keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Syksyn uudet tuulet

IMG_2400
Hellouuu! Täällä tuntuu et ollaan pikkuhiljaa elävien kirjoissa ja oon saanut korjattua tota unirytmiä vähän parempaan päin. Mulla alko viime torstaina uus duuni! Alotin nyt siis tekemään alkoholipromoa baareissa. Mun työnkuvaan kuuluu asiakkaiden viihdyttäminen ja hyvän fiiliksen ylläpito, eli tosi iisii ja hauskaa duunia :) Torstaina oli ekana vuorossa Tampere, perjantaina Tornio ja lauantaina Pori. Siinä sai pikkasen istua junassa ja kantaa kamoja hotellista toiseen, mutta mä nautin! Oli törkeen siisti reissu :)

IMG_2403IMG_2422IMG_2445IMG_2460IMG_2472IMG_2479IMG_2495IMG_2513
Oli kyl hauska nähdä miten erilainen meininki oli baareissa kun lähti vähän pidemmälle. Jengi otti tosi hyvin vastaan ja oli ihan fiilareissa! Mut neljän päivän jälkeen oli kyl ihana tulla takas tänne Helsingin hektiseen vilinään. Porissa sain suunnistaa pimeessä kartan kanssa et löysin lauantai-iltana ruokakaupan joka olis auki :D Siinä vaiheessa tuli kyl vähän ikävä mun 24/7 Alepaa.. Kai mä oon vaan niin stadilainen!

104 kommenttia:

 1. Missä baarissa olit Tampereella? :)

  VastaaPoista
 2. Eih, se ainut viikonloppu ku en ollut porin yöelämäs seikkailemas:( olis ollu ihanaa nähä sut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ois ollu hauska Porissa törmää lukijoihin! Tampereella tuli muutama moikkaamaan :)

   Poista
 3. miten muiden kaupunkien baarien meno erottui helsingistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En haluu yleistää, mutta stadissa jengi kävelee aika nenä pystyssä. Ja jos vahingossa osuu johonkin täydessä baarissa niin uhotaan vetää turpaan tms. :D Mitä pidemmälle Suomea meni niin sitä lepposampi fiilis oli, mut jengi osas silti bailata! Mut sit taas parasta musaa soi ehdottomasti Helsingin baareissa.

   Poista
  2. Ehkei kannata parin eri kaupungin baarin perusteella väittää, että Helsingin baareissa sois paras musiikki...

   Poista
 4. aah, ihana Pori! :D Hassua et kävit siellä.. entinen kotikaupaunkini siis :)

  VastaaPoista
 5. Oks toi horomeiikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha ihan selvästi mallia ottanut

   Poista
  2. Käsittämätöntä:D mun käsittääkseni vilma ei oo mollannu ketään muutakun siljaa blogissaan, koska silja itse oli käyttäytynyt häntä ja hänen ystäviään kohtaan huonosti. Miks sä alennut tälläseen kun susta ei oo koskaan puhuttu mitään? Lapsellista...

   Poista
 6. Jenni olisit aikaisemmin ilmoittanut että tuut poriin niin olisin tullut moikkaamaan sua! Oliko kinossa edes ketään ihmisiä? Ne muutamat kerrat kun kinossa oon käynyt niin ollut todella hiljaista ja keski-ikä 18w.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinossa oli kyl aika vähän porukkaa, enimmäkseen ulkomaalaisia vaihtareita. Duunin aikana sai enemmän puhua englantia ku suomea!

   Poista
 7. Luin eka että "Aloitin nyt siis tekeen alkoholipornoa baareissa."

