maanantai 6. tammikuuta 2014

Elämää muurien tällä puolen

prisonprison2
Mä oon miettinyt tän postauksen kirjottamista monta kuukautta joka päivä. Joka ikinen päivä. Tää asia tulee kumminkin olemaan niin lähellä mua pidemmän aikaa ja blogi on mulle yks mun elämän tärkeimpiä juttuja, joten mä päätin nyt julkasta tän. Saan jatkuvasti kommentteja missä kysellään mun poikaystävästä. Miks en kirjota E:stä, lisää kuvia tai mitään muutakaan vaikka me seurustellaan? Miks me muutettiin erilleen? Mehän oltiin niin rakastuneita? Niin me oltiinkin ja ollaan vieläkin, mut
E on joutunut vankilaan. Tää tapahtu itseasiassa jo syksyllä ja ollaan oltu nyt siis erossa 4 kuukautta. Tää on ihan sairas tunne, et kaks ihmistä jotka rakastaa toisiaan ylikaiken eikä haluu maailmassa mitään muuta ku olla toistensa kanssa vuorokauden ympäri, joutuu eroon toisistaan. Mä oon ollut tän syksyn ja talven niin hukassa, etten enää tiiä mitä mä tekisin. Mulla on ollu niin paha olla. Ei vaan itteni vuoks, vaan E:n. E on yks kiltein ja hienoin ihminen ketä mä tunnen tässä maailmassa. E ei oo paha, E on vaan tehny niin vääriä päätöksiä elämässä ja saa nyt vastaa omista teoistaan. Mua sattuu vaan niin paljon ajatella, että mun rakastama ihminen on jossain tollasessa paikassa eikä se oo vähään aikaan tulossa takasin.. Kaikki mun lähimmäiset viedään multa pois, taivaaseen tai vankilaan. Millon tää loppuu?

Mun elämään on mahtunut aina niin paljon pahaa ja mietinkin kesällä miten mä voin tuntee sellasen tunteen kun "onnellinen"? Mä olin oikeesti ONNELLINEN. Musta tuntu että nyt menee jo vähän liian hyvin, et kohta on pakko tapahtuu jotain pahaa. Ei mun elämään oo kumminkaan suotu mitään hyvää, pakkohan jotain on tapahtuu. Ja niinhän se tapahtu. Ekat viikot ja kuukaudet oli niin raskaita, että mä olin jo ihan luovuttamassa. Saatiin kirjottaa kirjeitä, mut tuntu et se tekee koko hommasta vieläki raskaammaan. Luet rakkauden tunnustuksia paperilta, eihän tollasta nää kun leffoissa. Mä vaan itkin, itkin ja itkin. Mulla oli maailman ihanin mies ja nyt mä olin yksin.

Nyt 4 kuukauden jälkeen on vähän helpottanut. Saadaan nähä 2 kertaa viikossa, vaikka se onkin vaan 45 minuuttia lasikopin takaa, tuntuu se paljolta. Ehkä kuukauden päästä onnistuu sellaset tapaamiset, jollon saadaan olla 2,5 tuntia rauhassa kahdestaan huoneessa. Miten se meneekin aina niin, että sitä osaa arvostaa vasta kun menettää? Se oli niin itsestäänselvyys, että mä meen illalla E:n viereen nukkumaan ja herään sen vierestä. Nyt se on mahdotonta. Mä antaisin mitä vaan, että se ois mahdollista.

Mä en tiedä kerronko mä mun blogissa vähän liikaa, mutta E anto mulle tähän postaukseen luvan. Jos teitä kiinnostaa, voin aina välillä kirjottaa tänne miten meillä menee ja näin. Oon ite yrittänyt ettiä netistä blogeja, missä joku kertois siitä miltä tuntuu kun oma läheinen on vankilassa, mutta en oikeestaan löytänyt.

Mun syksyllä tekemä video musta ja Edgarista, rakastan sua..

256 kommenttia:

 1. voi ei! paljon voimia jenni<3

  VastaaPoista
 2. Kauan miehes joutuu istumaan? Meillä meni 6 vuotta. Kyllähän se hajottavaa oli, varsinkin väärältä tuntui se, että murhaajat ja lapsen raiskaajat joutuu istumaan muutamia vuosia/selviää ehdollisella. Mistä miehes istuu?
  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murhasta tuomitaan aina elinkautinen, jota istutaan vähintään 12 vuotta. Teillä kyllä kova tuomio, koska ensikertalaiset istuu vuosituomioista vaan kolmasosan...
   Tää nyt ihan ot, mutta hiukan ihmetyttää tuollainenkin asenne, ei pikkujutuista yli kymmentä vuotta anneta.

   Poista
  2. Voi hyvä elämä. Oikein rikollisten vaimokkeet kokoutuu. "aijaa kauas teillä, meillä 6v"... Eka anonyymi puhuu vuosien vankilatuomiosta kuin se oli ihan ok, pikkujuttu.
   Minkälainen ihminen odottaa rikollista kuusi vuotta? Kuvottavaa. Joka tekee noin pahoja rikoksia, ei kyllä ansaitse hyvää parisuhdettakaan, kun ei näköjään sitäkään osaa arvostaa. Sillä rikoksia tehdessään jokainen varmasti tiedostaa mahdollisuuden, että joutuu eroon perheestään. Varsinkin jos on lapsiakin niin menee kyllä yli ymmärryksen.

   Poista
  3. NYT SITTE :D Kuvottele rauhassa, raharikoksesta saa monissa tapauksissa enemmän ku esim. raiskauksesta.

   Poista
  4. Se on toki väärin. Mutta itse en missään tapauksessa hyväksy myöskään raharikoksia. Rikos se on sekin, eikä kukaan perhettään/parisuhdettaan/itseään arvostava ihminen laittaisi itseään tuohon tilanteeseen.

   Poista
  5. Kaikki ei oo niin mustavalkoista. On monia pahoja asioita mitä ihmiset tekee (kaikki ei edes laittomia), mutta ne ei tee ihmisestä pahaa. Jotkut vaan tekee vääriä vaihtoehtoja. Tietenkin rikos on aina rikos ja rikoksesta pitää rangaista. Mutta ei se tarkoita, ettei heitä voisi raskastaa. Niin myötä kuin vastoinkäymisissä, eikö?
   Komppaan viellä edellistä anoa. sitä paitsi kaikki ei ole vankilassa murhasta.

   Poista
  6. NYT SITTE :D Kuvottele rauhassa, raharikoksesta saa monissa tapauksissa enemmän ku esim. raiskauksesta.

   <---- Miten toi nyt liittyy yhtään mihinkään... En olekaan sanonut että "kuvottavaa, edgar on raiskaaja" enkä todellakaan kuvittelekaan että olisi tehnyt sellaista. Vaan ylipäätänsä vangittu ja rikollinen! Ja pysyn mielipiteessäni, aivan sama oliko kyseessä raharikos tai mikä vaan.

   Poista
  7. Anonyymi 19.39 Tarkistappa faktat ensin! Suomessa murhasta ei aina saa 12-vuotta lieventävien asiahaarojen takia. Toiseksi ensikertalaiset joutuvat istumaan tuomiostaan puolet, ei siis kolmasosaa.

   Terveisin lakia opiskeleva neitokainen

   Poista
  8. Marianne K: vähän ot, mutta millon postaat? Sua ei saa oman blogisi kautta kiinni niin täältä sitten..

   Poista
  9. Noniin Marianne K. Ensikertalaiset tosiaan istuvat puolet tuomiostaan, mutta luulisi sinun tietävän että 1/3 istuu alle 21-vuotiaat ensikertalaiset, ei heidän tartte istua edes sitä puolta.

   Poista
 3. Voimia, oot kyllä niin sisukas ja rohkee nainen!

  VastaaPoista
 4. Itkin tätä postausta lukiessa, en voi edes kuvitella miten kamalalta sinusta on tuntunut ja tuntuu edelleen. :( Toivottavasti Edgar ei joudu istumaan kauaa, tsemppiä molemmille! <3

  VastaaPoista
 5. Apua ihan kamalaa :( en kestäis jos tollee tapahtuis omal kohdal, mut kyl sä pärjäät <3

  VastaaPoista
 6. Mä rakastan sun blogia oot niin rehellinen ja vahva ihminen voimia ihan super paljon!! en osaa ees kuvitella kui pahalta tuo tuntuu... ei hitto:( tsemppiä<3

  VastaaPoista
 7. oon niin pahoillani sun puolesta. sua kyllä koetellaan liikaa. :(
  kuinka kauan Edgar vielä joutuu lusimaan? :/

  VastaaPoista
 8. Voi rakas tsemppiä ihan hirveästi!! ♥ Täältä löytyy toinen, jonka elämään ei ole mitään onnea suotu. En muista, milloin olisin ollut aidosti onnellinen, en tiedä olenko koskaan edes kokenu aitoa onnellisuutta. Sä pärjäät kyllä, sä oot niin vahva nainen. Sä oot ihan mielettömän upea ja aito. Sä jaat sun elämää niin aidolla tavalla, että tää blogi on siitä niin mahtava. Et häpeä kirjoittaa huonoista asioista, eli et anna kuvaa, että sun elämä on täydellistä ja ihanaa, kuten 99% bloggaajista. Sä oot aivan mahtava ihminen, sä jaksat kyllä. Älä luovuta. Tsemppiä niin paljon sulle rakas, sata voimahalia sulle täältä anonyymiltä lukijalta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täysin samaa mieltä ^ oot jenni upee nainen ja pärjäät missä vaan! tsemppiä sulle ihan hirmusesti! <3

   Poista
 9. Tuli niin paha mieli tätä lukiessa:'( Paljon haleja täältä!!<3 Olet niin ihana ja aito ihminen ja todella nostan hattua että teit tästä postauksen, ansaitset vaan parasta!

