maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sunday sushi with my boyfriend

IMG_0304IMG_0308IMG_0307IMG_0313IMG_0311
Mä maistoin sushia ekan kerran noin 5 vuotta sitten ja sylkäsin sen merenlevä-oksetus-palleron suoraan roskikseen. Sain siis traumat ja vannoin itelleni, etten syö sitä yliarvostettua p*askaa enää koskaan! Mutta jotenkin mä oon nyt viime aikoina "oppinut" syömään ja eilen sain pakkomielteen, että mun on pakko saada sushia. Tiiäettekö, kun on vaan pakko saada?? Marssittiin tänään siis Edgarin kanssa stokkalle sushi baariin ja mä tilasin sitä ihan perus kurkkutäytteellä, alottelia kun vielä oon. En ollu aijemmin törmännyt tohon missä oli myös kurkun lisäksi salaattia ja siemeniä (tai sit oon vaan super sokee), kun kaikissa on yleensä jotain liian erikoista. Hitsi et oli hyvää ♥ ♥

145 kommenttia:

 1. Voisit tehä postauksen, missä esittelet poikaystäväs! :) Mua ainakin kiinnostais ;)

  VastaaPoista
 2. Sushiin tulee nimenomaan vaan sellanen aaaa pakko saada -fiilis aina!!!! <3 ja vaikka se maku on vaa nii outo mut silti niin hyvää!

  Meidän pitää mennä sushille joskus :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tulee!! Joo vitsi hauskaa ku sun kaa tulee niin hyvin juttuun :)<3 Koodaile ku tuut Helsinkiin päin!

   Poista
 3. Voi että alko tekee mieli sushia!

  VastaaPoista
 4. Miten tapasittre? Kerro teijän love stoori! Vitsi mullakin on toivoa kun oon yhtä laiha kun sä ja käytän kans bombshellejä ym että näkyis muotoja...nii miten sun poikaystävä suhtautuu kun oot nii luiseva ja ei oikeestaan oo muotoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavattiin noin vuos sitten :) Kyllä mulla on muotoja ilman bombshellejä :D

   Poista
  2. Mikä idiootti. Ketä kiinnostaa jotkut muodot jos rakastaa sitä ihmistä. Ootko vähän vammanen?

   Poista
  3. Ei luoja.. "Vitsi mullakin on toivoa" Joo tiiän kyllä että sitähä sanotaa että pitäs olla muotoja jne. Oon itekki laiha ja aika muodoton mut en kyllä silti aattele tollee :DDD Ehkä ne pojat ei oo sun arvosia jos joudut ajattelemaa noin ! (:

   Poista
  4. Aww anonyymi 10.07, paistaa niin läpi se että halusit loppujenlopuks vaan haukkua ja tehdä selväksi että laiheliinien ei kuuluisi sun mielestä kelvata kellekään :) Kasva.. Enkä nyt tarkoita lihomista.

   Poista
  5. Öö en kyllä sitä meinannut, olin vaan ihmeissäni kun joku näin laiha on kiinnittänyt jonkun jätkän huomion positiivisesti!:)ja okei Jenni ehkä sulla onkin mutta sitä on vaan vaikea uskoa:o

   Poista
  6. Miten tapasitte? Ei milloin..

   Poista
  7. Tavattiin yhissä jatkobileissä :)

   Poista
  8. "Näin laiha kiinnittänyt jonkun jätkän huomion positiivisesti".... Oikeasti :D ihan ku laihat olis rumia, sairaita, outoja tai epänormaaleja!! Miksei laihalla vois olla poikaystävää ? Kyllä on niilläkin tytöillä jotka ovat isoja, lyhyitä, pitkiä tai vaikka jalattomia voi olla poikaystävä!
   Musta on aika hassua ku jotkut ajattelee että vain tietynlaiset ihmiset seurustelee. Maailma on täynnä erilaisia pareja. Ja on tietty totta että jos on jotai tiettyjä ulkonäköön liittyviä plussia niin ihmiset ihastuivat sellaiseen henkilöön helpommin, mutta eikös se niin mene että ulkonäkö on vaan sitä plussaa ?
   Tuskin kukaan seurustelee vaan sillä perusteella että miltä toinen näyttää ...