  VastaaPoista
 8. Eikö sua yhtään hävetä tehä tommosta sutturaduunia?:D "viihdyttää asiakkaita", näyttää tissit halukkaille ja näyttää muutenkin mahdollisimman halvalta? Muakin pyydettiin joskus tommoseen ja luojankiitos ymmärsin sanoa ei vaikka nuori ja huomionhakuinen olinkin.. No, kukin tyylillään, tuli vaan mieleen kun säkin oot nuori, nätti ja fiksu niin jättäisit vaan tommoset niille urpommille yksilöille... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää tissit halukkaille, hahhaha anna mun nauraa :D Eihän kenenkään tarvii näyttää tissejään vaikka alkoholia promoaakin :D Ja kyllä mä promotessani aikoinaan käytin ihan peittäviä vaatteita. Normi toppia ja farkkuja, enkä "halpamaisia" vaatteita.. :D

   Poista
  2. Viihdyttäminen ei tarkoita tissien näyttelemistä.

   Poista
  3. No se on ihan sama minkä uuden duunin alotan niin aina jollain on jotain huonoa sanottavaa :D

   Poista
 9. Eikäää! Oisinpa tienny että oot täällä kuolleessa kylässä eli torniossa! Hmh nyt tiedän miksi kaikki poikapuoliset kaverit oli perjantaina paarissa ;) hmh ois ollu kiva nähdä sut, oot vaan jotenki nii aito ja mahtava persoona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Torniossa oli ihan törkeen hauskaa! :D Ja kiitos paljon <3

   Poista
 10. Toi duuni auttaa sua varmaan hyvin saamaan asias kuntoon. Masennukseen yletön bilettöminen ja alkoholin käyttö ja toi unirytmi ei nyt muutenkaan oo kovin hyväks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mielummin mä oon ihmisten ilmoilla kun yksin himassa märehtimässä mun asioita? Ja mä en juo työaikanani. Ehkä itse tiedän mikä on mulle parasta :)

   Poista
 11. Millasta duunia toi niinkun on? Siis millälailla viihdytät ihmisiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on yhen tietyn brändin promo johon kuuluu kaikennäköstä, mut en saa niistä kertoo julkisesti ku on tosi tiukat lakisäädökset niitten kanssa.

   Poista
 12. Et julkase ku kysyn mikä sul on Vilmaa vastaa, mut silti julkisesti haukut sitä. Mulla on ollu susta aina tosi fiksu kuva ja ikävää et meet toiselle vaan turhaan vittuilemaan tollee :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Vilmaa vastaan se että se tekee blogiinsa postauksia jossa haukkuu mua ja mun kavereita vaikka ei olla tehty sille yhtään mitään :D

   Poista
  2. Koska se muka sua on haukkunu? Siljaa joo mut ei sua

   Poista
  3. Ja Siljaa ihan syystä...

   Poista
  4. Heti kun mä olin avautunu blogissa mun masennuksesta ja henkilökohtasista asioista, niin Vilma alotti oman postauksensa näin:

   "Mulla on pieni kriisi itteni kanssa menossa. Ajattelin jakaa tän kriisin teidän kanssa. Ja ei, en hae huomiota kertomalla tosi henkilökohtaisia juttuja mitkä on niin surullisia ja saisin satoja "voimiii♥" kommentteja. Sellanen on niin naurettavaa ja myötähäpeä on suuri sellaisten huomiohorojen kanssa ! :D"

   Poista
 13. Antakaa Jennin tehdä mitä se haluaa , musta toi työ voi olla mielenkiintoista ja vaihtelevaa koska saat reissata ympäri Suomea ja näät muiden kaupunkien yöelämää .

  VastaaPoista
 14. Käytkö enää kouluu?

  VastaaPoista
 15. HEII! tiiätkö onko pleikkarin tilalle tullu joku uusi aamujatkopaikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siel on ain Dusk &
   Dawnin aamubileet mut samois tiloissa edelleen :)

   Poista
  2. On, Dusk AND Dawn -_-

   Poista
  3. Dusk on siis uus Venue ja Dawn uus Playground :) Siel on aamubileitä joka lauantai ja sunnuntai klo 05-12.

   Poista
 16. Porin Kino :D hyi hitto!!! mitä ite digasit?

