torstai 28. elokuuta 2014

Vastauksia kysymyksiin, osa 1.

IHMISSUHTEET
UntitledUntitled
Mitä eroavaisuuksia olet huomannut naisen ja miehen kanssa seurustelussa? Mä tulin yhessä vaiheessa siihen pisteeseen, että naisen kanssa on ehdottomasti vaikeempaa, koska nainen tuntee naisen aivot ja siitä syntyy lopuks hirveetä draamaa. Nyt oon kumminkin alkanut miettimään, että ehkä vika on ollu vaan mussa? :D Ja ei ne miehetkään helppoja oo! Mut siis ei se seurustelu itsessään eroo oikeestaan mitenkään, et onko miehen vai naisen kanssa :)

Oletko pettäny kumppania? Olen, valitettavasti.

Nautitko enemmän sinkkuudesta vai seurustelusta? Miksi? Mulla oli eka sinkkukesä moneen vuoteen, ollu kyl ihan siistiä! Mutta voisin mä myös seurustella, on se ihanaa :) Nautin kyl toisaalta myös yksinolosta paljon.

Milloin sait viimeks pakit? Viime viikonloppuna, lol :D

EDGAR/VANKILA
UntitledUntitled
Onko sinulla ollut juttua jonkun muun henkilön kanssa Edgarin jälkeen? Kuinka usein ikävöit häntä? Voisitko kuvitella seurustelua Edgarin kanssa vankilan jälkeen? On ollu joo. Ikävävöin Edgaria vielä vähän aikaa sitten ihan päivittäin, mut kohta Edgarin lähdöstä on tasan vuosi niin on oikeesti aika mennä elämässä eteenpäin. Mä oon kyl miettinyt paljon sitä kun vankila on ohi, et mitä sen jälkeen? Mut se elämä tulis olemaan todella vaikeeta.

Millaset välit sulla on nyt Edgariin? Meillä meni välit kokonaan poikki yhessä vaiheessa, eikä nähty koko kesänä. Mut eilen meillä oli tapaaminen. Jännitti kyl vähän nähdä, mut hyvin meni!

Koetko olevas tullut leimatuksi Edgarin tekojen takia? Joo, välillä. Se että Edgar on tehnyt jotain laitonta ei tarkoita, että mä olisin. Mä en liity niihin asioihin millään tavalla.

Miten sait tietää siitä että Edgar joutuu vankilaan? Olin mukana siinä tilanteessa kun poliisi otti Edgarin kiinni.

Oliko ero Edgarista oikea päätös? No siis eihän sellasta elämää jaksa, että näkee toista kerran viikossa lasin takaa valvotusti. Tai eri juttu jos meillä olis ollu monen vuoden seurustelu takana ja tuomio ois ollu pieni, mut asia meni just toisinpäin = oltiin seurusteltu aika vähän ja Edgar sai pitkän tuomion.

SEKSI
UntitledUntitled
Harrastatko yhen yön juttuja? No empä kyl :D

Kumman kanssa on parempaa seksiä, naisen vai miehen? No siis riippuu niin paljon ihmisestä tottakai, ei tohon voi oikeen vastaa, hah..

Käytätkö nyt mitään ehkäisyä esim. ehkäisypillereitä? En oo käyttäny koskaan e-pillereitä. Onhan niitä nyt monta kertaa pitäny hankkia, mutta mua jotenki pelottaa ne sivuvaikutukset, en oo kuullu niistä hirveen hyvää..

Oletko koskaan epäillyt (tai peräti ollut!) raskaana? No epäillyt kai joo, mutta onneks en oo ollu :D

Millainen oli ensimmäinen kertasi ja milloin? Se oli 14-vuotiaana. Ei todellakaan mitenkään mieleenpainuva.

MIELENTERVEYS
1526505_10203097314016502_1238175525_nUntitled  
Oletko sairastanut masennusta? 7-vuotiaana olin kaks kuukautta lasten psykiatrisella osastolla sisällä, todettiin vaikea masennus. On mulla varmaan ollu sen jälkeenkin, mutta sitä ei oo diagnisoitu mitenkään.

Onko sulla koskaan ollut syömishäiriötä? Ei ikinä.