  VastaaPoista
 10. Mutta Edgarin tapauksessa tää on TÄYSIN itseaiheutettua. Ei kukaan (jumala tai muukaan) ole sulle ja teille tätä pahaa aiheuttanut vaan Edgar ihan itse. Kukaan ei joudu vankilaan turhaan ja Edgar saa nyt ihan ansionsa mukaan. Toivottavasti säkin tajuat tulevaisuudessa valita seurasi paremmin; ehkä noita pahoja asioita tapahtuis sulle silloin elämässä vähemmän. Ihminen tekee itse tulevaisuutensa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh. Jennille on käsittämättömän paljon tapahtunut pahaa hänen elämänsä aikana, ja on aika vitun väärin sanoa toiselle ettei pahoja asioita tapahtuisi, jos valitsisi itse paremmin ? Onko Jennin isän kohtalo Jennin valinta ? tai voitko tosissasi väittää että Jenni välttämättä tiesi tulevasta vankilareissusta ennenkuin meni rakastumaan ? Mieti sanomaasi sitten, jos oma läheisesi tekee jotain typerää ja joutuu vankilaan. Niin, olisit valinnut seurasi paremmin. Voi luoja.

   Ja todella paljon Jenni voimia sulle !!

   Poista
  2. ja lisättäköön vielä etten todellakaan puolusta Edgaria, vaan Jenniä.

   Poista
  3. Tuen silti ensimmäistä anonyymiä - jokainen on itse osittain vastuussa onnestaan. Jos hengailee ihmisen kanssa joka nuorena jo vankilassa niin ei voi sitten syyttää 'onnettomuudestaan' kuin itseään. Enemmän sitä oikeaa elämää (töitä, opiskelua) ja vähemmän sitä bailaamista.

   Poista
  4. Sitä me muut ei voijja tietää et miksi Edgar on joutunut vankilaan eli hän voi olla aivan hyvin syyttömänä siellä. On moni vankilasa syyttömänä.

   Mutta tsemppiä sulle Jenni!♡ toivottavasti saat mihes kohta itelle takas!♡

   Poista
  5. :D ihan vaan suomen lainsäädännön mukaan ihmistä ei saa pitää ilman todisteita muutakuin putkassa ja olikohan seki että korkeintaan vuorokausi tai kaks.. Joten tuskimpa Edgarkaan siellä ihan syyttömänä on:D Tiedoksi vain sulle ella.

   Poista
  6. On totta, että ihminen on lähtökohtaisesti vastuussa teoistaan itselleen sekä teoistaan pitää kantaa vastuu. Ihmiset tekee virheitä jatkuvasti, se on osa ihmisyyttä ja yleensä näistä virheistä opitaan. En tiedä luinko nyt ihan väärin mutta missä muka kerrottiin miksi Edgar on vankilassa? Ei tarvitse spekuloida ja tuomita sen perusteella, että toinen on nyt vankilassa kun ei tiedetä edes koko totuutta. Toivottavasti sinis et ole tosissasi kommenttisi suhteen.
   Todella paljon sulle Jenni - ja myös Edgarille - voimia! <3

   Marika

   Poista
  7. Itseasiassa anonyymi aika moni ihminen tälläkin hetkellä valitettavasti istuu syyttömänä vankilassa. Mun hyvä ystävä istui vuoden syyttömänä vankilassa yhden ihmisen väärän todistuksen takia. Vuosi siinä kesti selvitä että tämä todistaja valehteli ja ystäväni vapautettiin ja sai rahaa korvauksena mutta minkälainen summa riittää korvaamaan elämästään menetettyä vuotta turhaan. Täällä tuntuu monella anonyymilla olevan käsitys siitä miksi edgar istuu ja minkälainen ihminen hän on ja minkälaista elämää Jenni elää

   Poista
  8. Suomessa harva istuu syyttömänä.. Mutta en silti usko että kaikki vankilassa olleet olisi pahoja ihmisiä.
   Tsempit Jennille.

   Poista
  9. Pienet virheet ovat osa ihmisyyttä, joo, mutta rikokset onkin sitten aivan jotain muuta. Tuskinpa kukaan tekee rangaistavaa rikosta tiedostamatta. Niinkun että "hupsis, pikku virhe vaan tuli tehtyä"?? Haloo! Ei ihmisiä nyt ihan turhasta vankilaan kuitenkaan laiteta. Eikä myöskään syyttömänä kuin ihan marginaalitapauksissa ja elokuvissa!

   Oletko Marika todella sitä mieltä, että on ihan ok tehdä tällaisia VIRHEITÄ ja vielä JATKUVASTI ?? Ja ottaa vaan oppia? Kai ymmärrät, että siihen on syynsä miksi jotkin teot ovat rangaistavia Suomessa ja maailmassa yleensäkin, eikä tää yhteiskunta vois toimia jos kaikki rupeis rikoksia tekemään.

   Poista
  10. Tollaisenko johtopäätöksen vedit kommentistani, että on ihan ok tehdä jatkuvasti rikoksia koska hei ihmisiä mee vaan ollaan? Sanoin, että ihmisen täytyy ottaa vastuu teoistaan eli jos tekee rikoksen, on myös istuttava se aika mikä siitä seuraa.

   Poista
 11. Toivottavasti kaikki järjestyy. Hirmuisesti tsemppiä, kyllä sä varmasti selviät.

  VastaaPoista
 12. <3 voimia teille molemmille

  VastaaPoista
 13. Samaa "kokemusta" käyn myös tällä hetkellä eli mies vankilassa ja yllättäen tuli koko homma. Eikä hänkään todellakaan paha ole vaan tehnyr vääriä päätöksiä. Erossa oltu nyt 8kk ja asiasta pahan tekee myös se että on vielä yhteinen pieni lapsi :/ tsemppii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin kenenkään mies tai kukaan muukaan on "paha"... Itse en ainakaan usko että kukaan ihminen on itsessään paha. Mutta vastuuta on turha mitätöidä sanomalla, että tuomitut ihmiset on vain tehneet vääriä päätöksiä, ei muuta... Sillä jotkut teot vain on syystäkin lailla kielletty ja niiden "väärien päätösten" tekijät saavat vain itseensä syyttää kaikesta pahasta mitä itselleen ja muille aiheuttavat...

   Poista
 14. kaikesta selviää kun tarpeeksi toista rakastaa. Myös mun poikaystävä istui kivensisällä.

  VastaaPoista
 15. Voi eikä! Tiesitkö tästä jo silloin kun aloitte seurustelemaan? Tai siis silloin aikaisin, että oli tiedossa että näin voi käydä? Vai tuliko ihan puskista? Ääh, en voi kuvitella miten kamalaa on olla toisesta melkeinpä täysin eristyksissä ja pahimmassa tapauksessa vuosia. Tsemppiä sulle jaksamiseen! Niin, ja pitää kyllä vielä sanoa, että vaikka onkin munkin mielestä tosi inhottava ja kurja tilanne ja että toivon sulle vaan jaksamista, niin niinkuin jo aikasempi ano jo kommentoi, oli toi Edgarin oma vika tekemällä vääriä päätöksiä.

  VastaaPoista
 16. Paljon tsemppiä sulle Jenni, oot vahva. <3

  VastaaPoista
 17. Kyllä se niin rankasee toisia .. En voi muuta sanoa kun voimia, aivan teille kummallekkin ! :(<3

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. tsemppiä aivan hirveästi, oot upea ja vahva tyttö! <3

  VastaaPoista
 20. ihailen sun rohkeutta ihan hirveesti, että uskallat kirjottaa tälläsestä aiheesta vaikka sulla on noin paljon lukijoita ja haukkujakin varmasti tulee, oot ihana. tsemppiä, jaksat kyllä ♥

  VastaaPoista
 21. Luuletko, jenni ihan oikeasti, että sä koet valtion taholta jotain suurta vääryyttä? Ihan oikein, ettei tuomioita jaettaessa ajatella että yhyy kun tuomitun tyttöystävä jää nyt yksin nukkumaan. Sittenhän kaikki raiskaajat sun muutkin olis vapaalla jalalla. Kyllä niitäkin joku rakastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. postauksen ydin taisi sulla mennä nyt ohi..

   Poista
 22. Vitsi tuli kyl ihan täydellisenä yllätyksenä tää asia, mut kiitos kun kirjotit aiheesta! Tosi haikee ja surullinen fiilis sun puolesta :( Ei sitä pysty ees kuvittelemaan miten pahalta toi tuntuu ja miten vaikeeta toi varmasti on.. Edgar on kyllä ihan varmasti kiitollinen ja onnellinen et sil on joku joka oottaa sitä sit kun pääsee pois, oot varmasti isoin asia mikä sitä auttaa jaksamaan :) Olis kyl ihan mielenkiintoista kuulla, kauanko Edgar joutuu istumaan? Joka tapauksessa paljon voimia ja tsemppiä <3

  VastaaPoista
 23. Ei Edgar varmastikaan ole paha ihminen mutta tehnyt rikoksen näemmä ja rikoksesta rangaistaan. Mikä se joku häkkitiikeri blogi oli aikoinaan... ? Siinähän suomalainen nainen rakastui ulkomailla vankilassa olevaan mieheen ja blogi kertoi siitä. Olisko siitä vertaistukea?

  VastaaPoista
 24. kun luin tätä postausta niin tunsin kuinka kyynel vierähti mun poskelle. mä oon niin pahoillani sun puolesta. kenenkään ei tulis joutua kokemaan mitään tollasta. te ootte niin täydellinen pari. täydennätte toisianne. muistan kun postasit ton videon ensimmäisen kerran tänne ja olin niin onnellinen sun puolesta. vaikka mä en sua oikeasti tunne mä voin vannoa että sä olet ihan järjettömän ihana ihminen. muista, että sä selviät mistä tahansa. oot mieletön <3 !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenenkään ei tulis joutua kokemaan mitään tollasta...^^ ei kenenkään tulis tehdä rikoksia. Niistä sinne vankilaan laitetaan. Että saa vanki kyllä itseään vaan syyttää.

   Poista
 25. Eikä, vitsit tuli paha mieli tätä lukiessa! Koita pärjäillä!! <3 en tiedä kuinka kauan miehesi siellä on, mutta uskon että kaikki kääntyy vielä parhain päin!

  VastaaPoista
 26. Voimia jenni! kyllä sä jaksat!! yrität vaan mahollisimman paljon ajatella kaikkea muuta.. mutta kuten tossa jo sanottiinki se oli Edgarin oma vika ku teki vääriä päätöksiä :-(

  VastaaPoista
 27. Ai oletko tosissasi ettei hän ole tehnyt mitään väärää jos vankilassa kerran istuu?