  VastaaPoista
 17. Mua vähän harmittaa sun asenne vilmaa kohtaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa Vilman oma käyttäytyminen haukkua mua ja mun kavereita sen blogissa ilman mitään syytä.

   Poista
  2. Joo ei oo Vilmankaan käytöksessä kehumista :/ En nyt muista mut miten hän on sua haukkunut? Siljajutut tuli vaan mielee :D

   Aiempaan kommenttia, että jännä miten muiden alkoholinkäyttö vaikuttaa Jennin masennukseen :D Ei Suomessa kuitenkaan juoda työkseen, varsinkaan nykyään :) Ja miks jollain tulee ekana viihdyttämisestä mieleen kännääminen tai tissien näyttäminen :D Voi Suomalainen alkoholikulttuuri <3

   Poista
  3. Ööö vilma mm. Kertoo että hänen mielestään omista ikävistä asioista avautuminen blogissa on noloa huomiohuoraamista sattumalta hetki sen jälkeen kun Jenni on avautunut asioistaan tänne. Vilma myös haukkuu Jennin kavereita. En nyt äkkiseltään keksi miksi Jennin pitäis olla kiva tollasta ihmistä kohtaan?

   Poista
  4. Ei se oo kyllä mitään haukkunu.... Ite laitoit instaankin "onks tää se horomeikki" ihan vittuilulla. Ootko ehkä kateellinen vilmalle vai mikä oikeen on?

   Poista
  5. Siis anteeks mitä, väität aiheettomasti et Vilma olis sua sen blogissa haukkunu vaik se ei oo sellasta tehnyt. Siljaa haukku joo mut ei sua? Ja sitku sulta pyytää selvitystä ni et edes julkase niitä kommentteja! Oot aina vaikuttanu kauheen mukavalta ja aikuismaiselta mut toi vie kyl pisteitä pois paljon ettet suostu edes julkasemaan kommentteja. Saa nähdä näkeekö tääkään kommentti koskaan päivänvaloa.

   Poista
  6. Heti kun mä olin avautunu blogissa mun masennuksesta ja henkilökohtasista asioista, niin Vilma alotti oman postauksensa näin:

   "Mulla on pieni kriisi itteni kanssa menossa. Ajattelin jakaa tän kriisin teidän kanssa. Ja ei, en hae huomiota kertomalla tosi henkilökohtaisia juttuja mitkä on niin surullisia ja saisin satoja "voimiii♥" kommentteja. Sellanen on niin naurettavaa ja myötähäpeä on suuri sellaisten huomiohorojen kanssa ! :D"

   Ja vieläkö joku kysyy mikä mulla on sitä ihmistä vastaan? Haukkuu mua huomiohoroks mun taustojen takia? En löydä ees sanoja Vilman käytökselle.

   Poista
  7. ja mistähän tiiät et vilma viittas tolla just suhun? :D ei kannata ottaa itteensä kaikkee hei! :)

   Poista
  8. No, ehkä Vilma ei juuri Jenniä tarkottanut, mutta haukkui jutun jota Jenni vastikään teki. Sillä likalla vissiin menee liian hyvin elämässä kun on varaa myötähävetä toisten ihmisten tuskaa ja sen purkamista. Lapsellinen ja empatiakyvytön ihminen.

   Poista
 18. Maksetaaks sulle tosta vai saatko vaan drinkkilippuja tms?:)

  VastaaPoista
 19. Moi Jenni. Olen uusi lukija. Eksyin tähän blogiin itseasiassa vasta tänään. Lueskelin paljon sun blogia ja vanhoja postauksia, ja kyyneleet silmissä katsoin sun ja Edgarin viime syksyn "rakkaustarina" videon. Voisitko hieman kertoa mitä sinulle kuuluu, - ja missä menet tänä päivänä? Oletko edelleen yhdessä Edgarin kanssa, vai vieläkö hän istuu? Oikein ihanaa syksyn jatkoa sinulle. ♡

  Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ella!

