keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Feeling great!

IMG_0626IMG_0644
Heippa vaan kaikille ja oikeen mahtavaa vappua! Mun blogissa harvemmin näkee mistään koko kansan juhlapäivistä postauksia, kun tuntuu että vihaan niitä kaikkia jollain tavalla :D Mutta vappu on ollut mulle aina jotenkin "se kivoin juhla vuodessa". Syynä ei oo se että jee, nyt pääsee ryyppäämään ja sekoilemaan pitkin poikin, vaan jotenkin se fiilis kun kaikki on juhla tuulella, kaupunki täynnä ihmisiä ja tietää et kesä on tulossa :) Ja yleensä just vappuna alkaa puissa näkymään lehtiä, minkä huomasinkin tänään ja hymyilin itsekseni ratikassa.

Esimerkiks mä vihaan joulua. Mulla on vaan jotenkin jäänyt lapsena traumat, että aikuiset vaan juo ja alkaa riitelemään. On niitä kivojakin joulua ollut, mutta nyt kun parin vuoden sisällä isi ja mamma on kuolleet, oltiin me äitin kanssa viime joulu kahdestaan äitin luona. Mun mielestä se oli hirveen surullista. Varsinkin kun joulun tarkoitus on yleensä olla joku sukujuhla.. Mut ainakaan kukaan ei tapellut ja lähtenyt ovet paukkuen menemään.

Uudesta vuodesta oon vasta ihan vähän aikaa sitten oppinut pitämään, koska melkein mun suurin pelko on aina ollut raketit. Mä en siis pelkää pimeää, hämähäkkejä tai vaikka kauhuleffoja, vaan raketteja :D Tääkin on peräsin näistä "lapsuuden traumoista" kun mua on joskus jotkut pikku pojat ampuneet raketeilla päin. Kerran oli mun mielestä kaikista hirveintä, kun kävin kaupassa uutena vuotena aamupäivästä (se kellon aika kun raketteja ei saa edes ampua) ja jätin mun koiran muutamaksi minuutiksi ulos oottamaan, niin jotkut oli yrittäneet ampua sitä raketeilla!! Kuinka sairasta. Oli monta vuotta etten pystynyt ees sädetikkua pitämään kädessä enkä liikkumaan ulkona.

10253788_10153007495841029_3359359270989071411_n
Mutta hei, ilosempiin aiheisiin nimittäin tänään on VAPPU! :D Mä teen samat kun viime vuonna, eli feidaan kaikki illan baarit, meen ajoissa nukkumaan ja herään aamu viideltä Club Venueen ja Playgroundiin ;) Siellä on nimittäin ihan tajuttomat aamubileet, jotka kestää niin pitkälle kun porukkaa riittää! Viime vuonna tais kestää yli 12 tuntia :D Jos jotain alko kiinnostamaan, niin tässä vielä linkki Facebook eventtiin. Nähdään aamulla!

14 kommenttia:

 1. Hakkasko Taho sut tänäki vappuna?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä???? :D Juu joka vuotinen perinne!

   Poista
  2. Siis mitä vittua oikeesti?:D

   Poista
  3. "Juu joka vuotinen perinne" hahaa hyvä Jenni :D

   Poista
 2. Oot Jenni huikee! Inspiraatiota elämään, kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Mäkään en tykkää yhtään yleisistä juhlapäivistä, saattaa johtua myös siitä etten oo juhlijatyyppiä :-D Joulua ei olla koskaan vietetty oikein kunnolla eikä muitakaan juhlia. Vappu on kuitenkin ihan jees vaikka en sitäkään sen erityisemmin juhli :)

  VastaaPoista
 4. Samaistun! itekkään en erityisemmin nauti joulusta, mutta vappu sen sijaan on paras juhla vuodessa! ihanan hyväntuulinen postaus :)

  VastaaPoista
 5. Mikä ihmeen angsti blogi tästä on tullu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai heti jos ei kirjota pelkästää muotijuttuja ja ota kuvia kokovalkosessa kämpässä applen laitteista ja tylsiä päivänasu selfieitä,kirjottaa angsti blogia?:D

   Poista
  2. Samaa mieltä. Jenni mun mielestä sun blogi on aito, elämänmakuinen, ja mielenkiintosempi kun nää kokovalkoset blogit applen läppäreineen, isoine lattemukeineen , vs:sän rasvoineen ja lexingtonin tyynyineen;D

   Poista
 6. Itelle taas vappu ei koskaan oo ollu mikään iso juttu. Kotona se on ollu iha tavallinen päivä, kuhan vaan juodaan simaa ja syödään munkkeja - enkä niistäkään pidä:D Tämä vuosi oli ensimmäinen, kun edes juhlin vappua mitenkään. Ehkä se sitten yo-lakin saatua innostaa vähän enemmän :>

  VastaaPoista
 7. hyvä postaus, kiitos jenni! :)

  VastaaPoista