perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vinkkejä Viroon: päivä hotelli Braavossa

IMG_1596IMG_1604fIMG_1587
Vähän vielä lisää meijän Tallinnan reissusta! Yhtenä päivänä kun ilma oli hieman pilvinen ja sateinen niin päätettiin, että ois ihana rentoutuu jossain kylpylässä. Ihan meidän kämpän takana oli paikka nimeltä Hotel Braavo, jossa oli kyllä kaikki herkut! Löyty 9 erilaista uima-allasta, 5 erilaista saunaa, hierontahuone, rentoutumisalue, Viron suurin kuntosali jne. Ja ulkona oli tosiaan +32 asteinen poreallas josta noi ylhäällä olevat kuvat on :) Sisäänpääsymaksu oli mun muistaakseni 8 euroa.

Samasta rakennuksesta (en oo täysin varma oliko tää siis tän hotelli Braavon omistuksessa) löyty ihan törkeen hyvä solarium! Oon kuullu niin paljon hyvää Viron solkuista kuinka tehokkaita ne on, mut en ollu koskaan aijemmin käyny.

IMG_1652IMG_1641
Pyysin solariumin työntekijältä 15 minuuttia, koska Suomessa otan yleensä sen 18-21 min niin ajattelin että otan vähän vähemmän jos ne on sen verran tehokkaita mitä oon kuullut. No nainen sanoi että ei missään nimessä. Pyysin 12 minuuttia. Ei käynyt. Noh, päästiin sit lopulta kompromissiin että 10 minuuttia ja nyt ymmärrän kyllä miksi :D

IMG_1607IMG_1623
Ehkä jo parin minsan kohdalla huomasin, että iho vähän kirveli. Ei siis mitenkään kivuliaasti, mutta huomas että kyllä tää solkku todella toimii! Toi oli muutenkin ihan törkeen mageen näkönen, tuli joku avaruusalus mieleen :D Ja kuinka iso toi oli! Tuolla mahtu jopa istumaan, kun Suomen solkuissa voin kuvitella että herkimmille tulee varmasti ahtaanpaikan kammo. Kävin tuolla sitten pari kertaa ton reissun aikana ja olin ruskeempi ku Thaimaan matkan jälkeen..

Jos jotain jäi siis kiinnostamaan, niin Hotel Braavo sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Aia 20 :)

33 kommenttia:

  1. Siihen on ihan syynsä miksi Suomessa solariumit ei ole yhtä tehokkaita.. Mutta jos haluat leikkiä uhkapeliä omalla terveydellä, mikäs siinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivoisin että sulle joskus iskis seihosyöpä niin sunki ajattelu ehkä vähä muuttuis. Luoja ku voit olla lapsellinen ja teini.

      Poista
    2. Anonyymille vaan tiedoksi että itekkin taidat olla aika lapsi kun täytyy tulla tommosta kommentoimaan :D eiköhän jokainen tee niinkuin parhaaksi näkee

      Poista
    3. Haha, jos mä toivoisin jollekkin mun lukijalle ihosyöpää niin voi luoja mikä paskamyrsky siitä syntyis, mut se on ihan ok toivoo bloggaajalle kaikista paskinta. Huomaa et näin sen internet nykyään toimii, hirveen surullista. Ja ainoo joka tässä on teini ja lapsellinen olet sinä, PISTE :)

      Poista
    4. Mä en todellakaan toivo sulle ihosyöpää vaan päinvastoin, toivon että aikuistut. Juuri solariumsäteilyä on tutkittu paljon ja tästä syystä esim. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa on kielletty nää supersolariumit. Mutta toki jokainen tekee omalle terveydelleen mitä haluaa. Kannattaa vain oikeasti ottaa asioista selvää jos et ole jo ottanut! :)

      Poista
    5. Voihan porkkanaanki tukehtua :--)

      Poista
    6. Katsokaapa kuolinsyytilastoista kuinka moni on tukehtunu porkkanaan ja kuinka moni on kuollut melanoomaan.