   Kiva että löysit mun blogin :) Me erottiin Edgarin kanssa tossa viime keväänä jo. Ei se suhde vaan toiminu niin että toinen on vankilassa. Eron jälkeen oon kumminkin käyny ihan normaalisti tapaamisissa, mutta nyt en oo taas hetkeen. Tuntuu ettei mulla oo vaan hänelle mitään asiaa ja aina kun nähään niin Edgar pyytää multa palveluksia ja oon tosi kyllästyny olee sen "juoksupoikana". Ja joo istuu edelleen, viel monta vuotta.

   Ja kiitos samoin! <3

   Poista
  2. Eli Edgar siis tappo jonkun.Muista rikoksista suomessa ei saa noin pitkää tuomiota...

   Poista
  3. Sä et siis näköjään tiedä Suomen lakipykälistä yhtään mitään :D Edgar ei oo tappanut ikinä ees kärpästä :D

   Poista
  4. Haha ano 10.35
   Esim talousrikoksista saa suomessa paljo kovemmat tuomiot ku tapoista :D

   Poista
 20. Mikäs tollanen työ oikein on? :D No mutta onnea uudesta työstä! :)

  VastaaPoista
 21. Mis kaupas oikei poris kävit? Ei tääl oo 12 jlk auki ku abc ja se on tuol hevokuuses 😂😂😊

  VastaaPoista
 22. Heippa! Kivalta kuulostaa toi sun nykynen työs :) riittää sitten muisteltavaa nelikymppisenä ;D olis TODELLA kivaa jos voisit tehdä postauksen näistä baareista/kaupungeista missä käyt/kävit :) tulis kivaa tietoo kun itse lähtee johonkin muualle kun oman kaupungin baareihin. Tuu joskus Hämeenlinnaan UP yökerhoon!!

  VastaaPoista
 23. Aika reiluu ku yritin kysyy sulta esimerkkiä siihen miten Vilma on sua haukkunut (eikä Siljaakaa oo haukkunu vaan sanonu miten asiat oli) ni et voi vastaa. Nyt jäi sun blogis lukeminen et hellurei vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei vaan :D Tässä pätkä Vilman postauksesta jossa se viittaa muhun:

   "Mulla on pieni kriisi itteni kanssa menossa. Ajattelin jakaa tän kriisin teidän kanssa. Ja ei, en hae huomiota kertomalla tosi henkilökohtaisia juttuja mitkä on niin surullisia ja saisin satoja "voimiii♥" kommentteja. Sellanen on niin naurettavaa ja myötähäpeä on suuri sellaisten huomiohorojen kanssa ! :D"

   Se että mulla on ollu rankkoja asioita elämässä ja kirjottaminen on jeesannu mua käsittelee niitä, niin sit Vilma haukkuu mua netissä huomiohoroks? En tiiä mitään säälittävämpää. Tulis ees päin naamaa sanomaan, mut ei uskalla.

   Poista
  2. Millä perusteella toi on susta?

   Poista
  3. Onpas sulla suuret luulot itsestäs. Miksi ihmeessä toi Vilman teksti liittyisi juuri suhun? Tosi itserakasta ajatella heti että ''hei, se kirjottaa muute musta!!!!''

   Poista
  4. Voi iha hyvin olla sattumaa :D

   Poista
  5. Yleensä huonon itsetunnon omaavat ajattelevat näin.. Harmi. Vilma kun ei edes lue blogiasi..

   Poista
  6. Oh god jenni, mitä luulet jaksasko joku just susta kirjottaa? Tollasta tekee nii moni mistä vilma on kirjottanu, niin en usko että sillä on mitään intressejä viitata siinä suhun...vähän jopa itserakasta ajatella niin. Ja hei mitä sitte vaikka kirjottaski? Helvetin lapsellista reagoida tolleen. Varsinkaan kun et voi tietää onko se susta. Sun nimee ei mainita missää.

