torstai 27. marraskuuta 2014

Yep.. I'm back!

62 kommenttia:

  1. Voi että mä säikähdin et mun lempibloggaaja lopettaa :D! Muista täs vaan että hetki kerrallan kyllä se siitä <3 jaksamisia !

    VastaaPoista
  2. Hui sydän melkein pysähty kun sanoit ettet jatka! Ihanaa, että jatkat, sun blogi on auttanu mua oikeesti niin paljon kaikessa!
    Tää eroo kaikista muista blogeista ja siks tuun aina uudestaan lukemaan sun postauksia :-)
    Onneks sulla on kaikki jo parempaan päin! Olin jo huolissaan, että mitä sulle kuuluu, kun ei kuulunut mitään :-/ vaikka en tunne sua. Tsemppiä ja haleja <3

    VastaaPoista
  3. Voimia sinulle, oot ihana. <3

    VastaaPoista
  4. ÄLä stressaa, kaikki ymmärtää ja uskon että stressittömänä kun oot rentoutunut saat uutta inspiraatioo tehdä blogia<3 toivottavasti et päädy lopettamaan! tsemppii ja propsit positiivisesta asenteesta<3

    VastaaPoista
  5. Ikävähän sun kirjotuksia ja höpinöitä on ollu! Oot mun lempi bloggaaja :) mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
  6. Mitä sun naamalle on tapahtunu, oot ihan erinäkönen :(

    VastaaPoista
  7. Oot Jenni kyllä upee! Ilahduin äsken ku avasin koneen ja huomasin, että olit postannu :) Turhaa stressaat siitä mitä muut susta ajattelee, harva ihan oikeesti haluu sulle mitään hermoromahdusta tän blogin takia :D otat ihan rauhassa just niinku sanoitki! Tsemppiä :)

    VastaaPoista
  8. voi miten kiva video! :) oot ihana ♥ voimia parantumiseen :)

    VastaaPoista
  9. Ihana kuulla susta pitkästä aikaa, sun videoita on ihan mahtava kuunnella ja ihanaa että voit jo paremmin ja sulla on äiti ja ystävät vierellä vaikeimman yli! <3 älä jätä meitä kokonaan! :)

    VastaaPoista
  10. Ihanaa oon oottanutkin millon tuut taas postailemaan! :) ootko saanut muuten painoa lisää? tarkoitan siis hyvällä tavalla vain :) <3

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva kun et lopetakkaan :-) ainakaan itse omasta mielestä sun ei tarvi ottaa postauksista mitään stressiä. postaa aina sitten kun siltä tuntuu!

    VastaaPoista
  12. miten sun ääni kuullostaa tuolta ku ois spermaa kurkussa muuten kaunis

    VastaaPoista
  13. Ihanaa että olet palannut! <3 Tuntuu vähän ikävältä kuunnella kuinka paljon "joudut" selittelemään poissaoloasi lukijoille... Ei blogisi arvo ole siitä kiinni kuinka usein bloggaat tai olet bloggaamatta. Toivottavasti jatkat bloggaamista siihen tahtiin kuin itsestäsi hyvältä tuntuu :) Kaikkea hyvää sinulle! :)
    p.s. ensimmäinen kerta kolmen vuoden ajalta kun kommentoin blogiisi ;D

    VastaaPoista
  14. Ihanaa ihanaa! Joka päivä oon tullut kattomaan, etta ootko postannut ja nyt se kannatti!

    VastaaPoista
  15. Toi tukka on tooodella hyvännäkönen! Näytät tosi kauniilta ja raikkaalta :)

    VastaaPoista
  16. tosi kauniisti puhut ystävistäsi <3 jatka jenni samaan malliin oot ihanan symppis ! :)

    VastaaPoista
  17. Voi kun et lopettaisi! Älä välitä sellasista kommentoijista, jotka inisee jos postaat harvoin. EI tää bloggaaminen kuitenkaan mikään velvollisuus sulle ole! Postaat juuri silloin kuin itsestäs siltä tuntuu, ei kannata ottaa mitään stressiä siitä :)

    VastaaPoista
  18. hyvä kuulla ettet lopetakkaan! oot upee :)

    VastaaPoista
  19. Postaat just sillon kun siltä tuntuu, älä ota mitään paineita siitä! Vaikka se olis kerran viikossa tai kerran kuukaudessa, niin ei se haittaa, jos se vaan tuntuu susta sillon paremmalta :) Kyllä me täällä sua ootetaan ♥

    VastaaPoista
  20. YLIVOIMAISESTI PARAS BLOGI SULLA ON AINA OLLUT ja kunhan vaan jatkat omana itsenäs niin se tulee myös olemaan <3

    VastaaPoista
  21. Sulle sopii kyllä hyvin noi lyhyemmätkin hiukset ! :) Ei vitsit tää päivä on ollut aivan huippu sillä oot toinen lempibloggaajista joka teki tänään niim sanotun come backin joten aivan huippua♥
    Paljon jaksamisia sulle sinne ja ihana kuulla että voit jo paremmin ! =)

    VastaaPoista
  22. Mahtavaa kuulla susta! Tsemppiä ja voimia sinne, yritä olla stressaamatta liikaa blogista :)

    VastaaPoista
  23. Kiva video ja ihanaa ettet lopeta, sun höpinöitä on aina niin kiva kuunnella :) noi hiukset on upeet, oot jotenkin aikuisemman näkönen noilla ! :)

    VastaaPoista
  24. Tosi kivat noi lyhyemmät hiukset, sopii sulle hyvin! :) Ja kiva kuulla, et jatkat viel bloggaamista!

