lauantai 6. heinäkuuta 2013

World Trade Center 9/11

911wtc1blowupconcretefull
Nyt luvassa vähän erikoisempaa postausta. Mä sain nimittäin vähän aikaa sitten kuulla hyvin erikoisen väitteen ja haluaisin kovasti kuulla mielipiteitä asiasta, voiko tälläinen olla teidän mielestä mahdollista? Nimittäin New Yorkin WTC -torneihin syyskuun 11. päivänä vuonna 2001 iskeytyneet lentokoneet eivät olleet muka oikeasti lentokoneita, vaan USA:n hallituksen suunnittelemalla hologrammitekniikalla ne saatiin ikäänkuin näyttämään, että ne olisi olleet aitoja. Eli suomennettuna kuvat törmäävistä lentokoneista heijastettiin taivaalle ja tornit räjäytettiin. Kaikki on varmaan myöskin nähneet videon, miten WTC -tornit sortuu kerros kerrokselta? Internetistä löytyy haastattelu, missä yksi WTC -tornin rakentajista kertoo, että lentokoneen törmätessä torneihin, ei voi olla mitenkään mahdollista, että rakennus sortuisi näin. Ainoastaan räjäyttämällä voi tapahtua tälläinen reaktio. Kaiken tän lisäksi WTC -tornien hylsyistä löytyikin räjäytysainetta. Tämän kaiken tullessa julkisuuteen, tuhottiin kaikki todistusaineistot, mm. juuri tornien hylsyt hävitettiin samantien.

Mun korvaan tää kaikki kuulostaa ihan järjettömältä, mutta miksi mä jäin miettimään niin kauan, että voiko tälläinen olla oikeesti mahdollista? Voiko? Mua psyykataan nyt pahasti :D

 Tässä videossa näkyy myös, että miten jättimäisestä lentokoneen törmäyksestä voisi tulla ainoastaan pieni reikä torniin?

253 kommenttia:

 1. Entäpäs ne ihmiset siellä lentokoneissa?
  - Sukulaisemme sattui olemaan koneessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osanottoni.. Teorioita on monia, mutta esim. matkustajat on voitu tappaa niihin lentokoneisiin, jotka eivät sitten koskaan nousseetkaan ilmaan.

   Poista
  2. Miten sieltä sitten löytyi koneissa kuolleiden ruumiita, jotka on varmistettu dna-testeillä? Tosi loukkaavaa niille, kenen omaiset on tuolla oikeasti kuolleet...

   En tässä väitä, etteikö joku salaliittoteoria saattaisi pitää paikkansa, mutta kyllä siellä ne koneet olivat.

   Poista
  3. kannattaa ano ottaa huomioon etä jos tää salaliittoteoria on totta niin totta helvetssä ne myös lavastaa sen hyvin, hallitus ja koko järjestelmähän kaatuis jos tän vois todistaa todeksi, joten oli miten oli, asia on joka tapauksessa järjestetty erittäin suunnitelmallisesti oli se hallituksen tai terrorijärjestön tekosia.

   Poista
  4. vittuku oot jenni tyhmä

   Poista
  5. jos ne saa tehtyä noin huippuluokan kusetuksen hologrammeilla ni eiköhän yksien dna tulosten väärentäminen tms ole aika pikku juttu. just sayin. en silti usko juuri tähän teoriaan:f vaikka jenkit ois kaiken pystynytkin näin tekemään niin uskon että paljon helpompaa niille vaan laittaa ne lentokoneet tornien läpi

   Poista
  6. Tää hologrammijuttu kyllä kuulostaa todella uskomattomalta, mutta myös epätodelliselta. Itse ainakin uskon teoriaan, että usan hallitus on palkannut terroristit tuhoamaan tornit. Mutta kuten Jenni sanoit, teorioita on monia! :)

   Poista
  7. Mietin samaa kuin ensimmäinen anonyymi.. sattui valitettavasti olemaan mun vanhemmat ja pikkuveli siinä koneessa. Mutta eihän siinä.

   Poista
  8. millä tsägällä parissa lentokoneessa, jossa on yhteensä vain muutama sata matkustajaa, sattuu just olleen semmosia lentoja jossa on noin pirusti suomalaisia kaikista maailman mahdollisista maista, etenkin kun koneet eivät helsingistä lähteneet, kuolleiden omaistet vielä semmosia jotka sattuu lukemaan tätä blogia ja just tän postauksen. ei kauheesti näkynyt suomalaisia nimiä wtc tornien alla seinissä jossa lukee menehtyneiden nimet.

   Poista
  9. Lennolla 93 oli yksi suomalainen nimi. :(

   Poista
 2. Mitä sitten ajattelit että tapahtuu kun lentsikka pamahtaa ton kokoseen torniin jos se reikä on jotenkin outo juttu?


  Loppuuko sulta lukijat kun yrität tällästä draamaa saada aikaseks? Laittaisit jonkun provosoivan kuvan tai kertoisit seksuaalisuudestas lisää niin saisit ehkä parempaa huomioo!

  Mutta jos tosissas haluat tietää tosta tornista niin ei, miksi usa government haluais tappaa yli 3000 kansalaista... Jos niitä huolettaa liikakansoittuminen ne varmaan terrorisois esim etelä-amerikan asutusta ja leviäis sinne....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Draamaa? Yritin vaan tehdä hieman erilaisen postauksen niiden ainaisten "tänään söin tätä ja tänään mulla oli tätä päällä" -perussettien sijaan. Ja mitä haluut tietää mun seksuaalisuudesta? Voin kyllä vastata kysymyksiin jos sua se aihe kiinnostaa :)

   Poista
  2. Nyt rupes kyllä ärsyttämään ton anonyymin kommentti. Ensinnäkin musta tää oli vaan hieno juttu et Jenni tekee monipuolisia postauksia. Kuka jaksaiskaan lukee meikeistä ja solkusta postauksesta toiseen?

   Ja sit vielä tohon viimeseen, että telkkarista tulee semmonen ohjelma kun Salaliittoteoriat ja siinä kerrotaan kaikenlaisista salaliitoista jenkeissä. Että en todellakaan ihmettelis jos jenkit olis tän kaiken takana, tapahtuu siellä kaikenlaista muutakin ihan älytöntä mistä moni ei ees tiiä.

   Poista
  3. no todellakin usan hallitus haluu tappaa jengii niin et saa näyttää sen muiden syyltä. mitä enemmän saa syitä hyökkäillä eri puolille maailmaa ni sen parempi.

   Poista
  4. Janna puhuu asiaa!

   Poista
  5. En todellakaan ymmärrä miksi ihmiset ottavat tämän postauksen loukkauksena? :D tämä asia koskettaa ja kiinnostaa monia ihmisiä ja minustä tämä oli hyvä postaus koska olen itsekin miettinyt näitä asioita ja saahan sitä uteliaisuuttaan kertoa ? ja jenni tämän teille tahtoi jakaa niin älkää nyt pahalla ottako ihmisen uteliaisuutta.

   Poista
  6. Noitten wtc iskujen jälkeen yhdysvallat meni pumppaamaan irakista iha vitusti oljyä ns korvaukseks...

   Poista
  7. Usa haluaa näyttää, että terroristit ovat kaiken takana. Tästäkin johtuu hirveät ennakkoluulot näitä ns."terroristimaita" kohtaan..

   Poista
 3. Entäs ne kaikki ihmiset jotka kuoli noissa koneissa? Missä ne sitten olis kuollu?

  VastaaPoista
 4. Niin siis kaikkihan ton tietää.Luuleeko joku muka vielä oikeesti et jotkut terroristit sen teki?:D

  VastaaPoista
 5. Mä uskon, että ainakin WTC-torneihin törmänneet koneet ovat oikeasti olleet kaapattuja, mutta uskon että nää iskut olivat täysin Jenkkien tekosia. Mä oon lukenut näitä juttuja paljon ja tosi moni puhuu sen puolesta, että Jenkit ovat itse tämän kaiken takana. Juurikin tuo etteivät rakennukset voi romahtaa noin pelkästään lentokoneiden iskujen vuoksi yms. Ja miten voi olla, että niin moni turvatarkastus pettää niin pahasti samana päivänä samoihin aikoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nimenomaa. ja muutenki toi hologrammi homma olisn vitun turha koska ne tornit on oikeesti romahtanu, oli se syy sitte mikä hyvänsä. minä ja miljoona muuta on nähny ne romahtaneet tornit joita rakennetaan uusiks ja lukenu niiden kuolleiden nimii sen juurella.:D et tää on semi paska teoria, niit on pirusti parempii

   Poista
  2. tai lähinnä et jos niil on resurssit ja intressit räjäyttää ne tornit ja tappaa jengi niide lentokoneide sisäl ni miks ne lentokoneet ei samantien vois lentää niide tornien läpi vaa pitää järkkää joku hologrammi show joka maksaa vitusto enemmä ku ne lentokoneet/ parit terroristit jotka delaa siin

   Poista
  3. Tolloin Yhdysvaltoihin mentäessä noi turvatarkastus säännökset oli paljon löyhempiä ja niitä on alettu tiukentamaan vasta nimenomaisen tapahtuman jälkeen

   Poista
  4. Eka se lentokone vaan iski rakennukseen. Sitten tulipalo, räjähdyksiä ja rakennus sortuu muutamien minuuttien päästä. Ei se rakennus heti räjähtänyt ja sortunut

   Poista
  5. mee janna vittuu? ketää ei kiinnosta sun mielipitees tääl

   Poista
  6. ei varmaan sen enempää/vähempää kun sun tai kenenkään muunkaan.

