tiistai 28. tammikuuta 2014

Yes, I'm bisexual and proud about it!

uploaduploaduploadupload

136 kommenttia:

 1. Onko niin, että ilman tätä poikaa joka olikin tyttö, olisit hetero?
  Täsmälleen sama henkilö mutta saisit valita tämän sukupuolen, kumpi se olisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä koskaan tiiä miten asiat ois ilman, että mua periaatteessa "huijattiin". Mutta oon kyllä kiitollinen kyseiselle henkilölle tästä koska hänen kautta tutuistuin mahtaviin ihmisiin ja rakastuin toiseen tyttöön jonka kanssa mulla oli ihana parisuhde.

   Poista
  2. eikös tää ensimmäinen tyttö ollukki se jude? :)

   Poista
 2. Jenni mahtava postaus!! Oot rohkea ja upea nainen :)

  VastaaPoista
 3. Mua ärsyttää kattoo näitä sun videoita ku nieleskelet tollee :D

  VastaaPoista
 4. Voitko tehä tulevista kysymyksistä sitten kans videon jolla vastaat:-) ? Haluisin tietää koska olit sit ekan kerran miehen kans sängyssä? (Sori jos liian henk. Koht.) Ja sitten sun ja siljan menneisyydestä niinkun ystävinä tai mitä nyt sitten olittekaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin 14 :D Ai mitä mun ja Siljan menneisyydestä? No oltiin me parhaita kavereita joku 4 vuotta :)

   Poista
 5. Jenni kun sähän oot (kai) tykännyt vain tytöistä jotka näyttää pojilta niin onko väärin jos tykkää tytöistä jotka näyttää tytöiltä.. sori huono selitys :D ja onks se sillon lesbo vai mikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä mä oon tykännyt tytöistä joilla on ihan pitkät hiukset ja käyttää meikkiä :) Ja oon bi.

   Poista
  2. Se, että on lesbo tai bi, ei liity kohteen ulkonäköön oikeastaan mitenkään. Lesbo on, joka pitää ainoastaan naisista (oli ne sitten minkä tahansa näköisiä ne naiset, siinä oikeastaan merkitsee sitten se oma mieltymys enemmän tykkääkö femmeistä vai butcheista.. jne), bi taasen tykkää molemmista: miehet että naiset. Bisseillä on enemmänkin niinkuin Jenni juuri videolla sanoi, he rakastuvat ihmiseen sukupuolesta riippumatta. Ulkonäköasiat ovat sitten oman mieltymyksen mukaan kulkevia.

   Poista
  3. Ite ainakin oon femme bi, butcheista en tykkää, et en lähtis sanoo et se on vaa lesbojen juttu.

   Poista
 6. hei tällanen tuli mieleen, että jos se sun "eka ihastus" (osottautui tytöksi) oiski ollu poika, niin oisitko tällä hetkellä BI vai hetero? koska sehän ois vaikuttanu suhun jollain tavalla, oisit seurustellu sen pojan kaa, et ois tutustunu vähemmistöihmisiin, et ois ehkä tutustunu seuraavaan tyttöystävään jne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, eihän sitä tiiä! Saattaisin olla hetero :D

   Poista
  2. Haluisin tähän väliin vinkata että seksuaalisuus ei oo mikään valinta tai sattuma vaan osa sun persoonaa ja sisintä. Siispä jos oiskin käynyt niinku Minna kysyi niin et sä silti olis hetero, mutta voi olla että sä oisit vielä kaapissa ja tajuaisit bi-puolesi vasta myöhemmin :) ihanaa että puhut näistä asioista rohkeesti, vaikka Suomessa paranee seksuaalivähemmistöjen olot koko ajan niin tuntuu että meitä bissejä kohdellaan usein vähän niinkuin oltais tabuja, "sä et oo vaan vielä PÄÄTTÄNYT ootko hetero vai lesbo..."

   Poista
 7. ihanaihanaihana postaus, ihana tyttö <3<3!

  VastaaPoista
 8. Olet vaan niin ihana <3 Susta saa niin aidon kuvan näiden videoiden välityksellä!

  VastaaPoista
 9. Nää sun postaukset on niin mahtavia, koska oot niin aito oma itses, etkä esitä mitään! <3
  Muutenkin sun blogi on tosi mielenkiintoinen koska teet paljon tällaisia mielipidepostauksia:)

  VastaaPoista
 10. Kiva postaus:) Mä tulin kaapista ulos viisi vuotta sitten, olin silloin 16-vuotias. Tai no, en varsinaisesti koskaan kaapissa ollutkaan, sillä sillä siunaaman sekunnilla kun tajusin tykkääväni tytöistä, julistin sen ensin perheelleni ja sitten kaikille ystävilleni :D Seuraavaksi marssin Anttilaan ostamaan L-koodin tuotantokaudet ja opettelin olemaan lesbo :D Myöhemmin kesällä olinkin jo ylpeänä Prideilla. Olin jo jonkun aikaa saanut tuntemuksia samasta sukupuolesta, mutta jotenkin en vaan käsittänyt, mitä se tarkoitti. Olin kuitenkin ollut ihastunut myös poikiin.
  Mä en jotenkin ole koskaan osannut hävetä biseksuaalisuuttani, mutta se johtuu varmasti siitä, että ympärilläni on aina ollut ihana avarakatseinen perhe ja ystävät. Varmasti olisi eri asia jos näin ei olisi ollut. Jotkut eivät ymmärrä, mutta jätän heidät sitten ihan omaan arvoonsa. Välillä on ihan hauskaakin vähän provosoida vanhoillisimpia ;) Voin kuitenkin vain kuvitella, miten kamalaa on jos omat rakkaat eivät hyväksy suuntautumista :(
  Tällä hetkellä olen onnellisessa avoliitossa miehen kanssa. Hän suhtautuu onneksi hyvin asiaan ja onkin hauskaa välillä hänen kanssaan keskustella kuumista naisista. Molemmilla kun on samanlainen naismaku :)
  Minulta kysytään paljon, että eikö miestäni pelota, että petän häntä jonkun naisen kanssa. Tätä en ymmärrä. Minua ärsyttää suunnattomasti, että meidän biseksuaalien/lesbojen/homojen kuvitellaan makaavan kaikkien kanssa. Ihan yhtä hyvin se heterokumppani voi pettää. Minua ärsyttää suunnattomasti myös se kun ihmise toisinaan kommentoivat, että "Lesboissa menee hyvä naisellinen nainen hukkaan" Huoh, ihan niin kuin me kaikki naiset täällä vain miehiä varten olisimme.
  Toivon, että joku päivä ei edes tarvitsisi puhua heteroista ja homoista, antaisi vain kaikkien kukkien kukkia!
  (Anteeksi, tuli vähän pitkä avautuminen :D)