  Nojoo, onko Riihimäen vankilassa, tuo vain näyttää niin tutulle. Siellähän ne kaikkein vaarallisimmat on... Tämän tosin jo tiesin (siis edgarin vankilassaolon) aiemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ''Edgar ei oo paha, Edgar on vaan tehny niin vääriä päätöksiä elämässä.''

   Miten tuosta voi päätellä, etteikö Edgas olisi tehnyt mitään? Valoja. Ja lukiessani en kyllä löytänyt mitään tyyliin ''Edgar on syytön''. Se on totta, ettei syyttömänä vankilaan joudu. Mutta Jennin makuun luotan sen verran, että tuskin hän olisi minkään massamurhaajan kanssa. Tai no, eihän sitä koskaan tiedä, mutta uskon vahvasti kyllä näin. Ja se, että kaikki valitsee oman kohtalonsa on täyttä paskaa, oikeesti. Mistä Jenni olisi voinut tietää, että rakastuttuaan hän lähtee vankilaan? Jos olisi tiennyt, tuskin olisitte koskaan aloittaneetkaan mitään.

   Voimia jenni älyttömän paljon sulle <3

   Poista
  2. Se, että on rakastunut ei tarkoita, että suhteessa on pakko pysyä. Eroaminen sattuu, ja se sattuu paljon varsinkin kun toista vielä rakastaa, mutta joskus on vain kuunneltava sitä kuuluisaa järjen ääntä ja tehtävä niinkuin itselle on parasta. Tässä tapauksessa Jenni todellakin valitsee itselleen kohtalon olla rikollisen tyttöystävänä. Toinen vaihtoehtokin on olemassa.

   (Olen eri kuin ylemmän anonyyminä laitetun kommentin kirjoittaja)

   Poista
  3. Ei tietenkään tarkoita, enkä sitä tuossa kommentissani meinannutkaan, että jos rakastuu niin suhteessa on pakko pysyä. Ja sen kyllä älysin pienessä päässäni että tottakai silloin kohtalonsa valitsee jos jatkaa suhdetta, mutta eihän hän voinut tietää sitä silloin, kun rakastui.

   Ja eihän me edes tiedetä sitä, että onko tämä kyseinen asia jonka takia Edgar joutui vankilaan tapahtunut ennen kun Jenni ja Edgar tapasi vai sen aikana.

   Poista
  4. Jos Jenni haluaa olla kaikesta huolimatta miehensä tukena ja odottaa, niin miksi muka pitäisi erota vain sen takia että toinen on rikollinen ja istuu vankilassa?

   Poista
 28. itku oli lähellä kun luin tätä :/ tosipaljon voimia! <3

  VastaaPoista
 29. Se mikä ei tapa, siitä selviää hengissä (: voimia sulle tosi paljon <3 varmasti ihan älyttömän raskasta varsinkin kun on kyse omasta rakkaasta.. Olen kokenut kanssa samankaltaisia kokemuksia kuin sä ja se on tuskaa kun menettää jonkun :( Mummoni kuoli pari kk sitten ja äitini sairastui syöpään kesällä.. Oppiipahan ainakin arvostamaan elämän pieniä asioita näiden vaikeiden kokemusten kautta (:

  VastaaPoista
 30. Voimia jenni! Olet vahva, ja kestät tämän asian vain yhtenä vastoinkäymisenä. Joskus elämä ei ole kyllä reilu, ja varsinkin joitakin se koettelee ja paljon! Koita kestää! Se on pian ohi! :)

  VastaaPoista
 31. kritsin sivuilta löydät tukea ja siellä on myöskin foorumi jossa saa keskustella muiden ihmisten kanssa, joilla on perhettä muurin toisella puolella. voimia.

  VastaaPoista
 32. Yli vuoden se siellä siis istuu kun näyttää toi vankila sörnäisten vankilalta? ): haluutko kertoo miksi isuu? Hyvä ja rehellinen postaus!

  VastaaPoista
 33. En voi ees kuvitella miten pahalta susta tuntuu ja miten vaikeeta elämä voi olla… Tuli itku jo siitä kun mietin että mun oma poikaystävä vietäis multa pois :( Tuntuu tosi tyhmältä ja säälittävältä että esimerkiks ite on itkeny ja kärsiny niin paljon siitä että poikaystävä oli armeijassa puol vuotta, koska se ei oo mitään verrattuna tohon.
  Toivon ihan älyttömästi että Edgarin ei tarvii olla siellä kauaa ja että teillä olis sitten sen jälkeen koko loppuelämä aikaa olla yhessä <3

  VastaaPoista
 34. Itsellä sama takana, ja tuntu myös ihan epätodelliselta vaan lähetellä kirjeitä ja nähä lasinläpi pienen hetken. Se oli niin surullista, mutta kyllä siitä selviää :)

  VastaaPoista
 35. Muakin kiinnostais tietää, että mistä syystä hän siellä istuu? :( tosin ymmärrän kyllä, jos menee liian henkilökohtaisuuksiin tai et yksinkertaisesti pysty ja tuntuu ylitsepääsemättömältä puhua siitä.. Voimia ♥

  VastaaPoista
 36. Onks hän keravan vai helsingin vankilas kenties?:/ ei missään avovankilas varmaan? Kun teil on noit tapaamisii noin vähän, niin miten se määräytyy, ja onko teil mahdollisuus nähä useemmin myöhemmin? Se varmasti helpottais paljon. Varmaan on ollu outoa vierailla katsomassa omaa kultaansa tollasessa paikassa. Onko tuntunut jotenkin oudolta tai epätodelliselta tai pelottavalta kun kävelee tapaamisiin ja vankilan alueelle muutenkin? Toivottavasti toi vankilassa olo ei vaikuta edgariin negatiivisesti jos siellä joutuu kauan aikaa viettämään ja ystävystymään muihin vankeihin, jotka saattaa olla vaarallisia tai muuten huonoissa porukoissa. Voi kumpa toi tosta muuttuis iloksi! Saanko vielä udella, mistä poikaystäväs istuu? Tänkö takia tapasit hänen vanhempansakin silloin?

  VastaaPoista
 37. Kirjoitin tähän pitkän viestin koskien Edgaria, mutta päätinkin pyyhkiä sen pois. Pitää myös muistaa ja miettiä niitä läheisiä, jotka eivät ole asiaan millään tavalla syyllisiä. Heillekin tämä on hyvin rankkaa aikaa. En voi toivottaa muutakuin superisosti tsemppiä sulle Jenni ja virtuaalihalauksia <3

  VastaaPoista
 38. Ja haluan vielä lisätä edelliseen kommenttiin, niin oli sulta todella rohkea veto kertoa tästä julkisesti. Moni muu bloggaaja oli varmasti vain vaiennut asiasta, poistanut kommentit, jättänyt niihin vastaamatta tai keksinyt jotakin ympäripyöreää. Juuri tämän takia tykkään blogistasi, tämä sekä sinä olette rehellisiä.

  VastaaPoista
 39. siis mistä syystä hän lusii?
  voimia! <3

  VastaaPoista
 40. Voi kamala, tsemppiä hiveesti! ♥

  VastaaPoista
 41. Kauan hän joutuu siellä olemaan? Oot sä aika sisukas... Itse voin suoraan sanoa, että siirtyisin eteenpäin jos oma mieheni joutuisi vankilaan. Vaikka rakastan häntä enemmän kuin mitään, niin ihan periaatesyistä en haluaisi jatkaa elämääni ihmisen kanssa joka tekee rikollisia tekoja ja rikkoo lakia. En haluaisi sellaista ihmistä esim omien lapsieni isäksi, koska itse en ikinä tekisi tekoa, joka johtaisi vankilatuomioon. Mutta sun periaatteistahan en tiedä... Nehän on vaan "vääriä valintoja", niinkö?

  VastaaPoista
 42. Voi ei, mulla tuli aidosti niiiin paha mieli sun puolesta :(<3 Ja rupes itkettämään tota lukiessa ja videota katsellessa.. Voi miten ihana olit tossa videon lopussa, kun hehkutit että oot onnellinen :) siitä tuli tosi hyvä mieli. Mutta näköjään tasan ei käy aina onnen lahjat ja se on niin väärin.. :( Mutta ihan älyttömästi voimia ja haleja <3 ja nostan hattua, että sulla on uskallusta kertoa tästä asiasta, vaikka saatkin varmaan kauheen paskavyöryn niskaan... Kun vankilassa oleminen tuntuu olevan ihan järjetön tabu suurimmalle osalle. Mutta älä välitä siitä mitä muut ajattelee, sillä ei oo mitään väliä! Oikeesti, kaikkee hyvää sulle ja Edgarille <3 Oot ihana!

  VastaaPoista
 43. Oot rohkein ihminen, ketä tiedän. Tsemppiä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkein ihminen kun roikkuu kiinni vankilassa istuvassa miehessä ? Rohkeaa olisi juosta karkuun ja äkkiä ennenkuin pilaa omankin elämänsä.

   Poista
  2. Rohkein ihminen, koska pitää kiinni rakastamastaan ihmisestä. Onko se sun mielestä elämän pilaamista ? Ethän sä edes tiedä minkä takia Edgar on vankilassa, eli sulla ei ole minkäännäköistä oikeutta sanoa, että Jenni pilaisi elämänsä koska hänen poikaystävä on vankilassa. Kyllä siellä vankilassa on muitakin kuin niitä raiskaajia ja murhaajia.

   Poista
  3. Rohkeaa ei ole juosta ongelmia pakoon, rohkeaa on kohdata ongelmat ja selvitä niistä. Voimia Jennille <3

   Poista
 44. Miten kaikki ihmiset on näin tajuttoman myötätuntoisia sun tilanteelle??? "Kaikkea hyvää sulle ja Edgarille, kyllä te selviitte tän yli"???

