torstai 23. tammikuuta 2014

Elämää muurien tällä puolen, osa 2

lllll

151 kommenttia:

 1. Sanattomaks vetää.. muista Jenni et oot vahva ja kaunis nainen! :)

  VastaaPoista
 2. Oot Jenni ihana <3 voimia sulle paljon!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä Jenni! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä se siitä! Tsemppiä! Ymmärsin hyvin ettet kertonu miks se on siel, mut sitä en tajunnu, et mikset voinu kertoo kauan se on siel? o.O Lukijatkin sit tietää miten kauan sä oot sit vähän "hajalla" ja miten kauan toi epämääräisyys kestää.
  (Aaa sulla onkin todellisuudessa noin pienet tissit):D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko olla enää hölmömpi kommentti..?

   Poista
  2. yhdyn samaan ku ano 9:59 ..... mut aika avoimesti oot kyllä kertonu asioista ja ymmärrän hyvin etten ihan kaikkee haluu jakaa noin monelle ihmiselle :)

   Poista
  3. eihän täällä kaikkee tarvii jakaa, jenni on avannu tosi paljon tosta asiasta jo :) lisäksi ite mietiskelin vähä niin, että jos tuomion kesto kerrottais nii alkais arvailut ja spekulointi siitä, mistä rikoksesta on kyse ku kestää niin ja niin kauan!

   Poista
 5. Been there, done that...Helpppoa se ei ole. En tiedä onko pitkäkin tuomio edessä, mutta muista että ei ole väärin myöskään lähteä jatkamaan yksin elämää. Mitä ikinä päätätkin, voimia ja iso hali <3

  VastaaPoista
 6. voi sua raukkaa :( ei varmasti kyllä oo helppoo!! hirmuisesti tsemppihaleja! <3

  VastaaPoista
 7. Tuo selittääkin paljon, että isäsikin on ollut vankilassa. Et selvästikään ymmärä minkälainen on normaali parisuhde ja etteivät normaalit ihmiset tee rikoksia. En myöskään ymmärä miten voit sanoa että kyseessä ei ole vakava juttu?! Todellakin on! Rikos minkä E teki, on varmasti vahingoittanut monia ihmisiä, vaikka hän ei ketään olekaan itse tappanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tehtäväsi ei ole puuttua toisten parisuhteeseen ja olettaa asioita, jotka eivät varmasti pidä paikkaansa. Mä en ymmärrä ihmisiä, jotka ottavat kaiken liian kirjaimellisesti. Missä Jenni on sanonut, että kyseessä ei ole vakava juttu? Juurihan hän sanoi, että se on paha ja tyhmä asia, mitä Edgar teki. En minäkään hyväksy rikoksia, mutta haluan kuitenkin ymmärtää jollain tasolla Jenniä ja hänen tilannettaan. :)

   Sulla on Jenni helvetisti asennetta, toivotan sulle kaikkea hyvää! <3

   Poista
  2. Sandras se on hienoa,että sä olet täydellinen ihminen ja sun elämäsi parisuhteet ovat suoraan kuin oppikirjoista, congrats! Normaalit ihmiset eivät tee rikoksia,mäkin olin näpistelijä pienenä,mutta onneksi munkin kaltaiset epänormaalit ihmiset pääsevät,jos armollinen Jumala suo, yliopistoihin opiskelemaan diplomi-insinööreiksi. Onneksi oot myös oraakkeli ja tiedät 100 prosentin varmuudella,että E:n rikos on vahingoittanut MONIA ihmisiä.
   Yritän vain tällä sanoa,että onneksi niin sanotut ''epätäydelliset'' ihmiset ovat kiinnostavampia kuin ns. normaalit yksilöt :)

   Poista
  3. ihan psykologisestikin on kyllä tutkittu tollasia että tilanteet tuppaa uusiutumaan ihmisillä, alitajuntaisestikin valitettavasti hakeudutaan tuttuihin kuvioihin vaikka sitä ei haluttaisi.... :D fiksut ihmiset muuten tuskin jättäisivät koulua kesken, ja alkaisivat tekemään rikoksia :D t. eri ano

   Poista
  4. Voiko tyhmempää olla kuin sandras... Ja luulee olevansa niin fiksu sanoen "näin kyllä on". Ihmiset tekevät nuorena virheitä ja toivottavasti sitten oppivat niistä.. Normaalit
   Ihmiset ei tee rikoksia :D. Ahaa. Vankilassa olevat siis kaikki ovat epänormaaleja. Hyvä ja suppea maailmankatsomus

   Poista
  5. Satun tietämään mitä Edgar on tehnyt ja mielestäni se ei ole pieni eikä normaali rikos. Vaikku tuskin Jenni tätäkään kommentiani julkaisee kun ei ole julkaissut aiempiakaan vastauksiani tähän kommenttiini.

   Poista
  6. "Sandras se on hienoa,että sä olet täydellinen ihminen"

   Jos täydellinen ihminen ei tee rikoksia tai sekaannu sellaisten tekijään niin taidan itsekin olla täydellinen, vau

   Poista
  7. En oo nähny Edgaria pitkään aikaan mut on tosi mukava, herttanen ja todella kunnioittava ihminen ja monen miehen pitäis ottaa Edgarista mallia!!! (lukuunottamatta rikosta). Vaikee uskoo että E vahingoittaisi ketään tahallaan mitä sitten on tehnykkään!

   Jõudu Sulle! :)

   Poista
 8. En oikeastaan ikinä jaksa kommentoida kenenkään blogiin mutta nyt on pakko. Sääli, että sun kaltanen ihminen joutuu kärsimään niin paskoista kommenteista mitä tännekkin aika ajoin tulee, mutta monen ihanan lukijan joukossa on tietysti myös niitä ei niin ihania.

  Oot tosi vahva nuori nainen, ja on upeeta miten pysyt noin vahvana kaiken tälläsen keskellä, kun miettii mitä kaikkea sun elämässä tällä hetkellä tapahtuu. Propsit myös siitä, miten avoimesti uskallat puhua tälläisistä asioista, joista monet eivät uskaltaisi puhua oikeastaan kenellekkään. Vaikutat älyttömän hienolta ihmiseltä ja vielä todella kypsältä.

  Toivon sulle kaikkea hyvää ja tsemppiä, tästä on suunta vaan ylöspäin!<3

  VastaaPoista
 9. Ihanaa. vihdoinkin tää :) Pitää kattoa ku pääsen kotiin. Voimia vielä<3

  VastaaPoista
 10. en oikeestaan koskaa kommentoi mihkään blogiin mutta nyt pakko kommentoida! oot jotenki ehdottomasti mun lempibloggaaja, sun blogis on oikeesti tosi aito ja vaikutat itekin tosi aidolta ja hyväsydämmiseltä ihmiseltä! paaaaaaljon voimia sinne ja koitappa jaksella. <3

  VastaaPoista
 11. Toivon sulle kaikkea hyvää elämässäsi.

  Kuuntele Jenni Vartiaisen biisi "Päivät on täällä hitaita".

  VastaaPoista
 12. Olisi kiva tietää, että onko edgar siellä esim päiviä kuukausia vaiko vuosia? Olisi helpompi ymmärtää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Eihän siitä ees voi mitenkään arvata että miksi on istumassa, jos kerrot vaan tuomion pituuden?