  VastaaPoista
 11. Susta on tullu niiiiin ihana ihminen.. Sun videosi saa hymyn huulille :) jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 12. Sun videot on parantunu ihan mielettömästi. Tätä videota katsoessa tuntui kun oltais oltu esim. kahvilla ja olisit ihan normaalisti jutellu ja kertonu sun tarinaa. Eli mieletöntä! Puhuit myöskin tärkeästä aiheesta, oon itse hetero mutta nyt ymmärrän hieman paremmin mm. biseksuaaleja. Niinhän se on että siihen ihmiseen rakastuu, eikä siihen mitä löytyy housuista. Mun mielestä homojen pitäisi ehdottomasti saada mennä naimisiin koska siinäkin yhdistetään kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä liittoon. Tuntuu väärältä että vain eri sukupuolilla on oikeus mennä naimisiin. Toivottavasti tämä asia muuttuu Suomessa pian.

  Kiitos kuitenkin videosta, ihan mieletön, aito, läsnäoleva, herkkä, lämmin, kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole mitään seksuaalivähemmistöjä vastaan ja itse asiassa siskoni on bi. En myöskään usko jumalaan tai käy kirkossa, vaikka luterilaiseen kirkkoon kuulunkin, kuten suuri osa suomalaisista. Ymmärrän silti täysin miksi avioliitto on sallittua vain heteroille. Avioliittohan on alunperin kirkollinen instituutio ja jos kirkko ei sitä hyväksy, niin miksi joku haluaisi suhteellen siunauksen sieltä? Itse kannatan kyllä samoja oikeuksia myös muille kuin heteropareille, mutta esimerkiksi valtiollisen "sooimuksen" kautta? Sitäkin voi juhlia kuten perinteisiä häitä, vaihtaa sormukset ym. mutta ilman kirkkoa. Näkemykseni voi kuulostaa ristiriitaiselta, mutta haluaisin muidenkin miettivän sitä tältä kannalta.

   Poista
  2. Avioliitto on täysin juridinen juttu, vaikka meillä suomessa se onkin lähtöisin aika pitkälti kristinuskosta. Olen samaa mieltä siitä ettei homopareille tarvitse kirkkohäitä sallia, mutta maistraatti avioliitto pitäisi, koska saavathan kirkkoonkuulumattomatkin mennä maistraatissa avioliittoon. Rekisteröity parisuhde ei ole kuitenkaan ole lähellekkään sama asia kuin avioliitto.
   en ole Annika vaan ano

   Poista
  3. Kirkko on ennenkin muuttanut tapojaan, käytäntöjään sekä sääntöjään ajan mukaisiksi. Jos edelleen elettäisiin Raamatun oppien mukaisesti kirjaimellisesti, kirkolla tai uskonnolla tuskin olisi juurikaan Suomessa kannattajia. Esimerkiksi naispappeuden sallimisesta ei ole kovinkaan pitkä aika. Vähemmistöseksuaalien joukossa on varmasti paljon uskovia, jotka haluaisivat yhtä lailla Jumalan siunauksen kuin heteroparitkin. Niin kauan kuin kirkko ei suostu vihkimään homopareja avioliittoon, heitä ei tunnusteta tasa-vertaisiksi heteroparien kanssa. Koska eletään 2000-lukua, kirkon olisi korkea aika nykyaikaistua. Siitä syystä itse en ainakaan koe että "alkuperäisiin" kirkon oppeihin voisi vedota niin valtio, kuin itse kirkkokaan :)

   Poista
  4. Pakko viilata ekalle anolle pilkkua, avioliitto EI ole alunperin kirkollinen juttu. Avioliittoja on ollut olemassa jo kaaaauan ennen kuin kirkko on muodostunut. Tarkista faktasi ennen kuin pohjaat mielipiteesi niille. Avioliitosta tuli kirkon juttu koska kirkolla on tapana pölliä valmiita juttuja ja tehdä niistä omiaan...

   Poista
  5. Eihän kirkon tarvitse muuttaa tapojaan ja hyväksyä homoavioliittoja koska sen tavat perustuvat raamattuun. Ja raamattua ei voida muuttaa koska Se on melkoisen vanha kirja. Itse hyväksyn homoavioliitot enkä nää mitään väärää tai huonoa jos samaa sukupuolta olevat rakastavat toisiaan. Mutta jos käsketään kirkkoa muuttaa toimintatapojaan koska ne eivät ole nykypäivänä enää oikein eikö Se ole sama kun käskisi heteron tai homoseksuaalin muuttaa suuntautumistaan? Mielestäni olisi oikein että samaa sukupuolts olevat voivat mennä esim maistraatissa naimisiin mutta kirkon ei tarvitse näitä avioliittoja hyväksyä.

   Poista
  6. Ano 0.19 oletko ikinä lukenut raamattua? Raamatun mukaan naisetkin on likasia ja syntisiä, ketkä on miehillensä synnyttäjiä. Nykyään on jo naispappeja! Niikun ano aikaisemmin sano jos kirkko ei muuttaisi tapojaan sillä ei olisi kauheasti kannattajia. Ajatuksesi kuulostavat mun korvaan aivan kauheen konservatiivisiltä. En sano että kirkon on pakko hyväksyä homoliittoja, mutta kirkon tarvitsee uudistautua, jatkuvasti

   Poista
  7. Täällä ensimmäinen ano jatkaa pilkunviilausta kolmannelle. Puhuin nykyaikaisesta kirkollisesta instituutista nimeltä avioliitto. En sen aiemmista historiallisista vaiheista. Muistaakseni 1000-luvun alussa kirkko on näitä siunauksia toteuttanut eli jo tuhannen vuoden ajan. Tosin avioliitto sen nykyisessä merkityksessä on tullut "pakolliseksi" vasta keskiajalla. Sitä ennen harvemmin avioliittoon millään lailla siunattiin? Se oli vain miehen ja naisen yhteisymmärrys olma toistensa puolisoita. Ei edes antiikin kreikassa, vaikka sen aikainen sivistyksen kehto olikin ei tunnettu avioliittoa ja vielä nykypäivä esim. afrikan alkuperäiskansojen keskuudessa ei olla avioliitto-instuutiota. Joten uskaltaisin väittää avioliiton, sen nykymerkityksessä olen täysin kirkollinen.