   Poista
  7. Mite musta janna vähä tuntuu että sun kannattas mennä ittees ja miettii oisko aika muuttaa asennetta? Eikö sulla tosiaan oo parempaa tekemistä kun tulla rääpimään naamaas tänne ja tull esittämään niin maan hyviä mielipiteitäs tänne.. Onko sulla vähän sellanen asenne että oot kaikes oikees ja niin perillä kaikesta kun oot amerikassa ollut... Hmmet ehkä satu olemaan ainoa suomalainen joka siellä on käynyt.. Rauhoitu vähän ota happea ja anna olla. Älä anna itestäs noin idioottimaista kuvaa.. Joten suosittelen vähän sua kattoon ittees n peiliin

   Poista
  8. Katariina: itse asiassa mua kiinnostaa ja mielenkiinnolla näitä lueskelen :)

   Poista
  9. Anonyymi8. heinäkuuta 2013 2.52

   se et oon käynyt amerikassa ei tarkota että mä siitä mitään tietäisin. ei myöskään tarvitse olla käynyt amerikassa jotta siitä vois jotain tietää. oon käynyt myös esim. virossa mutten tiedä niiden ulkopolitiikasta tai muusta vastaavasta juuri mitään. miks just mun kommentointi on sitä että mulla ei oo muuta tekemistä ja mun olis aika muuttaa asennetta, kun täällä on miljoona muutakin kommentoijaa? ihan yhtälailla mä varmaan saan esittää mielipiteeni asiasta joka mua kiinnostaa, kuten muutkin saavat. jenni on kuitenkin ottanut tän asian täällä esille ni en oikeen ymmärrä miks mulla ois jotku bannit tähän, että mulla ei ois samanlaista oikeutta kommentoida tähän mikä kaikilla muilla kuitenkin näyttää olevan. mikset laita jokasen muunkin kommentoijan ja kommentin alle tota että eikö sulla oo parempaa tekemistä kun esittää mielipiteitäs täällä?

   Poista
  10. Voi kyllä tää janna jaksaa :DD oikeesti rauhotu täällä

   Poista
  11. mitä vittuu jos teil on joku asennevika jannaa kohtaan niin ei teidä vittu joka saitille sitä tarvi tulla kitkee

   Poista
 6. Ja kai sieltä löyty lentokoneenpalasia? :O

  VastaaPoista
 7. "If you moronically believe there was no crashes because they were "fake 'planes" then shame on you. Some of us just so happened to lose VERY REAL family members who we will never see again in this life, who were aboard these VERY REAL aircraft, You are a disgrace, and make me fucking sick."

  Joku oli kommentoinut näin :/

  VastaaPoista
 8. Mä en ainakaa usko tohon teoriaa.. Miten vaikka noi lentokoneitten äänet oltas saatu tolleen miten esimerkiks tolla videolla kuuluu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No helpostihan niitä ääniä ammattilaiset pystyy muokkaamaan! -.-

   Poista
  2. niin mutta oli siellä varmaan ihmisiä myös tornin juurella näkemässä ja kuulemassa ne lentokoneet. eka ano varmaan mietti enemmänkin sitä uskoisin.

   Poista
 9. Tämmöset erilaiset postaukset just huippuja! On niin mielenkiintosta miettiä tämmösiä outoja juttuja mihin ei saa vastausta... ainakaa iha helposti :D

  VastaaPoista
 10. Tää oli mielenkiintoinen mun mielestä :) veikkaan ettei koskaan saada tietää totuutta

  VastaaPoista
 11. Oon just miettiny et miten kaksi tornia voi romahtaa lentokoneen iskusta. Koska on noi lentsikat aika pieniä verrattuna noihin torneihin ja että kaks tornii pettää samalla tavalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iha helposti? tornien rakenteet heikentyny,lentsikat syttyny palaa ja syttytäny ne tornit :D

   Poista
  2. Yhessä ohjelmassa oli tutkittu niiden tornien rakenteita ja todettu, ettei lentokoneen isku yläkerroksiin tai ne tulipalot olis voinu romahduttaa koko tornia, koska ne rakenteet oli tehty sellasesta teräksestä. Ja yks sieltä tornista pelastunu todistaja oli kertonu, et oli kuullu räjähdyksiä sielä tornissa.

   Poista
  3. Niinpä. Vitsi tääl on porukkaa joka "uskoo salaliittoteorioihin" haha ei voi muuta kun hämmästellä:o siis mihin kaikkeen te sit uskotte? Uskotteko et eilinen oli jotain sairasta USA:n kusetusta? Juu ehkei:D ne koneet kaapattiin. Niissä oli ihmisiä. Ihmisiä kuoli. Ihmisiä kuoli ihan törkeesri. Musta on epäkohteliasta väittää jonkun yksittäisen "rakentajan" sanomisten perusteella että ne kaikki kuolemat olis jenkkien järjestämiä. Jenkit on kuitenki aika iso käsite. Hallitusko nämä olisi järkännyt? En usko että kukaan olisi niin sairas että väärinkäyttäisi johtoasemaansa sellaiseen. Ja miksi kukaan ei olisi kertonut "totuutta" julkisuuteen? Kyllä muiden maiden lehdistö ottais ilolla tiedot vastaan:D anyways musta on törkeetä vaan spekuloida tollasesta katastrofista ja hirmuteosta. Kunnioittakaa vainajia ja heidän muistoaan. Jos kaikkea alkaa spekuloida, niin mistä voitte tietää oikeastaan mitään?

   Poista
  4. Ei tommoset betoniviidakkotornit vaan ''syty'' :D ... Noitten tornien sortuminen ois paljon ymmärrettävää jos koneet ois törmänny sinne alarakenteisiin, eikä tuonne ylös. Tää tragedia jättää kyl paljon tilaa eri teorioille, mut teorioiksi ne sitten jäävätkin. Jos joku korkeempi taho on tommosen 'feikannut' ni eipä me tavalliset tallaajat hirveesti voida mitään tehdä. Itseaiheutettu tai ei, ihmisiä kuoli ja tornit sortu. The end.

   Poista
  5. Anonyymi8. heinäkuuta 2013 1.36 Mun mielestä vainajien muistoa kunnioitetaan parhaiten niin että yritetään ottaa totuudesta selvää...

   Et taida olla kovinkaan tietoinen maailmanhistoriasta jos katsot asioita noin sinisilmäisesti. "En usko että kukaan olisi niin sairas että väärinkäyttäisi johtoasemaansa sellaiseen." HAH HAH, ei tarvitse mennä montaakaan kymmentä vuotta taaksepäin niin johan löytyy johtajia jotka ovat tuhonneet kokonaisia kansakuntia, WTC iskut on vielä pientä siihen verrattuna mitä esim Hitler ja Pol Pot (ihan vain pintaraapaisu esimerkki) saivat aikaan..

   Kuulostat ihan jenkiltä, jotka kaikki yritetään (monen kohdalla onnistutaan) aivopestä luottamaan läpimätään näennäiseen demokratiaan.. Sielläkin toisinajattelijoita pidetään hulluina.

   Poista
 12. Hmm aika jännä näkökulma! En oo tullu aatelleeks. Ootko nähny leffan "lento 93" se perustuu just tohon tapahtumaan ja katoin sen eilen. Suosittelen todellaki! Ihan sika hyvä leffa, vaikka surullinen.

  VastaaPoista
 13. Mä luulen muuten että niillä oli koneissa pommeja ja räjäydtti ne samalla ku törmäs. T äskeinen ano

  VastaaPoista
 14. en mä nyt ymmärrä että jenni saa haukut niskaan tästä postauksesta? :D hyvähän se on että yrittää saada keskustelua aikaseks muustakin kun päivän asuista.

  mä oon kanssa kuullut noita spekulaatioita ennenkin - nää on just niitä salaliittoteorioita joita noihin iskuihin liittyen on esitetty, ja myös siitä nousi ilmeisesti iso haloo kun epäiltiin että usa olis ampunut itse osan matkustajakoneista alas välttääkseen näitten koneitten osumisen mm. valkoseen taloon. siitä kai pääasiassa on kyse että tää olis vaan usa:n suurta propagandaa ja sen varjolla usa olis muun maailman silmissä oikeuttanu kaikki nää toimenpiteensä lähi-idässä. mä en ite kyllä ainakaan tohon hologrammijuttuun usko, se olis jo aika suuren luokan huijaus. mut sitä en kyllä kovinkaan paljon epäile ettei usa:n hallitus joltain osin olis osallistunut noitten iskujen suunnitteluun

  VastaaPoista
 15. Noita teorioita on kymmeniä. Zeitgeist-niminen leffa kantsii kattoa, se on ainoa teoria joka kuulostaa edes melkein uskottavalta - se on kaksiosainen leffa joka alussa paljastaa uskontojen olevan tarua, ja toka osa kertoo 9/11-iskuista. Sen voi katsoo ilmaiseksi netissä, googleta ihmeessä!