    VastaaPoista
  25. Kiva, kun olit pitkästä aikaa postannu. Ilo lukea sun tekstejä, ja susta saa niin aidon kuvan. Elä ota ressiä, pikku hiljaa etiäpäi!:) ja soppii tosi hyvin nuo hiukset!

    VastaaPoista
  26. En oo koskaan kommentoinut sun blogiin mitään, mutta nyt tän postauksen jälkeen iski sellanen että pakko edes jostain! Ihan mahtavaa kuulla susta pitkään aikaan! Kuten sanottu, turha on ottaa stressiä postaamisesta! Kyllä me lukijat täällä pysytään. Pelästyin kun puhuit tosta lopettamisesta, että nytkö tää loppu. Oon seurannu sun blogia ihan sun ensimmäisistä postauksista lähtien, koska tää on mun mielestä paras ja aidoin blogi mitä oon lukenut. Todella paljon jaksamisia sulle! Noi hiuksetkin btw pukee sua erittäin hyvin!

    VastaaPoista
  27. Sun on PAKKOPAKKOPAKKO vastata tähän!!! Oliko Kajaanissa kivaa??? Missä olit? Kerro kaikki!! Äää miks en tienny et oot täällääää! Nyt vituttqa, joten joudut kertoo kaiken :D

    VastaaPoista
  28. Kiva, että oot palannu! :) Jaksamisia, sun blogi on paras ja vaikutat ihanalta persoonalta jatka samaan malliin vaan!♥

    VastaaPoista
  29. Ihanaa, sua on kaivattu ! <3

    VastaaPoista
  30. Paljon tsemppiä! Yritä nauttia pienistä hyvistä hetkistä! Oot yks parhaista bloggareista <3

    VastaaPoista
  31. Onko sinulla todettu masennus vai maanis depressiivisuus? Opiskelen psykologiaa ja usein maanis depressiivisyys aluksi diagnisoidaan virheellisesti masennukseksi. Kannattaa kertoa tuosta lääkärillesi, että yhtenä päivänä olet "down" ja toisena päin vastoin, nimittäin jos sinulla hoidetaankin nyt väärää sairautta. Ja lue itsekin ihmeessä netistä googlettamalla niin varmaan osaat katsoa osuvatko oireet kohdallesi! Kommetti ei ole millään pahalla, toivon kaikkea hyvää ja tuli heti tämä mieleen niin halusin sanoa. :)

    VastaaPoista
  32. En oo koskaan aiemmin kommentoinut mitään sun blogiin vaikka olenkin jo muutaman vuoden tätä lukenut. Halusin vaan sanoa että älä stressaa tästä blogista, ei haittaa vaikka vaan kerran kuussa postailisit. Toivottavasti kaikki kääntyy sun elämässä vielä parempaan päin, sulla on ollut tosi rankkaa!

    VastaaPoista
  33. ihanat hiukset näytät tosi hyvältä!! :)

    VastaaPoista
  34. Oon sanaton... Niin kaunis ja uniikki olet!

    VastaaPoista
  35. Voiskohan sulla olla kaksisuuntainen mielialahäiriö noista sun puheista päätellen?? Se kannattaa tutkituttaa, koska oikealla lääkityksellä sä sit voisit olla tosi onnellinen :)

    VastaaPoista
  36. Jeeee ihan parasta jos et lopeta!! Ja jestas miten hyvältä noi hiukset näyttää sullla!!<3<3

    VastaaPoista
  37. apua olin ihan kauhuissani ku sanoit et lopetat mut onneks jatkoit sitä vähän paremmilla uutisilla<33333

    VastaaPoista
  38. eiiii et voi lopettaa vittuuuuu lukenu viis vuotta tätä jo aina :D saatana

    VastaaPoista
  39. teeee postaus siitä miltä tuntu poikkasta hiukset ;- D

    VastaaPoista
  40. sä oot rauhoittunut ja aikuistunut ihan sikana tää video verrattuna 1-2 v takasiin videoihin :---DDDD kehen oot oikee tutustunu ku muuttunu hahaha ;DDD

    VastaaPoista
  41. ahdistaa liikkua ja nähdä kavereita "suunnitellaan vain tunti pidemmälle" mutta matka etukäteen mietittynä pituus 3vko ei ahdista :-- D

    VastaaPoista
  42. kivat tyylikkäät hiukset :) Ootko saanu muutaman lisäkilon? Oot kyl edelleen superlaiha ei sillä:)

    VastaaPoista
  43. Oot selvästikin saanu painoo lisää! Oot niin terveemmän ja kauniimman näköinen. :) Upeeta Jenni ❤