      Omalla äidilläni on jatkuvasti uusiutuva melanooma ja lisäksi tunnen kaksi alle 25-vuotiasta melanooman sairastanutta. Ei ole harvinaista eikä leikin asia.

      Jokainen tekee toki omat valintansa mutta kannattaa tiedostaa se tosiasia ettei melanooma ole harvinainen nuorellakaan ihmisellä. Siihen sairastuu ja kuolee paljon todennäköisemmin kuin porkkanaan tukehtuu. Ihonsiirrosta jäävä arpi ja rumempi kuin vaalea iho...

      Poista
    7. niin, loppujen lopuksi sitä kuolee tekee mitä teki. tiedän tytön joka syönyt terveellisesti koko elämänsä ja himoliikkuja ja silti sai aivoinfraktin 17 vuotiaan ja kuoli, ei kaikkia nautintoja ja ilonaiheita tartte unohtaa kuolemanpelossa, kun sitä kuitenkin kuolee. ja hyi tuo yks joka tollasta toivoo, kertoo vaan omasta huonosta olosta

      Poista
    8. Uskone että Jenni tietää solariumin riskit ym.. :) Tottahan se on, että terveydellä ei kannattaisi leikkiä. Auseissa ihosyöpä tilastot ovat suuret. Sen takia siellä melkeinpä vältellään aurinkoa :D

      Poista
    9. Kävin itse yläasteella pari kertaa viikossa solariumissa, kun silloin ei vielä puhuttu solariumin vaaroista. Kun sitten menin lukioon niin alettiin puhua, että melanoomariski on 100%. Tottakai pelästyin ja lopetin siellä käymisen aivan seinään, vaikka rakastinkin solariumissa käyntiä aivan tajuttomasti! Samaisessa lukiossa olevalle tytölle tuli melanooma tatuoinnin päälle ja se tuntui niin pahalle. Ole varovainen Jenni. Tiedän kokemuksesta kuinka koukuttavaa se on, eikä sitä niin ajattele nuorena elämää pidemmälle.

      Poista
  2. haluun noin isoja solkkuja suomeen! oon meinaa just sellane joka kärsii pahasta ahtaanpaikankammosta ja hyi että joka kerta ku meen solkkuun... 5min niin pakko päästä ulos:D

    VastaaPoista
  3. Millon vastaat kysymyspostauksen kysymyksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten kun yksinkertaisesti kerkeän. Siihen postauksen tekemiseen menee paljon aikaa, kysymyksiä on varmaan yli 200 ja ne pitää käydä läpi, karsia ja vastata. Ja mulla ei oo vielä mitään kuvia siihen postaukseen.

      Poista
    2. Että vituttaa sun puolesta postauksesta toiseen nämä inttäjät. :/ Pitäisi tajuta ettei bloggaajakaan mikään robotti ole ja eikä koko elämä voi pyöriä blogin ympärillä.

      Poista
    3. En mä kysymystä pahalla tarkottanu! Enkä tiennyt että tätä on aikasemminki kyselty. Anteeks että kysyin!

      Poista
  4. Ihan puhtaasta mielenkiinnosta kysyn että minkäikäisenä sä kävit ekan kerran solkussa? :) nää sun viro-postaukset on muuten ihan mahtavia! ♡

    VastaaPoista
  5. Mikä ois tämmönen hyvä solkku tässä stadissa? En harmi oo hirveesti kerenny aurinkoa ottamaan vaikka näin hiton hyvät säät ollu, ni ois kiva ees vähän väriä saada pintaan. :D Ja muuten toi on liian hyvä ollakseen totta, et tohon kylpylään 8e sisään!! huhhuh

    VastaaPoista
  6. Kiitos, hyvä postaus! ♡

    VastaaPoista
  7. Yrittäisit vaikka tehä sitä kysymyspostauksen vastausosioo mieluummin ku näitä virojuttuja jotka ei kiinnosta ketään-.- blogis on huonontunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätän sen koht kokonaa tekemättä tällästen vittuilu kommenttien takia :D

      Poista
    2. Katso peiliin ja mieti mistä nää vittuilu kommentit johtuu! Mikään ei oo äryttävämpää kivoissa bloggaajissa kun se että ne lupaa jonkun postauksen ja sitä ei ikinä tuu.