   Poista
  8. ..jatkan edelliseen, että mielestäni jokainen voi siis elää rakastamansa ihmisen kanssa ilman kirkollista siunausta. Itse olisin jo aiemmin sanomani mukaan jonkun "valtiollisen sopimuksen" kannalla, joka takaisi seksuaaluvähemmistöille samat juridiset oikeudet :) itse jos olisin esimerkiksi lesbo, en edes haluaisi kirkon siunausta, vain ainoastaan samat tunnustetut oikeudet :) tietenkin voin ymmärtää tunteiden ristiriitaisuuden siinä vaiheessa jos uskoisi jumalaan ja kuuluisi seksuaalivähemmistöön, mutta jos ei usko, niin en ymmärrä halua kirkolliseen vihkimiseen.

   Poista
 13. Ihana video taas! Oot hyvä just noin :-) ps ihana toppi!
  -noora

  VastaaPoista
 14. Ihana postaus Jenni ♥ Taas on mun mielestä otettu pieni askel kohti tasa-arvoista yhteiskuntaa, jossa rakkaus ei ole vain ennalta määritelty sukuelin. Jos yksikin lukijasi uskaltaa tulla kaapista ulos sun tsempin jälkeen tai ymmärtää ettei seksuaalivähemmistöt ole sen kummallisempi asia kuin heterotkaan niin oon tosi onnellinen, onnistuit tehtävässäs!

  VastaaPoista
 15. Sun blogin taso on kyllä noussut huimasti, annat nykyään niin aidon kuvan itsestäs. Tätä on mukava seurailla, jatka samaan malliin! Oot mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Very much true! Nää videopostaukset näistä aiheista on jotain niin taattua laatua!

   Poista
 16. Ihana video ♥ ihana sä

  VastaaPoista
 17. Sä olet ihana <3

  Itselläni meni niin, että tutustuin vanhaan tuttuuni vuosien takaa, joka kuuluu vähemmistöön. No eipä kauaa mennyt kun olin aivan rakastunut :D Mietin monesti, että onko tämä nyt mahdollista koska olin pitänyt itseäni siihen asti vain täysin heterona. Pyörittelin asiaa paljon mielessäni, kunnes viitsin kertoo kavereille, joista osa kyllä vaikutti vähä kummastuneilta.

  Asian kanssa ei ole enää mitään vaikeuksia, mä päätin että turha sitä on itseään luokitella niin tarkasti. Juurikin sen takia, että itsekin ihastun nimenomaan ihmiseen, ja tuntuu että tämä kyseinen henkilö vaan avas mun silmät asian suhteen.

  Vaikka meistä ei ko. henkilön kanssa koskaan tullutkaan paria, niin en kyllä onnellisempi vois hänestä olla, että sain niin kultaisen ihmisen mun elämään. Draaman määrä on kyllä ollut niin rajaton välillä, että monesti on mietityttänyt että kuinka paljon helpompaa ois ilman tätäkin tilannetta ollut :D

  Musta muuten myös tuntuu, et mun kavereista osa suhtautuu just vähä oudosti tähän, tai että jos mulla olisi ollut samanlaista draamaa miehen kanssa, niin suhtautuminen ois varmasti ollut eri. Vaikka paskaa niskaan on tullutkin, niin mun mielestä irtipäästäminen on vaikeampaa kuin koskaan kenestäkään miehestä. Tuntuu, että kovin moni ei ymmärrä sanoessaan ' jätä se omaan arvoonsa ' että mä menettäisin siinä samalla ihmisen, kenen kanssa tuun älyttömän hyvin juttuun ja olen onnellinen - mä menettäisin rakkaan ystävän samalla. Sen takia olenkin suurimmalta osalta kavereistani rajannut asian kokonaan pois, koska mun mielestä yksinkertaisesti ei voi sanella neuvoja, jos ei oo tällästä itse kokenut.

  Tuli varmasti todella sekava kommentti.. Sä oot kyllä niin aito ja upee nainen että huhhuh! sun juttuja tykkään eniten lukea, just sen takia että sä meet syvällisempiinkin aiheisiin etkä kirjoita vaan ulkonäöstä. kaikkea hyvää sulle <3

  VastaaPoista
 18. Oikeesti sä oot ihan huippu!!! Oon selittäny mun kavereille aina, että enhän mä voi tietää vielä olenko mä bi kun ei sitä tiedä tuleeko joskus vaikka 35 vuotiaana rakastumaan naiseen! Tällä hetkellä siis pidän miehistä, mutta kaverit kattoo tosi oudosti kun sanon, että ihmiset on kaikki ihmisiä enkä halua luokitella itseäni miksikään! Oot mahtava ja ei olis voinut aamu paremmin startata kun tällä videolla :)

  VastaaPoista
 19. aivan ihana postaus! ihana ku oot nuin sinut asian kans, toivon että tästä postauksesta on apua niille joilla on hankaluuksia asian kanssa esim. tulla kaapista ulos ja olla nuin ylpeä siittä ku sä oot :') vaikka itse en kuulu tähän seksuaalivähemmistön ryhmään, nii on mulla silti kavereita jotka kuuluu ja ne on mulle ihmisiä siinä missä heterotki, vihaan ihmisiä jotka on liian kapeakatseisia!! kaikkea hyvää sulle jenni ! älä anna minkään ikinä lannistaa sua <3 ps. ihanaa ku teet tämmösiä henkilökohtasia postauksia oot ainut jonka blogin lukeminen ei ikinä oo kyllästyttäny koska et anna itestä semmosta perus bloggaajan elämän kuvaa ''mun elämässä kaikki on täydellistä'' et oo ns. tekopyhä vaan aito ihana ihminen !

  VastaaPoista
 20. Harrastitko seksiä ekan kerran tytön vai pojan kanssa?

  VastaaPoista
 21. Ihana postaus! Oot rohkee ja upee ♥

  VastaaPoista
 22. Sä oot kyllä tosi rohkee tyttö! Oot tehny nyt lähiaikoina tosi henkilökohtaisia postauksia, että ei voi kuin arvostaa sun avoimmuutta ja rohkeutta:)

  VastaaPoista
 23. Oot kyllä tosi aito ja ihana!! Tätäki katsoessa tuntu niinku me tunnettais ja sä selittäisit sitä asiaa vaan mulle etkä tuhansille lukijoille! :) Vaikutat ihanalta ihmiseltä!