  VastaaPoista
 16. En tiedä onko noissa lentokoneiden heijastamisessa mitään perää, mutta olen ollut aina aivan varma että U.S.A:n hallitus on ollut tuon iskun takana. Monta dokumenttiakin on tehty siitä salaliittoteoriasta, ja niissä on oikeasti näytetty monia juttuja jotka vahvistaa sen.. Huoh, helvetin jenkit..

  VastaaPoista
 17. Ja ainiin, mun mielestä oli ainakin hiton siistiä että teit tälläsen postauksen! Ja hyvä vaan että herättää keskustelua :) Oot Jenna mahtava tyyppi!

  VastaaPoista
 18. Toi hologrammi juttu kuulostaa vähän oudolta, jos kerran niitä lentokoneen palasia on (käsittääkseni) löytyny kuitenki :) TAI ehkä ne onkin vaan ollu hämäystä, who knows? :DD

  VastaaPoista
 19. Miten ihmiset jaksaa valittaa tälläsestä postauksesta? Ethän sä oo väittänykkään että sä olisit oikeassa tai että oisit täysin varma asiasta, vaan just nimenomaan spekuloit ja pohdit tätä asiaa :D Mun mielestä tää oli just mielenkiintonen ja kivaa vaihtelua tää postaus!

  Vaikka toi vaikuttaa varmaan tosi mahottomalta ja uskomattomalta monen mielestä että toi ois oikeesti lavastettu tapaturma vaan, niin kyllähän tosta on ollut todisteita mutta jos kaikki on keritty hävittämään niin eipä kukaan voi todistaakkaan vastaan.. Ite jotenkin oon epäileväinen tän koko "tapaturman" suhteen vaikka tuntuukin vähän oudolta ajatukselta. Jos ite tän tornin yks rakennusmiehistä sanoo vielä (uutena tietona mulle) että ei voi olla mitenkään mahollista että toi räjähtäis tolla tavalla koneen osumasta niin kyllä pistää vähintään miettimään muitten todisteiden ohella että mites tää nyt oikeesti tapahtukaan.. Mutta tuskimpa koskaan saadaan tietää totuutta, jokanen uskokoon mihin haluaa :) Ja jenkit vielä kyseessä niin en kyllä senkään kannalta kauheesti ihmettelis.

  VastaaPoista
 20. Mun mielestä nää WTC torni iskut on ollu hallituksen tekosia. Niinkun on ollut muissakin jutuissa väitettä että ne ois vaan hallituksen juttuja. En yhtään ihmettelisi vaikka nämä yhdysvallat suuruuttaan ja terrorismi vastaisia touhujaan olisi osoitellut juuri tuolla tavalla. Ja tuota hologrammi juttua en ole kuullukkaan, koska siis tornejahan ei enää ole edes olemassa, ja moni kuoli juuri tämän turman takia. Itse ajattelen, että hallitus on pistänyt koneet lentämään räjähdyksien kanssa tai ilma kohti wtc torneja. Ja niinkuin on ollut paljon puhetta sen aikasen presidentin muista tekosista, että lähi-idän jututkaan eivät ole olleet niinkään pakollisia operaatioita, vaan pelkästään yhdysvaltojen uhittelua.

  Eipä tässä enää tiedä mihin sitä itse uskoisi, koska mielipiteitä asiasta on niin monia...

  VastaaPoista
 21. wanha. ja nyt ku otit yhen salaliittoteorian esille ni saat ottaa miljoona muutaki, ja joudut alkaa pitää kunnon nwo blogii et siin ois mitää järkee:D eli tavallaa turhamut siin mieles hyvä et koko aja enemmä jengii alkaa herää näihin eikä kaikki ookkaa iha foliohattu juttuu. en ite usko just tähän teoriaan kuitenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annat itsestäsi harvinaisen idiootin kuvan näillä kommenteillasi :D

   Poista
  2. Voitko jo pitää sen ruman pääsi kiinni?

   Poista
  3. Mikä sun ongelma on? Sähä ite pidit sitä vitu naurettavaa juorublogia joten mitä tuut tännekki inisee kaikille

   Poista
  4. Janna oo hiljaa :D oot nolo

   Poista
  5. Voi nyt vittu oikeasti... Kirjottaisit edes pliis iälles sopivalla tavalla. Kirjotat ku mikäki teini ja mitä tuut tänne iniseen onko varaa häh

   Poista
  6. miten antaisin sen idioottimaisempaa kuvaa kun kukaan muukaan tähän kommentoinut, tai tän kirjoittaja? eiköhän jenni tehnyt tän just sen takia että haluaa keskustelua ja kuulla muiden mielipiteitä, enkä usko ettei mulla olis myös oikeutta siihen osallistua vaan sen takia että olen mielestänne ruma, tai musta saa idioottimaisen kuvan kommenttieno takia. mikä tekee musta ongelmaisen tai juorublogin kirjoittajan jos kommentoin tähän?

   Poista
  7. janna kommentoit todella halveksuvasti jenniä kohtaan. Hänellä saa olla oma mielipide niinkuin sinullakin, mutta toisten mielipidettä tai pohdintoja ei tarvitse lytätä niinkuin sinä teit piilovittuilevilla ja ala-arvoisilla kommenteillasi. Antaa sinusta todella epäkypsän kuvan.

   Poista
  8. ootsä tosissas?

   ''Katariina7. heinäkuuta 2013 21.05

   mee janna vittuu? ketää ei kiinnosta sun mielipitees tääl''

   Katariina7. heinäkuuta 2013 22.03

   janna kommentoit todella halveksuvasti jenniä kohtaan. Hänellä saa olla oma mielipide niinkuin sinullakin, mutta toisten mielipidettä tai pohdintoja ei tarvitse lytätä niinkuin sinä teit piilovittuilevilla ja ala-arvoisilla kommenteillasi. Antaa sinusta todella epäkypsän kuvan.   logic?

   Poista
  9. Etkös sä janna kirjoittanut sitten muka sitä juorublogia;)

   Poista
  10. Vittuun tää Janna jokapaikanhöylä nyt :_________________D
   Joka-vitun-blogissa pitää olla äänessä.

   Poista
  11. Ja ketään ei edelleenkään kiinnosta. Kukaan ei ees jaksa lukea sun paskakommenteistasi ensimmäistä riviä loppuun asti.

   Poista
  12. en ymmärrä millä perusteella mä sitä olisin kirjottanut kun kyseessä on kuitenkin mun ystäviä, kavereita ja tuttuja.

   Poista
  13. Voi vitun janna mee muualle pätemää :-D

   Poista
  14. Just siks ootki sitä kirjottanu koska tiät niitten elämästä niin paljon niin anonyyminä helppo kirjottaakki? Ehkä se on ollut jtn kateellisuutta heitä kohtaa.. Ken tietää

   Poista
  15. miks kirjottaisin sit noin turhaa läppää jos tiedän niin paljon niiden elämästä.

   Poista
 22. Mä en oo ite jaksanut asiaa hirveesti tutkia, eikä mulla ole kantaa suuntaa eikä toiseen. Hologrammijuttu kuulostaa aika paksulta, mutta en mä epäile, jos ja ehkä kun USA on ollut kaiken takana Lähi-Idän takia.