    VastaaPoista
  44. Oon käyny sun tauon ajan joka päivä kattomassa ootko sittenki postannut! Ja niiin ihanaa, että nyt olit <3 Varmasti tulee porukka nillittämään sun tauosta sun muusta, mutta älä yhtään välitä!! Oon ihan samanlainen stressaaja ja ahdistun helposti..Me ollaan vahvoja, mutta herkkiä mieleltä sillain että saattaa vaihdella olot helposti. Mut se tekee meistä se ketä me ollaan :) Mun mielestä näytät paljon paremmalta nyt, jotenkin lämpimämmältä! Ehkä oot saanu syötyä paremmin tai ehkä ne on noi hiukset en tiedä mutta hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  45. Hei, olipa kiva kuulla, että voit jo paremmin! Näin vanhempana ihmisenä voisin kyllä sanoa, että älä stressaa postaustahdista, älä lukijoiden kommenteista, vaan tee juuri niinkuin itse parhaaksi näet ja koet.
    Elämä on elettevä itselleen eikä toisia ihmisiä varten. Vain sinä päätät omastasi, sinun elämäsi on sinun.
    Meillä lukijoillakin on oma elämä, ei me eletä kenenkään blogin tahtiin, eikä sinun kannata murehtia, mitä lukijat ajattelee, jos et kykene postaamaan.
    Oikein mukavaa joulun odotusta ja kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista
  46. sä oot niin ihana! oon kaivannut sun postauksia ihan hirveesti, mut ymmärrän että aina ei voi jaksaa :( kovasti tsemppiä sulle <3 ja kyl kaikki täysjärkiset ymmärtää jos postailuista on taukoa!

    VastaaPoista
  47. Sul on niin mahtavia lukijoita jotka aidosti toivoo sulle kaikkea hyvää!

    Miten olis jos tekisit jonkun postauksen jossa pyytäisit lukijoita kertomaan kommenttiboksissa itsestään:)
    Olisi varmasti kiva tietää meistäkin kun luulen että on joka puolelta suomea lukijoita: isoista kaupungeista ja pienistä kylistä :) ja ikäjakauma on varmasti kanssa melkoinen :D!

    Itse täytän ensi kuussa 28. Olen 4v pojan äiti ja odotan toista lastani :) Opiskellut olen taidekorkeakoulussa ja nykyään teen töitö näyttelijänä teattereissa ja olen näytellyt yhdessä tv-sarjassa pari vuotta sitten. Olen totta puhuen lukenut, kaikki postauksesi. Kaikke hyvää sulle ja jatka bloggaamista!♥ tästä voi tulla esim tulevaisuutesi työura:)

    VastaaPoista
  48. Älyttömästä voimia sinne siin! Niinkuin moni on jo sanonut, näytät terveemmältä taas! :) Ilosuus näkyy kasvoista.
    JA älä ota stressiä blogiin kirjoittelusta, keskityt nyt ittees ja hyvään oloon niiin eiköhän se innostus tykkäämiinsä asioihin jaksa taas tuntua :) Halit ja pusut terkuin tyttö helsingistä

    VastaaPoista
  49. missä olit oulusssa ?:) mitä teit siellä??

    VastaaPoista
  50. Ihan hiton makeet noi sun uudet hiukset!! <3_<3 Ja mahtavaa että oot palannu taas blogin pariin, sitä on ootettu! :)

    VastaaPoista
  51. Mä en oo tainnut koskaan kommentoida sun blogiin mitään mutta tän videon myötä halusin tulla jättämään kommenttini. Ensinnäkin aivan ihana ja sympaattinen video. Oot niin aidon oloinen ja luonteva kameran edessä. Oot myös todella rohkea ja vahva ihminen, kun uskallat avoimesti puhua vaikeistakin asioista. Haluan toivottaa sulle tsemppiä blogin suhteen ja elämään muutenkin. Välillä on vaikeeta, mutta niistä vaikeista hetkistäkin selviää. Vaikeudet tekee entistä vahvemmaksi ja niiden jälkeen osaa arvostaa ja katsoa elämää eri tavalla. Uskalla aina olla oma ihana itsesi! <3

    Ps. Tosi kivat noi lyhyemmät hiukset :)

    VastaaPoista
  52. Oulun Tivoli on kyllä vain kaksikerroksinen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahhahahaha kyllä siel vaa on se kolmaski kerros, idiootti

      Poista
    2. missä? :D kiitos kauniista sanoista<3

      Poista
  53. Mukava kuulla että voit jo paremmin ja mukava tälläinen höpöttely video pitkästä aikaa :) Noi lyhyet hiukset sopii sulle tosi hyvin, oot tosi kaunis! :) Kaikkea hyvää sinulle!

    VastaaPoista
  54. Turhaa oot stressannu! Täällä me ollaan vielä :-) hyvä että voit paremmin ja tsemppiä jatkoonki :-) ps. Magee tukka!
    -noora

    VastaaPoista
  55. jee hyvä oulu! kiva että kelpas meidän ihanainen tivolimme :D

    VastaaPoista
  56. Jenni kun olet vain ihana!! <333

    VastaaPoista