  Mä toivottaisin Jenni voimia ainoastaan sulle. Voimia päästä yli tästä suhteesta ja löytää arvoisesi mies, jonka kanssa voit elää normaalia elämää. Olen hyvin pahoillani sun tilanteesta. Siis siitä, että olet ajautunut tutustumaan ja rakastumaan rikolliseen. Nyt ota järki käteen ja mieti mikä sulle itsellesi on parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Et varmaan ole Jenni tullut ajatelleeksikaan miten paljon kaikki tämä tulee vaikuttamaan sun elämään jos jatkat elämääsi Edgarin kanssa.

   Joku tuolla alempana kertookin kuinka kaveritkaan ei saaneet leikkiä hänen kanssaan kun isä oli istunut vankilassa. Mitä jos joskus saatta lapsia? Miten lapsenne joutuu kärsimään isänsä menneisyydestä? Miten kerrotte tästä lapsillenne? Miten muut ihmiset suhun suhtautuu kun tietävät poikaystäväsi taustasta? Miten Edgar saa ikinä kunnollista työpaikkaa tämän jälkeen?

   Mieti asioita välillä järjellä ja tosiasioita punniten. Mikä sut loppujenlopuksi tekee onnellisimmaks, eikä vain tässä hetkessä tai viikon päästä.

   Poista
  2. Samaa mieltä ekan anon kanssa :/

   Poista
  3. Itse olen eri mieltä! Mieheni oli istumassa ja totta kai se oli rankkaa ja välillä tuntui ettei siitä tule mitään. Kyllä niitä arvostelevia kommenteja tuli ja voivoteltiin, että miten se Miia nyt pärjää.. Mutta kuitenkin selvittiin siitä vajaa vuodesta erossa, meillä on yhteinen lapsi ja mies on töissäkin. Hän on mahtava isä tyttärelleen enkä parempaa voisi toivoa :)

   Tuo odotus on kamalaa aikaa, huoli on jatkuvasti läsnä. Nauti jokaisesta hetkestä Edgarin kanssa! Paljon voimia Jenni ja jaksamista, asioilla on tapana järjestyä <3

   Poista
  4. Jos oikeasti rakastaa jotain ihmistä, tollaiset on silloin pikkuseikkoja ja vaan rakkaudella on väliä. Ei oo klisee, puhun kokemuksesta.

   Poista
  5. Hyi hitto! Ootte niin sairaita, et mua kuvottaa...Toki jokasella on oikeus omaan mielipiteeseensä, mut tarviiks sitä sanoo ääneen?!! Jos oikeesti todella rakastaa ja arvostaa jotain ihmistä ei sitä niin vaa voi jättää! Mitä välii mitä muut ajattelee ja mitä tulevaisuudessa tapahtuu ja nimen omaa pitää elää hetkessä tehden sitä mikä tekee sut onnelliseksi just nyt. Ja mistä te tiedätte mikä Jennille on parasta? Edgar tuskin teki Jennille mitää, mikä aiheutti sen vankilaan menemisen.

   Voimia teille molemmille!! Oot Jenni tosi rohkee, ku jaoit tän asian meijä kaikkien kaa <3

   Poista
  6. komppaan ehdottomasti ensimmäistä anoa

   Poista
  7. No huh, aika pinnallisia ootte. Työpaikalla ja muiden ihmisten mielipiteillä enemmän väliä kuin aidolla rakkaudella? Mielummin saa lapsen yhdessä ihmisen kanssa jota rakastaa ja joka on joskus ollut vankilassa, kuin ulkoisista syistä jonkun toisen kanssa onnettomammassa suhteessa. Kannattaa kumminkin miettiä kenen kanssa sitä haluaa olla koko loppuelämänsä.

   Toisekseen, ette tiedä Edgarin tapauksesta mitään, joten lopettakaa tuomitseminen. Taustalla voi olla MITÄ TAHANSA.

   Poista
  8. Eka ano samaa mieltä. Voimia jennille ja onnea loppuelämään...

   Poista
 45. Näille anoille tiedoksi, jotka kuvittelee Edgarista ensimmäisenä jotain todella kauheaa, niin suomessa istuu valtaosa vankilassa ihan vain talousrikoksista. Mutta istu mistä istu, yhtä rankkaa se on aina silti. Voimahaleja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talousrikoksetko sit on ihan okei? :D

   Poista
  2. Haloo:D rikos ku rikos! Ja rikoksesta rangaistaan.

   Poista
  3. Ihan vain talousrikoksista?? :D Joo talousrikoksista laitetaankin vankilaan ihan vaan jotta saadaan ihmimsille paha mieli... Herätys! Rikos mikä rikos. Tietenkin on pahempi olla raiskaaja kuin talousrikollinen, mutta rikoksia molemmat ja vankilaan syytäkin laittaa.

   Poista
  4. Rikos kun rikos? Eli teidän mielestä vaikka pikkulasten joukkoraiskaus ja hylätyn rakennuksen tuhopoltto on sama asia? Ihan oikeesti..

   Poista
  5. ^ eihä ne nyt sama asia oo mutta rikoksia molemmat on, joista pitää rangaistus saada.

   Poista
  6. Ano 22.19, älä oo tyhmä. Ei ollu kyse siitä mikä rikoksista on pahin vaan siitä että talousrikosKIN on rikos.

   Poista
 46. Oot oikeasti niin rohkea. Arvostan ihan mielettömästi sitä ettet yritä tehdä elämästäs täydellistä kuvaa tänne blogiin vaan kerrot tänne aidosti miten asiat on.
  Toivon teille ihan mielettömästi kaikkea hyvää ja toivottavasti asiat järjestyis <3

  VastaaPoista
 47. vou.. tsemppiä todellatodella paljon! <3

  VastaaPoista
 48. Mua itseä ärsyttää niin paljon nää jotkut kommentit, missä sanotaan ettei itse haluaisi jakaa elämäänsä ihmisen kanssa, joka on saanut vankilatuomion. Olen sinua noin kuukauden vanhempi ja oma isäni on ollut nyt pienen ajan sisällä kaksi kertaa vankilassa ja kerran jo aiemmin kuin tapasi äitini.
  En ymmärrä ihmisiä, jotka tuomitsee ihmisiä vanhojen tekojensa vuoksi ja vankilassa istuvan perhettäkin ruvetaan syrjimään sen takia mitä joku muu on tehnyt. Esimerkiksi, ala-asteella ollessani luokkalaiseni vanhemmat eivät anteneet luokkalaiseni olla minun kaverini, koska isäni oli ollut vankilassa, josta en edes tiennyt silloin vielä mitään.
  Mutta paljon tsemppiä sulle Jenni, oot vahva ja Edgarin vankilassa oleminen vain vahvistaa teidän suhdetta, jos tästä koettelemuksesta yhdessä selviätte. :)

  VastaaPoista
 49. Paljon voimia Jenni, olet upea ja vahva ihminen! <3

  VastaaPoista
 50. arvelinkin asian olevan näin kun noita poikaystävä vastaa postauksen kommentteja luin. paljon voimia teille molemmille! <3 rakkaus voittaa kaikki esteet :)

  VastaaPoista
 51. voi jenni. herää. älä pilaa elämääs

  VastaaPoista
 52. Hui, voin vain kuvitella kuinka kauheassa tilanteessa ootte nyt! Oma poikaystäväni lähti tänään armeijaan, eikä itkulle tule millään loppua:( Mutta nyt kun luen tätä sun postausta, ei armeija tunnu enää läheskään yhtä pahalta. Kaikki ihmiset tekee elämässään virheitä, toiset vähän isompia kuin toiset. Pääasia, että oot nyt kultas tukena, koska todella moni varmaan miettisi koko parisuhdetta uudestaan tossa tilanteessa. Sun pointsit nousi ihan uskomattoman paljon mun silmissä, vaikka aina olen susta kovasti tykännytkin! Todella rohkeeta uskaltaa kertoa tämmöisestä asiasta avoimesti lukijoille.

  xoxo
  Heidi

  VastaaPoista
 53. Äää voi ei! Voin vaa kuvitella kuinka pahalta susta tuntuu... pelkkä ajatuskin oman rakkaan kanssa erottamisesta tuntuu todella hirveältä. Onneksi asioilla on tapana järjestyä, kyllä te selviätte<3

  VastaaPoista
 54. Liikutuin tätä lukiessani. Arvostan todella paljon sinua, koska kerroit tämän blogissasi. Kyllä sekin päivä vielä koittaa kun te molemmat olette taas yhdessä kotona. Siihen vain tarvitaan kärsivällisyyttä. Toivottavasti nämä monet positiiviset tsemppaus kommentit saavat sinut hymyilemään :) Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
 55. Tohon kannattaako suhdetta jatkaa en ota mitään kantaa. Niin pitkään, kun KUKAAN ei tiedä mistä Edgar istuu, on mielestäni törkeää sanoa "eti joku parempi". Jokasella on oma arvostelukyky, ja uskon Jenninkin käyttävän tässä omaansa. Mun oma suojamuuri käskis juosta, mutta samaan aikaan päätin että ei, turha tuomita kun ei tiedä. Kumpaakaan sen kummemmin tuntematta toivon vain, että Jenni tietää mitä tekee. Rakkaus on vahva asia, ja niinkuin isäni joskus totesi; kahden ihmisen välistä rakkautta on muiden turha yrittää estää. Kyllä Jenni tietää mitä tekee. Ja jos ei nyt tiedä niin kyllä sekin varmaan jossain välissä muuttuu. Tuli sekalaine kommentti, mutta Jenni ymmärtänee pointin :)

  VastaaPoista
 56. ymmärrän ettet luonnollisesti kerro mistä edgar istuu mutta kun sanoit ettet vähään aikaan saa häntä takaisin, niin kuinka kauan hän joutuu istumaan? :/
  voimia jenni♥

  VastaaPoista
 57. Luin tän postauksen pari ekaa kommenttia ja elin siinä toivossa että pysyyköhän nyt tälläisen postauksen tultua jotkut hiljaa jos ei ole hyvää sanottavaa, mutta eipä näköjään. Mun mielestä, joiden pitäs itse kokea tuollainen tilanne, ennen kun voi alkaa heittää negatiivista juttua. Ei se varmaan omalle kohalle helppoa ole mutta kyllä se on helppo toisille huudella jos ei itse ole kokenut.
  Ois mielenkiintosta kyllä kuulla lisää mikäili haluat ja pystyt asiasta kirjoittamaan. Yksityisyys se jokaisella kuitenkin on.
  Paljon voimia ja ihanaa että pystyt avoimesti kirjoittaa edes tämän verran asiasta! Muista että vielä koittaa päivä kun voitte taas ollan ympäri vuorokauden toistenne seurassa :)

  VastaaPoista
 58. Arvostan oikeesti tosi paljon et kerrot tällästä ! RESPECT!! koita jaksaaa <3 ois kiva kuulla kyllä miten teillä menee !:) oikeesti huomaa et täää blogi on tärkee sulle ku kerrot tälläsiii ! et varmaa pysty kertoo miks edgar joutu vankilaaa :/ kauan se on siellä? TSEMPPIII!

