tiistai 11. helmikuuta 2014

Weekend, my best friend

IMG_9486IMG_9462IMG_9499IMG_9515IMG_9510IMG_9521
Äiti pyys mua viime viikonloppuna vähän ulkoilemaan ja niinhän sitä sitten lähettiin! Käytiin ihanilla drinksuilla Hard Rock Cafessa, Torni Hotellissa kattoo öisen Helsingin näkymiä, Eerikinkadulla jossain homobaarissa (:D) ja lopulta ollaan päädytty Erottajan karaokebaariin, voi luoja.. Mun pää ei kestänyt kauaa sitä meininkiä, joten oon lähteny kavereitten kanssa vielä Tivoliin. Ei sekään mikään paras vaihtoehto ollu, mut joo :D

Sunnuntaina olinki sitten taas näkemässä Edgaria ja kuulin hyviä uutisia, että perhetapaamiset alkaa parin viikon sisällä :) Ihan hullua, että päästään olemaan kahestaan rauhassa tän puolen vuoden jälkeen, kun ennen se oli ihan itsestäänselvyys. Kaikkea sitä oppiikin arvostamaan.

Mut oikein kivat tiistait kaikille

51 kommenttia:

 1. sun äiti on huippu:D!

  VastaaPoista
 2. Oi ihana kun tarkoitit tuolla parhaalla ystävällä äitiäsi :) Mä näin sut tollon perjantaina Tivolissa, vessassa :D Olit jonkun kaverin kaa siinä lavuaareilla ja mä olin siinä toisella peilillä meikkaamassa ja venaamassa kaveria. Olin se brunette, enkä uskaltanu tulla bustaamaan itseäni, että luen blogiasi. Haha tuskin edes muistat! Mutta nättinä olitte kaveris kaa liikenteessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni taisi tarkoittaa parhaalla ystävällä viikonloppua, kuten otsikostakin joku vähänkään fiksumpi ymmärtää.. Ja varmasti muistaa sut tosi hyvin, mäkin muistan joka ikisen randomin baarireissulta, joihin oon vessassa törmänny.

   Poista
  2. Mä kyllä ymmmärsin että se viikonloppu on se paras ystävä tuossa otsikon lauseessa..! :)

   Poista
  3. Fail Jenni tarkotti tietty, että viikonloppu on hänen paras ystävänsä.

   Poista
  4. Josset osaa englantia tuonkaan vertaa niin viikonloppu on jennin paraskaveri

   Poista
  5. miks vitus pitää olla noi ilkee? ei toi enkun kääntämisvirhe ollu nyt nii iso juttu et pitäs tulla päätä aukoo.. lapsellista porukkaa ei kyl muuta voi sanoo :D

   Poista
  6. haha niinpä :D

   Poista
  7. Ensimmäisen anonyymin kommentti ei ollut millään tavalla negatiivinen joten miksi täytyy vastata noin ilkeästi? Nyt hiukan kohteliaisuutta kehiin, ei elämä ihan noin vakavaa taida olla??

   Poista
  8. niin no jos nyt oikein tarkkoja ollaan niin "weekend, my best friend" on käännettynä viikonloppu, minun paras kaverini, jonka voi tulkita ihan miten vaan, tuo minun paras kaverini ei välttämättä viittaa viikonloppuun, vaan siinä voidaan myös luetella asioita mitkä erotetaan pilkulla eli siinä tapauksessa näillä kahdella asialla ei ole yhteyttä ;)

   Poista
  9. Ensimmäiselle anonyymille: muistan sut jos olit siis siinä ns. samalla peilillä meikkaamassa :D Oisit tullu moikkaa! Ja kiitos :)

   Poista
 3. oi mikä drinksu toi sininen on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiskoha joku blue lagoon.. näyttää samalle ainakin :)

   Poista
  2. En muista nimeä :( Mut blue lagoon ei ollu ainaskaan!

   Poista
  3. Hulk drinku on ainaski saman väristä :)

   Poista
 4. Ootte kyllä ihan kaks marjaa äitis kans :)

  VastaaPoista
 5. miten pääsit alle 18v kaikkii baareihin ja bileisii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni on pian 19v..

   Poista
  2. Ensimmäinen ano kysyikin miten PÄÄSIT eli siis menneessä muodossa...

   Poista
  3. Onko Jenni jossain sanonut, että on ollut alaikäisenä baarissa? -.-

   Poista
  4. Eiköhän aika moni alaikänen oo käyny baarissa nykyään :D

   Poista
 6. mitennii jenni tarkotti parhaal ystäväl sen äitiä? Tos otsikossa lukee ''viikonloppu, paras ystäväni''

  VastaaPoista
 7. ihanaa äiti tytär aikaa :D ♥

  wildheartsae.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. ei saatana oot hyvännäkönen!

  VastaaPoista
 9. ÄITI?? hääh katoin kuvan nopeasti ja luulin et siinä on joku sun kaveri vaan, mutta ai että sun äiti on nuorekas! vau te molemmat! :-)

  VastaaPoista
 10. Onpa tein äiti nuoren näkönen ja tyylikäs! :D äkkiä katottuna mäki luulin, että siinä on joku sun kavereista. nätti oot toki itekkin! :)

  VastaaPoista
 11. Vau sun äiti näyttää iha sika nuorelt!! :D jos saan kysyy kuinka vanha din äiti on? :)

  VastaaPoista
 12. mäki olin mun äidin kans karaoke baaris viikonloppun xd

  VastaaPoista
 13. ihana asu!!:) ja ihan paras mamma sulla!<3

  VastaaPoista
 14. Mitä juot yleensä baarissa?:)

  VastaaPoista
 15. ihanaa että pääsette näkemään edgarin kanssa paremmin :)

  VastaaPoista
 16. Voi vittu Jenni Martikainen, haluun sut!

  VastaaPoista
 17. heippa, satutko tietämään saako alaikäinen mennä tapamaamaan vankilaan poikaystäväänsä? poikaystäväni siis joutui myös vankilaan ja kohta olisi mahdollista mennä häntä tapaamaan hänen äitinsä kanssa,nimemme on jo listaan laitettu? :(

  VastaaPoista
 18. Hauskaa kun oot ollut äitis kanssa viihteellä :) Mut ihanaa, kun sulla on noin hyvät välit äitiis! Saanko udella et mistä toi kaunis toppi mahtaa olla hankittu? :)

  VastaaPoista
 19. oliko toi sininen drinkki hyvää? en ikinä uskalla ottaa hard rockissa muuta kun tutun ja turvallisen kun niin hintavii on ja sit jos onki ihan kamalan makusta nii harmittaa :D haha! ois kiva kokeilla jotain uutta,voisitko suositella jotain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey dude: Kokeile omatekoista tähtien sota-drinkkiä. Sekota kolmen staran ja yhden staran jallua sekaisin, niin kohta oletkin sitten jo matkalla maata kiertävällä radalla, todennäköisesti tähtien sodassa itsekin. Maku ei aisteja hivele, mutta takaa matkasta iloisen.

   Poista
 20. Kauniilla tytöllä kaunis äiti!

  VastaaPoista