  VastaaPoista
 24. mä en KESTÄ kun oot niin ihana! ♥ niin aito!

  VastaaPoista
 25. ei hitto kuinka ihana ihminen oot :D aivan mahtava video!

  VastaaPoista
 26. ihana video! ootteko te siljan kanssa tekemisissä vielä? :) viime vuonna kävitte ainakin samaa koulua?

  VastaaPoista
 27. Mua on kiinnostanut yks juttu, ja haluan sen sulta kysyä! Mikäli viitsit vastata: kumman sukupuolen kanssa seksi on sitten parempaa?

  Hyvää päivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaki kiinnostaa tämä en tiiä miks:D

   Poista
 28. Voi Jenni, aloin itkemään kun katoin tätä... :) tykkään itse vain tytöistä ja lähimmät kaverit vain tietävät, sekä oma äitini, äitini oli ensin että "tuohan on muotia olla erilainen nykyään" Hänelle se tuli täysin yllätyksenä jos mietitään että jotkut lesbot tykkäävät pukeutua poikamaisiin vaatteisiin ja päätellä siitä suuntautumisen, koska olen hänen ainut lapsensa, pikku prinsessa mekkoineen. Olen itseasiassa aina tiennyt tykkääväni jollakin tapaa tytöistä pienestä saakka, ja ajattelin 16 vuotiaaseen saakka olevani biseksuaali, koska en osannut oikein ymmärtää että tunnen sillä tavalla vetoa vain tyttöihin ja pojat eivät herätä tunteita, eräs henkilö sai minut sitten lopulliseen varmuuteen, josta välitän todella paljon vieläkin vaikka seurustelua yms. ei ole ollut. Oon seurannu kirjoituksiasi vuodesta 2011 ja olet niin fiksu ja ihana ihminen! Toiveeni olisi että löytäisin yhtä ihanan tytön mielipideiltään kuin sinä, että hän pystyisi elämään naisen tai miehen kanssa tasapuolisesti huolimatta sukupuolesta. Oon aina ajatellu että biseksuaalisuus on paras lahja minkä on voinut syntymässään saada, koska siinä on annettu lahja rakastaa kumpaakin sukupuolta. Oikein ihanaa talvea ja tulevaa kesää, voimia, haleja ja lentopusu:)

  VastaaPoista
 29. Oon lukenu sun blogia ihan alusta asti ja oon saman ikänen kuin sinä. Pakko sanoa että on ollu ihan mahtavaa seurata miten paljon oot oikeesti kasvanu ja kehittyny ja kypsyny ja muuttunu näitten vuosien aikana! Ei sillä, ettet olis ollu ihana ihminen jo sillon blogin alkuaikoina! :) Nykyään nää sun postaukset on niin fiksuja ja huomaa että sulla liikkuu päänsisälläkin jotain sen lisäks että oot tosi kaunis tyttö <3 Onnea ja kaikkea hyvää sulle elämässä!

  VastaaPoista
 30. Todella rehellinen ja anteeksipyytelemätön video, propsit sulle uskalluksesta. :) Olen joskus miettinyt, että hitto kuinka paljon helpompaa biseksuaaleilla onkaan, kun valinnanvaraa on tuplaten! ;D

  VastaaPoista
 31. Aivan ihana postaus! oon todella ylpeä susta kun voit olla ihan oma ittes etkä välitä muiden mielipiteistä!! Tää ei liity tähän postaukseen mut ootteks te viel jannin kans tekemisissä? :) <3

  VastaaPoista
 32. oot niin kultanen ihminen<3 huomaa ettei sun elämä oo ollu ruusuilla tanssimista, vaikutat paljon kypsemmältä kun oot joutunut käsitteleen vaikeitakin asioita noin nuoreen ikään mennessä. Oon itsekkin seurustellu 3,5v tyttöystäväni kans. Uskon et tää postaus voi auttaa monia tsemppaan itteensän kertoon läheisilleen. Loppupeleissä vaikka ihmiset ei hyväksyis tai niillä menis aikaa tottua, niin siitä ei pidä välittää. Me eletään itseemme varten ja täytyy vaan olla ylpee siitä mitä on.

  -Sonja

  VastaaPoista
 33. oot ihan uskomattoman hieno ihminen kun uskallat olla oma ittes ja kertoa kokemuksistas kaikille etkä häpeile ittees ja sitä mitä sä oot. rohkaset varmasti muita ihmisiä tällä videollas jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
 34. Ihanan aito video! Mistä toi seeprakuosinen toppi on ostettu? :)

  VastaaPoista
 35. Niin ihana ja aito postaus! Mä en ikinä kommentoi kenenkään postauksiin ,mut nyt oli ihan pakko! Mä oon ihan samaa mieltä ,että sillä sukupuolella ei ole mitään väliä! Olen itsekkin bi ja seurustelen naisenkanssa :) Olen myös seurannut sun blogia ihan alusta asti ja on ollu hieno huomata kuinka kehityt aina vain lisää bloggaajana ja nää videot on ihan parhautta!

  VastaaPoista
 36. oot kyllä yks aidoimmista ihmisistä kenet tiedän, arvostan todella paljon! on myös ihanaa, että puhut niin avoimesti tälläisistä vähän henkilökohtaisemmistakin asoista.
  en nyt osaa sanoa mitään fiksua, mutta jatka samaan malliin. oot upee <3

  VastaaPoista
 37. Tälläiset vähän henk. kohtaisemmat postaukset (sun elämä, asunto, mielipiteet..) lisäävät vain blogin mielenkiintoisuutta. Ihan huippua, jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
 38. En ole ikinä ennen harkinnutkaan mitään tälläistä kirjoittavani saatika kehtaavani myöntää, mutta nyt on tuntuu että pitää... Mä olen seurannut sun blogia alusta asti ja meidän piirit on oikeassakin elämässä kohdannut silloin nuorempana. Ärsyynnyin susta tosi paljon ja luettiin blogiasi vain "naurujen takia" muiden samoilla seuduilla pyörivien kanssa... Ja joo niitä ilkeitä kommenttejakin ollaan taidettu kirjoittaa.
  Jotenkin oon kuitenkin jäänyt lukemaan.
  Siljakin kuului samaan kategoriaan, mutta nyt vuosien kuluessa oot selvästi noussut teistä kahdesta hyvällä tavalla esiin mun silmissä. Kun edeltä mainitsemani bloggaaja tuntuu pysyvän yhtä ärsyttävänä ja ylimielisenä, kuin pahimmissa teinivaiheissaankin, sä oot oikeesti kasvanut aikuiseksi. Nää sun postaukset osoittaa, että oot oikeesti nöyrä, positiivinen ja aito ihminen. Sellainen, joka on hyvä esimerkki kaikille.
  Anteeksi menneisyyden virheistä<3 Ehkä jonain päivänä törmätään vielä ja pääsen sanomaan sen myös kasvotusten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko nostaa hattuu tälle kommentille!