   Poista
  9. Lol oikeesti, toiset pojat tykkää muodokkaist, toiset hoikist. Kuka viittii pistää tollast törkeetä paskaa ettei laihat tai lihavat kelpais! Eikä se ulkonäkö si ku rakaatutaan niin mtn enää merkitse ja jos merkitsisikin niin jennillä taatusti positiivisesti! :D kaikki ollaan erilaisia, kanna ittees upeesti äläkä välitä paskaakaan muitte kommenteista!

   Poista
  10. missä sulla niitä muotoja muka on?

   Poista
 5. Edgar on hyvännäkönen:) Onks hän Virosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi nii on <3 Venäjältä, mut asunu melkee koko elämänsä Virossa :)

   Poista
 6. "yliarvostettua paskaaa, aloitteliaaa" Opettelisitko teini kiitos kirjoittamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei bloggaajan kirjoitustyyli kelpaa, kyllä silloin mielestäni on vika lukijassa, eikä blogissa. Lue jotain muuta :)

   Ja Jenni, tosi kiva postaus ja olet aivan upea nainen ja kannat kaunista kroppaasi ylpeydellä, arvostan! <3

   Poista
  2. Asia erikseen onkin sitten kirjoitustyylii kun kirjoitusvirheet.

   Poista
 7. sushi on kyllä ihan parasta! harmi vaan kun täällä missä asun ei saa mistään sushia :(

  VastaaPoista
 8. yritätkö suojella tota jätkää kertomalla meille jonku ihan vitun naurettavan ja keksityn nimen?? :DDDD ootko iha vitun tyhmä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edgar on venäläinen ja ihan oikea nimensä :)

   Poista
  2. Ano, ootko itse vitun tyhmä? :D Edgar on ihan oikea nimi

   Poista
  3. vittu mikä ano :DD ootko ite ihan vitun tyhmä?

   Poista
  4. Mitäs kummaa, Edgarhan on aivan ihana nimi! :3 tulee mieleen ihan aristokatit. Miten joku ei voi tykätä? kummallista :(

   Poista
  5. Rupesin nauramaan ihan kamalasti tälle nyt :D:D::D:D

   Poista
  6. Hajjaja voi vittu näit anoja:D ahajhaa

   Poista
 9. Mitäää kuinka kauan oot seurustellu? :D

  VastaaPoista
 10. ihanaa ko oot löytäny itelle poikakaverin ! :) onnea teille <3

  VastaaPoista
 11. Voi vittu, te muka yhessä :D Just. Kukaan tuollaista kukkakeppiä halua. Ja kyllä, imeytymishäiriöstä huolimatta on ihan hyvät mahikset olla normaalipainoinen. Oli se kuinka vaikea tahansa. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen ihminen ansaitsee rakkautta. Oli minkä näköinen tahansa! Ja hirveestippä tämän anonyymin elämää liikuttaa vaikka olisikin "normaalipainoinen". Löytyisi joka tapauksessa jotain mussutettavaa.

   Poista
  2. Taitaa yks ja sama ano heittää näitä saman tyyppisiä kommentteja...:-D

   Poista
  3. Samaa mieltä.. Voi toiseen ihastua, mutta harva mies haluaa luisevaa naista yhtä paljon kun tervettä, muodokasta ja urheilullista. Mutta hyvä kun oot säkin jonkun nyt saanut:)

   Poista
  4. hahahahhahaha vitu tankit kuolkaa pois kateudesta jennin vartaloon.

   Poista
  5. ei vittu että häpeän olla ihminen näitä kommentteja lukiessa

   Poista
  6. Eli tässä maailmassa vaan normaalipainoiset ja treenatut ihmiset sais seurustella? Alipainoisien ja lihavien pitäis olla yksin? Sairas kommentti huh huh :)

   Poista
  7. En sitä meinannut vaan että usein miehet tynkää vähän muodokkaammista niin kiva että oot saanut poikaystävän:)

   Poista
  8. Musta tuntuu että täällä on joku jennille kateellinen ano nyt huutelemassa :( Kaikil ihmisel on oikeus rakkautee oli sit minkä värine tai kokonen tahansa =) Tainnu todellisuude taju sul ano kadota tota kommenttii skriivatessas.

