitä, ettenkö mä rakaistais enää Edgaria. Rakastan ja paljon, mut ei tää toimi näin. Meillä ois muutaman viikon päästä tullu vuos täyteen, mut puol vuotta siitä Edgar ei oo ollu täällä. Mä oon liian nuori leikkimään jotain vankileskiä.

Mulla on ollut nyt vuoden sisällä 2 eroa. Ehkä ois nyt siis mun aika kokeilla sitä sinkkuelämää, vaikka en haluiskaan. Mut näin on parempi..

132 kommenttia:

  1. voi ei apua paljon voimii sulle!<3 oot vahva nuori nainen!

    VastaaPoista
  2. Voi eii ! :( Mutta hyvä, että ajattelet omalta kannalta jaksamista ♥ Oot ihana ♥ Sä oot vahva nainen ja vaikka elämässäsi on tullut ylämäkiä, niin ennenki oot niistä selvinnyt!

    VastaaPoista
  3. Rakas Jenni<3 Oikein paljon voimia. Olet ajatuksissa. Jaksamisia!

    VastaaPoista
  4. Ja tietenkin voitta yrittää uudestaan normaaleissa olosuhteissa kun edgar pääsee vankilasta:). On teillä vielä mahdollisuus myös tuohon! Mutta tsemppiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vaikka Jenni jostain syystä haluaisi, niin ei tarkoita että Edgar haluaisi. En mä ainakaan haluaisi olla ihmisen kanssa joka jättää pahimman keskellä.

      Poista
    2. turhaa jossittelua asiasta mikä ei ulkopuolisille kuulu.

      Poista
  5. ♥ voimia. Joskus on oltava itsekäs ja todella ajateltava omaa jaksamistaan. Toivottavasti sulla on ystäviä joilta saat tukea. Eikai sitä sinkkuna tarvitse elää, mutta muista tehdä niin kuin tuntuu itsestä hyvältä. :)

    VastaaPoista
  6. Hyvä ja kypsä päätös! Voimia <3

    VastaaPoista
  7. :( koita pärjätä, ja jos päätös tuntuu susta oikeelta, se on oikee! ♥

    VastaaPoista
  8. paljon tsemppiä ja jaksamisia sulle Jenni<3 oot ihana ja vahva nainen!

    VastaaPoista
  9. Voimia<3 mun entinen poikkis joutu kans vankilaan ja se oli hirveetä. Jotenkin niit puheluit ja kirjeit odotti ihan älyttömästi aina ja niist tuliki ihana ja helpottunu olo hetkeks, mut silti se hajotti päätä aivan saaaaaaaatanasti! Ei pää kans kestäny vankilarumbaa, onneks pääsin yli ja vitun klisee,mut aika parantaa haavat! Tsemppiä

    VastaaPoista
  10. teit varmasti oikean päätöksen, tsemppiä paljon! <:

    VastaaPoista
  11. Jaksamisia ihan hirveesti Jenni ! Oot ihana :)

    VastaaPoista
  12. voimia. oot upee ihminen :)

    VastaaPoista
  13. kyllä se siitä:) se mikä ei tapa niin vahvistaa right? kaikesta pääsee yli vaan ajan kanssa ja tää varmasti vaan vahvisti sua ihmisenä! :) tsemppiä :)

    VastaaPoista
  14. Voimia Jenni! Ymmärrän sun päätöksen, oli ihan varmasti raskasta. Mun mielestä näin on parempi, näin ulkopuolisen näkökulmasta. Joskus pitää olla itsekäs. Toivottavasti törmätään bileissä, tuun rutistaa kunnon voimahalin! :)<3

    VastaaPoista
  15. Joskus pitää olla vähän itsekäs. Vaikka se aluks tuntuis pahalta, se on oikeesti vaan hyväksi. :)

    VastaaPoista
  16. voi eikä :( paljon voimia ja jaksamisia sulle <3

    VastaaPoista
  17. Paljon jaksamisia jenni, sä pärjäät kyllä! Ekat viikot on ne pahimmat mutta ku pääset niistä yli niin alkaa helpottaa :) toivottavasti löydät jonkun tosi ihanan ja kunnollisen kumppanin vaikka ei sinkkuilukaan oo yhtään hassumpaa sitten ku siihen tottuu ;)

