torstai 25. helmikuuta 2016

Miss Blue

25213601816_a3ac8491ea_b24944273910_c0eb93d1e3_b111
 Silja otti musta eilen pari kuvaa.

Moikka, pitkästä aikaa! Mitä ootte mieltä mun uudesta tukasta? Kuukauden breikki blogin suhteen oli ihan osuva. Ollut nimittäin semmonen hullunmylly, etten ole tänne edes uskaltanut kirjautua sisään. Tapa ittes -kommentteja on tullut ihan ennätysmäärä. Miten voikaan olla noin paljon vihaa ihmisillä, joille en ole tehnyt mitään? Surullista, todella surullista. Toivon että pikkuhiljaa rauhottuisitte siellä ja antaisitte mun olla ja hengittää. Ihminen mäkin vaan oon.

Oli ihan mahtava Periscope lähetys eilen! Oli niin kivaa päästä juttelemaan teijän kanssa. Teki myös hyvää käydä vähän läpi asioita, myöntää tehdyt virheet ja katkasta tietyiltä juoruilta siivet. Toi on kyllä todella magee sovellus ja tuun ehdottomasti tekemään noita lisää, mua voi seurata nimellä ffpjenni :) Sain teiltä ihania tsemppauksia ja jotkut laitto vielä lähetyksen jälkeen viestiä Facebookissa. Tuli niin hyvä mieli ja itkuhan siinä tuli. Kiitos ♥

Tosiaan niinkuin aikasemmassa postauksessa kerroin, niin mulla ei ole enää kameraa. Jos tiedätte jotain halpoja kameroita, niin kertokaa! Ois kiva palata tänne. Nyt mä meen päikkäreille, oon ihan loppu.. :) Kivaa torstai-iltaa kaikille ♥

57 kommenttia:

  1. Miksi et ottanut kantaa noihin huhuihin, joita netti on pullollaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä selitin kaiken eilen Periscopessa, 45 minuuttia käsiteltiin näitä asioita :)

      Poista
    2. Tuota lähetystä ei valitettavasti nää enää :( voitko pitää uuden? :)

      Poista
    3. Kerro lyhyesti sun kanta tähän? :) ku ei kaikki pystynyt kattoo tota :(

      Poista
    4. oisko mahdoton ajatus että avaisit vähän täälläkin noita huhuja ja että ovatko ne totta? kaikki kun eivät edes tienneet tosta periscope jutusta, ja haluaisi kuitenkin tietää sun kannan.. :)

      Poista
    5. Sitä ei vissiin nää mistään? :(

      Poista
    6. Varmaan vaan murto-osa meistä vakkariseuraajista on periscopessa, olisi kiva kuulla sulta aiheesta postauskin :(

      Poista
    7. varmaan lukijat haluaisivat kuulla asiasta täälläkin. meillä joillakin kun ei ole mitään periskooppeja :D

      Poista
    8. ois kiva kun kertoisit niistä täällä bloginkin puolella, koska mulla ei oo periscopea, ja haluisin kyllä itsekkin kuulla miten asiat on mennyt ja mikä on totuus! niin paljon juttuja kuullut, ettei oikein tiedä mikä on totta ja mikä ei, niin olis kyllä kiva kun vähän selventäisit asiaa meillekin jotka ei omista periscopea! :) sun blogi on mun lemppari ja joka päivä pitää kyllä käydä katsoon oisko uutta postausta tullut! kiva kun kirjoitat niin avoimesti ja rehellisesti asioista! Tykkään! :)

      Poista
    9. Mutta kun me kaikki ei olla siellä periscopessa ja haluais kuitenkin tietää missä mennään :)

      Poista
    10. Mikä sun nimi on periscopessa? :o

      Poista
    11. Voisitko kertoa meillekin ketkä ei periscopea käytä? :(

      Poista
  2. Nätit hiukset, ja sopii sulle tosi hyvin!
    Aika uskomattomia noi "Tapa ittes"- kommentit, huh. :-/

    VastaaPoista
  3. näytät ihan mieheltä..

    VastaaPoista
  4. Oot aina ollu niin kaunis mut nyt sun naama on tosi luiseva ja juhlahumu alkaa kyl näkyä :/ mut toi tukka on kyl tosi kiva :)

    VastaaPoista
  5. onko periscope lähetys nähtävissä vielä siellä? :) tsemppiä hurjasti, kyllä ne asiat vielä järjestyy!

    VastaaPoista
  6. Harmi kun sun lähetystä ei enää nää. En tiennyt että omistat Periscopen.. :/

    VastaaPoista
  7. Voisitko selittää myös meille, jotka ei käytä periscopea? :)

    VastaaPoista
  8. Onko se sun eilinen lähetys vielä nähtävissä siellä?