   Poista
  9. Tää ano taitais ite "haluta" imeytymishäiriön ja olla yhtä laiha ku sä:D Kuullostaa niiin katkeralta että. Jos jollai on painon kanssa suuntaan tai toiseen ongelmia (häiritsee itseään) tehkää asialle jotain älkääkä haukkuko niitä ketkä ovat tyytyväisiä omaan kroppaansa :D Eikai jollain jäänyt kesäkilot karistamatta :D Ei ainakaa nimittäi mitenkä "ihan sun parasta ajatellen" ollu tuo kommentti.

   Poista
  10. Kateellinen? Kuka voi olla kateellinen sairaasta kropasta? Uskon ettei noi oo mitään kateellisia, teijän terveen ihannevartalon käsitys on ehkä jotenkin kummallinen jos kaikki vähääkään asiaa ihmettelevät on vaan kateellisia muka:D mä ainakin ihan vilpittömästi ihmettelin ja tietty oon ilonen kun jenni seurustelee;)

   Poista
  11. kuulostaa just niin läskin tai pyöreen tankin ujellukselta toi aloittaja, pitää vähä pönkittää omaa itsetuntoo samalla ku vetää kakkua naamaa.

   Poista
  12. hahaha tän kommentin on niin kirjottanu joka itseensä epätyytymätön lihava teini joka yrittää epäitoivoisesti laihduttaa, mutta ei onnistu ja sen takia haukkuu laihoja. Toisekseen Jenni sulla on kadehtittavan ihana vartalo, keep it up girl!

   Poista
  13. Anonyymi 22. huhtikuuta 2013 18.41; sun kommentista paistaa läpi katkeruus ja kateus.
   Tiedän kyllä että kaikki negatiiviset kommentit eivät ole kateutta mutta sun kommentti suorastaan huokuu sitä:D

   Poista
  14. Ei kaikessa ole kyse kateudesta. Joskus kyse on vaan ihan yksinkertaisesti tyhmyydestä ja ajatusmaailman mustavalkoisuudesta. Ymmärykseen mahtuu vain oman kauneuskäsityksen piiriin kuuluvat ihmiset, muut ovat sitten rumaa saastaporukkaa.

   Mutta ai että sattu aivoainekseen lukea näitä muutamia kommentteja. Eiköhän hei nyt kaikki ali- ja ylipainoiset, treenaamattomat ja muodottomat ihmiset tehdä ihan suosiolla joukkoitsemurha? Ei meitä ilmeisesti kukaan voi rakastaa.

   Poista
  15. Mielummin terve ja muodokas kun sairas ja laiha:) mutta mieltymykset kullakin. Miksi kaikki ketkä ihmettelee vähänkin että noin laihaan on ihastuttu, leimataan kateellisiksi läskeiksi?:D valoja pliis... vaikka ei sitä ihmiseen ulkonäön perusteella rakastuta niin monesti ulkonäkö on kuiteski se mikä kiinnittää ekaks huomiota ja mihin ihastutaan:)

   Poista
  16. Siis miten syöpäsairailla, jalkavammasilla tai muillakaan poikkeavilla ja, yäk, SAIRAILLA ihmisillä voi olla seurustelukumppani?!?! Siis miten kukaan voi ihastuu sairaaseen ihmiseen?!?

   (Kuulostaako jo tarpeeksi idiootilta vai jatkanko?)

   Poista
  17. Aika jännää muuten sinäänsä, että minä, oksettava kukkakeppi, olen naisilta saanut kuulla, että ei miehet tykkää tämmösistä rumista ruikuista, ja että pitäs hommata vähän muotoja että kukaan edes kiinnostuisi minusta. Toisaalta mä en ole koskaan kuullut tämmöistä miesten suusta. Oon saanu ainoastaan kehuja kropastani miehiltä. Jopa useasti. No, kait nämä haukkuvat muijat tietävät miesten mieltymykset paremmin kuin miehet itse :)

   Poista
  18. Jotenki naurettavaa ees sanoa mitään "no suurin osa miehist tykkää treenatuista ja muodokkaista", mistäs vitusta te sen tiedätte? Ootteko kenties haastatelleet KAIKKIA maailman/suomen miehiä ja luoneet jonkun keskiarvon naisen ihannekropan muodoille? :D valoja ihmiset pliis, makuja on erilaisia...

   Poista
  19. Ite oon ainakin ymmärtänyt näin, että mies tykkää jos nainen tykkää omasta kropastaan ja arvostaa sitä. En usko että miehellä on niin paljoa väliä miltä se nainen näyttää, ehkä vähän. Ja jos Jenni pitää kropastaan niin antakaa pitää. Tärkeintä ei ole se miltä se näyttää, vaan että sitä arvostaa.