   Poista
  7. Kenestä vilmasta puhutaan!!! :D

   Poista
 24. ihan näin by the way millane toi mart of china sivusto on? silleen että onko tullimaksuja ja kui kaua toimitus kestää? :) olis huippu tilata sieltä, kiitos jos vastaat ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tullimaksut oli ja niin vitun hirvee pettymys koko pulju et suututtaa vieläki. Onesize vaatteet oli läskeille ja laatu iha järkyttävää.

   Poista
 25. En tiiä tästä koko jutusta mitään mut toi Vilman teksti oli hauska :D Ihan sama onko henkilökohtaisten asioiden kirjoittaminen huomiohuoraamista vai ei, mutta silloin ku alkuun laittaa "tää ei oo sitte huomiohuoraamista mitä kaikki muut tekee!!", se ei TODELLAKAAN ole huomion hakemista (vaikkakin samanlailla on itse jakamassa kriisiä). Hyvin ristiriitaista..

  VastaaPoista
 26. ööh, ei kannata ottaa jonkun vilman kommentteja kauheen vakavasti. Vaikuttaisit fiksummalta kun et kiinnittäsi kyseiseen ihmiseen mitään huomiota. Oon joskus uteliaisuuttani käyny lukemassa hänen blogiaan ja vaikuttais 13-15 vuotiaiden suosikkiblogilta. Sun ja Siljan blogia jaksaa lukea vähän vanhemmatkin ihmiset jotka ei kaipaa elämäänsä ylimääräistä "draamaa"
  Ei kukaan fiksu ihminen kirjoita edes vitsillä noin lapsellisia juttuja kuin vilma.

  VastaaPoista
 27. Ei nyt liity millään tavalla tähän postaukseen, mutta opiskeletko vielä Venäjää? :)

  VastaaPoista
 28. Lakkasin itse lukemasta Vilman blogia sen postauksen jälkeen! Itseasiassa ajattelinkin heti sun blogia kun luin sen alun ja alko kuvottaa se koko ihminen. Sun blogi on monta vuotta ollut mun lemppareita ja oot vahva ja vaikutat ihanalta ihmiseltä. Sulla on kaikki oikeus kertoa blogissas ihan mitä ikinä haluat. Ja vaikka se ei olis suoraan sulle suunnattu heitto, niin kyllä se koski myös sua ja kaikkia jotka kirjottaa myös elämänsä ikävistä asioista blogissaan. Hyi hitto sitä naista... onneks netin voi sulkea ja mennä muualle kun alkaa ärsyttää.
  Mutta älä Jenni ota ittees! Ei sun tarvii välittää mistää tyhjäpääbimboista!

  VastaaPoista
 29. Mikä Vilman blogin osoite on? Haluisin käyä lukeen sitä :-)

  VastaaPoista
 30. Sun kannattas Jenni pyytää anteeks Vilmalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan kannata. Jenni ei ole tehnyt mitään toisinkuin tuo empatiakyvytön vihjailija. Nolo blogi muutenkin hänellä.

   Poista
  2. En tajuu miks Jenni julkaset tällasta julkista nöyryyttämistä. Vilma ei edes lue sun blogia mut vaikka postaus oliski ollu susta ni tää postaus tekee susta paljon pahemman.

   Poista
 31. sama! Kävin kattomassa hänen blogiaan ja on kyllä ylimielinen, ilkeä ja lapsellinen ihminen. yök!
  Ja nyt selittelee et et tarkoittanut jenniä.. idioottikin tajuu mihin hän blogissaan viittasi. Teinien touhua tollanen toisille vittuilu..

  VastaaPoista
 32. voitko nyt julkaista kun kysyn että kuka toi paljon puhuttu Vilma on?

  VastaaPoista
 33. kestä vilmasta puhutaan?

  VastaaPoista
 34. Mis mäkkäris olit töis?:) tykkäsitkö olla siel?