  VastaaPoista
 59. Uskon, että tilanne on enemmän kuin kamala enkä voi edes kuvitella kuinka pahalta susta tuntuu mutta mun on pakko kuitenkin viitata pariin kohtaan...
  "Tää on ihan sairasta, et kaks ihmistä jotka rakastaa toisiaan ylikaiken eikä haluu maailmassa mitään muuta ku olla toistensa kanssa vuorokauden ympäri, erotetaan."
  Ensinnäkin, Edgaria ei ole tahallaan sulta viety pois. Teitä ei ole tahallaan erotettu, kukaan ei siis ole ajatellut "hahahaaa nyt saadaan erottaa Jenni ja Edgar." Se olisi sairasta. Edgar on tehnyt virheen ja hänet otettiin kiinni siitä. Nimenomaan väärästä teosta, joka on laissa kielletty, mikä tarkoittaa sitä että rangaistus tulee (tässä tapauksessa vankila). Ja tämä ei ole sairasta.
  "Edgar on kiltein, fiksuin ja hienoin ihminen ketä mä tunnen tässä maailmassa."
  Voihan se olla, että näin ajattelet jos Edgar on muuttunut. Mutta pakko sanoa, että oikeasti fiksu ja hieno ihminen ei riko lakia tiedostaen.
  Edgar on varmasti teon tehtyään tiedostanut, että saattaa vankilaan joutua ja jos hän on asiasta sulle kertonut, niin varmasti olet tiedostanut sinäkin. Asioilla on seurauksensa, niin hyvät että pahat.
  En tarkoita tätä kommenttia mitenkään pahalla, halusin vaan kertoa mitä ite mietin noista sun lauseista. JA ennenkuin kukaan tulee sanomaan, että en ymmärtänyt tekstiä tms, niin kuten alussa sanoin: uskon että on rankkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kaikki asioita, jotka Jenni itsekin tietää. Tottakai Jenni tietää, ettei kukaan tahallaan vie Edgaria häneltä pois, mutta minkä sitä omille tunteilleen mahtaa? Voisi koittaa ajatella, miten itse suhtautuisi tähän jos osuisi omalle kohdalle, mutta totuus on, ettei toisen tilanteeseen voi koskaan täysin samaistua. Sitä paitsi ei näin järkyttäviin tapahtumiin aina voi suhtautua "järjellä", kun tulee niin vahvasti tunteet pintaan.

   Poista
  2. mitä vittua eka ano. puhut jennille kuin jollekkin idiootille? ''Ensinnäkin, Edgaria ei ole tahallaan sulta viety pois. Teitä ei ole tahallaan erotettu, kukaan ei siis ole ajatellut "hahahaaa nyt saadaan erottaa Jenni ja Edgar." Se olisi sairasta. Edgar on tehnyt virheen ja hänet otettiin kiinni siitä. Nimenomaan väärästä teosta, joka on laissa kielletty, mikä tarkoittaa sitä että rangaistus tulee (tässä tapauksessa vankila).'' kyllä jenni itsekin varmasti tietää tän vitun urpo. sen enempää kantaa itse aiheeseen en jaksa ottaa, mutta TÄN POSTAUKSEN POINTTI OLIKIN VARMASTI ETTÄ JENNI PURKAA TUNTEITAAN JA SYDÄNTÄÄN.

   Poista
  3. Taidat anonyymi 20.57 tarttua ehkä turhankin paljon noihin kommentteihin..
   Jenni ehkä tarkoitti että se tuntuu sairaalle, kun kaks ihmistä jotka rakastaa toisiaan, erotetaan.
   Ja toisekseen tuo ''oikeasti fiksu ja hieno ihminen ei riko lakia tiedostaen'' lyön vaikka vetoa, että suurinosa suomen/maailman kansasta rikkoo lakia lähes kokoaika :D poltetaan tupakkaa / juodaan alaikäisenä, katsot laittomasti videoita netistä.. sä voit rikkoa lakia myös täysin tiedostamatta sitä, esimerkiksi kun katsot youtubesta videota, joka ei olisi oikeasti ''laillisesti'' lisätty sinne.

   Joten mieti asiasi loppuun ennenkuin takerrut niihin yksityiskohtiin:)

   Poista
  4. Pakko sanoa että myös hieno ja fiksu ihminen voi rikkoa lakia. Toisen ihmisen vuoksi,perheensä vuoksi tai monen muun asian vuoksi. Se ei ole oikein, mutta joskus asiat eivät ole niin helppoja ja läpinäkyviä.

   Poista
 60. Todella rohkeaa kirjoittaa tällaisesta aiheesta blogiin, mutta arvostan sitä kuitenkin. Varmasti vaikea ja sydäntä raastava tilanne, mutta kyllä se siitä :) Oot tosi vahva nainen!

  VastaaPoista
 61. Todella upeaa että kerroit tämän meille lukioille! Olet todella upea ihminen ja paljon voimia sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samat sanat meiltä ammattikouluilta

   Poista
 62. ootko kattonut sellasta sarjaa kuin orange is the new black? sitä voi kattoo netflixistä ja suosittelen!! se on ihan mahtava mun mielestä ja kertoo fiksusta nuoresta naisesta, joka joutuu vankilaan ja kertoo muun muassa siitä, kuinka sen ja sen kihlatun suhde selviää tästä vankeudesta. perustuu itseasiassa tositapahtumiin, piper kermanin kokemuksiin. ajattelin että tällanen vois kiinnostaa sua

  VastaaPoista
 63. Tuli tosi paha mieli sun puolesta, kun luin postausta. Oikein paljon voimia ja jaksamista sulle Jenni <3

  VastaaPoista
 64. voi ei, en osannut ollenkaan odottaa tällaista postausta :( ei voi itse edes kuvitella miltä tuntuisi jos rakas ihminen joutuisi vankilaan, eikä saisi nähdä kuin rajoitetusti. huomaa kyllä, että rakastat edgaria ihan tosissaan, ja uskon että tää koettelemus varmasti vahvistaa teidän rakkautta. vaikken kumpaakaan teistä tunne niin uskaltaisin väittää niin. paljon tsemppiä ja voimia teille <3

  VastaaPoista
 65. Kaikki pätevät parisuhdeneuvojaa leikkivät anot voisivat olla hiljaa ja kunnioittaa toisen tilannetta. Kyllä Jenni varmasti osaa ratkaista tilanteen itselleen parhaaksi katsomallaan tavalla.

  VastaaPoista
 66. Mulla tuli tosi surullinen olo kun luin tätä... Oon tosi pahoillani sun tilanteesta Jenni </3 vaikka tässä tilanteessa et varmaan nää mitään "positiivista" niin koita miettiä vaikka että onneks Edgar on Suomessa vankilassa eikä esim Venäjällä tai Virossa :/ paljon voimia ja yritä jaksaa !!! Oot maailman vahvin ihminen!

  VastaaPoista
 67. Mistä te hyvät naiset löydätte näitä helmiä???

  VastaaPoista
 68. Miten te edgarin kanssa olitte sitten venäjällä joulukuussa? :o voimia paljon, surullista että toisia elämä koettelee niin paljon :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni oli sielä koulusta, ei Edgarin kanssa..

   Poista
 69. Voi apua, tuli ihan tippa linssiin tätä lukiessa. Jenni oon tosi ylpee susta, oot hirmu vahva nainen! Tsemppiä hurjasti sinne teille molemmille ♥

  VastaaPoista
 70. voi ei :/ en osaa kuvitellakkaan miltä tuntuis jos tällaista sattuis omalle kohdalle... voimia sulle!

  VastaaPoista
 71. Mä en jaksa vaan ymmärtää miten ihmiset voi olla noin saatanallisen ahdasmielisiä ja pinnallisia. Minkä ihmeen takia toisen pitäisi jättää rakastamansa ihminen, jos se on vankilassa? Kukaan meistä ei tiedä miksi, niin täytyykö toinen tuomita melkeinpä vauvan raiskaamisesta, kun kyseessä voi olla tasan maksamattomat sakot vaikka tikkarin varastamisesta. Valoja päälle valopäät, ihmisiä rikolliset ja "rikolliset" on.

  Hirveesti tsemiä, tiedän tunteen, mutta mikään ei voita fiilistä päästä toisen syliin vankilakokemuksen jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juujuu, maksamattomista sakoista ja tikkarin varastamisestahan joutuu yleensä vankilaan....ootko oikeesti noin sivistymätön......

   Poista
  2. ^ Ylempi Ano, sain illan naurut - positiivisessa mielessä :D

   Poista
 72. Mun tekee niin pahaa sun puolesta :( Ihan hirveästi tsemppiä siihen, mitä aiotkaan tehdä. <3 Todella rohkeaa, että uskalsit tästä kirjoittaa.. Oot mahtava persoona ja bloggaaja. Tälläisen postauksien tekeminen todistaa sen, kuinka vahva oot. Koska tää aiheuttaa varmasti jos jonkinlaisia mielipiteitä.

  Mutta, aina ei tarvii olla vahva. Toivottavasti saat kaiken mahdollisen tuen sun äidiltä ja ystäviltä <3 Parempaa huomista sulle ihana <3

  VastaaPoista
 73. Muistetaampas kaikki nyt se että suomessa voidaan vankilaan tuomita monenlaisista asioista, esim. vaikka rattijuopomuksista ja sellaisista, näin nimittäin kävi yhdelle hyvälle kaverilleni ja oli jonkun aikaa vankilassa. Ei pitäisi aina miettiä sitä kaikkein pahinta.