   Poista
 12. Puhuuko edgar suomea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suomea, viroa ja venäjää! :)

   Poista
  2. ei ku ne puhuu keskenään venäjää :D:D:D:DDDD

   Poista
  3. Eikö se puhu englantia?:o

   Poista
 13. paljon onnea teille ! ♥

  VastaaPoista
 14. kauhee ku jotkut puhuu tääl toisilleen "vitun vammanen" + muut idoottimaiset kommentit :D jenni miten kestät tällaista!?!? :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä välilä kestäkkään, tai no ennen, mutta näitten kommenttien myötä oon vaan tullu vahvemmaksi :)

   Poista
 15. Nää anot on oikeesti ehkä maailman noloimpia.. tunnen myötähäpeää heitä kohtaan ;) Älä välitä Jenni, tykkään lukee sun blogia ja toivottavasti et lopeta ikinä kirjottamista <3

  VastaaPoista
 16. Ai herranjumala mun aivoihin sattuu nää anot, jotka huutelee taas selvästikkin asioista mistä ei tiedä mitään, tai sitten niillä on harvinaisen huono käsitys parisuhteesta. ''Voi vittu, te muka yhessä :D Just. Kukaan tuollaista kukkakeppiä halua.'' Tiedättekös, sattumoisin, on niitäkin miehiä olemassa jotka eivät tosiaankaan kato sitä ulkonäköä ensimmäisenä, tai valitsee naisensa vartalon perusteella. Voi kyllä, niitäkin on! Herätkää todellisuuteen ja antakaa kaikkien kukkien kukkia! Ja jos Jenni olisi halunnut suojella poikaystäväänsä, hän ei ehkä olisi maininnut häntä täällä ollenkaan tai kertonut nimeä:)

  Jenni oot tosi ihana bloggaaja ja tykkään hirveesti sun kirjotuksista! Joskus kun piät taukoo nii tulee oikein ikävä sun postauksia:D Arvostan myös sitä, miten jaksat vaan vastata asiallisesti näille anoille, vaikka ne sulle ilkeesti sanookin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä parisuhteessa on niin paljon tärkeempää mitä löytyy ihmiseltä sisältä kuin miltä se näyttää. Jos viihtyy hyvin yhdessä ja on hauskaa, mitä siinä vaiheessa tekee esim. vatsalihaksilla, treenatulla pepulla tai silikonirinnoilla? :D ja toosi paljon <3

   Poista
  2. Ärsyttää kun ihmiset aina tuntuu unohtavan erilaiset kauneuskäsitykset... :/ Siis eikö voi olla mahdollista, että Edgar pitää Jenniä kauniina?! Totta kai voi, ja näin se onkin! On tekopyhää väittää, ettei ulkonäkö merkkaa mitään, sillä ei kukaan seurustelisi ruman kanssa. Ja tässä päästään erilaisiin makuihin. Minun mielestä ruma mies on toisen mielestä maailman komein, ja toisin päin. En vain pysty uskomaan sekuntiakaan, etteikö Edgar ajattelisi seurustelevansa kauneimman tytön kanssa tällä hetkellä :) Ihmiset ja mielipiteet on erilaisia.

   Meneekö joku muka ystävälleen sanomaan, että "hyi miten voit seurustella tuon kanssa, sehän on uskomattoman ruma?" Epäilen.

   Ja onnea Jenni teille, toivottavasti teillä on kiva tulevaisuus yhdessä edessä! :)

   Poista
 17. Kun luin otsikon tuli heti hymy huulille.. :) vi ozen krasivaya para! :) onnea teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edgar suomensi et ollaan söpö pari tai jotain? :D<3 kiitti paljon :)<3

   Poista
 18. Alko itekki tehä mieli sushia :) ja joo poikaystävä postaus ja miten tapasitte ? Ja älä välitä noista anoista, paskaa puhuvat kun ei oo muuta elämää :) ps sul on ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä postauksen ehkä myöhemmin :) Kiitti <3

   Poista
 19. ooi onnee teille :)

  VastaaPoista
 20. SULLA ON ½ MILJOONAA LUKIJAA ! yli 5000, wow, eniten kuin kellään, jonka blogia luen:D jotai erikoista tän kunniaks :>?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ömm.. aika paljon pitäs olla lukijoita jos ois puol miljoonaa :D:D::D::::DDD 5000 ei oo lähelläkää puol miljoonaa

   Poista
  2. Krhm onko matikantunnit jääny vähä vähälle.. 5000+5000=10 000 että ei kyllä lähelläkään puolta miljoonaaa...

