keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

No nyt on mullakin!

iphoneiphonee
Kiitos kuuluu mun ihanalle poikaystävälleni, jolla meni myös hermot mun edelliseen iPhone neloseen, kun koskaan ei puheluista kuulunut mitään, se ei soinut tai muutenkin flippaili itsekseen. Ja on tää vitonen muutenkin niin paljon kivempi! Ihanan kevyt ainaskin. Ja valkonen väri on aika fresh :)

iphoneee
Olin sattumalta vähän aikaa sitten ihaillut Glitterissä näitä niittikuoria, joita sattu olemaan vain iPhone 5:seen. No, nyt sain nämäkin! Ja mua voi muuten Instagramissa seurailla nimimerkillä ffpjenni, kun ootte kovasti kyselleet :)

Onko siellä muita Appleen rakastuneita?

90 kommenttia:

  1. onko hyvä? :) kestääkö akku kauan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, ihana! Akusta en vielä osaa niin paljon sanoa kun mulla on ollu tää vasta päivän, mutta ihan perus akku :)

      Poista
  2. Iphonea en omista, mutta seuraavana kännykkänä ehdottomasti! ;) Kauanko tuo 4 kesti sulla? Noi kuoret on oikeesti ihanat!♥ Ja niitä kyllä 4/4s myöskin saa, kaverini omistaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. iPhone 4 oli mulla vajaa vuoden ja se oli jo ihan entinen vaikka en ollu ees tiputellut sitä tai mitään.. Mäki tykkään noista kuorista tosi paljon! :)

      Poista
    2. Vajaan vuoden :o mulla on iPhone 4s ollu jo 1,5 vuotta eikä tässä oo mitään vikaa ja kyllä oon tiputtanu tän monet kerrat maahan :D

      Poista
  3. Vitsi ärsyttää kun noita kuoria ei oo enään neloseen, kai se on hommattava vitonen.. ainakin hyvä syy olisi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kukaan ihminen ei tosissaa hanki uutta puhelinta caa kuorien takia :Dd

      Poista
    2. netissä on tuhansia samantyyppisiä kuoria myytävänä niin neloseen kuin vitoseenkin, simppeli googlaus "stud case iphone 4" tuottaa varmasti jo tulosta...

      Poista
    3. miniinthebox.com sivulla on kaikennäkösii kuorii tosi halvallaki vielä :) Ja niittikuoriiki löytyy! :)

      Poista
    4. kyl noit kuorii on nelosellekki glitteris :) ainaki jumbos oli

      Poista
  4. Ootte seurustellu ehkä 2kk (joo en oikeesti tiiä et kauan) ja heti poikaystäväs ostamas tollasii lahjoij, okkeei..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi herranjestas katkeraa porukkaa.. :-D

      Poista
    2. i can smell the jealousy and envy...:'D

      Poista
    3. Missä vaiheessa jenni sanoi poikaystävän ostaneen tämän? tuo "kiitos kuuluu mun ihanalle poikaystävälle" voi tarkottaa että hänen miehensä oli ehdottanut tätä uuden puhelimen ostoa..

      Poista
  5. sait 700e puhelimen lahjaks? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itekki sain just samsung galaxy s4:n mun poikaystävältä ja osti viel itelleenki samanlaisen samalla. eiköhän kaikki tee ja osta mitä haluaa ja kenelle haluaa? :)

      Poista
    2. Rakkaus toista kohtaan voi olla nii lujaa että saa jo alussa kalliita lahjoja;)
      Terv. Poikaystäväni osti 3 kk jälkee mulle 1200 € vuittonin laukun :)

      Poista
    3. Ano 8.03: Rahassako sitä rakkauta mitataan :D

      Poista
    4. Yllätyin tästä lahjasta itsekkin :)

      Poista
    5. 12:48,katkerako?;-) tietenki itsekin omaa kultaani yllätän välillä ostamalla jotain kun tiedän että toinen siitä ilahtuu! Mut köyhät kyykkyyn;)

      Poista
    6. tuskin ano 12:48 on katkera :D eihän se ole mikään mitta että onko lahja 10 euron tai 1000 euron arvoinen :D Tuntuu vaan että sillä yrittää nimenomaan todistella jotain, että aina yhdessä yms. Tosin tuskin jennin nyt olisi ollut järkeä olla ottamatta tuota lahjaa :D Mutta siis pointtina oli se, että vaikka lahja olisi 5e tai 500e, niin sillä ei pitäisi olla väliä :D