    VastaaPoista
  18. Voi koita jaksaa <3 tiedän kyllä miltä tuntuu, mullakin päätty just pitkä suhde jonka piti olla se koko elämän kestävä.. mutta inhottavia asioita tapahtuu eikä niille aina voi mitään. Elämä kuitenkin jatkuu vaikka pahalta tuntuukin.. :(

    VastaaPoista
  19. Tulin tosi surulliseks sun puolesta te olitte kaunis pari mutta kuten sanoit ehkä parempi näin. Jaksamisia:( ja muista oot vahva nainrn ja pärjäät kyllä! Jos ihmiset on oikeasti tarkoitettu toisilleen niin he kyllä päätyvät joskus jotenki yhteen takaisin.

    VastaaPoista
  20. Paljon voimia Jenni ♥ Sä teit varmasti oikean päätöksen, kun tähän ratkasuun päädyit. Joskus pitää vaan kuunnella omaa terveyttään ja jaksamistaan, vaikka sydän sanoisi muuta. Sä oot aivan upea ihminen, mä toivon sulle vilpittömästi paljon hyvää elämään, sä olet sen ansainnu. Mä todella arvostan sua ja sun avoimuutta puhua asioista, mitä turhaan teeskennellä jotain mitä ei ole. Vielä jonain päivänä sä huomaat, että elämä alkaa voittaa ja alat päästä pikku hiljaa yli. Se vie aikaa, mutta koittaa vielä jonain päivänä. Voimia ja haleja Jenni ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
  21. voimia ja haleja rutkasti jenni <3

    VastaaPoista
  22. yleensä en tykkää ku ihmiset eron jälkee aina kommentoi ":(((((" tai "voimia". Mut nyt kyllä pitää iteki sanoa että jaksamisia, ei varmastikaan ollu helppo päätös... mutta luulen kans että teit oikeen ratkasun.. niin nuoria ku vielä ollaan niin on koko elämä aikaa löytää se oikea :) ja edgarille kans voimia!

    VastaaPoista
  23. Voimia Jenni! Varmasti oikea päätös kun ottaa huomioon elämäntilanteesi. Pärjäile. Oot muuten paras bloggaaja niistä joita luen:) toivottavasti jaksat tulevaisuudessakin kirjoitella:)

    VastaaPoista
  24. voimia ihana jenni :( ♥

    VastaaPoista
  25. Voimia <3 eroaminen on yks maailman hajottavimmista asioista maanpäällä :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, eiköhän esim. kuolema ole noin sata kertaa pahempi asia. Erot kuuluu elämään.

      Poista
    2. Voi kuule, eiköhän ensimmäinen ano sanonut "yksi maailman hajottavimmista asioista", ei hajottavin. Myös kuolemat kuuluu elämään.

      Poista
    3. mielestäni erot eivät niinkään kuulu elämään. Ihmisen olisi hyvä elää ja saada nauttia rakkaansa seurastaan kuolemaan asti. Kuolemalta taas ei voi välttyä, toisin ku seurustelusuhteen päättymiseltä. Erot ovat ymmärrettäviä ja surullisia tapahtumia, mutta ihmisellä on myös se mahdollisuus, että hän löytää sen oikean ja saa nauttia hänestä koko elämänsä.

      Poista
    4. Jos tuolle linjalle lähdetään niin kuolemaltakin voi välttyä, jos kuolee itse ensin. Fakta nyt vain on se, että hyvin harvassa on ne ihmiset, jotka päätyvät elämään loppuelämänsä ensimmäisessä suhteessaan.

      Poista
    5. tää keskusteluketju on jotenki naurettava:DD eka ano toteaa ihan asiallisesti että ero on yks kauheimmista asioista, mitä se on, koska siinä menettää toisen ihmisen tietyllä tavalla ja seuraava "OMG VOI KUULE KUOLEMA ON PAHEMPI ERO ON IHAN TAVALLISTA DEAL WITH IT" hauskaa porukkaa täällä:D

      Poista
  26. oot ollut paljon tahon kanssa ja nyt ero. vaikuttaako taho jollain lailla asiaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. asia tuskin kuuluu sulle? kerta noinkin ''paljon'' tiedät, nii kannattais varmaan ihan nimellisenä kysellä.