   Poista
  3. 10 000 ei oo puolimiljoonaa...................ja 5000 varsinkaa :D:D:D:DD

   Poista
  4. ohan toi lukijamäärä iha huikee, mut ei se sori ihan puolta millii oo.. :D tai sit en ymmärtänyt vitsiä :(

   Poista
  5. puoli miljoonaa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
  6. XD :DDDD oukkeeeiiiii! 5 000 ei oo puolta miljoonaa :D! 500 000 olis puol miljoonaa hahahaa. Tätä kommenttia en tosiaan kirjottanu pahalla oli vaan nii hupsu moka :3 ps jenni oot upee!♡

   Poista
  7. :DDDDD kuolin nauruun

   Poista
  8. Vähän on vielä matkaa puoleen miljoonaan.. :)

   Poista
  9. XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

   Poista
  10. Toi bloggerin käyttäjäraati ei kerro kuitenkaan todellisista lukijamääristä, kun osa kuitenkin lukee pelkästään bloglovinin tai blogilistan kautta, osalla on vaan omissa kirjanmerkeissä jne..

   No ehkä lukijoita ei oo sitä puoltamiljoonaa, mutta enemmän kuitenkin kuin pelkästään tuo 5000 :D.

   Poista
  11. hahahahahhahaha xddd

   Poista
 21. jos ootte ollu lauantaista asti yhessä nii en välttämättä vielä laittelis hirveesti blogiin mitään :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Facebookin mukaan 1,5 viikkoa mutta sehän ei koskaan kerro koko totuutta enkä mä kerro täällä :) Tai mä oon ainakin kasvanu noista nettiseurustelusuhteista yli!

   Poista
  2. Kaikki ei katos oo niitä jotka päivittää heti sen jälkeen Facebookin ku on alkanut seurustelemaan. Aika monet saattaa laittaa vasta esim. Kuukauden päästä tai vuoden jos koskaan. Ei se oo se pää juttu seurustelussa että mainostetaan suhdetta joka nurkassa:)
   Ps jenni sun blogia on kiva lukea :)

   Poista
  3. Juu ei kaikki varmasti laita heti facebookiin jos alkaa seurustella. Kyllähän siellä on osa semmosiakin jotka laittaa heti parisuhteessa sen ja sen tyypin kanssa ja sitten parin päivän päästä on jo taas sinkku :D.

   Poista
  4. Öh siskoni on seurustellut poikaystävänsä kanssa kohta vuoden, eikä sitä lue fb:s. Et c'moon fb ei oikeesti kerro V*ttuakaan. Se ei kerro minkälaisia suhteita ihmisellä on ollut ym. Tietysti on sellaisiakin ärsyttäviä "idiootteja" olemassa jotka ajattelee et fb on totuus ihmisen elämästä. Nämä itse voivat kirjoittaa kaikki ajatuksensa ja suhdekiemurat fb:hen mutta onneksi heitää on harvassa.

   Poista
 22. onks puol miljoonaa 5000 :DD

  VastaaPoista
 23. http://www.demi.fi/keskustelut/blogit/life-silja-muokkaa-nen%C3%A4%C3%A4ns%C3%A4-vertaa-kuvia#.UXW3Z8Uyc78

  VastaaPoista
 24. sulla on paras blogi♥ tän mä käyn joka päivä kattoon ekana ja viimesenä ku luen blogit! Älä sä välitä anoista, suurinosa on jostain syystä katkeroitun elämään tai muutenvaan kateeellisia. Ooot upeee nainen!

  VastaaPoista
 25. Ite rakastan sushia ja voisin suositella sulle stadissa sellasta paikkaa kun sushibar+wine se on ehdottomasti mun lempi sushi ravintola! Käy ihmeessä testaa siellä on paljon valinnan varaa ja oma yks lemppareista on ceasarmaki :)!!

  VastaaPoista
 26. Asuuko edgar vielkin sit virossa vai?:) onnee kauheesti<3!