  VastaaPoista
 23. Jenni tää oli ihan helvetin hieno postaus. Mua kiinnostaa toi aihe tosi paljon, ja mä kuulin tästä teoriasta ekaa kertaa tässä postauksessa! Oon ollu pieni ku nää iskut on tehty ja oon vasta vanhemmalla iällä lukenu näistä. Jotenki en vaa jaksa enkä haluu uskoo tohon teoriaa... mut kiitos tästä postauksesta, tää avarsi mun silmiä tästä aiheesta taas vähän enemmän!:)

  VastaaPoista
 24. http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist_(elokuva) Tuo "dokumentti" WTC:n terrori-iskuista on todella hyvä, kannattaa joskus katsoa, jos kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
 25. Itse uskon salaliittoteorioihin, niin tässäkin tapauksessa kuin muissakin asioissa, jonka takia olen lähes vakuuttunut siitä, että WTC iskut olivat hallituksen/CIA:n järjestämiä. Hyväuskoisiin kansalaisiin on vedottu terrorismillä, joka on uponnut melko hyvin. Tosin en ole koskaan aikaisemmin kuullut hologrammi teoriasta, joka kuulostaa HYVIN absurdilta... Sen sijaan, seuraavassa videossa on kyseenalaistettu hallituksen/CIA:n osallisuutta ns. "Terrori-iskuun". Video käsittää paljon muutakin WTC iskun spekuloinnin lisäksi, mutta suosittelen vähääkään asiasta kiinnostuneiden (WTC isku) katsomaan kyseisen viedon iskujen spekuloinnin kohdalta. (N. 37:00 eteenpäin) http://www.youtube.com/watch?v=i-QHvtM-PLI

  VastaaPoista
 26. Mä oon sitä mieltä, että jenkit kaappas ne koneet ja törmäs niihin torneihin, mutta samalla ne räjäytettiin sieltä katutasojen alapuolelta. Rupes muuten pelottaan taas :D

  VastaaPoista
 27. Eikö nykymaailmassa kaikki oo mahdollista? Varsinkin jenkeissä... Ja ei, en tarkota tätä sillä että uskoisin teoriaan. Voidaan myös miettiä että mihin avaruus loppuu? Seinään? No mitä on sen takana :D

  VastaaPoista
 28. Mä olen tässä nyt ~12 vuoden aikana kuullut vaikka minkälaista salaliittoteoriaa ja uskon, että USA on jollain tasolla itse iskujen takana. Mutta että ihan hologrammeja? Nyt taidetaan kyllä blondia viedä kuin litran mittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :D Hologrammit on jo niin puskista vedettyä että huh.

   Poista
 29. Mä oon miettinyt tätä myös. Tai siis katsoin kerran pari dokkaria, jotka kertoivat juuri näistä wtc-tornien iskuista ja siitä Pentagonista myös.
  Siinä puhuttiin juuri, että tää koko homma on salaliittoteoria, mutta siinä koneet lensivät oikeasti torneihin ja mä uskon sen myös :D on tosi epätodennäköistä, et ne on hologrammeja, kun alkaa pohtimaan asiaa eri näkökulmista.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._p%C3%A4iv%C3%A4n_terroritekojen_salaliittoteoriat Kannattaa lukea toi :D mut mä en haluaisi usko tätä, mutta hei jenkkiläiset kykenee vaikka mihin.

  VastaaPoista
 30. Mut jenni miten se tyyppi joka oli tän kaiken jutun takana joka saatii kii ja ammuttii olike pari vuotta sit? Siis se joku osama bin laden :-D mietin miten siitä tuli sit jenkkien epäilty jos tuo teoria on totta :O hui nyt en tiiä enää mitä uskoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osama bin laden on kuules tehny 4828245 muuta "rikosta".

   Poista
  2. voi ei oliks tää kommentti ihan tosissaan jätetty :D Bushien ja Bin Ladenien suvut on ollu ystäviä ja bisneskumppaneita jo parin sukupolven ajan. Bush tartti jonkun syyn, jolla hyökätä Irakiin öljyn perässä, ja terrori-iskuhan on oikeen hyvä syy siihen. Iskee Bin Ladenin ja parin muun naamat CIA:n wanted-listalle ja juttu on taattu. Bin Ladenin kuolema oli hemmetin epäilyttävä juttu, siitä ei julkaistu MITÄÄN todisteita ja heti oli ruumis poltettu ja ripoteltu mereen. Just joo.

   Poista
  3. Siis Osama Bin Laden oli Al-Qaedan johtaja (?), mutta ei se ihan henk. koht. ollut tossa räjäyttämässä noita tai lentämässä tuolla koneissa.

   Poista
  4. En oo Jenni, mut vastaan kuitenki. Bin Ladenhan oli siis al-Qaidan perustaja ja on ollu niin monen muunkin terrori-iskun takana niin luulen että siks. Sehän on ollu varmaan koko maailman etsityin ihminen monen vuoden ajan ja löytöpalkkiotkin pyöri jossain 25 miljoonan dollarin lähellä. Ja jos ois totta että Jenkit ois ite tän kaiken takana ainaki osittain niin tarvihan ne jonkun epäillynki sitte.

   Tulipas sekavaa tekstiä.

   Poista
  5. Mä en kestä toi eka ano :D että ihmiset on vittu tyhmiä

   Poista
  6. Mä oon kattonu leffan jossa todistetaan aika hyvin että tota Osama Bin Ladenia ei oikeesti tapettu. Toi oli suunniteltu juttu. En oo ihan varma mut se tais olla tää leffa jossa siitä kerrottiin: http://fi.wikipedia.org/wiki/Fahrenheit_9/11

   Poista
 31. woou tää postaus sai kyl miettimään oon nimittäin aina aatellu et miten 2 niin isoo ja vahvaa tornia voi romahtaa sillä tavalla alas lentokoneen iskusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä on löydetty jäänteitä räjähteistä. Eli ei pelkästään koneitten takia sortunut.

   Poista
 32. Repesin tälle postaukselle. Jenni elämänsä ekan kerran kuulee salaliittoteorian ja ihan vitun mehuissa :D
  mites sitten Jenni, murhasiko CIA JFK:N?! Murhattiinko Prinsessa Diana?? Onko Aids kehitetty bioaseeksi? Johtavatko Vapaamuurarit oikeasti koko maailmaa?

  Siitä sitten vittu ratkomaan salaliittoja, saatanan bimbo :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vittu oot tyhmä :D uskon että tosi moni muukaa ei oo kuullu salaliittoteorioista, esimerkiks mä. Ja olen 21v.

   Poista
  2. Mistäs helkutista tiiät ETTEI ole tapahtunut jtn? Kyllä se USA:n hallitus on sen verran epäilyttävä etten yllättyisi vaikka kaikki olisi totta, onhan toi lentsikka aika omituinen tossa videolla. Eikä tartte haukkua muita pönkittääkseen omaa, ahdasmielistä mielipidettään. Mitä sitten jos ei olisi ennen kuullut jostain? Tuskin säkään idiootti oot kaikkia juttuja kuullu.
   Painu johonki luolaan häpeemää ja pysy siellä kunnes osaat olla kohtelias muille.

   Poista
  3. Tää Jennin päivittämä teoria tuskin on totta, mut kyl sunkin ano kannattaa vähän avartaa mieltäs ja miettiä asioita muiltakin kannoilta. Ei MIHINKÄÄN pidä uskoa suoralta kädeltä, ei salaliittoteorioihin muttei myöskään hallitukseen. Opiskele vähän, saatanan bimbo.

   Poista
  4. no huhhuh XD sulla ei selkeestikään oo kaikki hyvin.

   Poista
  5. ALOIN OIKEESTI MIETTII ET VOIKS OLLA MAHDOLLISTA ET PRINSESSA DIANA MURHATTIIN!!!!!!!!!!!! Who knows

   Poista
  6. Aikamoinen yhteenveto :D Pistät blogiisi salaliittoteoriapohdiskelun ja heti oot "saatanan bimbo"? En näe tätä yhteyttä eli ehkä se bimbo olenkin minä.

   Poista
  7. Diana kuoli auto-onnettomuudessa, sen kuljettaja ajoi karkuun paparazzia ja ajoi päin betonipylvästä ja Dianaa yritettii elvyttää (: siit on dokumentti, joten ei murhattu :D

   Poista
  8. ''siit on dokumentti, joten ei murhattu'' :DD

   Poista
  9. "Diana kuoli auto-onnettomuudessa, sen kuljettaja ajoi karkuun paparazzia ja ajoi päin betonipylvästä ja Dianaa yritettii elvyttää (: siit on dokumentti, joten ei murhattu :D"

   :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Kuolin. Itse uskon siihen että Diana murhattiin ja onhan siinäkin kolarissa kaikkea hämärää.

   Poista
 33. http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._p%C3%A4iv%C3%A4n_terroritekojen_salaliittoteoriat Mä henkilökohtaisesti en usko tohon sun esittämääsi teoriaan, vaan tämä wikipediassa oleva teoria on omasta mielestäni vakuuttava ja täysin mahdollinen, harmi vain että kukaan tuskin tulee koskaan saamaan selville mikä on totta ja mikä ei ja vaikk saisikin niin hänet hiljennetään jollain tapaa.. Mutta oli tuo sun näkökantakin ihan mielenkiintoinen mutta mielestäni aika mahdoton jo ajatuksena silti.. juuri niinkuin eka ano sanoi entä matkustajat jne koska kyllähä heitä ilmeisesti löytyi sieltä?