  VastaaPoista
 35. En ymmärrä tätä nykypäivän kosto periaatetta. Että jos joku on sulle ilkeä, sulla on oikeus olla sillekin ilkeä. Musta ainakaan mikään ei koskaan oikeuta olemaan ilkeä!! Sittenhän osoittaa vain itsekin olevansa ilkeä, ja mielestäni ilkeänä oleminen on pahinta koko maailmassa.

  Jos joku on mulle inhottava, käännän hänelle toisenkin posken. Ja se tehoaa oikeasti paljon paremmin! Oon joskus kuullut haukkuryöppyjä, ja sen sijaan että olisin itsekin syyllistynyt samaan ja alkanut haukkumaan, oon ottanut haukut tyynen rauhallisesti ja rakastavasti vastaan. Joskus vastapuoli on jopa alkanut itkemään, niin häiritsevää tänä päivänä näyttää olevan aito kiltteys. Tai jos joku koittaa olla mulle arjessa koko ajan ilkeä, koitan päinvastoin olla koko ajan hänelle kiltimpi. Näin olen saanut jopa todella hyviä ystäviä!

  Kosto, ilkeys ja samaan pahaan aleneminen ei auta mitään. Sen sijaan rakkaus, kiltteys ja mahdollisuus saada ystävä kenestä tahansa auttavat aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikilla ei kiinnosta pokkuroida idiootteja..:D Oma periaatteeni ainakin on että metsä vastaa kun sille huudetaan, samalla mitalla takaisin hyvässä ja pahassa.

   Poista
 36. Ihanaa kun postaat näin usein..

  VastaaPoista
 37. millon oot taas Tampereella promohommissa? :)

  VastaaPoista
 38. missä baarissa kävit tornios? mitä mieltä olit siit? voitko tulevaisuudes ilmottaa etukäteen et jos oot reissaamas jonnekki (työn tai huvin parissa) nii ois kiva tietää et voi sit tulla juttelee :D

  VastaaPoista
 39. Kai tiiät että bloggaaminen vois olla sun ammatti? Voisit pienellä panostamisella ja useammin kirjoittamalla saada paljon paremmat tulot kun baarissa hostaamisella ja promohommilla. Niistä hommista maksetaan nykypäivänä paljon huonommin kun oikeasta some -duunista :)

  VastaaPoista
 40. Haha jenni,älä puhu paskaa :D sä ja sun masennus,jos sul oikeesti olis masennus,ni sä et todellakaan lähtis himasta yhtään mihinkään,saatika ravais baareissa yms joka viikonloppu :D tää on taas tätä sun huomionhakua,ku "yhyy kaikki on paskaaa säälikää mua" :D vedä vähä enemmä viel vauhtia ni kyl se "masis" siitä lähtee ;)) lol sulle ei voi ku nauraa,säälittävä teini:D

  VastaaPoista
 41. Onko kaikki hyvin? Olisi kiva kuulla jotain kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 42. kelle firmalle teet noita promoja? :)
  irokeesille, kohulle vai jollekin muull?:)

  VastaaPoista
 43. Hahhah tulin tänne kommenteihin ettimään jonkinnäköstä ilmotusta että millon tulee taas postaus, niin eksyin sitten ton Vilman blogiin. Siis sehän on kuin jostain sketsiohjelmasta koko ihminen :D Älä Jenni ota nokkiisi hänestä, sä oot kova mimmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mulle kävi ihan samanlailla!! :'D ja samaa mieltä

   Poista
 44. Etkö bloggaa enää?

  VastaaPoista
 45. Jenni nyt alota taas säännöllinen postaustahti tää on ärsyttävää tulla sun blogiin ja tääl on edellinen postaus kuukauden takaa :-DDd :'''(

  VastaaPoista
 46. Ootko lopettamas bloggauksen? Kuukausi sitten oot postannu..

  VastaaPoista
 47. Koskas palaat kirjottelemaan? :) I MISS YOU!

  VastaaPoista
 48. Olit Kajaanissa! Oliks kivaa? :D

  VastaaPoista