   Poista
  2. Jennille neuvo; älä kerro kuinka kauan Edgar istuu. Ympäri nettiä alkais sellanen spekulaatio sen pituuden perusteella, sillä siitä voi johonkin suuntaan jo päätöksiä vetää (tai ainakin vahvistusta omille arveluille..). Sinuna, Jenni, en siis kertois yhtään enempää ellet halua lietsoa tätä arvuuttelua. Vaikka kuinka uteliaat anot sitä kerjäis niin pidä pääsi. :)

   Poista
  3. Siis helpompi ymmärtää mitä? Sitäkö, että edgar on vankilassa ja se on Jennille rankkaa? Totta kai vuoden ja viiden vuoden tuomiot tuntuu eriltä, mutta tuskin kenenkään lukijan tarvittee myötätuntea niin paljon, et kaipaa tota tietoa.

   Poista
 13. Olet aivan ihana! <3 tuntuu niin pahalta että sunlaisen ihmisen elämässä on noin paljon kaikkea kamalaa :( kaikkea hyvää!!

  VastaaPoista
 14. Mä oon kyllä sitä mieltä että jokainen tekee virheitä elämässä, toiset isoja toiset pieniä. Niistä ei voi kun ottaa oppia ja tulla vahvemmaksi ! Jokainen voi itse päättää miten asioihin suhtautuu, oli ne hyviä tai pahoja. Sulla on hieno asenne ja se tulee varmasti kantamaan sua pitkälle elämässä. :)

  VastaaPoista
 15. Kyllä sä Jenni pääset tän kaiken läpi. Paljon tsemppiä ja voimia, ja pysy positiivisena!

  VastaaPoista
 16. Mitä mieltä sun äiti on siitä kun Edgar joutu vankilaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi surullinen, osaks tottakai vihanen et mä kärsin Edgarin virheistä.

   Poista
 17. Ensimmäisenä, kun mä kattelin sun blogia niin mun ajatukset ei ollu mitenkään positiiviset tästä, mutta sittenkun kattelin enemmän sun videopostauksia ja kaikkee sitä mitä sun blogis sisältää: aitoja juttuja ja aitoja tunteita, mikään ei oo feikkiä.. niin mää oikeesti ajattelin, että VAU tässä tytössä on sitä asennetta ja tollanen jokaisen pitäis olla :) Sait kyllä ihan tipan linssiin täälläkin, kun tätä videoo kattelin. Oikeesti paljon voimia, pidä toi asenne ja luonteenpiirre, vaikka kuka sanois mitä! OOt aivan mahtava! <3

  VastaaPoista
 18. Miks se aiemman postauksen kuva oli sit Sörkästä jos Edgar kerran istuu Jokelassa? Onks sulla Sörkässäkin tuttuja istumassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D sörkässäkin tuttuja... oikea jengi teillä.... anteeksi tyhmyyteni mutta musta vähän tuntuu että videolla ei nyt ihan kerrottu koko totuutta

   Poista
  2. Mä kävelin Sörkän vankilan ohi ihan muuten vaan ja räpsäsin ne kuvat siihen postaukseen, ei ole tuttuja siellä. Mitä totuutta? Tässä videolla on totta joka sana ja joihinkin kysymyksiin en vaan luonnollisesti halua vastata, mulla ei oo mitään velvollisuutta.

   Poista

  3. Myös kaikilla keskeisillä virolaisepäillyillä on entuudestaan rikostaustaa.

   – Sieltä löytyy sekä rattijuopumusta että raiskauksia varkauksista, näpistyksistä ja ryöstöistä puhumattakaan. Heistä kukaan ei ole virallisesti töissä, sanoi Viron keskusrikospoliisin johtaja Krista Aas.
   STT

   Poista
 19. Sun videoita on ihana katsoa, kun oot niin luonteva kameran edessä :) Tsemppiä ja voimia!

  VastaaPoista
 20. Ymmärrän ettet halua kertoa miksi tai kauan tai miten sun miehesi joutui vankilaan, mutta kai oot ottanu huomioon myös sen seikan, että näitä asioita tullaan kysymään, kuului ne muille tai ei. koska oot ite avautunu omalla tapa jo tän asian blogissa. ja mä toivon että sun mies ei tehny isoa rikosta ja että sil on suomen kansalaisuus.. mun sukulainen teki rikoksen jonka takia kaikki evättiin ja sai maahan kiellon loppuelämäkseen.. HALEJA

  VastaaPoista
 21. VAU, ihanan aito video. sä jos joku nii selviät tän paskan yli, oot uskomaton tyttö!

  VastaaPoista
 22. Sä oot Jenni kyllä yksi vahvimmista naisista. Pistää vihaksi miten paljon negatiivista ja typerää kommenttia saat, ihan vaan sen takia, että oot niin ihanan avoin. Harvoin ihmisistä tulee niin rehellinen, viaton ja avoin kuva kuin susta. Kaikki ihmiset eivät vaan ymmärrä sitä, eikä niillä ole sellaista herkkyyttä vastaanottaa sitä. Mutta mä luulen, että oot sen verran fiksu, että ymmärrätkin sen, että suurin osa niistä paskoista kommenteista on täyttä bullshittiä. Sellaisilta ihmisiltä, joiden ajatusmaailma eroaa sun omasta niin radikaalisti, että ne ei osaa ilmaista sitä mitenkään muuten. Mun mielestä on aivan mahtavaa, että pystyt kertomaan tälläisistäkin asioista blogissas, niin avoimesti ja peittelemättä. Ja että sulla on kuitenkin sellainen älykkyys, ettei kaikkea tarvitse kertoa. Mä toivon sulle ihan mielettömästi voimia, todellakin ansaitset kaikkea hyvää. Muista ettei kukaan muu, mitkään kommentit, määrittele sua vaan sä määrittelet itsesi.

  VastaaPoista
 23. Voi Jenni, tosi paljon tsemppiä! <3 Oot ollu tosi vahva, asioilla on tapana järjestyä! :)
  Haluun vielä sanoa että sulla on tosi kiva blogi ja oot ihanan luonnollinen videoissa!
  Jaksamisia vielä <3

  VastaaPoista
 24. Kyllä se siitä, oot niin vahva ku jaksat näitä blogin anojaki kaiken lisäks. Kiitos ihanasta videosta joka avas tosi paljon, ja totta ei sun tarvii kertoo mitää mitä et halua :-) ps. oot super kaunis ja sun hiukses <3 tsemppiä Jenni, oot mahtava ihminen! :-)
  - noora

  VastaaPoista
 25. Mikset voi kertoo sitä kauanko Edgar joutuu olemaan vankilassa, koska eikös se selviä lukijoille kuitenkin myöhemmin? Vai etkö aio sitten kertoo blogissa, että nyt se on päässy pois ja postailla taas teistä yhteisiä juttuja yms? En tarkota olla liian tungetteleva tai mitään, jäin vaan aidosti ihmetteleen tätä juttua, vaikka esim.sen ymmärsin hyvinkin ettet tahtonu sanoo miks hän on siellä yms.

  Paljon voimia ja jaksamista Jenni, oot ihailtavan rohkee, rehellinen ja aito bloggaaja ja se on suurin syy siihen, miks sun blogi on niin huippu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oma tyttö/poikaystäväsi olisi vankilassa ja olisit aiemmin kirjoittanut teidän parisuhteesta,kertoisitko itse? Mulle on aivan yksi hailee kertooko Jenni kauan Edgar istuu,se ei mitenkään kuulu mulle ja ymmärrän,että Jenni ei halua puida jokaista yksityiselämän asiaa meidän kanssa blogissaan...