      Poista
    7. Tuskimpa sillä on mitään väliä onko se rakkaan lahja 7€ vai 700€, niinkuin ano 18:59 kerkeskin jo tokaista. Jos löytyy rahaa tommosiin tyyriimpiin lahjoihin, ni why not??
      Jos Jennin poikaystävä on ostanut Jennille puhelimen tai vittu vaikka lentokoneen ja talon Kiinasta, ni ei se tee Jennistä mitään kullankaivaja huoraa. :)
      Enkä mä nyt sano tätä mitenkään haastaakseni riitaa, vaikka joku 13-vuotias ''elämää nähnyt'' pikkubimbo saattaa luulla. :)

      Lahja on lahja. Ja sen lahjan hinta ei liity mitenkään rakkauden määrään. En ymmärrä miks jotkut ihmiset on niiiiin VAIKEITA täällä kommenttiboksissa. :D Argh, menee hermo.

      Poista
  6. just luki iltalehden vai minkä staran sivuil se oli, ett toi iphone 5 on kuulemma sellanen puhelin joka on saanu PALJON kritiikkiä. Esim siitä että akku on historiallisen paska, ett kokoaja akku loppuu ja bugeja joka suunnassa.... että onnee vaa, ite oon tyytyväinen iphone 4s:ssään mielummin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla akku kestää ainakin paremmin kun iPhone4 :)

      Poista
    2. Mulla ei ainakaan tämän kolmen kuukauden aikana ole ollu yhtäkään sun mainitsemaa bugia, akku on ihan perus hyvä tai ainaki parempi ku nelosen. Joten, et varmaan kuulemas perusteella voi sanoo olevas mieluummin nelosen käyttäjä :) ja jos sanotaan että on saanu kritiikkiä niin ei varmaan meinaa että iPhone 5 on suoraan iha paska.

      Poista
    3. Onpas ihmiset onnellisia sun puolesta, köhh

      Poista
    4. iltalehti ja stara on kyllä niin luotettavat ja arvostetut tiedonlähteet ettei mitään rajaa, huhhuh :DDD.

      oma 5 toimii oikein hyvin, akku riittää koko päiväksi (jokatapauksessa lataan sen joka yö) ja bugeja ei oo ainakaan suuremmin tullut vastaan... mut tokihan sä tiiät paremmin kun oot lukenut iltalehden asiantuntija-artikkelin :):):):)

      Poista
    5. Mulla vitonen ollut 7kk ja voin sanoo ettei missään vaiheessa oo ollut mitään ongelmia! Akku kestää paremmmin kun missään puhelimessa, ei oo lagannut vielä kertaakaan ja toimii kun unelma! Myös mereen tippunut ja ei silti mitään ongelmaa :)

      Poista
    6. Ite tiputun just eilen iphone 4 eka töissä sisällä lattialle ja ehkä tuntia myöhemmin kotona ulkona tommoselle tiilille eikä tapahtunu mitää ja tää ei todellakaa tunnu miltää lasilta tai miltää mikä menis helposti rikki..!

      Poista
  7. en omista enkä tuu omistaan yhtäkään omenapuhelinta/muuta merkin vempelettä. ylihinnoteltua paskaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. komppaan :-D mutta onhan se ihan nätti!

      Poista
    2. Sama!! Toi femmaki ihan saatanan kallis ja ihan helvetin pieni verrattuna moneen muuhun kosketusnäyttöpuhelimeen...

      Poista
    3. jos on rahaa nii kai saa ostaa, meillä nimittäin vaan omenatuotteita, ja kaikki toimii ihan sairaan hyvin.

      Poista
    4. Onks jengi kuullu ikin kytkyliittymästä?

      Poista
    5. Ano 11.25 miten kytky tähän liittyy? Jouduthan sä sen puhelimen silti maksamaan, et toki kerralla, mutta maksamaan kuitenkin. :D

      Poista
    6. siinä sitä vasta vähiten järkee onki :D maksa 20-50 e kuussa monen vuoden ajan jostai puhelin+liittymä-paketista ja todellisuudessa maksat puhelimen hinnan moninkertasena.

      Poista
    7. kaikki ei välttämästi haluu kytkyillä, ja kyllä olen :-D terveisin eka ano

      Poista
    8. Ano 1.05 pitäiskö puhelimen olla valtava jumbo .......???

