perjantai 5. heinäkuuta 2013

Solariumvinkki helsinkiläisille!

IMG_9310IMG_9295IMG_9296IMG_9293IMG_9299IMG_9303
IMG_9306
Olin kuullut huhuja jostain uudesta solariumista Helsingin Sörnäisten kupeessa. Tottakai mun oli pakko mennä tsekkaamaan se ja huh, ylitti kyllä odotukset! Ensinnäkin, ootteko koskaan olla solariumissa missä on kaikille ilmaiseksi omat pyyhkeet?! Aika luksusta :D Tai solariumissa, joka puhuu? Kaiken tän erikoisuuden lisäksi on paikanpäällä normaalia vahvempia supersolkkuja ja kaikkihan noi laitteet on täysin uusia, joten lamppujen teho on parhaimmillaan. Eikä siinä vielä kaikki! Solariumissa on iltaan asti henkilökuntaa, jotka auttaa jos tulee kysyttävää tai muuta. Esimerkiksi mulla ei ollut kun seteleitä mukana ja rahanvaihtoautomaatti ei jostain syystä toiminut, niin ne vaihto mulle ne kolikoiksi :) Ja nyt muutaman kerran käyneenä kaikki solkut on ollu joka kerta tosi puhtaita ja siivottuja. Eli musta alkaa tuntua siltä, että tästä on tulossa mun uus vakkari solkku!

41 kommenttia:

 1. Musta tuntuu jotenkin hirveen pahalta, kun postaat ja ns. mainostat solariumia, kun miettii kuinka monet ottaa susta mallia eikä välttämättä ymmärrä harkita tai edes tiedosta solariumin vaaroja.
  Mietitkö sä ikinä tätä?
  Mutta totta kai ymmärrän, että tää on sun blogi ja saat kirjotella tänne kaikkea mitä ikinä haluatkaan. Mutta tosi hyvä blogi muuten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Vaikutat fiksulta ja muutenkin ihanalta tytöltä, Jenni, mutta solarium ei ansaitsisi tällaista näkyvyyttä blogissasi...

   Poista
  2. Valitettavasti mä en ole mikään roolimalli ja mun elämä ei ole täydellistä. Mä käyn solariumissa, poltan tupakkaa ja juon joskus alkoholia. Niin se vaan menee. Mielummin näin kun esittäisin täällä blogissa jotain ihan muuta mitä en oo :) Mutta kiitos :)

   Poista
  3. Toooosi monet blogit tekee yhteistyötä just esimerkiks summer heatin kanssa. Yhtälailla ei sekään oo hyvä esimerkki kellekkään(meinaa alkoholin juominen) mutta kuka vittu jaksais elää KOKONAAN terveellisesti!:D kaikilla on oma vastuu itsestään ja tekemisistään. Mä en käy solkussa, vaikka jenni on siitä innoissaan. Se on totta, että monet voi ottaa mallia mutta saa aivojaki käyttää!:)

   Poista
  4. Summer heatissa saa myös alkoholittomia juomia, joten eivät ole mun mielestä verrattavissa. Mutta siitä oon samaa mieltä, että kaikki ovat vastuussa itsestään, mutta ymmärrän myös noiden ekojen anojen pointin.

   Ja vaikka et Jenni itseäsi nimitä roolimalliksi, sinut monet nuoret tytöt saattaa sellaiseksi ottaa. :)

   Poista
 2. paljon tuol makso? :)

  VastaaPoista
 3. Olet varmaan joskus vastannut tähän kysymykseen, mutta toivottavasti ei haittaa vastailla uudelleen :) eli etkö välitä syöpäriskistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihosyöpä voi tulla muillekkin kuin solkussa kävijöille, niinkuin keuhkosyöpä sellasille jotka ei polta.

   Poista
  2. Kuvastasi päätellen olet vanhempi kuin viisitoista kesäinen, joten kai siekin tiedät, että tupakan poltto keuhkosyöpää kohden ja solarium ihosyöpää kohden vain LISÄÄ sairastumis mahdollisuuksia?
   Viisas pointti Eveveliina, ainakin olevinaan.

   Poista
  3. eveeveliina, syöpäriski kuitenkin kasvaa solariumissa/tupakkaa polttaessa.

   Poista
  4. niin se kasvaa aurinkoa ottaessakin :)

   Poista
 4. Kuinka paljon makso 20min?:)

  VastaaPoista
 5. eihän toi ole uusi :--D meen ton edestä joka pvä kouluun ja toi on ollut tossa koko kevään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä 2kk vanha solkku on aikalailla uusi :)

   Poista
  2. Joo, tämä on aika vanha jo. Kävin itse siellä joskus talvella ehkä

   Poista
  3. Ollut siinä yli vuoden :D

   Poista
  4. ollu kyllä monta vuotta XDDD

   Poista
 6. teitkö tän postauksen ihan vapaasta tahdosta vai saatko tästä jotain? :)