Mitä mieltä olet itsemurhasta? Mun isä teki itsemurhan vuonna 2009, mutta oon hyväksynyt sen. Jos ihmisellä on oikeesti noin paha olla, niin antaa sen mennä vaikka hirveeltä kuulostaakin. Mun mielestä järkyttävämpää oli kattoa vierestä mun isän kärsimystä, joka yritti tappaa ittensä monesti. Tästä aiheesta jatkan varmaankin erillisessä postauksessa, jonka oon tehnyt jo puolilleen valmiiksi.

Oletko koskaan ollut tavalla tai toisella itsetuhoinen? Mullakin on ollut huonot hetkeni.

Sun kokemuksia itsetuhoisuudesta eli karkeesti sanottuna viiltelystä? Ei itsetuhoisuus tarkoita vaan viiltelyä. Mutta niin, mä en oo koskaan viillellyt. Mutta en kumminkaan tuomitse niitä jotka sitä tekee/on tehnyt.

BILETYS
UntitledUntitled
Kuinka usein juot alkoholia? No kesäsin tuli juotua vähän enemmän kun istuskeli terassilla ja oli kaikennäkösiä kekkereitä (tekosyitä). Eli hmmm, pari kertaa viikossa. Nyt kun on taas syksy niin voi olla tosi pitkäkin aika etten juo ollenkaan!

Parhaimmat bileet, joissa olet ollut? Siis niitä on ollu niin paljon, apua.. Mutta varmaan mieleenpainuvimmat oli kun vanha Club Playground meni kiinni. Eli pleikkarin hautajaiset!

Paljon tarviit alkoholia humaltuakseks? Itseasiassa aika paljon mun kokoon nähden mikä on outoo! Jos alottelen voin juoda vaikka viinipullon yksin :D Ja sit baarissa jotain. Enkä oo pakolla ees niin kännissä :D

Mikset käy enään reiveissä? Ai kuinniin? Emmä kaikkea kirjota aina blogiin :) Olin itseasiassa just viime perjantaina Venuella kuuntelemassa Sam Paganinia, oli niiiiiiiin törkeen hyvä!

35 kommenttia:

 1. Onko tuon ekan kuvan tyttö Jannina?

  VastaaPoista
 2. Oletko pettänyt Tahoa, Edgaria vai jotain aiempaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi vittu kun tällä ihmisten uteliaisuudella ei oo rajoja

   Poista
 3. On niin ihailtavaa että uskallat puhua näistä asioista julkisesti :)

  muusamarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. en voi muuta sanoa kun sun blogi on kaikista paras ja mielenkiintosin.. en enään jaksa edes lukea kun sun blogia.. muut täynnä samaa massaa :D ja pakko sanoo et oot ihan super kaunis ja koska sulla on ihan huippu luonne se tekee susta viellä 100 prosenttia kauniimman <3

  VastaaPoista
 5. sä oot oikeesti niin ihanan aito ihminen. on niin siistii että sä pystyt puhumaan kaikenlaisista asioista avoimesti kun suomalaiset yleensä on niin kauheen juroja ja pidättäytyneitä :D oot ihana <3

  VastaaPoista
 6. Arvostan sua kun vastaat noin suorasti ja rehellisesti!! :) jatko-osaa odotellessa!

  VastaaPoista
 7. Henkilökohtaisia ja vaikeita aiheita. Toivon kaikkea hyvää sulle elämässä, olet hieno ja upea ihminen :)

  VastaaPoista
 8. Tosi mielenkiintonen ja rohkee postaus! Wau jenni, älä koskaan anna kenenkään lannistaa sun mieltä pahoilla sanoilla<3

  VastaaPoista
 9. Oot parhain bloggaaja ketä tiedän. Sul on ihan mieletön blogi, erotut postauksillas kaikista muista massablogeista ylivoimaisesti. Käsittelet oikeesti vaikeita, henkilökohtasia aiheita. Oot ihan mieletön Jenni <3 Mua ei koskaan kiinnosta se kuinka USEIN postaat koska laatu korvaa aina pitkätki postausvälit. Tottakai niitä massapostauksia ''päivän asu'' yms mainospostauksia on helppo heitellä päivittäin mut sun postaukset on melkeen aina sellasia joihin menee varmasti oma aikansa :) surullista ku porukka valittaa postaustahdista.. kaikkea hyvää sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn tähän anonyymiin!! Jenni olet ihana <3