  Okei, mikään rikos ei ole sen hyväksyttävämpi kuin toinen, mutta Jenni varmaan kertoi tän tilanteen ihan jo pelkästään sen takia että kyselyt loppuisivat, tilanne varmaan muutenkin inhottava. Ja on myös väärin tulla arvostelemaan sitä miten Jennin pitäisi nyt jättää Edgar ja jne jne koska kukaan meistä lukijoista tuskin oikeesti tietää miks Edgar siellä vankilassa istuu. On myös hyvin arvostettavaa miten Jenni uskalsit tästä asiasta tänne kertoa! Monet bloggaajat olisivat jättäneet kertomatta.

  Voimia paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että vaan rattijuopumuksesta, eikä kuitenkaan ihan kaikkein pahimmasta?!? Rattijuopot vaarantaa ihmishenkiä törttöilyillään, ja mä todellakin halveksun ihmistä joka on istunut raiskauksesta, taposta, murhasta tai rattijuopumuksesta tmv. Rattijuopumus ei vittu todellakaan ole mikään ''vain rattijuopumus'', jos ei osaa pitää humalassa ton vertaa järkeä päässä niin kaltereitten taakse kuuluukin. T. 8-vuotiaan pikkusiskoni rattijuopon vuoksi menettänyt

   Poista
  2. Mä en kanssa voi käsittää miten ihmiset vähättelee rikoksia!! Onko näitten ihme tyyppien mielestä suomen lainsäädätö jotenkin turha??
   Käsitättekö ollenkaan, että jokainen rikos on syystäkin RIKOS? "vain rattijuoppo, vain talousrikos", huhhuh! Jaa että kaikkea pitäisi olla lupa tahdä kunhan ei tapa eikä raiskaa! Herätkää!
   Ajatelkaa vaikkapa ylläolevan anonyymin tilannetta. Miettikääpä miltä tuntuu kun "vain rattijuoppo" aiheuttaa läheisen kuoleman tai "vain huumeiden välittäjä" saa läheisesi kuolemaan yliannostukseen..?

   Poista
  3. Huumeiden välittäjähän ei esim. pillereitä kenenkään kurkusta alas työnnä...

   Poista
 74. En osaa edes kuvitella, miten pahalta susta tuntuu! Voi Jenni, voimia♥ Tämä postaus kyllä sai taas sun pisteet nousee aika kovasti, koska oot todella rehellinen ja rohkea! Harva pystyisi kirjoittamaan tällaista postausta, varsinkin, jos olisi niin suosittu bloggaaja kuin sä. Naurattaa ihan kysyä, kun menee jo niin henk.koht. mutta miksi Edgar on vankilassa? :( Tsemii jatkoon♥

  VastaaPoista
 75. Ymmärrän sua niin hyvin.. Munkin mies istuu tällä hetkellä.. Oli väärässä paikassa väärään aikaan. Käräjillä uskottiin sokeasti valehtelijoita, Mua ei edes huolittu todistajaksi suhteen vuoksi vaikka paikalla olinkin. 7 vuotta sai tuomiota, mutta odotellaan nyt tutkinta vankeutta (en tiedä onko noin suomeksi) uusinta käräjiä kun valitettiin tuomiosta ja nyt on uusia todisteita kasassa.. Voimia sulle!!

  VastaaPoista
 76. no en vissiin hirveen fiksuja ihmisiä tunne, jos yks niistä fiksuimmista on linnassa. 1. fiksut ihmiset ei lähe juttuihin, mistä voi lähteä linnaan. 2. fiksut ihmiset ei jää kiinni niistä asioista. eiköhän se ihku poiccis ole siellä ihan syystä :)

  VastaaPoista
 77. Istuuko vielä tutkintavankeudessa?

  VastaaPoista
 78. Kovasti täällä arvostellaan. En puolusta rikoksia millään tavalla. Jokainen varmasti istuu asiasta kun istuu, rikoksiakin kun vain on niin monenlaisia, henki, väkivalta, talous, etc.http://www.rikoslakimiehet.fi/rikostyypit.html Osa istuu maksamattomista ylinopeus sakoista muuntorangaistuksiakin... Mutta, tässä postauksessa ei nyt käsitelty rikoksia vaan sitä että kaksi ihmistä rakastaa toisiaan ja nyt ollaan erossa, tahtomattaan.
  Nythän se rakkaus vasta koetellaan ja jos se on kestääkseen tämän koettelemuksen, tulee se luultavasti kestämään paljon enemmänkin. On Jenniltä todella rohkeaa kohdata tämä kaikka, ettei heti juossut karkuun.
  Jokaisella kun on oikeus rakastaa ja olla rakastettu.
  Voimia kohdata asiat niinkuin ne ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylinopeussakkoja ei kyllä istuta, koska ainoastaan oikeuden määräämät sakot joutuu istumaan. Ja sakkoelinkautinen on vain kaksi kuukautta.

   Poista
  2. Onhan se voinut tehdä vaikka verottomana töitä, siitä isäni on saanut yli vuoden tuomion, eikä ole minun mielestäni edes mikään hirveä rikos, mutta siitä joutuu kärsimään silti tuomion.

   Poista
  3. Mikä näitä ihmisiä vaivaa?! Ei ole mikään hirveä rikos tehdä pimeästi töitä?? Huhhuh.

   Poista
 79. Luen tätä sun blogia aina välillä ja olen lukenut aikalailla alusta asti :-) mutta montaa kertaa en ole kommentoinut mutta nyt on kyllä pakko! Sä oot Jenni varmaan Suomen blogimaailman aidoin bloggaaja, joka ei esitä mitään vaan on oma ihana itsensä niin hyvine kuin huonoine puolineen :) arvostan todella todella paljon sitä että uskallat kertoa täällä blogissasi myös niitä sun elämän ns. "Varjopuolia" ja niitä huonompia asioita mitä meidän jokaisen ihmisen elämään kumminkin kuuluu, tavalla tai toisella. Vaikutat aivan ihanalta persoonalta, jatka samaan malliin!! :) Ja muista se että niiden elämässä tapahtuvien alamäkien jälkeen tulee kumminkin aina se aika kun kaikki on hyvin ja tunnelin päässä näkyy jo valoa! :) pitää vain olla vahva niinkuin sä olet! :) haleja ja tsemppiä sulle tosi paljon <3

  VastaaPoista
 80. Jaa että miksi erotetaan? No varmaan siksi, että se toinen teki jotain lainvastaista. Ei se nyt niin vaikea konsepti ole.

  VastaaPoista
 81. '' Mä oon ollut tän syksyn ja talven niin hukassa, etten enää tiiä mitä mä tekisin. Mulla on ollu niin paha olla.'' Sun ei tarvii tehä mitään muuta kun ajatella vaan positiivisemmin! Mieti vaan et tulee se päivä vielä kun Edgar pääsee pois vankilasta ja tuutte taas olemaan yhtä onnellisia tai vielä onnelisimpia kuin ennen. Ja myös kun tapaatte Edgarin kanssa vankilassa niin ottakaa kaikki irti niistä minuuteista mitkä saatte olla yhdessä. En tiiä voi olla ettet näytä sun surua Edgarille, mut jos oot näyttäny niin älä tee enää niin. Jos Edgar näkee että voit paremmin niin sitä helpottaa siellä vankilassa, että säki voit hyvin eikä sen tarvii olla huonolla päällä vankilassa sen takia, että se on syyllinen siihen että sä oot surullinen :( Oot ollu tosi vahva hminen eli älä luovuta sen suhteen. Pysy vahvana! Ja paljon voimia sulle ja Edgarille. Toivottavasti kaikki muuttuu paremmaks <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko idiootti? Totta kai Jenni saa näyttää tunteensa Edgarille ihan täysin. Edgar teki väärin, hyvä vaan jos tunteekin mahdollisimman paljon syyllisyyttä.

   Poista
 82. Ei tarvi tulla internettii itkee joka saatanan asiasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuules tyhmä ano. Tää on blogi! Täällä itketään ja nauretaan ja kerrotaan myös niistä elämän vaikeista asioista (vaikka ei oo pakko). Ja sitten kitistään ku ei kerrota mitään. Joten painu muualle ton negatiivisen äänenaävyskans. Naurettavaa ano:) ja jenni tsemppiä! Ihannoin sua koska oot niin aito oma ittes täällä netissä! <3

   Poista
 83. Surullista miten näiltä ihmisiltä puuttuu kyky kuvitella ittensä toisen saappaissa, ja sitte ollaan niin olevinansa ja tullaan arvostelemaan. :-( kovasti tsemiä jenni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä voin kyllä kuvitella itseni jennin saappaisiin ja kyllä olisin juossut pois tollaisen ihmisen luota.. mutta sääliä ei heru ei kyllä pätkän vertaa :-D

   Poista
  2. ...kunnes osuu oikeasti omalle kohdalle.

   Poista
 84. Voimia hirmusesti Jenni <3 Ei kyllä voi muuta sanoo kun, että oot älyttömän vahva nainen! Toivon todella, että saatte mahdollisimman pian niitä vierailuaikoja, että saatte olla samassa huoneessa :)

  VastaaPoista
 85. Voi jeesus mua niin nolottaa näiden siveyden sipulien puolesta, "JOS ON RIKOKSEN TEHNY NIIN SIT ON PASKA IHMINEN JA NÄiN SE NYT ON", toi on niin mustavalkoista ja tekopyhää! Varmaan ala-asteikäisetkin pystyy nähdä asiat objektiivisemmin. Hienoa jos olette itse eläneet täydellisen elämän ja tehneet pelkästään oikeita valintoja. Itse vapaan kasvatuksen saaneena ja jonkinlaista persoonallisuushäiriötä "sairastavana" voin sanoa, että teen toisinaan todella impulsiivisia päätöksiä joita en jälkeenpäin itsekään tajua. En näe lakia niinkuin te muut, yhtä ehdottomana ja pakollisena. Joidenkin maailma voi olla vääristynyt ja elämä heitellyt siihen malliin, että ajautuu todella huonoihin porukoihin ja ratkaisuihin. Kukaan ei haluamalla halua sellaista elämää, mutta niin se vaan välillä menee. Toivon että Edgar pääsee pian pois ja että Jenni jaksaisi tän vaikean ajan läpi. Tsemppiä heille.

