maanantai 17. helmikuuta 2014

Smoke some eshisha!

IMG_9581IMG_9594
Mä sain Lolly Puffilta kokeiluun näitä jokin aika sitten lanseerattuja eshishoja, eli kertakäyttösiä sähköisiä vesipiippuja. Mun mielestä vesipiipun polttaminen on kivaa ja ihanan rentoututtavaa, mut sitä ei voi hirveen monessa paikassa harrastaa ainakaan meillä Suomessa. Mutta nyt mä voin tehdä sitä kotona, itseasiassa juurikin tällä hetkellä kun kirjotan postausta ;) Kaikista parasta näissä on se, ettei nää sisällä lainkaan nikotiinia, tervaa tai tupakkaa, eli höyry on vaaratonta. Makuina on ihanat sitruuna, mustikka, mansikka ja minttu. Taidan jäädä koukkuun..

smoke

43 kommenttia:

 1. ihana toi "timantti" tossa päässä :-D vaikken muuten moisista välitä

  VastaaPoista
 2. Tarkistaako noi iän jotenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alle 18- vuotias ei saa tehä ilausta :) ei vituta ei

   Poista
 3. Pistin sulle FB kautta viestiä, varmaan siel muut osiossa. Aattelin tänne kans kertoo ellet muuten huomaa :)

  VastaaPoista
 4. Mitä mieltä oot pilven poltosta tai kannabiksesta ylipäätään?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle on ihan sama mitä muut tekee, itse en todellakaan pilveä polta. Onhan sitä testattu, että tupakka ja kahvi olis haitallisempia kuin kannabis, mutta en sitten tiedä. En oo asiasta oikeen mitään mieltä :)

   Poista
  2. Laitonta se on silti, olkoon sitten minkälaiset terveysvaikutukset

   Poista
  3. ^so?:D kulkeeko sulla moraali ja laki käsikädessä? Ei oo laitonta mun kotona hahaha

   Poista
 5. En ehkä mainostais näitä blogissa, kun vesipiipunkin polttaminen liittyy mun mielestä myönteisyyteen tupakkaa kohtaan ja ajatukseen tupakasta rentoutumiskeinona. Tätäkin blogia lukee monet alaikäiset, eikä tupakointiin ainakaan kannata kannustaa, vaikka jokainen itse päättää mitä tekee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Jokainen päättää mitä itse tekee. Jennin ei tarvitse olla roolimalli.

   Poista
  2. Mä itse en ole tupakoitsija enkä voisi ikinä kuvitella tupakoivani,mutta ei se silti tarkoita etteikö vesipiippu maistuisi :) en näe siis mitään yhteyttä vesipiipun ja tupakan välillä. Ja nyt kun puhutaan vieläpä Eshiksistä,jotka eivät ole mitään muuta kuin vesihöyryä...eli ei tupakkaa. Ja sikälimikäli alaikäiset lukevat tätä ja ''altistuvat kurjalle,pahalle maailmalle'' niin ei se ole Jennin vika.Eshikset ovat suhteessa tupakkaan mielestäni aika kalliita,joten taitaa jäädä monelta alaikäiseltä hankkimatta,vaikka kiinnostusta olisi.Plus ikäraja ostoon tosiaan K18.
   Peace out

   Poista
  3. ^ Täällä Jennin kommenttiboksissa näkee aina toinen toistaan typerämpiä ihmisiä :D "en siis näe mitään yhteyttä vesipiipun ja tupakan välillä." Mitähän sä luulet, että vesipiipussa poltetaan? Tupakkaa se on... Ignorence :D

   Poista
  4. Jos haluut käyttää enkkuu vaikuttaakses jotenkin fiksulta niin käytä sitä edes okein. *Ignorance

   Toisekseen vesipiipusta voi polttaa mitä huvittaa. Yleisin on tietty ne makutupakat, mutta niitä saa myös nikotiinittomina versioina, jotka eivät ole miltään suunnalta katsottuna tupakkaa. Kukahan pikkuteini täällä nyt on typerä ;)

   Poista
  5. ^ sähän tässä se typerä olet, vesipiipussa ei polteta tupakkaa.

   Poista
  6. ANTEEKS MITÄ :D:D kerros sitten mitä vesipiipussa poltetaan? :) paperia..? lehtiä...?
   Vesipiipussa poltetaan makutupakkaa TAI sen vastiketta,mutta yleisesti ottaen tupakkaa...muuttakaa ihmiset lähi-itään niin tiiätte mistä kana kusee.