   Poista
  2. Oon niin samaa mieltä!

   Poista
  3. Samaa mieltä myös!!:)

   Poista
  4. Vau, kiva että joku myöntää virheensä :)

   Poista
  5. Samaa mieltä! Olen ehkä reilun vuoden verran lukenut sinun sekä siljan blogeja, molemmat vaikutitte aluksi täysin teennäisiltä teineiltä jotka luulevat olevansa aikuisia. Mutta ihan vasta havahduin siihen että olet oikeasti aito ihminen. Valitettavasti silja ei bloginsa kautta ainakaan sellaiselta vaikuta.

   Poista
 39. ihana postaus! ite oon kans bi ja en pidä sitä mitenkään ihmellisenä (tuntuu että muut ihmiset taas välillä pitää), niin just hyvä että kirjoitat myös tämmösistä asioista jotka joillekin tuntuu vielä olevan kauheen tabuja :)

  VastaaPoista
 40. Oon seurannut sun blogia jo yli vuoden, mutta nyt ensimmäistä kertaa oli pakko tulla kommentoimaan. Vaikutat koko ajan ihanammalta ihmiseltä. Oon ihan yllättynyt, miten fiksu, aito, rohkea, rehellinen ja lämmin persoonallisuus oot. Tätä blogia on tosi kiva lukea, koska kerrot oikeista ja tärkeistä asioista yleensä rehellisesti ja kaunistelematta, eikä kaikki oo aina sitä tyhjää glitterglamourjeejeetä. En tajua, miten jaksat näitä joitain anonyymeja :D Saat ihan kohtuuttoman paljon paskaa niskaan, mutta jaksat silti aina vastata asiallisesti ja hermostumatta. Esimerkiksi tohon Edgarin vankilareissua käsittelevään postaukseen(kin) kommentoitiin ihan järjetöntä settiä, mutta jaksoit silti videolla kiitellä niitä, jotka olivat laittaneet positiivisia kommentteja. Oot ihan huipputyyppi, tsemppiä sulle kaikkeen! <3

  VastaaPoista
 41. lisää videoita jenni!<3 näistä saa paljon enemmän irti boggaajasta!

  VastaaPoista
 42. tuliks teillä siljan kans tää bi-seksuaali tajuaminen samaan aikaan vai kummalla tuli eka? ja vielä pakko kysyy, et ootko koskaan kuullu sellasta muilta tytöiltä koulussa et: "hyivittu en koskaa haluu ton jenninkaa samaa aikaa koulu-uinteihin ku se on bi" ja yms (niiiku et sä kattelisit muita tyttöjä siel ja se ällöttäis niitä, sillä mun kouluaikoina lesboista ja bi:stä kuuli tollasta...) mut pakko siis sanoo että aivan ihana video <3

  VastaaPoista
 43. Moi Jenni! Olen uusi lukija blogissasi, ja täytyy sanoa että tää on mukaansa tempaavin blogi ikinä.. Kuin jotain toiminta elokuvaa seurais!

  VastaaPoista
 44. Pakko kysyä; Kun lesbot tykkäävät naisista, miksi lesbot pukeutuvat pojiksi ja ottavat itselleen pojan näköisen tyttöystävän hahah :D miksei sitten suoraan oteta poikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska tytöissä ja pojissa on vain ulkonäkö erona...

   Poista
  2. Voi elämä... "jos henkilö X tykkää henkilöstä Z, joka näyttää vähän henkilöltä Y, nii eikös henkilö X voisi tykätä Y:stäkin...?" Valoja päälle anonyymi:DDDDDD

   Poista
  3. Anonyymi 17:58:n kysymyksessä on pointti, miksei tähän voida koskaan vastata vaan vedetään vitunmoiset pilluraget? t. bi-tyttö

   Poista
 45. Mulla on semmonen ärsyttävä tarina :D! Mä olen itse 100% hetero enkä tule muuksi muuttumaan, tiedän sen. Oon möys semmoinen, joka aina vaikenee seksiasioista jutellessa ja alkaa ahdistumaan. En koskaan tule kertomaan mitään seksikokemuksiani kenellekkään ja muutenkin muiden ulkonäön kehuminenkin (esim. toi on hyvännäkönen mies''-kommentit) ahdistaa mua hirveästi, jos jollekkin kaverille pitää sanoa :D oon outo, tiedän sen. Välillä saatan tokaista että joo hän on kuuma, tai vastaavaa, mutta muuten en ikinä koskaan milloinkaan kehuskele ''henkilökohtaisilla asioilla'' ja se on tähän asti ollut ymmärrettävää. (olen siis 22v). En ole koskaan seurustellut vakavasti ja tästähän on tullut uusien kavereiden myötä *itun ärsyttävä läppä. He nimittäin luulevat että olen lesbo. He eivät koskaan ole sanoneet sitä mulle mutta olen monesti kuullut kuinka ne supisee että mä oon salee lesbo yms paskaa. Mulla ei ole homoseksuaaleja vastaan yhtään mitään eikä koskaan tule olemaankaan mutta on se mukava ku opiskelija kaverini luulee olevansa 100% varmoja siitä, että olisin lesbo. Välillä jopa ahdistaa mennä kouluun kun siellä ei puhuta mistään muusta kun seksiasioista ja mä vaan oon hiljaa :D oon yrittänyt monesti sanoa jotain asioita edes miehen ulkonäöstä joka miellyttäisi minua mutta heti jos vahingossakin vilkaisenki jotain naispuolista henkilöä, juorut senkun jatkuvat. Tekis mieli sanoa että c'moon ootte aikuisia ja jos joku ei puhu 24/7 omista seksiasioistaan niin hän on automaattisesti lesbo? Sitäpaitsi, koskaan kukaan ei voi tietää miksi ahdistun jostain seksiasoista? Tässä täytyy nyt vähän vinkkasta siitä että nuorempana olen joutunut kokemaan sellaista, mitä en toivoisi kellekkään ja jo senkin takia sana SEKSI muiden kuullen aiheuttaa mulle ahdistusta. Mun mielestä jokaisen ihmisen kannattaisi pitää omista asioistaan huolta eikä jo automaattisesti leimauttaa jotakin joksikin, mikskä hän ei ole. Se voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa tosi paljon harmia! Oot hirmu rohkea Jenni ja toivon, että jokainen uskaltaa olla omaitsensä juuri sellaisena kuin on<3 T.100% hetero! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hieno tarina mut miks ihmeessä sun täyty julistaa tässä kuinka olet 100% hetero? :D jäi vähän outo fiilis koko viestistä.. ja muutenkin ärsyttää kun ihmset kyselee kumman kans seksi on parempaa, eikökän se oo ihan ihmisestä kii ja siitä kuinka hyvin klikkaa?:D

