torstai 1. joulukuuta 2011

Hiukset

free image hosting
free image hosting
Multa on kysytty paljon mun hiuksista ( mm. pidennyksistä, blondaamisesta, hopeeshampoista..) mutta kysytyin on varmaan millä hiusvärillä värjään mun hiukset. Parhaat värit mitä on löytyy Virosta ihan halpis marketeista. Ne maksaa noin 3-4€ ja esim. blondeista eri sävyjä on ehkä 1000 erilaista :D En oo koskaan pilannu mun tukkaani niillä tai käynyt mitään vahinkoa, vaan aina oon saanu halutun värin. Eikä ne ole mitenkään enemmän hiuksia rasittavia niinkuin hinnasta voisi päätellä, Virossa vaan on halpaa :)

Mutta ei hätää jos ei ole Viron matkaa tiedossa lähiaikoina ja juurikasvu on metrin pituinen, nimittäin kyllä Suomestakin saa ihan hyviä värejä! Tossa ylhäällä on toi Garnierin väri (erittäin kirkas tuhkanvaalea 111) jolla oon värjännyt pari viimestä kertaa. Ja voin sanoa että tykkään paljon :) Mä luovuin mun vakkari väristä, eli Lorealin vaaleista vaalein tuhka, koska tajusin että se on tosi tunkkanen. Käytin sitä koska hiuksista ei mitenkään voinut tulla keltaiset koska väri on itsessään sinistä. Joten epäonnistumisen riski oli vähäinen, kun taas monesta muusta väristä tulee aina edes vähän kellertävä. Kumminkin lopputulos oli ehkä jopa liian sinertävä ja harmaa, joten lähin testaamaan tätä Garnierin ja tästä tulikin nyt uus vakkari ;)

free image hosting
Eli eikun värjäämään! Mä en siis tällä kertaa värjännyt koko tukkaa koska se on nyt hyvän värinen, mutta mulla oli kamala juurikasvu. Annoin siis muiden hiuksien levätä tolta värjäämiseltä =)

free image hosting
free image hosting
BEFORE AND AFTER! Jeejee nyt on toi juurikasvu pois ja voi ehkä näyttäytyykkin ihmisten ilmoilla. Ton värin paketissa siis lukee että se on voimaakkasti vaalentava ja onneksi pitää lupauksensa :) Mun mielestä tästä tuli nimittäin tosi onnistunut värjäys!

23 kommenttia:

 1. eiks sua pelota yhtää värjäämine?D: siis ku on ollu nyt briteis näit juttuja et on tajuttomana ym.

  VastaaPoista
 2. Se on tyvikasvu, hiusten juurta ei voi värjätä :) Mut yllättävän hyvä väri tuli!

  VastaaPoista
 3. Ethän sä kertonut ollenkaan pidennyksistä, hopeeshampoosta?

  VastaaPoista
 4. ite värjäilin kans omaa, vähän liian lämpimänsävyistä takatukkaa (muut hiukset siis todella vaaleet mutta alle jääny tummaa) ja tykkäsin kyllä kans tosta väristä,vaalens oikeen hyvin. harmi vaan et mun oma väri on niin tumma maantienharmaa että toi jättää sen sellaseks kellertäväks :( kampaajareissu siis edessä

  VastaaPoista
 5. oi että, on kauniin väriset vaaleat hiukset! Tosi tehokkaasti peitti kyllä tyven vaikka oisin ehkä toisin olettanut ;o

  t.brunette

  VastaaPoista
 6. hyvin onnistu kyllä :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi kirjoitti...
  Ethän sä kertonut ollenkaan pidennyksistä, hopeeshampoosta?

  VastaaPoista
 8. kiitos tästä postauksesta tosi tosi tosi paljon !

  VastaaPoista
 9. toi sun lyhyempi tukka on tosi magee!

  VastaaPoista
 10. kiiitos tää postaus pelasti mun päivän !! :)

  VastaaPoista
 11. minkävärinen tukka sulla on luonnostaan? :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi kirjoitti...

  Ethän sä kertonut ollenkaan pidennyksistä, hopeeshampoosta?

  -Eihän tässä postauksessa ollutkaan tarkoitus kertoa niistä? "Multa on kysytty paljon mun hiuksista ( mm. pidennyksistä, blondaamisesta, hopeeshampoista..) MUTTA kysytyin on varmaan millä hiusvärillä värjään mun hiukset" << Sisälukutaitoa :)

  VastaaPoista
 13. Kiva postaus! sul on täydellisen väriset blondit hiukset!! :)

  http://reetaroulette.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. Toi on parasta väriä mitä Suomesta saa! Itte oon just värjänny tolla kohta vuoden, gotta love it !

  VastaaPoista
 15. Minkä väriset hiukset sulla on ihan luonnostaan? : )

  http://jessiina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 16. jeejee tuli tosi kivan näköset hiukset, niiku sellasen luonnollisen näköset eikä mitkää feikkipissisblondit :)

  VastaaPoista
 17. Aivan mahtavan hyvän laatusia kuvia! Niiku jostai hiusvärimainoksesta nämä kaikki kuvat. jatka samaan malliin. tosi hieno juttu. sä se onnistut jenni pitään tän blogin aina mielenkiintosen (= KIITOS SIITÄ

  VastaaPoista
 18. onko sun poikaystävä se tyyppi joka näytteli Unnassa ja Nuukissa? :) onnee teille!

  VastaaPoista
 19. ÄLYTTÖMÄN hyvin oot saanu KUVATUKSI ton hiusten värjäksen eron. Jengi ottaa aina nii eri tilnateissa kuvia ettei sitä eroo voi oikeesti nähä mut toi oli loistavasti toteutettu :)

  VastaaPoista
 20. Toi on kyllä maailman ihanin väri ikinä, tulee aina tosi kivan vivahteikkaat ja luonnolliset :) Ei taatusti tuu ikinä rumia hiuksia kun tolla värjää, oon ite värjänny ruskeen päälle tolla ja tuli tosi kivat :)

  VastaaPoista
 21. sun kuvat näkyy huonosti tai jotain kuvii ei näy ollenkaan :OOO

  VastaaPoista
 22. Mulla on itelläni tumman ruskee tukka, ja kun värjäsin viimeks, ei ollut tarkotus tulla niin tumma kuin tuli, koska lopputulos näytti aluksi mustalta. Väri on nyt vaalentunu suklaanruskeaksi nyt, mutta jos värjään juurikasvun niin tyvi on musta ja muuten ruskeahko tukka. Tuleekohan kamala vai pitäiskö ottaa vaaleampi väri?

  VastaaPoista