   Poista
  7. Eshishat esim on pelkkää maustetttua vesihöyryä, EI SIIS MIELESTÄNI MAKUTUPAKKAA... neropatti ano. ;)

   Poista
 6. kauanko yhtä tuollaista voi polttaa? :)

  VastaaPoista
 7. Pakko kommentoida, et vaikkei höyry sisältäiskään "nikotiinia, tervaa tai tupakkaa" niin ei se automaattisesti vaaratonta ole.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarkoita ei, mutta on se parempi kun nuo kolme lueteltua. ;)

   Poista
 8. Eikö vesipiipun poltto juuri muuttunut suomessa laittomaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei? Sitä voi polttaa jossain baareissa ja näitä Lolly Puffejakin myydään yökerhoissa :)

   Poista
 9. Miten toi eroo sähkötupakasta? Samanlaista halutessa nikotiinitonta, tervatonta jne vesihöyryä sähkötupakastakin tulee, ja aika samanlaista kun vesipiipusta. Mut noi on kyl kieltämättä herkullisen näkösiä jos niin voi sanoo ;)

  VastaaPoista
 10. Laitoin tilaukseen, nyt vaan jännityksellä ootellaan! Ja nimenomaan herkullisen näkösiä kyllä :)

  VastaaPoista
 11. Sähkötupakassa on nikotiinia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähkötupakkaan saa nikotiinittomia nesteitä. Suomesta et edes saa nestettä joka sisältää nikotiinia

   Poista
 12. Katoin viime kesänä Vapeluxen sivuilta Eshiksiä,lähinnä kokeilumielessä,mutta vähän kyllä petyin huomattuani korkea hinnan...eipä siinä sitten mitään,tilaus onnistui kuitenkin näppärästi Briteistä ja tuplasti edullisemmin. Kyllähän toki voisin kerran kärsiä ja ostaa suomestakin kännipäissä jostain klubilta :D Kaivohuone olis aika näppärä...

  VastaaPoista
 13. mitä huulipunaa tossa vikassa kuvassa on? merkki,väri? *_*

  VastaaPoista
 14. oon ihastunut puoliks venäläiseen poikaan ja mua kiinnostais kuulla et arvostaako venäläiset miehet naisia jotenkin eritavalla kuin suomalaiset ja onko kuuluuko esim. niiden kulttuuriin että naiset on alempiarvoisia ja tekee vaikka kaikki kotityöt? :D jos viittisit kertoa jotain erilaisuuksia mitä oot huomannu edgarin kanssa seurustellessas niin oisin iloinen jos kertoisit! :)

  VastaaPoista
 15. Ei tuommonen vesipiipun "tunnelmaa" voita, mutta nyt on ehkä pakko tilata<3 Hah voiskin näin keskiviikon kunniaksi kaivaa vesipiipun esiin ja alkaa tekeen rästiin jääneitä esseitä:D

  Ja pakko vielä sanoa sille jollekki jonka mielestä ei oo soveliasta esitellä tälläistä blogissa niin.... Haloo voihan ne 15 veet nähdä tupakan jopa kuule ihan TELEVISIOSSA :OO kummaa hommaa tää ihme "roolimalli" höpötys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhumattakaan siitä että joka puolella ympärillä poltetaan ihan oikeaa tupakkaa. Monen omat vanhemmat polttaa jne. Ihan hyvä vaan et valittais vesipiippu tai sähkötupakka sen oikean tupakan sijasta. Vaikka en itse usko noidenkaan olevan terveydelle vaarattomia...

   Poista
  2. Ei varmasti täysin vaarattomia, mut mikä toisaalta nykyään on. Karkeissakin on sokerii eikä sekään oo kellekään hyväks. Itsekin ajattelin tilata ja kokeilla :)

   Poista
 16. mitä mielt oot daniel portmanin galvanized biisistä? :D mä kuuntelin sitä ku luin jotai sun postausta mis puhuit portmanista nii siit tulee aina mieleen sä :D haha! hyvä biiisi:)

  VastaaPoista
 17. Mikset ikinä vastannut kommenteihin, joita tuohon sun bi-seksuaali postaukseen laitettiin? :/

  VastaaPoista
 18. Mistä sen sitte tietää kun on polttanu ne 400 henkäystä ja se "loppuu" tai mitä sitte tapahtuu :D? T. e-shishan ostoa suunnitteleva

  VastaaPoista
 19. oon kuullut että noita myydään ihan filmtowneissakin,tiiätkö pystyykö sieltä ostamaan alle 18v? onko netissä tilaamisen ikäraja vain 18v?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. filmtownista saa nykyisin 15 vuotiaskin ostettua :)

   Poista
 20. Mun mielestä noitten ikäraja laski jokunen päivä sit 12v

  VastaaPoista
 21. Näistä on ilmoitettu Valviralle ja asia on käsittelyssä.

  VastaaPoista