    VastaaPoista
  9. Olis myös kiva jos voisit tännekin vähän avata niitä, kun ei kaikki varmaan tuota Periscopea käytä.. :)

    VastaaPoista
  10. Voisko tota juttua / juoruja avata ja selittää hieman täälläkin? Täällä yks blogin vakkarilukija joka on kyllä nyt ihan uutispimennossa koska en käytä mitää periscopea ! : (

    VastaaPoista
  11. Voi Jenni! Me ei tunneta millään tavoin ja oon vaan yks anonyymi lukija, mut jokin sussa ja siinä minkälaisen kuvan oon susta blogin/instagramin kautta saanut tekee susta mun silmissä sympaattisen ja aidon ihmisen. Musta on tuntunu tosi pahalta lukee ihmisten kommentteja liittyen suhun ja oon sen takia ollut jopa huolissaan, miten sulla menee, mut onneks oot välillä päivitelly instaa ja nyt vihdoin blogiakin :) Mua harmittaa vähän kun en nähnyt tota periscope lähetystä ja alennuin sitten googlettelemaan ja ONNEKSI joku "puolueeton" ihminen oli tehnyt fiksun tiivistelmän vaikka suurin osa keskustelusta oli sen luokan paskaa, mitä sä et todellakaan ansaitse. Jos ja kun uskoakseni se jonkun henkilön tekemä tiivistelmä tosta lähetyksestä piti suunnilleen paikkansa niin ei voi muuta todeta kuin että oot kaikesta huolimatta rohkee tyyppi! Niin ja noin muutenkin vakka olenkin varmaan sata prossaa erilainen ihminen ku sä nii tykkään susta ihan sikana ja toivon sulle vaan ja ainoostaan kaikkee hyvää <3

    VastaaPoista
  12. olit eilen niin ihanan aito periscopes <3 oli pakko kattoo koko lähetys vainka väsy paino, ihana kuulla että sulla on kaikki hyvin.

    VastaaPoista
  13. Ounouu en katsonut. Näkeekö sen vielä jostain ?

    VastaaPoista
  14. Miksei sun eilistä lähetystä enää oo katsottavissa? Monilt varmasti jäänyt näkemättä eikä tiedä missä mennään :(

    VastaaPoista
  15. Ihana jenni <3 elät varmasti vaikeita aikoja, yritä pitää pää pystyssä ja tehdä itselle mieluisia asioita:)

    -Suvi

    VastaaPoista
  16. Niille, ketkä ei Periscopessa ole ni ois hyvä kans kirjottaa ihan blogiinki asti asiat puhtaaks.. :)

    VastaaPoista
  17. Ei löydy periscopea, olis kiva ollu kand kuulla noista jutuistaD:

    VastaaPoista
  18. aloin seuraamaan sun periscopea mut oot poistanu sen lähetyksen niin sitä ei näy enään... miks poistit sen? olisin halunnu nähä sen :(

    VastaaPoista
  19. Voisitko avata myös täällä näitä juoruja koska kaikki eivät kerenneet lähetykseen mukaan

    VastaaPoista
  20. Musta on aika epäreilua, ettet kertonut tälläisestä periscopesta mitään sillä mielenkiinnolla olen itsekin kuulemassa vastauksia juoruihin. Videopostaus olisikin siis ihan huippu juttu.

    VastaaPoista
  21. Entä jos ei tienny eikä nähny periscopea? Etkö täällä aio kirjoittaa mitään

    VastaaPoista
  22. Makee toi tukka,sopii sulle! Ite en seurannu sitä sun periscope lähetystä ja en näistä 'juoruista' tiedä sen enempää että mikä on totta ja mikä ei mutta en tajuu mikä tarve jengillä on tunkee nokkansa joka asiaan :D ja tollaset tapa ittes-kommentit on jo sit iha oma asiansa,ei sellasii kukaa normaali ihminen kirjota.Hyvää alkavaa kevättä :)

    VastaaPoista
  23. wau, oot rohkea =) väri sopii hyvin sulle! vitsi kun periscopea ei pysty lataamaan =/ etko millään pysty kertomaan täällä asiaa, katkeisi huhut bloginkin puolella. Voitko hyvin?

    VastaaPoista
  24. Kiva että Periscopessa kerroit, mutta mites me kaikki lukijat jotka eivät sitä käytä? Ymmärrän jos et halua avautua yksityisasioistasi mutta jos avaudut, niin kerro sitten niin että me sun oikeet lukijat saadaan tietää eikä jonkun random sovelluksen käyttäjät.