      Poista
    9. Ööö nykyään saa kytkyllä monesti puhelimen halvemmalla? ite ostin galaxy 2 lähes puoltoista vuotta sitte ja reilu puol vuotta jäljellö... Mutta eipä sitö nokia 3310 tasolle jääneet tiiä vaan infoo yhtä vanhaa tietol ko puhelimensa :)

      Poista
    10. En itsekään ostaisi ikinä Applen laitteita ja ihmettelen paljonkin Jennin saamaa lahjaa, mutta tämä kyllä oudoksutti

      "siinä sitä vasta vähiten järkee onki :D maksa 20-50 e kuussa monen vuoden ajan jostai puhelin+liittymä-paketista ja todellisuudessa maksat puhelimen hinnan moninkertasena."

      Ei kaikilla ole satasia taskussa pyörimässä. Itsellä Galaxy S3 osamaksulla, maksan 13,8e /kk ja sopimus on kolmelle vuodelle, mutta oon maksanut puhelimesta jo puolet koska sitä voi maksaa enemmänkin kerralla kuin tuon minimimäärän.
      Osamaksulla puhelin oli 496e, kerralla maksettuna olisi ollut 499e. Nykyäänhän ihan kannustetaan ihmisiä ostamaan osamaksulla. Ei oo korkoja enää melkein missään.

      Poista
  8. Itelläni on 4s ja se on ainoastaan mulla siks että siinä on suurennusohjelma, jota ei muissa puhelimissa oo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samsung Galaxy S3:sessa on myös. Ei tosin samanlainen kuin iPhonessa, mutta esim. Tekstien päälle saa ns. "Suurennuslasin", jotta pystyy lukemaan isompaa tekstiä :)

      Poista
    2. Samsungin puhelimeen voi ladata sovelluksen tähä.. ja varmaa muihinki älypuhelimiin..

      Poista
    3. löytyy myös tästä femmasta

      Poista
  9. ite meinaan ostaa kans iphone 4s , vitonen olis mun rahatilanteelle hieman kallis mut noi kuoret on ihanat :p

    VastaaPoista
  10. iphonea parempaa puhelinta ei oo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä tapauksessa et ole kokeillu muita puhelimia. :D

      Poista
  11. Tässä just suunnitteilla, että minkä iPhonen ostaisi.. (:

    VastaaPoista
  12. 4s on paras! 5on kyllä todella huono :D itse vaihdoin takaisin 4s vitosen hommattuani, mutta vannoutunut omenatyttö mäkin :)

    VastaaPoista
  13. Olen tosi appleen rakastunu. Mulla on 4s ja läppärinä macbook joka suureks huolekseni vetelee viimesiää! Mulla ei oo varaa antaa sen hajota :D en voi edes kuvitella, että ostaisin enää pc-konetta, kun oon tottunu ja rakastunu tohon..

    VastaaPoista
  14. Mä ostin kans ton iphone vitosen ja eei voi muutaku kehua oikeestaan! Hemmetin näppärä puhelin, kevyt ja kivan kokonen! Ainoo miinus on et akku on aika huono kestämään netinkäyttöä ja tää takakuori kuumenee välillä tosi ahdistavasti.... Muilla on ollu sama juttu, en sit tiä mist johtuu mutta silti tykkäään mun ipuhelimesta tosi paljon. Tää on mun eka Applen tuote ja voin sanoo etten tuu vaihtaa merkkiä vähään aikaan!!! Ps: tähän löytyy parhaimmat kuoret soneralta: on blingiä, terästä, silikonia, värejä, kuoseja ym ihan kaikkia eikä maksa paljoo! ;) itellä on kolmet kuoret ja kaikki soneralta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän joka kaupassa nykyää oo vähä isommat valikoimat ku SONERALLA :DDDD lol

      Poista
    2. ja netissä on tosi paljon sivustoja mistä voi tilata kuoria puhelimeen eikä kaikissa oo edes toimituskuluja :D esim. www.miniinthebox.com sivulla on PALJON kuoria (ja näyttökalvoja, kuulokkeita yms) iphoneen ja halvimmat kuoret tais maksaa euron? monessa kaupassa (ainakin suomessa) maksaa paljon enemmän.

      Poista
    3. Hahhahahahhahhah en kestä tot soneraa:-D

      Poista
    4. No on se ihan hirveetä jos joku ostaa kuorensa SONERALTA. Siis iik ja lol. :) Kylläpäs teidän pyllyjä kutittelee se että nmarja piti soneran valikoimasta.