      Poista
    2. Siis huoh! kun mä luin tän postauksen mul tuli mieleen et ihan varmast jollain tulee mielee et liittyyks taho tähän.. mut kysymyksii ku aloin lukemaan ni toivoin et porukka on sen verran viisasta ettei tähän käy heittää tommosii kysymyksii, ees ''asiallisina''. Voimia Jenni <3

      Poista
    3. En itse usko että Taho millään tavalla liittyy tähän, muuta kuin antanut Jennille tukea tämän asian kanssa, koska kyllä, heillä on yhteinen historia ja että Jenni ja Taho ovat viimeaikoina nähneet on varmasti helpottanut Jenniä joka saa puhua avoimesti tunteista ja purkaa kaikkea tätä ja vieläpä ihmiselle joka tuntee Jennin parhaiten.

      Jennille tosi paljon voimia! oot tosi rohkee kun olet tehnyt tuon päätöksen ja toivon sulle pelkästään hyvää :)

      Muista että aurinko paistaa aina myös sinne risukasaankin!

      Poista
    4. Filed under: asiat, jotka eivät kuullu sulle :)

      Poista
  27. Paljon tsemppiä Sinulle Jenni ♥

    VastaaPoista
  28. eikä! no mutta varmasti parempi näin sulle.. hirveesti voimia!! oot vahva upee nainen ja selviät varmasti tästäkin. xxx

    VastaaPoista
  29. Tsemppiä ja voimia sulle <3 Teit oikeen päätöksen, kun mietit itseäs.

    VastaaPoista
  30. Hyvä Jenni! Joku sanoi että joskus pitää olla itsekäs, tämä päätös ei ollut itsekkyyttä. Oot ihan oikeessa et joskus täytyy ajatella omaa hyvinvointiaan. Tuollainen suhde aiheuttaa todennäköisimmin oman mielenterveyden kärsimystä ja johtaa psyykkisiin häiriöihin. Oikea ratkaisu mielestäni, ilman omaa terveyttä ei pitkälle pötki. Saat jotain vielä parempaa tilalle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuo päätös oli itsekäs? Oikein Jenni teki, muttei se muuta sitä miksikään, että päätös oli nimenomaan itsekäs, koska se tehtiin oman jaksamisen perusteella.

      Poista
    2. No kukin voi ajatella miten haluaa. Minun mielestä vain itsekäs sana kuulostaa tilanteeseen sopimattomalta, enkä sanoisi jenniä itsekkääksi. Tässä tilanteessa oli oikein kuunnella iseään ja toimia sydämensä mukaan, mikä ei kerro mielestäni itsekkyydestä. Aina pitää kaikkeen takertua.. Whatever jenni varmaan tietää mitä tarkoitin

      Poista
  31. Voimia, koita jaksaa <3 ero ottaa aina koiville vaikka päätös olisi tullut omasta tahdosta. Koita vaan nauttia elämän pienistä iloista ja pärjäillä <3

    VastaaPoista
  32. No voi hitsi, paljo tsemii sulle nyt! :'--) kyl se siitä sitte.

    VastaaPoista
  33. Do us a favor äläkä julkaise mulkku-anojen kommentteja,okay? Harmittaa lukee niitä...
    Ja tsemppiä toipumisprosessiin :(<3 todella kurjaa,että teidän asiat päättyi näin,mut kannattaa olla vain uskollinen omalle itselleen ja (klisee) kuunnella omaa sydäntä.
    Niinkuin tuolla ylempänä jo sanottiinkin,aika parantaa haavat!

    VastaaPoista
  34. Toivottavasti luet tän kommentin, mutta sun kannattaa miettii asiaa siitä näkökulmasta, että sitten kun Edgar ois päässyt vankilasta niin ei sitä normaaliaelämää pysty vaan jatkamaan. Sen jälkeen kun Edgar pääsee sieltä niin onhan se outoa ja siihen pitää sopeutua, että eka oot kuukaudet saanu rampata siellä ja sitten yhtä äkkiä se onkin keittiössä kokkaamassa. Siinä on varmasti myös sun puolelta patoutunut semmosta "vihaa" ja se rakkaus ei välttämättä tunnu enään aidolta. Ootat että sitten kun se pääsee sieltä niin teidän rakkaus saa jatkua, mutta se oikeesti ei aina vaan jatku. Siinä katkeroituu kun toinen on ollut niin pitkään poissa elämästä. Ja onhan siinä myös puheenaiheet vähän hakusessa, kun toinen on ollut pitkään täysin eristyksistä muusta elämästä. Toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja jennihän ei ollut miettinyt mitään tän tapaista??

