keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Bangkok, I love you

IMG_3194
Meillä tosiaan alkoi Tahon kanssa maanantaina matka kohti Thaimaan Bangkokkiin. Lennettiin ensin Moskovaan, hengailtiin siellä pari tuntia ja siitä suoraan itse päämäärään. On jotenkin uskomatonta, miten 3 vuotta sitten kun oltiin yhdessä Thaimaan Phuketissa, tein videopostauksen teille ja sanoin että me päätettiin, että seuraavaks kun jonnekkin mennään, niin Bangkokkiin. Ja nyt, tasan 3 vuotta myöhemmin, me ollaan täällä! Meidän kahden välillä on näiden vuosien aikana tapahtunut niin paljon kaikkea, että voi huhheijjaa. Mutta en vois olla onnellisempi, että oon eksäni kanssa paras ystävä ja päästään näkemään maailmaa yhdessä.

 IMG_3216IMG_3224IMG_3231IMG_3235IMG_3318IMG_3362IMG_3357IMG_3359
 Hahahah, OMG! Päätettiin et meijän on pakko testaa joku näistä :D :D

Jo parin päivän jälkeen mä olen rakastunut tähän kaupunkiin. Mä olin kuullut niin paljon huonoa monelta ihmiseltä jotka on täällä olleet, jopa asuneet, joten siks mun odotukset ei olleet korkeella. Vaikka mä oon aina luokitellut itteni rantaloma -ihmiseks, on reilu 9 miljoonan asukkaan suurkaupunki pilvenpiirtäjineen jotain aivan käsittämätonta. Mä kirjottelen teille myöhemmin lisää, koska nyt on meidän aika lähteä Bangkokin syntiseen yöhön ;)

IMG_3272IMG_3303

59 kommenttia:

  1. Hahah just viikonloppuna katoin hangover 3, älä iha yhtä reilusti juhli! Tai 'bangkok saa sinut' :Dd allthetastesoflife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me katottiin Tahon kanssa se part 2 just ennen matkaa! :D Joo iisisti iisisti.. ;)

      Poista
  2. Itsellä tällä hetkellä kauhea matkakuume ja tämä ei tosiaan helpota asiaa :D!

    VastaaPoista
  3. Wau oot kyl niin upeennäkönen! :)

    VastaaPoista
  4. apua! näyttää ihanalta ja ah-niin-ihanan syntiseltä! kateus....
    ihanaa lomaa sulle ja Taholle!! nauttikaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ei olla nähty vasta kun pääkatu, mut huomenna mennään ytimeen pilvenpiirtäjien juurille :) Kiitos paljon ja Taholta terveisiä!

      Poista
  5. Bangkok on paras, päätettiin meiän tänvuotinen kuukauden pitunen Thaikku -reissu sinne! Kannattaa käydä vaikka drinksuilla Siroccossa, sieltä on parhaat näkymät Bangkokin ylle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bangkok todellakin on p-a-r-a-s. Ja kiitos vinkeistä, niitä saa laittaa lisää! Me ollaan vasta ekaa kertaa täällä :)

      Poista
  6. Millanen hintataso thaikuissa on täl hetkel? Paljo esim tommonen jack daniels viski toppi maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bangkokissa on esim. halvempaa kun Phuketissa. Bangkokissa syö ravintolassa 2 ihmistä kunnon safkat ja drinkit yhteensä 10 euroa. Tollanen toppi maksaa 2 euroa :)

      Poista
  7. Oh Bangkokkiin ei kyllästy koskaan! Oon ollu kahesti ja aina sinne kaipaa takasin. Ylipäätään Thaimaaseen - ikuinen kaipuu!

    VastaaPoista
  8. mä en tykänny bangkokista.. me oltiin ihan keskustassa niiden siam centtereiden vieressä mut ei bangkokissa musta oo mitenkään kovin siisti yöelämä.. Kaikki isot clubit on siel pattayalla päin ja just toi alue missä on noita pimppi baareja on ainut baarialue ja ne on kaikki just tollasia xd..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä et vaan tunne oikeita ihmisiä. Täällä on todella UG (underground) klubeja, joissa meno on ihan omaa luokkaansa. Meillä asuu suomalaisia kavereita täällä jotka on meitä jeesanneet löytämään ne The mestat ;)