      Poista
    5. Siis mitä helvettiä oikeesti, mä vaan annoin vinkin jennille että mistä löytyy HYVIÄ JA KESTÄVIÄ kuoria. Joo ne ehkä maksaa enemmän mut nää on sentään hyvälaatusia, ja maksan mielummin kestävyydestä :) ei vittu ihmiset, kasvakaa! Mut tosiaa jenni jos etit niit kuoria, kipase edelleen soneralla ;D vaikka näillä anonyymeilla näyttää olevan joku ongelma sen kanssa.....

      Poista
  15. Iphonella on tosi helppo hoitaa asioita ja muutenki tosi ihana puhelin! Mä ainaki tykkään tosi paljon:-)

    VastaaPoista
  16. Tosi monella mun kaverilla on kyllä käyny niin että se sulkemisnäppäin ei enää toimi ja kameraan on tullu sellane skraadu, että kun vaikka ottaa kuvan jostai ihmisestä näyttää että sillä olis haava naamassa. Näin on kyllä käyny vasta jonku monen kuukauden jälkeen ja tottakai sehän on applen vika että sen saa sitte käydä vaihtamassa uuteen:)!

    VastaaPoista
  17. Ihana poikaystävä sulla! Itsekkin olen vitosesta paljon kritiikkiä kuullut ja lukenut mutta hyvä jos sulla toimii :) Oma neloseni on reilun vuoden käytön jälkeen vieläkin kuin uusi - ei naarmun naarmua missään, ei lagaile ja akkukin kestää hyvin :D vitonen kyllä houkuttelisi kans mutta niin paljon siinä ei ole eroa neloseen että siitä ton tän hetkisen hinnan maksaisin :)

    VastaaPoista
  18. Just tollanen bimbo joka hakee vaan miehiä jolla on vitusti rahaa. buu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on aivan sama onko mun miehellä taskussa 1 euro vai 0 euroa, kuhan meillä synkkaa ja tykkään ihmisestä. Edgarilla nyt vaan sattuu olemaan rahaa, pitäisikö mun jättää se sen takia? :D

      Poista
    2. Hehehe nyt kyllä saa kateuskortin heittää kehiin :D Naurattaa.

      Tuli heti näistä mieleen, että kun oma mieheni on venäläistaustainen ja kulttuuri/kasvatus ollut vähän erilaista hänellä, niin itsekin olen tässä suhteessa saanut hurjasti enemmän lahjoja yms mihin en ole tottunut ja on se joskus hämmentänytkin. Hyvä kommentti toi et pitäiskö sen takia jättää :D oikeasti aika harva kai valikoi kumppaninsa rahan mukaan (ja joo, hyi heitä)? tai ainakaan meikäläisen ajatusmaailmaan ei ihan uppoa tämmöset jutut.

      Poista
    3. Ja eikös venäläisten kulttuuriin kuulu se, että mies yleensä ostaa ja mies ei hyväksy (ainakaan usein jos nainen ostaa) ? Näin ainakin mun venäläinen ystävä kertoi, en sitte tiiä kuinka totta tämä oli :D

      Poista
    4. Eli sua Jenni ei haittaa jos miehellä ei ole yhtään rahaa? Kunhan teillä synkkaa hyvin?

      Poista
  19. sulla vaikuttaa olevan ihana poikaystävä :> ja ittelläki tuo vitone valkosena , suoraa sanottuna mulla ei oo ikinä ollu näin kätevää ja hyvi toimivaa puhelinta:D

    VastaaPoista
  20. voisit opetella vastaaaman kommentteihin tai ilmottaa edes jossain että "en aio vastata kommentteihinne"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän oon vastannut tän postauksen jokaiseen kommenttiin missä on kysymys.

      Poista
    2. entä edelliset postaukset? niinpä.

      Poista
  21. KERTOKAA mulle, onko tämä puhelin ~700euron arvoinen? Oikeesti? :D

    VastaaPoista
  22. Voi jessus ku porukka taas jaksaa mukista ja ihmetellä. Mä oon ainakin onnellinen sun puolestas, että sait lahjan joka tekee sut onnelliseks :) Onhan tolla luurilla toki hintaakin jos jonkun verran, mutta tartteeko sitä nyt peräänkuuluttaa? :D Lahja siinä missä muutkin lahjat. Pääasia, että ilahduit siitä! Yhtä hyvin oisit voinu ilahtua siitä, että Edgar ostaa sulle leipää kaupasta :D Ihmeellistä jengii et täytyy heti hyppii silmille. Huh.

    VastaaPoista
  23. Mä ostin ton iphone5 joskus reilu 7kk sitten ja oon kyllä ihan rakastunut vieläki tähän!

