sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Opiskelijaelämää

 
PS. Lukijakilpailu! Mamkin ytimessä on yksi ajatus: KASVA VAHVAKSI. Osallistu kilpailuun näin: 1) Julkaise kuva Instagramissa, joka omasta mielestäsi kuvastaa vahvaksi kasvamista: oli se sitten selfie, maisema tai mietelause. 2) Lisää kuvaan hastagit #kasvavahvaksi #mamk #kyamk

Osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen lippupaketteja kesän festareille! Mukana mm. Summer Up, Jurassic Rock ja Kotkan Meripäivät.

12 kommenttia:

 1. SLK:ssa voi valita taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin tai rahoituspuolen :D t. Ex-SLK:lainen

  VastaaPoista
 2. Hei, ajattelitko tehdä postausta waterlandeista? :)

  VastaaPoista
 3. Tuntupa jotenki kauheelta kuulla kun ite asun Kuopion lähellä vielä pienemmässä kaupungissa ja kans ois suunnitelmissa Kuopioon muutto vähän isompaan kaupunkiin :D kun toinen sanoo että keskellä ei mitään... :D Hahah hassua. Jotenki kuulostaa ehkä just siltä että tollasta muutosta saattaisit kaivatakin, tai en tiiä, ois vaan kiva että siellä Etelä-Suomessa asuvat ei ajattelis et Helsinki on kaikki kaikessa :D Mut toisaalta taas hyvähän mun on sanoo, ehkä jos mäkin oisin siellä suunnalla asunu koko ikäni nii musta tuntuis samalta :) Toivottavasti näistä sun tulevaisuuden suunnitelmista kuulee vielä lisää! :)

  VastaaPoista
 4. Kannattaa varmaan perehtyä asiaan.. ihan pelkkä Mamk, eli perusmuoto ei ole mikään mamkin.

  VastaaPoista
 5. Hehe itelläki toi vähä naksahti korvaan et kuopioi ois keskellä ei mitään :D kuopio kuitenkin yks suomen suurimmista ja kasvavimmista kaupungeista ja sen läheisyydessä on kyllä kaikki palvelut ja sen kupeessa useita pikku kaupunkeja ja kuntia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei haloo, Kuopio?

   Poista
  2. Onhan se totta, että Helsinki on Suomen ainoa suuri kaupunki. Tää meidän valtiomme on niin pieni. Arvostettuja yliopistojakin taitaa olla vain AYO, HY ja TTY, ehkä myös Abo Akademi ja Svenska Handelshögskolan.. On tärkeää muistaa, etteivät työnantajat arvosta kaikkia yliopistoja samalla tavalla. En sano, että olisi mahdotonta luoda kunnollista työuraa pääkaupunkiseudun ulkopuolella Suomessa, mutta melko harvinaista se ikävä kyllä on.
   Itse olen melko kunnianhimoinen, mutta en välttämättä tähtää 10K kuukausipalkkoihin. Ihmiset arvostavat niin eri asioita. Siksi opiskelijoita riittää myös siellä Itä-Suomen yliopistossa (teitä hirveästi väheksymättä).

   Poista
  3. Okei pakko kommentoida, voit ihan suosiolla unohtaa noi ruotsinkieliset koulut niistä arvostetuista yliopistoista.... :D

   Poista
 6. Näkee että kehä-3:sen ulkopuolinen elämä on sulle ihan vierasta. Hah, kuulut siis porukkaan josta tehään pilkkaa muualla Suomessa "tyhmyyden" takia. Onnee bimbo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä. Toisekseen Kuopio on aivan huippukaupunki, verrattuna varsinkin Helsinkiin.
   Ehkä on parempi, että pysyttelet tosiaan siellä Helsingissä. Et sinä Kuopiossa tule pärjäämään.

   Poista
  2. ^ Tuliks väärän kommentin alle? :D ei ainakaa mitenkää looginen vastaus! :D

   Poista