perjantai 27. syyskuuta 2013

Smile!

IMG_0994IMG_1007
Mulla oli tänään luvassa hampaiden valkaisu Variston Medismilessa. Oon valkassu hampaani ekan kerran 3 vuotta sitten, joten ajan kuluessa väri on tottakai hieman tummunut. Mutta arvatkaa mitä mulle kävi. Tyhmänä kun oon kokoajan lykännyt hammaslääkäriä vaan eteenpäin, löyty multa reikiä eikä valkasua voitu tehdä :( Nyt on mulla siis luvassa pikaista soittoa hammaslääkäriin, että saadaan mun hampaat kuntoon. Olipa onni et sain nyt ajoissa tietää, nimittäin muuten ois kuulemma juurihoito edessä. Se ei oo sit enää kivaa! Mutta, jotain kumminkin tehtiin tänään. Poistettiin multa hammaskiveä, joka on siis toimenpide joka pitää tehdä myös ennen valkasua. Sen jälkeen levitettiin hampaisiin hieman sellaista valkasevaa ainetta, joka pestiin heti pois. Vähänkuin valkasevaa hammastahnaa, siitä sai sellasen kivan vaalean hohdon!

IMG_0981
Eli part. 2 tulossa kun saan hampaista reijät pois ja sitten oikean valkasun :)

16 kommenttia:

 1. harmi että et saanutkaan hampaitasi valkaistua : ( mutta hyvää kannattaa odottaa!! paljonko tuolla paikassa maksaa valkaisu? :) ja toki tuo hammaskiven poisto? :) kaunokainen!

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosi kauniit hampaat tupakanpolttajaks ! :o

  VastaaPoista
 3. ite asun iihan tossa vieressä!:)

  VastaaPoista
 4. Kuinka huonossa kunnossa sun hampaat oikee on jos juurihoito ois ollu seuraava vaihtoehto ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurihoito kuulostaa pahalta mutta kerran mulle kävi niin, että sanottiin olevan ihan pieni reikä ja puudutustakaan tuskin tarvitaan ja lopputulos oli et melkein juurihoitoa annettiin?! Et ei tarkota et huonis kunnos vaan vissiin jotkut vaan menee sit eritaval ja syvemmäl vaikka tämäkään ei sattunut yhtään ja tasasin väliajoin olin hlääkäris käynyt! :-)

   Poista
  2. Ei tarvi olla huonossa kunnossa koko suu. Reikä voi tulla huomaamatta ilman särkyä niinkuin itselläni aina käy hyvästä hampaiden hoidosta huolimatta. Kaikilla on erilainen luusto. Tosille reikiä tulee helpommin, toisille ei koskaan.

   Poista
  3. No eipä oikeen hyvässä kunnossa hampaat voi olla jos juurihoitoa tarvii. Ja kuitenkin reiät tullut myös suht lyhyessä ajassa jos on käynyt valkaisuissa yms eikä oo huomattu.. Kannattas varmaan vähän elämäntapoja miettiä

   Poista
  4. Ihmisten hampaat on erilaiset, joillekkin vaan tulee reikiä vaikka ei esimerkiksi joisikaan sokeripitoisia juomia tms.

   Poista
  5. Hei apua! Kauheeta holhousta taas :D Aina, siis ihan aina, löytyy jotain nillitettävää! Eiköhän suurimmalla osalla ihmisistä jossain vaiheessa elämäänsä yks reikä hampaista löydy. Se on ihan inhimillistä. Tässä ei nyt puhuta mistään mätääntyneestä hammasrivistöstä tai hampaiden poistosta. Vaan herran jumala jostain pikkurei'istä ja mahdollisesta juurihoidosta?

   Toivottavasti te eräät nyt koette suurtakin ylemmyyden tunnetta saadessanne huomauttaa tästä hirvittävästä ja maailmoja kaatavasta asiasta :)

   Kannattais teidän miettiä vähän käytöstapoja ;)

   Poista
 5. Tehääks hampaiden valkaisuu alle 18 vuotiaille ? O:

  VastaaPoista
 6. Tätä lukiessani tuli mieleen että vitsi sä Jenni oot kyllä maailman paras bloggaaja! Veikkaan että moni muu ois jättäny kertomatta että kävi edes yrittämässä valkaisua mutta reikien takia ei voitu suorittaa kyseistä operaatiota. Oot ihanan avoin kun kerrot täällå myös tällaisia asioita ja otat mielestäni anonyymejen ilkeät kommentit aina vastaan parhaiten! Jatka samaan malliin, go girl♥

  VastaaPoista
 7. oon kateellinen! mäkin haluun valkasta hampaat mut täl hetkel ei oo mihinkää ylimääräsee rahaa :(

  VastaaPoista
 8. Vähän asiasta poiketen, miten kauan oot käyttänyt solariumia? Tiedätkö miten tarkkoja nykyään ollaan näistä ikärajoista? Olen itse 17-vuotias ja asun paikkakunnalla, jossa on pelkästään kuntosalien solariumeja. Haluaisin saada wanhojentasseihin kivat rusketuksen mutta ainakin mitä oon netistä lukenu, niin nykyään ollaan tosi tarkkoja näistä uusista säädöksistä:(. Oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn solkussa n. parin-kolmen viikon välein (paljon joo) ja käyny erilaisissa paikoissa, kuntosaleilla, uimahalleilla ja ihan pelkästään solariumiin keskittyvissä paikoissa eikä koskaan kukaan ole siinä ollut papereita kyselemässä, vaikka parikymppinen olenkin niin en ole edes kuullut että keneltäkään olisi koskaan kysytty. Eli kannattaa varmaan rohkeasti käydä ainakin kokeilemassa ;)

   Poista
  2. Ei niistä olla kovin tarkkoja ainakaan täällä pkseudulla päin. Ite oon kans 17 ja käynyt niin kuntosalien kuin monissa muissakin itsepalvelusolariumeissa useasti. :)

   Poista
 9. "No eipä voi olla kauheen hyvässä kunnossa hampaat,jos tarvitsee juurihoitoa" vitun idiootit. Nää kommentit aiheuttaa mulle vähintään syövän. Voi, vaikka kuinka hankaisitte hampaanne täyteen hammastahnaa 24/7 niin teille kullannupuille voi tulla eteen juurihoito. Saatana. -janina

  VastaaPoista