maanantai 4. elokuuta 2014

What I do on Sundays..

favIMG_1925
Kun jotkut pyhittää sunnuntain lepäämiseen, mä lähen bilettämään! :D Oon nimittäin ollu koko kesän perjantait ja lauantait ilman baareja, koska sunnuntaisin on ehdottomasti paras meininki Ääniwalleissa. Nää on siis Helsingin Vallilassa järjestettävät aika underground reivit, eli hirveen moni ei niistä silleen tiiä eikä niitä kauheesti missään mainosteta. Tonne on myös vähän hankala löytää, kunnes kävelee kulman taakse jossa hirvee teknon pauke alkaa! Noi bileet on kumminkin kasvanu tosi paljon tässä kesän mittaan ja joka sunnuntai voikin löytää Vallilasta varmaan sellaset reilu tuhat ihmistä bailaamassa kun viimestä päivää ;)

IMG_1945IMG_1933IMG_1936
Emmä siis oikeestaan muualla jaksa enää käydä juhlimassa, kun nää on vaan niin mageet ja kesäset. Ulkoterassi, törkeen hyvää musa, täydellinen ilma, hyvä porukka.. Eipä sitä muuta sit tarvitakkaan :) Nyt ois sit taas viikko lepoa ja ens sunnuntain uusiks, jeiiii! Ja kyllä rakkaat, kysymyspostauksen vastaukset on tulossa, malttakaa.. ♥

47 kommenttia:

 1. Nää ei ole todellakaan mitkään underground reivit, vaan vähän (n.10v) sua vanhempien parissa ihan tunnetut ja facebookissa yleisesti jaettu tuhansien jakama tapahtuma :D oon iloinen ettei tuolla oo ennen näkynyt sun piirien "reivaajia"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä vertasin näitä nyt tyyliin Summer Soundeihin jossa bilettää 30 000 ihmistä. Ja kukaan ihminen ei voi olla tietämättä niistä, mut kuinka moni oikeesti tietää Ääniwalleista enemmän ku missä ne sijaitsee?

   Ja voi anteeks etten tiedä 30-vuotiaitten menomestoista kun ite en ONNEKS vielä niin vanha oo :D Saat ton kuulostamaan ihan joltain vanhainkodilta missä nuoremmat ei sais käydä :D

   Poista
  2. Kerrankin, kun vanhemmille "nuorille" on keksitty jotain kivaa, niin sinne pitää nuorienkin ängetä perseilemään. Ei ihme, että ääniwallin fb sivuilla valittavat kokoajan kaikesta nykyään. Noi ei todellakaan ole reivit, eikä sinne reivaajia kaivata. :)

   Poista
  3. Syvällisempiä postauksia sais jatkossa tulla enemmän, ne kun erotti sut muusta blogimassasta.

   Annat nykyään itsestäs paljon huonomman kuvan kuin ennen. luvattuja postauksia saa odotella kuukausia, vastaukset kommentteihin ovat tällaisia piikitteleviä ja veemäisiä - blogin lukijat on kuitenkin tavallaan sun asiakkaita, joten kannattaa jatkossa kiinnittää hieman huomiota siihen, miten tuot asiat esille. Et kai sä muissakaan työpaikoissa vastaa asiakkaalle tuohon sävyyn kuin täällä teet?

   Poista
  4. Bloggaaminen ei ole asiakaspalvelua = lukija ei todellakaan ole aina oikeessa ja bloggaajalla on täysi oikeus sanoa vittuimaisiin kommentteihin takasin. Mikä oikeus lukijoilla on haukkua niin paljon kun haluaa, mutta bloggaajan pitäis pysyy loppuun asti nöyränä? Mä en oo mikään mäkkärin kassa jonka pitäis kestää paskaa.

   Poista
  5. mä oon vähä samaa mieltä ku ano 4.8.14 9:09 :( ennen oli kiva lukee sun blogia ja postauksiakin odotti innolla, nykyään kattoo melkeenpä nopeesti vaa kuvat ja yrittää olla lukematta kommentteja...