      Poista
    2. Halusin vaan sanoo kantani =)

      Poista
    3. Tartteeko sitä aina tulla mölisemään jotain vittuiluntynkää, kun toinen kirjoittaa asiansa ja mielipiteensä. Vaikka sitä olisi kaikkea miettinytkin, niin voihan niistä silti jutella ja asioita lokeroida mieleisellään tavalla. Vai meinaatko toinen Ano, että kun tätä on varmasti ajateltu, kukaan toinen ei voi siitä kirjoittaa? Mun mielestä ihan asiallinen pointti ensimmäiseltä kirjoittajalta - oli sitä Jenni jo ajatellut tai ei. Varmasti kun pistää asioita vaakakuppiin, niin tämä on yksi joka painaa melkoisen paljon. On vain mukava huomata miten jengi on mukana tässä ja antaa hyviä näkökulmia, oli ne sitten muistutuksena tai uutena. Tartte kaikkeen tarttua niin kärkkäästi.

      Poista
  35. Iso virtuaali hali sinne <3

    VastaaPoista
  36. Jaksamisia, Jenni! <3 Tiedän itsekin kokemuksesta, että ero on aina raskas asia ja olen samankaltaisen päätöksen joskus itsekkin tehnyt. Meillä kyseessä vaan oli välimatka (poikaystävä asui ulkomailla), mutta jollain tapaa tilanteessa on samaakin, yhteistä aikaa ei paljon välimatkan takia ollut ja ikävä raastoi kumpaakin. Sulla tietysti tilanne on varmasti vielä raskaampi. Löydät varmasti vielä sen oikean prinssin/prinsessan elämääsi, vaikka tällä hetkellä varmaan tuntuukin kauheelta ajatella niin. Elämässä kun joskus vaan täytyy ajatella omaa onneaan, eikä siinä oo mitään väärää. Voimia <3

    VastaaPoista
  37. Miten Edgar suhtautuu eroon? Koittiko muuttaa mieltäsi? Et varmaan vieläkään kerro mistä Edgar istuu ja kuinka kauan? Ps. Tsemppiä sinne ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Istuu huumeista.

      Poista
    2. todella typerä kommentti tuo viimeinen. Ajattelitko, että jenni alkaisi heti levittelemään edgarista ns "paskaa" kun ei enää tämän kanssa ole yhdessä? Jenni rakastaa edgaria yhä eikä se, etteivät he enää seurustele, vaikuta siihen, että hän alkaisi nyt levittelemään edgarin henkilökohtaisia asioita toisille.

      Poista
    3. En ajatellut. Ja mistään paskan jauhannasta ole kyse. Kysyin siksi että pystyisin paremmin myötäelämäään ja ymmärtämään Jennin päätöstä. Huoh, Ihme tiukkkapipoja täällä

      Poista
    4. En tajua miten tällaiset ihmiset olettaa, että vaan koska Jenni kertoo jotain sen blogissa, niin sen pitäisi jakaa kaikki ja kertoa kaikki yksityiskohdat:D "yksityisasia" sana ei varmaan sano tällaisille mitään?

      Poista
  38. teidän miltä tuntuu kun täytyy jättää ihminen, jota rakastaa. joskus täytyy ajatella itseään ensin ja rakastaa itseään hieman toista enemmän. vaikka se tuntuu aluksi pahalta, on päätös varmasti pitkässä tähtäimessä se oikea.

    VastaaPoista
  39. Voimia jenni <3 erot on ihan paskaa mutta hyvä kun ajattelet mikä on sulle parasta! :)

    VastaaPoista
  40. Voimii ihana! Kaua se joutuu viel olee?