  VastaaPoista
 34. Toi on totta kaikki oli amerikan suunnitelma. Mikä yleensä yhdistää ihmisiä? Kuolema(ko) kyllä, ja amerikka pyrkis saamaan ihmiset takasin läheisiksi yms. Mikä muu saisi sinut olemaan taas jonkun henkilön kanssa jota vihaat mutta teillä on yhteinen kaveri.. No tietysti sen yhteisen kaverin kuolema.. Miksi yhtäkkiä oikeasti terroristit hyökkäisi amerikkaan? Mitä amerikka oli tehnyt heille... Tän asian suhteen tulee monta kysymystä mutta oikeasti totuus on jo tullut julki se oli amerikan oma suunnitelma .. Miksiköhän siitä tehtäis leffa? Että ihmiset voisi uskoa siihen että terroristit sen kaiken takana oli, vaikka ei oikeasti ollut.. Mutta kaikilla on eri tiedot ja uskomukset tähän asiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietit, että mikä saisi terroristit iskemään yhtäkkiä amerikkaan(oletan että tarkoitat usaan, sillä amerikka on maanosa..) Näin voisi 100%käydä, sillä iskut olivat itsemurhatehtäviä. Terroristit(lähi-idästä) uskoo, että kun tekee tuollaista ja kuolee, pääsee parempaan paikkaan.

   Poista
  2. "Mitä amerikka oli tehnyt heille.." Lähi-Idän tietämys vähän hukassa? Kannattaa kattoo esimerkiks tää video http://www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0 , ei olis mikään ihme, että terroristijärjestöt hyökkäis jenkkejä ja erityisesti niiden harjottamaa politiikkaa vastaan.

   Poista
  3. Siinä ylempänä taas kaks tapausta, jotka on kattonu sen noista iskuista kertovan leffan. :DDDD Uskokaa mihin haluatte, mutta jenkit tän jutun takana oli!

   Poista
  4. Miks ne olis itsemurhatehtäviä? Ei toi oo totta et pääsee parempaan paikkaan, se on vaa sanonta "niille jotka uskoo terrorismiin" eli syy miks ne uskois että terroristit tekee tollasta. Onks muka ihan ite nää terroristit sanonu jossain videossa että me päästää parempaa paikkaa jos tehdään tää ?! Ja jos siit on kirjotettu jotai nii bullshit! Tai jos vaikkapa terroristi leffassa on sanottu sillee nii muista että amerikkalaiset ne leffat on tehny!!

   Poista
 35. Tä oli tosi hyvä postaus ja mukavaa vaihtelua joten ne ketkä nyt sulle antaa tästäkin paskaa niskaan niin huhhuh ! Itse oon pidemmän aikaa jo uskonut että usa itse ohjasi noi koneet torneja päin siksi että niiden omat "terroritoimet" lähi-idässä ei näyttäisi niin pahalta. Ja lähi-idästähän nyt ei lähdetä millään hinnalla koska siellä on öljyä minkä takia kerran aloitettiin jo sotakin :) ihan ei kuitenkaan mene läpi toi hologrammi juttu mutta moni asia tosiaan tukee sitä että siellä oli asetettu pommeja niihin torneihin ja kaikki tärkeät johtajat ynm oli vaan satuttu poistamaan sieltä rakennuksista ennen sitä iskua. Mut loppupeleissä ,who knows. :D

  VastaaPoista
 36. tosi hienoo lukea sulta erilaisia postauksia! pistää mutkin miettimään :)

  9/11 oli ihan hirvee tapaus mutta jos toi pommiväite on totta niin ei juma mitä ihmettä, kuka/ketkä sitten ois halunnut räjäyttää tornit?? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en kestä. missä pumpulipilvessä elät, vai etkö ymmärrä yhtään mitään perus ulkopolitiikasta ja maitten välisistä suhteista..? täälläkin on sataan kertaan sanottu mikä motiivi esim usa:n hallituksella olis ollut

   Poista
  2. Ei vittu valoja päälle ano nro 2. Miten voi olettaa, että kaikki olisivat ottaneet selvää erimaiden ulkopolitiikasta tai tästä kyseisestä tapaturmasta?? Tyhmä ei ole se joka kysyy.......ja ottakaa huomioon, kuinka pieni osa jennin lukijoista ovat tajunneet tilanteen kun isku ol?

   Poista
  3. Toi on kyllä ihan yleistietoa tää usan välit lähi-itään ano nro 3... :D ite pidän tyhminä niitä joitten yleistieto ei kata tän luokan adioita

   Poista
 37. :DDDD et kai oikeesti usko tuota haha

  VastaaPoista
 38. Tosi mielenkiintonen postaus. Mua jotenki kiinnostaa tämmöset "mysteerit". Esim. ratkasemattomat ja kummalliset murhajutut.
  Itse aiheeseen en oikeen osaa sanoa mitään mutta jäin kyllä pohtimaan! Tavallaan kiehtova teoria.

  VastaaPoista
 39. ite oon kans miettiny tätä juttuu jo monta vuotta ja en kyllä usko että ne mitään terrroristeja oli jotka ne lentokoneet pakotti tonne törmäämään! Joissakin haastatteluissahan jotkut ihmiset jotka oli ollut tuolla niin ne sanoi että ne tunsi kun niiden alapuolella räjähteli vaikka se lentokone lensi sinne tornin yläosaan.
  hyvä postaus! :)

  VastaaPoista
 40. Se joka uskoo noita juttuja mitä valtamedia kirjoittaa, on idiootti. Herätys ihmiset! Tämä maailma ON julma paikka ja tottakai amerikan hallitus tappaa omiaan niin kauan, kunnes hyödyt ovat suuret. Wtc iskujen takana oli george bush ja muut hallituksen rikolliset. Tuorein tapaus on nyt Bostonin pommi iskut ja suurin osa ihmisistä uskookin, että amerikka oli niittenkin takana, koska on niin paljon kuvia ja videoita usan erikoisjoukoista ketkä räjäytti pommin siellä paikan päällä. Big fail. Hyvä postaus jenni :) nostan hattua kun uskallat puhua näistäkin aiheista!

  VastaaPoista
 41. Tää oli ihan sika hyvä postaus! Muakin rupesi mietityttämään että mikä ne aiheutti.. Aina ennen oon vaan uskonut siihen että ne koneet kaapattiin, mutta enää en tiedä.. Ihan mahtavaa Jenni kun nostat erilaisia aiheita esiin! :)

  VastaaPoista
 42. Jos tutkitte tuota asiaa enemmän nii se on jo todistettu että jenkit teki sen ite, mm. on insinööriliitto joka paljasti sen jenkkien ite tekemäks koska esimerkiksi sieltä löyty thermiittiä joka oli se aina joka romahdutti ne rakennukset ja ainoa paikka missä sitä tehdään on jenkkien sotilaslaboratorioissa. Kukaan täällä ei oo tajunnu miettii että miten WTC 7 se rakennus siellä perseessä romahti samalla tavalla ku 1 toimisto oli tulessa. Väitettiin että se on syttyny wtc 1,2 palavasta romusta mutta miten se sytty sisältä päin keskellä rakennusta ja juuri sieltä (tähänki pitää perehtyy) missä oli kaikki wallstreetin pankkiirien oikeudessa käytettävät todisteet jotka siis ajoivat jenkkien talouden paskaks tahallaan (Inside Job) kannattaa kattoo. Ja Jokainen joka on lähteny oikeuteen todistamaan sitä WTC iskuu jenkkien tekemäks on tehny itsemurhan/joutunu tapaturmaan vähän ennen oikeudenkäyntiä, tästäkin löytyy videoita ja dokumentteja kun jaksaa etsiä. Se on jo todistettu että jenkit sen räjäytti mutta kun puhutaa muricasta nii eihän ne reppanat osaa käyttää aivojaan.

  VastaaPoista
 43. Ainiin ja edelliseen vielä että juuri kyseisten rakennusten johtaja oli ottanut vapaapäivän sille päivälle jotta menisi lääkäriin johon hän ei kuitenkaan mennyt eikä kukaan heidän perheestaan/sukulaisistaan ollut tuollois talossa vaan olivat syystä tai toisesta vapaaksi ottanut päivän. edellinen ano siis täällä.

  VastaaPoista
 44. ja sama ano taas täällä kertomassa, Obama kun pyrki presidentiksi sen vaalikampanjaan kuului saada juuri nämä kyseiset wallstreetin pankkiirit kuriin ja vittuun sieltä jnejne mutta jostakin syystä he toimivat nyt presidentin taloudellisina neuvonantajina (inside job). siinä vähän faktaa teille jotka ei sitä oo perehtyny tähän asiaan niin paljon :)

  VastaaPoista
 45. "Mä uskon, että ainakin WTC-torneihin törmänneet koneet ovat oikeasti olleet kaapattuja, mutta uskon että nää iskut olivat täysin Jenkkien tekosia. Mä oon lukenut näitä juttuja paljon ja tosi moni puhuu sen puolesta, että Jenkit ovat itse tämän kaiken takana. Juurikin tuo etteivät rakennukset voi romahtaa noin pelkästään lentokoneiden iskujen vuoksi yms. Ja miten voi olla, että niin moni turvatarkastus pettää niin pahasti samana päivänä samoihin aikoihin?"