    VastaaPoista
  25. Näytät hyvältä! Periscope-lähetys oli huippu ja vaikka pohditkin sen olleen virhe, niin olit rohkea. On parempi kohdata asiat kuin sulkeutua pois. Tapa ittes-kommentoijat eivät itsekään ymmärrä sanojensa vakavuutta.
    Oot upea ja ennenkaikkea vahva. Ei ihme, ettei monet ymmärrä sun elämää. Monille elämän suurin haasta on letittää oma tukkansa. (Tää oli lainattu Akwardin Sadielta, heh :D)

    VastaaPoista
  26. Jenni, voisitko täällä blogissa kertoa kannan asiaan ja oikoa huhuja, koska niitä edelleen on aika paljon ja kaikki (mm. minä) ei nähnyt tuota lähetystä ja nyt eri keskustelupalstoilla liikkuu taas kaikenmoista juorua ja huhua.. Oot kiva tyyppi, mutta näin sun blogin fanina on nyt huhujen takia tosi ristiriitaisia tunteita, koska en tiedä mikä on totta ja mikä ei. Tsemppiä kuitenkin! <3

    VastaaPoista
  27. Siis mä en nyt ymmärrä näitä "kerro täälläkin juoruista kun kerroit kerrsn periscopessa, ei oo reiluu meitä oikeita lukijoita kohtaan" kommentteja.
    Jennin ei tarvitse kertoa yhtään mitään kellekkään:D eiköhän meitä "oikeita lukijoita" kiinnosta vain se että jenni on nyt suomessa ja voi paremmin:)
    Ja toi sininen sopii niin hyvin sulle! Ihan sairaan mageen värinen!!<3

    VastaaPoista
  28. Ei ihme että susta tuli rikollinen. Mitä muuta moottoripyöräkerholaisen ja wt-mamman jälkikasvusta voi tulla. Ethän ikinä hanki lapsia?! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan järkyttävä kommentti, ei voi muuta sanoa...

      Poista
    2. Hei pliis jätettäiskö tämmöset kommentit kirjoittamatta? Se, että alentuu haukkumaan tuntemattoman ihmisen äitiä on aika alhaista... tsemppiä sulle jenni, toivon että saat asiasi kuntoon!<3

      Poista
    3. Näen omassa työssäni vastasyntyneitä vauvoja, joilla on vierotusoireita huumeista koska äiti on käyttänyt aineita raskauden ajan. Onko vauvan vika että se on siinä tilanteessa? Ei.

      Onko Jennin vika, jos vanhemmat on moottoripyöräjengiläinen ja wt-mamma? Ei. Ja kuka sanoo että moottoripyöräjengiläinen olisi huono vanhempi? Ja mihin perustuu päätelmä wt-mammasta?

      Ja vaikka vauva syntyy huumeriippuvaisena ja saattaa elää elämäänsä hyvin karuissa olosuhteissa, ei se tarkoita että hänestä tulisi huono vanhempi. Myöskään se, että vanhemmat on mp-jengiläinen ja wt-mamma, ei tarkoita että Jenni olisi huono vanhempi. Varmastikaan Jenni ei vielä ole tarpeeksi kypsä äidiksi, mutta siihenkin oppii ja kasvaa. Olen tavannut paljon vanhempia, jotka ennen lapsen syntymää ovat aivan pihalla ja tekevät pikkurikoksia, mutta lapsen syntymän myötä elämä on muuttunut täysin.

      Tsemppiä Jenni!

      Poista
    4. Herran jumala mikä kommentti.. Ei voi ymmärtää millaset ihmiset kykenee sanomaan toisille näin törkeitä juttuja:( tosi sääliks käy, toivottavasti tää kommentoija saa oman elämänsä kuntoon

      Poista
    5. Mun isä ei oo ikinä ollut moottoripyöräkerhossa eikä äiti ole todellakaan WT :D

      Poista
  29. Anteeks mut tuntuu tosi epäreilulta. Oon lukenu sun blogia alusta asti ja joka päivä käyny alkuvuoden ajan kattoo ootko avannu tota "skandaalia" enemmän ja että miten oot jaksanu sen kanssa, kuulla sun ajatuksia. Nyt olis sitten pitäny tietää mennä johonki Periscopeen jossa veikkaan ei oo puoletkaan sun lukijoista??? Ois kiva jos avaisit asiaa vielä tännekkin, vaikka ymmärrän kyllä kuinka puuduttavaa tota on jatkuvasti selitellä kaikille. Mutta hyvä tietää että oot ok! ♡

    VastaaPoista
  30. Ihmisillä on tylsä elämä niin ne repii draamaa ja huhuja sitten vaikka tuntemattomista, eli täs tapauksessa susta.
    Hyvä ku tuntuu jo itestään huonolle lukee kun kerrot mitä sulle sanotaan, kuvitella sit miltä susta tuntuu!!:(
    Sanotaan, et pitäis jättää omaan arvoonsa sellaset sanomiset, koska anonyymien sanat on mitättömiä , mut helpommin sanottu kuin tehty.

    ps. sininen tukka on IHANA!! ♥u♥

    VastaaPoista
  31. Mä sanon ihan suoraan että älä avaa noita skandaali juttuja täällä... täällä on niin kaks naamasii ihmisii, kaikki kusipäät anonyymi napin takana leikkimässä kuinka säälii sua, just näitä " yhyy, ei oo periscopee laita tänne :(((((" leikkii mukavaa, ja sitten kun kerrot niin paskanjauhanta alkaa ja tulee ns. " rikkinäinen puhelin ". En halua että sua enään haukutaan ja podetaan sun asioita netissä.