    VastaaPoista
  41. voi ei jenni ;( mut koita pärjäillä, oot ihana bloggaaja ja ihmine! :)

    VastaaPoista
  42. " Jos se ei tapa niin se todellakin hajottaa. "
    Hirveen hirveen isot virtuaalihalit ja tsempit täältä, oot varmasti tehnyt tosi ison ja raskaan päätöksen mutta tunnistan itse itseni tosta että mäkin oon sellanen seurustelija, joka haluaa tehdä asioita yhdessä.. Rakkaus ei vaan aina riitä. Parisuhteessa täytyy yksinkertaisesti olla muutakin.
    Tsemppiä kaunokainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö, eiköhän se ole ihan itsestäänselvyys, että parisuhteessa tehdään asioita yhdessä?

      Poista
    2. Ei välttämättä kaikille. Esim. kaukosuhteet, reissun päällä kaiken aikaa duunin takia jne. Joskus sitä yhteistä aikaa ei vain löydy tarpeeksi ja niitä asioita ei yhdessä tehdä niin paljon kuin toivoisi. Ehkäpä tämä oli enemmänkin pointti Henna Marialla.

      Poista
    3. Kiitos anonyymi2 selvennyksestä, ja tämä juuri oli pointtini :) Kaukosuhteet tms ei mun kohdalla tulisi toimimaan koska haluan että toinen on läsnä. Toivottavasti tämä Öö, selvensi sua ano1 ;)

      Poista
  43. Mun mielestä teit kyllä ihan oikeen ratkasun, vaikka se vaikeeta tietysti on mut välillä vaan on pakko aatella myös omalta kannalta.. :( hirveesti jaksamisia sulle! <3 :(

    VastaaPoista
  44. Rohkean ja kypsän päätöksen olet tehnyt, voimia! Nyt vaan yrität nauttia olostasi päivä kerrallaan ja katsoa, mitä elämä kaikkea sulle tarjoaa! :)

    VastaaPoista
  45. Voimia sulle :( ♥ Pysyttekö enää Edgarin kanssa väleissä?

    VastaaPoista
  46. Paljon jaksamisia!<3 Olet ihana ja upea<3

    VastaaPoista
  47. uskon että varmasti selviät tästä, en tunne sinua mutta vaikutat vahvalta nuorelta naiselta! :) miten edgar tämän sinun päätöksen otti? :/

    VastaaPoista
  48. Voimahali <3 oot upein ihminen ja VAHVIN, jonka tiedän.

    VastaaPoista
  49. Koita pärjätä! :( Oot ihana!

    VastaaPoista
  50. Kukaan muu ei voinu tätä päätöstä aun puolesta tehä, joten mitä ikinä päätitkään, on se oikein :)

    VastaaPoista
  51. Voimia. <3 erosin juuri tänään itsekin vuoden suhteesta, mutta kyllä se elämä vielä voittaa, meillä molemmilla :)

    VastaaPoista
  52. Voimia Jenni <3 Ja onnea viisaasta päätöksestä. Ansaitset paljon paljon parempaa. Hän on tehnyt omat virheensä ja saa kärsiä niistä, ei olisi ollut sulle oikein kärsiä hänen teoistaan. Kerran rikollinen, aina rikollinen...

    VastaaPoista
  53. oikee päätös<3 tulee olee sun tulevaisuuden kannalta niin paljon parempi! mut voimii!

    VastaaPoista
  54. Todella paljon haleja sinne <3

    VastaaPoista
  55. Paljon voimia ja haleja sulle jenni :'(♥ oot ihana ja vahva nainen!

    VastaaPoista
  56. Tsemppihali ja onnea "uuteen alkuun". <3

    VastaaPoista
  57. VANHA SUOLA JANOTTAA XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaa, että vain tyhjät tynnyrit kolisevat.... Hmph. Yritä edes hetkeksi asettua Jennin saappaisiin ja miettiä kuinka vaikea tilanne hänellä on. Siinä ei välttämättä tarvitse olla mitään muuta taustalla kuin oma jaksaminen ja etu - ilman kolmansia osapuolia. On vain plussaa, että on ystäviä ympärillä ja jeesaamassa kun sitä apua todella tarvitaan. Taho nyt sattuu olemaan Jennin ex, mutta tätä myötä myös ihminen, joka ymmärtää ja on läsnä ystävänä. Melko mustavalkoinen maailmankuva mikäli ei voi käsittää, että exät voivat olla keskenään myös ystäviä. Jos homma toimii, niin turhaan karistamaan elämästään sellaisia ihmisiä, jotka tekee elämästä elämisen arvoisen niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä. "On se niin hauskaa äksdee äksdee".