   Poista
  6. Oon niin samaa mieltä Jenni sun kanssas tossa asiassa, että bloggaajalla on kyllä oikeus sanoa takaisin jos joku anonyymi aukoo päätänsä jne. Ja nimenomaan, et oo mäkkärin kassa:D♥

   Poista
  7. Ah ihanaa et joku tajuu mua? :D<3

   Poista
  8. saisivat vaan olla tyytyväisiä että saavat ihan ilmaiseksi lukea blogia, miten voi valittaa jostain palvelusta josta ei edes maksa vaan saa ihan ilmatteeks? ymmärtäisin valituksen jos blogissa olisi esim. kuukausimaksu

   Poista
  9. Jenni ilmeisesti hyötyy bloginsa kirjoittamisesta jotenkin - joko esimerkiksi vaatteiden tai rahan muodossa, jolloin tämä on hänelle jonkinlaista työtä. Vertauksella asiakkaisiin ei tarkoitettukaan konkreettista asiakaspalvelutilannetta, vaan sitä, kuinka voisit itse käyttäytyä kypsemmin kuin esimerkiksi ensimmäinen anonyymi :) Tällä tavoin antaisit itsestäsi fiksun kuvan, kun et alentuisi tuon tasoiseen kirjoitteluun - vastauksen on hyvä kuitenkin olla napakka, ei todellakaan tarvitse nöyristellä!

   Bloggaajan ei missään nimessä tarvitse sietää kaikenlaisia kommentteja, mutta omalla käytöksellään voi vaikuttaa myös paljon siihen, miten ihmiset tänne kommentoivat, anonyymien ei kannata antaa provosoida itseään. Muun muassa blogisi kantaa ottavat kirjoitukset ovat antaneet sinusta fiksun ja suvaitsevaisen vaikutelman, jonka vuoksi ehkä hieman hämmennyin kirjoituksesi tyylistä - "halveksut" vanhempia lukijoita sen sijaan että olisit voinut vain vastata asiallisesti ja hyvän maun mukaan :)

   Poista
  10. Vaikea se on kaikkia 5606 ihmistä miellyttää samanaikaisesti ;) tuskin me kaikki mitään klooneja toisistamme ollaan..

   Poista
  11. Haha:D Mustakin on tosi naurettavaa miten ihmiset jaksaa sulle valittaa siitä mitä postaat ja mitä et. Sun blogihan tämä on ja kaikki lukijat on tänne ihan _itse_ eksynyt. Eli toisin sanoen miten nää valittaja anonyymit viittii sit ees lukea tätä jos mikään ei kelpaa. :D Jenni oot mahtava!<3

   Poista
  12. Halveksuuhan tuolla Anonyynimikin ilmeisesti tätä nuorta bloggaajaa. Oli provosoivaa tai ei, kenenkään bloggaajan ei tarvitse olla täydellinen kuva aina, ihmisiä ja inhimillisiä hekin ovat. Loppujen lopuksi tästä blogistakin tulisi aika persoonaton, jos täällä ei saisi näkyä positiiviset että negatiiviset puoletkin. Ne kun molemmat kuuluvat elämään.

   Poista
 2. Vautsi toi sun kroppas.. ja noi jalat!! Huh!

  VastaaPoista
 3. Ei nää kyllä oo kovinkaan ugt kun kuitenkin järkätään ihan ulkosalla keskellä asutettua aluetta. Sitten voit sanoa että oot ollu undergroundreiveissä kun kävelet 1,5h keskelle metsää löytääkses luolan jossa on bileet, tai kävelet pitkälle teollisuusalueelle etsimään sitä yhtä tyhjillään olevaa rakennusta jossa reivit on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä UG:t Helsingin mittakaavassa, ei nyt kannata alkaa vertaa mihkään ulkomaihin..

   Poista
  2. Kyllä niitä ihan kunnon UG reivejä suomestakin löytyy ;)

   Poista
 4. Näytät kyllä paljon paremmalta nyt kun olet saanut vähän lisäkiloja! :)<3 ihanaa loppukesää sulle!

  VastaaPoista
 5. miks pitää tulla tänne nussimaan pilkkua? pitää olla aika jumalattoman tyhmä ihminen jossei nyt millään tajunnut, mitä jenni tarkoitti esim tolla underground-jutulla.. onhan noi nyt eri asia kun jotkut summersoundit:D ja voi hitsi nyt, varmaan turha niitten mummojen sielä valittaa jossei noissa oo ikäraja k30 :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ylimmästä kuvastakin näkee (ja varsinkin ääniwallissa käyneenä), ettei Jennin kaltainen reivaaja sovi mestaan yhtään. En ihmettele jos Jenniä katsotaan nenän vartta pitkin.