    VastaaPoista
  24. Noi samat kuoret sai myös hennesiltä, siis iphone neloseen! Mulla on itsellä tollaset mutta hopeen/"kromin" väriset kokonaan :)

    VastaaPoista
  25. Ite tykkään nelosen ulkonäöstä enemmän, mut tottakai vitonen on muiltaosin parempi! :D

    VastaaPoista
  26. ulkomaalaiset miehet nyt ei ole ahneita omalle rakkaalle ! :D toisin kun suomalaiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mites se ahneus tähän liitty mitenkään? :)
      Sanakirja käteen tai koulun penkille!!

      Poista
    2. Suomalaiset on ahneita, nirsoja haha

      Poista
  27. Mikä ihmisillä on ongelma jostakin puhelimesta. Se nyt on ihan sama onko se Lumia, Samsung, iPhone, LG, Sony.. Kaikista löytyy _aina_ jotain sanottavaa. Sellasille ihmisille ei pitäis antaa mitään moista hienoutta kuin älypuhelin käteen, jos "akku on huono" tai "miks maksaa 700 euroo puhelimest ku samsumgin saa halvemmalla", rahaa niihin silti menee helvetti. Eiköhän anneta ihmisten ihan itse päättää, mihun rahansa tuhlaa.. Vai pitäiskö parempituloisten näpytellä tuolla 3310 tai kenties lankapuhelimia, jotta ihmiset ois hiljaa?

    Tai niin, vai onko tässä ongelmana kun se onkin LAHJA :D ei luoja, ihmiset ostaa toisilleen lahjaks TALOJA, AUTOJA. Vanhempanne on tuhlannu mahdollisesti elämänne aikana 200000 kertaa tuon iPhonen summan, joten onko sillä väliä antaako sen 700 heti vai pätkissä. Lopettakaa se ihme vikinä, mikä kuulostaa niin kateelliselta ja katkeralta vaikka "kateuskorttii ei saa vetää esii se on tyhmää!!11!!"

    Tämänkin viestin näpyttelin Lumia 900 puhelimella, josta on kytkyä vielä maksamatta. Ja todellaki aion hankkia iPhonen seuraavana. Samsungia ja Nokiaa kokeilleena haluan muutosta elämään, vaikka sitten 700 eurolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on ihan sama mikä puhelin on ku kaikki on nykypäivänä paskoja

      Poista
    2. Sitäpä juuri.

      Poista
  28. Mulla itellä on Lumia, ja on sekä hyvää että huonoa sanottavaa! Tähän ei saa kuoria mistään, tai jos saa niin jokasella samat. Tästä puuttuu monta hyvää sovellusta mitä iphoneen esimerkiksi saa. Nyt tää kyl kestää hyvin tippumiset tms.

    Aion todellakin ostaa seuraavaksi iphonen, mutta en osaa valita 4S ja 5 välillä=( mun äitillä on ollu jo yli vuojen 4S ja sillä ei oo siinä mitään naarmuja yms, ja sillä ei oo siitä mitään pahaa sanottavaa !

    Mutta auttakaa mua ja kertokaa 4S vai 5 ?:D Nelonen todellakin hinnan puolesta mutta jos vitonen on paljon parempi ni aijon säästää siihen !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en sanois että iPhone 4:sessa tai 5:sessa ois hirveesti eroa sinänsä. Vitosessa on parempi kamera, akku vähän pitkäkestoisempi ja puhelin on kevyempi kädessä :) Mutta jotenkin tykkään siitä niin paljon enemmän kun nelosesta!

      Poista
    2. Jep, aikalailla myös mielipidekysymys. Toki iphone 5 on kokonaisuutena parempi, mutta itse omistan 4s:än ja oon ollut todella tyytyväinen tähän! Mut mitä muuten tulee siihen kännykän nopeuteen ja yleiseen käyttöön, niin varmasti 5 vetää vielä paremman korren.

      Hinta-laatusuhteelta ainakin Applen luureista paras tällä hetkellä ehdottomasti ois tää 4s! Mä voin kyllä lämpimästi suositella. Ja kuten sanoin, tottakai iphone 5 on uudempi ja kunnostetumpi yms. vielä enemmän mitä tämä iphone 4s, mutta jotenkin mua nappaa kuitenkin tää iphone 4s kännykkänä enemmän kuin iphone 5 :) Mutta kukin ostakoon mistä pitää ja mitä haluaa, tämä oli mun mielipide.

      Poista