   Poista
  2. Itseasiassa kyllä, jos oletetaan, että kertoisin yhtä rohkeasti ja rehellisesti asiasta ylipäätään kuin Jenni. Koska mulla vaan on sellainen oletus, että Edgaria tultaisiin näkemään blogin puolella taas jutuissa/kuvissa sitten poispääsyn jälkeen, jolloin kuitenkin lukijoille selviäis kauanko hän vankilassa istui. Mutta tottakai Jenni päättää aivan itse mitä kertoo ja mitä ei eikä asia kuulu tietenkään kellekkään lukijalle millään tavalla, en tarkottanu mitenkään negatiivisesti tota mun kommenttia ja ihan vaan halusin kysyä Jenniltä suoraa kun jäin pohtimaan :)

   Poista
 26. vittu sä olet tyhmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tuntuko hyvältä ilmottaa toisen olevan tyhmä? Toivottavasti sait suurta mielihyvää

   Poista
  2. millä logiigalla?!

   Poista
  3. Todennäkösesti itse oot viel vitusti tyhmempi :D

   Poista
  4. vittu että mua hävettäis olla SUN äiti.

   Poista
  5. Hyvä, kylvä lisää paskaa, toivottavasti tuntuuu ihan vitun hyvältä! Saatana jos mä näkisin nää kusipää anot ni ei hyvä heiluis. Kyl sut on hyvin opetettu kotona ku tyyliin hermoromahduksen partaalla olevaa ihmistä tullaan haukkumaan. Tunteettomat paskiaiset. Ja Jennille: sä oot todela vahva ihminen,rakastan sun blogia ja sä inspiroit mua todella paljon! Iso hali tältä!<3

   Poista
  6. Helvetti mitä anoja...

   Poista
  7. Nimenomaan logiigalla.

   Poista
 27. Iso kunnioitus sua kohtaan<3 Oot joutunu nuoreks ihmiseks kokee niin paljon pahaa elämässäs:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä kunnioittamisen arvoista siinä on, että on kokenu paljon paskaa? Mie olen kokenut aika paljon vaikeampia asioita, kun Jenni ja ei mua kyllä tarvitse sen takia kunnioittaa.

   Poista
  2. Se on aina kunnioittamisen arvoinen asia jos joku SELVIÄÄ tälläsistä asioista. Ei jumalauta. Pistää vihaks tollaset ihmiset. Jotkut on vahvempia kun toiset, ja esim Jenni olisi tässä vaiheessa heikompana ihmisenä mahdollisesti jo päättänyt päivänsä. Siinä jos jossain on kunnioittamista! Jos joku mulle tulisi noin sanomaan, niin sais aika nopsaa kuonoonsa T: Muun muassa molemmat vanhempansa menettänyt

   Poista
  3. Kunnioittamisen arvoista on se mitä tekee, ei se mistä selviää. Jos ihminen on elänyt helpon elämän, mutta ollut hyvä kaikille niin hänkö ansaitsee vähemmän kunnioitusta kuin kärsimyksistä selvinnyt?

   Poista
  4. Kuuleppas kunnioitus on laaja käsitys.. kunnioitusta on niin erilaista; kunnioitus vanhempia kohtaa, kunnioitus selvytyjille, kunnioitus saavuttaneille, kunnioitus edesmenneille. Kunnioitukselle ei oo mitään määrettä ettäkö se voitais jotenkin verrata kuka on saanut kunnioitusta eniten, mistä hyvästä ja keltä. ihmiset kunnioittaa toisiansa eri asioista eikä kukaan voi tulla sanomaan mikä on oikea syy kunnioittaa jotakuta. Kunnioitus ei oo mikään mitali jota tua jaellaa pisteiden perustella, vaan se on jokaisen henkilökohtanen tunne. Toki mielipiteitä on niin monta kuin ihmisiäkin

   Poista
 28. Jos rakastaa,taistelee rakkautensa puolesta!

  "ihmiset eivät ole pahoja vaan heidän tekonsa"

  oot jenni kyllä niin rohkea ja syvällinen nuori nainen, kaikkea hyvää sinulle ! ja paljon voimia! muista pitää rakkaistas kiinni ja viettää heidän kanssa aikaa! et ole yksin <3

  VastaaPoista
 29. Voi Jenni, voimia ♥

  VastaaPoista
 30. Oon lukenut sun blogia ainakin pari vuotta ja oot aikuistunut todella paljon! Oot ihana,nuori naisen alku :) Hassua että aiemmin en oikein osannut sanoa pidänkö vai en blogistasi,mutta nyt odotan joka kerta innolla sun postauksia! Oot paras xx

  VastaaPoista
 31. Oot rohkea että oot uskaltanu avautua näinkin vaikeasta asiasta blogissasi! paljon haleja ja tsemppiä siulle! <3

  VastaaPoista
 32. Mitä mieltä sun äiti ja sukulaiset on siitä että sun poikaystävä on vankilassa?

  VastaaPoista
 33. Toi että oot Edgarin rinnalla tän kaiken keskellä... se on rakkautta<3 tsemppiä Jenni ja näytät muuten aivan törkeen upeelta tossa videolla!

  VastaaPoista
 34. Jenni, sä olet ihana <3 Yritä jaksaa, myös näitä ihmisiä, jotka ei osaa asettua toisen ihmisen kenkiin!

  VastaaPoista
 35. sanattomaks vetää. oot ihan älyttömän vahva ja sinnikäs tyttö, vaikka oot joutunu kokeen niin paljon ikäviä asioita sun elämäs aikana. tuli monta kertaa tippa linssiin katsoessa tätä videoo. en voi ees käsittää kuinka rankkaa sulla varmasti on. me erottiin poikaystävän kans erinäisistä syistä, vaikka oltiin tosi rakastuneita (ainaki mä olin) ja se, kun se toinen puolikas ei oo enää vierellä ja kaikki suunnitelmat meni pieleen, tuntuu ihan hirveeltä. mutta muista, että toi ei kestä ikuisuutta ja tolla sinnikkyydellä selviätte kyllä!

  ps. en tajua kuinka idiootteja nää jotku kommentoijat on?! tää on sun blogi ja kerrot täällä just sen verran ku ite haluut

  VastaaPoista
 36. voi JENNI!
  ensinnäkin, mä itse en luultavasti pystyis tuohon, mutta ei se multa ole pois jos sä olet sinut ton asian kanssa. siis niin hyvin kuin tossa tilanteessa on mahdollista. ja siks toivonki sulle kaikkea hyvää jatkossakiN! tai teille kummallekkin tietty. musta on oikein että edgar saa kärsiä seuraukset, mutta virheistähän oppii. en halua uskoa et ihminen ois läpeensä paha, ellei sit oo jokin sairas murhaajaraiskaaja. mut siis et ei edgar pohjimmiltaan varmaankaan ole paha. surullista kuulla että joudut käydä ton kaiken uudestaan läpi. mutta muista hakea säkin apua, vaikka ihan keskusteluapuu ammattilaiselta että pysyt kasassa ja jaksat eteenpäin, päätit sitten jäädä tai lähteä tässä tilanteessa. muista huolehtia sustakin! en voi kuvitellakkaan miten raskasta toi on, mut jokaisella pilvellä on se hopeareunus ja tosta pääsee yli tavalla tai toisella. kaikkee hyvää<3