  VastaaPoista
 86. Toivottavasti Edgar ottaa virheistä opikseen ja ei enää sorru tekemään rikoksia jotta voitte jatkaa elämäänne normaalisti. Jenni oot hyväsydäminen ja ihana tyttö, toivon sulle vaan pelkkää hyvää :) Hienoa jos voitte jatkaa suhdettanne ja elämäänne Edgarin vapautumisen jälkeen, vaikka luultavasti Edgar ei saa suomesta enää töitä. (ulkomaalaistaustainen + vankilatuomio vaikuttaa valitettavan paljon tässä maassa =() Kaikkea hyvää tulevaisuuteesi, oli se sitten edgarin kanssa tai ilman edgaria. Hyviä asioita ei tapahdu niille jotka odottaa, vaan niille jotka tekee työtä onnensa eteen <3

  tsemppiä :)

  VastaaPoista
 87. Kunnuoitusta Jennille! Ei se tätä postausta tehnyt sen takia että ihmiset voi kertoo oman mielipiteensä asian suhteen. Se haluaa vaan tukea ja ihmisten ymmärtävän paremmin <3Paljon sydämm Jennille<3

  VastaaPoista
 88. ne anonyymit, jotka tuomitsevat suhteenne tai edgarin tietämättä faktoja ja sitä mitä te tiedätte ja tunnette voivat haistaa pitkän. veikkaan, että ihan kuka tahansa rakastunut ja toisesta aidosti välittävä ihminen sulattaisi vankilatuomion jos se osuisi omalle kohdalle. on helppo tuomita kun ei ole kokenut sitä, että ihminen jota rakastaa eniten maailmassa onkin tehnyt jotain "sopimatonta" ja joutuu hyvittämään tekonsa. jos kyseessä ei ole raiskaus tai murha niin tuskinpa kovin moni hylkää rakkaansa muutaman menneisyydessä tapahtuneen väärän valinnan takia.
  valot päälle siis ihmiset. ja oikein paljon tsemppiä sulle jenni!

  VastaaPoista
 89. Jännää, moni näistä kommentoijista tietää lähipiirissään tai tuttavissaan ihmisiä jotka tekee jotain rikollista. Ei välttämättään mitään isoa, mutta kuitenkin ja se hyväksytään, mutta jos joku ottaa vastuun teostaan ja menee vankilaan niin sitä ei hyväksytä. TÄH?

  Mun äidin parasystävä on tehnyt talousrikoksen ja istunut siitä tuomion. Jäädessään kiinni paniikissa on sotkenut siihen myös muita ihmisiä esim. mun äidin. Silti mun äiti on ollut koko ajan sen rinnalla ja ovat edelleen parhaita ystäviä.

  Ihmiset tekee virheitä jotkut isompia ja toiset pienempiä. Näin se on ja tulee aina olemaan.

  Jaksamisia sulle Jenni!

  VastaaPoista
 90. Tuntuu pahalta puolestasi, tsemppiä<3

  VastaaPoista
 91. Tää tuli ihan puskista. En tiedä asiasta tämän enempää, mut tsemppiä ja jaksamisia! Varmasti rankka paikka, haluan kuitenkin uskoa ja luottaa sun arvostelukykyyn, että Edvard on hyvä ja ansaitsee sun kaltasen upeen naisen♥

  VastaaPoista
 92. Voi Jenni toi on aivan hirveätä,voisinpa mä antaa sulle voimahalin. Mullakin oli viime vuonna samat fiilikset,että miksi mulle tapahtuu kaikkea pahaa,meidän perheen koirat kuolivat ja sen lisäksi poikaystävä petti ja sen seurauksena jätin hänet ja vielä kaiken lisäksi vanhemmat meinasivat erota. Sun kannattaa muistaa tää vanha sanonta,että elämä antaa,elämä ottaa. Mä en voi edes kuvitella kuinka pahalta tuntuu,että oma rakas on vankilassa eikä ole fyysisesti läsnä sun arjessa. Mutta sä olet todella vahva nainen ja nämä kaikki kokemukset vahvistavat sua ihmisenä,ihan varmasti,vaikka nyt tällä hetkellä tuntuu hirveän pahalta. Mut elämä jatkuu kaikesta huolimatta ja sä olet terve ja elät.
  Ihan hirveästi voimia sulle ja halit ja rakkaudet sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää ihmisten typeryys vetää ihan sanattomaks :D Siis tsemppiä ihan tosissaan Jennille ja Edgarille, toivottavasti Edgar pääsee pian pois. MUTTA "Mullakin oli viime vuonna samat fiilikset,että miksi mulle tapahtuu kaikkea pahaa,meidän perheen koirat kuolivat ja sen lisäksi poikaystävä petti ja sen seurauksena jätin hänet ja vielä kaiken lisäksi vanhemmat meinasivat erota." .............oikeesti. Sitä kutsutaan elämäksi. Elämä nyt vaan on välillä semmosta, nyt on näin. Välillä se elämä potkii päähän mut herranjumala ei kukaan teitä valitse "heeei, tolleppa haluan paljon pahaa, jos sitä vaikka koirat tappais"

   Noi on rankkoja juttuja, mut helpommalla pääsette hyväksymällä että no tää on elämää, nyt on näin.

   Poista
 93. En oo ikinä aikasemmin kommentoinut, vaikka oonkin lukenut blogias jo pitkään. Pakko sanoa että olet kyllä rohkea kun kerrot tämän täällä blogissa, arvostan sua suuresti! Hirveesti voimia ja haleja sinne <3 Niin kliseiseltä kun kuulostaakin, niin kaikesta selvitään.

  VastaaPoista
 94. Mua niiin huvittaa nää väännökset Edgarin nimestä, millä jotkut kutsuu. itse ainakin tarkistaisin että nimi on oikein ennen kuin julkaisen kommentin :D Esimerkiksi tuo hieman ylempänä oleva Edvard :DDD ohan siinä joo kaksi ensimmäistä kirjainta oikein mutta kuitenkin jotenkin huvittavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mullaki aika monesti nimet menee sekasin :D Tässä nyt vissiin keskustellaan pikkusen tärkeemmistä asioista ku siitä että monta kirjainta Edgarin nimestä nyt meni väärin.

   Poista
 95. En voi edes kuvitella miten paskalta susta tuntuu, itse olin aijemmin 9kk kaukosuhteessa ennenkuin muutettiin samaan paikkaan, ja se jo tuntui paskalta ja näitä ei voi edes kunnolla verrata toisiinsa. Hirveästi voimia sulle, älä välitä muiden "eti parempi" jne jutuista, oot varmasti vahva nainen joka pärjää, ja ennemmin tai myöhemmin toi kaikki paska tulee oleen ohi. Ja mieti sitä tunnetta, kun se on ohi, kuinka paljon paremmalta kaikki tulee sitten tuntumaan!

  VastaaPoista
 96. Oot ihanan avoin ja puhut rohkeasti vaikeista asioista. Ihmiset tekee virheitä, se on ihan normaalia ja mun mielestä on hyvä että jotkut osaa myös ottaa vastuun teoistaan. Susta on aina saanut sellasen kuvan että oot todella vahva nainen ja arvostan sitä suuresti. Helppo tuntemattomien täällä on alkaa tuomitsemaan kun kukaan ei tiedä mitä oikeesti on tapahtunu. En halua puolustella ketään tässä nyt kuitenkaan. Ihmiset tekee virheitä, tosi isoja virheitä, kaikki ihan varmasti tekee. Ja että varmasti saisin kirjotettua jotaki äärimmäisen kliseistä tänne loppuun vielä, niin sanon että ei mikään kestä ikuisesti. Varsinkaan ne hyvät jutut, mutta ne huonotki asiat päättyy jossain vaiheessa. Oot ihana, vahva ja avoin nainen.

  VastaaPoista
 97. Tutullani on todella paha adhd, jonka kanssa tämä ei pärjää vielä aikuisiälläkään. Hän on useamman kerran ollut hoidoissa ja tutkimuksissa, kun oikeaa lääkitystä on etsitty. Ainoa asia, joka hänet saa "normaaliksi" on huumeet. Jotkut huumeet lieventävät adhd:n oireita. Huumeita saadakseen hän on joutunut tekemään vääriä asioita, ryöstelemään ym. Hän on nyt jo yli 30-vuotias ja näiden ongelmien takia viettänyt lyhyin tuomioin lähes koko aikuiselämänsä vankilassa. Hän on äärimäisen empaattinen, herkkä ja taiteellisesti lahjakas ihminen, ei ollenkaan paha, joka ei vain saa pidettyä elämäänsä kasassa. Halusin kertoa tämän teille, joiden mielestä vankilassa olevat ihmiset ovat vain ja ainoastaan pahoja ja ansaitsevat kohtalonsa. Suosittelen myös lukemaan jaana haapasalon kriminaalipsykologian -kirjan avaamaan teidänkin silmiä, rikollisuuden taustoista ja vankeuden vaikutuksista.