   Poista
  2. Miltä mun sit pitäis näyttää että mua ei katottais vinoon? Huh huh on kyllä maailmasta tullu järkyttävä paikka jos tyttöä joka on pukeutunut ihan normaalina kesäiltana shortseihin ja toppiin, katotaan jotenkin nenän vartta pitkin? :D

   Paitsi itseasiassa, kukaan ei kattonut mua mitenkään. Sain jopa paljon uusia tuttavuuksia :)

   Poista
  3. siis mikä vittu näitä ihmisiä vaivaa. "en ihmettele jos jenniä katsotaan nenän vartta pitkin"
   Siis ootko oikeesti noin vajaa älynen että tuut toisten ihmisten puolesta kertomaan mitä mieltä ne olevinaan on.
   se että jos teijän "piireissä" katotaa jennii nenänvartta pitkin, ei tarkota sitä että muut tekis niin, te varmaa katotte sitten kieroon jokatoista vastaan tulijaa, ihmettelen vaan minkähän näkösiä te itse sitten olette. Ja on teillä kyllä suppee maailman näkemys jos aattelette että joku ei sovi jonnekkin paikkaan.

   Pikkuhiljaa alkaa sapettaa nää paska kommentit joita tulvii joka ikiseen blogiin. mulla loppuu ymmärrys

   Poista
 6. Ug t on kyllä parhaita :) asun ite damin lähettyvillä ja voi Jeesus täälä on kyllä parhaat ug pippalot ja siis niinkun oikeesti oikeesti ug:t. Tieto missä pippalot on saadaan vasta samana päivänä ja yleensä just teollisuusalueilla kaukana kaikesta.. Ihan kokemisen arvoinen juttu :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ymmärrän et jossain Dameissa sana UG on todellakin UG, mä sanoin sen nyt vaan Suomen mittakaavassa ja hirveen hääppönen se ei tietenkään voi olla ulkomaihin verrattuna :D Mut kumminkin :)

   Poista
  2. Ei siis mitenkään vertauksena tai väheksyvänä mutta sitä vaan että on kyllä kokemisen arvonen juttu kun säkin tollasista tykkäät ! :)

   Poista
  3. Suomessakin kyllä on ug-bileitä joista saadaan tietää vasta samana päivänä. Ja noita että mennään syvälle metsään luolaan tai teollisuusalueelle. Ette vaan tunne näköjään oikeita ihmisiä...

   Poista
 7. eikö noi viereisten kerrostalojen asukit häiriinny tollasista pippaloista :o kaunis olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me häiriinnytä! Kelpaa ainaki mulle :D

   Poista
 8. No huhhuh mitä kommentteja ihmisiltä ! Tällee vähän kevennettynä sitten kysymys et mistä toi sun musta toppi on peräisin ? :)

  VastaaPoista
 9. voi jeesus että sulla on peppukipeitä lukijoita :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on varmaan perseraiskattuja näin kesän kunniaks.

   Poista
 10. Oot aivan ihana <3 vaikutat niin älyttömän kauniilta ei ainoastaan ulkoisesti (oot varmaan kaunein nainen mitä oon nähnyt) vaan myös sisäisesti :) suvaitsevainen mukava yms

  VastaaPoista
 11. pääseeks tuol iha sisätiloihinkin? ja aika täydeltä näyttää! :D vois kyl itteeni vähä rupee ahistaaa tuolla :D :S onks tuol minkä hintasta esim juomat? ja maksaaks sisää jotain? ja millasta musaa tuol soi?, pelkkää technoo?

  VastaaPoista
 12. Vie mut mukaa tonne ens kerral!

  VastaaPoista
 13. Onpas kertakaikkisen tyhmiä kommentteja jotkut..:D Älä huomioi niitä Jenni, oot just paras ja sun blogi on mun suosikki <3 Köhöm, ja noille joillekin anoille tiedoksi: Hankkikaa elämä.