  VastaaPoista
 37. Jenni oot älyttömän upee ja vahva nainen, ihailen sua älyttömästi ja jos pystyisin nii halaisin sua tosi kovaa, sen sä oikeesti ansaitsisit koska koet tosi kovii hetkii just nyt<3

  VastaaPoista
 38. Ihan kamalaa miten yks ihminen voi joutua kestämään noin paljon pahaa! Vaikka en sua tunnekkaan ni oon ihan sydämestäni pahoillani :( Oot kuitenkin tosi vahva ja kestänyt kaiken tän niin tuut kestämään jatkossakin! Tosi paljon tsemppiä sulle ja edgarille♥

  VastaaPoista
 39. Tsemppii!! Kyl sä pärjäät sä oot vahva♥

  VastaaPoista
 40. Olitko tänään next step messuilla näik sut röökil yksin??? Ois tehny mieli tulla moikkaa mut ei oikee viittiny kenenkaa olit menossa? Mut voimia Jenni, taistele rakkauden takia!!!!!! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olin siellä edustamassa mun koulua :) Oisit tullu moikkaamaan! Kiitos paljon :)

   Poista
 41. Moikka Jenni!

  Oot mun mieleestä uskomattoman vahva, rohkea ja ennen kaikkea kaunis ihminen - niin sisäisesti kuin ulkoisestikin! Kattelin tätä videota niin tuli jotenkin vaan niin paha mieli siitä, miks noin ihanalle ihmiselle on tapahtunu noin paljon kamalia, surullisia asioita. Mun teki vaan mieli tulla tästä ruudun läpi ja antaa sulle voimahali mutta toivottavasti tällanen virtuaalihaliki kelpaa <3 Toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin :) Toivon sulle Jenni kaikkea hyvää - sun blogi on upea JA sä oot upea!!

  VastaaPoista
 42. Tosi koskettava postaus. Itekkin varmaan tiedät jo sen että oot tosi vahva ihminen, mutta koska on muutakaan lohduttavaa vaikea keksiä: niin isosti haljea ja kyllä se helpottaa, olet vahva!
  Ihanaa että joku täällä blogimaailmassa jakaa tällasta tosielämääkin (vaikka aika harvinaista onkin) eikä vaan sitä kuinka on ihana uus paita. Oot rohkea.
  Toi video on super koskettava kun oot jotenkin niin aito. Kiitos että jaat tän meidän kanssa, ja toivottavasti edes tää pienenpieni kommentti auttaa sua jaksamaan. :)

  VastaaPoista
 43. upeaa jenni !! jaksamisia sulle ♥

  VastaaPoista
 44. Jenni oot niin ihana ja vahva nainen, voimia! ♥

  VastaaPoista
 45. Voimia sulle! Oot semmonen asenne muija et uskon että selviät mistä vaan! <3

  VastaaPoista
 46. Mä arvostan sua! Oot todella vahva nainen, saat olla ylpee itestäs!:)
  mullakin on/on ollut paljo tuttuja vankilassa ja vankila ei tee niistä ihmisistä yhtään sen huonompia ihmisiä, jos kyseessä ei sitten ole esimerkiksi murha, raiskaus tms.. Suomessa pääsee vankilaan HYVIN pienillä teoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs on nämä hyvin pienet teot, joista Suomessa joutuu vankilaan? Jos yli vuodenkin joutuu tässä maassa istumaan, ei teko mikään ihan pieni ole.

   Sakkojakin joutuu maksimissaan 2 kk istumaan, että niistä tässä ei ole kyse ja niistä pienistä (ja isommistakin joskus) saa sakkoja, ei vankeutta.

   Ja btw., murha ja raiskaus ei ole ainoat pahat rikokset. Toisen elämän voi pilata muullakin laittomalla tavalla.

   Poista
  2. NIINPÄ! Kyseessä on todellakin paha teko, ei Suomessa muuten vankilaan joudu. PIkkurikoksista saa ehdolllista, mutta tässä tapauksessa on selvästi aiheutettu vahinkoa muille isommalla tavalla.

   Poista
 47. mielestäni ammatti ei määritä sitä onko ihminen viisas vai ei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sinä et selvästikkään ole viisas. mene muualle.

   Poista
  2. Ööö mikähän oli toi toisen anon kommentti olevinaa... :Ddd mielestäni ekan anon kommentti oli ihan fiksu?

   Poista
  3. Eikös fiksuuskin ole aika suhteellista? Jennin pointti oli enemmänkin,että fiksut ihmisetkin tekevät virheitä!

   Poista
 48. voi ei miten sun pisteet mun silmissä nous taas paljon! olet yksi vahvimmista ja fiksuimmista ihmisistä ketä tiedän, vaikka sua en tunnekkaan kun tän blogin kautta.. harva pystyisi tekemään tämmösen videon itkemättä ja puhumaan noin asiallisesti, vaikka sua on pilkattu sun tän hetken varmasti vaikeimmista asioistas elämässä♥ voimia ja tsemii, kyllä te edgarin kanssa yhessä saatte tän paskan läpi kulettua, kyllä saat E:n vielä joku päivä kotiin kainaloon.. :)

  VastaaPoista
 49. oot upea ihminen, olin tosi tosi yllättyny positiivisesti tästä videosta ja susta <3 paljon jaksamista sulle toivottavasti asiat kääntyy vielä valosammalle puolelle :)

  VastaaPoista
 50. Toivottavasti vastaat tähän Jenni =)

  Elikkä onko teille kerrottu yhtään onko viimeiset ajat tuosta tuomiosta mahdollista käydä ehdollisena, että vois jo alkaa kotiutuun hyvissä ajoin ja palata jokseenkin normaaliin elämään? =) Tietystihän on nilkkapannat, tarkkailut yms., mutta ne on loppupeleis tosi pienii verrattuna siihen et pääsee takas kotiin jne. :)

  VastaaPoista
 51. KIITOS JÄLLEEN IHANISTA KOMMENTEISTA KAIKILLE! <3

  VastaaPoista
 52. Niin samaa mieltä olen, että tuomion pituutta ei kannata kertoa, koska siitä voi liian moni vetää hutiin, mikä rikos olisi mahdollisesti kyseeessä. Ja aivan suuresti rispektiä sinulle, joka uskaltaa jakaa näin rankan ja henkilökohtaisen asian netissä. Olen monesti miettinyt, kuinka jaksat esim. blogin kautta tulevaa negatiivistä palautetta tai arvostelua erilaisista vaatteistasi, mutta nyt ymmärrän että ne eivät sinua enää suuresti hetkauta. Olet kokenut paljon isäsi ja elämäsi suhteen, joten nyt olet varmasti paljon vahvempi. Pidä itsesi itsenä! Voimia :)

  VastaaPoista
 53. Eiks vankilassa miesten väliset suhteet oo aika yleisiä *vinkvink*

  ♂+♂=♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wut XD

   mut hei mielettömästi tsemppiä Jenni!!!! :)

   Poista
 54. Fiksuahan on jättää opiskelut kesken, kun on puoli vuotta jäljellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä edgar keskeytti koska joutui vankilaan?