  Itse ajattelen juurikin näin. Jenkit laittoivat kyseisen tapahtuman Al Qaidan syyksi, jotta saivat hyvän syyn lähtä sotimaan itään - sitähän jenkit tuppaa harrastamaan :) Viimeisimpänä juttuna tuli mieleen tämä uutinen http://yle.fi/uutiset/usan_lennokki-isku_pakistaniin_tappoi_useita_ihmisia/6715804

  Itseäni ainakin oksettaa se miten monella tuntuu olevan kiiltokuvamainen kuva tästä ihanasta Yhdysvallasta.

  VastaaPoista
 46. kenenkään sukulaiset eivät voisi olla koneessa:D ei siinä matkustajakoneella törmätty, ja väite voi olla hyvinkin totta ja itse oon uskonut tuohon jo kauan:)

  VastaaPoista
 47. mä en tajua miksi te tuutte ihmiset haukkumaan jenniä tästä postauksesta :-D musta on hyvä juttu että välillä tälläsiäkin näkökulmia, ja miten ihmeessä jenni on nyt bimbo? eikö se ole juuri päinvastoin, kun muotipostausten lisäksi tekee tälläisiä postauksia jotka pistää ajatukset liikkeelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Samalla tavalla Jenni saa ilmasta teoriansa ja mielipiteensä, kuin me muut kommentoijat! Tää oli tosi yllättävä ja mielenkiintonen ja erilainen postaus ja respektit Jennille :)

   Poista
 48. En yhtää ihmettele et se Osamaki pakoili ku 300 miljoonaa ihmist halus sen hengiltä, vaiks se oli syytön! Eikä sen kuollutta ruumista ees näytetty kenellenkään, joten lieneeköhän ees kuollut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SYYTÖN???!??!?!!

   Poista
  2. Herranjumala... Sanotko tosiaankin, että osama syytön? :D Ehkä tähän iskuun, mutta tsekkaappa sen taustat ennen kuin syyttömäksi kutsut.

   Poista
  3. Äly hoi:D Bin Ladenia epäiltiin miljoonayhdestä rikoksesta, ei ainoo syy miks se haluttiin hengiltä ollu se että sitä epäiltiin tuosta iskusta:-) Ja eihän minkää presidenttienkää/kuninkaallisten ruumiita näytetä julkisesti edes Michael Jacksonin ruumista ei näytetty julkisesti ja kyllä mä luulen että MJ on vähän pienempi julkkis kun Bin Laden silti:)

   Poista
  4. Se ei todellakaan ollu syytön! Mut pakko lisätä et oon kattonu leffan jossa todistettiin ettei Osamaa ees tapettu. Ties vaikka elelee edelleen jossain (ellei oo kuollu jo vanhuuteen tms).

   Poista
 49. Salaliittoteorioita nyt kehitetään kaikesta lähtien Obaman pieruista mutta hei c'moon, omaakin päätään voi käyttää niitä ihmetellessään. Tällainen hologrammijuttu on niin absurdi, että vain tyhmä uskoo sen sinisilmäisesti. On olemassa huomattavasti uskottavampiakin salaliittoteorioita, joita kannattaa lueskella jos asia oikeasti kiinnostaa.

  VastaaPoista
 50. Joku ei nyt ole ottanu sitä asiaa huomioon et lentokone lentää lujaa, yleensä vähintään 900km/h ja se on todella luja vauhti ja lentokoneen siivet eivät ole kovinkaan paksut ja sellainen kun lentää lasiseen korkeaan taloon niin se menee vauhdilla sisään jättämättä kovinkaan suuria jälkiä siihen lasipintaan, koska noilla nopeuksilla ei reunarakenteissa ole vastusta, vaan se uppoaa samantien syvälle sisälle.

  WTC rakenteet jos olet nähnyt pohjapiirroksia niin keskellä on kantava rakenne johon se kone sitte pysähtyy. Ja kerosiinin palamislämpötila ja aika vaikuttaa suuresti siihen mitenkä teräsrakenteet kestää kuumuutta, varsinkin se keskellä oleva tukirakenne, jos se sulaa tarpeeksi niin se yläpuolella olevat kerrokset tulee niin sanotusti niskaan suurella voimalla ja silloin puhutaan todella suurista painomääristä ja voi helposti aiheuttaa ns.domino efektin.

  Se voi toki olla mahdollista et joku salainen vaikutusvaltainen taho on asentanut räjähteitä rakenteisiin ja tekee suuren massamurhan jossa uhrataan tuhansia ihmisiä vain sen takia et jenkit saa syyn hyökätä johonkin maahan jahtaamaan terroristejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin uskoisin mutta ken tietää... tornithan ei sortunut heti vaan lentokoneen ajettua siihe päin se hajotti rakenteita jolloin suuri pääli massa lähti vajoamaan juuri "domino efektimäisesti". Kyseessä on kuitenki suuri massa määrä.
   Olen myös kuullut sellaisen teorian, että hallitus, Bush tai ketkälie ikinä jenkeissä olivat tietoisia, että näin tulee tapahtumaan, mutta tarkoituksella eivät puuttuneet tähän.
   Tämä on todella mielenkiintoinen asia josta voisi puhua ihmisten kanssa vaikka monta päivää hahaa. Kiva lukea erilaisia teorioita/mielipiteitä teiltä muilta.

   Poista
  2. Tämähän selittäisi sen miksi joitakin"korkeita" johtajia/ns tärkeitä ihmisiä ollut rakennuksissa vai liekkö puhdasta sattumaa :o

   Poista
 51. Anteeks mua häiritsee mut mitä sä tarkoitat "wtc-tornien hylsyillä"? Onko kenties sanavarasto katkeillu kirjoittaessa, ja olet tarkoittanut raunioita? :D Anyway, toi teoria on kyllä aika perseestä suoraan sanottuna. Jenkeille oman maalaiset ihmiset on tärkeitä, ja tos rakennukses työskenteli tärkeitä ihmisiä. Ne ei todellakaan tapattais niin montaa oman maalaista suunnitellusti. Toi video on kuvattu kaukaa, joten syvyyden hahmottaminen on videosta erittäin hankalaa. Koneen aiheuttama reikä näyttää pieneltä kamerasta, mutta todellisuudessa se on ollut valtava.

  Eli toisinsanoen, mä ainakin kumoan ton teorian täysin.

  VastaaPoista
 52. Hohhoijaa. USA on kyllä monella tavalla mätä maa jolla on paljon luurankoja kaapissaan mutta miksi ihmeessä se tappaisi 3000 oman maan kansalaistaan (mukaan lukien sotilaallisesti tärkeitä henkilöitä) ja aiheuttaisi itselleen miljoonien, jopa miljardien dollareiden aineelliset vahingot? Kyllä he paljon pienemmälläkin vahingolla olisivat saaneet julkisesti oikeutetun syyn hyökätä Lähi-itään. Ja miksikös ääri-islamistinen järjestö olisi järjestänyt tällaisen terroristi-iskun Yhdysvaltoihin? Ruetkaapa laskemaan kuinka monta siviiliä Yhdysvallat on tappanut Lähi-idässä.. Mahtaa olla aika moninkertainen verrattuna 11/9 iskuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan tätä täysin! On sitä aiemminkin Lähi-Idässä vahinkoa tehty eikä mitään perusteltua syytä siihen oo tarvittu, joten miks Yhdysvallat yhtäkkiä ottaiskin miljoonatappiot niskoillensa vaan oikeuttaakseen jotain, mitä jo kymmeniä vuosia on tehty?!

   Poista
 53. En usko että usa ois tappanu yli tuhat ihmistä tuommosen takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helposti voi. Uskon, että ihmiset siellä olivat vain pelinappuloita. Ja sitä paitsi mitä enemmän kuolee, sen varmemmin kostetaan! Sad but true.

   Poista
 54. Etsi blogi, havaintoja uudesta maailman järjestyksestä, siellä on tuosta ja muistakin salaliittoteorioista juttua! Itse uskon moniin niistä! Katso myös blogista videot disney elokuvien piilomerkityksistä! :)

  VastaaPoista
 55. Kyllähän jokainen ihminen varmasti näkee, että tornit räjäytettiin ja lentokoneiden tarkoitus oli vain saada tornien sortuminen näyttämään terroristien iskulta. USA on kaiken takana.

  VastaaPoista
 56. en mäkää voi uskoo et toi ois totta, eli oon samaa mieltä sun kanssa! :) meinaa kuoliha siel lentokoneen sisällä olevii ihmisiii niin ne oli kyl ihan oikeita! ;( kaverin pikkusiskon kaveri meinaa oli siel :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. munki kummin kaiman sisko oli siel :SSSSS

   Poista
 57. George W. Bush vaan halus sotia, joten mitä muuta sen tarvitsi kuin kiihottaa kansaa noita islamisteja vastaan? Tossa oli sille mitä mahtavin tekosyy jatkaa ideoitaan, kun kansa oli käännytetty Lähi-idän tyyppejä vastaan.

  VastaaPoista
 58. "Don’t believe everything you see on the internet" - Abraham Linclon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaampa ettei Abraham LinCOLN ole moista tokaissut. :D Äijähän kuoli 1800-luvun puolivälissä. Nyt ihan oikeesti.