   Poista
 10. Minä pidän myös blogistasi, siitä ettei se ole samaa höttöä kuin muilla, vaan todellakin ns. elämänmakuinen. Toki pitkät postausvälit harmittaa, mutta se johtuu vain siitä, että porukka tykkää lukea sinun juttujasi ( vaikka joka päivä) :) Toki postaat juuri sen verran kuin itsestäsi hyvältä tuntuu ja mihin aika riittää. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Pakko itekki tulla kommentoimaan sitä, et arvostan kuin rehellisiä ja henkilökohtasia vastauksia tässä on. Sun blogia on niin helppo lukee, koska tää ei oo vaan sitä "elämä on ihanaa ja sain tätä ja tätä ja tätä blogiyhteistyönä" jnee koska ei se oo sitä oikeeta elämää ja se oikeesti kyllästyttää jos joka ikinen postaus on samallainen.. Mut sä kerrot täällä niin rankkojakin asioita et en voi muuta ku nostaa hattuu sulle! Oot ihanan rohkee tyttö ja toivon että monet bloggaajat osais ottaa mallia susta!

  VastaaPoista
 12. ompas kivoja anonyymeja kerrankin, ja yhdyn jokaiseen kommenttiin ^^ <3

  VastaaPoista
 13. Ihana kun ootte pistäneet kivoja kommentteja, kiitos kaikille paljon! <3

  VastaaPoista
 14. Erittäin paljon arvostusta sulle, tosi henkilökohtaisia ja rankkoja kysymyksiä ja niin rehellisiä vastauksia! En usko että kovin moni lähtis tämmöstä tekemään. Oot tosi rohkea :) arvostan.

  VastaaPoista
 15. Pakko vaan munki sanoo näin pitkään sun blogia seuranneena, että just sen takia sun blogi on parhain koska kirjoitat niin aidosti ja rehellisesti sun elämästä :) varsinkin tykkään sun videopostauksista, niitä sais olla enemmänki :) ihanaa syksyä sulle!

  VastaaPoista
 16. Juuri tän takia oon lukenu sun blogia niin monta vuotta - puhut aidosti ja rehellisesti. Kyllä tätä kannatti ottaa! Musta on hienoa, että oikeasti panostat postauksiisi, vaikka niiden julkaisemisessa menisikin vähän kauemmin. Laatu on tärkeämpi kuin postaustahti..

  VastaaPoista
 17. hah, mäki pelkää noita e-pillereiden vaikutuksia niin paljon, että vaikka alotin isotretinoiinilääkityksen niin lääkärin kysyessä ehkäisytarpeesta, vastasin viattomasti ettei tarvihe. en kyllä ole parisuhteessakaan, mutta jätän ne baariheilastelut ja muutenkin baareilut nyt puolen vuoden ajaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh ei niitten baariheilastelujen vuoksi kyllä kannatakkaan e-pillereitä hankkia... Ehkä kumi on järkevin siinä tapauksessa..
   Itsekkin pilereitä 3 vuotta syöneenä värähtää silti sisällä jotain kun kuulee miten nuori ja urheilullinen ja muutenkin terveet elämäntavat omaava likka menehtynyt veritulppaan ja syynä e-pillerit. Uskon kuitenkin että se on murto-osa joille näin käy ja että suvussa on mahdollisesti jotain sairautta mikä siihen vaikuttaa. Uskon myös että nämä henkilöt eivät ole osanneet hakeutua hoitoon kun eivät ole veritulpan oireita tunnistaneet.. Harvemmin ne kuitenkaan heti ekana esimerkiksi keuhkoissa tai päässä on.