      Poista
    2. Siel on muuten siistejä näitä oopiumluolia :D

      Poista
  9. Asuin ite vuoden bangkokissa, tykkäsin ihan sairaana kaikista katuruoista, kannattaa ehottomasti käydä jj-parkissa ja sen ihan vieressä olevassa chatuchak-viikonloppumarketissa, pääsee metrolla ja sky trainilla, jälkimmäisen pysäkki on ainaski nimeltään mo chit, sinne kannattaa mennä, vain vklp auki ja älytön alue millä myydään ihan kaikkea! Khao-san road on sitte se turistialue, siellä kaikki kalliimpaa selkeesti joten shoppaukset kannattaa hoitaa muualla, hyviä ostoskeskuksia on esim Union Mall(vaatii metrolla menon, en muista varmana pysäkkiä), ja ihan ytimessä oleva Pratunam ja Platinum ostoskeskukset, tunnistaa korkeasta rakennuksesta jossa kultainen kupoli päälläpäällä, noihin keskuksiin kyllä menis vaikka kaks päivää! Ihan ytimessä olevat Siam Center yms on kalliimpia merkkipaikkoja, kannattaa kumminki chekata niiden ruokavalikoimat, nam! Phuhh siinä vinkkiä, mahtavaa lomaa!;)

    VastaaPoista
  10. En kans ymmärrä miks kaikki aina haukkuu Bangkokia..Mä oon mun jokaisella Thaimaan reissulla aina mennyt Bangkokiin jokskin aikaa ja joka reissun jälkeen kaipaan takaisin sinne <3 Mut kiva kuulla et te ootte Tahon kans tykänny! Hyvää lomaa teille :)

    VastaaPoista
  11. Eikä! Oon aina halunnu thaimaaseen. Ota paaaaljon kuvia ja kerro sit KAIKKI mahdollinen tieto,ja etenkin bilereissuista kaikki likaiset yksityiskohdat kiiitos! ::D

    VastaaPoista
  12. Uskomatonta, että naureskelette noille pussy sitä ja tätä -showlle ja aiotte jopa mennä katsomaan. Ymmärrättekö edes, että köyhässä maassa showssa esiintyvät naiset ovat todennäköisesti ihmiskaupan uhreja tai muuten pakotettuja tekemään seksityötä henkensä pitimiksi? Jos menette katsomaan, tuette ihmiskauppaa ja naisiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HUOHH. Ei kaikki ole ihmiskauppaa.. Jotkut vaan tekee sitä ihan omasta tahdostaan, sellasta se on. Ootko nähnyt dokumentin whores glory? Suosittelen

      Poista
    2. Jep!! Karma is a fuckin Bitch ja jenni ja taho yhdessä ansaitsee parempaa kohtelua! ;) hei nehän on olevinaan nyt niiin rikkaita ku pääsee tollaseen maltaita maksavaan eksoottiseen esitykseen ;)

      Poista
    3. siis naurettavaa :D ihanku se pillun näkeminen ois niin ihmeellistä

      Poista
    4. Lässyn lässyn.. Tää ei ole mikään maailmanparannus blogi.

      Poista
    5. Toi on kyllä totta...

      Poista
    6. Jokainen niistä naisista/miehistä jotka työskentelee tollasessa paikassa, on itse sen tien valinneet. Ihan hyvin ne vois myydä kadulla hedelmiä, olla hotellin siivoojia, pikaruokaravintolan työntekijöitä jne. Se on eri juttu kun jossain maissa myydään 10-vuotiaita seksiorjiksi.

      Poista
    7. En tiedä tosta paikasta, joten paha sanoo mitää mut kannattaa lukee kirja Puolikas taivasta! :) eli siis Thaimaassa tosiaan tapahtuu ihan älyttömän paljon ihmiskauppaa ja seksuaalisiin töihin pakottamista koskien myös iha aikuisia naisia. Ja nii myös niitä 14-15vuotiaita joita ei välttämättä tunnista niin nuoreksi. En siis viitannu siihe etteikö noita vois käyä kattelemassa tms. Mut aina totuus ei ole se että nää stripparit sun muut on ite valinnu sen tien:)

      Poista
    8. niin no ikävä kyllä totuus on se, että myös aikuisia siepataan ja pakotetaan tollaisiin töihin. En paheksu sitä, että kun osa valitsee itse sen työn, mutta kun kaikki eivät sitä ole itse valinneet. Ei naisia saa hyvksikäyttää sen enempää kuin lapsiakaan

      Poista
    9. ja tosiaan ihmiskauppaa jos haluaa tukea niin siitä vaan...minkäpä sille muut voi

      Poista
    10. Kannattaisi vähän perehtyä Jenni asiaan. Thaimaassa tosiaan on tosi tosi paljon ihmiskauppaa ja myös ihan aikuisia naisia pakotetaan työskentelemää strippiklubeilla, baareissa, prostituoituna yms. Vaikka ne näyttäis siellä olevan hymy huulilla nätteinä, niin totuus voi olla aivan toinen.. Toki on niitäkin jotka tekevät noita ihan omasta tahdosta, mutta ei läheskään aina..