   Poista
  2. Anteeksi ei ollut tarkoitus todellakaan julistaa sitä että olen hetero. Nyt kun itse luin ton mun kirjoittaman tekstin ni tuli nolo olo :D! ja en nyt tiedä kelle ton toisen kysymyksen tarkoitit kun mielestäni mä en ainakaan kysynyt mitään että kumman kanssa seksi on parempaa? :D Mutta pahoittelut tyhmästä viestistäni. häpeän :D!

   Poista
 46. Muakin kiinnostais kumpi on sun mielestä kivempaa/parempaa - seksi miehen vai naisen kanssa? :)

  VastaaPoista
 47. Tää oli ihana ja super sympaattinen video, vaikutat niin aidolta ja ihanalta ihmiseltä! Et tosiaankaan ansaitse kaikkea sitä kuraa mitä ihmiset sun niskaan heittää täällä kommenteissa ja apua tästä tuli nyt tämmönen kunnon fanitus kommentti, mutta kun oot vaan niin ihana!:'D<3

  VastaaPoista
 48. Koitin joku kolme kertaa muodostaa tähän kommenttia siitä, miten ihana oot mut kaikki kuulosti jotenkin teennäisiltä haha:'D No sanon ihan näin suoraan, että oot aivan upea ja ihana ihminen!<3

  VastaaPoista
 49. Oot niin upea ja ihailtava nainen!! Wau

  VastaaPoista
 50. Oot niin aito ja rohkea, että sua ei voi kun katsoa ylöspäin!! Keep going! <3

  VastaaPoista
 51. Mitä edgar reagoi ku kerroit sille tästä? Hyväksyi alunperin? :) ja vähä tästä aiheesta poikkeavaa mutta koska kommentoit tosta sun isästä nii ootko sen kans nykyään väleissä ja kuinka hyvissä? Oot rohkee nainen<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et vissii pahemmi oo lukenu tätä blogia

   Poista
  2. Jennin isä on kuollut.

   Poista
 52. Oon yleensa vaan stalkkaaja enka kommentoi ikina kenellekaan, mutta nyt on pakko!

  Aloin lukemaan tata sun blogia monta vuotta sitten ja oon pysyny listoilla siita asti. Mulle tulee hyva mieli susta, koska oot niin vilpiton ja aito. Ei tollasia asioita voi blogin/videon valityksella feikata.

  Ei mulla muuta!

  VastaaPoista
 53. Onko teillä ollu siljan kaa joskus muutaki ku ystävyyttä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus teininä Silja fanitti pojan näköisiä tyttöjä. Vaatmuksenahan oli että mahdollisen tyttöystävän _pitää_ näyttää pojalta. Silja on nykysin hetero. En usko että Jenni olis ''kelvannu'' koskaan Siljalle, Jenni ei näytä pojalta.

   Poista
  2. Sinne peitonheilutuksiin ois meitsikin lähtenyt, mikäli näin on 8)

   Poista
  3. Kyl Jennin kaa vois mennäkki;)

   Poista
 54. Ihana video! Oot niin aito ja oma ihtes ja kaikkee, oli mukava katella ja kuunnella sun juttuja :)
  Itse oon kans bi seksuaali, mulla pätee muute toi sama "ihastun ihmisiin, en sukupuoleen" :D Tajusin kai alitajunnassani joskus nuorempana n. 10vuotiaana pitäväni myös tytöistä mutten niin nuorena sisäistäny sitä. Nyt vanhempana oon ruennu miettimään että tunnen oikeesti vetoa myös naisia kohtaan, tavallaan en ole sitä salaillut koko ikääni ihmisiltä, mutta koska oon jonkinverran ujokin niin oli iso paikka kertoa läheisimmille kavereille. Vanhempani esimerkiksi eivät tiedä, en ole saanut tilaisuutta kertoa eikä ole oikein syytäkään. Pelkäsin oikeesti mun kavereiden mielipidettä ja että ne pitää mua outona, mutta kuitenkin jossain tiesin että ne tulee hyväksyy mut niinkun ne tekikin :) Must ois hienoo, jos jokainen joka tuntee vetoa myös samaa sukupuolta kohtaan, pystyis avoimesti olemaan oma ihtesä eikä pelkäis muiden mielipidettä asiaan. Tästä asiasta puhutaan liian vähän mun mielestä..en tiedä sitten kasvattaako se joidenkin ihmisten mieleen pakkomielteen/asenteen "hyi toi tykkää samast sukupuolest". Se on jotenkin niin surullista:/

  VastaaPoista
 55. Ois hianoo mennä bailaa yhessä, saako suhun tutustua/tulla moikkaamaan ? :)

  VastaaPoista
 56. Kuka tää silja on kenestä puhutte ? Onko hänellä blogia ? (Linkki) ja jenni oot upea ja mielettömän rohkea nainen ! Olet aidoin ja paras bloggaaja jonka tiedän ja oli ihanaa saada kuulla tarinasi !

