tiistai 3. syyskuuta 2013

@ Linnanmäki

IMG_0407IMG_0391IMG_0425
IMG_0431
IMG_0444
Voi kyllä tuli vanhoja muistoja mieleen tänään Lintsillä kun pääs syömään hattaraa ja laskemaan Vekkulan liukumäkeä. Mun viime kerrasta taitaa olla joku 6 vuotta, joten oli ihana päästä vähän hurvittelemaan, terveisin ex-huvipuisto fani :D Mä oon nimittäin lapsuudessani kiertänyt lähes kaikki Suomen huvipuistot läpi, koska joku niissä oli sillon vaan niin siistiä. Osasin ulkoa kaikkien laitteiden valmistajien nimet ja paljon ne kulkee kilometrejä tunnissa. Kerran lähettiin jopa Alahärmään asti 7 tuntia autolla, kun oli PAKKO päästä Powerparkkiin. Ja olihan mulla tonne Lintsille joka kesä Timanttikortti, jolla pääs sitten niin paljon kun halus kesän aikana.

Ja pakko kehua tota vuoristorata Ukkoa, ihan huippu!! :D Musta tuntuu että mun on pakko mennä joku päivä uudestaan ja ostaa vaan se kertalippu siihen, ihan törkeen magee laite.

14 kommenttia:

 1. Tiiäkkö Jenni et ois ollu aika siistii jos sä oisit menny tonne julkkis BB:seen :D Vaikka nyt periaatteessa et oo mikään julkkis mutta ei siel ne pari muutakaan mun mielestä ollu :D

  VastaaPoista
 2. Muistan ku luin sita sun postausta mis kerroit et olit sun kaikkien pehmolelujen kaa lintsilla :D hahah iha paras!! Ja nyt taa et tiesit kaikkien valmistajien nimet yms :D sellasii asioita mita ei olis uskonu susta :P ja toi ukko on kyl aika sairas laite tuntuu vatsas kunnolla!!

  VastaaPoista
 3. Mä olin lauantaina lintsillä kolme tuntia, kun meillä oli duunin virkistyspäivä. Oli kyl tosi mukavaa:). Ei ne hirveet kiepit ja kieputtimet oo enää mun juttu, mut vanha kunnon junarata oli paras, se tuoksukin mikä siitä lähtee ja ne äänet...

  - Kipsu

  VastaaPoista
 4. Näin sut eilen tuolla :)

  VastaaPoista
 5. great picturees, you have a nice blog! :):)
  http://anetteblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. ei liity postaukseen mitenkään, mutta aatteliks osallistua siihe bb:n jokakoti.fi kilpailuun ? :D koska oot tommone bilehirmu nii se ois ainaki sun juttu!

  VastaaPoista
 7. sä sopisit nii hyvi bb:seen! :D enkä sano tätä todellakaan pahalla !! :D muistan ku sanoit joskus blogissa et haluisit mennä mut sit joskus sanoit et et meniskää... höh!

  VastaaPoista
 8. Helsingistä ajaa Alahärmään kyllä alle viidessä tunnissa :D t. lähistöllä asuva. Vitsi kun itekkin pääsis pitkästä aikaa Lintsille :( Kai söit niitä kiemuraranskiksii? :D

  VastaaPoista
 9. Tunnetko Siljan ja Natalian? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan tunne, kun se on työskennelly niiden kanssa...:/

   Poista
 10. ootko tahon kaa enää väleissä ?

  VastaaPoista
 11. i love your blog,wow awesome Definitely following!!,here is my loved blog,i think maybe you are love too:

  Fashion Jewelry Store
  Silver Jewelry
  Crystal Jewelry
  Pearl Jewelry

  Keep in touch,best wish for you.

  VastaaPoista
 12. hyi, katoin että tuossa neljännessä kuvassa on jotain broilereita tai muita lihankimpaleita :-D

  VastaaPoista