   Poista
 55. Vaikka tosi harvoin kommentoin kenenkään postauksiin, niin nyt on pakko kommentoida! Oot ihanan aidon oloinen ja sun videon ja sun jutut jaksaa kuunnella kyllä ilman mitään ongelmia! Koko tää ulkopuolisena sun ja Edgarin tilanteen seuraaminen tietenkin herättää kysymyksiä, mutta must sulla on just oikee asenne, että kenenkään ei tarvitse niistä tietää jolle asia ei kuulu! Jo tän videon ansiosta nousit ihan mun lempi bloggaajien joukkoon! :)

  VastaaPoista
 56. jennii oot niin ihana <3 toivon sulle oikeesti vaan pelkkää hyvää ja paljon jaksamista!

  VastaaPoista
 57. tsemppiii! <3 melkeen itku tuli tätä katsoessa..

  VastaaPoista
 58. Sä oot vahvin nainen mitä tiiän. Monikaan ei selviäis tästä mitä sä nyt koet. Tai niistä, mitä sä oot joutunu elämäs aikana kokemaan. Mä oikeesti toivon sydämeni pohjasta, että nää pahat asiat loppuis sun elämässä, sä oot kokenut aivan liikaa jo tohon ikään mennessä. Mutta tiedän, että tuut selviämään tästäKIN, koska sä oot niin vahva ja sä et luovuta. Jos voisin, tulisin Helsinkiin sun luokse pitämään sulle sopii seuraa ja muutenkin auttamaan niin paljon kun sitä ikinä tarvitsisitkaan.
  Haluun sun tietävän, että täällä anonyymien joukossa on myös meitä, ketkä haluaa sulle vaan hyvää :) paljonpaljon piristystä ja tsemppiä sulle, kyllä kaikki vielä kääntyy parhainpäin <3 t. 19v tyttö Jyväskylästä

  VastaaPoista
 59. Oon lukenu siun blogia jo monta vuotta ja en voi ees sanoin kuvailla miten ihailenkaan sinnuu ja vaikka ootkin noin nuori niin oot kokenut paljon, ja sen huomaa siun käytöksessä ja puhetyylissä. Pystyn samaistumaan niin monessa eri asiassa sinnuun ja toivon siulle pelkästään kaikkea hyvää ja PALJON voimia <3 Ja nuo lapsellisuutensa osoittaneet anot, jätä suoraan omaan arvoonsa vaikka helkkarin ärsyttävää luettavaa onki jotkut noista kommenteista. Olet ihana ihminen <3

  VastaaPoista
 60. oot todella rohkee, kauheesti voimii teille! itku tuli tätä katsoessa..<3

  VastaaPoista
 61. Ihanan aito video <3 Palasi luotto taas sinuun :)

  VastaaPoista
 62. En oikein osaa sanoa muuta kun että oikeesti tsemppiä! Päivä kerrallaan eteenpäin niin kyllä se vielä palkitaan! :)
  Edgar ei voisi edes toivoa parempaa tyttöystävää kuin sinä, Jenni. <3

  VastaaPoista
 63. Toivon sulle mielettömästi kaikkea hyvää ja tsemppiä <3

  VastaaPoista
 64. hitto sä oot saakelin kova muija ! arvostan ! voimia <3

  VastaaPoista
 65. Mä en vaan käsitä mistä tää porukka (tai sit yks sama ihminen kirjoittaa noi samat paskaviestit) ilmestyy aina sun postauksiin etsimään virheitä sun sanomisistä ja tekemisistä..Mun mielestä tuo video oli just hyvä ja kyllä minunkin mielestä sulla ja edgarilla saa olla joku yksityisyys, kerrot mitä haluat ja muiden on vaan tyydyttävä siihen. Tottakai, tätä on mielenkiintosta seurata vierestä mutta kaikki vaan ei kuulu kaikille, toiset vaan ei ymmärrä :D Paljon voimia!

  VastaaPoista
 66. Miten voit edes sanoa, ettei kyseessä ole kovin vakava juttu jos kaveri joutunut vankilaan? Naurettavaa paskapuhetta. Se on aina vakava asia. Isäsikään ei ole kai mitään vakavaa tehnyt sinne joutuessaan? :D Huh Huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jenni ei nyt ehkä tarkoittanut sitä...tottakai se on vakavaa että on tehnyt rikoksen josta joutuu vankilaan.mutta ehkä hän enemmän tarkoitti että kyse ei ole mistään murhasta tai taposta. eiköhän hän tiedä että rikos on vakava asia aina,mutta hän tarkoitti lauseessaan ''vakavalla'' vähän eri asiaa

   Poista
  3. Ja sinä, eka anonyymi taidat olla joku uskovainen hihhuli, kun tuommoisesta iniset. :D En toki tarkkaan tiedä, tulee vain heti semmoinen kuva. Eikö se juuri kerro siitä, että MENEE vankilaan, jotta haluaa ns. korjata virheensä ja kärsiä tekonsa seuraukset, kuin että lähtee pakoon. :)

   Poista
  4. "menee vapaaehtoisesti"? ei se edgar sinne vankilaan vapaaehtoisesti oo menny eikä varmasti menis jos vaihtoehtoja ois ollu :D naurettava viesti

   Poista
 67. LOL :D
  Lopeta jo toi ininä ja hanki kunnon elämä pintaliitäjä! Kunnon työ ja rehellinen palkka ;)

  VastaaPoista
 68. Paljon voimia sulle Jenni <3

  VastaaPoista
 69. Oot kyllä tosi vahva kun jaksat kaikkee mitä sun etee on tullu, kaikkien pitäs ottaa tuosta asenteesta esimerkkiä!:) hatun nosto myös rohkeudellesi kun kerroit tilanteestasi blogiin, vaikka varmasti tiesitkin että jotkut laittavat inhottavia kommentteja :/ ihanaa että tuli myös niitä hyviä ja kannustavia kommentteja :) voimia!

  VastaaPoista
 70. Jenni. Sä olet upea ja vahva nainen, sanoi kuka mitä tahansa. Kaikki loppuu aikanaan, eikös sellainen sanonta ole? Niin myös Edgarin vankeustuomio. Teiltä jos joltain oppii mitä aito, kestävä, todellinen rakkaus on! Se on sitä, että tulee vastoinkäymisiä mutta niistä selvitään YHDESSÄ. Olen seurannut blogiasi jo alusta asti ja tietenkin myös siis seurannut postauksia missä kerrot Edgarista, ja tiedän, että vakavasta rikoksesta ei ole kyse, sillä annat Edgarista niin hyvän kuvan! Luotettava, kiltti, fiksu... Tuot ihmisistä hyvät puolet esille mielummin kuin huonot ja se jos joku on ihailtavaa! Muistakaa, että teillä on vielä loppuelämä yhdessä jos niin on tarkoitettu. Tietysti tulee päiviä, jolloin haluaisi vain maata sängyssä ja itkeä jopa ehkä luovuttaa kaiken suhteen kun ikävä on niin järjettömän kova! Sitä ei voi tajuta ellei itse sitä ole kokenut, mutta tulee myös päiviä, jolloin tuntuu helpommalta ja elämä ei olekkaan niin kamalaa! Sitten tuleekin se päivä, se kaikista täydellisin päivä, jolloin Edgar vapautuu ja voiko hän toivoa mitään täydellisempää tapaa palata takaisin sieltä kun niin, että sinä olet vastassa! Tuntuu varmasti, että aika kuluu hitaasti, mutta mieti, että tämänkin kommentin luettuasi, olet jo lähempänä sitä päivää!! Kaikkea hyvää teille ja teidän suhteelle, se kestää, se kannattaa ja se on sen arvoista :) Pitäkää toisistanne huolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoastaan vakavasta rikoksesta saa linnatuomion.