  VastaaPoista
 27. http://statigr.am/p/426645642674094491_216700943

  mistä tuo takki on ??:)

  VastaaPoista
 28. voi onnee teille kauheesti!♥ ihan kamalia noi jotkut anot, en ymmärrä miten kukaan kehtaa tulla sanomaan mitään noin kamalaa. oot onneks vahva ja kaikkee muuta ihanaa niin et varmaan takerrukkaan noihin tai ota niitä itsees! tollaset ihmiset pitäis viedä saunan taka ja naps. musta on ihastuttavaa miten sä jaksat kauitekin vastata noille tyhmille anoille ja antaa takasin vähän samalla mitalla. taitavat olla kateellisia kun huutelevat, että kuka tuollaista kukkakeppiä haluaisi. onneks oot löytänyt poikakaverin niin eipähän tartte huudella enää =) onnee teille vielä hirveesti♥ sun blogia on aina yhtä miellyttävä lukee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks aina vedetään tää kuuluisa kateuskortti. Herätkää ihmiset, ei kaikki oo kateellisia. Voi sitä ihan tosissaan olla eri mieltä asioista:P ja ei ehkä ois kannattanut sanoa tuota saunan taakse ja naps- juttua. Tuossa täyttyy uhkauksen tunnusmerkit ja olit vielä kohdistanut sen kukkakeppi-kommentin kirjoittajalle.

   Poista
  2. :DDDDDD"uhkauksen tunnusmerkit" kuolen nauruun

   Poista
  3. mun mielestä se oli aikalailla yhtäpaha kuin se kukkakeppi kommentti.

   Poista
 29. Siis oikeesti en kestä noita anoja, jotkut ihmiset tuntuu luulevan et netissä voi sanoo ihan mitä tahansa.. Mut kaikki propsit teille bloggareille, jotka jaksatte kuunnella tommosta naurettavaa huutelua. Oot mielettömän kaunis ja poikaystäväs kuuma ku mikä ;D

  VastaaPoista
 30. Aika perseestä lukee miten nää ihmiset sulle vittuilee :/ Jos teet jonku postauksen tästä sun poikaystävästä nii kaikki varmaan hakkuis sitäkin. Jos se sit joskus sattuis lukemaan sen postauksen ja huomais miten ihmiset hakkuis sitäkin nii se ois perseestä. Tosin tuskin sä ilman sen lupaa oisitkaa mitää tekemässä mut silti .. :D

  Ärsyttävää jos sunki pitää rajottaa näitä postauksia joittenki kateellisten teinien takia :( ku on meitäkin jotka oikeesti tykkää lukee sun blogia.

  VastaaPoista
 31. Hahah ei herranjumala miten kateellisia ihmisiä :D Oot Jenni aivan upea :) hienoa et oot löytäny poikaystävän, onnea teille <3

  VastaaPoista
 32. oii onnea teille! :) mäkin tahdon löytää rakkauden :(

  VastaaPoista
 33. onnee teille !:) ♥

  VastaaPoista
 34. SIIS MITÄ VITTUA. voiko joku selventää mulle et etsä ookkaa lesbo?! äskö olit naistenkaa yhtäkkii oot jonku miehenkaa? mitä saatanaa xdxddxdx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vittu??? Haloo, etkö koskaan oo kuullu biseksuaalisuudesta? Jenni on täällä kertonut sen vähintään 50 kertaa, eiköhän mene jo jakeluun. Idioottikin tajuais, että on varmaan sit biseksuaali jos aikasemmin seurusteli naisen kanssa ja nyt miehen. Cmoon??

   Poista
  2. Ootko kuullut sellaisestakin asiasta kun biseksuaalisuus? Vai missä vitun tynnyrissä tälläsiä pellejä kasvatetaan?

   Poista
  3. Olisikohan jenni vaikkapa Bi-seksuaali? Käytä nyt vähän järkeä :D

   Poista
  4. bi-seksuaali on kiinnostunut molemmista sukupuolista.........

   Poista
  5. Jenni on monesti sanonut tykkäävänsä tytöistä sekä pojista.