    VastaaPoista
  32. Mitä toi uus tatuointi kuvaa :D

    VastaaPoista
  33. Periscopesta marisijoille, mä lukeudun Jennin vakkarilukijoihin ja en ollut ladannut periscopea ennen kuin näin Jennin instasta kuvan, että tekee sinne videota/ lähetystä. Latasin appsin ja tein tunnuksen, siihen meni yhteensä ehkä 30sek.

    Ja ne jotka kyselee että miks video ei oo enää siellä, niin itse ainakin käsitin että videot poistuvat automaattisesti 24h päästä sen tekemisestä.

    Tsemppiä Jenni! Hienoa että olet valmis kantamaan vastuun, toivottavasti elämä lähtee tästä eteenpäin rullaamaan paremmin :)

    VastaaPoista
  34. En usko että kommenteissa rauhotutaan ennenkun avaat näitä juoruja bloginkin puolella. Suurinosa sun lukijoista ei varmaan edes tiennyt että oot periscopessa :/

    VastaaPoista
  35. Jenni sä oot ylempänä kuin nuo haukkujat. Jokainen tekee virheitä.

    VastaaPoista
  36. Mä en tajua miten nää anonyymit täällä ottaa ventovieraiden (sinun) asiat näin henkilökohtasesti :D Mikä niissä toisten asioissa oikeen kiinnostaa niin paljon.. Ihan oikeesti! Ei oo turha sanonta tälläsissä tilanteissa että hankkikoot elämän.. Ei voi olla oma elämä kunnossa jos kiinnostaa perättömät/tosijuorut (en tiedä ovatko totta vai ei, eikä kyllä sen enempää kiinnostakaan) näin paljon. Ja vielä erikseen tulla kommentoimaan ties mitä sontaa...

    Miksi ei voi vain nauttia Jennin blogista ja sen sisällöstä välittämättä sen enempää hänen yksityiselämästään? Miksi edes pitäisi tietää kaikki mahdollinen ja mahdoton kaikesta? Entä sitten, vaikka Jenni olisikin tehnyt jotain väärää/pahaa? Mitä se meitä liikuttaa - ja millä tavalla sellaiset asiat vaikuttaa lifestyleblogiin? Miksi sen pitää antaa vaikuttaa? Eihän tätäkään blogia oo pakko kenenkään lukea jos Jenni niin ikävä ja kauhea ihminen mielestänne on. Ja silti tänne pitää tulla kommentoimaan ja ilmoittamaan että "menetit just lukijan!!!!!!!!!". :D

    Niin helppoa kuin anonyymikommentointi onkin, niin onneks on olemassa sellanen asia kuin karma - toivottavasti ainakin ;)

    VastaaPoista
  37. Älä anna näille sitä iloa että kertoisit mitään :D Ja hiukset on tosi jees! Olis kiva nähä sulla joskus vaan väriä huulissa :)

    VastaaPoista
  38. Siis miks bloggaajat hyvin usein selittelee ja mielistelee? Haistatat iha rehdisti vaan vitut, tuskinpa se mihinkään lukijamäärään vaikuttaa. Ne jotka tykkää, tsemppaa, ja ne jotka mielensä pahoittaa niin kurkkii silti.

    VastaaPoista
  39. :D Ihan uskomattomia nämä "epäreilua :((" -kommentit. Kuinka voi ihmiset olla noin juorunnälkäisiä. Sitten kavereiden kanssa/palstoilla voi kauhistella miten joku hemmetin suomibloggaaja on mokaillut. Siis miettikää, ei edes kukaan kenet tunnette, vaan joku ihminen internetissä on sekoillut! Niin sen asian vatvomisesta saatte sitten hyvän olon. Melkein jo korvissani kuulen sen mukahuolestuneen, hiukan kiihottuneen äänensävyn. "Ai siis mä kuulin-" "no mä luin.." "siis ihan kauheeta..." Sillä onko bloggaaja täyttä roskaa muutenkin ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että aikuiset ihmiset, joiden ilmeisesti pitäisi olla kykeneviä itsenäiseen ajatteluun, kutkuttaa näin paljon tuntemattomista ihmisistä juoruaminen. Noh, näistä ihmisistä kai Seiskat ja Iltiksetkin elää.

    VastaaPoista