  VastaaPoista
 98. Voi anonyymit, pitäsitte edes kerrankin mölyt mahassanne! Tsemppii molemmille, eiköhän sitä valoo ole vielä tunnelin päässä :)

  VastaaPoista
 99. En ees pystynyt lukemaan kaikkia näitä kommentteja, älä valita näistä älyvapaista anoista, vaan pysy vahvana! Olet ihana, voimia! <3

  VastaaPoista
 100. ''Ei mun elämään oo kumminkaan suotu mitään hyvää, pakkohan jotain on tapahtuu. Ja niinhän se tapahtu.'' Etkö tosissasi osannut odottaa että jos tommoseen lähtee mukaan ja jatkaa vaan nii jää varmasti kiinni jossain vaiheessa... ja joutuu vankilaan. ei kannattaisi sotkeutua/ainakaan jälkeenpäin voivotella jos on ollut tietoinen asiasta, niinkuin taatusti olet. Teidän molempien omien valintojen takia ootte tossa tilanteessa. tosta ei voi syyttää muuta kun itseään

  VastaaPoista
 101. Voi rakas sä pärjäät kyllä! Olet vahva nainen! En osaa kuvitella miltä susta tuntuu, mutta aika kulkee kokoajan ja sulla on varmasti upeita ystäviä jotka tukee sua. :) <3

  VastaaPoista
 102. Herättää aika ristiriitaisia tunteita tää postaus.. on hyvä että Edgar on vankilassa jos on tehnyt jotain mistä pitää rangaista vankilatuomiolla. Näin hän hyvittää tekonsa. Mutta silti on surullinen olo sun puolesta, tiedän että joudut kärsimään ja ei sitä voi edes kuvitella miltä se tuntuu. Tsemppiä sinulle tai teille ! :) kyllä te selviitte ku tsemppaatte toisianne ! :)

  VastaaPoista
 103. Voi jenni rakas mä niin tiedän ton tunteen! <3 omalla miehellä on karkotus ja maahantulokielto uhkana, ja joka aamu kun herää miettii millon hän joutuu lähtemään :/ vai joutuuko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja miksiköhän?

   Poista
  2. No jos tollasella uhkaillaan niin ihan pikkujutuista ei taas ole kyse. Toivottavasti äijäs saa menolipun kotimaahansa.

   Poista
  3. olipas ilkeästi sanottu näiltä kahdelta! eka anonyymi tsemppiä<3 tiiän tunteen, mut ei ollu ihan noin "vakavasta" asiasta kyse.

   Poista
  4. anonyymi 20.14 just siks kun on ollut nuorempana hölmömpi ja tehnyt vääriä valintoja!

   anonyymi 22.27 kiitos sulle paljon<3

   Poista
 104. pakkko sanoo et mun asianajaja on istunu talousrikoksesta ja on entinen poliisi päälikkö... :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mut eipä nää tekopyhät tajuu, ku eivät oo vaan ite sattuneet tekemään elämässä mitään väärää, niin toisen pitää olla sitten todella häiriintyny jos on tehny jonkun rikoksen :D Menisivät täältä v*****n ulisemasta, eivät näytä ymmärtävän elämästä mitään kun on noin mustavalkoinen käsitys asioihin. Ja Jenni, sun ei tartte todellakaan jättää miestäsi tälläsen takia, missään ei oo sanottu että edgar olis nyt huonoa seuraa ym. Vaati rohkeutta kirjottaa tällänen postaus, mut siks tää blogi onki hyvä, asioista puhutaan, eikä niitä kaunistella niin kun yleensä blogeissa tehdään. Kukaan ei ole eikä kenenkään elämä ole täydellinen. Haistata paskat näille negatiivisille anoille, ja te edgarin kanssa kyllä selviitte tästä! TSEMPPIÄ HIRVEESTI!<3<3<3<3<3

   Poista
 105. Toivon sulle Jenni ja Edgarille paljon hyvää ja onnea tulevaisuuteen ja uskon, että selviit tästä kokemuksesta, vaikka nyt varmasti tuntuu ihan kamalalta! Oot vahva nainen, jolle on sattunut paljon pahaa elämänsä aikana ja toivon, ettet lannistu vaan jaksat pitää leuan ylhäällä! :) En ikinä vois kuvitellakkaan, kuinka rankkaa olisi olla tuommoisessa tilanteessa.. Paljon voimahaleja♥

  VastaaPoista
 106. Kuulostaa niin kliseiseltä sanoa että tiedän miltä susta tuntuu. Mun kihlattu vietti paljon aikaa meidän seurustellessa joko erinäköisissä putkissa tai sitte ihan vankilassa. Se kuoli hiljattain ja olisin niin paljon mielummin eläny suhteessa niin että se ois sit vaikka vankilassa, kun kuolleena.
  Halusin vaan kertoo asian, jotta voit edes yrittää nähdä jotain "positiivista" asiassa, kun saat vielä kuitenkin edes välillä nähdä ja kuulla siitä. Koita jaksaa! <3

  VastaaPoista
 107. Voimia Jenni! On varmasti iso kynnys kirjoittaa julkiseen blogiin tämmöistä asiaa ja varsinkii ku siitä saa heti paskaa niskaan. On rankkaa olla erossa ihmisestä joka on rakas ja jos muutenkin on ollu suuria menetyksiä elämässä. Menetyksiä saa surra oli niillä syynsä tai ei. Se mistä syystä miehesi istuu ja maksaa teoistaan ei kuitenkaan vie pois sitä tuskaa mitä erossa olo aiheuttaa. Ja rakkaus on asia, jota ei voi ajatella järjellä. Toista voi rakastaa tuomioista huolimatta. Sillä ei ole väliä miten muut, ulkopuoliset suhtautuvat koska he eivät kuulu teidän suhteeseen. Toivon sulle kaikkea hyvää ja ennenkaikkea jaksamista<3

  VastaaPoista
 108. Voij eijj! Voimia paljon! Mä niin tiiän miltä susta tuntuu, nimittäin ite oon joutunut kokeen saman, ja silloin oli mun isä kyseessä.. Nää jotkut anonyymit on nii hukassa..! Että oikein kuvottaa noi jotkut kommentit!! Ei sen tarvi olla mikään murha tmv. vaan kuten sanoit, että menneisyydessä tehdyt pienet/huonot valinnat kostautuu sitten näin ikävällä tavalla.. Voimia tosi tosi paljon!!<3 (ois nii mukava jutella enemmänkin sun kanssa tästä aiheesta, mutta ehkä se ei onnistu... :( ] Kaikkee hyvää! Kyllä se taas iloks muuttuuu, askel kerrallaan..! <3

  -miraaaaa

  VastaaPoista
 109. Mulla sama edessä..

  VastaaPoista
 110. Ihan ekaks voimia jenni<3 mutta jos oikein ymmärsin et se on ollu siel jo syksystä? Tai jotai? Tai ainaki jonku aikaa ni eks just tavannu sen vanhemmat senkaa:o

  VastaaPoista
 111. Saako Edgar soittaa edes? Ja tiedän kuinka karua on tavata tärkeää ihmistä tuolla tavalla.. isäni joutui muutama vuosi sitten istumaan ja tuomio oli 12vuotta.. vaikka varmasti tuntuu että oot ihan yksin niin sulla on kuitenkin hurja määrä tausta tukea täällä <3

  VastaaPoista
 112. Nyt mäkin vihdoin ja viimein kommentoin …
  Oon lukenu sun blogia jo tooosi kauan, ja oot mun mielestä kiinnostava ihminen, kun sä oot niin rehellinen. Sä et päpätä sitä koko aikaa sitä pinnallista paskaa, vaan tiiät, että elämäs oon muutakin. Sen huomaa susta. Ihailen sun rohkeutta kertoo asiat niinkun ne on … ja ylipäätään rohkeutta. En voisi kuvitella kenekään muun (bloggaajan) tälläistä asiaa kertovan julkisesti, kun eipä asia kiva oo, vaikka miten päin sitä miettis. Oot mahtava ihminen ja välität aidosti ihmisistä, ainut vilpitön bloggaaja. Jaksat kyllä.
  Keskity ittes hyvinvointiin nytten. Vietät aikaa kavereiden kans, urheilet, katot leffoja ja sarjoja joista Edgar ei tykkää (:D) jnejne. Sillee oot, että järki pysyy päässä. Sitte välillä bailaat niin ettei pysy.
  Onneksi se ei siellä ikuisesti oo.
  - Liina -

  VastaaPoista
 113. POSTAUSIDEA! Mua kiinnostais sellanen postaus, missä kuvaat sun päivän ruuat ja kerrot vaikka miten oot liikkunu (kaikenlaine liikunta, niiku shoppailuki) ja siihen kulutettu aika. Mua kiinnostais ihan mielettömästi ainakin! Myös siks, että oot ihan älyttömän hoikka ja mulla on pieni laihdutusprojekti meneillään. :) Kertoisit myös, mitä ruokia tulee syötyä yleensäkkin eniten ja niin pois päin. :) Olis ihan mielettömän hienoo kuulla! Ja siis nimenomaan sellane rehellinen postaus, joka oikeesti vastaa sun normi päivää. :) Voimia kauheesti Edgarin suhteen!

  VastaaPoista
 114. Eihän Edgar joudu vapauduttuaan takas kotimaahansa? :/

  VastaaPoista
 115. Kui kauan Edgar joutuu istumaan? ja onks se missä vankilassa, riihimäellä ?

  VastaaPoista
 116. Voimia Jenni! Oot vahva ja rohkea nainen, sä pärjäät kyllä.

  VastaaPoista
 117. VOIMIA!! <3 Oot Jenni ihan super kun kirjotat tälläsistä vaikeimmistakin asioista, iso hatun nosto. Oon lukenut sun blogia pitkään ja oon tykästynyt kokoajan vain enemmän. Vaikka susta tuntuu että kokoajan tapahtuu vaan pahaa niin tää kaikki vaan tekee susta just tollasen ihanan ja vahvan naisen millanen oot. Oot mun idoli! Haleja <3

  VastaaPoista
 118. Hej jenni.
  Olen lukenut sun blogi pari kuukautta ja olen iha koukussa tässä blogissa:)..
  Olet rohkea kun uskallat kirjoittaa näistä asioista blogissa sun yksityiselämästä ja Edgarin suhteessa.
  On se jännää kun joku kirjoittaa jotain negativiistä blogissa niin rupee sataa kommentteja sisään,
  Kukaan ei ole täydellinen ja kaikkia ihmisiä päitäis kunnioitaa toista.
  Luin äkkiä läpi näitä kommentteja ja hyvä että ihmisiä kannustetaan teitä, mutta ne jotka ei tietää asiasta mitään niin vois pitä suun kiinni.
  Totta kai jokainen on oma näkemys ja sa kommentoida mut miks pitää kirjoittaa että toista sattuu..
  Kaikki ollaan ihmisiä ja pitäis arvostella muiden yksityiselämää ja jokainen teke omat päätöksen.
  Halia ja vomia teille.

  VastaaPoista