   Poista
  6. Voi hyvä teini, kaikki ei ole niin mustavalkosta ;)

   Poista
  7. Et ole koskaan kuullut bi-seksuaaleista? :D

   Poista
 35. Jee ihana kuulla että lempparibloggaajalla menee hyvin! :) Paljon onnea teille! Jenni oot huippu <3

  VastaaPoista
 36. oi ihanaa, onnea! oon nähnyt teiät pari kertaa stadissa, mut en mä pariskunnaks arvannu :D

  VastaaPoista
 37. Sulla on ollu aivan ihanasti hiukset :) ♥

  VastaaPoista
 38. Paljon onnea teille!! :) <3

  VastaaPoista
 39. http://npg.fi/kesaduuni/#831

  wtf :DD

  VastaaPoista
 40. Käyppäs kattoo npg.fi/kesaduuni/#831 joku tehny hakemuksen jossa sun kuva. Nimellä Johanna L.

  VastaaPoista
 41. Onnea jennnii <3! Se on ihanaa, että edes joku löytää aina onnen:)

  VastaaPoista
 42. http://npg.fi/kesaduuni/#831 huomasitko tämän????

  VastaaPoista
 43. hahaha ei saatana miten jotkut voiki ajatella näi mustavalkosesti ! :D mut onnee teille ihanat ! <3

  VastaaPoista
 44. Huoh siis miten ihmiset on idiootteja, ei kaikki jätkät ensinnäkään tykkää niistä "terveen ja muodokkaamman"-näköisistä naisista vaan siroista ja hoikista niinkuin jenni on!ihan naurettavaa sanoa että "onneksi säkin löysit poikaystävän vaikka oot noin laiha" :D mun mielestä sulla on jenni ainakin tosi kaunis ja ihanan siro kroppa ja pitkät jalat<3 oot muutenkin tosi kaunis ja sulla on ihan paras blogi ja oon lukenu tätä jo pari vuotta :)en yleensä kommentoi blogehin mutta nyt rupes ärsyttää noi kommentit, muutenkin kun nykyään kuulee niin paljon sitä "naisilla pitää olla jotain muotoja ja lihaa(läskiä) luiden päällä". Itse ainakin tykkään enemmän sellasista hoikista ja siroista kropista kuin muodokkaammista. Vaikka molemmat ovatkin kauniita :)

  VastaaPoista
 45. niin ja onnea vielä teille!<3:) t edellinen ano

  VastaaPoista
 46. En pidä itse sun blogista kovin paljoa, mutta silti käyn aina vilkasemassa. Oon saattanut joskus kommentoida jotain ilkeetä ja oon pahoillani siitä. Kun lukee näitä kommentteja niin pakostikkin ajattelee, että minkälaista porukkaa täällä oikeen käy? Oikeesti en ymmärrä mitä tyydytystä joku saa siitä, että haukkuu muita tai kommentoi tyyliin "Miten sulla voi olla poikaystävä kun oot noin laiha?" OIKEESTI mitä hittoa. Jotkut sanoo, että jos ei ole mitään positiivista sanottavaa niin olkoon hiljaa, mutta mun mielestä negatiivisetkin asiat voi sanoa asiallisesti, mutta tommonen haukkuminen ja suoranainen vittuili on aika turhaa. Vaikutat aika kovapäiseltä tyypiltä kun aina vaan jaksat postailla vaikka nää kommentoijat on mitä on. - Kaimasi

  VastaaPoista
 47. jenni oot ihana. oot nii vahva ja upee! onnea komeasta poikaystävästä :) ihan tähän loppuun tällanen random kysymys: mitä mieltä oot itä-helsingistä? :D onko se sustakin oksettava mesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan kamala :O:O kaikkien siellä asuvien pitäis muuttaa pois sieltä ja siirtyä vaikka pohjois-Helsinkiin!!

   Poista
  2. no hei, on itä-helsinki kieltämättä melko karmeaa seutua.

   Poista
 48. oi, ihana blogi ! löysin tän fb:n kautta ja taidanki jäädä lukijaks! :-)

  http://undying-dreamer.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 49. Oii paljon onnea teille (tosin vähän myöhässä)! :) komeen miehen oot saanu!

  VastaaPoista
 50. Oot niin vahva ! Oot oikeesti tosi ihana ihminen . Sul tulee päivittäin kauheita kommentteja ja sä vaan jaksat ! Siis se on enemmän ku upeeta o.o jatka samaa mallii jenni ja oot hieno ihminen !

  VastaaPoista
 51. jenni tää sun kommenttiboksi on mun parasta iltaviihdettä :D

  VastaaPoista