      Poista
    2. Vaikka vanha suola janottaisikin, niin onhan se nyt fakta että taho vaikuttaa huippukivalle ihmiselle, ja on jennille tosi tärkeä. Jenni on sinnitellyt puolivuotta(?) vaikeassa tilanteessa, joten jos oikeasti joskus tunteet on niin sekavat itselle, että on paras tejdä vain radikaaleja ratkaisuja. Enkä minä katsoisi ollenkaan pahalla vaikka jenni ja taho palaisivatkin yhteen,paljon parempi se on jennille:)

      Poista
  58. Ei pahempi aika erota! :) Teit todellakin oikein, kevät on kaiken uuden ja paremman alku. Pidä hauskaa kesällä täysin rinnoin ja nappaa itelles kunnollinen kumppani jonka kanssa voitte syksyllä hiljentyä turvalliseen arkeen. Oot nuori ja kaunis. Ansaitset parempaa!

    VastaaPoista
  59. Sinä mitään poikki laittanut :DD Edgar sai tietää ganjan polttelustasi ja vieläpä eksäsi kanssa. :D Lopeta jo tuo paskansuoltaminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi elämä :DD:D jenni on kyllä viettänyt tahon kanssa aikaa paljon aiemminki ja edgar on varmaan ollu siitä tietonen, joten ihan siitä ei nyt tainnu olla kyse :D

      Poista
    2. Hirmu hauskaa, että anonyymit kommentoijat tietävät usein paremmin bloggaajan omista asioista kuin bloggaaja itse. Vielä hauskempaa on tulla väittämään totena omia mielessään tapahtuvia fiksaatioita. Kertoo paljon kommentoijasta, kun kirjoittaa oman mielikuvituksensa varassa tällaista. Se, että sinä käyttäytyisit noin, ei välttämättä tarkoita sitä, että muut käyttäytyvät. Ja jos pieneen maailmaasi ei mahdu, että exän kanssa voi olla ystäviäkin, niin turha sulle on mistään muustakaan yrittää vääntää asioita. Mikäli tulit onnelliseksi, kun kommenttisi päätyi Jennin kommenttiboksiin tällaisena niin bravo. Tosi elämän besserwisser. Paskansuoltaminen pitäisi tosiaan lopettaa, koska lopputulos suoltamisesta olet sinä ja kommenttisi. Please, jakakaa ilmaisia kondomeja, jotta nää aivopläjäykset ei nakertaisi munasolua vaan kumia.

      Poista
  60. Voimia, jaksamisia, haleja! <3 Nää ei oo koskaan oikeen helppoja päätöksiä varsinkaan sun tilanteessa mut ei oikeestaan ikinä missään olosuhteissa. Tsemppiä. :)

    VastaaPoista
  61. Tsemppiä Jenni. Nyt sinkkuilet hetken ja teet kaikkea mukavaa (itsellesi tärkeetä). Osuu kohdalle kun on osuakseen, sä ansaitset jonkun hyvän. <3

    Oot muuten hirmu nätti, näin sut kerran bussipysäkillä kun menin Oulunkylästä itse bussilla ohi. Siitä on jo aikaa.

    VastaaPoista
  62. voimia!<3 uus alku voi lopulta tehdä paljon hyvää, pysy vahvana!

    VastaaPoista
  63. Toivon sulle kaikkea hyvää<3 Jaksamisia Jenni<3

    VastaaPoista
  64. Mielestäni teit oikean päätöksen. Haleja! <3

    -Arina

    VastaaPoista
  65. Edgarille voimia tässä täytys toivottaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi? Edgarin oma vika, että päätyi vankilaan, joten myös ero on ihan Edgarin oma vika.

      Poista
    2. edgarin vika oli se että uskoi tohon tyttöön, mutta hän puukotti selkään pahimmassa tilanteessa :D

      Poista
    3. Ootpa dramaattinen xd iha puukotti selkää vai?

      Poista
    4. Selkäänpuukottaminen ja parisuhteen lopettaminenhan on siis aivan sama asia?