   Poista
 71. Odotin tätä videota paljon ja onneksi teit sen. Uskomatonta, mitä kaikkea olet joutunut kokemaan. En voi ymmärtää näitä sieluttomia ihmisiä, jotka kehtaavatkin kirjoittaa näin ilkeitä asioita ja tarttuvat jokaiseen pieneenkin kirjoitustapaan/sanavalintaan/mihin vain kääntääkseen asiat sua vastaan. Arvostan suuresti sitä, että ylipäätään kerrot näinkin henkilökohtaisia asioita näin suurelle määrälle tuntemattomia ihmisiä. Minultakin on menehtynyt isä ollessani 14-vuotias joten pystyn hyvin samaistumaan suhun. Mikään ei ole pahempaa kuin se, että joku jota rakastat viedään sulta pois.Toivon niin paljon voimia sulle tän kaiken keskellä, on rankkaa kantaa menneisyyden taakkaa saatika että sen joutuu vielä uudelleen kohtaamaan ja elämään. Meille lukijoille et ole tilivelvollinen mistään (ylemmät spekulaatiot kauan E joutuu olla) ja olikin hienoa, että pystyit kertomaan tästä. Toivon myös, että Edgar pystyy palaamaan normaalisti osaksi blogiakin, sitten kun on sen aika :) Mielettömästi tsemppiä sulle kaikkeen, itse olen vielä vaiheessa oman 7 vuoden takaisen menetykseni läpikäymisessä. Onneksi aika parantaa ja rakkaus vahvistaa.

  VastaaPoista
 72. oot ihananin bloggaaja ketä tiiän...

  VastaaPoista
 73. oot niin aito ! ja sitä sussa ihailen

  VastaaPoista
 74. wow, ihailen sitä et sul on pokkaa kertoo tästä aiheesta julkisesti ja että oot noin rehellinen. ja onhan se ymmärrettävää ettei kaikkia yksityiskohtia tällasista asioista kerrota. myönnän, että itekkin aluks sitä ekaa vankilapostausta lukiessa olin vähän sellasella asenteella että mitäs helvettiä, missä ihmeen porukoissa säkin liikut ja mihin vielä itekki joudut (heheh sorrun välillä tuomitsemaan nopeesti...), mutta ku luin sen pariin kertaan ja ajattelin asiaa, alko mieli pikkuhiljaa muuttua. tää video sit ainakin muutti mun mielipiteen totaalisesti. olit niin aito ja tosta tuli jotenkin paljon paremmin esille sun omat fiilikset ja muutenki selkeni tää koko asia huomattavasti (btw mun mielestä siis voisit tehä enemmän videoita, saan aina paremman kuvan susta niiden, kuin pelkän tekstin ja kuvien perusteella! ) vaikken ite oo kokenu mitään ihan noin kamalaa, musta oikeesti tuntuu että ymmärrän sua, ja samalla myös edgaria tässä asiassa. tavalliset, hyvät ihmisetkin voi joskus tehdä vääriä päätöksiä tai joutua tilanteeseen, jossa ei muuta voi tehdä. kaikki tekee virheitä, toiset isompia ja toiset pienempiä. en nyt tietenkään tiedä mitä tarkalleen on tapahtunut ja sopiiko tää tilanteeseen, mutta mulle on aina sanottu sillon ku jotain ikävää on tapahtunu, että "even a bad event might make a good story someday". tää nyt tuskin on sellanen juttu mille myöhemmin voi vaan naureskella, mutta onpahan ainakin jotain muisteltavaa vanhana... elämään kuitenkin kuuluu ylä ja alamäet, uskon että kyllä säkin vielä joku päivä saat olla onnellinen! voimia <3

  VastaaPoista
 75. Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti, mutta kommentoin nyt ekaa kertaa. Ensinnäkin, mulla nousi arvostus sua kohtaan ihan mielettömästi näiden vankilapostausten jälkeen. Se, että et jättänyt Edgaria sinne vankilaan, tekee susta ihan mielettömän hienon ihmisen. On meinaan varmaan pahinta, mitä jo kaiken menettäneelle vangille voi tehdä. Ja että sulla on munaa kertoa siitä vielä tuhansille lukijoille, etkä häpeile sitä mitenkään.
  Mun isä joutui myös muutamaksi vuodeksi vankilaan mun ollessa neljännellä luokalla. Asuttiin sillon vielä aika pienellä paikkakunnalla, jossa kaikki tunsi kaikki ja tiesi kaiken. Kun mun faija joutui vankilaan se oli sen kylän ilmeisesti järkyttävin asia ikinä. Mutta mua ei kiusannut koulukaverit, vaan mua kiusasi mun kavereiden vanhemmat. Ilmeisesti mä olin lapsena itse saatana, koska sen jälkeen kun iskä lähti, kukaan ei enää saanut olla mun kaveri, koska niiden vanhemmat kielsi. Kuulemma multa sai huonoja vaikutteita sen takia että mun isi on vankilassa. Silti se on mun elämäni tärkein ihminen ja vankilasta huolimatta parempi vanhempi, kuin mutsi on ikinä ollut mulle. Vaikka onkin kauheeta sanoo se asia näin :D Sossuthan ei sitä tosin ymmärtänyt, kun muutin takasin sen luo sen päästessä koevapauteen ja ehdonalaseen. Ex-linnakundihan ei voi olla kykenevä kenenkään huoltajaksi. Saatiin monet kokoukset taistella ties minkäkin tahon ja asianajajan kanssa, että sain pysyä siellä. Kun mitään syytä huostaanotolle tai äidin luo muuttamiselle ei ollut.
  Kaikki linnakundit ei ole pahoja (itseasiassa varmaan harva siellä on oikeasti paha), ne on vaan tehnyt vääriä valintoja ja saanut ehkä vähän huonommat kortit elämään. Se ykskin moka tai ylimääränen shotti voi viedä sinne.
  Tää nyt vähän harhautu aiheesta omiin henkilökohtasuuksiin, piti vaan sanoa että samaistuin tohon sun kertomukseen. Joskus luin tätä blogia ihan vaan sen takia, että pidin sua tyhmänä "teininä", jolle oli kiva nauraa. Mutta oot aikuistunut tosi paljon ja kasvanu ilmeisesti ihan mielettömän hienoks ihmiseks! Pidät vaan lipun korkeella, paskasta ei oo suunta ku ylöspäin! :D <3 Jopas tuli pitkä kommentti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa ei oikein voi vedota siihen, että joillekin on jaettu huonommat kortit, koska kaikilla on loppupeleissä samat mahdollisuudet kaikkeen. Rikollinen on rikollinen, ei välttämättä aina paha ihminen, mutta aina se on oma valinta, josta saa syyttää vain itseään.

   Poista
  2. Olet väärässä. Yhteiskunta antaa toki kaikille saman mahdollisuuden menestyä, mutta paljon on kiinni siitä millaiseen perheeseen syntyy ja millaisessa ympäristössä kasvaa. Kuten varmasti tiedät, sosiaaliluokalla ja vanhempien arvoilla on tapana periytyä myös perheen lapsille. Ns "menestykseen" tarvitaan osaltaan myös motivaatiota ja tietty psyykkinen tasapainotila jota kaikki eivät valitettavasti saavuta vaikka kovasti niin haluaisitkin uskoa. Et voi tosissasi väittää että väkivaltaisessa päihdekodissa välinpitämättömän kasvatusmallin saaneella olisi samat mahdollisuudet saavuttaa asioita kuin kasvatuksellisesti "pätevässä", tasapainoisessa ja varakkaassa kodissa kasvaneen. Valoja päälle ja silmät auki.