   Poista
  2. Haha toinen ano, miten edes pystyit ottaa ton tosissas XD ehkä toi oli hieman sarkastinen kommentti

   Poista
  3. äää kuolen nauruun :DD

   Poista
  4. Facepalm

   http://www.killthehydra.com/wp-content/uploads/abraham-lincoln-troll-quotes1.jpg

   Poista
  5. Kuolin tohon "Abraham Lincoln" sitaattiin.

   Poista
 59. Ite melkeimpä uskon vaikutusvaltaisten tyyppien tavalla tai toisella liittyvän kaikkeen tälläseen terrorismiin.. Illuminati juttuja on vaikee selvittää, mutta youtubesta katoin vaikuttavan videon joskus, jossa näytettiin miten muutamaa päivää ennen juurikin wtc iskuja Simpsoneissa Lisa luki lehteä jossa oli kuva kahdesta kaatuvasta tornista. Kaks päivää myöhemmin iskut tapahtu oikeasti. Kuka tietää... mielenkiintonen postaus jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
 60. olitko tänään stadikalla? :)

  VastaaPoista
 61. mä oon kuullut et niihin torniin terroristit ois lentänyt niillä koneilla, mut amerikka ois ite räjähtänyt tornit ja jossain dokumentissa näkyy kun yksi torneista räjähtää vaikkei sitä kohti edes lennä konetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla Pentagon, johon ei edes ostunut yksikään koneista, mutta silti romahti.

   Uskon, että Bush oli CIA:n kanssa ton räjäyttämisen takana. Ne oli jostain saanut selville, että noi koneet kaapataan/oli itse siinäkin osallisena tai mitä lie ja sitten räjäytti noi tornit, jotta saisi sodan julistettua.

   Vastaavia salaliittoja on vuosituhansien aikana ollut lukuisia.

   Historialla on kumma tapa toistaa itseään.

   Poista
 62. Herätkää tähän maailmaan säki seuratkaa vähän uutisia ja maailman menoa. Terrorismi on totta eikä mitään jenkki hallituksen keksintöjä. Ja lähi-idän terroristit hyökkäävät Amerikkaan koska vihaavat Israelia ja Amerikka on tai oli lähes ainoa maa joka julkisesti tukee Israelia. Älkää olko lapsellisia jenkkivastaisia fanaatikkoja jotka uskovat kaiken mitä media ihmisille syöttää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vittu. Terrorismi on totta mutta asioilla on kaksi puolta. Onko käynyt mielessä, että usa syöttää aikamoista propagandaa tälle meidän länsimaiselle medialle, ja oikeuttaa näin tekosiansa. Eipä sillä etteikö myös terroristijärjestöjä ja amerikkavastaisuutta olis, mutta turha kuvitella että usa on pelkkää hyvää, niinku joku sano, se uhraa kansalaisiaan hyvin mielellään niin kauan kun hyödyt on suuret, esim lähi-idän öljy. Sun kannattais avata silmät uutisilta ja ajatella omilla aivoilla :D

   Poista
  2. Olet itse syönyt median syöttöä.

   Poista
  3. Väitätkö nokelai että "meidän media" tukee lähi-itää ja esittää asioita heidän näkökulmasta? Tai varsinkaan että esim. uutisissa tuotais usa:n mätää puolta esiin? Jos väität, niin oon eri mieltä.

   Poista
 63. Dokumentti Loose change. Se argumentoi just ton salaliiton puolesta niin vakuuttavasti! Esimerkiksi 9 USAn ilmottamista koneessa olleista "terroristeista" on vielä elossa. Löytyy youtubesta!

  VastaaPoista
 64. hui kamala, en oo tällasta miettinytkään :D tosi erilainen, hyvällä tavalla, postaus!

  VastaaPoista
 65. Mä en tiedä ketkä ton iskun nyt on oikeasti suunnitelleet,mutta onhan se hyvin todennäköistä että kun helvetin monta tonnia painava lentokone iskeytyy torniin -> niiden kerrosten tuet sortuvat,jolloin ylemmät kerrokset sortuvat päälle. Eikä sortumiset heti tapahtuneet vaan viiveellä tulipalojen jne räjähdysten seurauksena. :D

  VastaaPoista
 66. It was an Inside job...

  VastaaPoista
 67. Jenni, ymmärrän kyllä et tää asia saattaa sua ihmetyttää, muttei ehkä blogissa kannata tällasta julkasta. Ellet sitten halua, että kommenteissa aletaan riidellä terrorismistä, politiikasta yms.

  VastaaPoista
 68. Eniten mua ärsyttää, ku Jenkit itkee ja valittaa tosta jutusta vieläkin, noista torneista on tety joku sata leffaa ja samaan aikaan ne kuitenkin tappaa tuhansia ihmisiä Lähi-idässä päivittäin.
  Salaliittoteoriat on kivaa viihdettä, mut en oikeen jaksa uskoo onko niissä mitään perää.

  VastaaPoista
 69. Puhuin muute yks päivä tästä kavereitteni kanssa, ja löysin myös paljon videoita missä todistettiin että ihan lentokoneita ne oli. Okei, voihan ne sen huijaa mutta en silti usko että olisi mikää hologrammi juttu:/

  VastaaPoista
 70. Itse en usko hologrammeihin, mutta uskon siihen että USAn hallitus oli tuon kaiken takana. Jenkit ovat niiiin perseestä, koko valtio pitäisi hävittää tästä universumista. Tekevät kaikkensa, että pääsevät Lähi-Itään riehumaan ja ovat joka maailmankolkassa käestämässä asioihin, jotka eivät kuulu heille pätkääkään.

  Ja sitten vielä Yhdysvaltoja ihannoidaan ja pidetään unelmana...

  VastaaPoista
 71. Mä oon kuullu taas moneltakin taholta sellasta, että wtc isku ei oo ollu mikään terrori-isku, vaan USA on ihan ite ton aiheuttanu. Noista lentokoneista en sitten tiiä onko ollu aitoja vai jotain tollasta tekniikkaa :D Kuulostaa kyl kummalliselta, mut mistä mitään voi ikinä tietää. Media kertoo sellasta paskaa ja manipuloi meitä ihmisiä, et ei tiiä mitä uskois.

  VastaaPoista
 72. En jaksanut lukea kaikkia kommentteja joten en tiedä otettiinko tämä jo esille täällä mutta yksiteoriahan on että illuminati olisi tämän takana ja on todistettu että wtc tornista poistettiin pommi koirat ja kamerat sun muut turvajutut ja sähköt pistettiin edellisenä päivänä pois ja koko rakennukset tyhjennettiin muka sähkötarkastusten tai muiden takia ja samalla sinne asennettiin kerroksiin joissa räjähteli ja joista rakennukset alkoivat sortumatta paljon pommeja. Lisäksi USA rahoitti tätä tutkimusta erittäin vähän verrattuna esimerkiksi samoihin aikoihin uponneeseen/kadonneeseen laivaan, eli asiaa ei hirveästi tutkittu. Lentokoneet lensivät torneihin oikeasti, ja siellä saattoi olla ihmisiä sisällä tai heidät murhattiin muilla keinoin jonnekin ja esimerkiksi kuljetettiin torneihin dna testejä varten. Mutta lentokoneessa ei kuulemma ollut lentäjää vaan se oli tietokone ohjattu torneihin.

  VastaaPoista
 73. Missä vaiheessa jenni on väittäny tätä omals teoriakseen? Tossa tekstissä luki että hän oli kuullut tällästä. miten vou kutittaa noi paljon teiän persettänne et tarvii ruveta jennille ilkeilee? kasvakaa aikuiseksi. ei oo varmaa kauhee mukavaa lukee noit bimbo-kommentteja ku iha asiasta puhuu.

  VastaaPoista
 74. Me JUST keskusteltii täst aiheesta mun poikaystävän kanssa sellaset puoltuntia ja mietittiin XD Niinkuin siinä yhdessä videossa näkyy, parkkihallin turvakameran videon mukaan parkkihalli räjähti muutamia sekunteja ennen kuin kone törmäs torneihin, samaten alempana olevat kerrokset räjähti ennenku kone osui. MUN oma teoria on se, että jenkit on tasan koko jutun takana. Ne halus räjäyttää muutaman pommin siellä, tavallaan pelotteluks ja herätykseks et "terroristit" saattaa suunnitella hyökkäystä USAan ja samalla pistää koneen lentämään tornien yli/välitstä/vierestä kuitenkaan osumatta niihin ja saada se näyttämään siltä että terroristit olis sen takana ja "varotti" USAa. KUITENKIN jotain meni pieleen ja koneen ohjaus esimerkiksi menetettiin ja se kone osuikin niihin torneihin. Koska mä en todellakaan usko siihen että edes USA olisi niin tyhmä että uhraisi niin monia ihmisiä. Mä uskon siihen että jotain meni pieleen.