  VastaaPoista
 7. ihme ku heti jos joku vähääkään mainostaa blogissaan ni kaikki "mit vittuuu ööhh?????+++1+1+1 huoh mit vit toi on joko ruma tai sit vitun vanha tai huono" tai sit "saatko täst jotai??? sun blogisd ei muita ku mainoksii ookakaa huoihh :)))) mainoshuora hyiyii yökkss"

  mut asiaan, miten noi itsepalvelusolariumit toimii, onko niissä siis omat huoneet joissa on 1 solariumlaite jokaisessa? ja miten itsepalvelusolariumit, onko niissä joku vahtimassa tai tehäänkö niihin tyyliin jotain pistokokeita et jos sinne meneeki alaikänen nii kuinka suuri on kiinnijäämisen riski ja mitä sanktiota siitä tulee jos käyttää alaikäsena solkkua :D vai tuleeko mitään? oon nimittäin kuolemankyllästyny itseruskettavilla läträämiseen ja siihen ainaseen ittensä auringossa grillaamiseen...

  VastaaPoista
 8. Toi solarium on samoissa tiloissa pesulan kanssa, ja sain just vakituisen työpaikan tuolta, oon siellä lauantaisin. Mun tehtävänä pesulan hoidon lisäksi on putsata noi solkut kerran puolessa tunnissa joten siistiä on :) tosin 15% asiakkaista kuulemma itse siivoaa jälkensä, mutta onneks oon siivoamassa siellä :)Ja tosiaankin vastaan ja autan mielelläni! Kiva kuulla positiivistä mun uudesta työpaikasta(: Jenni muuten ollaan oltu samassa koulussa :D

  VastaaPoista
 9. Miksi käyt solariumissa heinäkuuhelteillä? Käsittääkseni isä surinko suosinut myös Helsingissä? Oletko kesällä menossa johonkin festareille? Ruisrockiin tai Summerup:iin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tääl on kyl joka päivä puol pilvistä ja +20:D en sitä helteiks sanois. No välil paistaa aurinko kunnolki esimerkiks perjantaina +30 mut...

   Poista
  2. Tätä samaa mäkin ihmettelen. Itse ainakin olen yhtä ruskea kuin Jenni, enkä ole käynyt solariumissa tai ulkomailla tänä kesänä. Kyllä Helsingin auringossa ruskettuu, kun vain jaksaa olla ulkona!

   Poista
  3. Koska päivisin mulla on niin paljon tekemistä, että en kerkeä makaamaan auringossa. Iltasin kun on viileä ja oon vapaa niin on kiva mennä solkkuun :) Oon menossa Summer Soundeille, oon siellä itseasiassa pari päivää töissä :)

   Poista
  4. Ja viimeinen anonyymi: ruskettuminen ei oo mitenkään kiinni siitä kauan jaksaa auringossa olla, vaan ihotyypistä. Iteltäni löytyy punapigmenttiä, joten ruskettuminen Suomen auringon alla ei vaan onnistu enkä saa väriä.

   Poista
 10. Kiitos tästä, pakko käydä testaamassa! Multa varastettiin puolisen vuotta sitten kamat itsepalvelusolkussa ja siksi tuollainen jossa on henkilökuntaa on ollut hakusessa. Ihan mahtavaa, että sellainen siis löytyykin, eikä edes kovin kaukaa. :)

  VastaaPoista
 11. Mut tonne ei sit vissiin voi mennä alle 18v ?:/

  VastaaPoista
 12. täh oon käyny tuola viimeks joskus maaliskuussa? eli ei toi nyt niin uusi oo :)

  VastaaPoista
 13. Tiedätkö mitään helsingissä olevaa kirpparia missä myydään nuorten vaatteita?:)

  VastaaPoista
 14. En tajua miten ihmiset jaksaa valittaa siitä että käyt solkussa taikka että mainostat tätä. Jokainenhan sen itse päättää että meneekö sinne solkkuun vaiko eikö :D

  VastaaPoista
 15. mikä on suositeltava aika olla solkussa jos kaipaa tasasta rusketusta, ei liian vaaleta eikä liian tummaa, ja ruskettuu normisti helposti ? ja kuinka kauan sä oot ja millanen lopputulos? :)

  ja oot muuten tosi kaunis ja ihana blogi !!

  VastaaPoista
 16. oon käyny itekki tuolla, toi on aivan mahtava paikka! SUOSITTELEN MYÖS KAIKILLE!

  VastaaPoista
 17. must tuntuu et tosta tulee mun vakkari solkku kans, täytyy mennä tsekkaa kyl ! :)<33

  - venna

  VastaaPoista
 18. oon käyny tuol ainaki 10 kertaa ikin ei oo ollu henkilökuntaa siel :O ? eihän siel ees oo tiskii henkilökunnalle tai mitää ja toi on itsepalvelu solarium wtf ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ovesta pääsee seinän toisellepuolelle, jossa on pesula, jonka omistaja omistaa solariumin (: joten pesulan henkilökunta on samalla solkun henkilökuntaa (:

   Poista
 19. valvotaanko tuolla ettei mene alaikäisiä, taqi kysytäänkö papereita?

  VastaaPoista