   Poista
  3. Valoja päälle ja silmät auki... Ei se tarkoita sitä vaikka olisi kasvanut köyhässä perheessä että susta tulee rikollinen? Tai jos et ole varakas oot automaattisesti rikollinen? :D mitä paskaa oikeesti, kyllä näköjään kaikin mahdollisin keinoin yritetään sysätä oman kurjuuden syytä muiden harteille.. Tiedän monia nuoria, joiden vanhemmat on esim alkoholisteja. Silti lapset opiskelee yliopistossa ja ovat kunnon kansalaisia? En oikeasti kestä kuinka tyhmiä ihmisiä maahamme sikiää....

   Poista
  4. Mä en nyt tiedä pitäiskö tässä itkeä vai nauraa. Kuka tässä on väittänytkään että köyhästä tulee automaattisesti rikollinen? Oon siis tämä ensimmäinen ano, eli köyhästä perheestä ja faija rikollinen. Silti mä olen tällä hetkellä kohtuullisen hyvin menestyvä pienyrittäjä. Mutta suurempi todennäköisyys mulla olisi ollut olla narkki ojanpohjalla, lapsuuteni takia. Fakta vaan on se että jos lapsuus ei ole tasainen ja jos roolimallit eivät ole positiivisia, ei yleensä lapsestakaan mikään kovin tasapainoinen, menestyvä kirurgi tule. Kaikki on toki mahdollista. Mutta se on tutkittu juttu, että duunareiden lapsista tulee duunareita. Ja akateemikkojen lapsista akateemikkoja. Tämä siis useammin. Yhtälailla se rikas lapsikin voi vankilaan joutua. Eikä se tarkoita sitä että jos vanhemmat ovat olleet narkkeja/linnakundeja/alkoholisteja/muutenvaanpaskoja, että lapsestakin tulee. Minäkin tunnen monia "huonosta perheestä" tulevia kunnon kansalaisia. Ja monia ei niin kunnollisia, jotka tulevat hyvästä perheestä. Mutta kyllä, ne kortit ovat huonommat sillä narkin lapsella, kuin sillä lääkärin lapsella.
   Joitain ongelmia luetun ymmärtämisessä? En oikeesti kestä kuinka tyhmiä ihmisiä maahamme sikiää.. (;

   Poista
 76. voi yeezus mä arvostan sua niiii paljon, mut hei paljon tsemii sulle ja e:lle :) onneksi asioilla on tapana järjestyä :)

  VastaaPoista
 77. Moi jenni :) tai niin, en tiiä milleen alottaa tää :D mutta siis, aluks tossa kun rupesit luetteleen niitä juttuja mitä oli kysytty niin siinä oli yleisin vissiin se, että mistä Edgar istuu, ja sanoit ettei se kuulu tänne. Siis niin, ei se oikeestaan kuulu, tai itseasiassa ei todellakaan kuulu, mutta ymmärrät varmaan itekki, että jos kertoo että poikaystävä on vankilassa niin tietty ihmisillä herää heti nää samat kysymykset. "Miks se siel on" "kuinka kauan se siel on" "mitä jenni tonkaa tekee, jonku ihme vankilahyypiön kaa". Vika varmasti voi tuntua pahalta, myös muutkin "viha"kommentit kun niitä vähiten tarvitsee. Mutta niinku jo sanoinki ymmärrät sen kyllä varmaan, että jos kertoo Edgarin olevan vankilassa niin valitettavasti ihmiset on kyllä vaan niin tiedonjanoisia ettei riitä vaan se mitä sä annat lukijoiden kuulla. Ne haluaa aina lisätietoa. Oli se riita kaverin kanssa, ero, vankila, ei riitä. Mutta niin, asiaan numero kaksi. Heti kun rupesit puhumaan sun isänki olleen vankilassa just noi vuodet, kun sä oot viel aika pieni tyttö joka on just päässy ala-asteelle, niin on se kyllä ollut aivan super rankkaa varmaan kuulla siitä aina että sun isä on vankilassa. Ja tietysti vielä rankempaa käydä se ylipäätään läpi. Ois kyl aika kaameeta jos tommonen ois ikinä käyny omalle kohalle. En kyllä tiedä sua vahvempaa ihmistä kun jaksat taas vaan ton kaiken. Oot niin hyväsydämminen Jenni, että ihan omatuntoa kolkuttaa kun kuuntelee tätä sun tarinaa. Iso asia että kerroit meille lukijoille, arvostan sitä paljon ja että teit vielä tämmösen videon. Ite en kommentoinu siihen ekaan vankila- postaukseen mitään, mutta kun tossa videolla kiittelit niin moneen kertaan lukijoita kommenteista niin tuli silti hymy huulille kun oot niin ihana ja kiitollinen. Osaat pysyä innoittavan myöhteisenä. Oi että, ihailen sua tosi paljon! Tsemppiä sulle ihan hirveesti, mikään ei kestä ikuisesti niinku ei Edgarin olo vankilassakaan. Kaikki tulee viel kääntyy hyväks. :) <3

  VastaaPoista
 78. Todella hienoa että et oo jättänyt Edgaria vaan sen takia että se joutu vankilaan. Sitähän se rakkaus on, että ollaan yhdessä ja tuetaan toisia tapahtu sitten mitä tahansa. (:: Jaksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkaus on myös sitä, että päästä irti, ettei satuta itseään. Kun tosiaan parisuhteessakin pitää rakastaa myöd itseään.

   Poista
 79. voi sua ;( jaksamisia sulle todella paljon <3

  VastaaPoista
 80. En oo ennen kommentoinu sulle mitään, vaikka blogia oon seuraillut jo pidempään. Pakko vaan sanoa että vaikutat kyllä niin aidolta ja rakastettavalta ihmiseltä että en voi toivoa sulle muutakun kaikkea hyvää ja jaksamista arkeen. En voi edes kuvitella millaista olis jos kaks toisiaan rakastavaa ihmistä erotetaan (oli se syy sit mikä tahansa) ja joutuu miettiin koko ajan vaan tollasia lyhyitä näkemisiä jossain kolkossa vankilassa :( VOIMIA <3 oot aivan huippu nainen, pidä pää pystyssä äläkä välitä näistä katkerista anonyymeistä jotka käy jakamassa viisauksiaan täällä.

  VastaaPoista
 81. pärjäile jenni! <3

  VastaaPoista
 82. Oot Jenni upee ihmine, joka on joutunu kokee elämäs kovii, mut sä tiiät että sä selviit. Usko ittees oot vahva! Välil saa toki romahtaa mut kyl sä ain nouset uudestaa! :) Tää postaus oli hieno teko ja toivon sun elämään kaikkee hyvää. En oo enne kommentoinu mihikään sun juttuihi mut nyt oli ihan pakko.