   Poista
  2. No sen veritulpan voi saada helposti myös raskaana ollessaan :D Veritulppa nyt on ihan äärimmäisin tapaus, jonka voi saada vaikka istumalla jalat ristissä lentokoneessa. Mutta tosiaan yleensä suvussa pitää olla jotain veritulppia, että itelle iskee. Veikkaanpa et jenni nyt tässä yhteydessä viittas enemmän esim. e-pillerien mielialavaikutuksiin yms tälläsiin ihan perus :D Itekki kokeilin 3 eri merkkiä kunnes löysin sen oikeen ja nyt oon samaa merkkiä syöny yli 2 vuotta ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia :) onneks on kuitenki muitakin ehkäsyvaihtoehtoja jos ei pillereitä halua, ilman ei kannata olla kuitenkaan jos seksiä harrastaa.. XD

   Poista
 18. Niin paljon toivon onnea, rakkautta ja parempia aikoja elämääsi. Sä oot vahva tyttö!

  VastaaPoista
 19. Sä oot vaan niin rautaa nainen! :)

  Ton sun ja Edgarin yhteiskuvan perusteella sopisitte ulkonäöllisesti hyvin yhteen. Näytätte kummatkin jotenkin niin samalta :D Söppänä sinä!

  VastaaPoista
 20. miten pitkän tuomion edgar sai? :( ei sun oo pakko sanoo jos se on liika henkilökohtast! oot ihana jenni!

  VastaaPoista
 21. luin vastaukset uudelleen ja huomasin ton vaikea masennus 7-vuotiaana. miten niin nuorelta huomaa sen, oliko sulla käytös jotenki muuttunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jopa 5 vuotias voi tehdä jopa itsemurhan masennuksen takia, erinäisiä oireita esim puhuu kummallisia ei uskalla nukkua näkee painajaisia, eristäytyy taikka käyttäytyy erillailla ihmisten seurassa entä mitä muut samanikäiset, pelkää ihmisiä tai muita asioita, puhuu esimerkiksi itsensä tappamisesta, yms kaikilla ei tietenkään noin pahaksi mene mutta kyllähän sen huomaa käytöksestä

   Poista
  2. niin, varmaan tuo eristäytyminen on semmonen ensimmäinen merkki, vaikka se ei välttämättä masennusta olisikaan. itellä ei oo tuota omassa elämässä tai ammatin kautta tullut vielä mitenkään esille, niin outoa ajatella, että 5-vuotiaatkin ajattelee itsemurhaa. vaikka tuo ikäluokka mielletään vielä ns. viattomiksi

   -sama miituska^^ google vaan oli heittäny pihalle :)

   Poista
 22. Mitä mieltä oot siitä, että parisuhteessa jätkä maksaa kaiken: ruoat, shoppailut, matkat, asumisen jne. Pystisitkö itse täysin tyytyväisenä oleen että jee ihanaa kiitos rakas. vai tulisko sulle sellanen että et haluaisi olla riippuvainen täysin toisen rahoista ja olla itsenäisempi?:) Tuntuu et näitä muijia on niiiin paljon jotka ei osaa olla vaatimattomia ja olis tollases tilanteessa täysin tyytyväinen eikä vois kuvitellakaa maksaa ite mitään:) Tuli vaan vähän mieleen kun luin tiinatiitolan askia , jossa hän kertoi saaneensa poikaystävältään LV laukun ja Canadagoosen ja Hunterin saappaat + sen poikaystävä maksaa sil noit blondipidennyksii sun muita huulten täyttöjä jnee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi tiedoks että Jenniä varmaan kiinnosti ja ajattelikko yhtään mitä tänne ihmisistä puhut , jos et tiedä asioiden oikeeta laitaa niin älä tuu toisten blogeihin avautuun .

   Poista
 23. omgg for real ota faktoista selvää ennen kuin tulet puhumaan paskaa:ddd tsekatkaa kaikki nyt toi aski--> tiinatiitola

  löydätte sieltä fatkat noihin "totuuksiin" en tunne jenniä, en tunne tiinaa, mutta oon esimerkiksi tiinan askia seurannut ja joo hän menee ottaan huuliin täytettä, käyttää pidennyksiä mut hei maksaa ne itse:)! mä vaan en tykkää tollasesta netissä haukkumisesta niin hermostuin XD

  VastaaPoista
 24. ooo! paganini oli kyl kova ja nyt kun mainitsit ni hitto et tippalinssis ku mietin miten mahtavat bileet vanhan playgroundin sulkemiset oli! sen päivän vois elää uusiks millo vaa! ♥:D

  http://se-x-factory.blogspot.fi

  VastaaPoista