  VastaaPoista
 14. Öö ei noi kyl ug reivit oo? Ja joo kyl Suomessa on ug bileitä eikä ne kyllä oo missää kylillä :D

  VastaaPoista
 15. ootko menos weekendeille? :)

  VastaaPoista
 16. Ihan löytyy Suomestakin "kunnollisia" ug pippaloita (eli bileiden sijainnin saa tietoon samana päivänä kuin bileet on). Ei tarvitse ulkomaille asti lähteä :) Tervetuloa Jyväskylään!

  VastaaPoista
 17. Voi jumalauta kiistelkää nyt siitäkin onko suomessa UG-pippaloita ja missä niiden raja meneekään. Mihin vetää rajan mikä on UG:ta ja mikä ei, pointti tuskin nyt se oli tässä postauksessa. Oli UG:ta tai ei, mutta tuskinpa nyt noi kemut mitkään ihan tavallisenomaisimmatkaan ole. Olisi taas vähän käytettyjä elämiä ilmeisesti kaupan. Ja joku fuckface se ylempänä jo ehti toitottaa, että Jennin ikä ja olomuoto pilaa nuo pippalot, wtf? Ei ole teiltä pois, jos nainen on nuori ja kaunis. Tarvitseeko ihan JOKAISESTA asiasta mätkättää ja motkottaa? Kriiseilkää saatana vaikka Venäjän tuontikielloista ja keskittäkää energianne johonkin muuhun kuin tähän ainaiseen shaibanjauhantaan. Mitä helvettiä te täällä blogissa edes teette, jos mikään asia ei miellytä? Täytyy tulla arvostelemaan jokaista käännettä tänne, kertoo muuten enemmän itsestä kuin kenestäkään muusta. Tyttö kävi bilettämässä, that's it.

  VastaaPoista
 18. Tuntuu että tää sun blogi on ihan kuivunu kasaan :(

  VastaaPoista
 19. Pakko vähän ottaa kantaa tuohon ettei bloggaaminen olisi asiakaspalveluammatti. Itse monta vuotta alalla toimineena olen saanut kuulla jatkuvasti työnantajiltani hokemaa "ystävävällinen palvelu on kaiken a ja o, asiakkaat maksavat meille palkan" ja minusta missään muussa ei päde tuo niin konkreettisesti kuin juurikin bloggaamisesta, sillä lukijoiden määrää ja blogin suosiotahan mainostajat nimenomaan katsovat, kun tarjoavat bloggaajille sopimusta, ja näin juuri me, asiakkaat eli lukijat, maksamme bloggaajalle palkan. Jennin käytöksestä mulla ei kyllä ole huonoa sanottavaa, kyllä itsekin työssäni (jossa palkka juoksee asiakkaista huolimatta) pyrin aina olemaan asiakkaalle ystävällinen, mutta jos joku vittupää tulee surkealla asenteella aukomaan päätä niin en koe tehtäväkseni pyytää anteeksi olemassaoloani enkä myöskään jaksa edes yrittää nuolla asiakkaan varpaita hänen törkeästä käytöksestään huolimatta. Jos asiakas tulee palauttamaan tuotetta suivaantuneena esimerkiksi valittaen laadusta tai antaa muuten vain kritiikkiä sen otan kyllä ystävällisesti ja pahoitellen vastaan, sillä virhe on meidän puolellamme, ei asiakkaassa.
  Valitettavasti liian moni bloggaaja on väärällä tavalla sisäistänyt ajatuksen "en ole asiakaspalvelija", sillä valitettavan usein jokaiseen ei-positiivista palautetta antaviin kommentteihin vastataan myös negatiivisesti. Tämä ei kyllä houkuttele lukijaa palaamaan. Bloggaajat, arvostakaa lukijoitanne! Mukavaa syksyä sinulle Jenni, tämän blogin lukemisesta en kyllä aio luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostella blogin laatua ja "tuotosta" kai eri juttu, kun jatkuva parjaaminen bloggaajasta henk.kohtaisesti, tässäkin arvosteltiin esim. hänen muka sopimattomuuttaan noihin bileisiin. Vai pitääkö kaupassa haukkua myyjäkin huonosta tuotteesta?!

   Poista
 20. moi :) jos meinaat joskus luopua noista vaaleista farkkushortseista ni muista mua ;) sähköposti on c.iara@live.fi

  VastaaPoista