  VastaaPoista
 57. En yleensä kommentoi mitään blogeja, mutta tätä on kyllä aivan pakko!! Itsekin oon sun blogia seurannut ihan alkuajoista lähtien, ja pakko sanoa, että susta on kasvanut aivan upea, ihana, aito ja lämmin ihminen!!! Nää sun postaukset on aivan huippuja, ja on niin upeaa että avaudut täällä tämmösistä asioista, näitä ehdottomasti lisää:)<3 on tylsää kun useimmissa blogeissa kirjoitetaan vaan tosi pinnallisista jutuista eikä ikinä avata bloggaajan ajatusmaailmaa pintaa syvemmälle... Rakastan sun blogia, oot ihana!<3 kaikki joilla on sut elämässään on tosi onnekkaita:)

  (kuulostaapas perseennuoleskelulta, mutta tarkotin tätä kaikkea oikeesti!!XD)

  - Emma

  VastaaPoista
 58. Aivan ihana tarina ja video! :')

  VastaaPoista
 59. voi jenni oot kyllä niin mielettömän aito ja ihana nainen :)

  VastaaPoista
 60. Eikä, oot aivan jäätävän ihana!! Tosi huippua että teit tollasen videon ja ylempänä oli monta kommenttia jota komppasin täysin! Ollaan niin samoilla linjoilla tästä asiasta että tuntuu kuin peiliin katsois! :) Ja huippua miten vähän noloja hater anonyymi kommentteja on tullu, kerranki jengi on tajunnu pitää turpansa kiinni kun ei ole mitään järkevää sanottavaa! Oot huippu esimerkki seksuaalivähemmistöille jotka kamppailee näiden asioiden kanssa tälläkin hetkellä ;) Keep up the good work, you're fabulous <3

  VastaaPoista
 61. Aivan ihana video täytyy sanoa. Komppaan yhtä kommentoijaa, että tällaista on vaihteeksi kiva kattoa,kuin jotain ihan tavanomaista tai pinnallista, vaikkei niissäkään mitään vikaa ole. Videossa sä justiinsa sanoit, et ei rakkaus katso sukupuolta vaan sä näät sekä miehet että naiset ihmisinä. Teit mun mielestä aivan oikein silloin 14-vuotiaana et silti halusit nähdä Nicen siitä huolimatta, vaikka se ei ihan aluks kertonut/et tienyt sen olevan tyttö. Itse ainakin olen seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolella. Homopareille voisi olla edes samat oikeudet kuin heteropareilllakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten niin _edes_ samat oikeudet? Pitäisikö seksyaalivähemmistöille sitten olla enemmänkin oikeuksia, mutta _edes_ samatkin riittäisi?

   Poista
  2. hahaha anonyymi rage.. :D varmaan ajatusvirhe tuo _edes_ :D

   Poista
  3. En oikeesti tajuu tätä seksuaalivähemmistöjen "samat oikeudet" höpinää. Eikö voisi keksiä omia juttuja miksi pitää kopioida kaikki heteroilta? Miksi pitää järjestää mielenosoituksia ja kulkueita? Emme mekään heterot järjestä HETERO-kulkuetta ym.. Ja se nyt vaan on fakta että avioliitto on kahden vastakkaisen sukupuolen omaavan solmiva liitto. Eihän homoilla ole edes fyysisiä ominaisuuksia täyttämään aviolliittoa.

   Poista
  4. Höpinää? Me heterot ei järjestetä siks kun ei oo siihen mitään syytä. Ei meidän tarvitse vaatia oikeutta asioihin jotka on meille itsestäänselvyyksiä. Seksuaalivähemmistöille sen sijaan ei ole. Niillä mielenosoituksilla ja kulkueilla nyt kun tuntuu saavan edes jotain huomiota asialle. Perustele mitä se on sulta pois että kaksi samaa sukupuolta saisi mennä naimisiin? Tai järkkyykö mielenterveytesi kun näet sateenkaarilippuja ja kulkueita kadulla kerran vuodessa?Miten se vaikuttaa radikaalisti elämääsi? Se voi tuoda toisille ihmisille paljon iloa elämään mutta susta se pitäisi evätä siksi koska sä et tykkää ajatuksesta. Helvetin kapeakatseista ja itsekästä, oikein inhottaa.

   Poista
 62. Oot niiiiin ihana tyttö! Oot rohkein sun ikänen kenet mä tiedän :)

  VastaaPoista
 63. Vau mikä postaus! Arvostan sua ihan älyttömästi ja ihanaa nähä että oot noin aito! :)

  VastaaPoista
 64. pakko laittaa vielä kommentti! tulimieleen kuinka mua ärsyttää kun esim. cosmossa puhutaan aina miehistä. Siis ymmärrän kyllä et heteroita on valtaosa, mutta kyllä meitä lesboja ja biseksuaalejakin on paljon. Olis kiva jos ne vois kirjottaa puoliso/kumppani niissä teksteissään. Se on kuitenkin suosittu naistenlehti ja sitä lukee monet tytöt/naiset seksuaalisuudesta riippumatta

  -Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. cosmoa ei lue yksikään aivot omaava henkilö, joten mitä väliä mitä paskaa se lehti suoltaa...

   Poista
  2. tärkee kommentti

   Poista
 65. Onks se sekopää92 vloggaaja sun sisko?

  VastaaPoista
 66. Wau Jenni, oot ihan huippu! Oot niin avoin blogissa jossa on monta tuhatta lukijaa, en tiedä ketään muuta bloggaajaa joka olis yhtä rohkee ku sä, ja just tää tekee sun blogista parhaan. Kaikkea hyvää sulle Jenni!<3

  VastaaPoista
 67. Tulipas nyt vasta katsottua tuo elämää muurien tällä puolen video. Ensinnäkin nyt tsemppiä ja jakseluita sinulle.

  Mua vaan alko suututtamaan. Sä kerroit että sua kiusattiin sen takia, että isäsi oli vankilassa. Tiedän että ei tää oikeestaan sun blogiin kuulu ja ei pitäs vertailla, mutta eräs meidän tuntema indiedaysille vastikään siirtynyt bloggaajahan kertoi, että häntä on kiusattu hammasrautojen takia. Tämmöistä juttua olen myös kuullut, että teillä oli ollut riitaa kun olit hänen hammasraudoistaan netissä kertonut, joten tämä tyttö oli kostoksi kertonut sinun isän tehneen itsemurhan. En vaan käsitä miten typerää toimintaa, itsekästä omien asioiden paisuttelua ja toisten asioiden vähättelyä tuollainen on. Sulla on kyse vanhemman vankilassa olosta ja myöhemmin itsemurhasta, toinen itkee hammasraudoista ja kostaa hammasrautojen paljastumisen kertomalla toisen itsemurhasta. Mua suututtaa.

