maanantai 30. maaliskuuta 2015

Elämä on tehty pienistä hetkistä

airair2
Moikka! Mulla on takana tosi huikee viikko. Tiistaina lennettiin Siljan kanssa Savonlinnaan blogijuttujen merkeissä. Päästiin tutustumaan paikallisiin, syötiin hyvin, juhlittiin, naurettiin vatsalihakset kipeiksi ja nukuttiin hotellin valkosissa lakanoissa. Meillä oli ihana matka ja lähettiin kummatkin kasa muistoja rikkaampana. Tollaset reissut parhaan kaverin kanssa on kultaakin arvokkaampia! Tieto tiistaina tapahtuneesta Germanwingsin lento-onnettomuudesta pysäytti mut totaallisesti ja sai oikeesti kelaamaan, että elämä voi loppua kuin seinään.. Oli vielä aika jännät paikat kun itellä oli lento seuraavana aamuna. Mutta onneksi meidän lento meni paremmin kuin hyvin :)


Mitäs muuta. No, tuntuu ihan suoraansanottuna että hajotan kaikki ihmissuhteet mihin ryhdyn. Mä tarvisin oikeesti jonkun ihmissuhde kurssin, että mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. On oikeesti tosi paska fiilis, mutta ansaittu.

18 kommenttia:

 1. Varmaan ihan huippua olla kahdestaan tuola! Hyvä idea toi ihmissuhdekurssi! :D

  VastaaPoista
 2. Ihmissuhdekurssin lyhyt oppimäärä, helppo ymmärtää ja hankala omaksua: Kohtele toisia kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan :)
  Hyvää tiistaita!:>

  VastaaPoista
 3. Oot fiksu mimmi, etköhän saa selvitettyy sun maholliset riidat! Tsemppii!!

  VastaaPoista
 4. Hahah oon 100% samaa mieltä ton ihmissuhdejutun kanssa..

  VastaaPoista
 5. Onks tol siljall piikki pyllySsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se kyl näyttää :D Vai onks toi oikeesti sen aito "hymy"?!

   Poista
 6. En kyl ihmettele ettei kukaa muu halunnu tulla koneeseen ku tollanen kaksikko siel oottamas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD Halustahan se onkin kiinni! :D

   Poista
  2. Yleensä joo? XD

   Poista
  3. No tuskin porukka siitä ovelta ympäri kääntyy eikä lähe matkalleen! :'DD

   Poista
  4. mitä vittua :D ok idiootti

   Poista
  5. No ei lentokoneesee kaikki pääsis vaik haluais idiootti! :`DDD ja jos pääsee nii kai ne sinne koneesee menee eikä käänny??

   Poista
 7. Voi Jenni, älä soimaa itteäs! Mitä ikinä ihmissuhteissasi onkaan tapahtunut, oot varmasti oppinut paljon niistä ja tuut vielä oppimaan. Monet painii ihan samanlaisten ongelmien kanssa. Pidä pää pystyssä, oot hieno persoona ja sun blogi on aidonoloinen, kuten sinäkin.
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 8. " Mä tarvisin oikeesti jonkun ihmissuhde kurssin, että mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. On oikeesti tosi paska fiilis, mutta ansaittu. " oivoi... sama vika, mäki mokasin just pahemman kerran ja niiiiin paska fiilis mut kyl täst noustaan. jotenki samastuin tosi hyvin toho lauseesee... ihmissuhdekurssi ois hyvä mullekki :D terkuin Venna <3

  VastaaPoista
 9. Onko sulla Tahon kanssa mennyt sukset ristiin :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai koska vauva.fi-sivustolla epäiltiin? vittu mikä idiootti. Esim ihan justhan Jenni oli Tahon kanssa leffassa. Mitä vittua se sinulle kuuluu kenen kanssa on mennyt.

   Poista
  2. Kuule sinä mielensä pahoittaja pikku paska, anteeksi jos kysyin KYSYMYS EI OLLUT SINULLE JOLLA ON HERNEEN KOKOISET AIVOT JA HIEKKAA SIELLÄ MINNE AURINKO EI PAISTA. Hyvää kesää sulle ano. Jenni koita kestää <3

   Poista