      Poista
    3. Oon sanonut tuhat miljoona kertaa että postaus on tulossa. Mä en todellakaan oo jättämässä julkasematta sitä, koska siitä on varmasti tulossa mielenkiintonen ja haluun itekkin saada sen tehtyä. Mulla oli koko kesäkuu 5 kertaa viikossa töitä ja viikonloput vapaata, jollon otin vapaata myös bloggaamisesta. Heinäkuu on ollu niin helteinen että mä oon tehnyt jotain ihan muuta kun istunut himassa yksin koneella. Joten aikaa ei oo yksinkertasesti riittänyt. Tiiätkö paljon sen postauksen tekemiseen menee? Kysymyksiä on reilusti yli 200, jokanen niistä pitää käydä läpi ja miettiä huolellisesti mitä niihin vastaa. Sen lisäksi tarviin kuvia siihen postaukseen ettei olis pelkkää tekstiä eikä mulla nyt oo mitään kuvia. Eri juttu jos olisin luvannu jonkun tarka. päivämäärän millon se julkastaan, mutta en oo sanonut yhtään mitään. Voisit vähän rauhottua vai eikö sulla oo kesällä muuta tekemistä kun tulla jollekkin nettiin vittuilemaan? Oon pahoillani että postaus on venynyt, mutta mulla on elämässä niin paljon muutakin meneillään mitä blogiin ei voi edes kertoa. Ja jos joku vetoo nyt siihen että miten mulla on sit aikaa postata muita postauksia, niin niinkuin näätte ne on ollu lähiaikoina hyvin yksinkertaisia ja helposti toteutettavissa.

      Poista
  8. oisko sulla mitään vinkkiä antaa, kun laitoin suihkutettavaa itseruskettavaa koko kroppaan ja annoin sen kuivua koko yön ja aamulla oli järkyttävä lopputulos ! näytän kirjavalta seepralta...:/ niin millä saisin pois nämä ? ja tiiätkö yhtään miten pitkään tämä suunnilleen kestää ihossa ? kiitos jo etukäteen vastauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuori ihoa. Jos sulla ei oo kuorintavoidetta ni voit sekottaa esim. sokeria, suolaa tai kahvinpuruja ruokaöljyyn (mieluiten oliiviöljyä), kosteusvoiteeseen, suihkugeelin tms. :D sellanen "kuorintahanskaki" käy. Ennen itseruskettavan laittamista kannattaa kuoria ja rasvata iho hyvin, niin saa tasasemman lopputuloksen.

      Poista
    2. Ihan vaan myös vinkiksi, että ei kannata käyttää (kuten minä aikaisemmin käytin) niitä suihkussa laitettavia kosteusrasvoja! Ei ainakaan tarttunut minulle ir, ja sen minkä tarttui oli niin epätasainen kuin voi olla heh :D

      Poista
  9. Aahh, saispa ittekki raahattua ittensä ekaa kertaa ikinä solkkuun :-D Oon tähän mennessä tyytyny vaan auringonottoon, mutta se on hidasta ja viimekskin sain auringonpistoksen. Ei taida nääkään kommentoijat ajatella, että kuinka epäterveellistä auringonotto nykyään on tolla otsonikerroksella, ei siinä niin hirveetä eroa enää edes ole solariumiin ihosyöpäriskissä. :D Jos joskus käyn Virossa ni pakko päästä tollaseen supersolariumiin!

    VastaaPoista
  10. Onks noi ihanat pinkit bikinit mistä hankittu:)? Tosi kivoi nää viropostaukset !

    VastaaPoista