  Joo tää oli ehkä vähän turha kommentti, mutta rupesi ottamaan päästä. Olet ihanan vahva tyttö ja voimia ja onnea sinulle elämässä, toivottavasti ikävät kokemukset riittää hetkeksi ja saat kokea tulevaisuudessa hyviä asioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei Siljan nimeä uskalleta koskaan mainita kun siitä puhutaan negatiiviseen sävyyn? Ei se Silja mikään jumala ole :D Ja samaa mieltä olen, oli typerää, lapsellista ja suorastaan sairasta kostaa se hammasrauta-juttu puhumalla Jennin isästä!

   Poista
 68. Sä oon upee tyttö ! Toi miten puhuit siitä, miten reagoit isäsi suhtautumiseen on todellakin hatunnoston arvoinen suoritus. Muutenkin se, kuinka olet ylpeä seksuaalisuudestasi, on todella hienoa. Oon tosi iloinen että sulla on asiat noin mallillaan tällä saralla. :) Sun blogia lukee varmasti moni nuori tyttö, ja niille oot tän asian tiimoilta upea esikuva!

  VastaaPoista
 69. Siis wou tää oli mahtava video!:) Tässä tuli sellanen ihmeellinen tunne kun oisit selittänyt tätä vaan pelkästään mulle! Oot niiin aito ja ihana ihminen! Ois kiva tuntee sut ! Terkuin Emma

  VastaaPoista
 70. Oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa Jenni ! ja en ymmärrä kertakaikkiaan sitä, vaikka hetero olenkin, että mitä se on muilta ihmisiltä pois, jos homoavioliitot hyväksyttäisiin... se on kahden ihmisen välinen juttu, eikä mun mielestä kenekään elämä voi siihen kaatua jos kaks samaa sukupuolta olevaa henkilöä on yhdessä.

  VastaaPoista
 71. Upein ihminen kenet tiedän! Voi kumpa joskus saisin tavata sut:) ehdottomasti lisää tälläisiä postauksia!

  VastaaPoista
 72. Hei mä laitoin sulle sun blogin fb sivujen kautta viestin tän postauksen innoittamana!

  VastaaPoista
 73. sä vaan oot niiin ihana.... ♥
  oletko koskaan ajatellut tarkemmin, voisitko vakavasti elää samanlaisen tyttömäisen tytön kanssa mitä itse olet? :)

  VastaaPoista
 74. Sun blogi on noussu viime aikoina ihan mun lemppariks! :) Just tällästen postausten takia, oot vaan niin aito ja ihana kun puhut vaikeammistakin aiheista täällä :) Vaikka sulla onkin ollu vaikeeta. Kaikkea hyvää sulle Jenni <3

  VastaaPoista
 75. aivan mahtava video ! en esimerkiks ite olis koskaan uskaltanu tehdä tämmöstä videota vaikka en lesbo olekkaan =) pisteet sulle !

  VastaaPoista
 76. Hyvä postaus,oot tosi rohkea! :) Täällä otettiin eräs toinen bloggaaja puheeksi, ja minua kovasti naurattaa kuinka hän täytti 18 ja nyt on niin aikuinen mukamas :D (odottaisi vielä pari vuotta ja sanoisi vasta sitten) ja olen kyllä miettinyt mihin hänen bi-suuntautuminen on kadonnut... Olitte ilmeisesti kavereita joskus.

  VastaaPoista
 77. Tosi rohkeeta, oot huikea mimmi :)

  VastaaPoista
 78. Oon seurannut sun, että monen muunkin blogeja monen monta vuotta, ja pakko tulla ensimmäistä kertaa kommentoimaan! Sanon vaan että VAU! En osannut kuvitella, kun aloitin sun blogin lukemisen silloin monta vuotta sitten, että sä oikeasti olet noin aito, ihana ja kertakaikkiaan täydellinen ihminen mitä voi olla!:-D Tarkoitan sisäisesti täydellistä, on ainakin tullut sellainen käsitys että sulla on suuri sydän <3 Tuntuu hassulta sanoa näin, mutta joka kerta kun oon avannut blogisi varsinkin viime syksystä lähtien, susta on tullu monia hienoja ja uusia piirteitä ainakin mulle esiin. Et ole todellakaan mikään pinnallinen tai huomionhakuinen "teinibloggaaja" vaan aivan mahtava ihminen! Jatka samaan malliin ja kiitos ihanasta blogistasi! Pusuja :*

  VastaaPoista
 79. Eikäää, ihan mahti video!! Niin vilpitön ja hyväsydäminen, susta kyl näkee että osaat ottaa elämän oikealla asenteella ja arvostat ihmisiä ihmisinä ♥ Kiitos tästä jenni, piristi mun iltaa :) kaikkee hyvää sulle elämään!

  VastaaPoista
 80. Toi on just niin totta ettei sillä pitäis oikeestaan olla mitään väliä mikä kenenkin seksuaalinen suuntautuminen on, ja ettei siitä kertomista ja muiden suhtautumista pitäisi jännittää tai edes miettiä. Mulle ainakin se on niin normaali asia, etten osaa ymmärtää sitä, kuinka suurta numeroa esim jonkun homoudesta tehdään. Onneksi mun kaverit on aika lailla samoilla linjoilla, kun kerroin olevani bi, reaktio oli suunnilleen että "aijaa okei, älä vaan sano et tää oli se asia mikä sua jotenki pelotti kertoo meille, luulitsä et me ollaa jotai helvetin kukkahattutätejä ja rasisteja vai?" XD

  VastaaPoista
 81. En oo ikinä ollu ihastunu tyttöön jne, mutta silti mua jotenki ärsyttää toi tapa millä ihmiset lokeroi että kenestä ne tykkää. On multa pitkin elämää kyselty että oonko bi ja aina oon vaan vastannu, että en ikinä ole ollut ihastunut naispuoliseen henkilöön, mutta jotenki seksuaalista suuntautumista on erittäin vaikee ruveta lyömään lukkoon.
  Tää kommentti menee varmaan tosi sekavaks, mutta mun fiilikset on hyvin yhtä sun kanssas:)
  Tohon kirkkojuttuun/naimisiin meno juttuun haluun vielä sen verran sanoa, että en ikinä haluis mennä naimisiin paikassa jossa mua ei hyväksytä sellasena ku oon ja tässä tapauksessa se on sitte kirkko:)

  VastaaPoista
 82. "Avoimet" ja ihkut biseksuaalit aina mainostavat suuntautumistaan mutta jos eteen sattuisi ihana poika joka sitten olisikin genderblendaaja/androgyyninen/transgender niin tuskin kelpaisi.

  VastaaPoista