keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Drinks for Tuesday

IMG_9407 
takki New Yorker housut Tally Weijl kengät H&M laukku Vietnam

IMG_9412IMG_9417IMG_9423IMG_9447
Mikä onkaan mukavampaa kuin juoda parit drinksut tiistain kunniaksi hyvässä seurassa? En vaan osaa yhtään sanoa, että mistä lähtien tiistaita on täytynyt alkaa juhlistaa. Mut IHAN SAMA, niinkuin Janni sanoo, mehän juodaan ne kuuluisat parit kun siltä tuntuu! Joskus vaan käy silleen hassusti, että ne parit ei jää niihin muutamiin. Pikkuhiljaa sitä alkaa huomaamaan, kun nousee pöydästä käydäkseen vessassa, että olo on ihmeen kevyt. Vähän kun lentäis. Jututkin alkaa lentämään. Mut sit kun mennään siitä tunti eteenpäin, niin tuntuu että jalat kantaa kolme kertaa enemmän mitä niitten pitäis oikeesti painaa. Silmät menee pikkuhiljaa itekseen kiinni ja vatsan pohjalla kurnii järkyttävä nälkä. Mihin ne illat sit yleensä päättyy?

 IMG_9461

55 kommenttia:

  1. haha ihana postaus :---------D

    VastaaPoista
  2. Ootko käyny vietnamissa?? :)

    VastaaPoista
  3. toi takki on älykiva..! jos muistin oikein et sanonut siinä postauksessa missä esittelit ton että mistä nettikaupasta se on? vai muistanko väärin? (plus oon liian laiska mennäkseni nyt katsomaan että miten asia on:D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mun muistin mukaan toi on newyorkerista, itellä samanlainen ja on ostettu sieltä myös :)

      Poista
    2. Tässäkin postauksessa mainitaan että "takki new yorker" :P

      Poista
    3. Ostin takin New Yorkerista :)

      Poista
  4. Ei hyi sun ihonväriä..... Ihan liian tumma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö toi ei oo kyllä ihan hirveen tumma.. jotkut tykkää , jotkut ei . ite tykkään ainaki vähä tummemmasta ihosta :)

      Poista
  5. Mitä noi kuvassa näkyvät " drinkust" on? hahahaha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olisiko toinen ihan vain greippilonkero ja toinen päärynä/omenasiideri.

      Poista
    2. Veikkaan kuitenki että eka ano tarkotti että eihän ne oo "drinksuja" :D Ku drinksutha on niinku juomasekotuksia

      Poista
  6. Meil on kans toi sama! Että miks me ei saatas täysikäset ihmiset juoda tiistaina jos halutaan :D ja tosi kiva toi takki!

    VastaaPoista
  7. hahaha :D hauska toi loppu ja se on vielä niin totta!

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus :D Ja sinne mäkkäriinhän se ilta yleensä vie..

    VastaaPoista
  9. ihanaa ootte sopinu :)!

    VastaaPoista
  10. keep it clean hahah :DDDD nättinä oot ollu liikkeessä <3

    VastaaPoista
  11. Apua eiks Helsingissä oo enää lunta? Täällä Lapissa sitä tuli viimeksi viimeyönä...

    VastaaPoista
  12. eihän sun pitäny juoda alkoholia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. millon jenni on niin sanonu ? o: silja ainaki on sanou, sekotatko siihen ? tai sit mä oon iha hukassa ja turhaan pätemässä :D

      Poista
  13. Oottepas kauniita :) Ja oli varmaan kiva päivä, olispa mullakin tollasia kavereita et vois arkisinkin lähtee drinksuille/vähän bilettämään :D

    VastaaPoista
  14. hhah ihana postaus, osaan samastua ! :D

    VastaaPoista
  15. Voisitko tehdä postaukaesn siitä aiheesta miksi sinulla oli tauko?? Tai edes hieman kertoa siitä?

    VastaaPoista
  16. Oletteko Siljan kanssa miten hyviä kavereita?:) ja oletko töissä kampissa vielä sielä myymälässä, vai onko sitä myymälää enää edes sielä? Jeejee tykkään sun blogista, koska tämä on edelleenki niin SUN blogi.. Monen hyvän bloggaajan blogi on nykyään mennyt niiin mainosblogiksi että niitä ei jaksa enää edes lukea:( olisi kiva kun tekisit postauksen sun elämästä tällä hetkellä, missä asut ja kenen kanssa, mitä teet työksesi jne ! Hauskaa kevättä Jenni<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan hyvissä väleissä :) En oo enää siellä töissä, se meni joulukuussa kiinni. Ja ihana että tykkäät lukea, kivaa kevättä sinnekkin <3

      Poista
  17. Vastaukset
    1. No ei ihmiselle voi ihan vaa mennä sanomaan, että "hei äläs ny polta hyihyi". Ihmisestä ite lähtösin jos haluaa lopettaa.

      Tosin en itsekkään arvosta. Mussa herättää puistatusta tän postauksen röökikuva. Se on vaa se inhottava fiilis. Oon kasvanu sen kokeiluiän ohi jo monta vuotta sitten. Tuntuu hassulta jos jotkut polttaa, että miten ne voi siitä tuhkasta tykkää 8D Sillon tällön humalassa kokeilin ja se meni vaa köhimiseks 8D Toisaalla olen myös ilonen, että tommonen turha "päihde" ei tuo lovea talouteen.