  VastaaPoista
 83. en oo koskaan kommentoinut kenenkään blogiin, ja oon sun blogia lukenu tosi kauan, jostain syystä ajatellu sua vaan sinä far from perfect jenninä ja ehkä vähän teennäisenä, tää video kosketti mua tosi paljon, ja tää on varmasti sulle yks kommentti muiden seassa, mut avarruit mulle ihan uutena ihmisenä ja arvostan sua tosi paljon, et oot kestäny kaiken ton. on tosi vaikeaa olla pois rakastetun luota, en pysty ees kuvittelemaan. tsemppiä sulle jenni :)

  VastaaPoista
 84. elämä ei ole niin mustavalkoista että, on automaattisesti paha ihminen jos joutuu vankilaan. Jokainen tekee virheitä, toiset vakavempia kuin toiset, pääasia että oppii niistä virheistä. Fiksutkin ihmiset tekee typeriä päätöksiä, mutta se ei tee ihmisestä typerää. Ja tarkoitit varmasti sillä kun sanoit että, kauheaa miten kaksi ihmistä jotka rakastaa toisiaan voidaan erotetaan näin sitä että, miten se tuntuu pahalle, kun rakastaa toista ja se toinenkin rakastaa sua ja siitä huolimatta ei pysty olemaan kyseisen ihmisen kanssa. Ei pysty puhumaan ei koskettamaan, ei olemaan toisen lähellä. Ihmisten pitäisi muistaa että kukaan ei ole täydellinen. Tsemppiä tosi paljon sulle <3

  VastaaPoista
 85. vitun ärsyttävää et ees teit tälläsen vlogin missä esität kysymykset joihin et ees vastaa. olisit voinu esittää videolla vaan ne kysymykset johon ees vastaat, kukaan ei jaksa kuunnella päätöntä lässytystä oli tää asia kuinka tärkee sulle tahansa. huumeista vai talousrikoksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oisin jättänyt mainitsematta ne kaikista yleisimmät kysymykset, jengi valittais miks en ottanut niitä mukaan tähän videolle. Huomaa et sua vaan vituttaa koska sua kiinnostaa niin paljon mut et saanu vastausta :D

   Poista
 86. Kommenteistasi päätellen monet näkee tämä maailman mustavalkoisesti. Vaihtoehtoina on olla paha tai hyvä, rikos on aina rikos yms. Mutta kun elää itse tilanteessa, maailma on täynnä tunteita ja värejä, eikä niitä pysty noin vain luokittelemaan johonkin kategoriaan. Jos on oikeasti rakastanut, tietää, miten lähteminen on vaikeaa, ja miten paljon oikeasti on valmis taistelemaan rakkaansa vuoksi. ja se kertoo vain että oileasti on oikean ihmisen kanssa. Tottakai rikos on rikos, ja siksi edgar maksaakin nyt teoistaan. Mutta kun "velka" on kuitattu, teidänkin elämänne jatkuu. Haasteet on tehty voitettavaksi. Se on helppoa huudella kun ei itse elä samaa tilannetta. Ja vaikka eläisikin, niin jokainen ihminen ja suhde on erilainen. Kukaan ei voi tietää miltä sinusta tuntuu. Voimia jenni! Olet mahtava, ja toivon että edgar osaa arvostaa tukeasi.

  VastaaPoista
 87. Ja vielä sen verran, että minusta käsittelit kaikki kysymykset hyvin, vastasit niihin tai et. Sinun elämäsi ei kuulu kaikille juoruja ja viihdettä etsiville henkilöille. Vaikka elämäsi olisi kuinka kiinnostavaa, kaikkien tulisi kunnioittaa sitä, että jaat siitä juuri sen verran kuin haluat. Ei varmasti näistäkään anoista moni kertoisi kaikkia elämänsä kiemuroita omalla nimellään kaikille netissä.

  VastaaPoista
 88. ihana jenni ! <3 ois kiva kuulla just tälläsii postauksia aina välillä tältä vankila ajalta :)!

  VastaaPoista
 89. Paljon tsemppiä Jenni! Hyvät ja fiksutkin ihmiset tekee välillä vääriä päätöksiä. Tunnen itsekkin pohjimmiltaan hyväsydämisiä ja ihania ihmisiä, jotka ovat istuneet vankilassa tekemiensä virheiden takia. Ehkä sellaisten ihmisten on vaikea suhtautua asiaan, jotka eivät tunne yhtäkään vankilassa ollutta ihmistä, niin mieltää helposti, että siellä istuu pelkästään pedofiilejä ja sarjamurhaajia. Voimia teille molemmille ja toivottavasti Edgar pääsee sun luokse pian takaisin! :)

  VastaaPoista
 90. ihana video! :) paljon jaksamisia ja zemppiä sulle <3

  VastaaPoista
 91. Mun mielestä on ihan naurettavaa yleistää, että "kaikki ihmiset vankilassa on pahoja" Kuinka monen vangin kanssa ootte jutelleet ja kysyneet miksi he teki niinkuin teki? Jotkut siellä vankilassakin on varmaan ihan uhrin asemassa, ovat voineet sinne joutua esim. puolustaakseen perhettään..

  VastaaPoista
 92. iso voimahali sulle jenni <3 ja tää ei liity mitenkää tähän postaukseen, mut näytän IHAN jersey shoren jenni "jwoww"lta ! varsinki tos videon alotuskuvassa, wau oot niin kaunis <3

  VastaaPoista
 93. En oo sun blogii juurikaan lukenu mut sitte kun tuli nää elämää muurin toisella puolen postaukset niin tulin lukemaan nää postaukset. Itsellä läheinen ihminen kans istumassa. Kyllä se tuntuu raskaalta ja muut ihmiset ei sitä ymmärrä miltä tuntuu, mut kaverit yrittää ymmärtää. Tsemppii kauheesti! ja kyl se aika siit sit rupee menee pikku hiljaa nopeempaa.. Aluks mustaki tuntu et se aika ei mee yhtää eteenpäin jne mut sit se rupeski menee nopeemmin.. :) ollaa liven juteltukkin summersoundeissa :)

  VastaaPoista
 94. Voi jukra, oot kaunis ♥ Ja paljon jaksamisia sulle, vaikutat todella vahvalta ja fiksulta naiselta :)

  VastaaPoista
 95. Heippa Jenni!

  Uskomatonta miten monet ulkopuoliset ihmiset tosiaan ajattelee niin mustavalkoisesti ja yksinkertaisesti. Onneks sä ymmärrät elämän vaikeuksia (kuin onnelisuuksiakin) paljon paremmin! <3 Se on sussa semmonen piirre mitä ihailen ihan mielettömästi. Oot ihana ihminen ja jaksat kyllä. Toivottavasti näet Edgaria ja hänen perheenjäseniä pian. :)

  VastaaPoista
 96. Ihana video! Tsemppiä! On vaikeaa, on varmasti. Mut päivä kerrallaan, muista et joka aamu oot lähempänä päivää jolloin toivonmukaan kaikki alkaa taas rullaamaan. Välillä päivät tuntuu ikuisuudelta ja siltä et misään ei oo mitään järkee mut se on sitä elämää! Sä vahvistut päivä päivältä, ja kokemuksella voin kertoa et tossa tilanteessa kasvaa ihan älyttömän paljon! Täällä meillä ollaan samassa tilanteessa mut usko jenni et kyllä meillekkin se päivä koittaa et kaikki on taas hyvin<3

  VastaaPoista
 97. voimia sulle, vrmana rankkaa kokee kaikki uudestaa mut oot vahva! <3

  VastaaPoista