      Poista
    11. Et sä Jenni voi tietää onko nuo ihmiset tuolla omasta tahdostaan vai ei.

      Poista
    12. Ihan vaan pikku vinkkinä, kannattaa pysyä poissa noista pingpong showista.. Huijaavat juurikin tuommoisia tietämättömia tolloturisteja. Sanovat, että show maksaa 100bht, juomat ilmaiset ja kun kuvotusmittarisi tulee täyteen kyseisessä paikassa ja haluat lähteä odottaa yllätys: lasku on monta tonnia. Eivätkä päästä ulos ennen kuin maksa.

      Poista
    13. Mä olen ollut Thaimaassa 4 kertaa eli tiedän kyllä jotain, mutta joo, ehkä hieman yleistin. Kaikki ei pääse työtänsä valitsemaan, mutta on mahdollisuuksia (näin karkeesti sanottuna) muuhunki kuin huoraamiseen.

      Poista
    14. Harvalla siellä on mahdollisuuksia jouduttuaan ihmiskaupan pelinappuloiksi.

      Poista
  13. Kun sinäkin oot sinkku ja vissiin taho myös. Niin onko teillä suhteen jälkeen ollu pelkkää kaveruutta pienillä eduilla ;) vai pelkkää kaveruutta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, en ole ainoa ketä kiinnostaa :D Toki Jennin oma asia, mutta olisi hauska kuulla, onko heillä sutinaa vai ihan frendipohjalta :)

      Poista
    2. .. ;) Mutta sinkkuja ollaan!

      Poista
  14. Oi ihanan näköstä! Voitko laittaa videopostausta sieltä? :)

    VastaaPoista
  15. Vitsi miten kivalta näyttää 😍 Ja on niin kauhee matkakuumekin.. :D mistä muuten noi ihanat biksut on? :)

    VastaaPoista
  16. hauska toi bikini kuva siis oikeesti hyvällä mielellä :D Paljonko makso lennot ? minkä firman koneilla menitte venäjältä ? minkä tason hotellissa yövytte ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Mentiin Venäjältä Aeroflotilla. Bangkokissa oltiin ihan perus hotellissa jossa löyty kumminkin uima-allas katolta jne, yks yö tais olla 30€. Phuketissa 50€ yö, vähän tasokkaampi. Ja pariks viimeseks päiväks varattiin Bangkokista 88 kerroksesta sviitti, yks yö 90€. Ja nää hinnat on siis 2 henkilöltä :) Eli todella edullista verrattuna Suomeen.

      Poista
  17. Vautsi jenni, näytät niin upeelta ja hyvin voivalta<3 sä jos kuka oot ton loman ansainnu, tsemppiä ja kaikkea hyvää sulle!

    VastaaPoista
  18. Näytät nykyään niin hyvälle! :) sun kroppa näyttää jotenkin paljo muodokkaammalle ja tervemmälle ku koskaan, mun mielestä oikein hehkut :) huippu juttu! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon lihonnut 12 kiloa xD

      Poista
    2. paljo sä painat nykyään ja paljo ennen oli? mä oisin ite veikannu kyl sulle painoo joku 4-5kg enemmän... ei todellakaan näytä et oisit lihonnu 12kg XD oon ite saman pitunen ku sä ja painan 53-54kg, näytät mun mielestä mua hoikemmalta :D

      Poista
  19. Mitkä noi sun kengät on?:) ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään niistä sikana! Primarkista, 13 euroa :)

      Poista
  20. Haha tätä just tarkotin. Nuo kuvat voi olla ihan kene tahansa ottamia :D tuokin jossa oot kadulla nii ihan ku sut ois photoshopattu siihen. Ja bikinikuvassakin voi olla kuka vaan.
    En siis tarkoita olla ilkeä, mutta en tykkää näitten kuvien tyylistä. Voitko ees kokeilla eri tyylisiä kuvia..

    VastaaPoista
  21. "... hengailtiin siellä pari tuntia ja siitä suoraan itse päämäärään"

    Tarkotitko "määränpäähän", eikä "päämäärään"? :D Vai kuulostaako toi vaan mun mielestä oudolta. Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo en oo kielitaidollisesti ihan priimaluokkaa :D Kiitos!

      Poista
  22. Mist noi noi bikinit?:)

    VastaaPoista
  23. Mietin ihan samaa, mistä on noi bikinit ja toi tankini? Ois reissuun aika passelit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Biksut on Bangkokin Khaosan Roadilta ja toi korallinpinkki toppi (jos sitä meinaat) on ihan vaan Gina Tricotista :)

      Poista