      Poista
  66. itsellänikin ollut samatilanne. kohta ollut reilu puolivuotta sinkkuna ja karua sanoa, mutta hyvä niin. suhde kun loppui, liian nopeasti alkoi jo toinen parisuhde. elin monta vuotta ajatuksessa" ettei yksin vain voi olla". en tiedä onko sulla ollu tälläsia fiiliksiä? kai oon sitten ollut läheisriippuvainen :D tein uutenavuotena päätöksen että nyt keskityn kunnolla niihin ihmisiin kenen kanssa vähemmän viettänyt aikaa + sisustanut kotia, lukenut hyviä kirjoja ja oppinut nauttimaan yksinolosta. hankkimalla hyvää energiaa niistä ihmisistä kenestä oikeasti välittää, sain vaan voimaa tähän sinkkuuteen ja se ei oo ollutkaan niin kamalaa ja yksinäistä kun kuvittelin. vaikka erosinkin miehestä ketä vielä tänäkin päiväni rakastan. syynä oli hänen alkoholin käyttö ja nuorena en halua heittää aikaa asiaan mille ei tapahtunut 4 vuoden aikana mitään. huh. tulipas nyt avauduttua. oot upee immi ja luen mielelläni sun blogia päivittäin. voimia, ja muista se hyvä energia! <3

    VastaaPoista
  67. Voi Jenni <3 voimia!!!!! ei mitkään sanat riitä lohduttamaan tarpeeksi :(

    VastaaPoista
  68. Rohkee päätös! Voimia ja jaksamisia ihana Jenni! <3

    VastaaPoista
  69. paljon tsemppiä! <3 vaikutat ihanalta ihmiseltä :)

    VastaaPoista
  70. voi ei :( varmasti ollu tosi vaikea päätös, mutta teit varmasti ihan oikean ratkaisun. paljon tsemppiä ja iiiiiiso virtuaalihali<3 ja muista, oot ihana :)<3

    VastaaPoista
  71. Kuvittele miltä edgarista tuntuu... Se on vankilassa ja tyttöystävä jättää, eikä se voi asialle mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei se oo mikään syy olla jättämättä sitä?? mä en kyllä ryhtyis suhteeseen rikollisen kanssa, täysin edgarin oma moka

      Poista
  72. Pakko sanoa että sulla on mimmi homma hallussa ! Ei ehkä siltä tunnu just nyt, mutta monissa blogilistalla olevissa top 10- blogeissa on kummallinen komentti hävikki. Sulla ei siitä oo pelkoa ja se johtuu siitä että osaat pitää mielenkiinnon yllä. Eikä siihe tarvita muuta kun juuri tätä oikeaa elämää ylä- ja alamäkineen. :) Oon niin yllästynny lukemaan ja varsinkin kommentoimaan niitä "tänään tälläistä päällä" "elämä on aina ihanaa" blogeja.. Koita jaksaa, kyllä se elämä voittaa viellä ! Halit. <3

    VastaaPoista
  73. "no voivoi" tekis mieli antaa turpaa sun kaltasille. jos rakastuu nii rakastuu. kaikki virheitä tekee, paitsi luultavasti sinä..

    VastaaPoista
  74. ^^ edellinen kommentti siis tarkoitettu tiialle.

    VastaaPoista
  75. paljon jaksamista sulle!<3

    VastaaPoista
  76. Tsemppiä Jenni <3 Mielestäni teit ihan hyvän päätöksen.

    VastaaPoista
  77. Eikö true love kestä mitä vaan?

    VastaaPoista
  78. Tsemppiä jenni! tosi rohkea päätös mut oon ihan sun puolella! yritä pärjäillä! vahva nainen selvii kaikesta! isot voimahalit<3

    VastaaPoista
  79. Tsemppiä paljon elämään! Kauniit muistot ei kuole koskaan... :)

    VastaaPoista
  80. tsemppiä Jenni <3 oot tosi vahva nainen! :)

    VastaaPoista
  81. Miksi edgar joutui linnaan? :0

    VastaaPoista
  82. moi jenni! löysin muutamia päiviä sitten sun blogin siljan blogin kautta ja tästä tuli ihan tosissaan yks mun lempi blogeista :) syy miksi tulin kommentoimaan just tähän postaukseen on se että tää kosketti mua jotenkin tosi paljon.. oon lukenut tän monta kertaa läpi uudestaan ja uudestaan. toivon sun elämään kaikkea hyvää, sekä voimia tosi paljon. sä selviät kyllä!! <3

    VastaaPoista