  En jaksanut lukea kaikkia kommentteja, mutta onko kukaan huomioinu täällä sitä, että Pentagoniin hyökättiin samaan aikaan? Mä haluisin kuulla teidän teorioita siitä, koska mulla ei itse ole mitään hajua kuka se sitten olisi voinut olla:'D

  VastaaPoista
 75. Samoihin aikoihinhan iskeytyi Pentagoniinkin kone, jonka siipien kärkiväli oli jotain 20 metriä, jättäen rakennuksen seinään aukon jonka halkaisija oli jotain 5 metriä...

  Mutta turha näillä on päätänsä vaivata sen enempää, teorioita on yhtä monta kuin on ajattelijaakin. Ja vaikka juttu olisikin valtion suunnittelema, ei sitä voida koskaan myöntää, koska seuraukset olisivat katastrofaaliset.

  VastaaPoista
 76. Vuosia sitten katsoin jonkun salaliittoteoria-dokkarin, joka oli aivan uskomattoman hyvä. Olisiko ollut joku niistä, jotka tässä on jo mainittu? Mm. WTC 7 (oliko se se, joka romahti "ilman syytä") oli ollut järjetön määrä kultaa, jotka oli ennen iskua siirretty ilman syytä pois sieltä. Bin Ladenin jossain videossa, joka oli USA:n selkeä todiste hänen syyllisyydestään, Osama käytti sormusta vasemmassa kädessään (muslimit eivät saa käyttää sormuksia vasemmassa), miksi american airlines keksi pari vuotta myöhemmin tekniikan, joka mahdollisti soittamisen lentokoneista, jos flight 93:n matkustajat sitä 9/11 tekivät jo jne.

  VastaaPoista
 77. Sairaan hyvä postaus! Ihana kun aiheutuu keskustelua ja eri mielipiteitä tulee esille. Mä en tiedä mihin uskoa, mutta ns. julkiseen mediaan mä en luota, koska miltei kaikki ulkomaanuutiset ostetaan jenkkiuutistoimistoilta.

  VastaaPoista
 78. Mun mielestä tossa teoriassa vois muuten ollakki jotain ideaa, mutta niissä koneissa oikeasti oli ihmisiä jotka kuoli, että tuohon hologrammi juttuun en usko. Ja sitte just se pentagon..

  VastaaPoista
 79. Illuminati. Muuta sit ei tarvitakaan.

  VastaaPoista
 80. Mun mielestä on surullista, kun ihmiset oikeesti pitää jenkkejä jonain unelmana ja muuta bullshittii, mut kukaan ei oikeesti ees tiiä mitä kauheuksia ne tekee lähi-idässä koska SIITÄ ei uutisoida! Jos jenkeissä tapahtuu jokin tragedia, esimerkiksi tää boston juttu, niin siitä tulee hirveet etusivun otsikot ja uutisoinnit ja ollaan heti syyttämässä terroristeja. Kumma on kuitenkin, että lähi- idässä tapahtuu lähes päivittäin tällaista, eikä niistä puhuta ja lehdissäkin on enintään pieni maininta asiasta... Sairasta, että ihmiset ovat näin helvetin sokeita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kun olin nuorempi pidin jenkkejä just ihan mahtavana ja monta vuotta valitin isälle siitä koska ei asuta siellä. Nyt oon niin ilonen et synnyin suomessa ja täällä asun, jenkeissähän on ihan hullua menoa, kaupan ruuat myrkytetään, ite räjäyttelee omaa maataan ja syyttää siitä terroristejä.. Media on media ne pystyis saamaan vaikka sisarukset vihaamaan toisiaan vaan parilla valheella . http://beforeitsnews.com/alternative/2013/04/illuminati-card-game-joggers-boston-marathon-2621522.html chekatkaa toi.. Uskon et monet tulee olemaa et nettiin laitetaa nykyää vaikka mitä plaaplaa mut miten helvetissä tehtiin bostonin tapahtumalle yks päivä ennen sen tapahtumista facebook ryhmä?

   Poista
 81. pistäs vaa tollanen saliittoteoria miettii että miks usa haluis antaa itestää niin heikon kuvan? miks ne haluis näyttää koko maailmalle et al qaida tai mikä lie pysty iskee kahtee isoo pilvenpiirtäjää ja pentagonii? ku luulis et ne haluu näyttää maailmanhallitsijoilt ja mahollisimman vahvoilt eikä tollasilt et niitten maahan pystyy hyökkää tost vaa :D

  VastaaPoista
 82. ! Itse uskon kanssa että tää turma olis suunniteltu, en tiie onks joku jo kirjottanut aikaisemmin (en jaksanut lukea kaikkia kommentteja) mutta olisko ollut että 10? dollarin seteli oikein taitettuna muodostaa nuo tornit savuavina ja samalla sen Pentakonin palon.. Eli aika sattumaa ollut jos pelkkä lentoturma olis ollut.. En kyllä usko tuohon hologrammi höpinään mutta jotain outoa tuossa on! Hyvä listaus, lisää tämmöistä mietintää tänne. :)

  VastaaPoista
 83. http://www.youtube.com/watch?v=i-QHvtM-PLI katsokaa kaikki tämä dokumentti tai ainakin kohdasta 0:36 ihan hetken aikaan, kerrottaan aika hyvi noista wtc iskuista ja kaikesta mitä ei mediassa ole esimerkiksi kerrottu...

  VastaaPoista
 84. ja siis siksi linkkasin tämän dokumentin koska en sanoisi että jenni on täysin oikeassa mutta ihan oikeilla jäljillä asiassa, ymmärrätte kun katsotte tuon linkin

  VastaaPoista
 85. dokumentissa juuri sanotaan että se näyttää juuri siltä kuin olisi tarkoituksella tuhottu huolellisesti sijoitetuilla räjähteillä

  VastaaPoista
 86. Käykää muute googlettaa illuminati card game 9/11 ;) löydätte vaikka mitä kivaa.. Mut muistakaa ei siihen oo pakko uskoo, koska sehän on sen idea että ihmiset ei uskois siihen..

  VastaaPoista
 87. Kuunnelkaa nyt itseänne.... vai että ihan Simpsoneista ja seteleistä käy ilmi että USA ollut tämän takana. :DDDDD Luuletteko tosiaan että jos USA päättäisi tappaa sellaset 3000 omaa kansalaistaan niin se tuollasia vinkkejä vielä jättäisi... Illan naurut, pistäkää ne foliohatut jo pois.

  VastaaPoista
 88. Samaa olen kuullut, että amerikkalaiset ihan itse suunitteli tuon ja ovat tämän tapahtuman takana. Myöskin kuullut et amerikkalaiset itse räjäyttivät rakennuksen, jotta vois syyttää terroristejä tästä.
  Lentokoneseen liittyen niin jossain sanottiin, että se ois ollu kaapattu tuolloin ja "terroristit" ohjasi lentokoneen noita rakennuksia päin.

  En jaksanut lukea ylempäi kommentteja. :D

  VastaaPoista
 89. Musta tää oli aivan loistava postaus! Mielestäni on hyvä, että joku bloggari kirjoitaa myös aiheista, joista syntyy keskustelua;)

  VastaaPoista
 90. kaikki vaan puhuu onko salaliittoteoriat totta vai ei!? Kyllähän kaikki testit pystyy tosi helposti muokkaamaan ja videot väärentämään, mutta AIKA iso porukka tässä "huijauksessa" pitää olla mukana.. (siis ihan JÄRKYRRÄVÄN iso!!" ja miksi?? mikä näiden ihmisten motiivi on..?? jep, ei kuulosta hirveen todennäköseltä..

  VastaaPoista
 91. HUOH. Asuin jenkeissä tuolloin, oli aika karua aikaa.
  ei jaksa näitä salaliitto tai muitakaan teorioita....

  VastaaPoista
 92. Kaikesta keksitään nykyään vaikka mitä salaliittoteorioita. Mm. katsokaa Sandy Hook Elementary shootingiin liittyvät, tai muihin kouluampumisiin, tai mihin tahansa mass murderiin (jenkeissä), sairaita nekin. Onko sillä tässä vaiheessa enään mitään väliä mitä tapahtui? Tuhansia ihmisiä kuoli, asioiden kaivelu ei tuo ketään takaisin.
  Ja mitä sitten jos jenkit on ite suunnitellu iskut? Mitä me sillä tiedolla nyt tehtäis? :D
  Oon itekin lueskellu noita WTC iskuihin liittyviä teorioita, mutta ihan oikeesti :D niistähän on kohta jo 13 vuotta:D
  Keskustelua herättävä postaus, siitä plussat :)

  VastaaPoista
 93. Saivat Bush ja kansa hyvän tekosyyn aloittaa turha, 8 vuotta kestävä, 100 000 siviiliä tappava sota, ja mistä kaikki johtuu, öljystä. Kannattihan sitä varten romauttaa torni, tappaa kansalaisiaan, toisia kansalaisia, ja kylvää väärää vihaa.

  VastaaPoista