sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Hyvää syntymäpäivää kulta!

9649208094_e93a254c6b_zblog2blog3
Tänään mun ihana mieheni täytti 23 vuotta. Mä olin miettinyt synttärilahjaa jo monta kuukautta, eli kuvassa näkyvää Gantin kelloa. Tais osua onneks aika nappiin toi mun valinta, nimittäin oon kuullut koko päivän kuinka hieno se on :D Jotenkin vaan tunnetaan kummatki toisemme sen verran hyvin, että tietää just mistä toinen tykkää. Mähän sain keväällä kullalta synttärilahjaks tälläsen ja olin ihan hämilläni miten joku osaakin ostaa sellasen lahjan joka on ihan mun tyyliä. Mun mielestä just yks kiusallisimpia hetkiä on jos joku on ihan innoissaan ostanut sulle lahjan, avaat paketin ja mietit mitä helv..ettiä toi on ajatellut :D Kiva siinä sit yrittää uskottavasti selitellä et "ihana lahja.." vaikka oikeesti olis valmis melkeempä heittää sen roskikseen. Vai kehtaako joku teistä sanoa suoraan kaverille/vanhemmille/poikaystävälle jos ei tykkää lahjasta jonka on saanut? :D

Niin ja toivotetaan tähän vielä mun venäläiselle rakkaalleni venäjäks hyvää synttäriä, eli С Днем Рождения! ♥ Mä oon muuten ihan innoissani alottanut koulussa venäjän opiskelun. Ei se niin vaikeeta ookkaan mitä alussa pelkäsin, kun kuulee sitä venäjää kumminkin päivittäin täällä kotosalla, niin lausuminen on esimerkiks tosi paljon helpompaa! Kirjainten kirjottamisessa löytyy multa kyllä vielä parantamista, ihme harakan varpaita..

37 kommenttia:

 1. Haha voi oot niin ihana :3 "ihme harakan varpaita"

  VastaaPoista
 2. Oi vau, hieno kello tosiaanki, ja sopii ihan täydellisesti:) Oot nii onnekas ku sul on tommone ihana poikaystävä joka puhuu kaikenlisäks viel venäjääki! Muuten, puhuuko hän suomee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhuu venäjää, viroa ja suomea! :) Ja englantia kohtalaisesti :D

   Poista
 3. Ihana lahja ja näytätte niin hyviltä yhessä! ;DD

  VastaaPoista
 4. Se on ihan hirveää kun saa lahjan josta huomaa että ei ole ainakaan ajatuksen kanssa ostettu, periaatteessa harmittaa kun toinen ei ole voinut miettiä ajatuksen kanssa lahjan saajaa ja myös antajan puolesta harmittaa kun toinen on ostanut hyvää hyvyyttään jotain eikä siitä tykkää. Yksi hyvä ystäväni on tälläinen, tykkää aina muistaa juhlapäivinä mutta lahjat on kyllä niin kaukaa haettuja, minulla on lukemattomia eriparikahvikuppeja, tuikkukippoja, koriste-esineitä jne turhakkeita keräämässä pölyä varastossa. Tuntuu että hän vaan käy ostelemassa kasan halpaa tilpehööriä ja sitten arpoo sieltä kenelle antaa mitäkin, olisi mielummin ostamatta mitään kun antaa lahjaksi jotain sellaista että saajaa ei ole yhtään ajateltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tiiän kans näitä tapauksia jolta tulee aina samantyylisiä "ihania" lahjoja, kuten H&M:än suihkugeelejä ja muuta.. :D Mut ajatushan siinä on tärkein.

   Poista
 5. Oi ootte niin söpö pari! :)
  Venäläiset miehet on mun heikkous hehe....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäki oon aina jotenki tykänny esim. virolaisista miehistä.. :D<3

   Poista
  2. ja kiinalaisista naisista :D

   Poista
  3. Hahahhahaajjajaa ano 23.19 XDDDD

   Poista
  4. Repesin ano 23.19 :DDDDDD

   Poista
  5. Kiinalaisista naisista? :D

   Poista
  6. Haha jep samoin, mun eksä on virolainen ja nykyinen on venäläinen! :D Oon siis tuo ano 12.54 :)

   Poista
  7. Best comment so far ano 23.19 XDD

   Poista
  8. Taho on Vietnamilainen, jos Tahoa tarkotit? :D

   Poista
 6. puhuuko sun poikaystävä suomea? :) Kauan ootte ollu yhdessä? ootte ihana pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo puhuu :) Oon opettanut sille kans aika paljon ;D Viikon päästä tulee puol vuotta!

   Poista
 7. Itsekin ostin miehelleni rannekellon lahjaksi, ja ei olisi ukko voinut parempaa lahjaa toivoa! Nappiin meni siis ;) Hyvä lahjaidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl niin ihana fiilis kun näkee et on onnistunu lahjan ostossa ja saaja on aidosti ilonen siitä :)

   Poista
 8. Seon aina niin mahtava fiilis kun huomaa, että joku oikeesti tykkään sun ostamasta lahjasta tai ite saat maailman parhaimman lahjan :D onnittelut tälleen tuntemattomaltaki:)

  VastaaPoista
 9. Ihana pari olette! Tosi hienon lahjan valitsit. Itelläni on kokemusta huonoista lahjoista, niistä joita ei ikinä toivonutkaan. Eihän sitä kehtaa sanoa et "en mä ole tällasta toivonut". Tai jos kehtaiskin, niin ei tuntuisi kovin mukavalta lahjan antajalle (; Venäjän kieli ei ole ollenkaan niin vaikeaa. Voisinpa sanoa että suomi tuntuu paljon vaikeammalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Venäjä vaikuttaa vaikeelta ja näyttää, mut loppupeleissä se on kuulemma aika helppo :)

   Poista
 10. En ole kehdannut sanoa poikaystävälle lahjasta(hajuvesi) josta en pidä... :(
  Tietenkin ajatus on tärkein. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih en mäkään kyl viittis jotenki sanoa.. Mut ajatus tärkein :)

   Poista
 11. Aww! ihania ootte :) en tiiä mut oon ilonen sun puolesta että löysit lahjan mistä poikaystäväs pitää!
  ootte ihanan näkönen pari!! kaikkee hyvää teille<3

  VastaaPoista
 12. Mitä edgar on mieltä sun bloggailusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä se kyl kuuntelee aika järkyttyneenä kommentteja mitä saan, mut ei se muuten siitä oo mitään erityistä mieltä :)

   Poista
 13. mun poikaystävä osti kännissä mun lahjan laivalta, ja pelkäsin jo pahinta ku se kerto et sillä ei oo minkäänlaista muistikuvaa et minkä lahjan se valitsi. Mut onneks sain huokasta helpotuksesta kun paketista ilmesty aivan ihana kello mikä on nykyään ihan lemppari, et välillä näinki päin :D

  VastaaPoista
 14. Suhtaudut tosi ihanasti tuohon uuden kielen oppimiseen! :) hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en kyl muista millon viimeks mulla ois ollu motivaatio näin korkeella jotain kouluainetta kohtaan :D :)

   Poista
 15. mulle on käynyt niin että sain poikaystävältä korun lahjaksi, aluksi katsoin että mikä helvetti tää on, vaikka oli oikeasti ihan hieno mutta ei mun tyyliä! mutta tällä hetkellä se roikkuu melkein aina mun kaulassa. Sille tuli tunnearvoa niin paljon, että nykyään se myös on myös osa mun tyyliä ;)

  VastaaPoista
 16. mitä äitisi tykkää poikaystävästäsi kun on itsekkin asunut sun kanssa virossa? :)

  VastaaPoista