      Oho, sori nyt meni avautumiseksi. Ei oikeestaan pitäis koskaan kommentoida polttavalle ihmiselle omista fiiliksistä kyseistä tapaa kohtaan - sen oon oppinu. Jos Jenni on aikeissa lopettaa nyt tai jossai vaiheessa, niin multa suuresti tsemppiä. Sen verran mitä sivusta oon seurannu niin helppoa se ei ole - tosin parhaimmillaan erittäin palkitsevaa 8)

      Mukavaa kevään alkua ja pääsiäistä!

      Poista
    2. En kyllä ymmärrä miten muiden polttaminen voi puistattaa sua, eri asia tietty jos joudut läheltä haistelemaan. Mut miks Jennin pitäis olla lopettamassa, onks se sit paha jos se ei ole? Mä voin ainakin sanoa suoraan, et ite en oo pitkiin aikoihin lopettamassa ja joo hyi se on kauhee tapa epäterveellistä blabla, mut jotkut nauttii siitä. Joillekin se ei ole "pelkkää tuhkaa", vaan mun mielestä se maistuu tosi hyvältä ja saan myös rauhallisemman fiiliksen siitä. Ei kannata luulla että kyse ois "kokeiluiästä" kaikkien tupakoitsijoiden kohdalla.

      Lisäks mua ottaa aina niin pattiin tollanen mainostaminen et "onneksi minä en ole koukussa mihinkään, ei mene rahaa, hihi hihi". Tiesitkö, että joillakin ihmisillä on geeneissä jäädä helpommin koukkuun juttuihin? Ei kaikilla ole rautaista itsekuria tai super freesiä elämäntyyliä, sori ettei kaikki oo täydellisiä :)))

      Poista
    3. Täh?! Mä mtn. sanonu että sen pitäis mun mielestä lopettaa o_O Siis mun mielestä ihmisille ei voi mennä luennoimaan jonkun tupakan tai alkoholin juonnin lopettamisesta. Ne asiat ei muille kuulu. Kuhan oman mielipiteeni ilmasin. Ja pyysinkin anteeksi, että taisin mennä hitusen ylikin tossa mielipiteeni annossa, koska mun tehtävä ei ole kehottaa ketään lopettaa tupakointii.

      Lueppa toi sun viestisi uudelleen niin tiedät miten tyhmältä se kuulostaa. Itsepähän mainostat sitä miten ah rauhallisen fiiliksen röökaaminen antaa ja maistuu tosi hyvälle. No hei onnea! Vitut mua jonkun random anonyymin röökaaminen kiinnostaa.

      (Jennille vielä pahottelut, saatoin aikasemmassa viestissä ylittää rajan. Oon vaa semmonen ihminen, että provosoidun helposti laukomaan mielipiteitäni, vaikka tarkoitus ei olisi pahoittaa kenenkää mieltä 8))

      t. ano, 0:24

      Poista
  18. mistä toi huivi, aurinkolasit ja rannekoru on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista mistä huivi ja aurinkolasit on ja rannekorun sain lahjaksi :)

      Poista
  19. mitä tilaat mäkistä yleensä? mikä on paras ateria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuplajuusto ja siihen vielä 4 nugettia valkosipuli dipillä :D

      Poista
  20. Kuka sut raiskas?? :O

    VastaaPoista
  21. Huomaa kyllä et oot vielä ihan lapsi, kun ton röökin ois voinu pit toisessa kädessä niin ettei se näy, mutta oot oikee tuonu sen tohon esille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kaikki "tuo" röökiä esille näyttääkseen kovilta :DD Itelläni on ainaki niin, etten aina tiedä mitä tekisin kuvissani tai mihin laittaisin käteni (kuulostipa jännältä...) niin sit saatan pidellä röökiä tai vaikka limupulloa kädessä, kun joku ottaa musta kuvan. :))

      Poista
  22. oot tooosi kaunis ja sulla on ihana kroppa<3 paljo painat ja kui pitkä oot?

    VastaaPoista
  23. Miks sä oot noin ärsyttävä??? A. Sun hiukset ois hienot jos ne ois ruskeet. B. Ihos on järkyttäny mut joka kerta kun katon kuvias. C. Oot muutenki niin paska ämmä. D. Näitä riittää mut en jaksa kirjottaa enempää. Hyvää pääsiäistä<333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä vittua :DDDDDDDDDdd

      Poista
    2. Mä tosiaan toivon että ton kommentin kirjottaja on ala-asteella, muuten tota ei selitä ku helvetilline katkeruus :D

      Poista
    3. sulla on varmaan aika hauska elämä jos käytät aikaasi tälläseen :D

      Poista
  24. Apua, toi takki sopii sulle niiiin hyvin!:)

    VastaaPoista
  25. kauhee valitus yhestä röökikuvasta XDD kiva postaus jenni! :)

    VastaaPoista
  26. Toi galaksitakki näyttää ihan romanien takeilta o_O

    VastaaPoista
  27. sori mutta ihan kamalat vaatteet :D sulla on aina ihana tyyli mutta toi näyttää pikkulasten takilta..ja tosiaan toi rööki.. noloo:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mitä noloo siin on?:) rööki on aika tavallinen näky, miksei se vois näkyy kuvissakin? ihme valitusta.

      Poista